Hemmässan
www.hemmassan.se

Robotgräsklippare

Låt sommaren vara en tid för vila och avkoppling. Med robotgräsklipparen kan du vara säker på att gräsmattan hålls i fint trim. Vi listar kända modeller från ledande tillverkare av automatiska gräsklipparrobotar.

Populärt inom robotgräsklippare

 • RMI 422PC Robotgräsklippare

  rmi 422pc robotgräsklippare
  Stihl RMI 422PC Robotgräsklippare Kompakt, stark och kommunikativ. STIHLs iMow robotklippare RMI 422 PC förenar alla tre egenskaperna, som ger det lilla extra. Utrustad med iMOW-appen* kan du oavsett&hellip:
 • Automower 105 Robotgräsklippare

  automower 105 robotgräsklippare
  Husqvarna Automower 105 Robotgräsklippare Husqvarna Automower 105 är en nyhet från 2016. Modellen ingår i ?Tredje Generationens Robotklipppare? från Husqvarna och är tillverkad för att möta&hellip:
 • RMI 632 Robotgräsklippare

  rmi 632 robotgräsklippare
  Stihl RMI 632 Robotgräsklippare Stihls robotgräsklippare RMI 632 2019 är en välutvecklad maskin som är anpassad för stora gräsmattor upp till 3000 kvadratmeter. Utrustad med massor av effektiva&hellip:
 • Gardena - Skydd för kabeländar

  gardena - skydd för kabeländar
  Gardena - Skydd för kabeländar

Fler tips på robotgräsklippare

Pimpa din robotgräsklippare

Tycker du att alla robotgräsklippare ser tråkiga och alldeles för robotlika ut? Varför då inte köpa ett dekalkit för robotgräsklippare som förvandlar din hjälpreda till en kossa, sebra eller nyckelpiga?