Hemmässan
www.hemmassan.se

DenForm badkar

Välj ett DenForm badkar i den stil som passar till ditt badrum. De har badkaren med rund, halvrund och fyrkantig form samt några på ben. DenForms badkar kan ställas mot en vägg eller vara fristående en bit ut på badrumsgolvet.

Populärt inom DenForm badkar

 • Badkar Denform Zoya Centrum 170 cm

  badkar denform zoya centrum 170 cm
  Ett vackert ovalt badkar med kantfunktion. Detta badkar är inte fristående utan har et panel som täcker tre sidor och därmed ska placeras upp mot en rak vägg. Den breda kanten kan till exempel användas&hellip:
 • Badkar Denform Oval 175 cm

  badkar denform oval 175 cm
  Detta fristående badkar påminner om en modern version av ett lejonfot badkar. Badkaret har samma rundade form och är upphöjt i huvudändan. Huvudänden luttar och är något bredare än fotändan.&hellip:
 • Badkar Denform Valeria 175 cm

  badkar denform valeria 175 cm
  Speciellt och annorlunda! Valeria är egentligen ett fristående badkar, men tack vare den raka kanten på ena långsidan passar badkaret bra att stå upp mot en vägg. Kanten är även praktisk för förvaring&hellip:
 • Badkar Denform Amelie 178 cm

  badkar denform amelie 178 cm
  Ett fristående badkar med strikta former. De rena, raka linjerna och den symmetriska inredningen med avlopp och bräddavlopp placerade i mitten gör det möjligt att placera detta badkar i de flesta badrum.&hellip:

Fler tips på DenForm badkar

 • Badkar Denform Romantika 170 cm

  badkar denform romantika 170 cm
  Ett elegant och klassiskt badkar på lejonfötter. Badkaret har en stilren och bekväm form med en lätt böjd avsmalning i mitten, vilket ger den traditionella vintagelooken. Lejonfötter i krom. Detta&hellip:
 • Badkar Denform Benedicte 170 cm

  badkar denform benedicte 170 cm
  Ett nästan skålformat badkar, som placeras fritt i badrummet. Detta badkar beskriver en perfekt oval och är helt symmetrisk. Badkarets ändar kan båda användas som huvudända eftersom avloppet och&hellip:
 • Badkar Denform Zoya Vänster 170 cm

  badkar denform zoya vänster 170 cm
  Zoya V är ett systerbadkar till Zoya C. Ett vackert badkar i sanitetsakryl med perfekt oval form, som fortfarande kan placeras i ett hörn. Detta badkar är inte fristående utan har en panel på två&hellip:
 • Spabad DenForm King Size 86 jets

  spabad denform king size 86 jets
  Spabad DenForm King Size är ett exklusivt spabad för den stora familjen. Fördelningen av säten räcker gott och väl till både små och stora personer med två liggplatser, två barnsäten, som även&hellip:
 • Spabad DenForm Spacious 75 jets

  spabad denform spacious 75 jets
  Spabad DenForm Spacious har samma omkrets som modellen för 6 personer med två liggplatser, men vi har dragit ner på antalet säten för att göra dem extra stora. Resultatet är känslan av ett lyxigt&hellip:
 • Startpaket DenForm Klorgranulat till Utespa och Pooler

  startpaket denform klorgranulat till utespa och pooler
  Skötselset för användning i spabad och pooler med skimmerkorg framför filtret samt minst 1 m3 vatten. Paketet innehåller grundläggande medel för test av vattenkvalitet och vattenbehandling. Det&hellip:
 • Spabad DenForm 20 16 jets

  spabad denform 20 16 jets
  Spabad DenForm 20 16 jets är särskilt utformat med hänsyn till små ytor. Med sina små mått får detta spabadet för 2 st personer enkelt plats på en liten terrass eller altan. Det är perfekt för&hellip:
 • Spabad DenForm 61 49 jets

  spabad denform 61 49 jets
  Spabad DenForm Modell 61 erbjuder lite mer i jämförelse med modell 52. För en förhållandevis liten merkostnad får du betydligt mer utrustning och bättre komfort. Modell 61 har många fler massagemunstycken&hellip: