Hemmässan
www.hemmassan.se

ZWILLING sortiment online

 • Zwilling - Cube Kastrullset 5 delar + 4 lock

  zwilling - cube kastrullset 5 delar + 4 lock
  Cube Grytset i fem delar och fyra lock. Setet har en mattpolerad satin-finish, tillverkad i rostfritt stål med glaslock, silikontätat mellanglas och metallkant. 3-ply sandwich-botten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt.Bygelhandtag som minskar risken för att det blir för varmt. Bygelhandtaget är som ett kantigt U, motsatsen till knoppar. Rostfria bygelhandtag blir inte lika varma som rostfria knoppar då luften runt kyler ner på ett annat sätt, därav ”stay cool”-effekt som minskar risken för att du bränner dig.Droppfri hällkant och invändig måttskala.I setet ingår: Grytor 6 L 22 cm, 4 L 20 cm, 3 L 20 cm, 2 L 16 cm och kastrull 1,5 L 16 cm utan lock. Kastrull och lock ugnssäkra upp till 240 °C. Passar alla spishällar.
 • Zwilling - Vitality Gryta 20 cm 3,5 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta 20 cm 3,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 3,5 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Pico Kastrull 1 L

  zwilling - pico kastrull 1 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Moment S Traktörpanna/Glaslock 24 cm

  zwilling - moment s traktörpanna/glaslock 24 cm
  Traktörpanna och glaslock och Stay Cool-handtag.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Glaslock med ventilationshål och U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - True Flow Grytset 5 delar

  zwilling - true flow grytset 5 delar
  True Flow Grytset i fem snygga delar, från tyska Zwilling. Det här är ett perfekt första set att börja matlagningslivet med, en bra studentpresent med andra ord. Men även passande för den som vill uppgradera kastrullerna hemma, och få kvalitet som räcker länge. I setet finns allt man behöver för livets matlagning:- Zwilling True Flow kastrull 1,5 L utan lock- Zwilling True Flow gryta 2 L med glaslock - Zwilling True Flow gryta 3 L med glaslock - Zwilling True Flow gryta hög 3,5 L med glaslock - Zwilling True Flow gryta 6 L med glaslock Tillaga goda pastasåser, frukostgröt eller låt en gryta stå och puttra länge på låg värme. Alla locken har en integrerad sil för avrinning, och alla delar i setet är tillverkade av hållbar 18/10 rostfritt stål. Botten är en Sigma Classic Sandwich botten, som ger en jämn och bra värmespridning. På insidan finns en måttskala och alla delar har en droppfri hällkant. Precis som kastrullerna och grytorna är handtagen mattpolerade i rostfritt stål, och de håller sig svalare med en ”Stay cool” teknik. True Flow fungerar på alla hällar, även induktion, och de går att diska i diskmaskin. Om man vill laga mat i ugn går det bra upp till 200°c. - Glaslock till de stora grytorna - Alla delar i Zwilling True Flow Grytset 5 delar fungerar på alla sorters värmekällor inklusive induktionshäll
 • Zwilling - Vitality Kastrull 18 cm 2 L Rostfri

  zwilling - vitality kastrull 18 cm 2 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 2 liter. Det greppvänliga handtaget är svetsat med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Kastrullset 4 delar med 3 lock

  zwilling - vitality kastrullset 4 delar med 3 lock
  Zwilling Vitality kastrullset har en stilren och minimalistisk design med snygga glaslock. Grytsetet består av tre grytor och en såspanna. Samtliga kärl i serien är utvecklade med SIGMA-botten, vilket består av två lager gjutjärn som omger ett lager rostfritt stål. Resultatet blir jämn värmefördelning.I setet ingår:- Liten gryta med lock: Ø 16 cm, volym 2 L- Mellangryta med lock: Ø 20 cm, volym 3 L- Stor gryta med lock: Ø 20 cm, volym 3,5 L- Kastrull: Ø 16 cm, volym 1,5 L
 • Zwilling - Vitality Kastrullset 3 delar

  zwilling - vitality kastrullset 3 delar
  Kastrull- och grytset i tre delar från Zwilling som täcker många av de grundläggande behoven i matlagningen. Perfekt till den nyinflyttade!I setet ingår:- Gryta med lock 2 liter, 16 cm- Gryta med lock 4,5 liter, 24 cm- Kastrull 1,5 liter, 16 cmZwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlen är utvecklade med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt.Det greppvänliga handtaget är svetsat med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock 0,8 L

  zwilling - pico gryta/glaslock 0,8 l
  Liten gryta med silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Moment S Kastrull/Glaslock 1,5 L

  zwilling - moment s kastrull/glaslock 1,5 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Kastrull/Glaslock 1 L

  zwilling - moment s kastrull/glaslock 1 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Pico Kastrull/Kanna 1,5 L

  zwilling - pico kastrull/kanna 1,5 l
  Liten kanna eller kastrull, perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Vitality Kastrull 16 cm 1,5 L Rostfri

  zwilling - vitality kastrull 16 cm 1,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 1,5 liter. Det greppvänliga handtaget är svetsat med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Gryta 24 cm 4,5 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta 24 cm 4,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 4,5 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Moment Kastrullset 4 delar med glaslock

  zwilling - moment kastrullset 4 delar med glaslock
  Moment kastrullset i 4 delar från Zwilling. Grytorna är tillverkade av högkvalitativt blankpolerat rostfritt stål med glaslock som försluter ångan väl. Kastrullerna från Zwilling har en 3-lagers sandwichbotten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt. Utrustad med invändig måttskala, droppfri hällkant och svetsade handtag. Grytorna och kastrullen användas på alla värmekällor inklusive induktionshäll och kan diskas i maskin.Zwilling Moment Kastrullset 4 delar med glaslock innehåller:- 1 Zwilling Moment gryta 6 L 24 cm med lock- 1 Zwilling Moment gryta 3 L 20 cm med lock- 1 Zwilling Moment gryta 2 L 16 cm med lock- 1 Zwilling Moment kastrull 1,5 L 16 cm med lock
 • Zwilling - Vitality Gryta hög 6 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta hög 6 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 6 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - True Flow Pasta Gryta 6 L

  zwilling - true flow pasta gryta 6 l
  Stor härlig pastagryta från Zwilling, med inbyggd sil i glaslocket. Låt durkslaget få ta hand om sallad och grönsaker, och häll av pastavattnet direkt. Grytan, som rymmer 6 L, är även utmärkt för långkok, eller för mindre saftande och större syltande. En stor kastrull är viktigt när man kokar pasta, så att den inte degar ihop sig. Zwilling står för hållbarhet och kvalitet, och här är en gryta som kommer vara med länge. Tack vare materialvalet så fungerar grytan på alla hällar, även induktion, och efter användning kan den diskas i diskmaskin. Den är tillverkad av 18/10 rostfritt stål, och precis som grytan är handtagen mattpolerade och hålls svala med ”Stay Cool”-teknik. Botten på grytan är en Sigma Classic Sandwich, som ger en bra och jämn värmespridning. Vill man använda den i ugnen så går det bra upp till 200°c. - Glaslock med integrerad sil - Fungerar till alla hällar - 18/10 Rostfritt stål - Rymmer 6 L
 • Zwilling - Moment S Gryta/Glaslock 8 L

  zwilling - moment s gryta/glaslock 8 l
  Stor gryta med handtag och glaslock, perfekt för tillagning av soppor eller grytor.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Gryta/Glaslock 6 L

  zwilling - moment s gryta/glaslock 6 l
  Stor gryta med handtag och glaslock, perfekt för tillagning av soppor eller grytor.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - True Flow Grytset 3 delar

  zwilling - true flow grytset 3 delar
  True Flow grytset från Zwilling, ett utmärkt set att börja livet med för den nybakade studenten, eller en uppgradering av standardkastrullerna hemma. I setet ingår en kastrull (1,5 L) utan lock och två grytor (3 och 6L) med glaslock. Perfekt för all livets matlagning – frukostgröten, den krämiga pastasåsen och pastavattnet till såsen. De är tillverkade i 18/10 rostfritt stål, alla med Zwillings kvalité och hållbarhet, och har en Sigma Classic Sandwich botten med extra tjock aluminium kärna. Den ger en bra och jämn värmespridning. På insidan har de en måttskala och alla har en droppfri hällkant, och i glaslocken finns en integrerad sil. Handtagen är även de rostfria och mattpolerade, och håller sig svala med ”Stay cool” teknik. De fungerar på alla hällar, även induktion, och går att diska i diskmaskin. För ugnsmatlagning fungerar alla delar i kastrullsetet i värme upp till 200°c. - Glaslock till de stora grytorna- Fungerar på induktion- Kastrull 1,5 L- Gryta 3 L - Gryta 6 L
 • Zwilling - Pico Kastrull 0,8 L

  zwilling - pico kastrull 0,8 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock hög 1,4 L

  zwilling - pico gryta/glaslock hög 1,4 l
  Liten gryta med höga kanter och silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock hög 1 L

  zwilling - pico gryta/glaslock hög 1 l
  Liten gryta med höga kanter och silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Moment S Gryta/Glaslock 3 L

  zwilling - moment s gryta/glaslock 3 l
  Gryta med handtag och glaslock, perfekt för tillagning av soppor eller grytor.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock 1 L

  zwilling - pico gryta/glaslock 1 l
  Liten gryta med silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Kastrull/Kanna Duraslide Ultra Non-stick 1,5 L

  zwilling - pico kastrull/kanna duraslide ultra non-stick 1,5 l
  Liten belagd kanna eller kastrull, perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Moment Kastrullset 3 delar med glaslock

  zwilling - moment kastrullset 3 delar med glaslock
  Moment kastrullset från Zwilling. Grytorna är tillverkade av högkvalitativt blankpolerat rostfritt stål med glaslock som försluter ångan väl. Kastrullen säljs utan lockKärlen har en 3-lagers sandwichbotten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt, samt är utrustade med invändig måttskala, droppfri hällkant och svetsade handtag. Kan användas på alla värmekällor och diskas i maskin.Setet innehåller- 1 gryta 3,8 L 20 cm med glaslock- 1 gryta 2 L 16 cm med glaslock- 1 kastrull 1,5 L 16 cm
 • Zwilling - Vitality Gryta hög 8 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta hög 8 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 8 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Kaffebryggare Enfinigy 1,5 l

  kaffebryggare enfinigy 1,5 l
  Zwillings prisbelönta kaffebryggare är designad med effektivitet, kvalitet och toppmoderna funktioner. Bryggaren håller en konsekvent bryggtemperatur på 92 till 96 °C. Detta ger en optimal bryggning och fyllig kaffearom. Insidan i rostfritt stål är m
 • Bestickset Jessica 16 delar

  bestickset jessica 16 delar
  Bestick i ren, stilren design med mjukt rundade kanter och lätt perforering. Besticken från Zwillings Jessica-serie passar för alla tillfällen. • Diskmaskinsäkert • Korrosionsbeständigt • Blankpolerat 18/10 rostfritt stål • Innehåller: 4 knivar, 4 g
 • Kaffebryggare Enfinigy 1,5 l

  kaffebryggare enfinigy 1,5 l
  Zwillings prisbelönta kaffebryggare är designad med effektivitet, kvalitet och toppmoderna funktioner. Bryggaren håller en konsekvent bryggtemperatur på 92 till 96 °C. Detta ger en optimal bryggning och fyllig kaffearom. Insidan i rostfritt stål är m
 • Kastrull / kanna Pico 1,5 l 14 cm

  kastrull / kanna pico 1,5 l 14 cm
  Liten kastrull från Zwillings Pico-serie som tar minimalt med plats, vilket gör den idealisk för små kök med begränsat utrymme. • Diameter 14 cm • Tillverkad i 18/10 rostfritt stål • Kan användas på alla vanliga spisar inklusive induktion • Tål mas
 • Kastrull / kanna Pico 1,5 l 14 cm

  kastrull / kanna pico 1,5 l 14 cm
  Liten kastrull från Zwillings Pico-serie med nonstick-beläggning som garanterar att inget bränner fast. Denna kastrull är perfekt för att värma upp små matportioner, såser, gröt, varm choklad samt för smältning av exempelvis choklad. • Diameter 14 c
 • Kastrull Pico 1 l 14 cm

  kastrull pico 1 l 14 cm
  Liten kastrull från Zwillings Pico-serie som tar minimalt med plats, vilket gör den idealisk för små kök med begränsat utrymme. • Diameter 14 cm • Tillverkad i 18/10 rostfritt stål • Kan användas på alla vanliga spisar inklusive induktion • Tål mas
 • Kastrull Pico 0,8 l 12 cm

  kastrull pico 0,8 l 12 cm
  Liten kastrull från Zwillings Pico-serie som tar minimalt med plats, vilket gör den idealisk för små kök med begränsat utrymme. • Diameter 12 cm • Tillverkad i 18/10 rostfritt stål • Kan användas på alla vanliga spisar inklusive induktion • Tål mas
 • Kastrull Vitality 16 cm 1,5 l

  kastrull vitality 16 cm 1,5 l
  Kastrull från Zwillings Vitality-serie med kompakt storlek och långt handtag som underlättar matlagningen. • Designer: Stefan Schöning • Diameter 16 cm • Tillverkad i 18/10 rostfritt stål • Kan användas på alla vanliga spisar inklusive induktion •
 • Kastrull Vitality 18 cm 2 l

  kastrull vitality 18 cm 2 l
  Kastrull från Zwillings Vitality-serie med kompakt storlek och långt handtag som underlättar matlagningen. • Designer: Stefan Schöning • Diameter 18 cm • Tillverkad i 18/10 rostfritt stål • Kan användas på alla vanliga spisar inklusive induktion •
 • Bestickset Jessica 24 delar

  bestickset jessica 24 delar
  Bestick i ren, stilren design med mjukt rundade kanter och lätt perforering. Besticken från Zwillings Jessica-serie passar för alla tillfällen. • Diskmaskinsäkert • Korrosionsbeständigt • Blankpolerat 18/10 rostfritt stål • Innehåller: 6 knivar, 6 g
 • Zwilling Pico Kastrull 0,8 L/ø12 Cm - Aluminium Rostfritt Stål

  zwilling pico kastrull 0,8 l/ø12 cm - aluminium rostfritt stål
  Pico kastrull från Zwilling i rostfri design med effektivt värmeledande sandwichbottnen SIGMA Classic med aluminiumkärna. Försedd med stay cool-handtag. Finns i olika storlekar. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling - Pico Stekpanna Rostfri 16 cm

  zwilling - pico stekpanna rostfri 16 cm
  Liten stekpanna perfekt när du vill steka ägg eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Stekpanna Duraslide Ultra Non-stick 16 cm

  zwilling - pico stekpanna duraslide ultra non-stick 16 cm
  Liten belagd stekpanna perfekt när du vill steka ägg eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Sorrento Espressomugg 5 cl 2-pack

  zwilling - sorrento espressomugg 5 cl 2-pack
  2-pack läckra glas från Zwillings serie Sorrento, designade av Matteo Thun och Antonio Rodriguez. Dessa fina glas är perfekta för kalla och varma drycker då glasets dubbelvägg behåller kylan och skyddar händerna från värme. Det går även utmärkt att servera dessert, smoothies eller andra godsaker i glasen. Denna fantastiska design ger glasen ett elegant, unikt utseende och är mycket behagliga att dricka ur. Glasen väger inte mycket och har en rund och mjuk form vilket gör att de ligger bekvämt i handen. Glasen är handblåsta och tillverkade i högkvalitativt borosilikatglas som är mycket tåligt. Tål att användas i mikrovågsugn och kan diskas i maskin i den övre korgen. En uppsättning glas som kommer bli en favorit i hemmet!
 • Zwilling - Sorrento Kaffemugg 20 cl 2-pack

  zwilling - sorrento kaffemugg 20 cl 2-pack
  Sorrento Kaffemugg från Zwilling består av två borosilikat dubbelväggiga glas som rymmer 20 cl vardera.Borosilikatglas är mycket tåligt för temperaturvariationer och är därför idealiskt för både varma och kalla drycker, materialet är lätt men ändå starkt. Den dubbelväggiga funktionen håller varma drycker varma men fungerar lika väl att servera kalla drinkar eller efterrätter i.Glasen är handblåsta och tillverkade i högkvalitativt borosilikatglas som är mycket tåligt. Tål att användas i mikrovågsugn och kan diskas i maskin i den övre korgen. En uppsättning glas som kommer bli en favorit i hemmet!
 • Zwilling - Sorrento Latte Macchiato Mugg 35 cl 2-pack

  zwilling - sorrento latte macchiato mugg 35 cl 2-pack
  De här vackra muggarna ur serien Sorrento från Zwilling har en unik och elegant design och modellen Latte Macchiato är perfekt för en kaffe med skummad mjölk eller grädde. Muggens dubbelvägg gör att du kan hålla i muggen med det heta kaffet utan att det blir för varmt. Matteo Thun och Antonio Rodriguez har designat dessa underbara muggar och den runda, mjuka formen gör att de är mycket behagliga att både hålla och dricka ur. Muggarna är tillverkade i handblåst borosilikatglas som håller hög kvalité och är ett mycket tåligt material. Latte Macchiato muggarna kan diskas i diskmaskin i den övre korgen eller för hand. Tål mikrovågsugn. Säljes i 2-pack och rymmer 35 cl.
 • Zwilling - Sorrento Plus Kaffemugg 35 cl 2-pack

  zwilling - sorrento plus kaffemugg 35 cl 2-pack
  Kaffemugg 2-pack från Zwilling. Glasen har ett elegant utseende och bekväma i handen, låg vikt och håller både den kalla drycken kyld och isolerar den varma så man inte bränner fingrarna. Kan även användas i mikron. Kan med fördel användas även till desserter, smoothies mm.
 • Zwilling - Sorrento Plus Latte Macchiato Mugg 45 cl 2-pack

  zwilling - sorrento plus latte macchiato mugg 45 cl 2-pack
  Latte Macchiato Mugg 2-pack från Zwilling. Glasen har ett elegant utseende, bekväma i handen, låg vikt och håller både den kalla drycken kyld och isolerar den varma så man inte bränner fingrarna. Kan även användas i mikron. Kan med fördel användas även till desserter, smoothies mm.
 • Espressomugg Sorrento Plus 80 ml 2-pack

  espressomugg sorrento plus 80 ml 2-pack
  Två espressomuggar i handblåst borosilikatglas med dubbla väggar. Detta material är okänsligt för temperatursvängningar och är därför idealiskt för både varma och kalla drycker. Lätta men ändå hållbara. Volym 80 ml.
 • Zwilling Grillknivar 4-pack - Rostfritt Stål Trä

  zwilling grillknivar 4-pack - rostfritt stål trä
  Grillknivar med handtag i rosenträ och tandat blad i 18/10 rostfritt stål från Zwilling. Fyrpack. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Zwilling Moment S Kastrull Med lock 1,5 L/ø16x7,5 Cm - Glas Rostfritt Stål

  zwilling moment s kastrull med lock 1,5 l/ø16x7,5 cm - glas rostfritt stål
  Moment S Kastrull Med Glaslock 1,5 L/ø16x7,5 Cm från Zwilling. Kastruller Rostfritt Stål Glas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Blender 1,4 L - Plast Svart

  zwilling enfinigy blender 1,4 l - plast svart
  Blendern från Zwilling har ett minimalistiskt utseende med lättanvända funktioner perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har en högpresterande motor med tolv hastigheter med fem automatiska program. Blendern har en slitstark kanna i plast med knivblad i rostfritt stål med en räfflad kant för ett jämnt och välblandat resultat. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om blendern från Zwilling- Självrengöringsprogram.- 1200 Watt- Program: 5.- Hastigheter: 12.- Kapacitet: 1,4 L.- 220-240 V. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling - Sorrento Dessertskål 28 cl 2-pack

  zwilling - sorrento dessertskål 28 cl 2-pack
  Dessertskål från Zwilling. Glasen har ett elegant utseende, bekväma i handen, låg vikt och håller både den kalla drycken kyld och isolerar den varma så man inte bränner fingrarna. Kan även användas i mikron. Kan med fördel användas även till desserter, smoothies mm.
 • Zwilling - Sorrento Dricksglas 47 cl 2-pack

  zwilling - sorrento dricksglas 47 cl 2-pack
  Dricksglas från Zwilling. Glasen har ett elegant utseende, bekväma i handen, låg vikt och håller både den kalla drycken kyld och isolerar den varma så man inte bränner fingrarna. Kan även användas i mikron. Kan med fördel användas även till desserter, smoothies mm.
 • Zwilling - Simplify Grytset 5 delar

  zwilling - simplify grytset 5 delar
  Gryt- /kastrullset från Zwilling och serien Simplify. Serien står för trendig design och funktionalitet. Simplify är tillverkade av rostfritt kvalitativt 18/10 stål, har en Sigma Classic sandwichbotten som säkerställer optimal värmefördelning och integrerad sil i alla lock. Även en smart ”hands free funktion” gör att locket kan vila på grytans handtag för att hålla händerna fria när du lagar mat samtidigt. Mjuka ”Stay cool handtag” med silikon håller sig svala under hela matlagningen. X:et på locket anger den optimala positionen för locket för att minska ångan och energiåtgången. Alla delar tål diskmaskin, fungerar på alla värmekällor och ugnssäker upp till 180 °C. Setet innehåller:- Kastrull 16 cm 1,5 L (utan lock) - Gryta 16 cm 2 L - Gryta 20 cm 3 L - Gryta 20 cm 3,5 L - Gryta 24 cm 6 L - Tillverkad av 18/10 rostfritt stål- Ugnssäker upp till 180 °C- X på locket visar optimal lockposition för att minska ångbildningenAlla delar fungerar utmärkt att stapla i varandra.
 • Zwilling Enfinigy Table Blender 1,4 L - Plast Vit

  zwilling enfinigy table blender 1,4 l - plast vit
  Blendern från Zwilling har en tålig design med ett patenterat knivblad i stål, 1.4 L kapacitet och en tyst, kraftfull AC-motor. Den har 5 automatiska program med 12 hastigheter perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har en användarvänlig funktion med en diskret skärm och ett praktiskt vred och ett hölje i rostfritt stål med en värmetålig, BPA-fri kanna i tritan. Om blendern från Zwilling - Automatiska program med justerbara hastigheter.- Värmetålig kanna i BPA-fritt titan.- Kapacitet: 140 cl.- Storlek: 16,5 x 39,9 cm.- 1200 Watt- Sladdlängd: 1000 mm.- Tillverkad i Kina- Designad i Tyskland Skötselråd för blendern - Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Pro Power Blender 1,8 L - Plast Vit

  zwilling enfinigy pro power blender 1,8 l - plast vit
  Blendern från Zwilling har en tålig design med speciella winglet-knivblad i stål, 1.8 L kapacitet och en tyst, kraftfull 4,5 PS/HP BLDC-motor. Den har 7 automatiska program med 12 hastigheter. Den har smarta funktioner med en inbyggd våg, en timer och en skärm, ett hölje i rostfritt stål med en värmetålig, BPA-fri kanna i tritan och ett praktiskt vred på framsidan. Om blendern från Zwilling - Automatiska program med justerbara hastigheter.- Kanna i BPA-fritt tritan.- Inbyggd våg.- Timer.- Tydlig skärm.- 4,5 PS/HP BLDC motor.- Kapacitet: 180 cl.- Storlek: 19,3 x 42,3 cm.- 1200 Watt- Sladdlängd: 1000 mm.- Tillverkad i Kina- Designad i Tyskland Skötselråd för blendern - Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Power Blender 1,8 L - Plast Vit

  zwilling enfinigy power blender 1,8 l - plast vit
  Blendern från Zwilling har en tålig design med speciella winglet knivblad i stål, 1.8 L kapacitet och en tyst, kraftfull AC-motor. Den har 6 automatiska program med 12 hastigheter. Den har smarta funktioner med en inbyggd våg, en timer och en skärm, ett hölje i rostfritt stål med en värmetålig, BPA-fri kanna i tritan och ett praktiskt vred på framsidan. Om blendern från Zwilling - Automatiska program med justerbara hastigheter.- Kanna i BPA-fritt tritan.- AC-motor.- Kapacitet: 180 cl.- Storlek: 19,3 x 42,3 cm.- 1600 Watt- Sladdlängd: 1000 mm.- Tillverkad i Kina- Designad i Tyskland Skötselråd för blendern - Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Kaffebryggare - Plast Svart

  zwilling enfinigy kaffebryggare - plast svart
  Kaffebryggaren från Zwilling har ett minimalistiskt utseende med en hög kvalitet med en generös kapacitet perfekt för stora sällskap. Den har en separat värmeplatta för att hålla värmen länge med en smart timerfunktion. Kaffebryggaren har en hygienisk insida i rostfritt stål för enkel rengöring. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om kaffebryggaren från Zwilling- Kombinera kaffebryggaren med en Enfinigy kaffekvarn från Zwilling.- Kaffebryggaren finns i olika färger.- Certifiering: SCA (Specialty Coffee Association) Golden Cup Standard.- Från serien Enfinigy.- Kapacitet: 12 koppar.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 1,5 L.- Sladdlängd: 1000 mm.- 220-240 V. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Kaffebryggare - Plast Silver

  zwilling enfinigy kaffebryggare - plast silver
  Kaffebryggaren från Zwilling har ett minimalistiskt utseende med en hög kvalitet med en generös kapacitet perfekt för stora sällskap. Den har en separat värmeplatta för att hålla värmen länge med en smart timerfunktion. Kaffebryggaren har en hygienisk insida i rostfritt stål för enkel rengöring. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om kaffebryggaren från Zwilling- Kombinera kaffebryggaren med en Enfinigy kaffekvarn från Zwilling.- Kaffebryggaren finns i olika färger.- Certifiering: SCA (Specialty Coffee Association) Golden Cup Standard.- Från serien Enfinigy.- Kapacitet: 12 koppar.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 1,5 L.- Sladdlängd: 1000 mm.- 220-240 V. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Personal Blender 55 Cl - Stål Svart

  zwilling enfinigy personal blender 55 cl - stål svart
  Blendern från Zwilling har en liten, kompakt storlek med en imponerande prestanda med ett program perfekt för att göra smoothie och en pulsfunktion. Den har en slitstark kanna i BPA-fri tritanplast med ett praktiskt munstycke för att ta med när du är på språng. Blendern har vassa, korsande knivblad för bästa resultat. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om blendern från Zwilling- 600 Watt- Program: 2.- Kapacitet: 55 cl.- 220-240 V. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Power Blender 1,8 L - Plast Svart

  zwilling enfinigy power blender 1,8 l - plast svart
  Blendern från Zwilling har en kraftfull motor med tolv hastigheter med sex program perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har en kanna med en generös kapacitet med knivblad i rostfritt stål och en räfflad kant för ett jämnt och välblandat resultat. Blendern har ett minimalistiskt utseende med lättanvända funktioner. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om blendern från Zwilling- 1800 Watt- Program: 6.- Hastigheter: 12.- Kapacitet: 1,8 L. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Cappuccinokopp / tekopp Sorrento Plus 450 ml 2-pack

  cappuccinokopp / tekopp sorrento plus 450 ml 2-pack
  Två cappuccinokoppar / tekoppar av borosilikatglas med dubbla väggar. Detta material är tåligt för temperaturvariationer och är därför idealiskt för både varma och kalla drycker. Materialet är lätt men ändå starkt. Volym 450 ml.
 • Lattemugg Latte Macchiato Sorrento Plus 450 ml 2-pack

  lattemugg latte macchiato sorrento plus 450 ml 2-pack
  Två dubbelväggiga lattemuggar i borosilikatglas. Detta material är okänsligt för temperaturvariationer och är därför idealiskt för både varma och kalla drycker, lätt men ändå starkt. Volym 450 ml.
 • Espressomugg Sorrento 80 ml 2-pack

  espressomugg sorrento 80 ml 2-pack
  Tå dubbelväggiga espressoglas av borosilikatglas. Detta material är okänsligt för temperaturvariationer och är därför idealiskt för både varma och kalla drycker. • Hantverksmässig tillverkning: varje glas blåses för hand • Klarar mikrougn och diskm
 • Bestickset Bellasera 24 delar

  bestickset bellasera 24 delar
  Bellasera bestickset är en kombination av modern design och kvalitet i världsklass. Alla handtag är konvexa och ser ut att "flyta" på bordet. Gafflar, skedar och serveringsdelar är tillverkade av rostfritt stål 18/10, medan knivstål av hög kvalitet a
 • Bestickset King 24 delar

  bestickset king 24 delar
  Elegant och stilrent bestickset med mjuka, rundade kanter. • Diskmaskinsäkert • Korrosionsbeständigt • Innehåller: 6 bordsknivar, 6 gafflar, 6 skedar, 6 kaffeskedar
 • Latteglas Latte Macchiato Sorrento 350 ml 2-pack

  latteglas latte macchiato sorrento 350 ml 2-pack
  2 st höga latteglas av högkvalitativt, dubbelväggigt borosilikatglas. Borosilikatglas är lätt men tåligt mot rengöringsmedel och repor. Tack vare den dubbelväggiga designen isolerar glasen de varma dryckerna utan att fingrarna bränns. Glasen går lika
 • Kaffemugg / temugg Sorrento Plus 355 ml 2-pack

  kaffemugg / temugg sorrento plus 355 ml 2-pack
  Två dubbelväggiga kaffemuggar / temuggar i borosilikatglas. Detta material är okänsligt för temperaturvariationer och är därför idealiskt för både varma och kalla drycker, lätt men ändå starkt. Volym 355 ml.
 • Temugg Sorrento 240 ml 2-pack

  temugg sorrento 240 ml 2-pack
  Två temuggar av handblåst borosilikatglas med dubbla väggar. Materialet är okänsligt för temperatursvängningar och är därför idealiskt för varma och kalla drycker. Borosilikatglas är också lätt men mycket slitstarkt. Volym 240 ml.
 • Kaffemugg Sorrento 200 ml 2-pack

  kaffemugg sorrento 200 ml 2-pack
  Två kaffemuggar av handblåst borosilikatglas med dubbla väggar. Detta material är okänsligt för temperaturvariationer och är därför idealiskt för både varma och kalla drycker. Lätta men ändå starka. Volym 200 ml.
 • Espressomugg / kaffemugg Sorrento Plus 130 ml 2-pack

  espressomugg / kaffemugg sorrento plus 130 ml 2-pack
  Två espressomuggar / kaffemuggar av handblåst borosilikatglas med dubbla väggar. Detta material är inte känsligt för temperatursvängningar och är därför idealiskt för både varma och kalla drycker. Lätta men ändå hållbara. Volym 130 ml.