Hemmässan
www.hemmassan.se

Zwilling sortiment online

 • Zwilling - Vitality Kastrull 18 cm 2 L Rostfri

  zwilling - vitality kastrull 18 cm 2 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 2 liter. Det greppvänliga handtaget är svetsat med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock 0,8 L

  zwilling - pico gryta/glaslock 0,8 l
  Liten gryta med silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning. Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Kastrull 1 L

  zwilling - pico kastrull 1 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag. Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Zwilling Jessica Bestickset 16 delar

  zwilling - zwilling jessica bestickset 16 delar
  Jessica bestickset från Zwilling, här i 16 delar, alla tillverkade i blankpolerat 18/10 rostfritt stål. De har en tidlös och elegant design, med en liten relief längst ut på handtaget. Det är ett mycket hållbart set, som kan användas till både vardagsmiddagen och dukningen på den lilla festen. Kan diskas i diskmaskin, och kvalitén på stålet gör att besticken är motståndskraftiga mot repor och rost, och de håller sin fina under lång tid. Ett perfekt set för det lilla hushållet eller den första bostaden. Innehåll: - 4 st skedar - 4 st gafflar - 4 st knivar - 4 st teskedar
 • Zwilling - Zwilling Jessica Bestickset 48 delar

  zwilling - zwilling jessica bestickset 48 delar
  Ett bestickset från Zwilling från serien Jessica, i 48 delar. Ett set för 12 personer som passar fint till både vardagsmiddagar och festligare tillfällen. De har en tidlös och elegant design, med en mjuk form och en liten relief som sitter längst ut på handtaget. Alla bestick i serien Jessica är tillverkade i 18/10 rostfritt stål, som är blankpolerat och hållbart. Stålets kvalitet gör att det är motståndskraftigt mot repor och rost, och kommer hålla sig fina och skinande under lång tid. De går att diska i diskmaskin, en modern klassiker! Innehåll: - 12 st skedar - 12 st gafflar - 12 st knivar - 12 st teskedar
 • Zwilling - Moment Kastrullset 4 delar med glaslock

  zwilling - moment kastrullset 4 delar med glaslock
  Moment kastrullset från Zwilling. Grytorna är tillverkade av högkvalitativt blankpolerat rostfritt stål med glaslock som försluter ångan väl. Har en 3-lagers sandwichbotten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt. Utrustad med invändig måttskala, droppfri hällkant och svetsade handtag. Kan användas på alla värmekällor och diskas i maskin. Setet innehåller - 1 gryta 6 L 24 cm med lock - 1 gryta 3 L 20 cm med lock - 1 gryta 2 L 16 cm med lock - 1 kastrull 1,5 L 16 cm med lock
 • Zwilling - Cube Kastrullset 5 delar + 4 lock

  zwilling - cube kastrullset 5 delar + 4 lock
  Cube Grytset i fem delar och fyra lock. Setet har en mattpolerad satin-finish, tillverkad i rostfritt stål med glaslock, silikontätat mellanglas och metallkant. 3-ply sandwich-botten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt. Bygelhandtag som minskar risken för att det blir för varmt. Bygelhandtaget är som ett kantigt U, motsatsen till knoppar. Rostfria bygelhandtag blir inte lika varma som rostfria knoppar då luften runt kyler ner på ett annat sätt, därav ”stay cool”-effekt som minskar risken för att du bränner dig. Droppfri hällkant och invändig måttskala. I setet ingår: Grytor 6 L 22 cm, 4 L 20 cm, 3 L 20 cm, 2 L 16 cm och kastrull 1,5 L 16 cm utan lock. Kastrull och lock ugnssäkra upp till 240 °C. Passar alla spishällar.
 • Zwilling - Vitality Gryta 20 cm 3,5 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta 20 cm 3,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 3,5 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Gryta hög 6 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta hög 6 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 6 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Gryta hög 8 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta hög 8 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 8 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Gryta 16 cm 1,5 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta 16 cm 1,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 1,5 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Gryta 24 cm 4,5 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta 24 cm 4,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 4,5 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Kastrull 16 cm 1,5 L Rostfri

  zwilling - vitality kastrull 16 cm 1,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 1,5 liter. Det greppvänliga handtaget är svetsat med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Moment Kastrullset 3 delar med glaslock

  zwilling - moment kastrullset 3 delar med glaslock
  Moment kastrullset från Zwilling. Grytorna är tillverkade av högkvalitativt blankpolerat rostfritt stål med glaslock som försluter ångan väl. Kastrullen säljs utan lock Kärlen har en 3-lagers sandwichbotten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt, samt är utrustade med invändig måttskala, droppfri hällkant och svetsade handtag. Kan användas på alla värmekällor och diskas i maskin. Setet innehåller - 1 gryta 3,8 L 20 cm med glaslock - 1 gryta 2 L 16 cm med glaslock - 1 kastrull 1,5 L 16 cm
 • Zwilling - Cube Grytset 3 delar + 2 Lock

  zwilling - cube grytset 3 delar + 2 lock
  Cube grytset i fem delar; en gryta, en kastrull med vardera tillhörande lock, samt en stekpanna. Stekpannan är utrustad med Duraslide® Ultra non-stickbeläggning, och samtliga kärl har en mattpolerad satin-finish, tillverkad i 18/10 rostfritt stål. Glaslocken har silikontätade mellanglas och metallkant. 3-ply sandwich-botten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt. Bygelhandtagen på locken minskar risken för att det blir för varmt. Bygelhandtaget är som ett kantigt U, motsatsen till knoppar. Rostfria bygelhandtag blir inte lika varma som rostfria knoppar då luften runt kyler ner på ett annat sätt, därav ”stay cool”-effekt som minskar risken för att du bränner dig. I setet ingår: - Gryta med lock 3 liter, 20 cm - Kastrull med lock 1,5 liter, 16 cm - Stekpanna 26 cm
 • Zwilling - Vitality Kastrullset 3 delar

  zwilling - vitality kastrullset 3 delar
  Kastrull- och grytset i tre delar från Zwilling som täcker många av de grundläggande behoven i matlagningen. Perfekt till den nyinflyttade! I setet ingår: - Gryta med lock 2 liter, 16 cm - Gryta med lock 4,5 liter, 24 cm - Kastrull 1,5 liter, 16 cm Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlen är utvecklade med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Det greppvänliga handtaget är svetsat med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Pico Kastrull/Kanna 1,5 L

  zwilling - pico kastrull/kanna 1,5 l
  Liten kanna eller kastrull, perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag. Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Kastrull/Kanna Duraslide Ultra Non-stick 1,5 L

  zwilling - pico kastrull/kanna duraslide ultra non-stick 1,5 l
  Liten belagd kanna eller kastrull, perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag. Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock 1 L

  zwilling - pico gryta/glaslock 1 l
  Liten gryta med silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning. Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock hög 1 L

  zwilling - pico gryta/glaslock hög 1 l
  Liten gryta med höga kanter och silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning. Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock hög 1,4 L

  zwilling - pico gryta/glaslock hög 1,4 l
  Liten gryta med höga kanter och silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning. Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Kastrull 0,8 L

  zwilling - pico kastrull 0,8 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag. Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Moment S Kastrull/Glaslock 1 L

  zwilling - moment s kastrull/glaslock 1 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag. Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Kastrull/Glaslock 1,5 L

  zwilling - moment s kastrull/glaslock 1,5 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag. Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Gryta/Glaslock 3 L

  zwilling - moment s gryta/glaslock 3 l
  Gryta med handtag och glaslock, perfekt för tillagning av soppor eller grytor. Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Gryta/Glaslock 6 L

  zwilling - moment s gryta/glaslock 6 l
  Stor gryta med handtag och glaslock, perfekt för tillagning av soppor eller grytor. Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Gryta/Glaslock 8 L

  zwilling - moment s gryta/glaslock 8 l
  Stor gryta med handtag och glaslock, perfekt för tillagning av soppor eller grytor. Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Traktörpanna/Glaslock 24 cm

  zwilling - moment s traktörpanna/glaslock 24 cm
  Traktörpanna och glaslock och Stay Cool-handtag. Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Glaslock med ventilationshål och U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Zwilling True Flow Grytset 3 delar

  zwilling - zwilling true flow grytset 3 delar
  True Flow grytset från Zwilling, ett utmärkt set att börja livet med för den nybakade studenten, eller en uppgradering av standardkastrullerna hemma. I setet ingår en kastrull (1,5 L) utan lock och två grytor (3 och 6L) med glaslock. Perfekt för all livets matlagning – frukostgröten, den krämiga pastasåsen och pastavattnet till såsen. De är tillverkade i 18/10 rostfritt stål, alla med Zwillings kvalité och hållbarhet, och har en Sigma Classic Sandwich botten med extra tjock aluminium kärna. Den ger en bra och jämn värmespridning. På insidan har de en måttskala och alla har en droppfri hällkant, och i glaslocken finns en integrerad sil. Handtagen är även de rostfria och mattpolerade, och håller sig svala med ”Stay cool” teknik. De fungerar på alla hällar, även induktion, och går att diska i diskmaskin. För ugnsmatlagning fungerar alla delar i kastrullsetet i värme upp till 200°c. - Glaslock till de stora grytorna - Fungerar på induktion - Kastrull 1,5 L - Gryta 3 L - Gryta 6 L
 • Zwilling - Zwilling True Flow Grytset 5 delar

  zwilling - zwilling true flow grytset 5 delar
  True Flow Grytset i fem snygga delar, från tyska Zwilling. Det här är ett perfekt första set att börja matlagningslivet med, en bra studentpresent med andra ord. Men även passande för den som vill uppgradera kastrullerna hemma, och få kvalitet som räcker länge. I setet finns allt man behöver för livets matlagning – kastrull (1,5 L) utan lock, gryta (2 L), gryta (3 L), gryta hög (3,5 L), gryta (6 L), alla med glaslock. Tillaga goda pastasåser, frukostgröt eller låt en gryta stå och puttra länge på låg värme. Alla locken har en integrerad sil för avrinning, och alla delar i setet är tillverkade av hållbar 18/10 rostfritt stål. Botten är en Sigma Classic Sandwich botten, som ger en jämn och bra värmespridning. På insidan finns en måttskala och alla delar har en droppfri hällkant. Precis som kastrullerna och grytorna är handtagen mattpolerade i rostfritt stål, och de håller sig svalare med en ”Stay cool” teknik. True Flow fungerar på alla hällar, även induktion, och de går att diska i diskmaskin. Om man vill laga mat i ugn går det bra upp till 200°c. - Glaslock till de stora grytorna - Fungerar på induktion - Kastrull 1,5 L - Gryta 2 L - Gryta 3 L - Gryta hög 3,5 L - Gryta 6 L
 • Zwilling - Zwilling True Flow Pasta Gryta 6 L

  zwilling - zwilling true flow pasta gryta 6 l
  Stor härlig pastagryta från Zwilling, med inbyggd sil i glaslocket. Låt durkslaget få ta hand om sallad och grönsaker, och häll av pastavattnet direkt. Grytan, som rymmer 6 L, är även utmärkt för långkok, eller för mindre saftande och större syltande. En stor kastrull är viktigt när man kokar pasta, så att den inte degar ihop sig. Zwilling står för hållbarhet och kvalitet, och här är en gryta som kommer vara med länge. Tack vare materialvalet så fungerar grytan på alla hällar, även induktion, och efter användning kan den diskas i diskmaskin. Den är tillverkad av 18/10 rostfritt stål, och precis som grytan är handtagen mattpolerade och hålls svala med ”Stay Cool”-teknik. Botten på grytan är en Sigma Classic Sandwich, som ger en bra och jämn värmespridning. Vill man använda den i ugnen så går det bra upp till 200°c. - Glaslock med integrerad sil - Fungerar till alla hällar - 18/10 Rostfritt stål - Rymmer 6 L
 • Zwilling - Zwilling King Bestickset 48 delar

  zwilling - zwilling king bestickset 48 delar
  Bestickset King i 48 delar från Zwilling. En stilren serie med en rak elegant design, som passar den moderna dukningen. Perfekt när man vill uppgradera hemma och ha möjlighet att bjuda på stora middagar. Setet är tillverkat av blankpolerat 18/10 rostfritt stål av hög kvalitet, och stålets hårda egenskaper gör att besticksetet är motståndskraftigt mot repor och rost. Deras tyngd gör att de ligger fint i handen, ett set som man vill ha under lång tid. Besticken går att diska i diskmaskin, och håller sin blankhet och finish länge. Innehåll: - 12 st skedar - 12 st gafflar - 12 st knivar - 12 st teskedar