Hemmässan
www.hemmassan.se

WMF sortiment online

 • WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go

  wmf - kitchenminis kaffebryggare aroma thermo to go
  Med stilrena kaffebryggaren Aroma Thermo To Go från WMFs serie KITCHENminis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en 24-timmars timer som gör att du alltid kan vakna till doften av nybryggt kaffe. Till kaffebryggaren medföljer även en matchande to go-mugg för dig som tar morgonkaffet på språng. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - KITCHENminis Minihackare 0,4 L

  wmf - kitchenminis minihackare 0,4 l
  Matberedare från WMFs behändiga serie KITCHENminis är perfekt för det lilla hushållet. Den dubbelvingade stålkniven hackar det mesta i köket, från nötter, ost och choklad till grönsaker och frukt. Behållaren rymmer 0,4 liter och är tillverkat av det tåliga materialet tritan, helt BPA-fritt. Minihackaren har en inbyggd säkerhetsfunktion som gör att knivarna endast kan rotera då locket är helt fastlåst. Alla löstagbara delar (behållare, lock, knivar) kan diskas i maskin.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Mini Gryta låg med lock 16 cm

  wmf - mini gryta låg med lock 16 cm
  Låg gryta från WMFs serie Mini, en köksserie för det lilla hushållet. Grytan rymmer 1,5 liter och har ett tättslutande lock. Den är tillverkad av Cromargan®-stål, och med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Grytans handtag är ihåliga för att reducera värme då du lyfter av den från plattan. Kastrullkanten är rejält tilltagen för att förhindra spill.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Mini Gryta låg med lock 14 cm

  wmf - mini gryta låg med lock 14 cm
  Låg gryta från WMFs serie Mini, en köksserie för det lilla hushållet. Grytan rymmer 0,9 liter och har ett tättslutande lock. Den är tillverkad av Cromargan®-stål, och med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Grytans handtag är ihåliga för att reducera värme då du lyfter av den från plattan. Kastrullkanten är rejält tilltagen för att förhindra spill.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Kimis Glas

  wmf - kitchenminis kaffebryggare kimis glas
  Med stilrena kaffebryggaren Kimis från WMFs behändiga serie KITCHENminis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en värmeplatta med automatisk avstängning och droppstopp. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - KITCHENminis Blender Smoothie 2 Go 0,6 L

  wmf - kitchenminis blender smoothie 2 go 0,6 l
  Kompakt blender från WMFs behändiga serie KITCHENminis, perfekt till dig som vill ta med dig en smoothie till jobbet eller gymmet. Med ett knapptryck gör du ett hälsosamt mellanmål av frukt, bär eller grönsaker. Den 4-vingade stålkniven krossar med 23 000 varv per minut allt du stoppar i - även is. 2 dryckesbehållare av BPA-fri tritanplast medföljer. Behållarna rymmer 600 ml och har läckagesäkra skruvlock för att du ska kunna ha dem i väskan. Blendern står stadigt på diskbänken tack vare sina gummifötter.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - Mineral Black High Casserole 20cm

  wmf - mineral black high casserole 20cm
  WMF - Mineral Black High Casserole 20cm
 • WMF - KITCHENminis Blender 0,8 l.

  wmf - kitchenminis blender 0,8 l.
 • WMF - Kokkärl Cookware set- 5-pc Mattea - FRI frakt

  wmf - kokkärl cookware set- 5-pc mattea - fri frakt
  WMF - Kokkärl Cookware set- 5-pc Mattea - FRI frakt
 • WMF - Nuova Soppsked 6-pack

  wmf - nuova soppsked 6-pack
  Nouva soppsked är utmärkta skedar att duka fram när det vankas soppa till middag. Med dess tidlösa och eleganta design passar skedarna till både vardags och fest. Skedarna är tillverkade av rostfritt stål och den blanka ytan bibehålls i många år framöver. Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av rostfritt stål, Comargan, som tål att diskas i maskin och som möjliggör att ytan håller sin glans.
 • WMF - KITCHENminis Fritös med pommes frites-skärare 1,0 l.

  wmf - kitchenminis fritös med pommes frites-skärare 1,0 l.
 • Wmf Lumero Kaffebryggare - Rostfritt Stål Svart

  wmf lumero kaffebryggare - rostfritt stål svart
  Kaffebryggaren från WMF har en modern, snygg design i rostfritt stål med timerfunktion perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Enkel att använda och enkel att rengöra. Njut och var glad!. Om kaffebryggaren från WMF- Droppstopp.- Glas kanna.- Modern design.- Timerfunktion.- Tillverkad av rostfritt stål.- 2 års garanti.- Kapacitet: 10 koppar.- 1000 Watt- Vikt: 4.3 kg.- LED-belysning.- Avtagbar vattenbehållare.- Värmeelement: 1.- Djup: 315 mm.- Bredd: 250 mm.- Höjd: 385 mm. Skötselråd för kaffebryggaren- Endast handdisk. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wmf Kitchen Minis Aroma Thermo Kaffebryggare - Plast Svart

  wmf kitchen minis aroma thermo kaffebryggare - plast svart
  Kaffebryggaren från WMF har en tidlös, stilren design i rostfritt stål perfekt för alla dagar. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Enkel att använda och enkel att rengöra. Njut och var glad!. Om kaffebryggaren från WMF- Kapacitet: 35 cl.- Värmeisolerande.- Kapacitet: 5 koppar.- Mugg ingår.- Timer: 24 h.- Stilren design.- Tillverkad av rostfritt stål.- 730-870 Watt- 220-240 V.- Bredd: 126 mm.- Höjd: 324 mm.- Längd: 203 mm.- Kaffebryggaren passar bra i köket. Skötselråd för kaffebryggaren- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Endast handdisk. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wmf Stelio Citruspress - Rostfritt Stål Svart

  wmf stelio citruspress - rostfritt stål svart
  WMF Stelio citruspress gör det enkelt att göra en hälsosam juice till frukost. Enkel att använda och gör apelsin, grapefrukt, mandariner och lime till vitaminrika juicer direkt ner i glaset. Med silen i rostfritt stål och de maskindiskbara presskonerna är den lätt att rengöra. Shoppa Citruspressar och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Wmf Lumero Espressomaskin - Rostfritt Stål Svart

  wmf lumero espressomaskin - rostfritt stål svart
  Espressomaskinen från WMF har en elegant, vacker design i rostfritt stål perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Njut och var glad!. Om espressomaskinen från WMF- Avtagbar kanna.- Mjölkskummare.- Vikt: 5.8 kg.- 1400 Watt- Tillverkad av rostfritt stål.- 2 års garanti.- Elektronisk skärm.- Bredd: 140 mm.- Höjd: 310 mm.- Längd: 305 mm.- Espressomaskinen passar bra i köket. Skötselråd för espressomaskinen- Endast handdisk. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wmf Nuova Soppsked 17 Cm 6-pack - Rostfritt Stål

  wmf nuova soppsked 17 cm 6-pack - rostfritt stål
  6-pack soppkedar i rostfritt stål från varumärket WMF. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Wmf Kult X Blender 1.5 L - Plast Rostfritt Stål

  wmf kult x blender 1.5 l - plast rostfritt stål
  Blendern från WMF har en tidlös, stilren design i rostfritt stål perfekt för att hacka, blanda och mixa olika ingredienser med lätthet och för att krossa is. Enkel att använda och enkel att rengöra. Om blendern från WMF- Tillverkad av rostfritt stål.- Glas behållare.- Pulsfunktion.- Inställningar: 5.- Volym: 150 cl.- 1000 Watt- 220-240 V.- Bredd: 230 mm.- Höjd: 350 mm.- Längd: 425 mm.- Kapacitet: 1500.0 cl.- Blendern passar bra i köket. Skötselråd för blendern- Endast handdisk. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.