Hemmässan
www.hemmassan.se

&Tradition

 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Ek Hallingdal 376

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar ek hallingdal 376
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK14 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av18 Matbord 160x90 Cm /svart - Fanér Valnöt

  &tradition pavilion av18 matbord 160x90 cm /svart - fanér valnöt
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt design perfekt för såväl stora som små utrymmen. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som ett skrivbord.- Finns även som en stol.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 900 mm.- Vikt: 44 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Valnöt / Karakorum - Karakorum 003

  &tradition little petra vb1 loungestol set valnöt / karakorum - karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Den har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i slitstarkt tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Om loungestolen från &tradition- Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Rökt Oljad Ek / - Bouclé Karakorum 003

  &tradition fly sc10 fåtölj rökt oljad ek / - bouclé karakorum 003
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/ - Bouclé Karakorum 001

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/ - bouclé karakorum 001
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Patch Hw1 Bord 180x90 Mässing / Beige Arizona / Oljad - Ek Vitoljad Ek

  &tradition patch hw1 bord 180x90 mässing / beige arizona / oljad - ek vitoljad ek
  Bordet från &tradition har en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer. Det har en ram i massivt trä med kanter i fanér, en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Iläggsskiva : 1 m.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk24 Soffbord - Soffbord Ek Svart Ek

  &tradition in between sk24 soffbord - soffbord ek svart ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk18 Bord 90cm Marmor / Bronsad - Marmor Svart

  &tradition in between sk18 bord 90cm marmor / bronsad - marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK18 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Drop Leaf Hm6 Matbord Oljad - Massiv Valnöt

  &tradition drop leaf hm6 matbord oljad - massiv valnöt
  Matbordet från &tradition har en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Det är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Om matbordet från &tradition- Matbordet kommer i olika modeller.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 1420 mm.- Bredd: 1630 mm.- Höjd: 730 mm. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Drip Hw60 Bord 250x100 Cm Black / Black Fenix Nano Laminate - Svart

  &tradition drip hw60 bord 250x100 cm black / black fenix nano laminate - svart
  Bordet från &tradition har ett stilrent utseende med en mångsidig design för optimal användarupplevelse. Det har ben i 80% återvunnen aluminium med en enkel bordsskiva i MDF och laminat. Det har lösa delar för enkel montering. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Välj mellan olika färger och storlekar.- Rymlig design.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 49 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Petra Vb3 Fåtölj Fårskinn Sahara / Valnöt - Fåtöljer

  &tradition petra vb3 fåtölj fårskinn sahara / valnöt - fåtöljer
  Fåtölj från &Tradition med en tidlös, ikonisk design och en vacker klädsel i fårskinn. Den har ett högt, mjukt rundat ryggstöd och armstöd för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgivning av Viggo Boesen. Originaldesign från år 1938. Om fåtöljen från &Tradition- Högkvalitativ fårskinnsklädsel.- Modell med ett högt ryggstöd.- Finns i flera varianter.- Från serien Petra.- Formgivning av Viggo Boesen.- Originaldesign från år 1938. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Petra Vb3 Loungestol Set Sahara / Valnöt - Fårskinn Brun

  &tradition petra vb3 loungestol set sahara / valnöt - fårskinn brun
  Loungestol från &Tradition med en tidlös, ikonisk design. Den har ett högt, mjukt rundat ryggstöd och armstöd för en bekväm och avkopplande känsla. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Formgivning av Viggo Boesen. Originaldesign från år 1938. Om loungestolen från &Tradition- Finns i flera varianter.- Modell med ett högt ryggstöd.- ATD1 fotpall ingår.- Från serien Petra.- Formgivning av Viggo Boesen.- Originaldesign från år 1938. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Drip Hw113 Barbord 50x140x105 Cm / - Laminat Svart

  &tradition drip hw113 barbord 50x140x105 cm / - laminat svart
  Barbordet från &Tradition har en mångsidig design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en praktisk, lättmonterad konstruktion med en pulverlackerad stomme i aluminium och en tålig bordsskiva. Välj en modell efter dina behov och förvandla ditt hem eller kontor till en elegant, inspirerande och funktionell miljö. Tillverkat i Danmark. Om barbordet från &Tradition- Tillverkat i Danmark.- Smart design för dagligt bruk.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Finns i flera mått.- Välj mellan olika färger.- Enkel att montera.- Underrede i aluminium. Bordets mått:- Höjd: 1050 mm.- Längd: 1400 mm.- Bredd: 500 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Ax Hm11 Loungefåtölj - Ek Mörkbetsad Ek

  &tradition ax hm11 loungefåtölj - ek mörkbetsad ek
  Loungefåtölj från &Tradition med en ikonisk, klassisk design. Den är tillverkad av massivt trä och fanér med en vacker detaljering som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Perfekt för samtal och avkoppling i den moderna bostadsmiljön. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Originaldesign från år 1950. Om loungefåtöljen från &Tradition- Certifiering: FSC.- Formgivning av Hvidt & Mølgaard.- Originaldesign från år 1950. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Drip Hw62 Barbord 80x190x95 Cm / Svart - Laminat Off-White

  &tradition drip hw62 barbord 80x190x95 cm / svart - laminat off-white
  Barbordet från &Tradition har en mångsidig design perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Det har en praktisk, lättmonterad konstruktion med en pulverlackerad stomme i aluminium och en tålig bordsskiva. Välj en modell efter dina behov och förvandla ditt hem eller kontor till en elegant, inspirerande och funktionell miljö. Tillverkat i Danmark. Om barbordet från &Tradition- Enkel att montera.- Smart design för dagligt bruk.- Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer.- Finns i flera mått.- Välj mellan olika färger.- Underrede i aluminium.- Tillverkat i Danmark. Bordets mått:- Höjd: 950 mm.- Längd: 1900 mm.- Bredd: 800 mm. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc60 2-pack 16,5 Cl - Dricksglas Glas Amber

  &tradition collect sc60 2-pack 16,5 cl - dricksglas glas amber
  Glasen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om glasen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Diameter: 64 mm.- Höjd: 105 mm.- Kapacitet: 16,5 cl.- De här glasen är en del av &traditions kollektion Collect.- Glasen kommer i 2 olika färger.- Finns även som större glas.- Kombinera glasen med Collect karaff från &tradition. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc3 Soffa Vingar Vitoljad / - 3-sitssoffor Ek Hot Madison 094

  &tradition fly sc3 soffa vingar vitoljad / - 3-sitssoffor ek hot madison 094
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en luftig ram i massiv ek med smarta förlängningar på kortsidorna för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Smarta, inbyggda sidobord.- Optimal komfort.- Avtagbar klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Längd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / - Sammet Duke 004

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / - sammet duke 004
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/ - Ek Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/ - ek sheepskin moonlight
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Svart/ - 2-sitssoffor Bouclé Zero 0011

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits svart/ - 2-sitssoffor bouclé zero 0011
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk19 Bord 120cm Marmor / Bronsad - Marmor Vit

  &tradition in between sk19 bord 120cm marmor / bronsad - marmor vit
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK19 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad / K5042 - Ek Loop Cream

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad / k5042 - ek loop cream
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk13 Soffbord 48cm - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk13 soffbord 48cm - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK13 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/ - Polyester Svevo 002

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/ - polyester svevo 002
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol / - Valnöt Karakorum 003

  &tradition boomerang hm1 loungestol / - valnöt karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc60 2-pack 16,5 Cl - Dricksglas Glas Klar

  &tradition collect sc60 2-pack 16,5 cl - dricksglas glas klar
  Glasen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om glasen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Diameter: 64 mm.- Höjd: 105 mm.- Kapacitet: 16,5 cl.- De här glasen är en del av &traditions kollektion Collect.- Glasen kommer i 2 olika färger.- Finns även som större glas.- Kombinera glasen med Collect karaff från &tradition. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk12 Oljad - Valnöt

  &tradition in between bord sk12 oljad - valnöt
  Bordet från &tradition har ett ståtligt, vackert utseende perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med ett mattlackat, svart underrede i metall. Det har mjuka, rundade linjer. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 68,5 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Soffbord Sc4 Oljad / Marmor - Soffbord Ek Vit

  &tradition fly soffbord sc4 oljad / marmor - soffbord ek vit
  Soffbordet från &tradition har en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från &tradition- Bredd: 800 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 800 mm.- Fly uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk24 Soffbord - Soffbord Ek Rökt Ek

  &tradition in between sk24 soffbord - soffbord ek rökt ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc3 Soffa Vingar Rökt Oljad / - 3-sitssoffor Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc3 soffa vingar rökt oljad / - 3-sitssoffor ek karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en luftig ram i massiv ek med smarta förlängningar på kortsidorna för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Smarta, inbyggda sidobord.- Optimal komfort.- Avtagbar klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Längd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/ - Sammet Gentle 133

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/ - sammet gentle 133
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Atd1 Fotpall Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight - Fotpallar Moonlight White

  &tradition little petra atd1 fotpall oljad valnöt / fårskinn moonlight - fotpallar moonlight white
  Fotpallen från &tradition har en vacker design med mjuka, organiska linjer. Den har en ram i bok och plywood med en bekväm sits i skum och polyesterfiber. Den har eleganta, rundade ben i massivt trä med en underbar klädsel i fårskinn perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av And Tradition. Om fotpallen från &tradition- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.- Fotpallen kommer i olika färger.- Hållbara, naturliga material.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 530 mm.- Bredd: 530 mm.- Höjd: 380 mm. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc3 Soffa Vingar Rökt Oljad / - 3-sitssoffor Ek Hot Madison 093

  &tradition fly sc3 soffa vingar rökt oljad / - 3-sitssoffor ek hot madison 093
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en luftig ram i massiv ek med smarta förlängningar på kortsidorna för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Smarta, inbyggda sidobord.- Optimal komfort.- Avtagbar klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Längd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk12 Rökt Oljad - Ek Rökt Ek

  &tradition in between bord sk12 rökt oljad - ek rökt ek
  Bordet från &tradition har ett ståtligt, vackert utseende perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med ett mattlackat, svart underrede i metall. Det har mjuka, rundade linjer. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 68,5 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av19 Matbord 200x90 Cm /krom - Fanér Valnöt

  &tradition pavilion av19 matbord 200x90 cm /krom - fanér valnöt
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt, mellanstor design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som ett skrivbord.- Finns även som en stol.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 2000 mm.- Djup: 900 mm.- Vikt: 53 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av19 Matbord 200x90 Cm /svart - Fanér Valnöt

  &tradition pavilion av19 matbord 200x90 cm /svart - fanér valnöt
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt, mellanstor design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som ett skrivbord.- Finns även som en stol.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 2000 mm.- Djup: 900 mm.- Vikt: 53 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc78 Glas 2-pack 18 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Klar

  &tradition collect sc78 glas 2-pack 18 cl - dricksglas munblåst glas klar
  Glasen från &Tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgivning av Space Copenhagen. Om glasen från &Tradition- Vacker, tidlös design.- Kombinera glasen med Collect karaff från &Tradition.- Glaset finns i olika storlekar.- Glasen finns i 3 olika färger.- Finns även som vinglas.- Höjd: 80 mm.- Kapacitet: 18 cl.- De här glasen är en del av &Traditions kollektion Collect. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Lato Ln9 Bord Oval Warm Black / Emparador Marble - Soffbord Marmor Emperador Marble

  &tradition lato ln9 bord oval warm black / emparador marble - soffbord marmor emperador marble
  Bordet från &tradition har en skulptural, vacker design. Det har en oval bordsskiva med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet. Bordet har en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en mjuk form. Formgivning av Luca Nichetto. Om bordet från &tradition- Oval bordsskiva.- Exklusiva material.- Bordet är elegant.- Bordet finns i olika färger.- Höjd: 450 mm.- Vikt: 19,5 kg.- Formgivning av Luca Nichetto. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / K5042 - Polyester Loop Marine

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / k5042 - polyester loop marine
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Valnöt Hallingdal 376

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - valnöt hallingdal 376
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/ - Valnöt Karakorum 003

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/ - valnöt karakorum 003
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm Smoked Oak - Soffbord Rökt Ek

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm smoked oak - soffbord rökt ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK14 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Valnöt Karandash 005

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - valnöt karandash 005
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Ek Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar ek sheepskin moonlight
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Drip Hw59 Bord 190x80 Cm Black / Black Fenix Nano Laminate - Svart

  &tradition drip hw59 bord 190x80 cm black / black fenix nano laminate - svart
  Bordet från &tradition har ett stilrent utseende med en mångsidig design för optimal användarupplevelse. Det har ben i 80% återvunnen aluminium med en enkel bordsskiva i MDF och laminat. Det har lösa delar för enkel montering. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Välj mellan olika färger och storlekar.- Mångsidig design.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 32,2 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / - Sammet Duke 004

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / - sammet duke 004
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm / Crema Diva Marble - Soffbord Marmor Ivory White

  &tradition lato ln8 bord 40 cm / crema diva marble - soffbord marmor ivory white
  Bordet från &tradition har en skulptural, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet. Bordet har en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgivning av Luca Nichetto. Om bordet från &tradition- Exklusiva material.- Bordet är elegant.- Bordet finns i olika färger.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 19,5 kg.- Formgivning av Luca Nichetto. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Loafer Sc23 Fåtölj Velvet 13 Ivory - Polyestersammet Elfenben

  &tradition loafer sc23 fåtölj velvet 13 ivory - polyestersammet elfenben
  Fåtöljen från &tradition har en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber. Den har en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm Lackerad Valnöt / Emparador Marble - Soffbord Marmor Emperador Marble

  &tradition lato ln8 bord 40 cm lackerad valnöt / emparador marble - soffbord marmor emperador marble
  Bordet från &tradition har en skulptural, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet. Bordet har en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgivning av Luca Nichetto. Om bordet från &tradition- Exklusiva material.- Bordet är elegant.- Bordet finns i olika färger.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 19,5 kg.- Formgivning av Luca Nichetto. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Valnöt Karakorum 003

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar valnöt karakorum 003
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Ek/ - 2-sitssoffor Sammet Gentle 133

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits ek/ - 2-sitssoffor sammet gentle 133
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Ek/ - 2-sitssoffor Textil Svevo 002

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits ek/ - 2-sitssoffor textil svevo 002
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 Oljad - Ek Valnöt

  &tradition in between bord sk3 oljad - ek valnöt
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc2 Soffa Vitoljad / - 3-sitssoffor Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc2 soffa vitoljad / - 3-sitssoffor ek karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 1620 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/ - Bouclé Zero 0011

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/ - bouclé zero 0011
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Rökt Oljad Ek / Grey - Linne Hot Madison 093

  &tradition fly sc1 fåtölj rökt oljad ek / grey - linne hot madison 093
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel och en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk12 Oljad - Ek Vitoljad Ek

  &tradition in between bord sk12 oljad - ek vitoljad ek
  Bordet från &tradition har ett ståtligt, vackert utseende perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med ett mattlackat, svart underrede i metall. Det har mjuka, rundade linjer. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 68,5 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Ek Karandash 005

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - ek karandash 005
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Ek/ - Textil Zero 0011

  &tradition margas lc1 loungefåtölj ek/ - textil zero 0011
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Oljad Valnöt / - 2-sitssoffor Fårskinn Sahara

  &tradition little petra soffa vb2 oljad valnöt / - 2-sitssoffor fårskinn sahara
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc9 Fotpall Rökt Oljad / Hot Madison 093 Grey - Fotpallar Ek Grå

  &tradition fly sc9 fotpall rökt oljad / hot madison 093 grey - fotpallar ek grå
  Fotpallen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har en lös kudde i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fotpallen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fotpallen kommer i olika modeller.- Kombinera fotpallen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 800 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 400 mm. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm Svart Lackad - Soffbord Ek Svart Ek

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm svart lackad - soffbord ek svart ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK14 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Atd1 Fotpall / Vitoljad Ek - Fotpallar Karakorum 003

  &tradition little petra atd1 fotpall / vitoljad ek - fotpallar karakorum 003
  Fotpall från &tradition med en elegant design. Den har en ram i massiv bok och plywood. Fotpallen har en sits i skum och vadd, vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i hållbart fårskinn med en mysig, varm känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av &Tradition. Om fotpallen från &tradition- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av &Tradition.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set / Valnöt - Fårskinn Sahara

  &tradition little petra vb1 loungestol set / valnöt - fårskinn sahara
  Loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, ekologiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Loungestolen har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivningsår: 1938. Formgivning av Viggo Boesen & &Tradition. Om loungestolen från &tradition- ADT1 fotpall ingår.- Formgivningsår: 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Formgivning av Viggo Boesen & &Tradition.- Loungestolen finns i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Table Sk5 Bord Lackad - Ek

  &tradition in between table sk5 bord lackad - ek
  Bordet från &tradition har en slank, tidlös design perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det är tillverkat av MDF med ett lager i ekfanér på ovansidan och på sidorna. Det har runda, vackra ben i massiv ek. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition - Traditionell tillverkningsteknik.- Inspirerad av nordiskt hantverk.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med stolar från &tradition.- Djup: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 2000 mm.- Vikt: 59 kg. Skötselråd för bordet - För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk6 Rökt Lackad - Ek

  &tradition in between bord sk6 rökt lackad - ek
  Bordet från &tradition har en slank, tidlös design perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det är tillverkat av högkvalitativ MDF med ett lager i ekfanér på ovansidan och på sidorna. Det har runda, slanka, lätt utställda ben i massiv ek. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Traditionell tillverkningsteknik.- Inspirerad av nordiskt hantverk.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med stolar från &tradition.- Djup: 1000 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2500 mm.- Vikt: 67,1 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Fårskinn Moonlight / Vitoljad Ek - Moonlight White

  &tradition little petra vb1 loungestol set fårskinn moonlight / vitoljad ek - moonlight white
  Loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, ekologiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Loungestolen har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivningsår: 1938. Formgivning av Viggo Boesen & &Tradition. Om loungestolen från &tradition- ATD1 fotpall ingår.- Formgivningsår: 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Formgivning av Viggo Boesen & &Tradition.- Loungestolen finns i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Ek/ - 2-sitssoffor Bouclé Karakorum 001

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits ek/ - 2-sitssoffor bouclé karakorum 001
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/ - Bouclé Zero 0011

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/ - bouclé zero 0011
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk23 Soffbord - Soffbord Ek Svart Ek

  &tradition in between sk23 soffbord - soffbord ek svart ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Vitoljad Ek / Moonlight - 2-sitssoffor Fårskinn Moonlight White

  &tradition little petra soffa vb2 vitoljad ek / moonlight - 2-sitssoffor fårskinn moonlight white
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Moonlight / Valnöt - Fårskinn Moonlight White

  &tradition little petra vb1 loungestol set moonlight / valnöt - fårskinn moonlight white
  Loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, ekologiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Loungestolen har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivningsår: 1938. Formgivning av Viggo Boesen & &Tradition. Om loungestolen från &tradition- ADT1 fotpall ingår.- Formgivningsår: 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Formgivning av Viggo Boesen & &Tradition.- Loungestolen finns i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Moonlight / Valnöt - Fårskinn Moonlight White

  &tradition little petra vb1 loungestol moonlight / valnöt - fårskinn moonlight white
  Loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, ekologiska former med en omfamnande, mysig känsla. Loungestolen har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort och ben i oljad valnöt perfekta för det moderna hemmet. Formgivning av Viggo Boesen. Formgivningsår: 1938. Om loungestolen från &tradition- Formgivning av Viggo Boesen.- Formgivningsår: 1938.- Loungestolen finns i olika modeller.- Prisbelönt stol.- Högkvalitativ fårskinnsklädsel. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Oljad Valnöt / Moonlight - 2-sitssoffor Fårskinn Moonlight White

  &tradition little petra soffa vb2 oljad valnöt / moonlight - 2-sitssoffor fårskinn moonlight white
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Pinwheel Hm7 Bord /mässing - Soffbord Ek Vitoljad Ek

  &tradition pinwheel hm7 bord /mässing - soffbord ek vitoljad ek
  Bordet från &Tradition har en mångsidig design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en bordsskiva i massivt trä med tre stiliga ben i mässing och rostfritt stål. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om bordet från &Tradition- Formgivningsår: 1953.- För mångsidig användning.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Patch Hw2 Bord 240x100 Mässing / Cacao Orinoco / Oljad - Nanolaminat Valnöt

  &tradition patch hw2 bord 240x100 mässing / cacao orinoco / oljad - nanolaminat valnöt
  Bordet från &tradition har en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer. Det har en ram i massivt trä med kanter i fanér, en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Iläggsskiva : 1 m.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk19 Bord 120cm Marmor / - Marmor Svart

  &tradition in between sk19 bord 120cm marmor / - marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK19 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Fårskinn / Vitoljad Ek - Sahara

  &tradition little petra vb1 loungestol set fårskinn / vitoljad ek - sahara
  Loungestol från &tradition med en elegant funkisstil med mjuka, ekologiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Loungestolen har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivningsår: 1938. Formgivning av Viggo Boesen & &Tradition. Om loungestolen från &tradition- ATD1 fotpall ingår.- Formgivningsår: 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Formgivning av Viggo Boesen & &Tradition.- Loungestolen finns i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Ek/ - 2-sitssoffor Bouclé Zero 0011

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits ek/ - 2-sitssoffor bouclé zero 0011
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/ - Polyester Svevo 002

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/ - polyester svevo 002
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Patch Hw2 Bord 240x100 Mässing / Beige Arizona / Oljad Ek - Nanolaminat Vitoljad Ek

  &tradition patch hw2 bord 240x100 mässing / beige arizona / oljad ek - nanolaminat vitoljad ek
  Bordet från &tradition har en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer. Det har en ram i massivt trä med kanter i fanér, en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Iläggsskiva : 1 m.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad / - Ek Duke 004

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad / - ek duke 004
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol / - Valnöt Hallingdal 130

  &tradition boomerang hm1 loungestol / - valnöt hallingdal 130
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk18 Bord 90cm / - Vit Marmor Svart

  &tradition in between sk18 bord 90cm / - vit marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK18 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Atd1 Fotpall Fårskinn Moonlight / Vitoljad Ek - Fotpallar Moonlight White

  &tradition little petra atd1 fotpall fårskinn moonlight / vitoljad ek - fotpallar moonlight white
  Fotpall från &tradition med en elegant design. Den har en ram i massiv bok och plywood. Fotpallen har en sits i skum och vadd, vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i hållbart fårskinn med en mysig, varm känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av &Tradition. Om fotpallen från &tradition- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av &Tradition.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 - Ek Oljad Ek

  &tradition in between bord sk3 - ek oljad ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Rökt Oljad Ek / - Bouclé Karakorum 003

  &tradition fly sc1 fåtölj rökt oljad ek / - bouclé karakorum 003
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel och en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Svart/ - 2-sitssoffor Sammet Gentle 133

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits svart/ - 2-sitssoffor sammet gentle 133
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Vitoljad Ek / - 2-sitssoffor Fårskinn Sahara

  &tradition little petra soffa vb2 vitoljad ek / - 2-sitssoffor fårskinn sahara
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk18 Bord 90cm Marmor / Bronsad - Marmor Vit

  &tradition in between sk18 bord 90cm marmor / bronsad - marmor vit
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK18 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc12 Soffa Rökt Oljad Ek / - 2-sitssoffor Bouclé Karakorum 003

  &tradition fly sc12 soffa rökt oljad ek / - 2-sitssoffor bouclé karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Bredd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/ - Ek Hallingdal 376

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/ - ek hallingdal 376
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Vitoljad Ek / Karakorum - Karakorum 003

  &tradition little petra vb1 loungestol set vitoljad ek / karakorum - karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Den har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i slitstarkt tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Om loungestolen från &tradition- Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad / K5042 - Ek Loop Marine

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad / k5042 - ek loop marine
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk4 Oljad - Ek

  &tradition in between bord sk4 oljad - ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 32 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc61 2-pack 40 Cl - Dricksglas Glas Amber

  &tradition collect sc61 2-pack 40 cl - dricksglas glas amber
  Glasen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om glasen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Diameter: 87 mm.- Höjd: 120 mm.- Kapacitet: 40 cl.- De här glasen är en del av &traditions kollektion Collect.- Glasen kommer i 2 olika färger.- Finns även som mindre glas.- Kombinera glasen med Collect karaff från &tradition. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Vitoljad Ek / - Bouclé Karakorum 003

  &tradition fly sc10 fåtölj vitoljad ek / - bouclé karakorum 003
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/ - Polyester Svevo 002

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/ - polyester svevo 002
  Snurrfåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Fåtöljen har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har ett svart, svängbart underrede och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om snurrfåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för snurrfåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/ - Valnöt Karandash 005

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/ - valnöt karandash 005
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Cloud Soffa 3-sits Svarta Ben / Hot Madison 724 - 3-sitssoffor Ull Grå

  &tradition cloud soffa 3-sits svarta ben / hot madison 724 - 3-sitssoffor ull grå
  Soffan från &tradition har en elegant, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stomme i plywood och högdensitetsskum med nozagfjädrar. Den har mjuka kuddar i fjäder och skum för bästa komfort och slanka, pulverlackerade ben i stål. Formgiven av Luca Nichetto. Om soffan från &tradition- Dansk stil med italiensk perfektion.- Elegant, högkvalitativt tyg.- Mjuka, bekväma kuddar.- Soffan kommer i olika färger.- Djup: 840 mm.- Höjd: 750 mm.- Längd: 2200 mm.- Vikt: 50 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF.- Kuddar med dun bör puffas regelbundet för att behålla formen. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / - Polyester Hallingdal 130

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / - polyester hallingdal 130
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad / - Ek Hallingdal 130

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad / - ek hallingdal 130
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Soffbord Scll Rökt Oljad / Marmor - Soffbord Ek Svart

  &tradition fly soffbord scll rökt oljad / marmor - soffbord ek svart
  Soffbordet från &tradition har en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från &tradition- Fly uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet kommer i olika modeller.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion Fly.- Höjd: 320 mm.- Längd: 1200 mm.- Bredd: 1200 mm. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk19 Bord 120cm / - Vit Marmor Svart

  &tradition in between sk19 bord 120cm / - vit marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK19 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm Svart Lackad - Soffbord Ek Svart Ek

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm svart lackad - soffbord ek svart ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK15 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Valnöt/ - 2-sitssoffor Bouclé Zero 0011

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits valnöt/ - 2-sitssoffor bouclé zero 0011
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm - Soffbord Oljad Ek

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm - soffbord oljad ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK15 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Valnöt Karandash 005

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar valnöt karandash 005
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / Fotpall / - Fotpallar Ek Karakorum 003

  &tradition wulff atd3 sittpuff / fotpall / - fotpallar ek karakorum 003
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Drop Leaf Hm6 Matbord - Massiv Ek Vitoljad Ek

  &tradition drop leaf hm6 matbord - massiv ek vitoljad ek
  Matbordet från &tradition har en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Det är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Om matbordet från &tradition- Matbordet kommer i olika modeller.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 1420 mm.- Bredd: 1630 mm.- Höjd: 730 mm. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Atd1 Fotpall Oljad Valnöt / Fårskinn - Fotpallar Sahara

  &tradition little petra atd1 fotpall oljad valnöt / fårskinn - fotpallar sahara
  Fotpallen från &tradition har en vacker design med mjuka, organiska linjer. Den har en ram i bok och plywood med en bekväm sits i skum och polyesterfiber. Den har eleganta, rundade ben i massivt trä med en underbar klädsel i fårskinn perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av And Tradition. Om fotpallen från &tradition- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.- Fotpallen kommer i olika färger.- Hållbara, naturliga material.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 530 mm.- Bredd: 530 mm.- Höjd: 380 mm. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm Smoked Oak - Soffbord Rökt Ek

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm smoked oak - soffbord rökt ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK15 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Svart/ - 2-sitssoffor Textil Svevo 002

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits svart/ - 2-sitssoffor textil svevo 002
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk23 Soffbord - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk23 soffbord - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pouf Atd1 Little Petra Fotpall Karakorum / Valnöt - Fotpallar Karakorum 003

  &tradition pouf atd1 little petra fotpall karakorum / valnöt - fotpallar karakorum 003
  Fotpallen från &tradition har en vacker design med mjuka, organiska linjer. Den har en ram i bok och plywood med en bekväm sits i skum och polyesterfiber. Den har eleganta, rundade ben i massivt trä med en underbar klädsel i fårskinn perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av And Tradition. Om fotpallen från &tradition- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.- Fotpallen kommer i olika färger.- Hållbara, naturliga material.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 530 mm.- Bredd: 530 mm.- Höjd: 380 mm. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc12 Soffa Rökt Oljad Ek / - 2-sitssoffor Textil Hot Madison 093

  &tradition fly sc12 soffa rökt oljad ek / - 2-sitssoffor textil hot madison 093
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Bredd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Valnöt/ - 2-sitssoffor Bouclé Karakorum 001

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits valnöt/ - 2-sitssoffor bouclé karakorum 001
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/ - Valnöt Hallingdal 376

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/ - valnöt hallingdal 376
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc12 Soffa Vitoljad Ek / - 2-sitssoffor Bouclé Karakorum 003

  &tradition fly sc12 soffa vitoljad ek / - 2-sitssoffor bouclé karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Bredd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm Warm Black / Emparador Marble - Soffbord Marmor Emperador Marble

  &tradition lato ln8 bord 40 cm warm black / emparador marble - soffbord marmor emperador marble
  Bordet från &tradition har en skulptural, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet. Bordet har en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgivning av Luca Nichetto. Om bordet från &tradition- Exklusiva material.- Bordet är elegant.- Bordet finns i olika färger.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 19,5 kg.- Formgivning av Luca Nichetto. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/ - Ek Karandash 005

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/ - ek karandash 005
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Cloud Soffa 3-sits Svarta Ben / Steelcut Trio 133 - 3-sitssoffor Ull Ljusgrå

  &tradition cloud soffa 3-sits svarta ben / steelcut trio 133 - 3-sitssoffor ull ljusgrå
  Soffan från &tradition har en elegant, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stomme i plywood och högdensitetsskum med nozagfjädrar. Den har mjuka kuddar i fjäder och skum för bästa komfort och slanka, pulverlackerade ben i stål. Formgiven av Luca Nichetto. Om soffan från &tradition- Dansk stil med italiensk perfektion.- Elegant, högkvalitativt tyg.- Mjuka, bekväma kuddar.- Soffan kommer i olika färger.- Djup: 840 mm.- Höjd: 750 mm.- Längd: 2200 mm.- Vikt: 50 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF.- Kuddar med dun bör puffas regelbundet för att behålla formen. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Palette Soffbord Jh7 Ask / Marmor - Soffbord Askfanér Svart

  &tradition palette soffbord jh7 ask / marmor - soffbord askfanér svart
  Soffbordet från &tradition har en spännande, innovativ design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Bordet har ett pulverlackerat underrede i stål med exklusiva bordsskivor i mässing, marmor och askfanér. Formgiven av Jaime Hayon. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 678 mm.- Höjd: 470 mm.- Längd: 1152 mm.- Exklusiva material.- Soffbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Ek Karakorum 003

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - ek karakorum 003
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Valnöt Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar valnöt sheepskin moonlight
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/ - Bouclé Karakorum 001

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/ - bouclé karakorum 001
  Snurrfåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Fåtöljen har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har ett svart, svängbart underrede och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om snurrfåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för snurrfåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/ - Bouclé Karakorum 001

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/ - bouclé karakorum 001
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Catch Jh13 Fåtölj Svart Underrede / Hallingdal 65/224 - Textil Beige

  &tradition catch jh13 fåtölj svart underrede / hallingdal 65/224 - textil beige
  Fåtöljen från &tradition har en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Om fåtöljen från &tradition- Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/ - Valnöt Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/ - valnöt sheepskin moonlight
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk23 Soffbord - Soffbord Ek Rökt Ek

  &tradition in between sk23 soffbord - soffbord ek rökt ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Drop Leaf Hm5 Soffbord - Soffbord Ek Vitoljad Ek

  &tradition drop leaf hm5 soffbord - soffbord ek vitoljad ek
  Soffbordet från &tradition har en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Bordet är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Om soffbordet från &tradition- Kan även användas som ett sidobord.- Soffbordet kommer i olika modeller.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 780 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 560 mm. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / - Polyester Hallingdal 130

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / - polyester hallingdal 130
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk6 Klarlackad - Ek

  &tradition in between bord sk6 klarlackad - ek
  Bordet från &tradition har en slank, tidlös design perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det är tillverkat av högkvalitativ MDF med ett lager i ekfanér på ovansidan och på sidorna. Det har runda, slanka, lätt utställda ben i massiv ek. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Traditionell tillverkningsteknik.- Inspirerad av nordiskt hantverk.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med stolar från &tradition.- Djup: 1000 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2500 mm.- Vikt: 67,1 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Valnöt/ - 2-sitssoffor Textil Svevo 002

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits valnöt/ - 2-sitssoffor textil svevo 002
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/ - Ek Karakorum 003

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/ - ek karakorum 003
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Loop K5042 - Polyester Cream

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / loop k5042 - polyester cream
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 Rökt Oljad - Ek Rökt Ek

  &tradition in between bord sk3 rökt oljad - ek rökt ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Valnöt Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - valnöt sheepskin moonlight
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm Lackerad Ek / - Soffbord Marmor Crema Diva Marble

  &tradition lato ln8 bord 40 cm lackerad ek / - soffbord marmor crema diva marble
  Bordet från &tradition har en skulptural, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet. Bordet har en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgivning av Luca Nichetto. Om bordet från &tradition- Exklusiva material.- Bordet är elegant.- Bordet finns i olika färger.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 19,5 kg.- Formgivning av Luca Nichetto. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Vitoljad Ek / Grey-beige - Linne Hot Madison 094

  &tradition fly sc1 fåtölj vitoljad ek / grey-beige - linne hot madison 094
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel och en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / - Bouclé Karakorum 003

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / - bouclé karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Loop K5042 - Polyester Marine

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / loop k5042 - polyester marine
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sofa Sc2 Soffa Vitoljad / - 3-sitssoffor Ek Hot Madison 094

  &tradition fly sofa sc2 soffa vitoljad / - 3-sitssoffor ek hot madison 094
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 1620 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc61 2-pack 40 Cl - Dricksglas Glas Klar

  &tradition collect sc61 2-pack 40 cl - dricksglas glas klar
  Glasen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om glasen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Diameter: 87 mm.- Höjd: 120 mm.- Kapacitet: 40 cl.- De här glasen är en del av &traditions kollektion Collect.- Glasen kommer i 2 olika färger.- Finns även som mindre glas.- Kombinera glasen med Collect karaff från &tradition. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk13 Soffbord 48cm Rökt Oljad Ek - Soffbord Rökt Ek

  &tradition in between sk13 soffbord 48cm rökt oljad ek - soffbord rökt ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK13 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Ek Hallingdal 376

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - ek hallingdal 376
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Ek Karandash 005

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar ek karandash 005
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Cloud Soffa 3-sits Svarta Ben / Hot Madison 495 - 3-sitssoffor Bomull Nude

  &tradition cloud soffa 3-sits svarta ben / hot madison 495 - 3-sitssoffor bomull nude
  Soffan från &tradition har en elegant, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stomme i plywood och högdensitetsskum med nozagfjädrar. Den har mjuka kuddar i fjäder och skum för bästa komfort och slanka, pulverlackerade ben i stål. Formgiven av Luca Nichetto. Om soffan från &tradition- Dansk stil med italiensk perfektion.- Elegant, högkvalitativt tyg.- Mjuka, bekväma kuddar.- Soffan kommer i olika färger.- Djup: 840 mm.- Höjd: 750 mm.- Längd: 2200 mm.- Vikt: 50 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF.- Kuddar med dun bör puffas regelbundet för att behålla formen. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Lilla Petra Vb1 Loungestol / Vitoljad Ek - Fårskinn Sahara

  &tradition lilla petra vb1 loungestol / vitoljad ek - fårskinn sahara
  Loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, ekologisk form med en omfamnande, mysig känsla. Loungestolen har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort och ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Formgivning av Viggo Boesen. Formgivningsår: 1938. Om loungestolen från &tradition- Formgivning av Viggo Boesen.- Formgivningsår: 1938.- Loungestolen finns i olika modeller.- Prisbelönt stol.- Högkvalitativ fårskinnsklädsel. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol / K5042 - Valnöt Loop Cream

  &tradition boomerang hm1 loungestol / k5042 - valnöt loop cream
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 Svartlackad - Ek Svart Ek

  &tradition in between bord sk3 svartlackad - ek svart ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Vitoljad Ek / - Bomull Hot Madison 094

  &tradition fly sc10 fåtölj vitoljad ek / - bomull hot madison 094
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk18 Bord 90cm Marmor / - Marmor Svart

  &tradition in between sk18 bord 90cm marmor / - marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK18 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Loungestol Vb1 Valnöt / - Bouclé Karakorum

  &tradition little petra loungestol vb1 valnöt / - bouclé karakorum
  Loungestolen från &tradition har Limited Edition design i oljad valnöt och mässing. Den har en underbar, tidlös formgivning med mjuk klädsel i fårskinn. Loungestolen har organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Limiterad utgåva. Formgivning av Viggo Boesen. Om loungestolen från &tradition- Begränsad utgåva.- Höjd: 750 mm.- Djup: 830 mm.- Längd: 810 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Sittdjup: 550 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika modeller.- Little Petra Vb1 uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Formgivningsår: 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Ek Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - ek sheepskin moonlight
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Valnöt Hallingdal 376

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar valnöt hallingdal 376
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk4 Svartlackad - Ek

  &tradition in between bord sk4 svartlackad - ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 32 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk19 Bord 120cm Marmor / Bronsad - Marmor Svart

  &tradition in between sk19 bord 120cm marmor / bronsad - marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK19 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc3 Soffa Vingar Vitoljad / - 3-sitssoffor Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc3 soffa vingar vitoljad / - 3-sitssoffor ek karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en luftig ram i massiv ek med smarta förlängningar på kortsidorna för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Smarta, inbyggda sidobord.- Optimal komfort.- Avtagbar klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Längd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad / - Ek Karakorum 003

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad / - ek karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc9 Fotpall / Hot Madison 094 Nature - Fotpallar Ek Oljad Ek

  &tradition fly sc9 fotpall / hot madison 094 nature - fotpallar ek oljad ek
  Fotpallen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har en lös kudde i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fotpallen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fotpallen kommer i olika modeller.- Kombinera fotpallen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 800 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 400 mm. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Lilla Petra Vb1 Loungestol Moonlight / Vitoljad Ek - Fårskinn Sheepskin Moonlight

  &tradition lilla petra vb1 loungestol moonlight / vitoljad ek - fårskinn sheepskin moonlight
  Loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, ekologisk form med en omfamnande, mysig känsla. Loungestolen har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort och ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Formgivning av Viggo Boesen. Formgivningsår: 1938. Om loungestolen från &tradition- Formgivning av Viggo Boesen.- Formgivningsår: 1938.- Loungestolen finns i olika modeller.- Prisbelönt stol.- Högkvalitativ fårskinnsklädsel. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/ - Sammet Gentle 133

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/ - sammet gentle 133
  Snurrfåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Fåtöljen har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har ett svart, svängbart underrede och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om snurrfåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för snurrfåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Soffbord Scll Oljad / Marmor - Soffbord Ek Vit

  &tradition fly soffbord scll oljad / marmor - soffbord ek vit
  Soffbordet från &tradition har en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från &tradition- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 320 mm.- Längd: 1200 mm.- Fly uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Valnöt/ - 2-sitssoffor Sammet Gentle 133

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits valnöt/ - 2-sitssoffor sammet gentle 133
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Svart/ - 2-sitssoffor Bouclé Karakorum 001

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits svart/ - 2-sitssoffor bouclé karakorum 001
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/ - Sammet Gentle 133

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/ - sammet gentle 133
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Drip Hw58 Bord 140x80 Cm Black / Black Fenix Nano Laminate - Svart

  &tradition drip hw58 bord 140x80 cm black / black fenix nano laminate - svart
  Bordet från &tradition har ett stilrent utseende med en mångsidig design för optimal användarupplevelse. Det har ben i 80% återvunnen aluminium med en enkel bordsskiva i MDF och laminat. Det har lösa delar för enkel montering. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Välj mellan olika färger och storlekar.- Kan även användas som ett skrivbord.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 25 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / K5042 - Polyester Loop Marine

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / k5042 - polyester loop marine
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Rökt Oljad Ek / - Bomull Hot Madison 093

  &tradition fly sc10 fåtölj rökt oljad ek / - bomull hot madison 093
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk13 Soffbord 48cm Svart Lackad - Soffbord Ek Svart Ek

  &tradition in between sk13 soffbord 48cm svart lackad - soffbord ek svart ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK13 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Atd1 Fotpall Fårskinn / Vitoljad Ek - Fotpallar Sahara

  &tradition little petra atd1 fotpall fårskinn / vitoljad ek - fotpallar sahara
  Fotpall från &tradition med en elegant design. Den har en ram i massiv bok och plywood. Fotpallen har en sits i skum och vadd, vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i hållbart fårskinn med en mysig, varm känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av &Tradition. Om fotpallen från &tradition- Fotpallen finns i olika färger.- Formgivning av &Tradition.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk24 Soffbord - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk24 soffbord - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Ek/ - Sammet Gentle 133

  &tradition margas lc1 loungefåtölj ek/ - sammet gentle 133
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Ek/ - Polyester Svevo 002

  &tradition margas lc1 loungefåtölj ek/ - polyester svevo 002
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc2 Soffa Rökt Oljad / - 3-sitssoffor Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc2 soffa rökt oljad / - 3-sitssoffor ek karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 1620 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Vitoljad Ek / - Bouclé Karakorum 003

  &tradition fly sc1 fåtölj vitoljad ek / - bouclé karakorum 003
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel och en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/ - Bouclé Zero 0011

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/ - bouclé zero 0011
  Snurrfåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Fåtöljen har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har ett svart, svängbart underrede och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om snurrfåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för snurrfåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Ek/ - Bouclé Karakorum 001

  &tradition margas lc1 loungefåtölj ek/ - bouclé karakorum 001
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Table Sk5 Bord Rökt Lackad - Ek Rökt Ek

  &tradition in between table sk5 bord rökt lackad - ek rökt ek
  Bordet från &tradition har en slank, tidlös design perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det är tillverkat av MDF med ett lager i ekfanér på ovansidan och på sidorna. Det har runda, vackra ben i massiv ek. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition - Traditionell tillverkningsteknik.- Inspirerad av nordiskt hantverk.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med stolar från &tradition.- Djup: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 2000 mm.- Vikt: 59 kg. Skötselråd för bordet - För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol / Valnöt - Fårskinn Sahara

  &tradition little petra vb1 loungestol / valnöt - fårskinn sahara
  Loungestol från &tradition med en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, ekologiska former med en omfamnande, mysig känsla. Loungestolen har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort och ben i oljad valnöt perfekta för det moderna hemmet. Formgivning av Viggo Boesen. Formgivningsår: 1938. Om loungestolen från &tradition- Formgivning av Viggo Boesen.- Formgivningsår: 1938.- Loungestolen finns i olika modeller.- Prisbelönt stol.- Högkvalitativ fårskinnsklädsel. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / - Bouclé Karakorum 003

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / - bouclé karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Valnöt / - Hallingdal 130

  &tradition little petra vb1 loungestol set valnöt / - hallingdal 130
  Loungestolen från &tradition har en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Den har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i slitstarkt tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Om loungestolen från &tradition- Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol / - Valnöt Duke 004

  &tradition boomerang hm1 loungestol / - valnöt duke 004
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Inland Av22 2-sitssoffa Clay 0011 / Warm Black - 2-sitssoffor Linne Off-White

  &tradition inland av22 2-sitssoffa clay 0011 / warm black - 2-sitssoffor linne off-white
  Soffa från &Tradition med ett vackert, skandinaviskt formspråk med rena linjer och hög komfort i premiumkvalitet. Den har en lite lägre höjd med en extra djup sittdel och höga armstöd. Soffan har en ram i massiv bok och plywood med vaddering i högdensitetsskum och polyester, stiliga ben i metall och en högkvalitativ klädsel för långvarig hållbarhet. Formgivningsår: 2022. Formgivning av Anderssen & Voll. Om soffan från &Tradition- Från serien Inland.- Inland AV22 uppskattas för den eleganta estetiken.- Formgivningsår: 2022.- För mer information ladda ned PDF.- Formgivning av Anderssen & Voll. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av24 Matbord 250x110 Cm /krom - Fanér Valnöt

  &tradition pavilion av24 matbord 250x110 cm /krom - fanér valnöt
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt design med en generös storlek perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som skrivbord.- Finns även som stolar.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 2500 mm.- Djup: 1100 mm.- Vikt: 62 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av19 Matbord 200x90 Cm /krom - Fanér Ek

  &tradition pavilion av19 matbord 200x90 cm /krom - fanér ek
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt, mellanstor design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som ett skrivbord.- Finns även som en stol.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 2000 mm.- Djup: 900 mm.- Vikt: 53 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pinwheel Hm7 Bord /rostfritt Stål - Soffbord Valnöt

  &tradition pinwheel hm7 bord /rostfritt stål - soffbord valnöt
  Bordet från &Tradition har en mångsidig design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en bordsskiva i massivt trä med tre stiliga ben i mässing och rostfritt stål. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om bordet från &Tradition- Formgivningsår: 1953.- För mångsidig användning.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc78 Glas 2-pack 18 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Moss

  &tradition collect sc78 glas 2-pack 18 cl - dricksglas munblåst glas moss
  Glasen från &Tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgivning av Space Copenhagen. Om glasen från &Tradition- Vacker, tidlös design.- Kombinera glasen med Collect karaff från &Tradition.- Glaset finns i olika storlekar.- Glasen finns i 3 olika färger.- Finns även som vinglas.- Höjd: 80 mm.- Kapacitet: 18 cl.- De här glasen är en del av &Traditions kollektion Collect. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av19 Matbord 200x90 Cm /svart - Fanér Svart Ek

  &tradition pavilion av19 matbord 200x90 cm /svart - fanér svart ek
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt, mellanstor design perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som ett skrivbord.- Finns även som en stol.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 2000 mm.- Djup: 900 mm.- Vikt: 53 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pinwheel Hm7 Bord /rostfritt Stål - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition pinwheel hm7 bord /rostfritt stål - soffbord ek oljad ek
  Bordet från &Tradition har en mångsidig design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en bordsskiva i massivt trä med tre stiliga ben i mässing och rostfritt stål. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om bordet från &Tradition- Formgivningsår: 1953.- För mångsidig användning.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc78 Glas 2-pack 18 Cl - Dricksglas Munblåst Glas Amber

  &tradition collect sc78 glas 2-pack 18 cl - dricksglas munblåst glas amber
  Glasen från &Tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgivning av Space Copenhagen. Om glasen från &Tradition- Vacker, tidlös design.- Kombinera glasen med Collect karaff från &Tradition.- Glaset finns i olika storlekar.- Glasen finns i 3 olika färger.- Finns även som vinglas.- Höjd: 80 mm.- Kapacitet: 18 cl.- De här glasen är en del av &Traditions kollektion Collect. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av24 Matbord 250x110 Cm /svart - Fanér Ek

  &tradition pavilion av24 matbord 250x110 cm /svart - fanér ek
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt design med en generös storlek perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som skrivbord.- Finns även som stolar.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 2500 mm.- Djup: 1100 mm.- Vikt: 62 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av18 Matbord 160x90 Cm /krom - Fanér Valnöt

  &tradition pavilion av18 matbord 160x90 cm /krom - fanér valnöt
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt design perfekt för såväl stora som små utrymmen. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som ett skrivbord.- Finns även som en stol.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 900 mm.- Vikt: 44 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av24 Matbord 250x110 Cm /krom - Fanér Svart Ek

  &tradition pavilion av24 matbord 250x110 cm /krom - fanér svart ek
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt design med en generös storlek perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som skrivbord.- Finns även som stolar.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 2500 mm.- Djup: 1100 mm.- Vikt: 62 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pinwheel Hm7 Bord /rostfritt Stål - Soffbord Ek Såpad ek

  &tradition pinwheel hm7 bord /rostfritt stål - soffbord ek såpad ek
  Bordet från &Tradition har en mångsidig design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en bordsskiva i massivt trä med tre stiliga ben i mässing och rostfritt stål. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om bordet från &Tradition- Formgivningsår: 1953.- För mångsidig användning.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Tung Ja3 Sidobord Ø 38 Cm Steel Blue - Soffbord Lackad Mdf Stålblå

  &tradition tung ja3 sidobord ø 38 cm steel blue - soffbord lackad mdf stålblå
  Sidobordet från &Tradition är tillverkat av lackad MDF med diskret storlek och modern, skulptural design perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Det har ett spännande uttryck med tre höga ben, en rund bordsskiva och en glansig, reflekterande yta. Formgivning av John Astbury. Om sidobordet från &Tradition- Gjort av MDF och högblank, lackad yta.- För mer information ladda ned PDF.- Djup: 380 mm.- Bredd: 380 mm.- Höjd: 480 mm.- Vikt: 10.8 kg. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av18 Matbord 160x90 Cm /krom - Fanér Ek

  &tradition pavilion av18 matbord 160x90 cm /krom - fanér ek
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt design perfekt för såväl stora som små utrymmen. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som ett skrivbord.- Finns även som en stol.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 900 mm.- Vikt: 44 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av24 Matbord 250x110 Cm /svart - Fanér Svart Ek

  &tradition pavilion av24 matbord 250x110 cm /svart - fanér svart ek
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt design med en generös storlek perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som skrivbord.- Finns även som stolar.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 2500 mm.- Djup: 1100 mm.- Vikt: 62 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.