Hemmässan
www.hemmassan.se

Stihl sortiment online

 • Stihl RMI 422PC Robotgräsklippare

  stihl rmi 422pc robotgräsklippare
  Kompakt, stark och kommunikativ. STIHLs iMow robotklippare RMI 422 PC förenar alla tre egenskaperna, som ger det lilla extra. Utrustad med iMOW-appen* kan du oavsett var du befinner dig och när på dygnet&hellip:
 • Stihl RMI 632 Robotgräsklippare

  stihl rmi 632 robotgräsklippare
  Stihls nya robotgräsklippare RMI 632 2019 är en välutvecklad maskin som är anpassad för stora gräsmattor upp till 3000 kvadratmeter. Utrustad med massor av effektiva funktioner, bland annat ett Bioklippsystem&hellip:
 • Stihl RM 448 TC Gräsklippare

  stihl rm 448 tc gräsklippare
  STIHLs gräsklippare RM 448 TC kombinerar hög klippeffekt med enkelt arbete. Med en klippbredd på 46 cm är den perfekt för medelstora gräsytor. En lätt, men stark polymerkåpa, kraftfull OHV-motor,&hellip:
 • Stihl RMI 422 Robotgräsklippare

  stihl rmi 422 robotgräsklippare
  Stihls nya robotgräsklippare RMI 422 passar utmärkt för medelstora trädgårdar upp till 800m² gräsyta. Utrustad med: Biokniv - hel kniv som klipper och finfördelar gräset med utmärkt resultat&hellip:
 • Stihl RMI 422P Robotgräsklippare

  stihl rmi 422p robotgräsklippare
  Stihls nya robotgräsklippare RMI 422P passar utmärkt för medelstora trädgårdar upp till 1500m² gräsyta. Utrustad med: Biokniv - hel kniv som klipper och finfördelar gräset med utmärkt resultat&hellip:
 • Stihl RM 2 R Gräsklippare

  stihl rm 2 r gräsklippare
  STIHL gräsklippare RM 2 R är en robust och effektiv bioklippare för medelstora gräsmattor. Stark motor som ger en konstant effekt och driver kniven med 46 cm klippbredd för att leverera ett perfekt&hellip:
 • Stihl RM 2 RT Gräsklippare

  stihl rm 2 rt gräsklippare
  STIHLs gräsklippare RM 2 RT har en klippbredd på 46 cm och är både effektiv kombinerat med hög komfort. En perfekt bensinklippare för upp till medelstora gräsytor. Med bioklipptekniken finklipper&hellip:
 • Stihl RM 248 T Gräsklippare

  stihl rm 248 t gräsklippare
  En lätt och smidig bensingräsklippare från Stihl som passar utmärkt för den normalstora villaträdgården. Utrustad med ett justerbart handtag för bästa ergonomin och möjligheten att justera klipphöjden&hellip:
 • Stihl RM 448 TX Gräsklippare ink biokit

  stihl rm 448 tx gräsklippare ink biokit
  Gräsklipparen RM 448 TX är en riktig multitalang för medelstora gräsytor. Med en klippbredd på 46 cm och central klipphöjdsinställning i sex steg mellan 25 upp till 75 mm, den perfekta hjälpredan&hellip:
 • Stihl RM 545 VM Gräsklippare

  stihl rm 545 vm gräsklippare
  Med STIHLs gräsklippare RM 545 VM kan du själv bestämma om du vill samla upp gräset eller bioklippa. Med 43 cm klippbredd tar den medestora gräsytor utan problem. Den 60 liter stora uppsamlaren med&hellip: