Hemmässan
www.hemmassan.se

Stelton sortiment online

 • Stelton Collar Espressobryggare - Gummiträ Svart

  stelton collar espressobryggare - gummiträ svart
  Collar espressobryggare, även känd som "Moka Pot", från Stelton är det perfekta verktyget för den kvalitetsmedvetna kaffefantasten som vill brygga en fyllig och aromatisk kopp kaffe i sitt eget kök. Collar espressobryggare är tillverkat av teflonbelagt rostfritt stål med ett elegant handtag i gummiträ och har en silhuett med skandinavisk designestetik. Espressobryggaren kan användas på gas- och elspis, men får inte användas på induktionshällar eller torrkokas.Skaparna bakom Collar espressobryggare är den italienska designduon Daniel Debiasi och Federico Sandri som har tänkt på alla skarpsinniga kaffedrickare där ute. Collar är även en del av designfamiljen Nordic som är inspirerad av det nordiska landskaps- och designvärdet. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Stelton Norstaal Aztec Matkniv - Stål

  stelton norstaal aztec matkniv - stål
  Aztec Matkniv ur serien Norstaal från Stelton. Aztec designades av Don Wallance 1956 och presenterar ett delikat betonat formspråk. Med försiktigt rundade kanter ligger dessa bestick behagligt i handen och de tunna skaften ger en oöverträfflig lätthet. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Stelton Theo Kaffebryggare 60 Cl - Stengods Sand

  stelton theo kaffebryggare 60 cl - stengods sand
  Kaffebryggare från Stelton. Det här är en stilren och samtidigt rustik kaffebryggare i stengods. Den ger ett välsmakande resultat, perfekt för dig som älskar filterkaffe! Designen är genomtänkt med ett lock i bambu som håller kaffet varmt, samt värmeisolerande silikon som ger bra grepp och förhindrar att man bränner fingrarna. Den är designad av Francis Cayouette och tillhör serien Theo. Använd standardkaffefilter 1x4 (ingår ej) Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Stelton Theo Mugg Med Underlägg - Stengods Svart

  stelton theo mugg med underlägg - stengods svart
  Theo Mugg med underlägg från Stelton. Det här är en mugg där skandinavisk design möter japansk kultur. Den är tillverkad av matt stengods, och bryts av med ett lock i bambu. Locket fungerar även som ett underlägg, så att du slipper fläckar på bordet. Formgiven av Francis Cayouette. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Theo Mugg Med Underlägg - Stengods Sand

  stelton theo mugg med underlägg - stengods sand
  Theo Mugg med underlägg från Stelton. Det här är en mugg där skandinavisk design möter japansk kultur. Den är tillverkad av matt stengods, och bryts av med ett lock i bambu. Locket fungerar även som ett underlägg, så att du slipper fläckar på bordet. Formgiven av Francis Cayouette. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Pilastro Karaff Med Dricks - Dricksglas Glas Klar

  stelton pilastro karaff med dricks - dricksglas glas klar
  Karaffen från Stelton har elegant, konformad design i glas med matchande glas perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Den har räfflad, slitstark yta. Kan användas till varma och kalla drycker. Formgiven av Francis Cayouette. Om karaffen från Stelton- Elegant, konformad design.- Räfflad yta.- Tåligt material.- Från serien Pilastro.- Tillverkad av glas. Information om karaffen:- Höjd: 270 mm.- Diameter: 105 mm.- Kapacitet: 100 cl. Information om dricksglaset:- Höjd: 90 mm.- Diameter: 70 mm.- Kapacitet: 20 cl. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Stelton Theo Mugg 2-pack 35 Cl - Stengods Grå

  stelton theo mugg 2-pack 35 cl - stengods grå
  2-pack med muggar från Stelton. Dessa muggar har en stilren och samtidigt rustik design i mattsvart stengods. De är designad av Francis Cayouette och tillhör serien Theo, där skandinavisk design möter japansk kultur. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Maya Stekkniv 4-pack - Stål

  stelton maya stekkniv 4-pack - stål
  Stekkniven från Stelton har en populär design med en vacker, triangulär form med ett tidlöst utseende. Den har ett brett, bekvämt handtag med rundade former. Stekkniven är tillverkad av robust stål med ett vasst knivblad perfekt för grillkvällen. Formgivning av Tias Eckhoff. Om stekkniven från Stelton- Gjord av stål.- Populär design.- Breda, bekväma handtag.- Triangulär form.- Från serien Maya.- Originaldesign från år 1962. Skötselråd för stekkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Stelton Maya Kaffesked - Stål

  stelton maya kaffesked - stål
  Kaffeskeden från Stelton har en populär design med en vacker, triangulär form med ett tidlöst utseende. Den har ett brett, bekvämt handtag med rundade former. Kaffeskeden är tillverkad av robust stål perfekt för både vardag och fest. Formgivning av Tias Eckhoff. Om kaffeskeden från Stelton- Gjord av stål.- Populär design.- Breda, bekväma handtag.- Triangulär form.- Från serien Maya.- Originaldesign från år 1962. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Stelton Pilastro Dricks 35 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Klar

  stelton pilastro dricks 35 cl 4-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglaset från Stelton har en funktionell, minimalistisk design med en konform med en räfflad yta för en sofistikerad och elegant touch. Det har en generös storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Kombinera dricksglaset med en Pilastro longdrinkglas från Stelton. Formgivning av Francis Cayouette. Om dricksglaset från Stelton- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Formgivning av Francis Cayouette.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 35 cl.- Funktionell, minimalistisk design.- Konform med räfflad yta.- Generös storlek.- Tillverkat av glas. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Stelton Kaffetratt Till Termoskanna - Plast Svart

  stelton kaffetratt till termoskanna - plast svart
  Kaffetratten från Stelton har en funktionell, universal design för enkel användning och rengöring. Den är tillverkad av svart plast med ett avskalat utseende. Kombinera kaffetratten med en EM77, Emma & Amphora termoskanna från Stelton. Om kaffetratten från Stelton- Perfekt för pour-over & slow brew kaffe.- Möjliggör bryggning av kaffe direkt i termoskannan.- Designad för kaffefilter i storlek 4.- Skruvad detalj längst ner.- Funktionell, universal design. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Stelton Emma Mugg 2-pack - Stengods Grå

  stelton emma mugg 2-pack - stengods grå
  2-pack med muggar som tillhör serien Emma från Stelton. Kopparna passar perfekt när du vill dricka exempelvis en kaffe eller te. Den eleganta designen gör att muggarna passar såväl till vardags som till fest, är de är extra fina tillsammans med andra produkter från serien Emma. De är tillverkade i glaserat stengods i en behaglig färg och rymmer 35 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Emma Tallrik 22cm 2-pack - Grå

  stelton emma tallrik 22cm 2-pack - grå
  Emma Tallrik 22cm, 2-pack, Grå från Stelton. Mattallrikar Grå . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.