Hemmässan
www.hemmassan.se

Zwilling sortiment online

 • Zwilling - Cube Kastrullset 5 delar + 4 lock

  zwilling - cube kastrullset 5 delar + 4 lock
  Cube Grytset i fem delar och fyra lock. Setet har en mattpolerad satin-finish, tillverkad i rostfritt stål med glaslock, silikontätat mellanglas och metallkant. 3-ply sandwich-botten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt.Bygelhandtag som minskar risken för att det blir för varmt. Bygelhandtaget är som ett kantigt U, motsatsen till knoppar. Rostfria bygelhandtag blir inte lika varma som rostfria knoppar då luften runt kyler ner på ett annat sätt, därav ”stay cool”-effekt som minskar risken för att du bränner dig.Droppfri hällkant och invändig måttskala.I setet ingår: Grytor 6 L 22 cm, 4 L 20 cm, 3 L 20 cm, 2 L 16 cm och kastrull 1,5 L 16 cm utan lock. Kastrull och lock ugnssäkra upp till 240 °C. Passar alla spishällar.
 • Zwilling - Vitality Gryta 20 cm 3,5 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta 20 cm 3,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 3,5 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Kastrull 18 cm 2 L Rostfri

  zwilling - vitality kastrull 18 cm 2 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 2 liter. Det greppvänliga handtaget är svetsat med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Kastrullset 3 delar

  zwilling - vitality kastrullset 3 delar
  Kastrull- och grytset i tre delar från Zwilling som täcker många av de grundläggande behoven i matlagningen. Perfekt till den nyinflyttade!I setet ingår:- Gryta med lock 2 liter, 16 cm- Gryta med lock 4,5 liter, 24 cm- Kastrull 1,5 liter, 16 cmZwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlen är utvecklade med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt.Det greppvänliga handtaget är svetsat med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock 0,8 L

  zwilling - pico gryta/glaslock 0,8 l
  Liten gryta med silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Kastrull 1 L

  zwilling - pico kastrull 1 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Moment S Traktörpanna/Glaslock 24 cm

  zwilling - moment s traktörpanna/glaslock 24 cm
  Traktörpanna och glaslock och Stay Cool-handtag.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Glaslock med ventilationshål och U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - True Flow Grytset 5 delar

  zwilling - true flow grytset 5 delar
  True Flow Grytset i fem snygga delar, från tyska Zwilling. Det här är ett perfekt första set att börja matlagningslivet med, en bra studentpresent med andra ord. Men även passande för den som vill uppgradera kastrullerna hemma, och få kvalitet som räcker länge. I setet finns allt man behöver för livets matlagning:- Zwilling True Flow kastrull 1,5 L utan lock- Zwilling True Flow gryta 2 L med glaslock - Zwilling True Flow gryta 3 L med glaslock - Zwilling True Flow gryta hög 3,5 L med glaslock - Zwilling True Flow gryta 6 L med glaslock Tillaga goda pastasåser, frukostgröt eller låt en gryta stå och puttra länge på låg värme. Alla locken har en integrerad sil för avrinning, och alla delar i setet är tillverkade av hållbar 18/10 rostfritt stål. Botten är en Sigma Classic Sandwich botten, som ger en jämn och bra värmespridning. På insidan finns en måttskala och alla delar har en droppfri hällkant. Precis som kastrullerna och grytorna är handtagen mattpolerade i rostfritt stål, och de håller sig svalare med en ”Stay cool” teknik. True Flow fungerar på alla hällar, även induktion, och de går att diska i diskmaskin. Om man vill laga mat i ugn går det bra upp till 200°c. - Glaslock till de stora grytorna - Alla delar i Zwilling True Flow Grytset 5 delar fungerar på alla sorters värmekällor inklusive induktionshäll
 • Zwilling - Jessica Bestickset 48 delar

  zwilling - jessica bestickset 48 delar
  Ett bestickset från Zwilling från serien Jessica, i 48 delar. Ett set för 12 personer som passar fint till både vardagsmiddagar och festligare tillfällen. De har en tidlös och elegant design, med en mjuk form och en liten relief som sitter längst ut på handtaget. Alla bestick i serien Jessica är tillverkade i 18/10 rostfritt stål, som är blankpolerat och hållbart. Stålets kvalitet gör att det är motståndskraftigt mot repor och rost, och kommer hålla sig fina och skinande under lång tid. De går att diska i diskmaskin, en modern klassiker! Innehåll:- 12 st skedar- 12 st gafflar- 12 st knivar- 12 st teskedar
 • Zwilling - Vitality Kastrullset 4 delar med 3 lock

  zwilling - vitality kastrullset 4 delar med 3 lock
  Zwilling Vitality kastrullset har en stilren och minimalistisk design med snygga glaslock. Grytsetet består av tre grytor och en såspanna. Samtliga kärl i serien är utvecklade med SIGMA-botten, vilket består av två lager gjutjärn som omger ett lager rostfritt stål. Resultatet blir jämn värmefördelning.I setet ingår:- Liten gryta med lock: Ø 16 cm, volym 2 L- Mellangryta med lock: Ø 20 cm, volym 3 L- Stor gryta med lock: Ø 20 cm, volym 3,5 L- Kastrull: Ø 16 cm, volym 1,5 L
 • Zwilling - Moment Kastrullset 4 delar med glaslock

  zwilling - moment kastrullset 4 delar med glaslock
  Moment kastrullset i 4 delar från Zwilling. Grytorna är tillverkade av högkvalitativt blankpolerat rostfritt stål med glaslock som försluter ångan väl. Kastrullerna från Zwilling har en 3-lagers sandwichbotten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt. Utrustad med invändig måttskala, droppfri hällkant och svetsade handtag. Grytorna och kastrullen användas på alla värmekällor inklusive induktionshäll och kan diskas i maskin.Zwilling Moment Kastrullset 4 delar med glaslock innehåller:- 1 Zwilling Moment gryta 6 L 24 cm med lock- 1 Zwilling Moment gryta 3 L 20 cm med lock- 1 Zwilling Moment gryta 2 L 16 cm med lock- 1 Zwilling Moment kastrull 1,5 L 16 cm med lock
 • Zwilling - Vitality Gryta hög 6 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta hög 6 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 6 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Gryta 24 cm 4,5 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta 24 cm 4,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 4,5 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Vitality Kastrull 16 cm 1,5 L Rostfri

  zwilling - vitality kastrull 16 cm 1,5 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 1,5 liter. Det greppvänliga handtaget är svetsat med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Pico Kastrull/Kanna 1,5 L

  zwilling - pico kastrull/kanna 1,5 l
  Liten kanna eller kastrull, perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Moment S Kastrull/Glaslock 1 L

  zwilling - moment s kastrull/glaslock 1 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Kastrull/Glaslock 1,5 L

  zwilling - moment s kastrull/glaslock 1,5 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Jessica Bestickset 16 delar

  zwilling - jessica bestickset 16 delar
  Jessica bestickset från Zwilling, här i 16 delar, alla tillverkade i blankpolerat 18/10 rostfritt stål. De har en tidlös och elegant design, med en liten relief längst ut på handtaget. Det är ett mycket hållbart set, som kan användas till både vardagsmiddagen och dukningen på den lilla festen. Kan diskas i diskmaskin, och kvalitén på stålet gör att besticken är motståndskraftiga mot repor och rost, och de håller sin fina under lång tid. Ett perfekt set för det lilla hushållet eller den första bostaden.Innehåll:- 4 st skedar- 4 st gafflar- 4 st knivar- 4 st teskedar
 • Zwilling - Vitality Gryta hög 8 L Rostfri

  zwilling - vitality gryta hög 8 l rostfri
  Zwilling Vitality är en köksserie i modern rak design tillverkat i kvalitativt mattpolerad 18/10 rostfritt stål med tätslutande glaslock. Kärlet är utvecklat med 3-ply sandwichbotten (Sigma Classic), med extra tjock aluminiumkärna som går hela vägen upp till kanten och fördelar värmen jämt och effektivt. Volym 8 liter. De greppvänliga handtagen är svetsade med en så kallad stay-cool-egenskap så att du slipper bränna dig. Vitality fungerar på alla värmekällor och ugn upp till 200°C. Kan med fördel diskas i maskin men vid fastbrända matrester rekommenderas handdisk för att få helt rent.
 • Zwilling - Moment Kastrullset 3 delar med glaslock

  zwilling - moment kastrullset 3 delar med glaslock
  Moment kastrullset från Zwilling. Grytorna är tillverkade av högkvalitativt blankpolerat rostfritt stål med glaslock som försluter ångan väl. Kastrullen säljs utan lockKärlen har en 3-lagers sandwichbotten med tjock aluminiumkärna som fördelar värmen jämt och effektivt, samt är utrustade med invändig måttskala, droppfri hällkant och svetsade handtag. Kan användas på alla värmekällor och diskas i maskin.Setet innehåller- 1 gryta 3,8 L 20 cm med glaslock- 1 gryta 2 L 16 cm med glaslock- 1 kastrull 1,5 L 16 cm
 • Zwilling - Pico Kastrull/Kanna Duraslide Ultra Non-stick 1,5 L

  zwilling - pico kastrull/kanna duraslide ultra non-stick 1,5 l
  Liten belagd kanna eller kastrull, perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock 1 L

  zwilling - pico gryta/glaslock 1 l
  Liten gryta med silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock hög 1 L

  zwilling - pico gryta/glaslock hög 1 l
  Liten gryta med höga kanter och silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Gryta/Glaslock hög 1,4 L

  zwilling - pico gryta/glaslock hög 1,4 l
  Liten gryta med höga kanter och silikonförstärkt glaslock för optimal tillagning.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Pico Kastrull 0,8 L

  zwilling - pico kastrull 0,8 l
  Liten kastrull perfekt när du vill värma mjölk till kaffet eller tillaga mindre portioner. Utrustad med Stay Cool-handtag.Serien Pico från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor för det lite mindre hushållet. Kärlen är tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten Sigma Classic med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning.
 • Zwilling - Moment S Gryta/Glaslock 3 L

  zwilling - moment s gryta/glaslock 3 l
  Gryta med handtag och glaslock, perfekt för tillagning av soppor eller grytor.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Gryta/Glaslock 6 L

  zwilling - moment s gryta/glaslock 6 l
  Stor gryta med handtag och glaslock, perfekt för tillagning av soppor eller grytor.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - Moment S Gryta/Glaslock 8 L

  zwilling - moment s gryta/glaslock 8 l
  Stor gryta med handtag och glaslock, perfekt för tillagning av soppor eller grytor.Serien Moment S från Zwilling består av en serie kastruller, grytor och stekpannor tillverkade i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt 18/10 stål med sandwhich-botten i tre lager med en aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Silikonförstärkt glaslock med U-format handtag medföljer.
 • Zwilling - True Flow Grytset 3 delar

  zwilling - true flow grytset 3 delar
  True Flow grytset från Zwilling, ett utmärkt set att börja livet med för den nybakade studenten, eller en uppgradering av standardkastrullerna hemma. I setet ingår en kastrull (1,5 L) utan lock och två grytor (3 och 6L) med glaslock. Perfekt för all livets matlagning – frukostgröten, den krämiga pastasåsen och pastavattnet till såsen. De är tillverkade i 18/10 rostfritt stål, alla med Zwillings kvalité och hållbarhet, och har en Sigma Classic Sandwich botten med extra tjock aluminium kärna. Den ger en bra och jämn värmespridning. På insidan har de en måttskala och alla har en droppfri hällkant, och i glaslocken finns en integrerad sil. Handtagen är även de rostfria och mattpolerade, och håller sig svala med ”Stay cool” teknik. De fungerar på alla hällar, även induktion, och går att diska i diskmaskin. För ugnsmatlagning fungerar alla delar i kastrullsetet i värme upp till 200°c. - Glaslock till de stora grytorna- Fungerar på induktion- Kastrull 1,5 L- Gryta 3 L - Gryta 6 L
 • Zwilling - True Flow Pasta Gryta 6 L

  zwilling - true flow pasta gryta 6 l
  Stor härlig pastagryta från Zwilling, med inbyggd sil i glaslocket. Låt durkslaget få ta hand om sallad och grönsaker, och häll av pastavattnet direkt. Grytan, som rymmer 6 L, är även utmärkt för långkok, eller för mindre saftande och större syltande. En stor kastrull är viktigt när man kokar pasta, så att den inte degar ihop sig. Zwilling står för hållbarhet och kvalitet, och här är en gryta som kommer vara med länge. Tack vare materialvalet så fungerar grytan på alla hällar, även induktion, och efter användning kan den diskas i diskmaskin. Den är tillverkad av 18/10 rostfritt stål, och precis som grytan är handtagen mattpolerade och hålls svala med ”Stay Cool”-teknik. Botten på grytan är en Sigma Classic Sandwich, som ger en bra och jämn värmespridning. Vill man använda den i ugnen så går det bra upp till 200°c. - Glaslock med integrerad sil - Fungerar till alla hällar - 18/10 Rostfritt stål - Rymmer 6 L
 • Zwilling - King Bestickset 48 delar

  zwilling - king bestickset 48 delar
  Bestickset King i 48 delar från Zwilling. En stilren serie med en rak elegant design, som passar den moderna dukningen. Perfekt när man vill uppgradera hemma och ha möjlighet att bjuda på stora middagar. Setet är tillverkat av blankpolerat 18/10 rostfritt stål av hög kvalitet, och stålets hårda egenskaper gör att besticksetet är motståndskraftigt mot repor och rost. Deras tyngd gör att de ligger fint i handen, ett set som man vill ha under lång tid. Besticken går att diska i diskmaskin, och håller sin blankhet och finish länge.Innehåll:- 12 st skedar- 12 st gafflar- 12 st knivar- 12 st teskedar
 • Zwilling - Enfinigy Bordsblender 1200W 4,1 l Silver

  zwilling - enfinigy bordsblender 1200w 4,1 l silver
  Bordsblendern Enfinigy från Zwilling ger dig möjlighet att mixa ihop goda röror, smoothies, drinkar och massa annat gott! Ta din matlagning till nya nivåer med denna underbara och lätthanterliga blender i stilren design. Behållaren är tillverkad i det beständiga materialet tritan som tål både kyla och värme och rymmer 1,4 liter - perfekt när du vill göra en god hummus, pesto eller krossa is till drycken. Blendern har 5 program och 12 hastighetsnivåer som du enkelt justerar med ratten, dessutom är den försedd med en display så att du enkelt håller koll på program och hastighet. Välj mellan smoothie-, cocktail-, iskross-, puls- eller rengöringsprogrammet beroende på ditt behov och önskemål. Blendern har ett specialdesignat kryssblad tillverkat i Zwillings patenterade specialstål som ger dig ett perfekt resultat varje gång. Behållaren är utrustad med en låsfunktion vilket innebär att blendern inte går att använda om locket inte sitter på ordentligt, en säkerhetsåtgärd som motverkar skador samt försäkrar trygg användning. Diska behållaren för hand eller använd rengöringsprogrammet. Blendern har en kraftfull AC-motor på 1200W som går tyst. Gör din läckra smoothie tidigt på morgonen utan att oroa dig över att föra oväsen. Tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez. 5 års garanti får du på produkten vid registrering. En komplett, lätthanterlig och mycket effektiv blender som med fördel kan stå framme på köksbänken och således alltid vara redo för att användas!BR>- Behållare som rymmer 1,4 liter - 5 program, 12 hastighetsnivåer - Låsfunktion för din säkerhet - Kraftfull AC-motor på 1200W som går tyst - 5 års garanti vid registrering av produkt
 • Zwilling - Enfinigy Personal Blender 600W 0,55 l Silver

  zwilling - enfinigy personal blender 600w 0,55 l silver
  Personal Blender ur serien Enfinigy från Zwilling är den perfekta mixern för dig som vill kunna njuta av en smoothie eller proteinshake on-the-go. Den här lilla mixern är otroligt effektiv och smidig, och med en integrerad sladdförvaring förvaras den enkelt i köksskåpen, men kan med fördel stå framme på köksbänken och således alltid vara redo när det är dags att använda den. Fyll behållaren med önskade ingredienser, vrid på ratten till önskat program, sätt på det medföljande munstycket och njut av din morgon-smoothie på väg till jobbet, på gymmet eller på bussen – enklare än så här blir det inte! Mixern har 2 program installerade: ett med pulsfunktion och ett för smoothies, välj det som passar bäst vid varje tillfälle. Tack vare den inbyggda displayen ser du enkelt valt program och när mixern inte är i gång blir displayen dold. Behållaren är tillverkad i det BPA-fria och slitstarka materialet Tritan som tål både värme och kyla samt rymmer 550 ml. Mixerns kryssblad är tillverkade i Zwillings patenterade specialstål, ett rostfritt stål av hög kvalité som ger jämna och fina resultat varje gång. Bladen krossar is såväl som nötter så att du även kan använda mixern till röror och annat gott. Mixern har även en låsfunktion vilket innebär att om locket inte sitter ordentligt kommer den inte att starta, därmed försäkras trygg användning och skador motverkas. Den kraftfulla motorn på 600W går tyst under användning så att du kan använda den när du vill utan att föra oväsen. Behållaren rekommenderas att diskas för hand. Tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez. Registreras produkten får du 5 års garanti. En fantastisk mixer som tillåter dig att ta med ditt mellanmål, frukost eller snacks vart du än ska! - Behållare som rymmer 550 ml- 2 automatiska program - Display för enkel användning- Låsfunktion för din säkerhet - Munstycke för on-the-go smoothies medföljer- Kraftfull AC-motor på 600W som går tyst - 5 års garanti vid registrering av produkt
 • Zwilling - Enfinigy Personal Blender 600W 0,55 l Svart

  zwilling - enfinigy personal blender 600w 0,55 l svart
  Personal Blender ur serien Enfinigy från Zwilling är den perfekta mixern för dig som vill kunna njuta av en smoothie eller proteinshake on-the-go. Den här lilla mixern är otroligt effektiv och smidig, och med en integrerad sladdförvaring förvaras den enkelt i köksskåpen, men kan med fördel stå framme på köksbänken och således alltid vara redo när det är dags att använda den. Fyll behållaren med önskade ingredienser, vrid på ratten till önskat program, sätt på det medföljande munstycket och njut av din morgon-smoothie på väg till jobbet, på gymmet eller på bussen – enklare än så här blir det inte! Mixern har 2 program installerade: ett med pulsfunktion och ett för smoothies, välj det som passar bäst vid varje tillfälle. Tack vare den inbyggda displayen ser du enkelt valt program och när mixern inte är i gång blir displayen dold. Behållaren är tillverkad i det BPA-fria och slitstarka materialet Tritan som tål både värme och kyla samt rymmer 550 ml. Mixerns kryssblad är tillverkade i Zwillings patenterade specialstål, ett rostfritt stål av hög kvalité som ger jämna och fina resultat varje gång. Bladen krossar is såväl som nötter så att du även kan använda mixern till röror och annat gott. Mixern har även en låsfunktion vilket innebär att om locket inte sitter ordentligt kommer den inte att starta, därmed försäkras trygg användning och skador motverkas. Den kraftfulla motorn på 600W går tyst under användning så att du kan använda den när du vill utan att föra oväsen. Behållaren rekommenderas att diskas för hand. Tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez. Registreras produkten får du 5 års garanti. En fantastisk mixer som tillåter dig att ta med ditt mellanmål, frukost eller snacks vart du än ska! - Behållare som rymmer 550 ml- 2 automatiska program - Display för enkel användning- Låsfunktion för din säkerhet - Munstycke för on-the-go smoothies medföljer- Kraftfull AC-motor på 600W som går tyst - 5 års garanti vid registrering av produkt
 • Zwilling - Simplify Grytset 5 delar

  zwilling - simplify grytset 5 delar
  Gryt- /kastrullset från Zwilling och serien Simplify. Serien står för trendig design och funktionalitet. Simplify är tillverkade av rostfritt kvalitativt 18/10 stål, har en Sigma Classic sandwichbotten som säkerställer optimal värmefördelning och integrerad sil i alla lock. Även en smart ”hands free funktion” gör att locket kan vila på grytans handtag för att hålla händerna fria när du lagar mat samtidigt. Mjuka ”Stay cool handtag” med silikon håller sig svala under hela matlagningen. X:et på locket anger den optimala positionen för locket för att minska ångan och energiåtgången. Alla delar tål diskmaskin, fungerar på alla värmekällor och ugnssäker upp till 180 °C. Setet innehåller:- Kastrull 16 cm 1,5 L (utan lock) - Gryta 16 cm 2 L - Gryta 20 cm 3 L - Gryta 20 cm 3,5 L - Gryta 24 cm 6 L - Tillverkad av 18/10 rostfritt stål- Ugnssäker upp till 180 °C- X på locket visar optimal lockposition för att minska ångbildningenAlla delar fungerar utmärkt att stapla i varandra.
 • Zwilling - Enfinigy Power Blender 1600W 1,8 l Silver

  zwilling - enfinigy power blender 1600w 1,8 l silver
  Enfinigy Power Blender från Zwilling är en underbar och kraftfull blender i stilren design. Med den här blendern kan du mixa smoothies, drinkar, göra glass och krossa is enkelt. Blenderns tandade ving-blad i Zwillings patenterade specialstål säkerställer ett jämnt och fint resultat varje gång. Njut av en len smoothie eller en god hummus. Den inbyggda displayen gör att du enkelt kan se valt program och hastighet - det är bara att fylla blendern och vrida ratten till önskad plats, enkelt och utan krångel. Enfinigy Powe Blender är försedd med 6 program och 12 hastighetsnivåer som justeras med ratten. Det finns program för smoothies, cocktails, glass, iskrossning, puls och ett för rengöring – det är bara att välja och vraka. Blenderns behållare rymmer 1,8 liter och är tillverkad i Tritan som tål både värme och kyla samt är ett slitstarkt material. Den är även försedd med en låsfunktion vilket innebär att om locket inte sitter på ordentligt går blendern inte att använda vilket i sin tur motverkar risker för skador. Denna effektiva och lätthanterliga blender har en AC-motor på 1600 W som går tyst. Använd rengöringsprogrammet eller diska behållaren för hand efter användning. Den är tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien. Vid registrering av produkt får du 5 års garanti. En optimal blender som är enkel att använda! - Behållare på 1,8 liter- Specialdesignade winglet blad- 6 förprogrammerade program, 12 hastighetsnivåer - Kraftull AC-motor på 1600W som går tyst - 5 års garanti vid registrering
 • Zwilling - Enfinigy Power Blender 1600W 1,8 l Svart

  zwilling - enfinigy power blender 1600w 1,8 l svart
  Enfinigy Power Blender från Zwilling är en underbar och kraftfull blender i stilren design. Med den här blendern kan du mixa smoothies, drinkar, göra glass och krossa is enkelt. Blenderns tandade ving-blad i Zwillings patenterade specialstål säkerställer ett jämnt och fint resultat varje gång. Njut av en len smoothie eller en god hummus. Den inbyggda displayen gör att du enkelt kan se valt program och hastighet - det är bara att fylla blendern och vrida ratten till önskad plats, enkelt och utan krångel. Enfinigy Powe Blender är försedd med 6 program och 12 hastighetsnivåer som justeras med ratten. Det finns program för smoothies, cocktails, glass, iskrossning, puls och ett för rengöring – det är bara att välja och vraka. Blenderns behållare rymmer 1,8 liter och är tillverkad i Tritan som tål både värme och kyla samt är ett slitstarkt material. Den är även försedd med en låsfunktion vilket innebär att om locket inte sitter på ordentligt går blendern inte att använda vilket i sin tur motverkar risker för skador. Denna effektiva och lätthanterliga blender har en AC-motor på 1600 W som går tyst. Använd rengöringsprogrammet eller diska behållaren för hand efter användning. Den är tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien. Vid registrering av produkt får du 5 års garanti. En optimal blender som är enkel att använda! - Behållare på 1,8 liter- Specialdesignade winglet blad- 6 förprogrammerade program, 12 hastighetsnivåer - Kraftull AC-motor på 1600W som går tyst - 5 års garanti vid registrering
 • Zwilling - Enfinigy Power Blender Pro 1200W 1,8 L Silver

  zwilling - enfinigy power blender pro 1200w 1,8 l silver
  Med Power Blender Pro ur serien Enfinigy från Zwilling kan du mixa ihop en god soppa, en smoothie eller en god drink till helgen snabbt och enkelt. Den här blendern är seriens flaggskepp på grund av dess många funktioner, effektivitet och starka motor. En fantastiskt blender i modern design som gärna kan stå framme på köksbänken för att alltid vara redo att assistera dig i köket! Blendern är utrustad med en display och en vågfunktion så att du enkelt kan ställa in rätt program och hastighet samt måtta upp rätt mängd ingredienser. Blenderns tandade ving-blad är specialdesignade och tillverkade i Zwillings patenterade specialstål och ser till att ingredienserna alltid mixas jämnt och ordentligt. En idealisk maskin att ha i köket för att underlätta och ta matlagningen eller bakningen till nya nivåer. Det finns 7 installerade program och 12 hastighetsnivåer som enkelt justeras med enhetens ratt. Det finns ett program för varje tillfälle: smoothie, cocktail, puls, glass, iskrossning, soppa och rengöring – det är bara att fylla behållaren och vrida ratten till önskad plats! Behållaren rymmer 1,8 liter och är tillverkad i BPA-fri tritan vilket tål både värme och kyla samt är ett mycket slitstarkt material. För din säkerhet är blendern även försedd med en låsfunktion vilket innebär att om behållarens lock inte sitter på ordentligt går inte blendern igång. Det medföljer även en mätkopp, en vågskål samt en masher med temperaturkontroll. Rengör behållaren genom att diska den för hand eller använd dig av rengöringsprogrammet.Blenderns BLDC-motor är kraftfull med sina 4,5 PS/HP och vid registrering av produkt fås 10 års motorgaranti. Designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez och tillverkad i Tyskland. En underbar och hållbar blender du kommer ha stor nytta (och nöje) av!- Behållare som rymmer 1,8 liter - Mätkopp, vågskål och masher medföljer - Enkel att använda och effektiv – perfekt resultat varje gång - 7 program, 12 hastighetsnivåer - Kraftfull BLDC-motor med 4,5 PS/HP - 10 års motorgaranti vid registrering av produkt
 • Zwilling - Enfinigy Power Blender Pro 1200W 1,8 L Svart

  zwilling - enfinigy power blender pro 1200w 1,8 l svart
  Med Power Blender Pro ur serien Enfinigy från Zwilling kan du mixa ihop en god soppa, en smoothie eller en god drink till helgen snabbt och enkelt. Den här blendern är seriens flaggskepp på grund av dess många funktioner, effektivitet och starka motor. En fantastiskt blender i modern design som gärna kan stå framme på köksbänken för att alltid vara redo att assistera dig i köket! Blendern är utrustad med en display och en vågfunktion så att du enkelt kan ställa in rätt program och hastighet samt måtta upp rätt mängd ingredienser. Blenderns tandade ving-blad är specialdesignade och tillverkade i Zwillings patenterade specialstål och ser till att ingredienserna alltid mixas jämnt och ordentligt. En idealisk maskin att ha i köket för att underlätta och ta matlagningen eller bakningen till nya nivåer. Det finns 7 installerade program och 12 hastighetsnivåer som enkelt justeras med enhetens ratt. Det finns ett program för varje tillfälle: smoothie, cocktail, puls, glass, iskrossning, soppa och rengöring – det är bara att fylla behållaren och vrida ratten till önskad plats! Behållaren rymmer 1,8 liter och är tillverkad i BPA-fri tritan vilket tål både värme och kyla samt är ett mycket slitstarkt material. För din säkerhet är blendern även försedd med en låsfunktion vilket innebär att om behållarens lock inte sitter på ordentligt går inte blendern igång. Det medföljer även en mätkopp, en vågskål samt en masher med temperaturkontroll. Rengör behållaren genom att diska den för hand eller använd dig av rengöringsprogrammet.Blenderns BLDC-motor är kraftfull med sina 4,5 PS/HP och vid registrering av produkt fås 10 års motorgaranti. Designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez och tillverkad i Tyskland. En underbar och hållbar blender du kommer ha stor nytta (och nöje) av!- Behållare som rymmer 1,8 liter - Mätkopp, vågskål och masher medföljer - Enkel att använda och effektiv – perfekt resultat varje gång - 7 program, 12 hastighetsnivåer - Kraftfull BLDC-motor med 4,5 PS/HP - 10 års motorgaranti vid registrering av produkt
 • Zwilling - Enfinigy Bordsblender 1200W 4,1 l Svart

  zwilling - enfinigy bordsblender 1200w 4,1 l svart
  Bordsblendern Enfinigy från Zwilling ger dig möjlighet att mixa ihop goda röror, smoothies, drinkar och massa annat gott! Ta din matlagning till nya nivåer med denna underbara och lätthanterliga blender i stilren design. Behållaren är tillverkad i det beständiga materialet tritan som tål både kyla och värme och rymmer 1,4 liter - perfekt när du vill göra en god hummus, pesto eller krossa is till drycken. Blendern har 5 program och 12 hastighetsnivåer som du enkelt justerar med ratten, dessutom är den försedd med en display så att du enkelt håller koll på program och hastighet. Välj mellan smoothie-, cocktail-, iskross-, puls- eller rengöringsprogrammet beroende på ditt behov och önskemål. Blendern har ett specialdesignat kryssblad tillverkat i Zwillings patenterade specialstål som ger dig ett perfekt resultat varje gång. Behållaren är utrustad med en låsfunktion vilket innebär att blendern inte går att använda om locket inte sitter på ordentligt, en säkerhetsåtgärd som motverkar skador samt försäkrar trygg användning. Diska behållaren för hand eller använd rengöringsprogrammet. Blendern har en kraftfull AC-motor på 1200W som går tyst. Gör din läckra smoothie tidigt på morgonen utan att oroa dig över att föra oväsen. Tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez. 5 års garanti får du på produkten vid registrering. En komplett, lätthanterlig och mycket effektiv blender som med fördel kan stå framme på köksbänken och således alltid vara redo för att användas!BR>- Behållare som rymmer 1,4 liter - 5 program, 12 hastighetsnivåer - Låsfunktion för din säkerhet - Kraftfull AC-motor på 1200W som går tyst - 5 års garanti vid registrering av produkt
 • Zwilling - Sorrento Dessertskål 28 cl 2-pack

  zwilling - sorrento dessertskål 28 cl 2-pack
 • Zwilling - Sorrento Dricksglas 47 cl 2-pack

  zwilling - sorrento dricksglas 47 cl 2-pack
  Dricksglas från Zwilling. Glasen har ett elegant utseende, bekväma i handen, låg vikt och håller både den kalla drycken kyld och isolerar den varma så man inte bränner fingrarna. Kan även användas i mikron. Kan med fördel användas även till desserter, smoothies mm.
 • Zwilling Enfinigy Personal Blender 0,55 L - Plast Vit

  zwilling enfinigy personal blender 0,55 l - plast vit
  Blendern från Zwilling har en tålig design med fyra patenterade knivblad i stål, en 550 ml kapacitet och en tyst, kraftfull AC-motor. Den har 2 automatiska program med smoothie funktion och pulsfunktion perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har en användarvänlig funktion med en LED skärm och ett praktiskt vred och en portabel kanna med ett lock för att ta med när du är på språng. Om blendern från Zwilling - Automatiska program med justerbara hastigheter.- Portabel behållare i BPA-fritt tritan med ett lock.- Kapacitet: 55 cl.- Storlek: 13.7 x 35.7 cm.- 600 Watt- Sladdlängd: 850 mm.- Tillverkad i Kina- Designad i Tyskland Skötselråd för blendern - Alla avtagbara delar tål diskmaskin.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Pico Mjölkkastrull Med Beläggning 1,5 L/ø14 Cm - Aluminium Rostfritt Stål

  zwilling pico mjölkkastrull med beläggning 1,5 l/ø14 cm - aluminium rostfritt stål
  Tillgänglig med eller utan beläggning. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling Pico Kastrull 1 L/ø14 Cm - Aluminium Rostfritt Stål

  zwilling pico kastrull 1 l/ø14 cm - aluminium rostfritt stål
  Pico kastrull från Zwilling i rostfri design med effektivt värmeledande sandwichbottnen SIGMA Classic med aluminiumkärna. Försedd med stay cool-handtag. Finns i olika storlekar. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling Pico Kastrull 0,8 L/ø12 Cm - Aluminium Rostfritt Stål

  zwilling pico kastrull 0,8 l/ø12 cm - aluminium rostfritt stål
  Pico kastrull från Zwilling i rostfri design med effektivt värmeledande sandwichbottnen SIGMA Classic med aluminiumkärna. Försedd med stay cool-handtag. Finns i olika storlekar. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling Pico Mjölkkastrull Utan Beläggning 1,5 L/ø14 Cm - Aluminium Rostfritt Stål

  zwilling pico mjölkkastrull utan beläggning 1,5 l/ø14 cm - aluminium rostfritt stål
  Tillgänglig med eller utan beläggning. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Table Blender 1,4 L - Plast Vit

  zwilling enfinigy table blender 1,4 l - plast vit
  Blendern från Zwilling har en tålig design med ett patenterat knivblad i stål, 1.4 L kapacitet och en tyst, kraftfull AC-motor. Den har 5 automatiska program med 12 hastigheter perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har en användarvänlig funktion med en diskret skärm och ett praktiskt vred och ett hölje i rostfritt stål med en värmetålig, BPA-fri kanna i tritan. Om blendern från Zwilling - Automatiska program med justerbara hastigheter.- Värmetålig kanna i BPA-fritt titan.- Kapacitet: 140 cl.- Storlek: 16,5 x 39,9 cm.- 1200 Watt- Sladdlängd: 1000 mm.- Tillverkad i Kina- Designad i Tyskland Skötselråd för blendern - Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Moment S Kastrull Med lock 1,5 L/ø16x7,5 Cm - Glas Rostfritt Stål

  zwilling moment s kastrull med lock 1,5 l/ø16x7,5 cm - glas rostfritt stål
  Moment S Kastrull Med Glaslock 1,5 L/ø16x7,5 Cm från Zwilling. Kastruller Rostfritt Stål Glas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling Fresh & Save Vakuum Gratängform Borosilikatglas 29x10 Cm / 2.8 L - Silikon Grå

  zwilling fresh & save vakuum gratängform borosilikatglas 29x10 cm / 2.8 l - silikon grå
  Gratängformen med vakuumfunktion från Zwilling har en rektangulär design i borosilikatglas med ett BPA-fritt lock i ABS-plast och en QR-kod ovantill för att enkelt läsa av information om innehållet med hjälp av en app. Behållaren hjälper maten att hålla sig fräsch upp till 5 gånger längre. Om behållaren från Zwilling - Kombinera behållaren med Fresh & Save vakuumpump från Zwilling.- Smart QR-kod för att läsa av information om innehållets - Appkompatibel.- Tillverkad av borosilikatglas och BPA-fri ABS-plast.- Kapacitet: 280 cl.- Lång, grund form med en stapelbar design.- Höjd: 100 mm.- Frystålig upp till -20 °C.- Ugnssäker upp till 180 °C.- Finns även som 2 L behållare.- 2 års garanti.- Tillverkad i Kina- Designad i Tyskland Skötselråd för behållaren - Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling Grillknivar 4-pack - Rostfritt Stål Trä

  zwilling grillknivar 4-pack - rostfritt stål trä
  Grillknivar med handtag i rosenträ och tandat blad i 18/10 rostfritt stål från Zwilling. Fyrpack. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Zwilling Moment S Kastrull Med lock 1 L/ø14x7 Cm - Glas Rostfritt Stål

  zwilling moment s kastrull med lock 1 l/ø14x7 cm - glas rostfritt stål
  Moment S Kastrull Med Glaslock 1 L/ø14x7 Cm från Zwilling. Kastruller Rostfritt Stål Glas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Pro Power Blender 1,8 L - Plast Vit

  zwilling enfinigy pro power blender 1,8 l - plast vit
  Blendern från Zwilling har en tålig design med speciella winglet-knivblad i stål, 1.8 L kapacitet och en tyst, kraftfull 4,5 PS/HP BLDC-motor. Den har 7 automatiska program med 12 hastigheter. Den har smarta funktioner med en inbyggd våg, en timer och en skärm, ett hölje i rostfritt stål med en värmetålig, BPA-fri kanna i tritan och ett praktiskt vred på framsidan. Om blendern från Zwilling - Automatiska program med justerbara hastigheter.- Kanna i BPA-fritt tritan.- Inbyggd våg.- Timer.- Tydlig skärm.- 4,5 PS/HP BLDC motor.- Kapacitet: 180 cl.- Storlek: 19,3 x 42,3 cm.- 1200 Watt- Sladdlängd: 1000 mm.- Tillverkad i Kina- Designad i Tyskland Skötselråd för blendern - Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Power Blender 1,8 L - Plast Vit

  zwilling enfinigy power blender 1,8 l - plast vit
  Blendern från Zwilling har en tålig design med speciella winglet knivblad i stål, 1.8 L kapacitet och en tyst, kraftfull AC-motor. Den har 6 automatiska program med 12 hastigheter. Den har smarta funktioner med en inbyggd våg, en timer och en skärm, ett hölje i rostfritt stål med en värmetålig, BPA-fri kanna i tritan och ett praktiskt vred på framsidan. Om blendern från Zwilling - Automatiska program med justerbara hastigheter.- Kanna i BPA-fritt tritan.- AC-motor.- Kapacitet: 180 cl.- Storlek: 19,3 x 42,3 cm.- 1600 Watt- Sladdlängd: 1000 mm.- Tillverkad i Kina- Designad i Tyskland Skötselråd för blendern - Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Kaffebryggare - Plast Svart

  zwilling enfinigy kaffebryggare - plast svart
  Kaffebryggaren från Zwilling har ett minimalistiskt utseende med en hög kvalitet med en generös kapacitet perfekt för stora sällskap. Den har en separat värmeplatta för att hålla värmen länge med en smart timerfunktion. Kaffebryggaren har en hygienisk insida i rostfritt stål för enkel rengöring. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om kaffebryggaren från Zwilling- Kombinera kaffebryggaren med en Enfinigy kaffekvarn från Zwilling.- Kaffebryggaren finns i olika färger.- Certifiering: SCA (Specialty Coffee Association) Golden Cup Standard.- Från serien Enfinigy.- Kapacitet: 12 koppar.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 1,5 L.- Sladdlängd: 1000 mm.- 220-240 V. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Kaffebryggare - Plast Silver

  zwilling enfinigy kaffebryggare - plast silver
  Kaffebryggaren från Zwilling har ett minimalistiskt utseende med en hög kvalitet med en generös kapacitet perfekt för stora sällskap. Den har en separat värmeplatta för att hålla värmen länge med en smart timerfunktion. Kaffebryggaren har en hygienisk insida i rostfritt stål för enkel rengöring. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om kaffebryggaren från Zwilling- Kombinera kaffebryggaren med en Enfinigy kaffekvarn från Zwilling.- Kaffebryggaren finns i olika färger.- Certifiering: SCA (Specialty Coffee Association) Golden Cup Standard.- Från serien Enfinigy.- Kapacitet: 12 koppar.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 1,5 L.- Sladdlängd: 1000 mm.- 220-240 V. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Personal Blender 55 Cl - Stål Svart

  zwilling enfinigy personal blender 55 cl - stål svart
  Blendern från Zwilling har en liten, kompakt storlek med en imponerande prestanda med ett program perfekt för att göra smoothie och en pulsfunktion. Den har en slitstark kanna i BPA-fri tritanplast med ett praktiskt munstycke för att ta med när du är på språng. Blendern har vassa, korsande knivblad för bästa resultat. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om blendern från Zwilling- 600 Watt- Program: 2.- Kapacitet: 55 cl.- 220-240 V. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Power Blender 1,8 L - Plast Svart

  zwilling enfinigy power blender 1,8 l - plast svart
  Blendern från Zwilling har en kraftfull motor med tolv hastigheter med sex program perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har en kanna med en generös kapacitet med knivblad i rostfritt stål och en räfflad kant för ett jämnt och välblandat resultat. Blendern har ett minimalistiskt utseende med lättanvända funktioner. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om blendern från Zwilling- 1800 Watt- Program: 6.- Hastigheter: 12.- Kapacitet: 1,8 L. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Blender 1,4 L - Plast Svart

  zwilling enfinigy blender 1,4 l - plast svart
  Blendern från Zwilling har ett minimalistiskt utseende med lättanvända funktioner perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har en högpresterande motor med tolv hastigheter med fem automatiska program. Blendern har en slitstark kanna i plast med knivblad i rostfritt stål med en räfflad kant för ett jämnt och välblandat resultat. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om blendern från Zwilling- Självrengöringsprogram.- 1200 Watt- Program: 5.- Hastigheter: 12.- Kapacitet: 1,4 L.- 220-240 V. Shoppa Mixers & Blenders och mer Köksmaskiner hos Royal Design.