Hemmässan
www.hemmassan.se

&Tradition sortiment online

 • &Tradition Rely Hw79 Fåtölj Valnöt / - Textil Karakorum

  &tradition rely hw79 fåtölj valnöt / - textil karakorum
  Fåtöljen från &Tradition har en tidlös, klassisk design för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Den har ett underrede i massiv valnöt med bekväm sits och stilig, slitstark klädsel perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Formgivning av Hee Welling. Originaldesign från år 2022. Om fåtöljen från &Tradition- Formgivare är Hee Welling.- Tillverkad i Polen.- Martindale: 40000.- Från serien Rely. Rely HW79 mått:- Djup: 570 mm.- Bredd: 595 mm.- Höjd: 800 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- Armstödens höjd: 670 mm.- Sittdjup: 450 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Av18 Matbord 160x90 Cm /svart - Stål Valnöt

  &tradition pavilion av18 matbord 160x90 cm /svart - stål valnöt
  Matbordet från &Tradition har en modern, kompakt design perfekt för såväl stora som små utrymmen. Det har en avskalad estetik med prydliga ben i stål och en tunn bordsskiva i lackad fanér och MDF. Matbordet har rundade former för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgivning av Anderssen & Voll. Om matbordet från &Tradition- Finns även som ett skrivbord.- Finns även som en stol.- Matbordet finns i olika modeller.- Tillverkat i Danmark.- För mer information ladda ned PDF.- Från serien Pavilion. Bordets mått:- Höjd: 730 mm.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 900 mm.- Vikt: 44 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Rökt Oljad / - Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc10 fåtölj rökt oljad / - ek karakorum 003
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/ - Textil Karakorum 001

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/ - textil karakorum 001
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk24 Soffbord - Soffbord Ek Svart Ek

  &tradition in between sk24 soffbord - soffbord ek svart ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / K5042 - Trä Loop Marine

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / k5042 - trä loop marine
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Oljad Valnöt/mässing Fårskinn Moonlight - Trä

  &tradition little petra vb1 loungestol oljad valnöt/mässing fårskinn moonlight - trä
  Loungestolen från &tradition har Limited Edition design i oljad valnöt och mässing. Den har en underbar, tidlös formgivning med mjuk klädsel i fårskinn. Loungestolen har organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Limiterad utgåva. Formgivning av Viggo Boesen. Om loungestolen från &tradition- Begränsad utgåva.- Höjd: 750 mm.- Djup: 830 mm.- Längd: 810 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Sittdjup: 550 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika modeller.- Little Petra Vb1 uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Formgivningsår: 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Valnöt Hallingdal 376

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - valnöt hallingdal 376
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/ - Valnöt Karakorum 003

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/ - valnöt karakorum 003
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm Smoked Oak - Soffbord Rökt Ek

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm smoked oak - soffbord rökt ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK14 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Valnöt Karandash 005

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - valnöt karandash 005
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Ek Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar ek sheepskin moonlight
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Drip Hw59 Bord 190x80 Cm Black / Black Fenix Nano Laminate - Svart

  &tradition drip hw59 bord 190x80 cm black / black fenix nano laminate - svart
  Bordet från &tradition har ett stilrent utseende med en mångsidig design för optimal användarupplevelse. Det har ben i 80% återvunnen aluminium med en enkel bordsskiva i MDF och laminat. Det har lösa delar för enkel montering. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Välj mellan olika färger och storlekar.- Mångsidig design.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 32,2 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Catch Jh13 Fåtölj Underrede / Jacquared 5 - Stål Svart

  &tradition catch jh13 fåtölj underrede / jacquared 5 - stål svart
  Fåtöljen från &tradition har en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Om fåtöljen från &tradition- Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / - Trä Duke 004

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / - trä duke 004
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / K5042 - Trä Loop Cream

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / k5042 - trä loop cream
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm / Crema Diva Marble - Soffbord Marmor Ivory White

  &tradition lato ln8 bord 40 cm / crema diva marble - soffbord marmor ivory white
  Bordet från &tradition har en skulptural, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet. Bordet har en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgivning av Luca Nichetto. Om bordet från &tradition- Exklusiva material.- Bordet är elegant.- Bordet finns i olika färger.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 19,5 kg.- Formgivning av Luca Nichetto. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Loafer Sc23 Fåtölj Velvet 13 Ivory - Textil Elfenben

  &tradition loafer sc23 fåtölj velvet 13 ivory - textil elfenben
  Fåtöljen från &tradition har en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber. Den har en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Valnöt Karakorum 003

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - valnöt karakorum 003
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc60 2-pack 16,5 Cl - Dricksglas Glas Amber

  &tradition collect sc60 2-pack 16,5 cl - dricksglas glas amber
  Glasen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om glasen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Diameter: 64 mm.- Höjd: 105 mm.- Kapacitet: 16,5 cl.- De här glasen är en del av &traditions kollektion Collect.- Glasen kommer i 2 olika färger.- Finns även som större glas.- Kombinera glasen med Collect karaff från &tradition. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm Lackerad Valnöt / Emparador Marble - Soffbord Marmor Emperador Marble

  &tradition lato ln8 bord 40 cm lackerad valnöt / emparador marble - soffbord marmor emperador marble
  Bordet från &tradition har en skulptural, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet. Bordet har en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgivning av Luca Nichetto. Om bordet från &tradition- Exklusiva material.- Bordet är elegant.- Bordet finns i olika färger.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 19,5 kg.- Formgivning av Luca Nichetto. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Valnöt Karakorum 003

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar valnöt karakorum 003
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Ek Hallingdal 376

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar ek hallingdal 376
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Ek/ - 2-sitssoffor Textil Gentle 133

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits ek/ - 2-sitssoffor textil gentle 133
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Ek/ - 2-sitssoffor Textil Svevo 002

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits ek/ - 2-sitssoffor textil svevo 002
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK14 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 Oljad - Ek Valnöt

  &tradition in between bord sk3 oljad - ek valnöt
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc2 Soffa Vitoljad Ek / - 3-sitssoffor Karakorum 003

  &tradition fly sc2 soffa vitoljad ek / - 3-sitssoffor karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 1620 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/ - Textil Zero 0011

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/ - textil zero 0011
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Rökt Oljad Ek / Grey - Skum Hot Madison 093

  &tradition fly sc1 fåtölj rökt oljad ek / grey - skum hot madison 093
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel och en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc3 Soffa Vingar Vitoljad / - 3-sitssoffor Ek Hot Madison 094

  &tradition fly sc3 soffa vingar vitoljad / - 3-sitssoffor ek hot madison 094
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en luftig ram i massiv ek med smarta förlängningar på kortsidorna för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Smarta, inbyggda sidobord.- Optimal komfort.- Avtagbar klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Längd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk12 Oljad - Ek Vitoljad Ek

  &tradition in between bord sk12 oljad - ek vitoljad ek
  Bordet från &tradition har ett ståtligt, vackert utseende perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med ett mattlackat, svart underrede i metall. Det har mjuka, rundade linjer. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 68,5 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Ek Karandash 005

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - ek karandash 005
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Ek/ - Textil Zero 0011

  &tradition margas lc1 loungefåtölj ek/ - textil zero 0011
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Pinwheel Hm7 Bord Oljad / - Soffbord Mässing Valnöt

  &tradition pinwheel hm7 bord oljad / - soffbord mässing valnöt
  Bordet från &Tradition har en mångsidig design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en bordsskiva i massivt trä med tre stiliga ben i mässing och rostfritt stål. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om bordet från &Tradition- Formgivningsår: 1953.- För mångsidig användning.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Drop Leaf Hm5 Soffbord Oljad - Soffbord Mässing Valnöt

  &tradition drop leaf hm5 soffbord oljad - soffbord mässing valnöt
  Soffbordet från &tradition har en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Bordet är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Om soffbordet från &tradition- Kan även användas som ett sidobord.- Soffbordet kommer i olika modeller.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 780 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 560 mm. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Oljad Valnöt / Fårskinn - 2-sitssoffor Trä Sahara

  &tradition little petra soffa vb2 oljad valnöt / fårskinn - 2-sitssoffor trä sahara
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc9 Fotpall Rökt Oljad / Hot Madison 093 Grey - Fotpallar Ek Grå

  &tradition fly sc9 fotpall rökt oljad / hot madison 093 grey - fotpallar ek grå
  Fotpallen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har en lös kudde i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fotpallen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fotpallen kommer i olika modeller.- Kombinera fotpallen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 800 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 400 mm. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm Svart Lackad - Soffbord Ek Svart Ek

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm svart lackad - soffbord ek svart ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK14 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pouf Atd1 Little Petra Fotpall Karakorum / Vitoljad Ek - Fotpallar Karakorum 003

  &tradition pouf atd1 little petra fotpall karakorum / vitoljad ek - fotpallar karakorum 003
  Fotpallen från &tradition har en elegant design. Den har en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd, vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i slitstarkt, tidlöst tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Om fotpallen från &tradition- Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Valnöt / Sheepskin - Sahara

  &tradition little petra vb1 loungestol set valnöt / sheepskin - sahara
  Loungestolen från &tradition har en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Den har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Om loungestolen från &tradition- Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Pavilion Loungestol Av11 Velvet 10/ - Fanér Twilight

  &tradition pavilion loungestol av11 velvet 10/ - fanér twilight
  Loungestolen från &tradition har en avslappnad, modern design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Den har en böljande, repliknande stomme i böjt stål. Den har en formgjuten sits i fanér och högdensitetsskum för bästa komfort, ett något bakåtlutande ryggstöd och en elegant, lyxig klädsel. Om loungestolen från &tradition- Lyxig, elegant design med ett luftigt utseende.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Generös sits.- Djup: 650 mm.- Höjd: 700 mm.- Längd: 690 mm.- Vikt: 6,5 kg. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Table Sk5 Bord Lackad - Ek

  &tradition in between table sk5 bord lackad - ek
  Bordet från &tradition har en slank, tidlös design perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det är tillverkat av MDF med ett lager i ekfanér på ovansidan och på sidorna. Det har runda, vackra ben i massiv ek. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition - Traditionell tillverkningsteknik.- Inspirerad av nordiskt hantverk.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med stolar från &tradition.- Djup: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 2000 mm.- Vikt: 59 kg. Skötselråd för bordet - För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk6 Rökt Lackad - Ek

  &tradition in between bord sk6 rökt lackad - ek
  Bordet från &tradition har en slank, tidlös design perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det är tillverkat av högkvalitativ MDF med ett lager i ekfanér på ovansidan och på sidorna. Det har runda, slanka, lätt utställda ben i massiv ek. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Traditionell tillverkningsteknik.- Inspirerad av nordiskt hantverk.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med stolar från &tradition.- Djup: 1000 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2500 mm.- Vikt: 67,1 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Vitoljad Ek / Sheepskin - Moonlight

  &tradition little petra vb1 loungestol set vitoljad ek / sheepskin - moonlight
  Loungestolen från &tradition har en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Den har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Om loungestolen från &tradition- Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Ek/ - 2-sitssoffor Textil Karakorum 001

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits ek/ - 2-sitssoffor textil karakorum 001
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/ - Textil Zero 0011

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/ - textil zero 0011
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk23 Soffbord - Soffbord Ek Svart Ek

  &tradition in between sk23 soffbord - soffbord ek svart ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Vitoljad Ek / Fårskinn Moonlight - 2-sitssoffor Trä Moonlight White

  &tradition little petra soffa vb2 vitoljad ek / fårskinn moonlight - 2-sitssoffor trä moonlight white
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / - Trä Duke 004

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / - trä duke 004
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Valnöt / Sheepskin - Moonlight

  &tradition little petra vb1 loungestol set valnöt / sheepskin - moonlight
  Loungestolen från &tradition har en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Den har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Om loungestolen från &tradition- Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Loungestol Vb1 Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight - Trä Moonlight White

  &tradition little petra loungestol vb1 oljad valnöt / fårskinn moonlight - trä moonlight white
  Loungestolen från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort och ben i oljad valnöt perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Om loungestolen från &tradition- Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Lilla Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Cloud Soffa 3-sits Svarta Ben / Steelcut 2/365 - 3-sitssoffor Stål Brun

  &tradition cloud soffa 3-sits svarta ben / steelcut 2/365 - 3-sitssoffor stål brun
  Soffan från &tradition har en elegant, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stomme i plywood och högdensitetsskum med nozagfjädrar. Den har mjuka kuddar i fjäder och skum för bästa komfort och slanka, pulverlackerade ben i stål. Formgiven av Luca Nichetto. Om soffan från &tradition- Dansk stil med italiensk perfektion.- Elegant, högkvalitativt tyg.- Mjuka, bekväma kuddar.- Soffan kommer i olika färger.- Djup: 840 mm.- Höjd: 750 mm.- Längd: 2200 mm.- Vikt: 50 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF.- Kuddar med dun bör puffas regelbundet för att behålla formen. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Oljad Valnöt / Fårskinn Moonlight - 2-sitssoffor Trä Moonlight White

  &tradition little petra soffa vb2 oljad valnöt / fårskinn moonlight - 2-sitssoffor trä moonlight white
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Pinwheel Hm7 Bord /mässing - Soffbord Ek Vitoljad Ek

  &tradition pinwheel hm7 bord /mässing - soffbord ek vitoljad ek
  Bordet från &Tradition har en mångsidig design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en bordsskiva i massivt trä med tre stiliga ben i mässing och rostfritt stål. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om bordet från &Tradition- Formgivningsår: 1953.- För mångsidig användning.- Djup: 650 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 430 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Patch Hw2 Bord 240x100 Mässing / Cacao Orinoco / Oljad - Valnöt

  &tradition patch hw2 bord 240x100 mässing / cacao orinoco / oljad - valnöt
  Bordet från &tradition har en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer. Det har en ram i massivt trä med kanter i fanér, en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Iläggsskiva : 1 m.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk19 Bord 120cm Marmor / - Pulverlackat Stål Svart

  &tradition in between sk19 bord 120cm marmor / - pulverlackat stål svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK19 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Vitoljad Ek / Sheepskin - Sahara

  &tradition little petra vb1 loungestol set vitoljad ek / sheepskin - sahara
  Loungestolen från &tradition har en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Den har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i hållbart fårskinn med en varm, omfamnande känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Om loungestolen från &tradition- Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk6 Svartlackad - Ek

  &tradition in between bord sk6 svartlackad - ek
  Bordet från &tradition har en slank, tidlös design perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det är tillverkat av högkvalitativ MDF med ett lager i ekfanér på ovansidan och på sidorna. Det har runda, slanka, lätt utställda ben i massiv ek. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Traditionell tillverkningsteknik.- Inspirerad av nordiskt hantverk.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med stolar från &tradition.- Djup: 1000 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2500 mm.- Vikt: 67,1 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration G - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration g - hörnsoffor & divansoffor metall grå
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort. Den har praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen och en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Om soffan från &tradition- Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan kommer i olika modeller. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Ek/ - 2-sitssoffor Textil Zero 0011

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits ek/ - 2-sitssoffor textil zero 0011
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/ - Textil Svevo 002

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/ - textil svevo 002
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Patch Hw2 Bord 240x100 Mässing / Beige Arizona / Oljad - Ek Vitoljad Ek

  &tradition patch hw2 bord 240x100 mässing / beige arizona / oljad - ek vitoljad ek
  Bordet från &tradition har en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer. Det har en ram i massivt trä med kanter i fanér, en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Iläggsskiva : 1 m.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / - Trä Duke 004

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / - trä duke 004
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Valnöt / Karakorum - Karakorum 003

  &tradition little petra vb1 loungestol set valnöt / karakorum - karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Den har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i slitstarkt tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Om loungestolen från &tradition- Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration E - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration e - hörnsoffor & divansoffor metall grå
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort. Den har praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen och en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Om soffan från &tradition- Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan kommer i olika modeller. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Shuffle Bord Mh1 Spectrum - Ek

  &tradition shuffle bord mh1 spectrum - ek
  Bordet från &tradition har en lekfull design. Det har olika, lösa delar för att skapa din egen vackra design perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Mia Hamborg. Om bordet från &tradition- Inspirerad av klassiska leksaker i trä.- Lösa, flyttbara delar.- Tillverkat av massivt trä och MDF.- Diameter: 450 mm.- Höjd: 690 mm. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / - Trä Hallingdal 130

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / - trä hallingdal 130
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Mayor Aj5 Soffa White Oak / Divina 3/944 - 3-sitssoffor Ek Grön

  &tradition mayor aj5 soffa white oak / divina 3/944 - 3-sitssoffor ek grön
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, stilren design. Den har en ram i massiv ek med rena linjer och en modern känsla. Den har tre lösa sittkuddar i högdensitetsskum för bästa komfort och en rygg med dekorativa knappar. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Tajt, elegant klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Längd: 2000 mm.- Djup: 620 mm.- Höjd: 820 mm.- Vikt: 45 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sofa Sc2 Soffa Rökt Oljad Ek / - 3-sitssoffor Skum Hot Madison 093

  &tradition fly sofa sc2 soffa rökt oljad ek / - 3-sitssoffor skum hot madison 093
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 1620 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk18 Bord 90cm / - Vit Marmor Svart

  &tradition in between sk18 bord 90cm / - vit marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK18 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pouf Atd1 Little Petra Fotpall Vitoljad Ek / Sheepskin - Fotpallar Moonlight

  &tradition pouf atd1 little petra fotpall vitoljad ek / sheepskin - fotpallar moonlight
  Fotpallen från &tradition har en elegant design. Den har en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd, vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i hållbart fårskinn med en mysig, varm känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Om fotpallen från &tradition- Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration J - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration j - hörnsoffor & divansoffor metall grå
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort. Den har praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen och en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Om soffan från &tradition- Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan kommer i olika modeller. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 - Ek Oljad Ek

  &tradition in between bord sk3 - ek oljad ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Rökt Oljad Ek / - Karakorum 003

  &tradition fly sc1 fåtölj rökt oljad ek / - karakorum 003
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel och en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Svart/ - 2-sitssoffor Textil Gentle 133

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits svart/ - 2-sitssoffor textil gentle 133
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Soffa Vb2 Vitoljad Ek / Fårskinn - 2-sitssoffor Trä Sahara

  &tradition little petra soffa vb2 vitoljad ek / fårskinn - 2-sitssoffor trä sahara
  Soffan från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har mjuka, organiska former med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort, ben i oljad valnöt och en underbar klädsel i fårskinn. Formgiven av Viggo Boesen. Om soffan från &tradition- Djup: 800 mm.- Bredd: 1500 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 35 kg.- Soffan kommer i olika modeller.- Little Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Genuint hantverk.- Prisbelönt design.- Petite modell. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk18 Bord 90cm Marmor / Bronsad - Marmor Vit

  &tradition in between sk18 bord 90cm marmor / bronsad - marmor vit
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK18 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration B - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration b - hörnsoffor & divansoffor metall grå
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort. Den har praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen och en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Om soffan från &tradition- Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan kommer i olika modeller. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc12 Soffa Rökt Oljad / - 2-sitssoffor Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc12 soffa rökt oljad / - 2-sitssoffor ek karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Bredd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/ - Ek Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/ - ek sheepskin moonlight
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/ - Ek Hallingdal 376

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/ - ek hallingdal 376
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Patch Hw1 Bord 180x90 Mässing / Griogo Londra / - Mdf Rökt Ek

  &tradition patch hw1 bord 180x90 mässing / griogo londra / - mdf rökt ek
  Bordet från &tradition har en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer. Det har en ram i massivt trä med kanter i fanér, en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Iläggsskiva : 1 m.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Vb1 Loungestol Set Vitoljad Ek / Karakorum - Karakorum 003

  &tradition little petra vb1 loungestol set vitoljad ek / karakorum - karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en elegant funkisstil med mjuka, organiska former och naturliga material. Den har vackra, rundade ben i solitt trä. Den har en ram i massiv bok och plywood, en sits i skum och vadd för bästa komfort och en klädsel i slitstarkt tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Viggo Boesen & And Tradition. Om loungestolen från &tradition- Fotpall ingår.- Originaldesign från 1938.- Little Petra VB1 är också omtyckt för den behändiga storleken.- Loungestolen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / K5042 - Trä Loop Marine

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / k5042 - trä loop marine
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk4 Oljad - Ek

  &tradition in between bord sk4 oljad - ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 32 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Loafer Sc23 Fåtölj Velvet 2 - Textil Pine

  &tradition loafer sc23 fåtölj velvet 2 - textil pine
  Fåtöljen från &tradition har en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber. Den har en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc61 2-pack 40 Cl - Dricksglas Glas Amber

  &tradition collect sc61 2-pack 40 cl - dricksglas glas amber
  Glasen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om glasen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Diameter: 87 mm.- Höjd: 120 mm.- Kapacitet: 40 cl.- De här glasen är en del av &traditions kollektion Collect.- Glasen kommer i 2 olika färger.- Finns även som mindre glas.- Kombinera glasen med Collect karaff från &tradition. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Vitoljad / - Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc10 fåtölj vitoljad / - ek karakorum 003
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/ - Textil Svevo 002

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/ - textil svevo 002
  Snurrfåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Fåtöljen har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har ett svart, svängbart underrede och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om snurrfåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för snurrfåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/ - Valnöt Karandash 005

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/ - valnöt karandash 005
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Cloud Soffa 3-sits Svarta Ben / Hot Madison 724 - 3-sitssoffor Stål Grå

  &tradition cloud soffa 3-sits svarta ben / hot madison 724 - 3-sitssoffor stål grå
  Soffan från &tradition har en elegant, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stomme i plywood och högdensitetsskum med nozagfjädrar. Den har mjuka kuddar i fjäder och skum för bästa komfort och slanka, pulverlackerade ben i stål. Formgiven av Luca Nichetto. Om soffan från &tradition- Dansk stil med italiensk perfektion.- Elegant, högkvalitativt tyg.- Mjuka, bekväma kuddar.- Soffan kommer i olika färger.- Djup: 840 mm.- Höjd: 750 mm.- Längd: 2200 mm.- Vikt: 50 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF.- Kuddar med dun bör puffas regelbundet för att behålla formen. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Catch Jh13 Fåtölj Underrede / Divina 3/944 - Stål Svart

  &tradition catch jh13 fåtölj underrede / divina 3/944 - stål svart
  Fåtöljen från &tradition har en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Om fåtöljen från &tradition- Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / - Trä Hallingdal 130

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / - trä hallingdal 130
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / - Trä Hallingdal 130

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / - trä hallingdal 130
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Mayor Aj5 Soffa White Oak / Hallingdal 224 - 3-sitssoffor Ek Vit

  &tradition mayor aj5 soffa white oak / hallingdal 224 - 3-sitssoffor ek vit
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, stilren design. Den har en ram i massiv ek med rena linjer och en modern känsla. Den har tre lösa sittkuddar i högdensitetsskum för bästa komfort och en rygg med dekorativa knappar. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Tajt, elegant klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Längd: 2000 mm.- Djup: 620 mm.- Höjd: 820 mm.- Vikt: 45 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Mayor Aj5 Soffa White Oak / Divina 3/346 - 3-sitssoffor Ek Rödbrun

  &tradition mayor aj5 soffa white oak / divina 3/346 - 3-sitssoffor ek rödbrun
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, stilren design. Den har en ram i massiv ek med rena linjer och en modern känsla. Den har tre lösa sittkuddar i högdensitetsskum för bästa komfort och en rygg med dekorativa knappar. Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Tajt, elegant klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Längd: 2000 mm.- Djup: 620 mm.- Höjd: 820 mm.- Vikt: 45 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Soffbord Scll Rökt Oljad / Marmor - Soffbord Ek Svart

  &tradition fly soffbord scll rökt oljad / marmor - soffbord ek svart
  Soffbordet från &tradition har en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från &tradition- Fly uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet kommer i olika modeller.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion Fly.- Höjd: 320 mm.- Längd: 1200 mm.- Bredd: 1200 mm. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk19 Bord 120cm / - Vit Marmor Svart

  &tradition in between sk19 bord 120cm / - vit marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK19 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm Svart Lackad - Soffbord Ek Svart Ek

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm svart lackad - soffbord ek svart ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK15 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Valnöt/ - 2-sitssoffor Textil Zero 0011

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits valnöt/ - 2-sitssoffor textil zero 0011
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Soffbord Sc5 Rökt Oljad Ek / Svart - Soffbord Marmor Svart Ek

  &tradition fly soffbord sc5 rökt oljad ek / svart - soffbord marmor svart ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från &tradition- Bredd: 600 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 1200 mm.- Fly uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Patch Hw1 Bord 180x90 Mässing / Beige Arizona / Oljad - Ek Vitoljad Ek

  &tradition patch hw1 bord 180x90 mässing / beige arizona / oljad - ek vitoljad ek
  Bordet från &tradition har en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer. Det har en ram i massivt trä med kanter i fanér, en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Iläggsskiva : 1 m.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm - Soffbord Oljad Ek

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm - soffbord oljad ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK15 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Valnöt Karandash 005

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar valnöt karandash 005
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / Fotpall / - Fotpallar Ek Karakorum 003

  &tradition wulff atd3 sittpuff / fotpall / - fotpallar ek karakorum 003
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Svart/ - 2-sitssoffor Textil Zero 0011

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits svart/ - 2-sitssoffor textil zero 0011
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Drop Leaf Hm6 Matbord - Mässing Vitoljad Ek

  &tradition drop leaf hm6 matbord - mässing vitoljad ek
  Matbordet från &tradition har en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Det är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Om matbordet från &tradition- Matbordet kommer i olika modeller.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 1420 mm.- Bredd: 1630 mm.- Höjd: 730 mm. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Atd1 Fotpall Oljad Valnöt / Fårskinn - Fotpallar Sahara

  &tradition little petra atd1 fotpall oljad valnöt / fårskinn - fotpallar sahara
  Fotpallen från &tradition har en vacker design med mjuka, organiska linjer. Den har en ram i bok och plywood med en bekväm sits i skum och polyesterfiber. Den har eleganta, rundade ben i massivt trä med en underbar klädsel i fårskinn perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av And Tradition. Om fotpallen från &tradition- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.- Fotpallen kommer i olika färger.- Hållbara, naturliga material.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 530 mm.- Bredd: 530 mm.- Höjd: 380 mm. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk15 Soffbord 90cm Smoked Oak - Soffbord Rökt Ek

  &tradition in between sk15 soffbord 90cm smoked oak - soffbord rökt ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK15 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Svart/ - 2-sitssoffor Textil Svevo 002

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits svart/ - 2-sitssoffor textil svevo 002
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk23 Soffbord - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk23 soffbord - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk19 Bord 120cm Marmor / Bronsad - Marmor Vit

  &tradition in between sk19 bord 120cm marmor / bronsad - marmor vit
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK19 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Pouf Atd1 Little Petra Fotpall Karakorum / Valnöt - Fotpallar Karakorum 003

  &tradition pouf atd1 little petra fotpall karakorum / valnöt - fotpallar karakorum 003
  Fotpallen från &tradition har en elegant design. Den har en ram i massiv bok och plywood. Den har en sits i skum och vadd, vackra, rundade ben i solitt trä och en klädsel i slitstarkt, tidlöst tyg med en härlig känsla perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av And Tradition. Om fotpallen från &tradition- Fotpallen kommer i olika färger.- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc12 Soffa Rökt Oljad / - 2-sitssoffor Ek Hot Madison 093

  &tradition fly sc12 soffa rökt oljad / - 2-sitssoffor ek hot madison 093
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Bredd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Valnöt/ - 2-sitssoffor Textil Karakorum 001

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits valnöt/ - 2-sitssoffor textil karakorum 001
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Drip Hw59 Bord 190x80 Cm Polished Aluminium / Fenix Nano Laminate - Off-White

  &tradition drip hw59 bord 190x80 cm polished aluminium / fenix nano laminate - off-white
  Bordet från &tradition har ett stilrent utseende med en mångsidig design för optimal användarupplevelse. Det har ben i 80% återvunnen aluminium med en enkel bordsskiva i MDF och laminat. Det har lösa delar för enkel montering. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Välj mellan olika färger och storlekar.- Mångsidig design.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 32,2 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/ - Valnöt Hallingdal 376

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/ - valnöt hallingdal 376
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration H - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration h - hörnsoffor & divansoffor metall grå
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort. Den har praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen och en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Om soffan från &tradition- Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan kommer i olika modeller. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / K5042 - Trä Loop Cream

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / k5042 - trä loop cream
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc12 Soffa Vitoljad / - 2-sitssoffor Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc12 soffa vitoljad / - 2-sitssoffor ek karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Bredd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Patch Hw2 Bord 240x100 Mässing / Griogo Londra / Rökt Oljad Ek - Mdf Rökt Ek

  &tradition patch hw2 bord 240x100 mässing / griogo londra / rökt oljad ek - mdf rökt ek
  Bordet från &tradition har en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer. Det har en ram i massivt trä med kanter i fanér, en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i 2 olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Iläggsskiva : 1 m.- Bredd: 1000 mm.- Längd: 2400 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 89,3 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm Warm Black / Emparador Marble - Soffbord Marmor Emperador Marble

  &tradition lato ln8 bord 40 cm warm black / emparador marble - soffbord marmor emperador marble
  Bordet från &tradition har en skulptural, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet. Bordet har en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgivning av Luca Nichetto. Om bordet från &tradition- Exklusiva material.- Bordet är elegant.- Bordet finns i olika färger.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 19,5 kg.- Formgivning av Luca Nichetto. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/ - Ek Karandash 005

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/ - ek karandash 005
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Cloud Soffa 3-sits Svarta Ben / Steelcut Trio 133 - 3-sitssoffor Stål Ljusgrå

  &tradition cloud soffa 3-sits svarta ben / steelcut trio 133 - 3-sitssoffor stål ljusgrå
  Soffan från &tradition har en elegant, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stomme i plywood och högdensitetsskum med nozagfjädrar. Den har mjuka kuddar i fjäder och skum för bästa komfort och slanka, pulverlackerade ben i stål. Formgiven av Luca Nichetto. Om soffan från &tradition- Dansk stil med italiensk perfektion.- Elegant, högkvalitativt tyg.- Mjuka, bekväma kuddar.- Soffan kommer i olika färger.- Djup: 840 mm.- Höjd: 750 mm.- Längd: 2200 mm.- Vikt: 50 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF.- Kuddar med dun bör puffas regelbundet för att behålla formen. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Catch Jh14 Fåtölj Underrede / Hallingdal 65/130 - Stål Svart

  &tradition catch jh14 fåtölj underrede / hallingdal 65/130 - stål svart
  Fåtöljen från &tradition har en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla. Den har ett pulverlackerat underrede i stål, en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och en perfekt, bakåtlutad rygg för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Jaime Hayon. Om fåtöljen från &tradition- Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Slankt, graciöst underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk4 Oljad - Valnöt Ek

  &tradition in between bord sk4 oljad - valnöt ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 32 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Palette Soffbord Jh7 Ask / Marmor - Soffbord & Avlastningsbord Mässing Svart

  &tradition palette soffbord jh7 ask / marmor - soffbord & avlastningsbord mässing svart
  Soffbordet från &tradition har en spännande, innovativ design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Bordet har ett pulverlackerat underrede i stål med exklusiva bordsskivor i mässing, marmor och askfanér. Formgiven av Jaime Hayon. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 678 mm.- Höjd: 470 mm.- Längd: 1152 mm.- Exklusiva material.- Soffbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord & Avlastningsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk18 Bord 90cm Marmor / Bronsad - Marmor Svart

  &tradition in between sk18 bord 90cm marmor / bronsad - marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK18 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration D - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration d - hörnsoffor & divansoffor metall grå
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort. Den har praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen och en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Om soffan från &tradition- Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan kommer i olika modeller. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk13 Soffbord 48cm - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk13 soffbord 48cm - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK13 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Ek Karakorum 003

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - ek karakorum 003
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Valnöt Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar valnöt sheepskin moonlight
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/ - Textil Karakorum 001

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/ - textil karakorum 001
  Snurrfåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Fåtöljen har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har ett svart, svängbart underrede och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om snurrfåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för snurrfåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/ - Textil Karakorum 001

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/ - textil karakorum 001
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Catch Jh13 Fåtölj Underrede / Hallingdal 65/224 - Stål Svart

  &tradition catch jh13 fåtölj underrede / hallingdal 65/224 - stål svart
  Fåtöljen från &tradition har en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Om fåtöljen från &tradition- Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Walnut/ - Valnöt Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj walnut/ - valnöt sheepskin moonlight
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i valnöt med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av valnötsträ.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk23 Soffbord - Soffbord Ek Rökt Ek

  &tradition in between sk23 soffbord - soffbord ek rökt ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en rektangulär form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett kvadratiskt soffbord.- Vikt: 11,3 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Drop Leaf Hm5 Soffbord - Soffbord Ek Vitoljad Ek

  &tradition drop leaf hm5 soffbord - soffbord ek vitoljad ek
  Soffbordet från &tradition har en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Bordet är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Om soffbordet från &tradition- Kan även användas som ett sidobord.- Soffbordet kommer i olika modeller.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 780 mm.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 560 mm. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / - Trä Hallingdal 130

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / - trä hallingdal 130
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk6 Klarlackad - Ek

  &tradition in between bord sk6 klarlackad - ek
  Bordet från &tradition har en slank, tidlös design perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det är tillverkat av högkvalitativ MDF med ett lager i ekfanér på ovansidan och på sidorna. Det har runda, slanka, lätt utställda ben i massiv ek. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Traditionell tillverkningsteknik.- Inspirerad av nordiskt hantverk.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med stolar från &tradition.- Djup: 1000 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 2500 mm.- Vikt: 67,1 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Valnöt/ - 2-sitssoffor Textil Svevo 002

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits valnöt/ - 2-sitssoffor textil svevo 002
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj Oak/ - Ek Karakorum 003

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj oak/ - ek karakorum 003
  Loungefåtöljen från &tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har ben i ek med en ram i massiv bok och plywood och en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om loungefåtöljen från &tradition- Från serien Wulff.- Tillverkad av ek.- Vackra detaljer.- Skön komfort.- Konstnärlig form.- Loungefåtöljen kommer i olika färger. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Catch Jh14 Fåtölj Svart Underrede / Steelcut 2/365 - Stål Brun

  &tradition catch jh14 fåtölj svart underrede / steelcut 2/365 - stål brun
  Fåtöljen från &tradition har en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla. Den har ett pulverlackerat underrede i stål, en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och en perfekt, bakåtlutad rygg för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Jaime Hayon. Om fåtöljen från &tradition- Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Slankt, graciöst underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Drop Leaf Hm6 Matbord Oljad - Mässing Valnöt

  &tradition drop leaf hm6 matbord oljad - mässing valnöt
  Matbordet från &tradition har en underbar, organisk form med en praktisk, hopfällbar funktion. Det är tillverkat av massivt trä med en vacker, len finish och mässingdetaljer som smälter harmoniskt in i hemmet. Formgiven av Hvidt & Mølgaard. Om matbordet från &tradition- Matbordet kommer i olika modeller.- Genuint hantverk.- Hopfällbar funktion.- Originaldesign från 1956.- Djup: 1420 mm.- Bredd: 1630 mm.- Höjd: 730 mm. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Loop K5042 - Trä Cream

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / loop k5042 - trä cream
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 Rökt Oljad - Ek Rökt Ek

  &tradition in between bord sk3 rökt oljad - ek rökt ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Valnöt Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - valnöt sheepskin moonlight
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/ - Textil Svevo 002

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/ - textil svevo 002
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Lato Ln8 Bord 40 Cm Lackerad Ek / - Soffbord Marmor Crema Diva Marble

  &tradition lato ln8 bord 40 cm lackerad ek / - soffbord marmor crema diva marble
  Bordet från &tradition har en skulptural, vacker design. Det har en stilren bordsskiva i trä med ett slankt stativ som harmoniskt smälter in i hemmet. Bordet har en fot i exklusiv, halvmatt marmor med en oval, mjuk form. Formgivning av Luca Nichetto. Om bordet från &tradition- Exklusiva material.- Bordet är elegant.- Bordet finns i olika färger.- Höjd: 500 mm.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 19,5 kg.- Formgivning av Luca Nichetto. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc1 Fåtölj Vitoljad / Grey-beige - Ek Hot Madison 094

  &tradition fly sc1 fåtölj vitoljad / grey-beige - ek hot madison 094
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder med en högkvalitativ klädsel och en bekväm sits för den där mysiga stunden där man kan få koppla av alldeles själv. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 870 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 30 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Catch Jh13 Fåtölj Underrede / Steelcut 2/655 - Stål Svart

  &tradition catch jh13 fåtölj underrede / steelcut 2/655 - stål svart
  Fåtöljen från &tradition har en härlig, mjuk form perfekt för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Stolen har öppna, välkomnande armar med en omfamnande känsla och en perfekt, bakåtlutad rygg. Den har en mjuk sits i högdensitetsskum för bästa komfort med vackra, högkvalitativa tyg och ett pulverlackerat underrede i stål. Formgiven av Jaime Hayon. Om fåtöljen från &tradition- Lekfull, iögonfallande design.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Stadigt underrede.- Optimal komfort med en avslappnad look.- Skyddande plasttassar ingår.- Djup: 920 mm.- Bredd: 820 mm.- Höjd: 860 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / - Trä Karakorum 003

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / - trä karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Valnöt / Loop Marine K5042 - Trä Cream

  &tradition boomerang hm2 loungestol valnöt / loop marine k5042 - trä cream
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / - Trä Karakorum 003

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / - trä karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sofa Sc2 Soffa Vitoljad / - 3-sitssoffor Ek Hot Madison 094

  &tradition fly sofa sc2 soffa vitoljad / - 3-sitssoffor ek hot madison 094
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 1620 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc61 2-pack 40 Cl - Dricksglas Glas Klar

  &tradition collect sc61 2-pack 40 cl - dricksglas glas klar
  Glasen från &tradition har ett sofistikerat, elegant uttryck perfekt både för vardags- och festtillfällen. De har en estetiskt tilltalande design i munblåst glas med ett naturligt, böljande mönster och en vacker, böjd kant upptill. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om glasen från &tradition- Vacker, tidlös design.- Diameter: 87 mm.- Höjd: 120 mm.- Kapacitet: 40 cl.- De här glasen är en del av &traditions kollektion Collect.- Glasen kommer i 2 olika färger.- Finns även som mindre glas.- Kombinera glasen med Collect karaff från &tradition. Skötselråd för glasen- Tål diskmaskin upp till 50°C.- Tål ej varm vätska.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk13 Soffbord 48cm Rökt Oljad Ek - Soffbord Rökt Ek

  &tradition in between sk13 soffbord 48cm rökt oljad ek - soffbord rökt ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK13 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Ek Hallingdal 376

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - ek hallingdal 376
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Ek Karandash 005

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar ek karandash 005
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Drip Hw60 Bord 250x100 Cm Black / Black Fenix Nano Laminate - Svart

  &tradition drip hw60 bord 250x100 cm black / black fenix nano laminate - svart
  Bordet från &tradition har ett stilrent utseende med en mångsidig design för optimal användarupplevelse. Det har ben i 80% återvunnen aluminium med en enkel bordsskiva i MDF och laminat. Det har lösa delar för enkel montering. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Välj mellan olika färger och storlekar.- Rymlig design.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 49 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Cloud Soffa 3-sits Svarta Ben / Hot Madison 495 - 3-sitssoffor Stål Nude

  &tradition cloud soffa 3-sits svarta ben / hot madison 495 - 3-sitssoffor stål nude
  Soffan från &tradition har en elegant, stilren design perfekt för det moderna hemmet. Den har en stomme i plywood och högdensitetsskum med nozagfjädrar. Den har mjuka kuddar i fjäder och skum för bästa komfort och slanka, pulverlackerade ben i stål. Formgiven av Luca Nichetto. Om soffan från &tradition- Dansk stil med italiensk perfektion.- Elegant, högkvalitativt tyg.- Mjuka, bekväma kuddar.- Soffan kommer i olika färger.- Djup: 840 mm.- Höjd: 750 mm.- Längd: 2200 mm.- Vikt: 50 kg. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF.- Kuddar med dun bör puffas regelbundet för att behålla formen. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Loungestol Vb1 Vitoljad Ek / Fårskinn - Trä Sahara

  &tradition little petra loungestol vb1 vitoljad ek / fårskinn - trä sahara
  Loungestolen från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, ekologisk form med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort och ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Om loungestolen från &tradition- Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Lilla Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Valnöt / K5042 - Trä Loop Cream

  &tradition boomerang hm1 loungestol valnöt / k5042 - trä loop cream
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för optimal komfort med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk3 Svartlackad - Ek Svart Ek

  &tradition in between bord sk3 svartlackad - ek svart ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 900 mm.- Vikt: 19.9 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Vitoljad / - Ek Hot Madison 094

  &tradition fly sc10 fåtölj vitoljad / - ek hot madison 094
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk18 Bord 90cm Marmor / - Pulverlackat Stål Svart

  &tradition in between sk18 bord 90cm marmor / - pulverlackat stål svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK18 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Table Sk5 Bord Svartlackad - Ek Svart Ek

  &tradition in between table sk5 bord svartlackad - ek svart ek
  Bordet från &tradition har en slank, tidlös design perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det är tillverkat av MDF med ett lager i ekfanér på ovansidan och på sidorna. Det har runda, vackra ben i massiv ek. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition - Traditionell tillverkningsteknik.- Inspirerad av nordiskt hantverk.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med stolar från &tradition.- Djup: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 2000 mm.- Vikt: 59 kg. Skötselråd för bordet - För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Loungestol Vb1 Valnöt / - Trä Karakorum

  &tradition little petra loungestol vb1 valnöt / - trä karakorum
  Loungestolen från &tradition har Limited Edition design i oljad valnöt och mässing. Den har en underbar, tidlös formgivning med mjuk klädsel i fårskinn. Loungestolen har organiska former med en omfamnande, mysig känsla och en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Limiterad utgåva. Formgivning av Viggo Boesen. Om loungestolen från &tradition- Begränsad utgåva.- Höjd: 750 mm.- Djup: 830 mm.- Längd: 810 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Sittdjup: 550 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen finns i olika modeller.- Little Petra Vb1 uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Formgivningsår: 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd2 Loungefåtölj + Fotpall / - Ek Sheepskin Moonlight

  &tradition wulff atd2 loungefåtölj + fotpall / - ek sheepskin moonlight
  Loungefåtöljen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood som går att få i olika material med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med skulptural design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff. ATD2 loungefåtölj:- Bredd: 850 mm.- Djup: 840 mm.- Höjd: 850 mm.- Sitthöjd: 410 mm.- Armstöd höjd: 590 mm. ATD3 fotpall:- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm. Skötselråd för loungefåtöljen- För rengöring och skötsel använd lämplig produkt för det specifika materialet.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk12 Oljad - Valnöt

  &tradition in between bord sk12 oljad - valnöt
  Bordet från &tradition har ett ståtligt, vackert utseende perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med ett mattlackat, svart underrede i metall. Det har mjuka, rundade linjer. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 68,5 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Wulff Atd3 Sittpuff / - Fotpallar Valnöt Hallingdal 376

  &tradition wulff atd3 sittpuff / - fotpallar valnöt hallingdal 376
  Sittpuffen från &Tradition har ett elegant utseende med en handgjord känsla och en behaglig form för bästa komfort. Den har en stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester. Den har en vacker sits i tyg i olika färger att välja mellan. Placera produkten i hallen eller till exempel i vardagsrummet. Om sittpuffen från &Tradition- Gediget hantverk med skulpturell design.- Hög komfort.- Stomme i massivt trä.- Slitstark klädsel.- Bredd: 580 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 390 mm.- Välj mellan olika färger och material.- Från serien Wulff.- Kombinera sittpuffen med ATD2 loungefåtölj från &Tradition.- Kan även användas som fotpall.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / Nvsr T18011-002 - Trä Nouvelles Vagues Silver Rock

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / nvsr t18011-002 - trä nouvelles vagues silver rock
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / Nvsr T18011-002 - Trä Nouvelles Vagues Silver Rock

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / nvsr t18011-002 - trä nouvelles vagues silver rock
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk4 Rökt Oljad - Ek

  &tradition in between bord sk4 rökt oljad - ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 32 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk4 Svartlackad - Ek

  &tradition in between bord sk4 svartlackad - ek
  Bordet från &tradition har ett luftigt, elegant utseende perfekt för platser där du har begränsat med utrymme. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med slanka ben. Det har mjuka, rundade linjer med ett genuint material som bara blir vackrare med åren. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 32 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Soffbord Sc4 Oljad / Marmor - Soffbord Ek Vit

  &tradition fly soffbord sc4 oljad / marmor - soffbord ek vit
  Soffbordet från &tradition har en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från &tradition- Bredd: 800 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 800 mm.- Fly uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk19 Bord 120cm Marmor / Bronsad - Marmor Svart

  &tradition in between sk19 bord 120cm marmor / bronsad - marmor svart
  Bordet från &tradition har en elegant design med en lyxig bordsskiva i marmor. Det har ett cylindriskt stativ i pulverlackerat stål med en industriell, kraftfull look. Det har en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika storlekar.- Bordet kommer i olika färger.- In Between SK19 uppskattas för den eleganta, sofistikerade designen.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera bordet med en stol från &tradition.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Loafer Sc23 Fåtölj Velvet 10 - Textil Twilight

  &tradition loafer sc23 fåtölj velvet 10 - textil twilight
  Fåtöljen från &tradition har en futuristisk, cool design. Stolen har en stadig stomme i trä och polyesterfiber. Den har en mjuk, omfamnande sits med en exklusiv klädsel i sammet för att få den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Lyxig look.- Loungemöbel.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Kan också placeras i grupp.- Djup: 650 mm.- Bredd: 700 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc3 Soffa Vingar Vitoljad / - 3-sitssoffor Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc3 soffa vingar vitoljad / - 3-sitssoffor ek karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en luftig ram i massiv ek med smarta förlängningar på kortsidorna för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Smarta, inbyggda sidobord.- Optimal komfort.- Avtagbar klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Längd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk24 Soffbord - Soffbord Ek Rökt Ek

  &tradition in between sk24 soffbord - soffbord ek rökt ek
  Soffbordet från &tradition är tillverkat av FSC-certifierat, massiv ek med en avskalad design för alla hem och stilar. Bordet har en kvadratisk form med avtagbara ben för enkel montering. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Från kollektionen In Between.- Soffbordet kommer i olika färger.- Finns även som ett rektangulärt soffbord.- Vikt: 16,8 kg. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol Vitoljad Ek / - Trä Karakorum 003

  &tradition boomerang hm1 loungestol vitoljad ek / - trä karakorum 003
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Finns även med armstöd.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc9 Fotpall Vitoljad / Hot Madison 094 Grey-beige - Fotpallar Ek Vit Ek

  &tradition fly sc9 fotpall vitoljad / hot madison 094 grey-beige - fotpallar ek vit ek
  Fotpallen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i massiv ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har en lös kudde i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fotpallen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fotpallen kommer i olika modeller.- Kombinera fotpallen med en Fly soffa från &tradition.- Avtagbar klädsel.- Längd: 800 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 400 mm. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Lilla Petra Loungestol Vb1 Vitoljad Ek / Fårskinn Moonlight - Trä Moonlight White

  &tradition lilla petra loungestol vb1 vitoljad ek / fårskinn moonlight - trä moonlight white
  Loungestolen från &tradition har en underbar, minimalistisk design. Den har en mjuk, ekologisk form med en omfamnande, mysig känsla. Den har en sits i högdensitetsskum och polyesterfiber för bästa komfort och ben i vitpigmenterad ek perfekta för det moderna hemmet. Formgiven av Viggo Boesen. Om loungestolen från &tradition- Djup: 830 mm.- Bredd: 790 mm.- Höjd: 750 mm.- Vikt: 20 kg.- Loungestolen kommer i olika modeller.- Lilla Petra uppskattas för den klassiska funkisstilen.- Originaldesign från 1938.- Prisbelönt stol.- Petite modell. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc3 Soffa Vingar Rökt Oljad / - 3-sitssoffor Ek Karakorum 003

  &tradition fly sc3 soffa vingar rökt oljad / - 3-sitssoffor ek karakorum 003
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en luftig ram i massiv ek med smarta förlängningar på kortsidorna för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Smarta, inbyggda sidobord.- Optimal komfort.- Avtagbar klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Längd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc2 Snurrfåtölj Svart/ - Textil Gentle 133

  &tradition margas lc2 snurrfåtölj svart/ - textil gentle 133
  Snurrfåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Fåtöljen har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har ett svart, svängbart underrede och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om snurrfåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Praktiskt snurrunderrede.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med ben i massivt trä.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för snurrfåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Valnöt/ - Textil Gentle 133

  &tradition margas lc1 loungefåtölj valnöt/ - textil gentle 133
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Patch Hw1 Bord 180x90 Mässing / Cocoa Orinoco / Oljad - Valnöt

  &tradition patch hw1 bord 180x90 mässing / cocoa orinoco / oljad - valnöt
  Bordet från &tradition har en minimalistisk, vacker design. Det har rena, enkla linjer med rundade hörn och mässingdetaljer. Det har en ram i massivt trä med kanter i fanér, en modern, stilren bordsskiva i nanolaminat och en smart, utdragbar funktion med en generös iläggsskiva perfekt för långa middagar runt matbordet. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Moderna, hållbara material.- Bordet kommer i olika storlekar.- Utdragbar bordsskiva med en butterflykonstruktion.- Iläggsskiva : 1 m.- Vikt: 63,3 kg.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1800 mm.- Höjd: 750 mm. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Soffbord Scll Oljad / Marmor - Soffbord Ek Vit

  &tradition fly soffbord scll oljad / marmor - soffbord ek vit
  Soffbordet från &tradition har en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från &tradition- Bredd: 1200 mm.- Höjd: 320 mm.- Längd: 1200 mm.- Fly uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Little Petra Atd1 Fotpall Oljad Valnöt / Fårskinn - Fotpallar Moonlight

  &tradition little petra atd1 fotpall oljad valnöt / fårskinn - fotpallar moonlight
  Fotpallen från &tradition har en vacker design med mjuka, organiska linjer. Den har en ram i bok och plywood med en bekväm sits i skum och polyesterfiber. Den har eleganta, rundade ben i massivt trä med en underbar klädsel i fårskinn perfekt för att slänga upp fötterna på eller som den där extra sittplatsen när man är fler. Formgiven av And Tradition. Om fotpallen från &tradition- Kombinera fotpallen med en bekväm loungestol från &tradition.- Fotpallen kommer i olika färger.- Hållbara, naturliga material.- Denna produkt levereras monterad.- Djup: 530 mm.- Bredd: 530 mm.- Höjd: 380 mm. Skötselråd för fotpallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fotpallar och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Bord Sk12 Svartlackad - Ek Svart Ek

  &tradition in between bord sk12 svartlackad - ek svart ek
  Bordet från &tradition har ett ståtligt, vackert utseende perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Det har en hållbar bordsskiva i massivt trä med ett mattlackat, svart underrede i metall. Det har mjuka, rundade linjer. En praktisk design som ger mer utrymme för benen. Om bordet från &tradition- Bordet kommer i olika modeller.- Det här bordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Inspirerad av ett skandinaviskt hantverk.- Tillverkningsteknik enligt traditionella metoder.- Hållbara material.- Höjd: 730 mm.- Diameter: 1200 mm.- Vikt: 68,5 kg. Skötselråd för bordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Develius Soffa Modulär Fiord 151 Konfiguration I - Hörnsoffor & Divansoffor Metall Grå

  &tradition develius soffa modulär fiord 151 konfiguration i - hörnsoffor & divansoffor metall grå
  Soffan från &tradition har en minimalistisk, elegant design. Den har stora, mysiga sittkuddar i högdensitetsskum med nozagfjädrar för optimal komfort. Den har praktiska dekorationskuddar för att addera en extra dimension till designen och en högkvalitativ klädsel i ull och polyester med en lyxig look och hotellkänsla. Formgiven av Edward van Vliet. Om soffan från &tradition- Soffan är modulär.- Enkel att montera.- Slitstark, elegant klädsel.- Stadig konstruktion.- Modern design med en lyxig, lounge look.- Soffan kommer i olika modeller. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Hörnsoffor & Divansoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Valnöt/ - 2-sitssoffor Textil Gentle 133

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits valnöt/ - 2-sitssoffor textil gentle 133
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc3 Soffa 2-sits Svart/ - 2-sitssoffor Textil Karakorum 001

  &tradition margas lc3 soffa 2-sits svart/ - 2-sitssoffor textil karakorum 001
  Soffan från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har massiva ben och en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om soffan från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 1600 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- 2-sitssoffan finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Kombinera soffan med Margas loungefåtölj från &Tradition.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för soffan- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 2-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Margas Lc1 Loungefåtölj Svart/ - Textil Gentle 133

  &tradition margas lc1 loungefåtölj svart/ - textil gentle 133
  Loungefåtöljen från &Tradition är perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst och har ett modernt, skulpturellt utseende med högkvalitativ känsla. Den har en mjukt kurvad stomme i massivt trä och plywood med en vaddering i skum och polyester för bästa komfort. Den har en sits i vackert, slitstarkt tyg i olika färger att välja mellan. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Formgiven av Louise Liljencrantz. Designad 2022. Om loungefåtöljen från &Tradition- Gediget hantverk med modernt, skulpturellt utseende.- Massiva ben i olika färger att välja mellan.- Kurvig stomme i massiv bok och plywood.- Slitstark klädsel.- Bredd: 900 mm.- Djup: 870 mm.- Höjd: 770 mm.- Sitthöjd: 420 mm.- Fåtöljen finns i flera olika tyger.- Från serien Margas.- Finns även som loungefåtölj med snurrunderrede.- Finns även som 2-sitssoffa. Skötselråd för loungefåtöljen- Dammsugning rekommenderas regelbundet.- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Drip Hw58 Bord 140x80 Cm Black / Black Fenix Nano Laminate - Svart

  &tradition drip hw58 bord 140x80 cm black / black fenix nano laminate - svart
  Bordet från &tradition har ett stilrent utseende med en mångsidig design för optimal användarupplevelse. Det har ben i 80% återvunnen aluminium med en enkel bordsskiva i MDF och laminat. Det har lösa delar för enkel montering. Formgiven av Hee Welling. Om bordet från &tradition- Välj mellan olika färger och storlekar.- Kan även användas som ett skrivbord.- Denna produkt levereras omonterad.- Vikt: 25 kg. Shoppa Matbord & Barbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Boomerang Hm2 Loungestol Vitoljad Ek / K5042 - Trä Loop Marine

  &tradition boomerang hm2 loungestol vitoljad ek / k5042 - trä loop marine
  Loungestolen från &tradition har en klassisk, dansk design med en retroinspirerad känsla. Den har en vacker, handpolerad ram i massivt trä med slanka ben i mässing. Loungestolen har ett ryggstöd med en optimal lutning och en mjuk sits i högdensitetsskum och polyesterfiber med högkvalitativa, vackra klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Hvidt & Mølgaard. Om loungestolen från &tradition- Vacker, dansk design.- Retrostil.- Minimalistiskt, strömlinjeformat uttryck.- Högkvalitativa klädslar.- Loungestolen finns i olika modeller.- Djup: 690 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 800 mm. Skötselråd för loungestolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Soffbord Sc4 Rökt Oljad / Marmor - Soffbord Ek Svart

  &tradition fly soffbord sc4 rökt oljad / marmor - soffbord ek svart
  Soffbordet från &tradition har en elegant design som adderar det lilla extra till omgivningen. Bordet har en vacker, lyxig bordsskiva i marmor med ett hållbart underrede i oljad ek perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från &tradition- Bredd: 800 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 800 mm.- Fly uppskattas för de exklusiva, hållbara materialen.- Soffbordet kommer i olika modeller. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc3 Soffa Vingar Rökt Oljad / - 3-sitssoffor Ek Hot Madison 093

  &tradition fly sc3 soffa vingar rökt oljad / - 3-sitssoffor ek hot madison 093
  Soffan från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en luftig ram i massiv ek med smarta förlängningar på kortsidorna för kaffekoppen, boken eller tv-kontrollen. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med en högkvalitativ klädsel perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffan från &tradition- Nordisk estetik.- Smarta, inbyggda sidobord.- Optimal komfort.- Avtagbar klädsel.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Soffan kommer i olika modeller.- Kombinera soffan med en Fly fåtölj från &tradition.- Längd: 2400 mm.- Djup: 800 mm.- Höjd: 700 mm. Skötselråd för soffan- För mer information ladda ned PDF. Shoppa 3-sitssoffor och mer Soffor hos Royal Design.
 • &Tradition Fly Sc10 Fåtölj Rökt Oljad / - Ek Hot Madison 093

  &tradition fly sc10 fåtölj rökt oljad / - ek hot madison 093
  Fåtöljen från &tradition har en vacker, nordisk design som aldrig går ur tiden. Den har en ram i ek med mjuka linjer och en luftig känsla. Den har lösa kuddar i skum och fjäder för bästa komfort med högkvalitativa klädslar perfekta för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Space Copenhagen. Om fåtöljen från &tradition- Nordisk estetik.- Optimal komfort.- Hantverk enligt traditionella metoder.- Fåtöljen kommer i olika modeller.- Kombinera fåtöljen med en Fly soffa från &tradition.- Längd: 730 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 700 mm.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för fåtöljen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Fåtöljer och mer Fåtöljer & Sittpuffar hos Royal Design.