Hemmässan
www.hemmassan.se

Landskap of Sweden badkar

Landskap of Sweden är ett märke på lyxiga spabad. Det finns flera olika modeller som Amiata, Etna och Hekla med 88 jetstrålar. Landskap tillverkar också praktiska tillbehör till sina spabad som spabadstrappa, räcke och avlastningsbord.

Populärt inom Landskap of Sweden badkar

 • Spabad Landskap Hengill 63 jets Vital+

  spabad landskap hengill 63 jets vital+
  Spabad Landskap Hengill är ett lyxigt och rymligt spabad för 6 personer. Spabadet har 4 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser. Badet är välisolerat för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat.&hellip:
 • Spabad Landskap Amiata 71 jets Vital+

  spabad landskap amiata 71 jets vital+
  Spabad Landskap of Sweden Amiata Vital+ är en lyxmodell med 3 sittplatser och 2 liggplatser i en deluxeklass som har allt du behöver. Denna storlek på spabad är en storsäljare på marknaden där man&hellip:
 • Spabad Landskap Etna 58 jets Vital

  spabad landskap etna 58 jets vital
  Spabad Landskap of Sweden Etna Vital är ett stabilt val, med 3 sittplatser och 2 liggplatser i en mellanklass som har allt du behöver. Extra undervattensljus i jetsen har installerats för extra myskänsla.&hellip:
 • Avlastningsbord Landskap of Sweden SPA

  avlastningsbord landskap of sweden spa
  Avlastningsbord SPA är ett bord från Landskap of Sweden för ditt spabad som nästan är ett måste så att du slipper ta risker med att mobilen, dryck eller snacks hamnar i badet. Placera dina saker&hellip:

Fler tips på Landskap of Sweden badkar

 • Locklyft Landskap of Sweden

  locklyft landskap of sweden
  Locklyft är en praktisk utrustning från Landskap of Sweden gör det enkelt för dig som har ett spabad. Denna lyft placeras under spabadets kant. När det är dags att bada viker du locket på mitten&hellip:
 • Spabad Landskap Viti 20 jets Eco

  spabad landskap viti 20 jets eco
  Spabad Landskap Viti är ett stilrent spabad för 5 personer. Spabadet har 4 sittplatser och 1 liggplats. Badet är välisolerat för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat. Det har ett isolerat termolock&hellip:
 • Spabadsräcke Landskap of Sweden

  spabadsräcke landskap of sweden
  Spabadsräcke är ett stabilt spabadsräcke från Landskap of Sweden för säker i- och urstigning ur badet. Det fungerar perfekt i kombination med Spabadstrappa Landskap of Sweden.
 • Spabadstrappa Landskap of Sweden

  spabadstrappa landskap of sweden
  Spabadstrappa är en praktisk trappa från Landskap of Sweden i komposit. Det är en stabil och stadig tvåstegstrappa för att du enklare ska kunna ta dig i och ur spabadet.
 • Spabad Landskap Campi 73 jets Vital

  spabad landskap campi 73 jets vital
  Spabad Landskap Campi är ett spabad med mycket utrymme och anpassat för sex personer. Det är utrustat med fyra sittdelar och två bekväma liggdelar. Spabadet är robust isolerat för att klara av kraftigt&hellip:

Landskap spabad för nordiskt klimat

En anledning till att Landskap of Sweden tilltalar köpare i Sverige och Norden är för att de speciellt utvecklat sina spabad för nordiskt klimat. För att spabadet ska klara väder och vind på dessa breddgrader krävs bra isolering.

Hekla spabad från Landskap of Sweden i en svensk trädgårdHekla spabad

En del i det är att kunna lägga på ett termolock som gör uppvärmningen snabbare och håller kvar värmen i vattnet. För att garantera att ett spabad fungerar bra testar Landskap baden i 24 timmar innan de skickas ut till kunder.