Hemmässan
www.hemmassan.se

Stelton sortiment online

 • Stelton - Pilastro Dricksglas 33 cl 6-pack

  stelton - pilastro dricksglas 33 cl 6-pack
  Dricksglas 6-pack från Stelton. Använd till vardags som till fest, till kall eller varm dryck. Går bra att stapla i varandra. br>Formgiven av Francis Cayouette som har fått sin inspiration av 1920-talets art déco-stil.Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Stelton - Pilastro Serveringsskål 23 cm

  stelton - pilastro serveringsskål 23 cm
  Serveringsskål från Stelton. Använd som fruktskål eller salladsskål, passar både till vardags som till fest. Formgiven av Francis Cayouette som har fått sin inspiration av 1920-talets art déco-stil.Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Stelton - Pilastro Serveringsskål 15 cm

  stelton - pilastro serveringsskål 15 cm
  Serveringsskål från Stelton. Använd som dessertskål eller till snacksen, passar både till vardags som till fest. Formgiven av Francis Cayouette som har fått sin inspiration av 1920-talets art déco-stil.Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Stelton Norstaal Aztec Matkniv - Stål

  stelton norstaal aztec matkniv - stål
  Aztec Matkniv ur serien Norstaal från Stelton. Aztec designades av Don Wallance 1956 och presenterar ett delikat betonat formspråk. Med försiktigt rundade kanter ligger dessa bestick behagligt i handen och de tunna skaften ger en oöverträfflig lätthet. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Stelton Emma Tallrik 22cm 2-pack - Grå

  stelton emma tallrik 22cm 2-pack - grå
  Emma Tallrik 22cm, 2-pack, Grå från Stelton. Mattallrikar Grå . Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Stelton Pilastro Dricks 33 Cl 6-pack - Dricksglas Glas Klar

  stelton pilastro dricks 33 cl 6-pack - dricksglas glas klar
  Dricksglasen Pilastro från Stelton har designats av Francis Cayouette. Glasen har en enkel design med en räfflad yta, som fångar upp ljuset på ett vackert sätt. Eftersom glasen är konformade kan de enkelt staplas, och tar därför upp liten plats i skåpet. Passar till såväl vardags som till fest. Egenskaper: Säljs i 6-pack Tillverkade i maskinblåst glas Rymmer 33 cl Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Stelton Theo Kaffebryggare 60 Cl - Stengods Sand

  stelton theo kaffebryggare 60 cl - stengods sand
  Kaffebryggare från Stelton. Det här är en stilren och samtidigt rustik kaffebryggare i stengods. Den ger ett välsmakande resultat, perfekt för dig som älskar filterkaffe! Designen är genomtänkt med ett lock i bambu som håller kaffet varmt, samt värmeisolerande silikon som ger bra grepp och förhindrar att man bränner fingrarna. Den är designad av Francis Cayouette och tillhör serien Theo. Använd standardkaffefilter 1x4 (ingår ej) Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Stelton Theo Mugg Med Underlägg - Stengods Svart

  stelton theo mugg med underlägg - stengods svart
  Theo Mugg med underlägg från Stelton. Det här är en mugg där skandinavisk design möter japansk kultur. Den är tillverkad av matt stengods, och bryts av med ett lock i bambu. Locket fungerar även som ett underlägg, så att du slipper fläckar på bordet. Formgiven av Francis Cayouette. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Norstaal Maya Tesked - Rostfritt Stål

  stelton norstaal maya tesked - rostfritt stål
  Maya Tesked ur serien Norstaal från Stelton. Maya formgavs av Tias Eckhoff 1962 och har varit bästsäljare sedan dess. Handtaget har en bred och tydlig form som minskar i en triangulär form. Besticket är bekvämt att hålla med sina väl avrundade kanter och handtaget är väl tilltaget för ett bra grepp. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Stelton Theo Mugg Med Underlägg - Stengods Sand

  stelton theo mugg med underlägg - stengods sand
  Theo Mugg med underlägg från Stelton. Det här är en mugg där skandinavisk design möter japansk kultur. Den är tillverkad av matt stengods, och bryts av med ett lock i bambu. Locket fungerar även som ett underlägg, så att du slipper fläckar på bordet. Formgiven av Francis Cayouette. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Emma Mugg 2-pack - Stengods Grå

  stelton emma mugg 2-pack - stengods grå
  2-pack med muggar som tillhör serien Emma från Stelton. Kopparna passar perfekt när du vill dricka exempelvis en kaffe eller te. Den eleganta designen gör att muggarna passar såväl till vardags som till fest, är de är extra fina tillsammans med andra produkter från serien Emma. De är tillverkade i glaserat stengods i en behaglig färg och rymmer 35 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Pilastro Karaff Med Dricks - Dricksglas Glas Klar

  stelton pilastro karaff med dricks - dricksglas glas klar
  Karaffen från Stelton har elegant, konformad design i glas med matchande glas perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Den har räfflad, slitstark yta. Kan användas till varma och kalla drycker. Formgiven av Francis Cayouette. Om karaffen från Stelton- Elegant, konformad design.- Räfflad yta.- Tåligt material.- Från serien Pilastro.- Tillverkad av glas. Information om karaffen:- Höjd: 270 mm.- Diameter: 105 mm.- Kapacitet: 100 cl. Information om dricksglaset:- Höjd: 90 mm.- Diameter: 70 mm.- Kapacitet: 20 cl. Skötselråd för karaffen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Stelton Foster Espressomugg 4 Cl 2-pack - Porslin Vit

  stelton foster espressomugg 4 cl 2-pack - porslin vit
  2-pack med espressomuggar som tillhör serien Foster från Stelton. Serien är namngiven efter sin designer – Norman Foster, och han har förenat enkel skulptural form med mjuka linjer. Serien innehåller allt ifrån vinkaraffer till skålar, och passar till alla typer av miljöer och sammanhang. Tillverkad i porslin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Norstaal Maya 2000 Middagskniv - Rostfritt Stål

  stelton norstaal maya 2000 middagskniv - rostfritt stål
  Norstaal Maya 2000 Middagskniv från Stelton. Knivar Rostfritt Stål . Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Stelton Collar Espressobryggare - Gummiträ Svart

  stelton collar espressobryggare - gummiträ svart
  Collar espressobryggare, även känd som "Moka Pot", från Stelton är det perfekta verktyget för den kvalitetsmedvetna kaffefantasten som vill brygga en fyllig och aromatisk kopp kaffe i sitt eget kök. Collar espressobryggare är tillverkat av teflonbelagt rostfritt stål med ett elegant handtag i gummiträ och har en silhuett med skandinavisk designestetik. Espressobryggaren kan användas på gas- och elspis, men får inte användas på induktionshällar eller torrkokas.Skaparna bakom Collar espressobryggare är den italienska designduon Daniel Debiasi och Federico Sandri som har tänkt på alla skarpsinniga kaffedrickare där ute. Collar är även en del av designfamiljen Nordic som är inspirerad av det nordiska landskaps- och designvärdet. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Stelton Theo Mugg 2-pack 35 Cl - Stengods Grå

  stelton theo mugg 2-pack 35 cl - stengods grå
  2-pack med muggar från Stelton. Dessa muggar har en stilren och samtidigt rustik design i mattsvart stengods. De är designad av Francis Cayouette och tillhör serien Theo, där skandinavisk design möter japansk kultur. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Maya Stekkniv 4-pack - Stål

  stelton maya stekkniv 4-pack - stål
  Stekkniven från Stelton har en populär design med en vacker, triangulär form med ett tidlöst utseende. Den har ett brett, bekvämt handtag med rundade former. Stekkniven är tillverkad av robust stål med ett vasst knivblad perfekt för grillkvällen. Formgivning av Tias Eckhoff. Om stekkniven från Stelton- Gjord av stål.- Populär design.- Breda, bekväma handtag.- Triangulär form.- Från serien Maya.- Originaldesign från år 1962. Skötselråd för stekkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Stelton Maya Kaffesked - Stål

  stelton maya kaffesked - stål
  Kaffeskeden från Stelton har en populär design med en vacker, triangulär form med ett tidlöst utseende. Den har ett brett, bekvämt handtag med rundade former. Kaffeskeden är tillverkad av robust stål perfekt för både vardag och fest. Formgivning av Tias Eckhoff. Om kaffeskeden från Stelton- Gjord av stål.- Populär design.- Breda, bekväma handtag.- Triangulär form.- Från serien Maya.- Originaldesign från år 1962. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.