Hemmässan
www.hemmassan.se

WILFA sortiment online

 • WILFA DFR-1600S Fritös - Svart/rostfritt stål

  wilfa dfr-1600s fritös - svart/rostfritt stål
 • Wilfa - Fritös 1600S Svart-Rostfri

  wilfa - fritös 1600s svart-rostfri
  Med fritös DFR-1600S från Wilfa gör du enkelt krispiga pommes frites eller andra friterade godsaker. Med det integrerade värmeelement får du snabb och stabil uppvärmning mellan130-190 grader. Skålen är avtagbar och går att diska i diskmaskinen tillsammans med locket medan själva enheten rengörs för hand med fuktig trasa.
 • WILFA Xplode 2Go Flaska med Kniv (WX-2GO)

  wilfa xplode 2go flaska med kniv (wx-2go)
 • WILFA CM2S-A125 Kaffebryggare - Silver

  wilfa cm2s-a125 kaffebryggare - silver
 • WILFA BLSP-1200S Xplode Energy Blender

  wilfa blsp-1200s xplode energy blender
 • Wilfa - Minihackare MC3B-400S Rostfri

  wilfa - minihackare mc3b-400s rostfri
  Med Minihackare MC3B-400S från Wilfa kan du enkelt hacka lök, nötter, grönsaker, frukt, kött, ost och örter. Minihackaren har 3 avtagbara knivar och är lätt att rengöra eftersom skål, lock och knivar kan tvättas i diskmaskinen. Glasskålen rymmer hela 1,2 liter.
 • WILFA CM2B-A125 Kaffebryggare - Svart

  wilfa cm2b-a125 kaffebryggare - svart
 • WILFA BL-1000S SMOOTH Blender

  wilfa bl-1000s smooth blender
 • Wilfa - Xplode Vital Blender BBLSP-1800S Rostfri

  wilfa - xplode vital blender bblsp-1800s rostfri
  Xplode Vital Blender från Wilfa är perfekt för allt från smoothies till att krossa is. Mixern har 3 olika program så att du lätt kan välja rätt hastighet och kraft baserat på vad du ska göra. Med smoothieprogrammet får du en jämn och len smoothie, iskrossprogrammet är anpassat så att det effektivt hugger och krossar is med 4 knivar. Med intervallprogrammet mixar du smidigt frukt och grönsaker. Xplode Vital Blender har även en automatisk rengöringsfunktion så att du enkelt kan rengöra mixern snabbt och effektivt efter användning. Kannan är tillverkad i värmebeständigt borsilikatglas som tål värme upp till 90 ° C så du kan utan problem mixa varma soppa i den.
 • WILFA Xplode Boost Blender BLP-1200B

  wilfa xplode boost blender blp-1200b
 • WILFA BPFD-1680MW BLENDER

  wilfa bpfd-1680mw blender
 • WILFA WSPL-3B Performance Kaffebryggare

  wilfa wspl-3b performance kaffebryggare
 • WILFA SPBL-1400B Blender

  wilfa spbl-1400b blender
 • WILFA PB2B-P1200 Blender

  wilfa pb2b-p1200 blender
 • WILFA CM3S-A100 Classic Pause Kaffebryggare - Rostfritt stål

  wilfa cm3s-a100 classic pause kaffebryggare - rostfritt stål
 • Wilfa - Xplode Boost Blender 1200 W Svart

  wilfa - xplode boost blender 1200 w svart
  Wilfas Xplode Boost är en kraftfull blender som är perfekt för dig som vill göra smoothies, milkshakes, frysta drinkar och mycket mer. Mixern har rostfria stålknivar som roterar i upp till 18 valbara hastigheter och mixar, mosar och krossar det mesta.- 18 hastigheter & pulsefunktionMed hela 18 olika hastighetsinställningar ställer du enkelt in hastigheten efter just ditt behov. Blendern är dessutom utrustad med en pulse-knapp så att du snabbt och smidigt kan få maximal kraft genom att bara hålla i knappen, perfekt när du exempelvis vill krossa is eller rengöra glaskannan efter användning.- Specialutformade knivar för iskrossDe fyra knivarna är specialutformade för att effektivt krossa is.- Glaskanna med löstagbara knivarKannan är utformad i kraftfullt och tåligt glas och knivarna går enkelt att skruva av för smidig rengöring. Volym 1,8 liter.- Påfyllningshål i locket
 • Wilfa - Xplode WX-2GO Flaska med knivar

  wilfa - xplode wx-2go flaska med knivar
  Den här flaskan med knivar fäster du på Wilfas Xplode blender så att du kan mixa direkt i flaskan och ta med dig. Perfekt för smoothies, shakes eller proteindrycker när du är på språng till träningen eller arbetet.Knivarna i rostfritt stål är starka nog att krossa is och flaskan passar till alla blenders ur serien Xplode från Wilfa.
 • Wilfa - Xplode Energy Blender BLSP-1200S Rostfri

  wilfa - xplode energy blender blsp-1200s rostfri
  Med Xplode Energy Blender från Wilfa gör du enkelt din favorit smoothie eller gott iskaffe. Mixern har 3 olika program, samtidigt som den har en justerbar hastighet, så du alltid får rätt hastighet och kraft baserat på vad du blandar. Med smoothieprogrammet får du en jämn och len smoothie, iskrossprogrammet är anpassat så att det effektivt hugger och krossar is med 3 specialanpassade knivar. Med intervallprogrammet mixar du smidigt frukt och grönsaker. Xplode Energy Blender har avtagbart lock med hål för att enkelt kunna fylla på med ingredienser. En automatisk rengöringsfunktion gör det smidigt att rengöra mixern snabbt och effektivt efter användning.
 • Wilfa - Nutri Smooth Blender SPBL-1400B Svart

  wilfa - nutri smooth blender spbl-1400b svart
  Nutri Smooth Blender från Wilfa har en snygg skandinavisk design i kombination med smarta och unika funktioner för att du ska uppnå bästa resultat.Nutri Smooth har en pulsknapp, justerbar hastighet och 3 förinställda program:Half-smoothie: för användning i blandning av mindre ingredienser, upp till 750 ml.Full-smoothie: för användning i blandning av stora mängder ingredienser, upp till 1500 ml.Iskrossning: specialdesignade knivar säkerställer effektiv krossning av is.Kannan är åttkantig och tillverkad av slitstark Tritan, för optimal krossning. Tritankannan tål även värme upp till 100 ° C. Detta innebär att mixern kan användas till både kalla och varma rätter, till exempel är den perfekt för att blanda varm soppa i.På sidan av kannan finns ett praktiskt mätmärke i tre olika enheter; liter, cups och ounces, så att du även kan laga amerikanska och engelska recept utan att behöva räkna om själv. Kannan har ett avtagbart lock med hål för att enkelt kunna fylla på med ingredienser under arbetets gång.
 • Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Svart matt

  wilfa - wilfa classic tall kaffebryggare a125 svart matt
  Wilfa kaffebryggare Classic Tall. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Kaffebryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck.Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt.Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.
 • Wilfa - Activelife 2GO Flaska

  wilfa - activelife 2go flaska
  Den här flaskan fäster du på Wilfas Activelife blender så att du kan mixa direkt i flaskan och ta med dig. Perfekt för smoothies, shakes eller proteindrycker när du är på språng till träningen eller arbetet.Flaskan passar till Wilfas blender Activelife och tål diskmaskin.
 • Wilfa - Xplode Vitamin Blender BL1B-P1200 Svart

  wilfa - xplode vitamin blender bl1b-p1200 svart
  Xplode Vitamin från Wilfa är en kraftfull blender som är perfekt för dig som vill göra smoothies, milkshakes, frysta drinkar och mycket mer. Den här mixern har rostfria stålknivar som roterar i upp till 18 valbara hastigheter och mixar, mosar och krossar det mesta.- Justerbar hastighet och tre programXplode Vitamin blender är utrustad med 18 olika hastighetsinställningar så du enkelt ställer in hastigheten efter just ditt behov. Blendern har dessutom tre olika program så att du snabbt och smidigt kan få rätt kraft till de vanligaste ändamålen genom att bara trycka på en knapp.Specialutformade knivar för iskrossDe fyra knivarna i högkvalitativt rostfritt stål är specialutformade för att effektivt krossa is, perfekt till drinken.Glaskanna med löstagbara knivarKannan är utformad i kraftfullt och tåligt glas och knivarna går enkelt att skruva av för smidig rengöring.
 • Wilfa - Powerfuel Digital Blender BPFD-1680MW Matt Vit

  wilfa - powerfuel digital blender bpfd-1680mw matt vit
  Den snabba mixern PowerFuel Digital är en kraftfull och mångsidig digital mixer i en snygg design. Wilfas senaste toppmodell i PowerFuel-serien, blandar de hårdaste ingredienserna till perfektion på några sekunder. Det ger dig ett perfekt resultat med allt från smoothies, mandelmjöl och nötsmör till ångande heta soppor. Med sin kraftfulla ProGrade-motor på 3 hästkrafter och 7 blad med upp till 30 000 varv per minut får du den bästa effekten. Motorn kan köras kontinuerligt i hela 10 minuter.Kannan är tillverkad i tritan och rymmer 1,5 liter. Tritan väger lite och är mycket robust, kanna har smarta hörn som garanterar maximal och effektiv virvelfunktion. Innehållet kastas högre upp i kannan vilket i sin tur gör blandningen av smoothies och soppor, mjöl, smör etc mjukare. Med en vanlig mixer hamnar innehållet vanligtvis närmast knivarna, men sedan högre upp i kannan och det blir grövre och mer ojämnt.PowerFuel Digital Blender styrs med en enkel och modern LED-panel, har 6 förinställda program som hjälper dig och ger ett jämnt och perfekt resultat oavsett om du ska göra soppa, sås, jordnötssmör eller smoothies.För att skydda blendern från överbelastning har blrendern en inbyggd sensor. Sensorn förhindrar att blendern att starta om den upptäcker att det finns för många ingredienser i kannan, eftersom den då blir för tung och en separat säkerhetsbrytare säkerställer att maskinen inte startar utan att kannan placeras korrekt.
 • Wilfa - Powerfuel Digital Blender BPFD-1680MW Matt Svart

  wilfa - powerfuel digital blender bpfd-1680mw matt svart
  Den snabba mixern PowerFuel Digital är en kraftfull och mångsidig digital mixer i en snygg design. Wilfas senaste toppmodell i PowerFuel-serien, blandar de hårdaste ingredienserna till perfektion på några sekunder. Det ger dig ett perfekt resultat med allt från smoothies, mandelmjöl och nötsmör till ångande heta soppor. Med sin kraftfulla ProGrade-motor på 3 hästkrafter och 7 blad med upp till 30 000 varv per minut får du den bästa effekten. Motorn kan köras kontinuerligt i hela 10 minuter.Kannan är tillverkad i tritan och rymmer 1,5 liter. Tritan väger lite och är mycket robust, kanna har smarta hörn som garanterar maximal och effektiv virvelfunktion. Innehållet kastas högre upp i kannan vilket i sin tur gör blandningen av smoothies och soppor, mjöl, smör etc mjukare. Med en vanlig mixer hamnar innehållet vanligtvis närmast knivarna, men sedan högre upp i kannan och det blir grövre och mer ojämnt.PowerFuel Digital Blender styrs med en enkel och modern LED-panel, har 6 förinställda program som hjälper dig och ger ett jämnt och perfekt resultat oavsett om du ska göra soppa, sås, jordnötssmör eller smoothies.För att skydda blendern från överbelastning har blrendern en inbyggd sensor. Sensorn förhindrar att blendern att starta om den upptäcker att det finns för många ingredienser i kannan, eftersom den då blir för tung och en separat säkerhetsbrytare säkerställer att maskinen inte startar utan att kannan placeras korrekt.
 • Wilfa - PowerFuel Blender PB2B-P1200 Svart

  wilfa - powerfuel blender pb2b-p1200 svart
  PowerFuel-mixern från Wilfa är en kraftfull och mångsidig höghastighetsmixer som du kan göra dina favoritsmoothies med, krossa alla sorts frön och nötter, göra varmchoklad direkt i, tillaga varma soppor från scratch, våffelsmet och så mycket mer. Powerfuel kan gå i 10 minuter vid 22000 rpm. De flesta blandare avsedda för hemmabruk kan bara köras kontinuerligt i 2-3 minuter.Blandaren har ingen kokplatta, men på grund av den höga hastigheten värmer mixern upp innehållet i kannan om den körs i flera minuter. Och du kan sedan få varm soppa eller kakao direkt från mixern. Med temperaturmätaren ovanpå matberedaren kan du mäta temperaturen när du värmer ingredienserna.- Det finns tre förbeställda program: soppa, smoothie eller grönsaksdryck med mycket fiber.- Motorn är riktigt kraftfull på 1200 watt med 22 000 varv per min. Intelligent kraftöverföringssystem - ger mer kraft när det behövs. Maximal effekt vid maximal belastning 2,5 hästkrafter. Powerfuel levereras med 10 års mototgaranti.- 4 knivblad i rostfritt stål. Knivarna och behållaren är konstruerade för optimal krossning och skärning. Knivbladen skär lätt glass, nötter, frön, bönor och andra hårda ingredienser.- Tillbringaren är en tritankanna som är kross- och värmebeständig och tål upp till 100 ° C. Locket har en separat öppning så att du lätt kan tillsätta råvaror och vätska. Gummihandtag och plastkanna gör kannan lätt att lyfta, även när den är full. Blandaren PowerFuel är en ny version från den tidigare blandaren Wilfa Raw Fuel.
 • Wilfa - Performance Kaffebryggare WSPL-3B Matt Svart

  wilfa - performance kaffebryggare wspl-3b matt svart
  Wilfa Performance Kaffebryggare har utvecklats tillsammans med den kände norske baristan Tim Wendelboe som menar att bra kaffe är inte reserverat för några få och att riktigt bra kaffe är förhållandet mellan goda ingredienser och korrekt bryggning. Kom därför ihåg att väga nymalt kaffe och använd alltid färskt vatten.Kaffebryggaren brygger med de mest optimala vattentemperaturerna för bästa kaffesmak med perfekt temperatur under hela processen. Performance håller mellan 92 och 96 grader från första till sista droppen med en bryggtid på 4-6 minuter. Vattentanken på kaffemaskinen är avtagbar. Detta gör det enkelt för dig att fylla på färskt vatten när du gör kaffe, medan vattnet alltid är rent. På vattentanken finns en mätindikator, där det är markerat hur mycket vatten som behövs i förhållande till antal gram kaffe.Wilfa Performance Kaffebryggare WSPL-3B har ett justerbart droppstopp ställer du in hur mycket kaffe du brygger och ger dig perfekt kaffe oavsett mängden. Filterhållarna på Performance har en justerbar öppning på undersidan, en så kallad flödeskontroll. Flödeskontroll gör att du kan styra vattenhastigheten och därmed utvinna kaffe, så att du kan brygga samma goda kaffe varje gång, oavsett om det är en eller tio koppar.
 • Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Rostfri

  wilfa - wilfa classic tall kaffebryggare a125 rostfri
  Wilfa kaffebryggare Classic Tall. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Kaffebryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck.Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt.Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.
 • Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Vit matt

  wilfa - wilfa classic tall kaffebryggare a125 vit matt
  Wilfa kaffebryggare Classic Tall. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Kaffebryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck.Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt.Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.
 • Wilfa - Stavmixer SM-1FP Rostfri/Svart

  wilfa - stavmixer sm-1fp rostfri/svart
  Kraftfull motor och bekvämt gummerat grepp gör det till en glädje att arbeta med Stavmixern från Wilfa. Med de mångsidiga tillbehören som följer med kan du göra nästan vad som helst: vispa, rör om, blanda, grov- eller finhacka. Knivarna i skålen är utformade för god luftcirkulation som undviker vakuum medan du arbetar och på så sätt alltid får ett perfekt resultat. Utrustad med en gummiplatta som gör att mixern står stadigt och inte flyttar sig när du använder den.
 • Wilfa - Stavmixer SM-1000FP Svart-Rostfri

  wilfa - stavmixer sm-1000fp svart-rostfri
  Högpresterande stavmixer från Wilfa i rostfritt stål med en kraftfull motor på 1000 W och steglös hastighetskontroll. Det gummerade handtaget ger ett bra grepp och minihackaren är utrustad med en gummiplatta som gör att mixern står stadigt och inte flyttar sig när du använder den. Du får med alla delar du ser på bilden; visp, stav samt behållare och minihackare.
 • Wilfa - Airfryer Crispier AF1B-350 3,5 L Svart

  wilfa - airfryer crispier af1b-350 3,5 l svart
  Med Airfryer Crispier från Wilfa lagar du enkelt både nyttiga, goda och krispiga rätterAirfryer använder luft för att få samma krispiga resultat som att steka i olja. Du kan göra en mängd olika livsmedel, inte bara dagens middag utan Air Fryer är också perfekt för att värma upp rester med ett mycket krispigt resultat. Med Crispier Airfryer minskar du tillagningstiden med 25-50%.Airfryer Crispier har 8 förinställda program och den digitala pekskärmen gör det enkelt för dig att välja mellan de olika inställningarna för vilken rätt du ska göra.Det har aldrig varit lättare att göra rätterna du älskar, som tillexempel kycklingklubbor, fisk, pommes frites, potatischips och muffins -allt får ett fantastiskt resultat i denna maskin.Lätt att använda och rengöraKapacitet på 3,5 literMax temperatur 200 graderÅrets julklapp 2022 enligt PrisjaktEn Airfryer / varmluftsfritös är årets julklapp 2022 enligt prisjämförelsesajten Prisjakt!
 • Wilfa Bpf-1200s Powerfuel Blender Utan Matningsstav - Plast Silver

  wilfa bpf-1200s powerfuel blender utan matningsstav - plast silver
  BPF-1200S Powerfuel blender från Wilfa (tidigare Wilfa Raw Fuel) är en kraftfull höghastighetsblender med tre förinställda program för soppa, smoothie eller grönsaksdryck. Försedd med en tålig tritankanna med ergonomiskt gummihandtag. Kannan tål upp till 100 °C för att klara både kalla och varma vätskor. Gör såser, barnmat, krossa is eller vad än du vill mixa till snabbt i köket!Egenskaper Utan matningsstav 22 000 rpm 3 förinställda program: smoothie, soppa och grönsaksjuice 1,5 liter tritankanna 10 minuter med full hastighet, jämfört med andra blenders som endast klarar av full hastighet i 2-3 min ProGrade motor med 10 års garanti Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa - IMMIX Blender BLS7S-PB1800 1,8 L Rostfri/Svart

  wilfa - immix blender bls7s-pb1800 1,8 l rostfri/svart
  Immix Blender från Wilfa med en en kapacitet på hela 1,8 liter. Nu kan du enkelt mixa ihop en härlig smoothie, krossa is eller mixa en mustig soppa. Immix är en kraftfulla blender på 1800W med en kapacitet på 1,8 liter. Blenderns kanna är tillverkat av värmebeständigt borosilikatglas som tål upp till 90 grader och stora temperaturskillnader. Perfekt om du vill kunna mixa varma soppor, barnmat eller annat i din blender.Med den digitala displayen har du full kontroll under mixningens gång som visar den återstående tiden. Det medföljer en tamper som kan användas i kannan för att trycka ingredienserna ner till knivarna medan du mixar. Det är ett tillbehör som är mycket användbart att ha, speciellt om du har lite vätska eller ingredienser som knivarna inte får tag i.Immix är utrustad med 4 olika program, iskross, smoothie, halv kanna smoothie och automatisk rengöring för enkel och smidig användning. Tryck på start och blendern kommer automatiskt att stanna när programmet är klart. Önskar du styra hastigheten och tiden själv så kan du göra det med vredet på blendernMed den automatiska rengöringsfunktionen är det lätt att rengöra kannan när du har använt den. Fyll bara kannan med varmt vatten, välj auto clean programmet och tryck på start och vänta till blendern stannar. Sedan är det bara att hälla ut vattnet och blendern är redo för en ny smoothie.- 1800W- 1,8L borosilikatkanna- 4 förinställa program- Tamper inkluderad- Justerbar hastighet- Enkel rengöring
 • Wilfa - Kaffebryggare Performance CM7T-125 Grå/Svart

  wilfa - kaffebryggare performance cm7t-125 grå/svart
  Wilfa Performance CM7T-215 brygger kaffet med den mest optimala vattentemperaturen under hela bryggprocessen tack vare ett avancerat preciserat bryggsystem - Precision High-brewing System.Framågonsfaktorerna för att brygga det perfekta kaffet är många och rätt temperatur är en av dem. Till skillnad från de flesta andra kaffebryggare håller Performance optimal temperatur 92-96 º C – från första till sista droppen.Gott kaffe börjar med rent, friskt vatten. Performance har därför utrustats med en avtagbar vattenbehållare som är enkel att fylla på och lika enkel att rengöra. Vattenpumpen tömmer allt vatten i bryggaren vid varje bryggning vilket säkerställer att du alltid brygger kaffe på färskt, syrerikt och rent vatten. Dosera dina nymalda bönor i förhållande till den mängd vatten som står angivet på vattenbehållaren, och njut av perfekt bryggt kaffe - varje gång.Med den justerbara flödeskontrollen kan du enkelt ställa in och styra kontakttiden mellan vattnet och kaffet genom att justera hur snabbt vattnet rinner genom filterhållaren. På så sätt kan du enkelt brygga en enda kopp kaffe med samma resultat som om du hade bryggt en full kanna.Wilfa Performance är utrustad med ett unikt spridningshuvud som sprider vattnet jämnt över kaffet och gör att alla smaker från ditt kaffe kommer att utnyttjas fullt ut.Tack vare rengöringsindikator kommer kaffebryggaren påminna dig när det är dags för rengöring. När ljuset på start-/stoppknappen börjar pulsera långsamt indikerar kaffebryggaren att rengöring rekommenderas.- 1800W- 1,25L avtagbar vattentank- Hög preciserat bryggsystem- Justerbar flödeskontroll för varje bryggvolym- Godkänd av European Coffee Brewing CentrePerformance är godkänd av ECBC, European Coffee Brewing Centre, som ställer krav på bland annat vattentemperatur och kontakttid. För att få ut maximal smaker och aromer från kaffet är det absolut nödvändigt att kaffebryggaren arbetar med rätt vattentemperatur från första början. Samtidigt är det viktigt att vattnet inte tar för kort eller för lång tid att strömma genom kaffepulvret. Med små avvikelser här hamnar du snabbt med antingen surt eller bittert kaffe.
 • Wilfa - Powerfuel XL Blender PB1B-P2000

  wilfa - powerfuel xl blender pb1b-p2000
  Höghastighetsblender från Wilfa med verklig kraft som hjälper dig att lyckas i köket. Mixar de hårdaste ingredienserna till perfektion på bara några få sekunder. Stor och tålig kanna på 2 liter av BPA-fri plast. Med sina 6 specialdesignade knivar och 32 000 varv per minut, är denna blender den perfekta kökshjälparen. Den digitala displayen räknar ner tiden både när du kör med manuell hastighet och när du använder de förinstallerade programmen. - 2000W - 3 förinstallerade program; Soppa, iskross och smoothies - Justerbar hastighet - 2 liter tålig och lätt kanna i BPA-fri plast - 6 Specialdesignade knivar för optimal krossning av is - Tamper inkluderad - 32 000 varv per minut - 10 års motorgaranti Modell PB1B-P2000
 • Wilfa - Elvisp HM1B-500

  wilfa - elvisp hm1b-500
  Smooth Mix Elvisp HM1B-500 från Wilfa är effektfull, ergonomisk, praktisk, snabb och enkel att arbeta med – en perfekt kombination av kvalitet och effektivitet.Smooth Mix har en motor på 500 W som inte bara är stark utan även tyst. Elvispen har fem olika hastigheterna som gör att du alltid kan ha den optimala hastigheten för olika recept, från att långsamt blanda ingredienser till att snabbt vispa fluffig äggvita på högsta hastigheten. Boost-knappen ger maximal hastighet när du behöver den.Wilfa har gett Smooth Mix Elvisp en stilren nordisk design men har även lagt tid på att utforma den optimalt ergonmomiskt. Handtaget är stadigt att hålla i och den låga vikten gör vispningen lätt utan att du blir trött i handen – allt för en enkel användning.Med ett enkelt knapptryck byter du mellan tillbehören. Visparna och degkrokarna är enkla att fästa, enkla att ta loss. När du inte använder dom kan du enkelt fästa både visparna och degkrokarna direkt på elvispen, på så sätt vet du alltid vart du har alla dina tillbehör och du slipper leta runt i lådorna hemma.Smooth Mix Elvisp HM1B-500 uppnår alltid perfekt resultat vid både bakning och matlagning. Vispa allt från grädde, äggvitor, maräng, potatismos, kaksmet, deg till bullar och bröd.500 W5 hastigheterBoost-knappSet med 2 vispar och 2 degkrokar ingårTillbehören kan enkelt fästas på elvispenStilren Nordisk design
 • WILFA BL7S-PB1800 Immix Blender

  wilfa bl7s-pb1800 immix blender
 • WILFA PB1S-P2000 PowerFuel XL Blender - Silver

  wilfa pb1s-p2000 powerfuel xl blender - silver
 • Wilfa - Slowjuicer SJ1B-500

  wilfa - slowjuicer sj1b-500
  Juicemaster Fresh SJB-500 Slowjuicer från Wilfa. Starta dagen på absolut bästa tänkbara sätt genom att dricka ett glas egenpressad juice fulladdad med smaker och vitaminer.Med Juicemaster kan du göra färskpressad juice på dina absoluta favorit frukter eller grönsaker, blanda hårda och mjuka helst du vill för att få fram din absoluta favoritsmak. En slowjuicer maximerar mängden näringsämnen ur frukter och grönsaker tack vare Wilfas innovativa teknologi. Tekniken går ut på att långsamt pressa ingredienserna under högt tryck vilket frigör viktiga vitaminer, fibrer och antioxidanter.Du pressar smidigt juicen direkt i den medföljande behållaren och slipper onödigt spill tack vare droppstoppet. Utrustad med en BPA-fri tritan-kvarn som gör att maskinen klarar att pressa ut juicen ur både frukt och grönsaker vare sig de är mjuka eller hårda på bästa möjliga sätt. Tack vare den långsamma rotationshastigheten på 80 RPM pressas juicen varsamt och på ett sätt som får kvalitén och hållbarheten att överträffa.Pressa juice från både frukt och grönsaker – hårda som mjukaSlowjuicing med 80 RPM för maximalt bevarande av näringsinnehållet500 ml juicebehållareDroppstoppOlika inställningar för hårda eller mjuka ingredienserHållbar BPA-fri Tritan-kvarnEnkel att rengöra5 års garanti
 • Wilfa Cm2b-a125 Kaffebryggare + Aroma Cgws130b Kaffekvarn - Plast Svart

  wilfa cm2b-a125 kaffebryggare + aroma cgws130b kaffekvarn - plast svart
  Kaffebryggaren från Wilfa har en elegant, stilren design perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Den är lättanvänd. Välj mellan olika färger. 5 års garanti. 2-pack. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Xplode Vital Blender Bblsp-1800s - Rostfritt Stål

  wilfa xplode vital blender bblsp-1800s - rostfritt stål
  Egenskaper 3 program: iskross, smoothie, automatisk rengöring/puls Kapacitet: 1,8 L Kraftfull motor, 1800 W Justerbar hastighet Värmeresistent kanna av mycket tåligt borosilikatglas, tål upp till 90°C Kan även tillreda varma rätter, som soppor och såser Avtagbara knivar Enkel att rengöra Lock med hål för enkel påfyllning Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Cm5gb-100 Classic Plus Kaffebryggare - Svart

  wilfa cm5gb-100 classic plus kaffebryggare - svart
  Kaffebryggaren från Wilfa har en stilren design med en skandinavisk look och en manuell droppstoppsfunktion för att låta dig reglera vattenflödet och få den bästa aromen ur ditt kaffe, oavsett bryggvolym. Den har en 92-96°C bryggtemperatur perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Om kaffebryggaren från Wilfa- Kapacitet: 100 cl.- 5 års garanti.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 8 koppar.- 40 min varmhållningsfunktion.- Manuell droppstoppsfunktion.- Automatisk avstängning.- Kapacitet: 8 koppar.- European Coffee Brewing Centre-certifikat.- Kaffebryggaren kommer i olika färger. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Cm2b-a125 Classic Tall Kaffebryggare - Plast Svart

  wilfa cm2b-a125 classic tall kaffebryggare - plast svart
  Kaffebryggaren från Wilfa har en nordisk design i rostfritt stål med en borstad finish i olika färger att välja mellan med mjuka, rundade former och smarta funktioner för optimal användarupplevelse. Den har en automatisk avstängning för säker användning. Den har en automatisk droppstoppsfunktion och en praktisk varmhållningsfunktion. Välj mellan olika färger. Om kaffebryggaren från Wilfa- 5 års garanti.- Kapacitet: 125 cl.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 12 koppar.- Automatisk droppstoppsfunktion.- 40 min varmhållningsfunktion.- Automatisk avstängning.- European Coffee Brewing Centre-certifikat.- Kaffebryggaren kommer i olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Cm3s-a100 Classic Pause Kaffebryggare - Plast Rostfritt Stål

  wilfa cm3s-a100 classic pause kaffebryggare - plast rostfritt stål
  Kaffebryggaren från Wilfa har en elegant design i rostfritt stål med en borstad finish med en skandinavisk look perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har en automatisk avstängning för säker användning. Den har en automatisk droppstoppsfunktion för vardaglig användning och en praktisk varmhållningsfunktion för optimal användarupplevelse. Om kaffebryggaren från Wilfa- Kapacitet: 100 cl.- 5 års garanti.- Automatisk droppstoppsfunktion.- 40 min varmhållningsfunktion.- Automatisk avstängning.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 10 koppar.- European Coffee Brewing Centre-certifikat. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Cm5gw-100 Classic Plus Kaffebryggare - Vit

  wilfa cm5gw-100 classic plus kaffebryggare - vit
  Kaffebryggaren från Wilfa har en stilren design med en skandinavisk look och en manuell droppstoppsfunktion för att låta dig reglera vattenflödet och få den bästa aromen ur ditt kaffe, oavsett bryggvolym. Den har en 92-96°C bryggtemperatur perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Om kaffebryggaren från Wilfa- Kapacitet: 100 cl.- 5 års garanti.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 8 koppar.- 40 min varmhållningsfunktion.- Manuell droppstoppsfunktion.- Automatisk avstängning.- Kapacitet: 8 koppar.- European Coffee Brewing Centre-certifikat.- Kaffebryggaren kommer i olika färger. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Powerfuel Xl Blender - Rostfritt Stål Silver

  wilfa powerfuel xl blender - rostfritt stål silver
  Blendern från Wilfa har tidlös design i rostfritt stål med fem skarpa knivar perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har digital display med justerbar hastighet för enkel användning. Den har BPA-fri, tålig kanna i plast. Tillverkad i Kina. Om blendern från Wilfa- Tidlös design.- Justerbar hastighet.- Kapacitet: 200 cl.- 2000 Watt- Bredd: 435 mm.- Höjd: 310 mm.- Längd: 245 mm. Skötselråd för blendern Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Pb2b-p1200 Power Fuel Blender - Rostfritt Stål Svart

  wilfa pb2b-p1200 power fuel blender - rostfritt stål svart
  Blendern från Wilfa har en kraftfull design i rostfritt stål med en stilren look och en BPA-fri, värmetålig kanna i tritan. Den har 3 program perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har 10 min drift för ett jämnt och välblandat resultat, fyra vassa knivblad i stål och ett praktiskt vred med ikoner för optimal användarupplevelse. Om blendern från Wilfa- Tålig, BPA-fri kanna i tritan.- Digital skärm.- Inbyggd termometer.- 2.5 hp kraftfull motor.- Stöt ingår.- 22000 varv i minuten- 1200 Watt- 220 V.- Kapacitet: 150 cl.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Spbl-1400b Nutri Smooth Blender 1,5 L - Plast Svart

  wilfa spbl-1400b nutri smooth blender 1,5 l - plast svart
  Blendern från Wilfa har en värmetålig, slitstark kanna i tritan. Den har tre smarta program med en funktion perfekt för att göra smoothie. Den har en manuell, lättanvänd kontrollpanel med ett manuellt vred och touch knappar och särskilt formgivna knivar perfekta för att krossa is. Om blendern från Wilfa- SPBL-1400B Nutri Smooth uppskattas för den lättviktiga, värmetåliga kannan och den justerbara hastigheten.- Antal program: 3- Kapacitet: 150 cl.- Effekt: 1400W.- 22.000 varv i minuten Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Bpf-1200b Powerfuel Blender Med Matningsstav - Plast Svart

  wilfa bpf-1200b powerfuel blender med matningsstav - plast svart
  BPF-1200B Powerfuel blender från Wilfa (tidigare Wilfa Raw Fuel) är en kraftfull höghastighetsblender med tre förinställda program för soppa, smoothie eller grönsaksdryck. Tillverkad i stilren svart design med ett upplyst kontrollvred som tydligt visar när blendern är på. Försedd med en tålig tritankanna med ergonomiskt gummihandtag. Kannan tål upp till 100 °C för att klara både kalla och varma vätskor. Med den medföljande matningsstaven kan du röra runt ingedienser för en mer ordentlig mixning och även mäta temperaturen.Gör såser, barnmat, krossa is eller vad än du vill mixa till snabbt i köket!Egenskaper Med matningsstav 22 000 rpm 3 förinställda program: smoothie, soppa och grönsaksjuice 1,5 liter tritankanna 10 minuter med full hastighet, jämfört med andra blenders som endast klarar av full hastighet i 2-3 min ProGrade motor med 10 års garanti Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Classic Kaffebryggare - Stål Rostfritt Stål

  wilfa classic kaffebryggare - stål rostfritt stål
  I Norden gillar vi kaffe och i centrum står kaffebryggaren. Det är den första maskinen vi använder när vi vaknar på morgonen och den sista vi stänger av innan vi går till sängs. För många är dagens första kopp kaffe en nästan religiös ritual där allt är kretsar kring en rykande het kopp som vi håller i våra händer innan vardagen börjar. En enkel, ärlig dryck vi inte kan motstå smaken av.Denna kaffebryggare är av trendig dansk design och passar utmärkt på köksbänken.En skandinaviskt utvecklad kaffebryggare som uppfyller kraven från European Coffee Brewing Center. Kaffebryggaren har 1 liters kapacitet med rengöringsindikator och passar perfekt för ett mindre hushåll. Wilfa Classic kaffebryggare – gör det enkelt att brygga gott kaffe, oavsett mängd. Kaffebryggaren uppnår snabbt en optimal vattentemperatur mellan 92 och 96 grader som håller sig konstant under hela bryggningen för bästa kaffearom. Classic kaffebryggare har kapacitet för att brygga 1 liter kaffe under en optimal bryggtid på 4-6 minuter. Efteråt håller sig plattan varm i 40 minuter för att sedan automatiskt stängas av. Utrustad med manuellt droppstopp bestämmer du hur snabbt vattnet flödar genom filtret, smart och effektivt. På så vis får du alltid till det perfekta kaffet, oavsett om du brygger en eller flera koppar. Efter 60 knapptryck indikerar kaffebryggaren själv att det är dags för avkalkning. Bra att veta: 1550 watts effekt 1 liters vattentank Avtagbar filterhållare med manuellt droppstopp Automatisk avstängning efter 40 minuter Tillverkad av robust stål Godkänd av European Coffee Brewing Centre Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Wspl-3b Performance Kaffebryggare - Svart

  wilfa wspl-3b performance kaffebryggare - svart
  Kaffebryggaren från Wilfa har väldigt användbara funktioner. Den har aromkontroll för att låta dig reglera vattenflödet och få den bästa aromen ur ditt kaffe, oavsett bryggvolym. Den har en snabb uppvärmning med en perfekt bryggtemperatur för optimal värme. Om kaffebryggaren från Wilfa- WSPL-3B Performance uppskattas för den användbara droppstoppsfunktionen och aromkontrollen.- WSPL-3B Performance är också omtyckt för det optimala, exakta värmesystemet.- Bryggtemperatur: 92-96°C- European Coffee Brewing Centre-certifikat.- Kaffebryggaren passar bra i det moderna köket. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Svart Presisjon Kaffebryggare Wsp-2a - Rostfritt Stål Silver

  wilfa svart presisjon kaffebryggare wsp-2a - rostfritt stål silver
  Wilfa Svart Presisjon är en uppföljare av den populära och prisbelönta WSP-1. Nu i en ny skandinavisk design som del av Wilfas serie Svart - framtagen i samarbete med barista-världsmästaren Tim Wendelboe och DesignIt. WSP-2A är en automatisk kaffebryggare vilket gör det enkelt att brygga det perfekta kaffet.Kaffebryggaren är utrustad med avtagbar vattenbehållare med måttindikation, så att du kan mäta upp exakt rätt mängd kaffe varje gång. Kaffebryggaren är även försedd med Flow Control vilket innebär att du kan justera bryggtiden, oavsett om du vill bara vill ha en kopp eller en hel kanna.Egenskaper Effekt 1840 W 1,25 liters kapacitet, ger 1-12 koppar Automatisk avstängning Avtagbar vattenbehållare med måttindikation Justerbart droppstopp Kalkfilter Patenterat värmesystem Tyst vattenpump Perfekt bryggtemperatur Varmhållningsfunktion Flow Control Vikt 4,1 kg Godkänd av European Coffee Brewing Center Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Bpfd-1680mb Powerfuel Digital Blender Matt Svart - Mattsvart

  wilfa bpfd-1680mb powerfuel digital blender matt svart - mattsvart
  Powerfuel Digital Blender från Wilfa är en digital blender med stilren design och modern LED kontrollpanel med touchstyrning, vilket gör blendern både kraftfull och flexibel. Blendern mixar hårda ingredienser på bara några sekunder med en motor som även klarar av att köras på full hastighet i 10 minuter.Med sex förinställda program kan du gör allt från varma soppor och såser till krämigt nötsmör och näringsrika smoothies. Blendern har även manuell inställning för tid och hastighet, så du får till exakt önskad konsistens.Egenskaper LED kontrollpanel 30.000 rpm 1,5 liter Tritankanna med SmartCorners 6 förinställda program för soppa, sås, grönsaker, nötsmör, smoothies och mer Manual Mode: Ställ in tid och hastighet manuellt för att uppnå exakt önskat resultat ProGrade-motor som klarar av full hastighet i 10 minuter Automatisk skydd vid överbelastning Fri från BPA Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Cm2w-a125 Classic Tall Kaffebryggare - Plast Vit

  wilfa cm2w-a125 classic tall kaffebryggare - plast vit
  Kaffebryggaren från Wilfa har en nordisk design i rostfritt stål med en borstad finish i olika färger att välja mellan med mjuka, rundade former och smarta funktioner för optimal användarupplevelse. Den har en automatisk avstängning för säker användning. Den har en automatisk droppstoppsfunktion och en praktisk varmhållningsfunktion. Välj mellan olika färger. Om kaffebryggaren från Wilfa- 5 års garanti.- Kapacitet: 125 cl.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 12 koppar.- Automatisk droppstoppsfunktion.- 40 min varmhållningsfunktion.- Automatisk avstängning.- European Coffee Brewing Centre-certifikat.- Kaffebryggaren kommer i olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Cm2s-a125 Classic Tall Kaffebryggare - Plast Rostfritt Stål

  wilfa cm2s-a125 classic tall kaffebryggare - plast rostfritt stål
  Kaffebryggaren från Wilfa har en nordisk design i rostfritt stål med en borstad finish i olika färger att välja mellan med mjuka, rundade former och smarta funktioner för optimal användarupplevelse. Den har en automatisk avstängning för säker användning. Den har en automatisk droppstoppsfunktion och en praktisk varmhållningsfunktion. Välj mellan olika färger. Om kaffebryggaren från Wilfa- 5 års garanti.- Kapacitet: 125 cl.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 12 koppar.- Automatisk droppstoppsfunktion.- 40 min varmhållningsfunktion.- Automatisk avstängning.- European Coffee Brewing Centre-certifikat.- Kaffebryggaren kommer i olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Bpfd-1680mw Powerfuel Digital Blender Matt Vit - Mattvit

  wilfa bpfd-1680mw powerfuel digital blender matt vit - mattvit
  Powerfuel Digital Blender från Wilfa är en digital blender med stilren design och modern LED kontrollpanel med touchstyrning, vilket gör blendern både kraftfull och flexibel. Blendern mixar hårda ingredienser på bara några sekunder med en motor som även klarar av att köras på full hastighet i 10 minuter.Med sex förinställda program kan du gör allt från varma soppor och såser till krämigt nötsmör och näringsrika smoothies. Blendern har även manuell inställning för tid och hastighet, så du får till exakt önskad konsistens.Egenskaper LED kontrollpanel 30.000 rpm 1,5 liter Tritankanna med SmartCorners 6 förinställda program för soppa, sås, grönsaker, nötsmör, smoothies och mer Manual Mode: Ställ in tid och hastighet manuellt för att uppnå exakt önskat resultat ProGrade-motor som klarar av full hastighet i 10 minuter Automatisk skydd vid överbelastning Fri från BPA Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Bloom Pour Over Filter - Rostfritt Stål Svart

  wilfa bloom pour over filter - rostfritt stål svart
  Filtret från Wilfa har en enkel, smart design med ett stålnät med dubbla lager för bästa resultat. Det har en lätt vikt med en liten storlek perfekt för det lilla köket. Kan användas både när du är på språng och hemma. Om filtret från Wilfa- Manuell kaffebryggare.- Stålnät med dubbla lager.- Perfekt kaffe.- Intensiv smakupplevelse.- Kapacitet: 4 koppar.- 5 års garanti. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • WILFA CM7T-125 Performance Kaffebryggare

  wilfa cm7t-125 performance kaffebryggare
 • WILFA Xplode Vital (BBLSP-1800S) Blender

  wilfa xplode vital (bblsp-1800s) blender