Hemmässan
www.hemmassan.se

Wilfa sortiment online

 • WILFA BLSP-1200S Xplode Energy

  wilfa blsp-1200s xplode energy
 • WILFA Xplode 2Go Flaska med Kniv (WX-2GO)

  wilfa xplode 2go flaska med kniv (wx-2go)
 • WILFA BPFD-1680MB BLENDER

  wilfa bpfd-1680mb blender
 • WILFA CM2W-A125 Kaffebryggare - Vit

  wilfa cm2w-a125 kaffebryggare - vit
 • WILFA CM2S-A125 Kaffebryggare - Silver

  wilfa cm2s-a125 kaffebryggare - silver
 • WILFA DFR-1600S Fritös - Svart/rostfritt stål

  wilfa dfr-1600s fritös - svart/rostfritt stål
 • Wilfa - Minihackare MC3B-400S Rostfri

  wilfa - minihackare mc3b-400s rostfri
  Med Minihackare MC3B-400S från Wilfa kan du enkelt hacka lök, nötter, grönsaker, frukt, kött, ost och örter. Minihackaren har 3 avtagbara knivar och är lätt att rengöra eftersom skål, lock och knivar kan tvättas i diskmaskinen. Glasskålen rymmer hela 1,2 liter.
 • Wilfa - Fritös 1600S Svart-Rostfri

  wilfa - fritös 1600s svart-rostfri
  Med fritös DFR-1600S från Wilfa gör du enkelt krispiga pommes frites eller andra friterade godsaker. Med det integrerade värmeelement får du snabb och stabil uppvärmning mellan130-190 grader. Skålen är avtagbar och går att diska i diskmaskinen tillsammans med locket medan själva enheten rengörs för hand med fuktig trasa.
 • WILFA Xplode Boost Blender BLP-1200B

  wilfa xplode boost blender blp-1200b
 • WILFA BPFD-1680MW BLENDER

  wilfa bpfd-1680mw blender
 • WILFA WSPL-3B Performance Kaffebryggare

  wilfa wspl-3b performance kaffebryggare
 • WILFA SPBL-1400B Blender

  wilfa spbl-1400b blender
 • WILFA PB2B-P1200 Blender

  wilfa pb2b-p1200 blender
 • WILFA CM3S-A100 Kaffebryggare

  wilfa cm3s-a100 kaffebryggare
 • WILFA BL-1000S SMOOTH Blender

  wilfa bl-1000s smooth blender
 • Wilfa - Xplode Boost Blender 1200 W Svart

  wilfa - xplode boost blender 1200 w svart
  Wilfas Xplode Boost är en kraftfull blender som är perfekt för dig som vill göra smoothies, milkshakes, frysta drinkar och mycket mer. Mixern har rostfria stålknivar som roterar i upp till 18 valbara hastigheter och mixar, mosar och krossar det mesta.- 18 hastigheter & pulsefunktionMed hela 18 olika hastighetsinställningar ställer du enkelt in hastigheten efter just ditt behov. Blendern är dessutom utrustad med en pulse-knapp så att du snabbt och smidigt kan få maximal kraft genom att bara hålla i knappen, perfekt när du exempelvis vill krossa is eller rengöra glaskannan efter användning.- Specialutformade knivar för iskrossDe fyra knivarna är specialutformade för att effektivt krossa is.- Glaskanna med löstagbara knivarKannan är utformad i kraftfullt och tåligt glas och knivarna går enkelt att skruva av för smidig rengöring. Volym 1,8 liter.- Påfyllningshål i locket
 • Wilfa - Xplode WX-2GO Flaska med knivar

  wilfa - xplode wx-2go flaska med knivar
  Den här flaskan med knivar fäster du på Wilfas Xplode blender så att du kan mixa direkt i flaskan och ta med dig. Perfekt för smoothies, shakes eller proteindrycker när du är på språng till träningen eller arbetet.Knivarna i rostfritt stål är starka nog att krossa is och flaskan passar till alla blenders ur serien Xplode från Wilfa.
 • Wilfa - Xplode Vital Blender BBLSP-1800S Rostfri

  wilfa - xplode vital blender bblsp-1800s rostfri
  Xplode Vital Blender från Wilfa är perfekt för allt från smoothies till att krossa is. Mixern har 3 olika program så att du lätt kan välja rätt hastighet och kraft baserat på vad du ska göra. Med smoothieprogrammet får du en jämn och len smoothie, iskrossprogrammet är anpassat så att det effektivt hugger och krossar is med 4 knivar. Med intervallprogrammet mixar du smidigt frukt och grönsaker. Xplode Vital Blender har även en automatisk rengöringsfunktion så att du enkelt kan rengöra mixern snabbt och effektivt efter användning. Kannan är tillverkad i värmebeständigt borsilikatglas som tål värme upp till 90 ° C så du kan utan problem mixa varma soppa i den.
 • Wilfa - Nutri Smooth Blender SPBL-1400B Svart

  wilfa - nutri smooth blender spbl-1400b svart
  Nutri Smooth Blender från Wilfa har en snygg skandinavisk design i kombination med smarta och unika funktioner för att du ska uppnå bästa resultat.Nutri Smooth har en pulsknapp, justerbar hastighet och 3 förinställda program:Half-smoothie: för användning i blandning av mindre ingredienser, upp till 750 ml.Full-smoothie: för användning i blandning av stora mängder ingredienser, upp till 1500 ml.Iskrossning: specialdesignade knivar säkerställer effektiv krossning av is.Kannan är åttkantig och tillverkad av slitstark Tritan, för optimal krossning. Tritankannan tål även värme upp till 100 ° C. Detta innebär att mixern kan användas till både kalla och varma rätter, till exempel är den perfekt för att blanda varm soppa i.På sidan av kannan finns ett praktiskt mätmärke i tre olika enheter; liter, cups och ounces, så att du även kan laga amerikanska och engelska recept utan att behöva räkna om själv. Kannan har ett avtagbart lock med hål för att enkelt kunna fylla på med ingredienser under arbetets gång.
 • Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Svart matt

  wilfa - wilfa classic tall kaffebryggare a125 svart matt
  Kaffebryggare Classic Tall från Wilfa. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Bryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck.Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt.Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.
 • Wilfa - Activelife 2GO Flaska

  wilfa - activelife 2go flaska
  Den här flaskan fäster du på Wilfas Activelife blender så att du kan mixa direkt i flaskan och ta med dig. Perfekt för smoothies, shakes eller proteindrycker när du är på språng till träningen eller arbetet.Flaskan passar till Wilfas blender Activelife och tål diskmaskin.
 • Wilfa - Bakmaskin BM-50 Vit

  wilfa - bakmaskin bm-50 vit
  Njut av färskt bröd när det passar dig. Bakmaskinen BM-50 från Wilfa låter dig välja två olika brödstorlekar; 1 kg och 1,5 kg, har dubbelknådande krokar som ger dig en smidig deg. Det finns 11 olika program - även ett speciellt anpassat för glutenfritt bröd och med en funktion för upp till en timmes uppvärmning. Brödmaskinen har en egen dispenser för frukt och nötter, vilket gör att du kan baka brödet precis som du vill ha det och med det praktiska fönstret i locket kan du hålla ett öga på bakningsprocessen. Det är lätt att få ut det nybakade brödet eftersom behållaren har en effektiv släppbeläggning vilket också gör den lätt att rengöra.
 • Wilfa - Xplode Vitamin Blender BL1B-P1200 Svart

  wilfa - xplode vitamin blender bl1b-p1200 svart
  Xplode Vitamin från Wilfa är en kraftfull blender som är perfekt för dig som vill göra smoothies, milkshakes, frysta drinkar och mycket mer. Den här mixern har rostfria stålknivar som roterar i upp till 18 valbara hastigheter och mixar, mosar och krossar det mesta.- Justerbar hastighet och tre programXplode Vitamin blender är utrustad med 18 olika hastighetsinställningar så du enkelt ställer in hastigheten efter just ditt behov. Blendern har dessutom tre olika program så att du snabbt och smidigt kan få rätt kraft till de vanligaste ändamålen genom att bara trycka på en knapp.Specialutformade knivar för iskrossDe fyra knivarna i högkvalitativt rostfritt stål är specialutformade för att effektivt krossa is, perfekt till drinken.Glaskanna med löstagbara knivarKannan är utformad i kraftfullt och tåligt glas och knivarna går enkelt att skruva av för smidig rengöring.
 • Wilfa - Xplode Energy Blender BLSP-1200S Rostfri

  wilfa - xplode energy blender blsp-1200s rostfri
  Med Xplode Energy Blender från Wilfa gör du enkelt din favorit smoothie eller gott iskaffe. Mixern har 3 olika program, samtidigt som den har en justerbar hastighet, så du alltid får rätt hastighet och kraft baserat på vad du blandar. Med smoothieprogrammet får du en jämn och len smoothie, iskrossprogrammet är anpassat så att det effektivt hugger och krossar is med 3 specialanpassade knivar. Med intervallprogrammet mixar du smidigt frukt och grönsaker. Xplode Energy Blender har avtagbart lock med hål för att enkelt kunna fylla på med ingredienser. En automatisk rengöringsfunktion gör det smidigt att rengöra mixern snabbt och effektivt efter användning.
 • Wilfa - Powerfuel Digital BlenderBPFD-1680MW Matt Vit

  wilfa - powerfuel digital blenderbpfd-1680mw matt vit
  Den snabba mixern PowerFuel Digital är en kraftfull och mångsidig digital mixer i en snygg design. Wilfas senaste toppmodell i PowerFuel-serien, blandar de hårdaste ingredienserna till perfektion på några sekunder. Det ger dig ett perfekt resultat med allt från smoothies, mandelmjöl och nötsmör till ångande heta soppor. Med sin kraftfulla ProGrade-motor på 3 hästkrafter och 7 blad med upp till 30 000 varv per minut får du den bästa effekten. Motorn kan köras kontinuerligt i hela 10 minuter.Kannan är tillverkad i tritan och rymmer 1,5 liter. Tritan väger lite och är mycket robust, kanna har smarta hörn som garanterar maximal och effektiv virvelfunktion. Innehållet kastas högre upp i kannan vilket i sin tur gör blandningen av smoothies och soppor, mjöl, smör etc mjukare. Med en vanlig mixer hamnar innehållet vanligtvis närmast knivarna, men sedan högre upp i kannan och det blir grövre och mer ojämnt.PowerFuel Digital Blender styrs med en enkel och modern LED-panel, har 6 förinställda program som hjälper dig och ger ett jämnt och perfekt resultat oavsett om du ska göra soppa, sås, jordnötssmör eller smoothies.För att skydda blendern från överbelastning har blrendern en inbyggd sensor. Sensorn förhindrar att blendern att starta om den upptäcker att det finns för många ingredienser i kannan, eftersom den då blir för tung och en separat säkerhetsbrytare säkerställer att maskinen inte startar utan att kannan placeras korrekt.
 • Wilfa - Powerfuel Digital BlenderBPFD-1680MW Matt Svart

  wilfa - powerfuel digital blenderbpfd-1680mw matt svart
  Den snabba mixern PowerFuel Digital är en kraftfull och mångsidig digital mixer i en snygg design. Wilfas senaste toppmodell i PowerFuel-serien, blandar de hårdaste ingredienserna till perfektion på några sekunder. Det ger dig ett perfekt resultat med allt från smoothies, mandelmjöl och nötsmör till ångande heta soppor. Med sin kraftfulla ProGrade-motor på 3 hästkrafter och 7 blad med upp till 30 000 varv per minut får du den bästa effekten. Motorn kan köras kontinuerligt i hela 10 minuter.Kannan är tillverkad i tritan och rymmer 1,5 liter. Tritan väger lite och är mycket robust, kanna har smarta hörn som garanterar maximal och effektiv virvelfunktion. Innehållet kastas högre upp i kannan vilket i sin tur gör blandningen av smoothies och soppor, mjöl, smör etc mjukare. Med en vanlig mixer hamnar innehållet vanligtvis närmast knivarna, men sedan högre upp i kannan och det blir grövre och mer ojämnt.PowerFuel Digital Blender styrs med en enkel och modern LED-panel, har 6 förinställda program som hjälper dig och ger ett jämnt och perfekt resultat oavsett om du ska göra soppa, sås, jordnötssmör eller smoothies.För att skydda blendern från överbelastning har blrendern en inbyggd sensor. Sensorn förhindrar att blendern att starta om den upptäcker att det finns för många ingredienser i kannan, eftersom den då blir för tung och en separat säkerhetsbrytare säkerställer att maskinen inte startar utan att kannan placeras korrekt.
 • Wilfa - PowerFuel Blender PB2B-P1200 Svart

  wilfa - powerfuel blender pb2b-p1200 svart
  PowerFuel-mixern från Wilfa är en kraftfull och mångsidig höghastighetsmixer som du kan göra dina favoritsmoothies med, krossa alla sorts frön och nötter, göra varmchoklad direkt i, tillaga varma soppor från scratch, våffelsmet och så mycket mer. Powerfuel kan gå i 10 minuter vid 22000 rpm. De flesta blandare avsedda för hemmabruk kan bara köras kontinuerligt i 2-3 minuter.Blandaren har ingen kokplatta, men på grund av den höga hastigheten värmer mixern upp innehållet i kannan om den körs i flera minuter. Och du kan sedan få varm soppa eller kakao direkt från mixern. Med temperaturmätaren ovanpå matberedaren kan du mäta temperaturen när du värmer ingredienserna.Det finns tre förbeställda program: soppa, smoothie eller grönsaksdryck med mycket fiber.Motorn är riktigt kraftfull på 1200 watt med 22 000 varv per min. Intelligent kraftöverföringssystem - ger mer kraft när det behövs. Maximal effekt vid maximal belastning 2,5 hästkrafter. Powerfuel levereras med 10 års mototgaranti.5 massiva knivar i rostfritt stål. Knivarna och behållaren är konstruerade för optimal krossning och skärning. Det skär lätt glass, nötter, frön, bönor och andra hårda ingredienser.Tillbringaren är en tritankanna som är kross- och värmebeständig och tål upp till 100 ° C. Locket har en separat öppning så att du lätt kan tillsätta råvaror och vätska. Gummihandtag och plastkanna gör kannan lätt att lyfta, även när den är full. Blandaren PowerFuel är en ny version från den tidigare blandaren Wilfa Raw Fuel.
 • Wilfa - Performance Kaffebryggare WSPL-3B Matt Svart

  wilfa - performance kaffebryggare wspl-3b matt svart
  Wilfa Performance har utvecklats tillsammans med den kände norske baristan Tim Wendelboe som menar att bra kaffe är inte reserverat för några få och att riktigt brakaffe är förhållandet mellan goda ingredienser och korrekt bryggning. Kom därför ihåg att väga nymalt kaffe och använd alltid färskt vatten.Kaffebryggaren brygger med de mest optimala vattentemperaturerna för bästa kaffesmak med perfekt temperatur under hela processen. Performance håller mellan 92 och 96 grader från första till sista droppen med en bryggtid på 4-6 minuter. Vattentanken på kaffebryggaren är avtagbar. Detta gör det enkelt för dig att fylla på färskt vatten när du gör kaffe, medan vattnet alltid är rent. På vattentanken finns en mätindikator, där det är markerat hur mycket vatten som behövs i förhållande till antal gram kaffe.Med justerbart droppstopp ställer du in hur mycket kaffe du brygger och ger dig perfekt kaffe oavsett mängden. Filterhållarna på Performance har en justerbar öppning på undersidan, en så kallad flödeskontroll. Flödeskontroll gör att du kan styra vattenhastigheten och därmed utvinna kaffe, så att du kan brygga samma goda kaffe varje gång, oavsett om det är en eller tio koppar.
 • Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Rostfri

  wilfa - wilfa classic tall kaffebryggare a125 rostfri
  Kaffebryggare Classic Tall från Wilfa. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Bryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck.Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt.Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.
 • Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Vit matt

  wilfa - wilfa classic tall kaffebryggare a125 vit matt
  Kaffebryggare Classic Tall från Wilfa. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Bryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck.Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt.Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.
 • Wilfa - Stavmixer SM-1FP Rostfri/Svart

  wilfa - stavmixer sm-1fp rostfri/svart
  Kraftfull motor och bekvämt gummerat grepp gör det till en glädje att arbeta med Stavmixern från Wilfa. Med de mångsidiga tillbehören som följer med kan du göra nästan vad som helst: vispa, rör om, blanda, grov- eller finhacka. Knivarna i skålen är utformade för god luftcirkulation som undviker vakuum medan du arbetar och på så sätt alltid får ett perfekt resultat. Utrustad med en gummiplatta som gör att mixern står stadigt och inte flyttar sig när du använder den.
 • Wilfa - Stavmixer SM-1000FP Svart-Rostfri

  wilfa - stavmixer sm-1000fp svart-rostfri
  Högpresterande stavmixer från Wilfa i rostfritt stål med en kraftfull motor på 1000 W och steglös hastighetskontroll. Det gummerade handtaget ger ett bra grepp och minihackaren är utrustad med en gummiplatta som gör att mixern står stadigt och inte flyttar sig när du använder den.
 • WILFA Xplode Vital (BBLSP-1800S) Blender

  wilfa xplode vital (bblsp-1800s) blender
 • Wilfa - Airfryer Crispier AF1B-350 3,5 L Svart

  wilfa - airfryer crispier af1b-350 3,5 l svart
  Med Airfryer Crispier från Wilfa lagar du enkelt både nyttiga, goda och krispiga rätterAirfryer använder luft för att få samma krispiga resultat som att steka i olja. Du kan göra en mängd olika livsmedel, inte bara dagens middag utan Air Fryer är också perfekt för att värma upp rester med ett mycket krispigt resultat.Med Crispier Airfryer minskar du tillagningstiden med 25-50%.Airfryer Crispier har 8 förinställda program och den digitala pekskärmen gör det enkelt för dig att välja mellan de olika inställningarna för vilken rätt du ska göra.Det har aldrig varit lättare att göra rätterna du älskar, som tillexempel kycklingklubbor, fisk, pommes frites, potatischips och muffins -allt får ett fantastiskt resultat i denna maskin.Lätt att använda och rengöraKapacitet på 3,5 literMax temperatur 200 grader