Hemmässan
www.hemmassan.se

Tefal sortiment online

 • Tefal Jamie Oliver Cook's Classic Kastrull Med Lock 16 Cm / 1,5 L - Aluminium Rostfritt Stål

  tefal jamie oliver cook's classic kastrull med lock 16 cm / 1,5 l - aluminium rostfritt stål
  Kastrullen från Tefal har en elegant design i rostfritt stål med praktisk måttindikator på insidan, ett ergonomiskt handtag och medföljande lock. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Välj mellan olika storlekar. Om kastrullen från Tefal- Den här kastrullen är en del av Tefals kollektion Jamie Oliver Cook's Classic.- Storlek: 16 cm.- Kapacitet: 150 cl.- Tillverkad av rostfritt stål och ergonomiskt, nitat handtag och måttindikator på insidan.- Tjock botten för att sprida värmen jämnt och effektivt.- Ugnssäker upp till 210 °C. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Tefal Easy Pro Fritös 1,2 Kg - Plast Silver

  tefal easy pro fritös 1,2 kg - plast silver
  Fritösen från Tefal har en kompakt design med ett praktiskt fönster perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den är tillverkad av rostfritt stål med ett effektivt värmeelement med en sval zon undertill för säker användning. Den har stora handtag för utmärkt grepp och ett vred med reglerbar temperatur. Effektiv funktion med lättskött material. Om fritösen från Tefal- Tillverkad av rostfritt stål.- Reglerbar temperatur.- Snabb uppvärmning.- Temperatur: 150-190˚C.- Djup: 426 mm.- 2200 Watt- Bredd: 263 mm.- Höjd: 301 mm.- Kapacitet: 120 cl.- Vikt: 2.79 kg.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Övriga Köksmaskiner och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Tefal Ingenio Preference Grytset 3 Delar - Rostfritt Stål

  tefal ingenio preference grytset 3 delar - rostfritt stål
  Grytsetet från Tefal har en praktisk, stapelbar design med grytor med ett avtagbart handtag för flexibilitet. Det är tillverkat av rostfritt stål med en tjock botten med en jämn värmefördelning. Grytsetet har en kompakt storlek perfekt för det lilla köket. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om grytsetet från Tefal- Gjort av rostfritt stål.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar.- Från serien Ingenio.- 1 handtag.- Stor gryta: 2,7 L/20 cm.- Liten gryta: 1,7 L/16 cm. Skötselråd för grytsetet- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas.- Ugnsfast. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Tefal Jamie Oliver Stekkniv 4-pack - Rostfritt Stål Svart

  tefal jamie oliver stekkniv 4-pack - rostfritt stål svart
  Stekkniven från Tefal har ett stilrent utseende med en slitstark design med en optimal prestanda och hållbarhet. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål med välbalanserade handtag med ett bekvämt, säkert grepp. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om stekkniven från Tefal- Högkvalitativt material.- Slitstark design.- Optimal prestanda.- Bekvämt, säkert handtag.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för stekkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Tefal - Ingenio Eco Resist kokskål 16 cm

  tefal - ingenio eco resist kokskål 16 cm
  Tefal - Ingenio Eco Resist kokskål 16 cm
 • Tefal - fritös FR701616 2L - FRI frakt

  tefal - fritös fr701616 2l - fri frakt
  Tefal - fritös FR701616 2L - FRI frakt
 • Tefal - Jamie Oliver Cook's Classics Hard Anodized Kastrull 18cm 2.1L

  tefal - jamie oliver cook's classics hard anodized kastrull 18cm 2.1l
  Tefal - Jamie Oliver Cook's Classics Hard Anodized Kastrull 18cm 2.1L
 • Tefal - Ultimate Gryta 5.2 L

  tefal - ultimate gryta 5.2 l
  Tefal - Ultimate Gryta 5.2 L
 • Tefal - Jamie Oliver Cook's Classics 5.2 L

  tefal - jamie oliver cook's classics 5.2 l
  Tefal - Jamie Oliver Cook's Classics 5.2 L
 • Tefal - Jamie Oliver Kastrull 24 cm. koppar - FRI frakt

  tefal - jamie oliver kastrull 24 cm. koppar - fri frakt
  Tefal - Jamie Oliver Kastrull 24 cm. koppar - FRI frakt
 • Tefal - Jamie Oliver Cook's Classics cooker set. 4-delar - FRI frakt

  tefal - jamie oliver cook's classics cooker set. 4-delar - fri frakt
  Tefal - Jamie Oliver Cook's Classics cooker set. 4-delar - FRI frakt
 • Tefal Ingenio 5 Second Hackare 500 Ml - Plast Vit

  tefal ingenio 5 second hackare 500 ml - plast vit
  Tefal Ingenio 5 Seconds Hackare 500 ml gör den snabbt och enkelt att laga mata med färska, nyttiga ingredienser. Med sin smarta teknik hackar den snabbt och bekymmersfritt med sina patenterade rotorblad, som arbetar separat för ett effektivare resultat.Du behöver bara dra i hackaren en enda gång. Ju mer du drar, desto mer finhackat resultat uppnår du. Perfekt för att snabbt hacka grönsaker till en sallad eller som tacotillbehör, nötter, frukt och även kött.Egenskaper Kapacitet 500 ml Knivblad i hållbart rostfritt stål Säkert låssystem Integrerad bladstyrsskena för maximal prestation Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Tefal Ingenio 5 Second Hackare 900 Ml - Plast Svart

  tefal ingenio 5 second hackare 900 ml - plast svart
  Tefal Ingenio 5 Seconds Hackare gör den snabbt och enkelt att laga mata med färska, nyttiga ingredienser. Med sin smarta teknik hackar den snabbt och bekymmersfritt med sina patenterade rotorblad, som arbetar separat för ett effektivare resultat.Du behöver bara dra i hackaren en enda gång. Ju mer du drar, desto mer finhackat resultat uppnår du. Perfekt för att snabbt hacka grönsaker till en sallad eller som tacotillbehör, nötter, frukt och även kött.Egenskaper Kapacitet 900 ml Knivblad i hållbart rostfritt stål Säkert låssystem Integrerad bladstyrsskena för maximal prestation Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Tefal Filtra Pro Premium 4l Fritös - Plast Svart

  tefal filtra pro premium 4l fritös - plast svart
  Fritösen från Tefal har en modern design i rostfritt stål för att laga mat som ett proffs perfekt för att tillaga flera olika rätter. Enkel att använda och enkel att rengöra. Om fritösen från Tefal- Lätt att använda.- Fantastisk design.- Professionellt resultat.- Digital timer.- Justerbar temperatur.- Djup: 473 mm.- Bredd: 284 mm.- Höjd: 338 mm.- Kapacitet: 400.0 cl. Skötselråd för fritösen- Fritösen tål temperaturer på upp till 190°C.- Alla avtagbara delar tål diskmaskin. Shoppa Övriga Köksmaskiner och mer Köksmaskiner hos Royal Design.