Hemmässan
www.hemmassan.se

Pimpa din robotgräsklippare

dekalkit till robotgräsklippare, mer personlig gräsklippare

Har du en robotgräsklippare som du tycker ser lite tråkig ut? Pimpa din robotgräsklippare med ett roligt dekalkit!

Husqvarna är en tillverkare som vi tycker har roliga dekalsatser som kan förvandla gräsklipparen till en stor nyckelpiga, zebra eller en klassisk vit och svart kossa som far omkring på gräsmattan och betar.

Köp ett roligt dekalkit

 • Husqvarna Dekalsats Ladybug Automower

  husqvarna dekalsats ladybug automower
  Dekalsats Ladybug från Husqvarna: Förvandla Din Trädgård Med Stil! Förändra utseendet på din Husqvarna Automower/Robotgräsklippare med den färgstarka och kreativa Ladybug dekalsatsen. Genom att&hellip:
 • Dekalsats Geomap Automower

  dekalsats geomap automower
  Husqvarna Dekalsats Geomap: Skapa en Ny Look för Din Automower Uppdatera och personifiera din Husqvarna Automower med Husqvarnas Dekalsats Geomap. Denna sats är speciellt designad för att ge din robotgräsklippare&hellip:
 • Husqvarna Dekalsats Zebra Automower

  husqvarna dekalsats zebra automower
  Husqvarna Dekalsats Zebra: Ge Din Automower En Ny, Unik Look Förnya och personifiera din Husqvarna Automower med Dekalsats Zebra. Detta tillbehör är perfekt för att ge din robotgräsklippare en distinkt&hellip:
 • Husqvarna Dekalsats Camo Automower

  husqvarna dekalsats camo automower
  Husqvarna Dekalsats Camo: Skapa Ett Unikt Utseende För Din Automower Ge din Husqvarna Automower en individuell och tuff stil med vår Dekalsats Camo. Denna högkvalitativa dekalsats är speciellt utformad&hellip:
 • Husqvarna Dekalsats Flowerbed Automower

  husqvarna dekalsats flowerbed automower
  Dekalsats Flowerbed från Husqvarna: Förvandla Din Trädgård Med Stil För alla trädgårdsälskare och Husqvarna-entusiaster där ute - här kommer chansen att ge din Husqvarna Automower/Robotgräsklippare&hellip:
 • Dekalsats Svenska Flaggan Automower

  dekalsats svenska flaggan automower
  Husqvarna Dekalsats Svenska Flaggan: Ge Din Automower En Ny, Stolt Look Uppdatera utseendet på din Husqvarna Automower med vår Dekalsats Svenska Flaggan. Denna dekalsats är designad för att ge din&hellip:

Dekalerna skyddar gräsklipparen mot repor

Det är inte bara en estetisk fråga med dekaler på gräsklipparen. Väljer man en tillverkare som har klisterdekaler av hög kvalité är de även repskyddare. Men det är inte det vanligaste argumentet till varför man väljer att köpa ett dekalkit till gräsklipparroboten.

Det är för att man vill göra den lite roligare och mer personlig. Många har även gett sin robotgräsklippare ett eget namn där Skalman, Robban och Nisse hamnar i topp. Vad heter din hjälpreda i trädgården?