Hemmässan
www.hemmassan.se

Spring Copenhagen sortiment online

 • Spring Copenhagen - Skål Monkey 17x14 cm Bok/Valnöt

  spring copenhagen - skål monkey 17x14 cm bok/valnöt
  Apskålen är en ny dansk design som redan blivit en klassiker. En fin dekoration som när du lyfter på locket ger dig en vacker skål. Design av mencke&vagnby. Apskålen är en handgjord skål, och därför kan skålarna skilja sig något i färg och uttryck. Rengöres med en fuktad trasa och emellanåt med lite bivax för att behålla den vackra finishen. Mått: 11,2 x 13,6 x 8,8 cm. Vikt: 192 g Material: Bokträ/Valnöt Designad i Danmark, tillverkad i Vietnam.
 • Spring Copenhagen - Träskål Groda 14 cm Bokträ/Valnöt

  spring copenhagen - träskål groda 14 cm bokträ/valnöt
  Handgjord träskål i lekfull och dekorativ design. Grodans huvud kan vändas så att det ändrar sitt humör beroende på hur topp och botten är vinklade i förhållande till varandra. Passar lika bra i vardagsrummet som i barnrummet. Tål att lekas med av de minsta.Design: mencke&vagnbyMått: H 8 cm, B 14 cmMaterial: Bokträ/Valnöt
 • Spring Copenhagen Double Up Dricksglas 2-pack - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  spring copenhagen double up dricksglas 2-pack - dricksglas munblåst glas klar
  Dricksglasen från Spring Copenhagen har en enkel, stilren design för alla hem och stilar. De är tillverkade av munblåst glas och har en liten, nätt, stapelbar form. Tillverkade i Portugal. Om dricksglasen från Spring Copenhagen- Tillverkade i Portugal.- Säljs i 2-pack.- Diameter: 90 mm.- Höjd: 90 mm.- Gjorda av munblåst glas.- Stapelbara och gjorda av glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spring Copenhagen - Hjärtskål med lock 12 cm Bok

  spring copenhagen - hjärtskål med lock 12 cm bok
  Hjärtskålen är en perfekt present till någon nära ditt hjärta. Den kan användas för att förvara smycken, små godisar eller andra små saker i. Hjärtskålen är skapad av mencke & vagnby och är handgjord i FSC-märkt bok. Hjärtskålen är en unik handgjord och handmonterad träprodukt som kommer att ha variationer från version till version. Mått och vikt: L12 x B14 x H7, 0,254 kg Material: Bok FSC-märkt.