Hemmässan
www.hemmassan.se

WMF sortiment online

 • WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go

  wmf - kitchenminis kaffebryggare aroma thermo to go
  Med stilrena kaffebryggaren Aroma Thermo To Go från WMFs serie KITCHENminis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en 24-timmars timer som gör att du alltid kan vakna till doften av nybryggt kaffe. Till kaffebryggaren medföljer även en matchande to go-mugg för dig som tar morgonkaffet på språng. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Mini Gryta låg med lock 14 cm

  wmf - mini gryta låg med lock 14 cm
  Låg gryta från WMFs serie Mini, en köksserie för det lilla hushållet. Grytan rymmer 0,9 liter och har ett tättslutande lock. Den är tillverkad av Cromargan®-stål, och med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Grytans handtag är ihåliga för att reducera värme då du lyfter av den från plattan. Kastrullkanten är rejält tilltagen för att förhindra spill.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Kimis Glas

  wmf - kitchenminis kaffebryggare kimis glas
  Med stilrena kaffebryggaren Kimis från WMFs behändiga serie KITCHENminis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en värmeplatta med automatisk avstängning och droppstopp. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Mini Gryta låg med lock 16 cm

  wmf - mini gryta låg med lock 16 cm
  Låg gryta från WMFs serie Mini, en köksserie för det lilla hushållet. Grytan rymmer 1,5 liter och har ett tättslutande lock. Den är tillverkad av Cromargan®-stål, och med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Grytans handtag är ihåliga för att reducera värme då du lyfter av den från plattan. Kastrullkanten är rejält tilltagen för att förhindra spill.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Frost Barnservis 6 delar

  wmf - frost barnservis 6 delar
  Nu får du sällskap av Elsa, Anna, Olof och de andra karaktärerna i Disneys älskade berättelse om Frost! Det här serveringssetet passar för barn från ca tre års ålder. I setet ingår en flat tallrik, en skål och samt ett bestickset bestående av kniv, gaffel, matsked och tesked.Tallrik och skål tillverkade av porslin. Besticken är tillverkade av rostfritt Cromargan®-stål. Alla delar tål diskmaskin. CE-märkt.
 • WMF - Mini Gryta med lock 14 cm

  wmf - mini gryta med lock 14 cm
  Gryta från WMFs serie Mini, en köksserie för det lilla hushållet. Grytan rymmer 1,3 liter och har ett tättslutande lock. Den är tillverkad av Cromargan®-stål, och med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Grytans handtag är ihåliga för att reducera värme då du lyfter av den från plattan. Kastrullkanten är rejält tilltagen för att förhindra spill.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Bilar Barnservis 6 delar

  wmf - bilar barnservis 6 delar
  Nu får du sällskap av Blixten McQueen och de andra karaktärerna i Disneys berättelse om Bilar! Det här serveringssetet passar för barn från ca tre års ålder. I setet ingår en flat tallrik, en skål och samt ett bestickset bestående av kniv, gaffel, matsked och tesked.Tallrik och skål tillverkade av porslin. Besticken är tillverkade av rostfritt Cromargan®-stål. Alla delar tål diskmaskin. CE-märkt.
 • WMF - Lejonkungen Barnservis 6 delar

  wmf - lejonkungen barnservis 6 delar
  Nu får du sällskap av Simba, Timon, Pumba och de andra karaktärerna i Disneys älskade berättelse om Lejonkungen! Det här serveringssetet passar för barn från ca tre års ålder. I setet ingår en flat tallrik, en skål och samt ett bestickset bestående av kniv, gaffel, matsked och tesked.Tallrik och skål tillverkade av porslin. Besticken är tillverkade av rostfritt Cromargan®-stål. Alla delar tål diskmaskin. CE-märkt.
 • WMF - Musse Pigg Barnservis 6 delar

  wmf - musse pigg barnservis 6 delar
  Nu får du sällskap av Disneys mest älskade lilla mus Musse Pigg! Det här serveringssetet passar för barn från ca tre års ålder. I setet ingår en flat tallrik, en skål och samt ett bestickset bestående av kniv, gaffel, matsked och tesked.Tallrik och skål tillverkade av porslin. Besticken är tillverkade av rostfritt Cromargan®-stål. Alla delar tål diskmaskin. CE-märkt.
 • WMF - Barnset Minions 6-delar

  wmf - barnset minions 6-delar
  Med det här besticksetet från WMF i 6 delar blir det både roligare och lättare att lära sig hantera bestick. Besticken och porslinet är dekorerat med Minions, ett motiv barnen älskar och uppskattar. Bestickens storlek och deras handtag är perfekta för de små händerna och är anpassade efter barns motorik. Besticken är tillverkade av rostfritt stål som är slitstarkt och tål diskmaskin, likaså porslinet. Passar barn från 3 års ålder. Uppsättningen innehåller: - 1 barnkniv - 1 barngaffel - 1 stor barnsked - 1 tesked - 1 tallrik - 1 skål WMF har mer än 130 år erfarenhet av att skapa bestick med roliga och charmiga motiv anpassade för barn. Skedarna, gafflarna och knivarna är väl anpassade för barns munnar och händer. Alla bestick för barn i åldersgruppen 3+ är gjorda av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som är extremt hållbart och bibehåller en blank yta.
 • WMF - Frukostset för barn Minions 3-delar

  wmf - frukostset för barn minions 3-delar
  Ett perfekt litet frukostset för barn från 3 års ålder. Samtliga delar har ett charmigt och detaljerat motiv av de älskade små Minions. Duka fram det här vid frukosten eller mellanmålet och låt barnen lära sig äta med bestick och hantera en mugg, något som kommer bli mycket roligare och lättare med denna uppsättning. Skeden är tillverkad i rostfritt stål, skålen och muggen i porslin och samtliga delar tål att diskas i diskmaskin. Uppsättningen innehåller: - 1 skål - 1 kopp - 1 sked WMF har mer än 130 år erfarenhet av att skapa bestick med roliga och charmiga motiv anpassade för barn. Skedarna, gafflarna och knivarna är väl anpassade för barns munnar och händer. Alla bestick för barn i åldersgruppen 3+ är gjorda av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som är extremt hållbart och bibehåller en blank yta.
 • WMF - McEgg Äggkopp med Sked Rosa

  wmf - mcegg äggkopp med sked rosa
  Äggkoppen McEgg från WMF står redo på sin surfbräda med både sked och hammare i hand för att göra frukostägget enklare och roligare att äta. Den här söta äggkoppen är perfekt att ställa fram på frukostbordet för att lära barnen äta själva. Med hammaren bankar du på äggets skal, sedan läggs äggskalen i kepsen som går att stänga och öppna och till sist tar du skeden från McEggs hand och njuter av ett gott och skalat ägg. En mycket praktisk äggkopp som går att diska i diskmaskin och passar barn i åldersgruppen 3+. WMF har mer än 130 år erfarenhet av att skapa bestick med roliga och charmiga motiv anpassade för barn. Skedarna, gafflarna och knivarna är väl anpassade för barns munnar och händer. Alla bestick för barn i åldersgruppen 3+ är gjorda av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som är extremt hållbart och bibehåller en blank yta.
 • WMF - McEgg Äggkopp med Sked Orange

  wmf - mcegg äggkopp med sked orange
  Den här söta äggkoppen McEgg från WMF är perfekt att ställa fram till barnen på frukostbordet. På sin surfbräda står McEgg med både hammare och sked i sin hand, redo att assistera barnen under äggätandet. Hammaren använder du till att banka sönder äggets skal, skalen lägger du sedan i kepsen som är försedd med gångjärn och håller ägget varmt när den är stängd. En äggkopp som är mycket praktiskt och gör frukosten roligare samt lättare. Den tål diskmaskin och passar barn i åldersgruppen 3+. WMF har mer än 130 år erfarenhet av att skapa bestick med roliga och charmiga motiv anpassade för barn. Skedarna, gafflarna och knivarna är väl anpassade för barns munnar och händer. Alla bestick för barn i åldersgruppen 3+ är gjorda av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som är extremt hållbart och bibehåller en blank yta.
 • WMF - McEgg Äggkopp med Sked Blå

  wmf - mcegg äggkopp med sked blå
  Äggkoppen McEgg från WMF glider in på frukostbordet med hammare och sked i sin hand. Den här häftiga äggkoppen kommer göra frukosten roligare och lättare för barnen. Du använder den genom att banka sönder äggets skal med hammaren som du sen lägger i McEggs keps för att till sist greppa tag om skeden och njuta av ägget. En mycket praktisk äggkopp som går att diska i diskmaskin och passar barn i åldersgruppen 3+. WMF har mer än 130 år erfarenhet av att skapa bestick med roliga och charmiga motiv anpassade för barn. Skedarna, gafflarna och knivarna är väl anpassade för barns munnar och händer. Alla bestick för barn i åldersgruppen 3+ är gjorda av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som är extremt hållbart och bibehåller en blank yta.
 • WMF - Provence Plus Grytset 4 delar med glaslock

  wmf - provence plus grytset 4 delar med glaslock
  Grytset 4 delar i serien Provence Plus från WMF, som är utrustade med genomskinligt lock, är perfekta för matlagning och du sparar både vatten och energi. Tack vare det rostfria kvalitetsstålet Cromargan så fortsätter grytan vara robust – även om det används varje dag. Är motståndskraftigt mot både repor och stötar. Tål maskindisk och ugn. Grytorna är utrustade med TransTherm®-universalbotten, som passar alla spisar, även induktion. Med ergonomiska och rostfria handtag passar de i alla kök. Skyddskanten gör att kan du hälla av vätskan utan problem.- 1x gryta med lock Ø 20 cm (ca 2,5l) - 2x gryta med lock Ø 16 cm (ca 1,9l), Ø 24 cm (ca 5,7l)- 1x kastrull utan lock Ø 16 cm (ca 1,7 l)WMF är en av de största producenterna av rostfria kökstillbehör. I sortimentet hittar du bland annat bestick, köksredskap och drinkredskap i rostfritt stål. Cromargan® är varumärkets egen framtagna rostfria stål 18/10. Företaget använder alltid rostfritt stål av högsta kvalitet till alla sina produkter. Stålet tål att diskas i diskmaskin, är syrafast, rostskyddat och riktigt hållbart.
 • WMF - Mini Kastrull 14 cm

  wmf - mini kastrull 14 cm
  Kastrull från WMFs serie Mini, en köksserie för det lilla hushållet. Kastrullen rymmer 0,9 liter och är perfekt till såser eller desserter. Den är tillverkad av Cromargan®-stål, och med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Kastrullens handtag är ihåligt för att reducera värme då du lyfter av den från plattan. Kastrullkanten är rejält tilltagen för att förhindra spill och insidan har tydliga måttmarkörer. Passar till alla typer av spisar.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Mini Kastrull 12 cm

  wmf - mini kastrull 12 cm
  Kastrull från WMFs serie Mini, en köksserie för det lilla hushållet. Kastrullen rymmer 0,7 liter och är perfekt till såser eller desserter. Den är tillverkad av Cromargan®-stål, och med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Kastrullens handtag är ihåligt för att reducera värme då du lyfter av den från plattan. Kastrullkanten är rejält tilltagen för att förhindra spill och insidan har tydliga måttmarkörer. Passar till alla typer av spisar.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Mini Kastrull med lock 16 cm

  wmf - mini kastrull med lock 16 cm
  Kastrull med lock från WMFs serie Mini, en köksserie för det lilla hushållet. Kastrullen rymmer 1,2 liter och har ett tättslutande lock. Den är tillverkad av Cromargan®-stål, och med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Kastrullens handtag är ihåligt för att reducera värme då du lyfter av den från plattan. Kastrullkanten är rejält tilltagen för att förhindra spill och insidan har tydliga måttmarkörer. Passar till alla typer av spisar.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Wokpanna med lock 32 cm

  wmf - wokpanna med lock 32 cm
  Stor och djup wokpanna från WMF som mäter hela 32 cm i diameter. Wokpannan har en mängd användningsområden och förutom att fräsa och bryna så kan du med fördel ångkoka både kött och grönsaker. Värmen fördelas jämt tack vare det rymliga locket, samtidigt som ångan släpps ut genom en ventil. Wokpannan har en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Passar till alla typer av spisar.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Profi Stekpanna Rostfri 20 cm

  wmf - profi stekpanna rostfri 20 cm
  Rejäl stekpanna från WMFs köksserie Profi. Stekpannan mäter 20 cm i diameter och är tillverkad av Cromargan®-stål, med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat, kanten är rejält tilltagen för att förhindra spill. Passar till alla typer av spisar.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Profi Stekpanna Rostfri 24 cm

  wmf - profi stekpanna rostfri 24 cm
  Rejäl stekpanna från WMFs köksserie Profi. Stekpannan mäter 24 cm i diameter och är tillverkad av Cromargan®-stål, med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat, kanten är rejält tilltagen för att förhindra spill. Passar till alla typer av spisar.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Mini Kastrull med lock 16cm

  wmf - mini kastrull med lock 16cm
  WMF - Mini Kastrull med lock 16cm
 • WMF - Perfect Plus Tryckkokare. 6.5L - FRI frakt

  wmf - perfect plus tryckkokare. 6.5l - fri frakt
  WMF - Perfect Plus Tryckkokare. 6.5L - FRI frakt
 • WMF - Provence Plus Grytset 5 delar - FRI frakt

  wmf - provence plus grytset 5 delar - fri frakt
  WMF - Provence Plus Grytset 5 delar - FRI frakt
 • WMF - grytset Comfort Line - FRI frakt

  wmf - grytset comfort line - fri frakt
  WMF - grytset Comfort Line - FRI frakt
 • WMF - Mini Grytset 5 delar - FRI frakt

  wmf - mini grytset 5 delar - fri frakt
  WMF - Mini Grytset 5 delar - FRI frakt
 • WMF - Mini Kastrull 12cm

  wmf - mini kastrull 12cm
  WMF - Mini Kastrull 12cm
 • WMF - tryckkokare Perfect Plus 4.5 liter - FRI frakt

  wmf - tryckkokare perfect plus 4.5 liter - fri frakt
  WMF - tryckkokare Perfect Plus 4.5 liter - FRI frakt
 • Wmf Lumero Espressomaskin - Rostfritt Stål Svart

  wmf lumero espressomaskin - rostfritt stål svart
  Espressomaskinen från WMF har en elegant, vacker design i rostfritt stål perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Njut och var glad!. Om espressomaskinen från WMF- Avtagbar kanna.- Mjölkskummare.- Vikt: 5.8 kg.- 1400 Watt- Tillverkad av rostfritt stål.- 2 års garanti.- Elektronisk skärm.- Bredd: 140 mm.- Höjd: 310 mm.- Längd: 305 mm.- Espressomaskinen passar bra i köket. Skötselråd för espressomaskinen- Endast handdisk. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wmf Kitchen Minis Aroma Thermo Kaffebryggare - Plast Svart

  wmf kitchen minis aroma thermo kaffebryggare - plast svart
  Kaffebryggaren från WMF har en tidlös, stilren design i rostfritt stål perfekt för alla dagar. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Enkel att använda och enkel att rengöra. Njut och var glad!. Om kaffebryggaren från WMF- Kapacitet: 35 cl.- Värmeisolerande.- Kapacitet: 5 koppar.- Mugg ingår.- Timer: 24 h.- Stilren design.- Tillverkad av rostfritt stål.- 730-870 Watt- 220-240 V.- Bredd: 126 mm.- Höjd: 324 mm.- Längd: 203 mm.- Kaffebryggaren passar bra i köket. Skötselråd för kaffebryggaren- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Endast handdisk. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wmf Lumero Kaffebryggare - Rostfritt Stål Svart

  wmf lumero kaffebryggare - rostfritt stål svart
  Kaffebryggaren från WMF har en modern, snygg design i rostfritt stål med timerfunktion perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Enkel att använda och enkel att rengöra. Njut och var glad!. Om kaffebryggaren från WMF- Droppstopp.- Glas kanna.- Modern design.- Timerfunktion.- Tillverkad av rostfritt stål.- 2 års garanti.- Kapacitet: 10 koppar.- 1000 Watt- Vikt: 4.3 kg.- LED-belysning.- Avtagbar vattenbehållare.- Värmeelement: 1.- Djup: 315 mm.- Bredd: 250 mm.- Höjd: 385 mm. Skötselråd för kaffebryggaren- Endast handdisk. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • WMF - Kokkärl Cookware set- 5-pc Mattea - FRI frakt

  wmf - kokkärl cookware set- 5-pc mattea - fri frakt
  WMF - Kokkärl Cookware set- 5-pc Mattea - FRI frakt