Hemmässan
www.hemmassan.se

Landskap of Sweden badkar

Landskap of Sweden är ett märke på lyxiga spabad. Det finns flera olika modeller som Amiata, Etna och Hekla med 88 jetstrålar. Landskap tillverkar också praktiska tillbehör till badkaren som trappa, räcke och avlastningsbord.

Populärt inom Landskap of Sweden badkar

 • Spabad Landskap Amiata 71 jets Vital+

  spabad landskap amiata 71 jets vital+
  Spabad Amiata Vital+ är en lyxmodell från Landskap of Sweden med 3 sittplatser och 2 liggplatser i en deluxeklass som har allt du behöver. Denna storlek på spabad är en storsäljare på marknaden&hellip:
 • Avlastningsbord Landskap of Sweden SPA

  avlastningsbord landskap of sweden spa
  Avlastningsbord SPA är ett bord från Landskap of Sweden för ditt spabad som nästan är ett måste så att du slipper ta risker med att mobilen, dryck eller snacks hamnar i badet. Placera dina saker&hellip:
 • Spabad Landskap Viti 20 jets Eco

  spabad landskap viti 20 jets eco
  Spabad Landskap Viti är ett stilrent spabad för 5 personer. Spabadet har 4 sittplatser och 1 liggplats. Badet är välisolerat för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat. Det har ett isolerat termolock&hellip:
 • Spabadsräcke Landskap of Sweden

  spabadsräcke landskap of sweden
  Spabadsräcke är ett stabilt spabadsräcke från Landskap of Sweden för säker i- och urstigning ur badet. Det fungerar perfekt i kombination med Spabadstrappa Landskap of Sweden.

Fler tips på Landskap of Sweden badkar

 • Spabad Landskap Etna 58 jets Vital

  spabad landskap etna 58 jets vital
  Spabad Landskap of Sweden Etna Vital är ett stabilt val, med 3 sittplatser och 2 liggplatser i en mellanklass som har allt du behöver. Extra undervattensljus i jetsen har installerats för extra myskänsla.&hellip:
 • Spabad Landskap Hekla 88 jets Vital

  spabad landskap hekla 88 jets vital
  Spabad Hekla är ett rymligt spabad för sex personer. Spabadet har fyra ordentliga sittplatser och två liggplatser. Badet är bra isolerat för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat. Det har ett isolerat&hellip:
 • Spabadstrappa Landskap of Sweden

  spabadstrappa landskap of sweden
  Spabadstrappa är en praktisk trappa från Landskap of Sweden i komposit. Det är en stabil och stadig tvåstegstrappa för att du enklare ska kunna ta dig i och ur spabadet.