Hemmässan
www.hemmassan.se

Varax

 • RETRO 305 Stol Vit - Varax

  retro 305 stol vit - varax
  Stol Retro 305 med vit pulvermålad stålrörsstomme och sitsen av vitmålat furu. Ihopvikbar. Minimibeställning 2 st. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • RETRO Stol Röd/Vit -

  retro stol röd/vit -
  Stol Retro 305 med vit pulvermålad stålrörsstomme och sitsen av rödmålat furu. Ihopvikbar. Minimibeställning 2 st. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • Suvi 3-sits hammock, 58B -

  suvi 3-sits hammock, 58b -
  Hammock Suvi 3-p med grå dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av bomull&hellip:
 • Suvi 3-sits hammock, 51B -

  suvi 3-sits hammock, 51b -
  Hammock Suvi 3-p med svart-vit dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av&hellip:
 • Suvi 3-sits hammock, 77B -

  suvi 3-sits hammock, 77b -
  Hammock Suvi 3-p med orange-blommig dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning&hellip:
 • SUVI 71B Hammock 3-sits Grå/Svart - Varax

  suvi 71b hammock 3-sits grå/svart - varax
  Hammock Suvi 3-p med svart dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av bomull&hellip:
 • Tak till De Luxe/Suvi Hammock, vit -

  tak till de luxe/suvi hammock, vit -
  Vitt De Luxe/Suvi hammocktak med längre sidor. Passar till Varax hammockar med takrörsmåtten 184 x 116 cm. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd&hellip:
 • SUVI 71B-1 3-sits Hammock Grå/Svart - Varax

  suvi 71b-1 3-sits hammock grå/svart - varax
  Hammock Suvi 3-p med svart dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av bomull&hellip:
 • SUVISAARI 3-sits Trädgårdsgunga Vit - Varax

  suvisaari 3-sits trädgårdsgunga vit - varax
  Suvisaari 3-p trädgårdsgunga med vit pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite och vitmålat furu trädelar. Serien är en klassiker från 60- talet. Produkterna är tillverkade i furu&hellip:
 • RETRO Stol Svart/Grå -

  retro stol svart/grå -
  Stol Retro 305 med grå pulvermålad stålrörsstomme och sitsen av svartmålat furu. Ihopvikbar. Minimibeställning 2 st. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • LEKOZZO Förvaringbänk Brun Brun -

  lekozzo förvaringbänk brun brun -
  Förvaringsbänk, brunbetsat furu 117 x 46 x 58 cm Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler
 • Monica 3-sits hammock, 72B -

  monica 3-sits hammock, 72b -
  Hammock Monica 3-p med gröna blad dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning&hellip:
 • Monica 3-sits hammock, 58B-1 -

  monica 3-sits hammock, 58b-1 -
  Hammock Monica 3-p med grå dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av bomull&hellip:
 • MONICA 71B-1 3-sits Hammock Grå/Svart - Varax

  monica 71b-1 3-sits hammock grå/svart - varax
  Hammock Monica 3-p med svart dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av bomull&hellip:
 • Tak till Riviera/Teneriffa/Monica vit -

  tak till riviera/teneriffa/monica vit -
  Vitt Riviera/Teneriffa/Monica hammocktak med korta sidor. Passar till Varax hammockar med takrörsmåtten 184 x 116 cm. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • Tak till Riviera/Teneriffa/Monica beige -

  tak till riviera/teneriffa/monica beige -
  Beige Riviera/Teneriffa/Monica hammocktak med korta sidor. Passar till Varax hammockar med takrörsmåtten 184 x 116 cm. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • Tak till Duo/Duetto Hammock, vit -

  tak till duo/duetto hammock, vit -
  Vitt Duo/Duetto hammocktak, som passar till Varax hammockar med takrörsmåtten 133 x 116 cm. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • Duo 2-sits hammock, 77B -

  duo 2-sits hammock, 77b -
  Hammock Duo 2-p med orange-blommig dynor, vit stomme och vit tak. Vit pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av&hellip:
 • Tak till De Luxe/Suvi Hammock, beige -

  tak till de luxe/suvi hammock, beige -
  Beige De Luxe/Suvi hammocktak med längre sidor. Passar till Varax hammockar med takrörsmåtten 184 x 116 cm. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd&hellip:
 • KROGSERUD Barnbänk Vit -

  krogserud barnbänk vit -
  Barn Breikki, sittgrupp 4-6 barn, passar ca 3-10 åringar. Grå stomme, trädelar i impregnerad furu. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd&hellip:
 • KROGSERUD Bänk Vit -

  krogserud bänk vit -
  Breikki 6-p sittgrupp. Stabil och vädertålig. Varmförzinkad stålrörsstomme, bords- och bänkytorna av UPM Profi komposit. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för&hellip:
 • Teneriffa 3-sits hammock, 77B -

  teneriffa 3-sits hammock, 77b -
  Hammock Teneriffa 3-p med orange-blommig dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning&hellip:
 • De Luxe 3-sits hammock, 72B -

  de luxe 3-sits hammock, 72b -
  Hammock De Luxe 3-p med gröna blad dynor, vit stomme och vit tak. Vit pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning&hellip:
 • DE LUXE 45B 3-sits Hammock Vit/Beige/Grön - Varax

  de luxe 45b 3-sits hammock vit/beige/grön - varax
  Hammock De Luxe 3-p med beige-grön dynor, vit stomme och vit tak. Vit pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning&hellip:
 • Riviera 3-sits hammock, 72B -

  riviera 3-sits hammock, 72b -
  Hammock Riviera 3-p med grön blad dynor, vit stomme och vit tak. Vit pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av&hellip:
 • Riviera 3-sits hammock, 77B -

  riviera 3-sits hammock, 77b -
  Hammock Riviera 3-p med orange-blommig dynor, vit stomme och vit tak. Vit pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning&hellip:
 • Tak till De Luxe/Suvi Hammock, grå -

  tak till de luxe/suvi hammock, grå -
  Grått De Luxe/Suvi hammocktak med längre sidor. Passar till Varax hammockar med takrörsmåtten 184 x 116 cm. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd&hellip:
 • Duo 2-sits hammock, 72B -

  duo 2-sits hammock, 72b -
  Hammock Duo 2-p med gröna blad dynor, vit stomme och vit tak. Vit pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av bomull&hellip:
 • Duetto 2-sits hammock, 77B -

  duetto 2-sits hammock, 77b -
  Hammock Duetto 2-p med orange-blommig dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning&hellip:
 • DUETTO 45B 2-sits Hammock Grå/Beige/Grön - Varax

  duetto 45b 2-sits hammock grå/beige/grön - varax
  Hammock Duetto 2-p med beige-grön dynor, grå stomme och vit tak. Grå pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning&hellip:
 • DUETTO 45B 2-sits Hammock Vit/Beige/Grön - Varax

  duetto 45b 2-sits hammock vit/beige/grön - varax
  Hammock Duo 2-p med beige-grön dynor, vit stomme och vit tak. Vit pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av bomull&hellip:
 • RETRO 322 2-sits Bänk Vit/Röd - Varax

  retro 322 2-sits bänk vit/röd - varax
  Bänk Retro 322 för 2 personer med vit pulvermålad stålrörsstomme och sitsen av rödmålat furu. Ihopvikbar. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd&hellip:
 • RETRO 322 2-sits Bänk Svart/Grå - Varax

  retro 322 2-sits bänk svart/grå - varax
  Bänk Retro 322 för 2 personer med grå pulvermålad stålrörsstomme och sitsen av svartmålat furu. Ihopvikbar. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler&hellip:
 • RETRO 322 2-sits Bänk Vit - Varax

  retro 322 2-sits bänk vit - varax
  Bänk Retro 322 för 2 personer med vit pulvermålad stålrörsstomme och sitsen av vitmålat furu. Ihopvikbar. Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd för Utemöbler Skötselråd&hellip: