Hemmässan
www.hemmassan.se

Kaffemaskiner

När du vill fixa kaffet hemma kan du antingen ha manuella bryggare eller helautomatiska kaffemaskiner. Vi tipsar dig om alla typer av maskiner här.

Populärt inom kaffemaskiner

 • Princess - 249412 - Espressomaskin - snabb leverans

  princess - 249412 - espressomaskin - snabb leverans
  Princess - 249412 - Espressomaskin - snabb leverans
 • Bialetti Moka Exclusive Kaffebryggare 3 Koppar - Aluminium Svart

  bialetti moka exclusive kaffebryggare 3 koppar - aluminium svart
  Kaffebryggare från Bialetti med en ikonisk, italiensk retrostil med en diamantformad knopp för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av aluminium med en blank, svart färg och ett vintageinspirerat handtag med en modern, elegant twist. Lämplig för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Kan användas på induktionshällar om den används med Bialettis induktionsplatta. Om kaffebryggaren från Bialetti- Gjord av aluminium.- Ikonisk, italiensk stil.- Lättrengjort säkerhets-ventilsystem.- Diamantformad knopp.- Blank, svart färg.- Kaffebryggaren finns i olika storlekar. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Venus Bronze Kaffebryggare 6 Koppar - Rostfritt Stål Brons

  bialetti venus bronze kaffebryggare 6 koppar - rostfritt stål brons
  Kaffebryggare från Bialetti med en elegant design i rostfritt stål med en brons färg som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har tjocka väggar i premiumkvalitet med ett patenterat säkerhets-ventilsystem för enkel rengöring. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kaffebryggaren från Bialetti- Kaffebryggaren finns i olika storlekar.- Elegant design med en brons färg.- Patenterat säkerhets-ventilsystem.- Tjocka väggar med en hög kvalitet.- Tillverkad av rostfritt stål. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Moka Exclusive Kaffebryggare 6 Koppar - Aluminium Svart

  bialetti moka exclusive kaffebryggare 6 koppar - aluminium svart
  Kaffebryggare från Bialetti med en ikonisk, italiensk retrostil med en diamantformad knopp för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av aluminium med en blank, svart färg och ett vintageinspirerat handtag med en modern, elegant twist. Lämplig för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Kan användas på induktionshällar om den används med Bialettis induktionsplatta. Om kaffebryggaren från Bialetti- Gjord av aluminium.- Ikonisk, italiensk stil.- Lättrengjort säkerhets-ventilsystem.- Diamantformad knopp.- Blank, svart färg.- Kaffebryggaren finns i olika storlekar. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.

Fler tips på kaffemaskiner

 • Kaffebryggare Svart 2373

  kaffebryggare svart 2373
  - Kompakt kaffebryggare i modern design - Kraftfullt värmeelement på 680 watt - Kapacitet: 0.75 liter, vilket motsvarar 6 koppar kaffe - Auto-off: stängs av automatiskt efter 2 timmar - Praktisk löstagbar filterhållare filter storlek: 102 - Vattenniv
 • Smeg - Stora frukostpaketet - Brödrost. vattenkokare. & kaffebryggare - Creme

  smeg - stora frukostpaketet - brödrost. vattenkokare. & kaffebryggare - creme
  Smeg - Stora frukostpaketet - Brödrost. vattenkokare. &: kaffebryggare - Creme
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Aluminium Creme

  smeg manuell espressomaskin - aluminium creme
  Espressomaskin från Smeg med en ny teknologi med en inbyggd kvarn i rostfritt stål för ett jämnt och välblandat resultat. Den har en filterhållare och en ångpip med två inställningar. Espressomaskinen har ett snabbt Themoblock värmesystem, en löstagbar vattenbehållare och en inkluderad mjölkkanna med tillbehör för enkel rengöring. Om espressomaskinen från Smeg- Ny teknologi.- Inbyggd kvarn i rostfritt stål.- Themoblocks värmesystem.- Mångsidiga inställningar med en enkel kontrollpanel.- Professionella tillbehör ingår.- Det är möjligt att ta bort vattenbehållaren. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffebryggare KF7120 Alu

  kaffebryggare kf7120 alu
  Kaffebryggare i modern rostfri design med optimalt bryggsystem för välsmakande och aromrikt kaffe. För sanna kaffe gourmeter som vill njuta av caféstämning hemma. Braun kaffebryggare designades för äkta kaffe gourmeter. De gör kaffe drickandet till e
 • Melitta Epour kaffebryggare Svart-krom

  melitta epour kaffebryggare svart-krom
  Melitta Epour kaffebryggare Svart-krom
 • La Pavoni Botticelli Giotto Premium Espressomaskin - Koppar Rostfritt Stål

  la pavoni botticelli giotto premium espressomaskin - koppar rostfritt stål
  Botticelli Giotto Premium kaffemaskin från La Pavoni är tillverkad av högkvalitativa material, utrustad med enkel kokare med värmeväxlare och vibrationspump. På framsidan finns en manometer som visar trycket vid bryggning, för en precis extrahering av din espresso. Den elektropolerade ytan ger ett blankt utseende med en tålig egenskap genom att eliminera järnoxider. Om kaffemaskinen från La Pavoni Manometrar för tryck vid bryggning. Enkel kokare med värmeväxlare. Single och Double Spouted filterhållare. Pumptryck: 15 bar. Vibrationspump. Ångfunktion. Kapacitet vattetank: 2,9 liter. Kapacitet kokare: 1,8 liter. Medföljande tillbehör Filter för 1 kopp, 2 koppar och Cieco. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Cm7t-125 Performance Kaffebryggare Titanium - Svart

  wilfa cm7t-125 performance kaffebryggare titanium - svart
  Kaffebryggaren från Wilfa har klassisk, tidlös design med löstagbar vattenbehållare med droppstopp för enkel användning. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Designad i Norge. Tillverkad i Kina. Om kaffebryggaren från Wilfa- Klassisk design.- Avtagbar vattenbehållare.- 220-240 V.- 1800 Watt- 5 års garanti.- Bryggtemperatur: 92-96°C Skötselråd för kaffebryggaren- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Melitta Excellent 4.0 kaffebryggare Svart

  melitta excellent 4.0 kaffebryggare svart
  Melitta Excellent 4.0 kaffebryggare Svart
 • Bialetti Moka Express Kaffebryggare Dolce&Gabbana 6 Koppar - Aluminium Röd

  bialetti moka express kaffebryggare dolce&gabbana 6 koppar - aluminium röd
  Kaffebryggare från Bialetti med en ikonisk, italiensk stil med en traditionell design. Den är tillverkad av aluminium med ett säkerhets-ventilsystem för enkel rengöring. Den exklusiva Dolce&Gabbana-utgåvan Moka Express är en hyllning till det konstnärliga hantverket, landskapet och de unika färgerna på Sicilien. Lämplig för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Kan användas på induktionshällar om den används med Bialettis induktionsplatta. Om kaffebryggaren från Bialetti- Gjord av aluminium.- Ikonisk, italiensk stil.- Originaldesign från år 1933.- Formgivare är Alfonso Bialetti.- Mönster: Dolce&Gabbana.- Lättrengjort säkerhets-ventilsystem.- Kaffebryggaren finns i olika storlekar. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Stelton Nohr Slow Drew Dripper Kaffefilter - Rostfritt Stål Black Metallic

  stelton nohr slow drew dripper kaffefilter - rostfritt stål black metallic
  Kaffefiltret från Stelton har en lättanvänd konstruktion i rostfritt stål med ett fint meshtyg för bästa resultat. Det har en återanvändningsbar design för att värna om miljön. Kombinera kaffefiltret med en Nohr kanna från Stelton. Om kaffefiltret från Stelton- Tillverkat av rostfritt stål.- För kaffeentusiaster.- Formgivning av Søren Refsgaard.- Fint meshtyg.- Återanvändningsbar design.- Lättanvänd konstruktion.- Svart, metallisk färg. Skötselråd för kaffefiltret- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • La Pavoni Botticelli Giotto Evoluzione Pid Espressomaskin - Koppar Rostfritt Stål

  la pavoni botticelli giotto evoluzione pid espressomaskin - koppar rostfritt stål
  Botticelli Giotto Evoluzione PID kaffemaskin från La Pavoni är utrustad med enkel kokare i koppar som styrs med PID-system och roterande pump för både vattentanken och direktkopplat vatten. Elektropolerad yta ger ett blankt utseende med en tålig egenskap genom att eliminera järnoxider. Om kaffemaskinen från La Pavoni Manometrar för tryck i kokaren och tryck vid bryggning. Enkel kokare med PID-system som styr ångans temperatur. Pumptryck: 20 bars. Ångfunktion. Tillverkad av högkvalitativa material. Kapacitet vattetank: 2,9 liter. Kapacitet kokare: 1,8 liter. Medföljande tillbehör Enkel och dubbel filterhållare. Filter för 1 kopp, 2 koppar och Cieco. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffebryggare

  kaffebryggare
  Effektiv och elegant kaffebryggare med automatisk avstängning Denna effektiva kaffebryggare med en kapacitet på 1,5 liter brygger snabbt och enkelt ditt väldoftande kaffe. Designen är tidlös i svart och består av en genomskinlig glaskanna med detalje
 • Kaffebryggare Enjoy II Top Svart

  kaffebryggare enjoy ii top svart
  Enjoy Top Therm Kaffebryggare med smak som räcker länge Nu behöver man inte längre kompromissa mellan hög kvalitet, snygga detaljer och överkomligt pris i en thermbryggare, lösningen ligger i Enjoy Top Therm! Ett smakfullt och modernt yttre med detal
 • Bodum Pour Over Kaffebryggare 1 L - Glas

  bodum pour over kaffebryggare 1 l - glas
  Med Pour Over kaffebryggare från Bodum får du garanterat smakrikt och gott kaffe. Kaffebryggaren har en snygg design och är dessutom riktigt enkel att använda. Det är bara att fylla det konformade filtret med nymalt kaffe och häll på en liten mängd varmt vatten över tills allt är genomblött. Häll sedan sakta på resterande vatten i filtret. Kaffet kommer sedan att droppa ner i det munblåsta borosilikatglaset och inom ett par minuter är det redo att serveras och avnjutas. kaffebryggaren finns i flera storlekar. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffebryggare Grind&Brew

  kaffebryggare grind&brew
  Avnjut nymalda bönor och färskbryggt kaffe hemma Drömmer om du om en nymald kopp kaffe? Med Chester Grind & Brew har det aldrig varit enklare. Häll i dina bönor och ställ in den kvalitén på malningen som just du önskar - från grovmalet till finmalet.
 • Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Stone grey

  moccamaster moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l stone grey
  Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Stone grey
 • Kaffebryggare Excellent 5.0 Svart

  kaffebryggare excellent 5.0 svart
  Ett nytt kapitel av en lång framgångssaga Excellent 5.0 är en modern utveckling av den beprövade och testade kaffebryggaren Melitta® Excellent. Den utmärkta, aromatiska kaffesmaken är ett resultat av bryggtekniken som certifierats av ECBC (Golden Cof
 • Smeg - BCC12WHMEU espressomaskin - snabb leverans

  smeg - bcc12whmeu espressomaskin - snabb leverans
  Smeg - BCC12WHMEU espressomaskin - snabb leverans
 • Smeg Kaffebryggare - Rostfritt Stål Cream

  smeg kaffebryggare - rostfritt stål cream
  Kaffebryggare från Smeg har ett utseendet som gör den till ett äkta stilobjekt, i perfekt harmoni med designen som kännetecknar Smegs typiska 50-tals estetik. Dessutom är det också ett nav för teknik, vilket garanterar ultimat prestanda och smidig upplevelse med bland annat LED-display som visar vad klockan är. Utrustad med bekväma funktioner som indikator för vattennivå, knapp för aromintensitet, anpassning av vattenhårdhet samt varmhållning i upp till 40 minuter.Medföljande tillbehör Kaffemått för att mäta upp malet kaffe Återanvändningsbart kaffefilter Egenskaper LED-display med klocka, tidsanvisning 0-24 Aromaintensitetsknapp Varmhållning i upp till 40 minuter Timer med autostart Avkalkningsindikator 10 koppar maxkapacitet 1,25 liters vattentank 90° locköppning för enkel vattenpåfyllning i bryggaren Nivåindikator för vatten Kanna ingår. Ljudsignal, går att stänga av Vikt: 3,4 kg Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Svart

  moccamaster moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l svart
  Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Svart
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Aluminium Svart

  smeg manuell espressomaskin - aluminium svart
  Espressomaskin från Smeg med en ny teknologi med en inbyggd kvarn i rostfritt stål för ett jämnt och välblandat resultat. Den har en filterhållare och en ångpip med två inställningar. Espressomaskinen har ett snabbt Themoblock värmesystem, en löstagbar vattenbehållare och en inkluderad mjölkkanna med tillbehör för enkel rengöring. Om espressomaskinen från Smeg- Ny teknologi.- Inbyggd kvarn i rostfritt stål.- Themoblocks värmesystem.- Mångsidiga inställningar med en enkel kontrollpanel.- Professionella tillbehör ingår.- Det är möjligt att ta bort vattenbehållaren. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • WMF Kitchenminis kaffebryggare glas 5 koppar Svart-silver

  wmf kitchenminis kaffebryggare glas 5 koppar svart-silver
  WMF Kitchenminis kaffebryggare glas 5 koppar Svart-silver
 • C3 Perkulator 10kp Svart

  c3 perkulator 10kp svart
  C3 Perkulator 10kp Svart
 • Melitta Excellent 5.0 kaffebryggare Svart

  melitta excellent 5.0 kaffebryggare svart
  Melitta Excellent 5.0 kaffebryggare Svart
 • Melitta Excellent Grande kaffebryggare 1,5 l Vit

  melitta excellent grande kaffebryggare 1,5 l vit
  Melitta Excellent Grande kaffebryggare 1,5 l Vit
 • Wilfa Svart Presisjon Kaffebryggare Wsp-2a - Rostfritt Stål Silver

  wilfa svart presisjon kaffebryggare wsp-2a - rostfritt stål silver
  Wilfa Svart Presisjon är en uppföljare av den populära och prisbelönta WSP-1. Nu i en ny skandinavisk design som del av Wilfas serie Svart - framtagen i samarbete med barista-världsmästaren Tim Wendelboe och DesignIt. WSP-2A är en automatisk kaffebryggare vilket gör det enkelt att brygga det perfekta kaffet.Kaffebryggaren är utrustad med avtagbar vattenbehållare med måttindikation, så att du kan mäta upp exakt rätt mängd kaffe varje gång. Kaffebryggaren är även försedd med Flow Control vilket innebär att du kan justera bryggtiden, oavsett om du vill bara vill ha en kopp eller en hel kanna.Egenskaper Effekt 1840 W 1,25 liters kapacitet, ger 1-12 koppar Automatisk avstängning Avtagbar vattenbehållare med måttindikation Justerbart droppstopp Kalkfilter Patenterat värmesystem Tyst vattenpump Perfekt bryggtemperatur Varmhållningsfunktion Flow Control Vikt 4,1 kg Godkänd av European Coffee Brewing Center Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Venus Kaffebryggare 6 Koppar - Rostfritt Stål

  bialetti venus kaffebryggare 6 koppar - rostfritt stål
  Kaffebryggare från Bialetti med en elegant design i rostfritt stål med en klassisk färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har tjocka väggar i premiumkvalitet med ett patenterat säkerhets-ventilsystem för enkel rengöring. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kaffebryggaren från Bialetti- Kaffebryggaren finns i olika storlekar.- Elegant design.- Patenterat säkerhets-ventilsystem.- Tjocka väggar med en hög kvalitet.- Tillverkad av rostfritt stål. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Nespresso Krups Citiz Kapselmaskin 1 L - Silver

  nespresso krups citiz kapselmaskin 1 l - silver
  Nespresso Krups Citiz espressomaskin gör både kaffeälskaren och den designmedvetne tillfredsställd genom att skänka elegans till dagens kaffestunder. Krups Citiz espressomaskin håller Nespressos höga kvalitetskrav med högt tryck och snabb uppvärmning som gör espressomaskinen redo på 25 sekunder. En kompakt och slimmad design som är enkel att använda och rengöra.Kapselpaket medföljer.Egenskaper Snabb uppvärmning 25 sekunder 2 kaffevarianter Kapselpaket medföljer 19 bars pumptryck Vattentank 1 liter Vikt: 3,31 kg 5 års garanti Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bodum Pour Over kaffebryggare 1 l kork

  bodum pour over kaffebryggare 1 l kork
  Bodum Pour Over kaffebryggare 1 l kork
 • OBH Nordica Coffee Box kaffebryggare Svart

  obh nordica coffee box kaffebryggare svart
  OBH Nordica Coffee Box kaffebryggare Svart
 • Melitta Easy 2.0 kaffebryggare Svart

  melitta easy 2.0 kaffebryggare svart
  Melitta Easy 2.0 kaffebryggare Svart
 • C3 Perkulator rostfritt stål 6kp Rostfritt stål

  c3 perkulator rostfritt stål 6kp rostfritt stål
  C3 Perkulator rostfritt stål 6kp Rostfritt stål
 • Kaffebryggare CDT Grand

  kaffebryggare cdt grand
  Kaffebryggare i större utförande som är avsedd för kontor. Brygger 14 koppar/1,8 liter kaffe på 7 minuter. Perfekt smak i varje kopp med två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92–96° – den perfekta bryggtemperaturen. Det andra håller
 • La Pavoni Cellini Premium Espressomaskin - Koppar Rostfritt Stål

  la pavoni cellini premium espressomaskin - koppar rostfritt stål
  Cellini Premium espressomaskin från La Pavoni ger dig perfekt extraherad espresso, som om du har en italiensk kaffebar hemma i köket. Utrustad med traditionell roterande pump och två manometrar som mäter tryck vid bryggning och i kokaren. Högkvalitativa Cellini Premium från La Pavoni ger dig möjligheten till att servera äkta italiensk espresso med stil. Utrustad med rotationspump och två manometrar Den smarta värmeväxlaren gör att du kan brygga kaffe och skumma mjölk samtidigt. Med ångfunktion för att skumma mjölk och stay cool-kran för varmvatten när du vill brygga dig en americano eller en kopp te. Om espressomaskin från La Pavoni Två manometrar för tryck vid bryggning och pumptryck. Roterande pump. Pumptryck: 20 bar. Ångfunktion för att skumma mjölk. Kran för varmvatten och te. Värmeväxlare för att brygga kaffet och skumma mjölk simultant. Kapacitet vattentank: 2,9 liter. Kapacitet kokare: 1,8 liter. Medföljande tillbehör Enkel och dubbel filterhållare. Filter för 1 kopp, 2 koppar och Cieco. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Braun - Kaffebryggare KF47.1WH Classic - snabb leverans

  braun - kaffebryggare kf47.1wh classic - snabb leverans
  Braun - Kaffebryggare KF47.1WH Classic - snabb leverans
 • Kaffebryggare Look IV

  kaffebryggare look iv
  Praktisk och enkel kopp efter kopp Sedan försäljningsstarten 1998 har Look-kaffebryggare tillhört de mest köpta år efter år över hela världen. Look Basic är en praktisk och smidig modell som finns i svart eller vitt. Den har aromväljare som ger dig m
 • Hario Hario V60 pour over kaffebryggare 70 cl

  hario hario v60 pour over kaffebryggare 70 cl
  Hario Hario V60 pour over kaffebryggare 70 cl
 • La Pavoni Botticelli Specialty Giotto Guru Espressomaskin - Koppar Rostfritt Stål

  la pavoni botticelli specialty giotto guru espressomaskin - koppar rostfritt stål
  Med det avancerade Brewing Pressure Profiling Control-systemet kan Botticelli Specialty Giotto Guru espressomaskin från La Pavoni styra över vattentrycket i realtid medan kaffet bryggs, för en perfekt extraherad espresso. Det smarta PID-systemet styr både över kaffets och ångans temperatur. Utrustad med dubbel kokare i koppar och en roterande pump. Den elektropolerade ytan ger ett blankt utseende med tålig karaktär genom att eliminera järnoxider. Om kaffemaskinen från La Pavoni BPPC-system (Brewing Pressure Profiling Control). Manometrar för tryck i kokaren och tryck vid bryggning. Dubbel kokare med PID-system som styr temperaturen av både kaffe och ånga. Competizione-duschskärm och filter på bryggruppen. Pumptryck: 20 bar. Roterande pump. Kapacitet vattetank: 2,9 liter. Kapacitet kokare: 1,8 liter. Medföljande tillbehör Dubbel och Fascino filterhållare. Filter för 2 koppar, Cieco samt Competition 16 g och 20 g. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg - Lilla frukostpaketet - Brödrost. mindre vattenkokare. & kaffebryggare - Creme

  smeg - lilla frukostpaketet - brödrost. mindre vattenkokare. & kaffebryggare - creme
  Smeg - Lilla frukostpaketet - Brödrost. mindre vattenkokare. &: kaffebryggare - Creme
 • Smeg Bean To Cup Kaffemaskin - Plast Vit

  smeg bean to cup kaffemaskin - plast vit
  Kaffemaskinen från Smeg har en exklusiv, högkvalitativ 50-talsstil perfekt för designälskaren. Den har flera, smarta funktioner för optimerad prestanda. Välj mellan olika färger. Om kaffemaskinen från Smeg- Exklusiv 50-talsstil.- Justerbar malningsgrad.- Justerbar kaffelängd.- Justerbar koppstorlek.- Justerbar vattenhårdhet.- Automatisk avstängning.- Avtagbar vattenbehållare.- Finns även med mjölkskummare.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för kaffemaskinen- Rengör och avkalka maskinen regelbundet. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Anthracite

  moccamaster moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l anthracite
  Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Anthracite
 • La Pavoni Stradivari Professional Espressomaskin - Mässing Stål

  la pavoni stradivari professional espressomaskin - mässing stål
  Stradivari Professional espressomaskin från La Pavoni togs fram 2005 med sin stilrena formgivning och stabila funktion tack vare La Pavonis mångåriga erfarenhet och kunskap inom hantverket med espressomaskiner. En funktionell espressomaskin med inspiration från den dyrbara violinen med samma namn, där spaken symboliserar stråken.En estetisk, iögonfallande design kombinerad med den utsökta kaffeupplevelsen av att brygga kaffet med manuellt tryck som du håller exakt koll på med den tydliga manometern. Välj mellan olika utförande: stål med svarta handtag i bakelit eller stål med trähandtag. Om espressomaskinen från La Pavoni Tidlös design från 2005 inspirerad av den dyrbara violinen Stradivari. Kapacitet vattentank: 1,6 L / 16 espressokoppar. Ångmunstycke för att värma och skumma mjölk. Manometer för att hålla exakt koll på trycket. Ljusindikator för uppnådd temperatur. Medföljande tillbehör Kaffefilter för singel och dubbel espresso. 3 st hålmunstycken med Ø1,2 mm. Cappuccino Automatic. Standard filterhållare. Kaffemått. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffebryggare Melitta ONE Pure

  kaffebryggare melitta one pure
  Kaffebryggare som trollar fram utmärkt kaffe – aromatiskt, hett och snabbt! Hemligheten är en hög bryggtemperatur – den optimala temperaturen på 92-96°C hålls under hela bryggprocessen. • Kort bryggtid på 4-6 min. • Vattnet fördelar sig med nio hål j
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Plast Svart

  smeg manuell espressomaskin - plast svart
  Espressomaskin från Smeg med en pålitlig, vacker design med praktiska funktioner och en mångsidig filterhållare i rostfritt stål. Den har ett snabbt Thermoblock värmesystem perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Espressomaskinen har en avtagbar droppbricka för enkel rengöring med en kompakt storlek perfekt för det lilla köket. Tillverkad i Italien. Om espressomaskinen från Smeg- Espressomaskinen finns i olika färger.- 1350 Watt- Kapacitet: 1,1 L.- Mångsidig filterhållare.- Kompakt design.- Avtagbar droppbricka.- Gjord av plast och rostfritt stål. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • La Pavoni Kube Mill Kaffekvarn - Rostfritt Stål Vit

  la pavoni kube mill kaffekvarn - rostfritt stål vit
  Kube Mill kaffekvarn från La Pavoni har ett stilrent utseende med en kompakt kropp i rostfritt stål och en rundare bönbehållare som skapar en kontrast mellan mjuk och kantig form.Försedd med imponerande funktion som ger en högkvalitativ malning. Perfekt bas för att brygga en optimal kopp espresso tillsammans med din La Pavoni espressomaskin. Om kaffekvarnen från La Pavoni Kapacitet bönbehållare: 300 g. Effekt: 100W. Vikt: 3 kg. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Severin Filka KA helautomatisk filterkaffebryggare glaskanna Borstat stål-svart

  severin filka ka helautomatisk filterkaffebryggare glaskanna borstat stål-svart
  Severin Filka KA helautomatisk filterkaffebryggare glaskanna Borstat stål-svart
 • Kaffebryggare CD Grand Polished

  kaffebryggare cd grand polished
  Kaffebryggare i större utförande som är avsedd för kontor. Brygger 14 koppar/1,8 liter kaffe på 7 minuter. Perfekt smak i varje kopp med två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92–96° – den perfekta bryggtemperaturen. Det andra håller
 • Smeg Kaffebryggare - Rostfritt Stål Vit

  smeg kaffebryggare - rostfritt stål vit
  Kaffebryggare från Smeg har ett utseendet som gör den till ett äkta stilobjekt, i perfekt harmoni med designen som kännetecknar Smegs typiska 50-tals estetik. Dessutom är det också ett nav för teknik, vilket garanterar ultimat prestanda och smidig upplevelse med bland annat LED-display som visar vad klockan är. Utrustad med bekväma funktioner som indikator för vattennivå, knapp för aromintensitet, anpassning av vattenhårdhet samt varmhållning i upp till 40 minuter.Medföljande tillbehör Kaffemått för att mäta upp malet kaffe Återanvändningsbart kaffefilter Egenskaper LED-display med klocka, tidsanvisning 0-24 Aromaintensitetsknapp Varmhållning i upp till 40 minuter Timer med autostart Avkalkningsindikator 10 koppar maxkapacitet 1,25 liters vattentank 90° locköppning för enkel vattenpåfyllning i bryggaren Nivåindikator för vatten Kanna ingår. Ljudsignal, går att stänga av Vikt: 3,4 kg Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • La Pavoni Europiccola Espressomaskin Stål / handtag - Mässing Trä

  la pavoni europiccola espressomaskin stål / handtag - mässing trä
  Europiccolo espressomaskin designades på 1950-talet, en imponerande del ur den italienska designhistorien. Den har en tidlös design med högkvalitativa material och stabil funktion som håller under lång tid. Med en stort värmeelement behöver den väldigt lite underhåll då överblivna kalkavlagringar har minimal påverkan på funktionen. Gör den bästa espresson med exakt önskat tryck som du styr via spaken. Med ångmunstycket som styrs med ett lättanvänt vred kan du även göra cappucino och andra kaffedrycker med varm, skummad mjölk.Välj mellan olika utföranden: stålfärgad med svarta handtag, med trähandtag eller en läcker svart bas. Om espressomaskinen från La Pavoni Kapacitet vattentank: 0,8 L / 8 espressokoppar. Ångmunstycke för att skumma mjölk. Vattennivåindikator. Temperaturindikator som slås av när maskinen är uppvärmd och redo. Effekt: 950 W. Medföljande tillbehör Kaffefilter för singel och dubbel espresso. 3 st hålmunstycken med Ø1,2 mm. Cappuccino Automatic (ej till Europiccolo Stål, LPLELQ01EU). Standard filterhållare. Kaffemått. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Severin Severin KA 4808 Compact kaffebryggare 4 koppar Rostfritt stål-svart

  severin severin ka 4808 compact kaffebryggare 4 koppar rostfritt stål-svart
  Severin Severin KA 4808 Compact kaffebryggare 4 koppar Rostfritt stål-svart
 • Perkolator Rostfri stål 12kp

  perkolator rostfri stål 12kp
  Sveriges mest sålda perkolator för starkt varmt kaffe finns nu med automatisk avstängning. Den är kompatibel till EU:s nya ECO-direktiv. Avstängningen sker 40 min efter påbörjad bryggning. Kaffet håller dricktemperatur upp till 1 timme efter avstängn

Olika typer av kaffemaskiner

Espressomaskin

Espressomaskiner kan mala kaffe från bönor, hetta upp vatten och göra små espressokoppar till full kopp med kaffe. Är vatten och bönor påfyllt räcker det med en knapptryckning så kommer gott kaffe ut på under minuten. Se tips på espressomaskiner här.

Kaffebryggare

Med malet kaffe och ett filter kan du brygga en kanna med kaffe enkelt och billigt. Kaffebryggaren är det enklaste, vanligaste och billigaste sättet att fixa kaffet på. Se tips på kaffebryggare.

Perkolator

Perkulator (perkolator) är en speciell typ av kaffebryggare kan man säga. Den utgår också från malkaffe men vattnet kokas upp och filtreras genom det malda kaffet flera gånger till skillnad från en gång i en kaffebryggare. Se tips på perkolatorbryggare.

Kapselmaskin

Kapselmaskinen ger dig en förenklad metod när du bara gör kaffe till dig själv. En kapsel med valfri kaffesmak (espresso, latte, choco coffee etc) placeras i maskinen, vatten fylls på och en knapptryckning är det enda du behöver göra.