Hemmässan
www.hemmassan.se

Stihl

 • Stihl FSE 31 Eltrimmer

  stihl fse 31 eltrimmer
  Stihl FSE 31 Eltrimmer: Precision och Komfort i Trädgården Stihl FSE 31 Eltrimmer är en ergonomisk och kraftfull trimmer, designad för att underlätta trädgårdsarbete. Med dess stegvis justerbara&hellip:
 • Stihl HS 56 C-E Häcksax 600mm

  stihl hs 56 c-e häcksax 600mm
  Stihl HS 56 C-E Häcksax 600mm: Skär genom naturen med precision Stihl HS 56 C-E Häcksax 600mm är inte bara en häcksax: det är din partner i trädgårdsvården. Denna lättviktsmaskin erbjuder nyutvecklade&hellip:
 • Stihl FS 50 C-E L Grästrimmer

  stihl fs 50 c-e l grästrimmer
  Stihl FS 50 C-E L Grästrimmer: Revolutionerande Enkelhet och Effektivitet Stihl FS 50 C-E L är en lätt och kraftfull grästrimmer, perfekt för både stora och små trädgårdsprojekt. Med Stihls banbrytande&hellip:
 • Stihl BR 700 Lövblås

  stihl br 700 lövblås
  Stihl BR 700 Lövblås: Kraften att Rensa Snabbt och Effektivt Den Stihl BR 700 Lövblåsen är designad för att erbjuda maximal prestanda och komfort. Den är en extremt kraftfull ryggblås idealisk&hellip:
 • Sugtillsats BG56/86 Stihl

  sugtillsats bg56/86 stihl
  Sugtillsats BG56/86 Stihl: Förvandla Din Blåsmaskin till en Kraftfull Lövsug Sugtillsatsen för Stihl BG 56 och BG 86 C-E blåsmaskiner är en utmärkt uppgradering för att öka mångsidigheten av&hellip:
 • Stihl BR 200 Lövblås

  stihl br 200 lövblås
  Stihl BR 200 Lövblås: Din Lätta Partner för Stora Ytor Stihl BR 200 Lövblåsen är en kompakt och lättviktsmodell som kombinerar effektivitet med användarvänlighet, perfekt för rengöringsuppgifter&hellip:
 • Stihl SH 86 C-E Lövblås/sug

  stihl sh 86 c-e lövblås/sug
  Stihl SH 86 C-E Lövblås/Sug: Kraftfull Rengöring och Komfort i Ett Stihl SH 86 C-E kombinerar effektiviteten hos ett lövblås med fördelarna hos ett sugaggregat, vilket gör den till en idealisk lösning&hellip:
 • Stihl FSE 52 Eltrimmer

  stihl fse 52 eltrimmer
  Stihl FSE 52 Eltrimmer: Tyst Kraft för Perfekta Resultat Stihl FSE 52 Eltrimmer är en lätt, tyst och kraftfull trimmer som kombinerar modern design med hög funktionalitet. Dess justerbara längd gör&hellip:
 • Stihl FS 89 Grästrimmer

  stihl fs 89 grästrimmer
  Stihl FS 89 Grästrimmer: Kraftfull, Effektiv och Användarvänlig Stihl FS 89 Grästrimmer är en robust och kraftfull trimmer som är utformad för att effektivt hantera tufft och segt gräs. Denna bensindrivna&hellip:
 • Stihl FS 131 Trimmer/Röjsåg

  stihl fs 131 trimmer/röjsåg
  Stihl FS 131 Trimmer/Röjsåg: Kraftfull Hjälp i Trädgården Stihl FS 131 är en avancerad trimmer och röjsåg, perfekt för arbeten i tuffa miljöer och segt gräs. Den är utrustad med en kraftfull&hellip:
 • Stihl FS 261 C-E Grästrimmer

  stihl fs 261 c-e grästrimmer
  Stihl FS 261 C-E Grästrimmer AutoCut 46-2: Den Kraftfulla Allroundaren för Proffs! Stihl FS 261 C-E är en bensindriven grästrimmer designad för den professionella användaren som kräver kraft, mångsidighet&hellip:
 • Stihl HSA 50 Batterihäcksax Set

  stihl hsa 50 batterihäcksax set
  Stihl HSA 50 Batterihäcksax Set: Effektivitet Möter Användarvänlighet Stihl HSA 50 batterihäcksax set är en oersättlig allkonstnär för alla med passion för trädgårdsskötsel. Detta set inkluderar&hellip:
 • Stihl HSA 30 Batteridriven Häcksax Set

  stihl hsa 30 batteridriven häcksax set
  Stihl HSA 30 Batteridriven Häcksax Set: För en Grönare Trädgård Den batteridrivna häcksaxen Stihl HSA 30 med AS 2-batteri och AL 1-standardladdare är en ultralätt, ergonomisk lösning för bekväm&hellip:
 • Stihl HSA 40 Batteridriven Häcksax

  stihl hsa 40 batteridriven häcksax
  STIHL HSA 40 Batteridriven Häcksax: Lätt och Tyst för Perfekt Trädgårdsskötsel Den batteridrivna häcksaxen STIHL HSA 40 erbjuder en idealisk lösning för hemmabruk, med dess låga vikt och tysta&hellip:
 • Stihl FS 38 Grästrimmer

  stihl fs 38 grästrimmer
  Stihl FS 38 Grästrimmer: Liten, Kraftfull och Användarvänlig Stihl FS 38 Grästrimmer är en kompakt och effektiv lösning för att klippa gräs och ogräs i områden där gräsklipparen inte når.&hellip:
 • Stihl HS 45 Häcksax

  stihl hs 45 häcksax
  Stihl HS 45 Häcksax: Klipp Din Trädgård till Perfektion! Stihl HS 45 är den ideala häcksaxen för den kräsne trädgårdsmästaren. Den är konstruerad för att effektivt klippa och forma häckar&hellip:
 • Stihl SH 56 Lövsug

  stihl sh 56 lövsug
  Stihl SH 56 Lövsug: Perfekt Partner för Din Trädgård Stihl SH 56 Lövsug är en lätt och lätthanterlig lövsug som är särskilt utformad för rengöring av medelstora ytor. Den är utrustad med&hellip: