Hemmässan
www.hemmassan.se

Kaffebryggare

Vi har sammanställt en lista över märken och kaffebryggare från A till Ö. Här ser du bilder och aktuella priser online på bryggarna från Moccamaster, OBH Nordica och Electrolux. Det finns kaffebryggare i alla olika prisklasser, design och kvalitet.

Populärt inom kaffebryggare

 • Witt Classic Kaffebryggare Wcc800w - Vit

  witt classic kaffebryggare wcc800w - vit
  Witt Classic kaffebryggare passar perfekt för den som ofta gör kaffe för lite större sällskap. Till skillnad från andra kaffebryggare har denna modell en större kaffekanna som rymmer 1,5 liter. Kaffebryggaren har dessutom en stilren och funktonell design som passar in alla miljöer. Välj mellan två färger: matt svart eller vit. Om Classic kaffebryggare från Witt – Modell: WCC800W/WCC800B.– Digital display med timer.– Kokplatta som håller kaffet varmt.– Brygger ca 12-15 koppar kaffe.– Avtagbar filterhållare– Vattennivåindikator.– Droppventil.Se mer information i den bifogade PDF-filen. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Moka Exclusive Kaffebryggare 6 Koppar - Aluminium Svart

  bialetti moka exclusive kaffebryggare 6 koppar - aluminium svart
  Kaffebryggare från Bialetti med en ikonisk, italiensk retrostil med en diamantformad knopp för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av aluminium med en blank, svart färg och ett vintageinspirerat handtag med en modern, elegant twist. Lämplig för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Kan användas på induktionshällar om den används med Bialettis induktionsplatta. Om kaffebryggaren från Bialetti- Gjord av aluminium.- Ikonisk, italiensk stil.- Lättrengjort säkerhets-ventilsystem.- Diamantformad knopp.- Blank, svart färg.- Kaffebryggaren finns i olika storlekar. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Moka Exclusive Kaffebryggare 3 Koppar - Aluminium Svart

  bialetti moka exclusive kaffebryggare 3 koppar - aluminium svart
  Kaffebryggare från Bialetti med en ikonisk, italiensk retrostil med en diamantformad knopp för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av aluminium med en blank, svart färg och ett vintageinspirerat handtag med en modern, elegant twist. Lämplig för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Kan användas på induktionshällar om den används med Bialettis induktionsplatta. Om kaffebryggaren från Bialetti- Gjord av aluminium.- Ikonisk, italiensk stil.- Lättrengjort säkerhets-ventilsystem.- Diamantformad knopp.- Blank, svart färg.- Kaffebryggaren finns i olika storlekar. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Venus Bronze Kaffebryggare 6 Koppar - Rostfritt Stål Brons

  bialetti venus bronze kaffebryggare 6 koppar - rostfritt stål brons
  Kaffebryggare från Bialetti med en elegant design i rostfritt stål med en brons färg som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har tjocka väggar i premiumkvalitet med ett patenterat säkerhets-ventilsystem för enkel rengöring. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kaffebryggaren från Bialetti- Kaffebryggaren finns i olika storlekar.- Elegant design med en brons färg.- Patenterat säkerhets-ventilsystem.- Tjocka väggar med en hög kvalitet.- Tillverkad av rostfritt stål. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.

Fler tips på kaffebryggare

 • Melitta Kaffebryggare Enjoy II Top Sv Transparent

  melitta kaffebryggare enjoy ii top sv transparent
  Melitta Kaffebryggare Enjoy II Top Sv Transparent
 • Kaffebryggare KF7120 Alu

  kaffebryggare kf7120 alu
  Kaffebryggare i modern rostfri design med optimalt bryggsystem för välsmakande och aromrikt kaffe. För sanna kaffe gourmeter som vill njuta av caféstämning hemma. Braun kaffebryggare designades för äkta kaffe gourmeter. De gör kaffe drickandet till e
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Aluminium Creme

  smeg manuell espressomaskin - aluminium creme
  Espressomaskin från Smeg med en ny teknologi med en inbyggd kvarn i rostfritt stål för ett jämnt och välblandat resultat. Den har en filterhållare och en ångpip med två inställningar. Espressomaskinen har ett snabbt Themoblock värmesystem, en löstagbar vattenbehållare och en inkluderad mjölkkanna med tillbehör för enkel rengöring. Om espressomaskinen från Smeg- Ny teknologi.- Inbyggd kvarn i rostfritt stål.- Themoblocks värmesystem.- Mångsidiga inställningar med en enkel kontrollpanel.- Professionella tillbehör ingår.- Det är möjligt att ta bort vattenbehållaren. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffebryggare Easy 2.0 Therm 2 Kannor Svart

  kaffebryggare easy 2.0 therm 2 kannor svart
  Easy Therm - Håller värmen och bevarar smaken! Melitta® Easy Therm är en bra kaffebryggare med en praktisk isolerad kanna i modern designen. Det är enkelt att se vattennivån på vattenbehållarens framsida när man fyller på vatten. Den isolerade kannan
 • Smeg - Stora frukostpaketet - Brödrost. vattenkokare. & kaffebryggare - Pastelblå

  smeg - stora frukostpaketet - brödrost. vattenkokare. & kaffebryggare - pastelblå
  Smeg - Stora frukostpaketet - Brödrost. vattenkokare. &: kaffebryggare - Pastelblå
 • Smeg Kaffebryggare - Rostfritt Stål Pastellgrön

  smeg kaffebryggare - rostfritt stål pastellgrön
  Kaffebryggare från Smeg har ett utseendet som gör den till ett äkta stilobjekt, i perfekt harmoni med designen som kännetecknar Smegs typiska 50-tals estetik. Dessutom är det också ett nav för teknik, vilket garanterar ultimat prestanda och smidig upplevelse med bland annat LED-display som visar vad klockan är. Utrustad med bekväma funktioner som indikator för vattennivå, knapp för aromintensitet, anpassning av vattenhårdhet samt varmhållning i upp till 40 minuter.Medföljande tillbehör Kaffemått för att mäta upp malet kaffe Återanvändningsbart kaffefilter Egenskaper LED-display med klocka, tidsanvisning 0-24 Aromaintensitetsknapp Varmhållning i upp till 40 minuter Timer med autostart Avkalkningsindikator 10 koppar maxkapacitet 1,25 liters vattentank 90° locköppning för enkel vattenpåfyllning i bryggaren Nivåindikator för vatten Kanna ingår. Ljudsignal, går att stänga av Vikt: 3,4 kg Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bodum Pour Over kaffebryggare med evighetsfilter 1 l

  bodum pour over kaffebryggare med evighetsfilter 1 l
  Bodum Pour Over kaffebryggare med evighetsfilter 1 l
 • La Pavoni Esperto Competente Espressomaskin - Mässing Guld

  la pavoni esperto competente espressomaskin - mässing guld
  Esperto är en serie espressomaskiner styrda med spak från anrika La Pavoni. Med högkvalitativa material och möjlighet att noggrant hålla koll på inställningar genom den spakstyrda anordningen gör sig maskinen perfekt för professionellt hemmabruk. Espressomaskinen har en imponerande design prydd med en dekorativ örn högst upp med ett majestätiskt uttryck. Örnen fungerar även som ett praktiskt stöd när du drar ned spaken. Välj mellan olika färger. Esperto har en kokare som värmesystem och en manometer för att manuellt hantera trycket när du brygger för att få din espresso precis som du föredrar den. Om espressomaskinen från La Pavoni Brewing Pressure Profiling Control, BPPC. Kapacitet vattentank: 1,6 L / 16 koppar. Ångmunstycke för att skumma mjölk. Vattennivåindikator. Boiler manometer för att enkelt hålla koll på det manuella trycket. Temperaturindikator med tydlig lampa. Medföljande tillbehör 2 st hålmunstycken med storlek Ø1,2 mm och Ø2 mm. Standard och Fascino filterhållare för extra krämighet. Cappuccino Auromatic. Kaffefilter för singel och dubbel espresso samt Comptetitzione. Stamper. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Severin Aroma Select kaffebryggare KA Rostfritt stål

  severin aroma select kaffebryggare ka rostfritt stål
  Severin Aroma Select kaffebryggare KA Rostfritt stål
 • Smeg Kaffekanna Till Kaffebryggare - Glas Transparent

  smeg kaffekanna till kaffebryggare - glas transparent
  Passar Smeg Kaffebryggare DCF01 och DCF02. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Sage Creatista Plus Kaffemaskin - Rostfritt Stål

  sage creatista plus kaffemaskin - rostfritt stål
  Kaffemaskinen från Sage har tidlös, stilren design i rostfritt stål med enkel användning perfekt för att göra ditt favoritkaffe, med eller utan mjölk. Den har avtagbar vattenbehållare på baksidan för enkel användning. Den har automatisk avstängning för säker användning, skjutbar droppbricka för enkel rengöring och olika inställningar perfekta för att göra ditt favoritkaffe. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Kina. Om kaffemaskinen från Sage- Kaffemaskinen kommer i olika färger.- Vikt: 5,2 kg.- Djup: 308 mm.- 1600 Watt- Bredd: 393 mm.- Höjd: 308 mm.- Kapacitet: 150.0 cl.- Sladdlängd: 1200 mm.- Det är möjligt att ta bort vattenbehållaren. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffebryggare Eco 750W

  kaffebryggare eco 750w
  Emerio´s snygga kaffebryggare 1,25L ( motsvarar ca 8-10 koppar) med automatisk avstängning. - Effekt: 750W - Kapacitet 1,25L, 8-10 koppar - Droppstopp - Indikatorlampa - Automatisk avstängning - Värmeelement på plattan - Avtagbar filterhållare - Vatt
 • Nespresso Krups Citiz Kapselmaskin 1 L - Silver

  nespresso krups citiz kapselmaskin 1 l - silver
  Nespresso Krups Citiz espressomaskin gör både kaffeälskaren och den designmedvetne tillfredsställd genom att skänka elegans till dagens kaffestunder. Krups Citiz espressomaskin håller Nespressos höga kvalitetskrav med högt tryck och snabb uppvärmning som gör espressomaskinen redo på 25 sekunder. En kompakt och slimmad design som är enkel att använda och rengöra.Kapselpaket medföljer.Egenskaper Snabb uppvärmning 25 sekunder 2 kaffevarianter Kapselpaket medföljer 19 bars pumptryck Vattentank 1 liter Vikt: 3,31 kg 5 års garanti Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Melitta Easy 2.0 kaffebryggare Svart

  melitta easy 2.0 kaffebryggare svart
  Melitta Easy 2.0 kaffebryggare Svart
 • Bodum Pour Over kaffebryggare 1 l kork

  bodum pour over kaffebryggare 1 l kork
  Bodum Pour Over kaffebryggare 1 l kork
 • Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Anthracite

  moccamaster moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l anthracite
  Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Anthracite
 • Kaffebryggare Enfinigy 1,5 l

  kaffebryggare enfinigy 1,5 l
  Zwillings prisbelönta kaffebryggare är designad med effektivitet, kvalitet och toppmoderna funktioner. Bryggaren håller en konsekvent bryggtemperatur på 92 till 96 °C. Detta ger en optimal bryggning och fyllig kaffearom. Insidan i rostfritt stål är m
 • Moccamaster Manual kaffebryggare 1,25 l Polerad silver

  moccamaster manual kaffebryggare 1,25 l polerad silver
  Moccamaster Manual kaffebryggare 1,25 l Polerad silver
 • Hario Hario kaffe cold brew flaska 70 cl Svart

  hario hario kaffe cold brew flaska 70 cl svart
  Hario Hario kaffe cold brew flaska 70 cl Svart
 • Wilfa Bloom Pour Over Filter - Rostfritt Stål Svart

  wilfa bloom pour over filter - rostfritt stål svart
  Filtret från Wilfa har en enkel, smart design med ett stålnät med dubbla lager för bästa resultat. Det har en lätt vikt med en liten storlek perfekt för det lilla köket. Kan användas både när du är på språng och hemma. Om filtret från Wilfa- Manuell kaffebryggare.- Stålnät med dubbla lager.- Perfekt kaffe.- Intensiv smakupplevelse.- Kapacitet: 4 koppar.- 5 års garanti. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Plast Vit

  smeg manuell espressomaskin - plast vit
  Espressomaskin från Smeg med en pålitlig, vacker design med praktiska funktioner och en mångsidig filterhållare i rostfritt stål. Den har ett snabbt Thermoblock värmesystem perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Espressomaskinen har en avtagbar droppbricka för enkel rengöring med en kompakt storlek perfekt för det lilla köket. Tillverkad i Italien. Om espressomaskinen från Smeg- Espressomaskinen finns i olika färger.- 1350 Watt- Kapacitet: 1,1 L.- Mångsidig filterhållare.- Kompakt design.- Avtagbar droppbricka.- Gjord av plast och rostfritt stål. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Venus Kaffebryggare 6 Koppar - Rostfritt Stål

  bialetti venus kaffebryggare 6 koppar - rostfritt stål
  Kaffebryggare från Bialetti med en elegant design i rostfritt stål med en klassisk färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Den har tjocka väggar i premiumkvalitet med ett patenterat säkerhets-ventilsystem för enkel rengöring. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kaffebryggaren från Bialetti- Kaffebryggaren finns i olika storlekar.- Elegant design.- Patenterat säkerhets-ventilsystem.- Tjocka väggar med en hög kvalitet.- Tillverkad av rostfritt stål. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Melitta Aromaboy kaffebryggare 30 cl Svart

  melitta aromaboy kaffebryggare 30 cl svart
  Melitta Aromaboy kaffebryggare 30 cl Svart
 • Kaffebryggare 27010-56 Honeycomb White

  kaffebryggare 27010-56 honeycomb white
  Kaffebryggare i texturerad plast med polerade accenter Finns i färgerna vit och svart och ingår i en frukostserie om vattenkokare, brödrost och kaffebryggare. Kaffebryggaren kommer med en 1,25L glaskanna vilket möjliggör bryggning av 10 stora koppar
 • Kaffebryggare 27011-56 Honeycomb Black

  kaffebryggare 27011-56 honeycomb black
  Kaffebryggare i texturerad plast med polerade accenter Finns i färgerna vit och svart och ingår i en frukostserie om vattenkokare, brödrost och kaffebryggare. Kaffebryggaren kommer med en 1,25L glaskanna vilket möjliggör bryggning av 10 stora koppar
 • La Pavoni Europiccola Espressomaskin Bas - Mässing Svart

  la pavoni europiccola espressomaskin bas - mässing svart
  Europiccolo espressomaskin designades på 1950-talet, en imponerande del ur den italienska designhistorien. Den har en tidlös design med högkvalitativa material och stabil funktion som håller under lång tid. Med en stort värmeelement behöver den väldigt lite underhåll då överblivna kalkavlagringar har minimal påverkan på funktionen. Gör den bästa espresson med exakt önskat tryck som du styr via spaken. Med ångmunstycket som styrs med ett lättanvänt vred kan du även göra cappucino och andra kaffedrycker med varm, skummad mjölk.Välj mellan olika utföranden: stålfärgad med svarta handtag, med trähandtag eller en läcker svart bas. Om espressomaskinen från La Pavoni Kapacitet vattentank: 0,8 L / 8 espressokoppar. Ångmunstycke för att skumma mjölk. Vattennivåindikator. Temperaturindikator som slås av när maskinen är uppvärmd och redo. Effekt: 950 W. Medföljande tillbehör Kaffefilter för singel och dubbel espresso. 3 st hålmunstycken med Ø1,2 mm. Cappuccino Automatic (ej till Europiccolo Stål, LPLELQ01EU). Standard filterhållare. Kaffemått. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • OBH Nordica Duo Tech kaffebryggare dubbel Svart

  obh nordica duo tech kaffebryggare dubbel svart
  OBH Nordica Duo Tech kaffebryggare dubbel Svart
 • Severin Filka KA helautomatisk kaffebryggare termos Borstat stål-svart

  severin filka ka helautomatisk kaffebryggare termos borstat stål-svart
  Severin Filka KA helautomatisk kaffebryggare termos Borstat stål-svart
 • Kaffebryggare Melitta ONE Pure

  kaffebryggare melitta one pure
  Kaffebryggare som trollar fram utmärkt kaffe – aromatiskt, hett och snabbt! Hemligheten är en hög bryggtemperatur – den optimala temperaturen på 92-96°C hålls under hela bryggprocessen. • Kort bryggtid på 4-6 min. • Vattnet fördelar sig med nio hål j
 • Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Polerad silver

  moccamaster moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l polerad silver
  Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Polerad silver
 • Kaffebryggare med Kvarn Touch KA4813

  kaffebryggare med kvarn touch ka4813
  Äntligen kan vi presentera vårt senaste tillskott i kaffefamiljen Vår kaffebryggare med kvarn, nu kan du njuta av färskmalet bryggkaffe. Upplev smakskillnaden på kaffet när det är nymalt och nybryggt. Den här modellen har ny touch-display som ger kaf
 • Melitta LOOK 5.0 Therm Perfection termosbryggare 1,25 l

  melitta look 5.0 therm perfection termosbryggare 1,25 l
  Melitta LOOK 5.0 Therm Perfection termosbryggare 1,25 l
 • Severin Severin KA 9315 Duo termosbryggare dubbel Svart

  severin severin ka 9315 duo termosbryggare dubbel svart
  Severin Severin KA 9315 Duo termosbryggare dubbel Svart
 • Wilfa Classic Tall kaffebryggare 12 koppar Silver

  wilfa classic tall kaffebryggare 12 koppar silver
  Wilfa Classic Tall kaffebryggare 12 koppar Silver
 • Melitta Epour kaffebryggare Svart-krom

  melitta epour kaffebryggare svart-krom
  Melitta Epour kaffebryggare Svart-krom
 • Kaffebryggare Moments Coffee Maker Wi-Fi

  kaffebryggare moments coffee maker wi-fi
  Kaffebryggaren med Wi-Fi Moments från Princess kan brygga upp till 15 koppar på nolltid! Kaffebryggaren levereras med en glaskanna med en kapacitet på 1,5 liter. Den har också en vattennivåindikator. LED-displayen med touch-knappar låter dig välja ma
 • Smeg - Stora frukostpaketet - Brödrost. vattenkokare. & kaffebryggare - Pastelgrön

  smeg - stora frukostpaketet - brödrost. vattenkokare. & kaffebryggare - pastelgrön
  Smeg - Stora frukostpaketet - Brödrost. vattenkokare. &: kaffebryggare - Pastelgrön
 • Smeg Manuell Espressomaskin Cadillac Pink - Plast Rosa

  smeg manuell espressomaskin cadillac pink - plast rosa
  Espressomaskin från Smeg med en pålitlig, vacker design med praktiska funktioner och en mångsidig filterhållare i rostfritt stål. Den har ett snabbt Thermoblock värmesystem perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Espressomaskinen har en avtagbar droppbricka för enkel rengöring med en kompakt storlek perfekt för det lilla köket. Tillverkad i Italien. Om espressomaskinen från Smeg- Espressomaskinen finns i olika färger.- 1350 Watt- Kapacitet: 1,1 L.- Mångsidig filterhållare.- Kompakt design.- Avtagbar droppbricka.- Gjord av plast och rostfritt stål. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • La Pavoni Cellini Premium Espressomaskin - Koppar Rostfritt Stål

  la pavoni cellini premium espressomaskin - koppar rostfritt stål
  Cellini Premium espressomaskin från La Pavoni ger dig perfekt extraherad espresso, som om du har en italiensk kaffebar hemma i köket. Utrustad med traditionell roterande pump och två manometrar som mäter tryck vid bryggning och i kokaren. Högkvalitativa Cellini Premium från La Pavoni ger dig möjligheten till att servera äkta italiensk espresso med stil. Utrustad med rotationspump och två manometrar Den smarta värmeväxlaren gör att du kan brygga kaffe och skumma mjölk samtidigt. Med ångfunktion för att skumma mjölk och stay cool-kran för varmvatten när du vill brygga dig en americano eller en kopp te. Om espressomaskin från La Pavoni Två manometrar för tryck vid bryggning och pumptryck. Roterande pump. Pumptryck: 20 bar. Ångfunktion för att skumma mjölk. Kran för varmvatten och te. Värmeväxlare för att brygga kaffet och skumma mjölk simultant. Kapacitet vattentank: 2,9 liter. Kapacitet kokare: 1,8 liter. Medföljande tillbehör Enkel och dubbel filterhållare. Filter för 1 kopp, 2 koppar och Cieco. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Dualit Barista Set 3 Delar - Svart

  dualit barista set 3 delar - svart
  Set från Dualit. Dualits Barista set är ett komplett paket med alla nödvändiga verktyg för att brygga kaffe av cafékvalitet i ditt hem. Detta set är utformat med precision i åtanke och utrustar dig med allt som behövs för att skapa en exceptionell och utsökt varm dryck. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffebryggare Svart 2373

  kaffebryggare svart 2373
  - Kompakt kaffebryggare i modern design - Kraftfullt värmeelement på 680 watt - Kapacitet: 0.75 liter, vilket motsvarar 6 koppar kaffe - Auto-off: stängs av automatiskt efter 2 timmar - Praktisk löstagbar filterhållare filter storlek: 102 - Vattenniv
 • Kaffebryggare 1000Watt 1,25 l rostfri

  kaffebryggare 1000watt 1,25 l rostfri
  Denna snygga och effektiva kaffebryggare på 1,25 liter brygger snabbt 10 koppar kaffe. Designen är elegant och består av en transparent glaskanna med detaljer i rostfritt stål och en vattentank med tydliga vattennivåangivelser. Bryggaren har flera de
 • Kaffebryggare LOOK 5.0 Perfection Svart

  kaffebryggare look 5.0 perfection svart
  Look® Perfection har inte bara fått en ny modern design med detaljer i rostfritt stål. Annat som imponerar är de många praktiska funktionerna – som avkalkningsprogrammet och AromaSelector®. Kronan på verket är den avtagbara vattenbehållaren. • Med de
 • Bialetti Moka Induction Kaffebryggare 2 Koppar - Aluminium Svart

  bialetti moka induction kaffebryggare 2 koppar - aluminium svart
  Kaffebryggare från Bialetti med ett traditionellt utseende med en innovativ design med en hög prestanda perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Den har en jämn värmefördelning i stål för optimal funktionalitet med ett ergonomiskt handtag för bättre grepp. Lämplig för användning på alla induktionshällar. Om kaffebryggaren från Bialetti- Kaffebryggaren finns i olika storlekar.- Traditionellt utseende med en innovativ design.- Gjord av aluminium och stål.- Hög prestanda. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Moccamaster CDT Grand kaffebryggare med Termos 1,8 L Polished silver

  moccamaster cdt grand kaffebryggare med termos 1,8 l polished silver
  Moccamaster CDT Grand kaffebryggare med Termos 1,8 L Polished silver
 • Smeg - Lilla frukostpaketet - Brödrost. mindre vattenkokare. & kaffebryggare - Svart

  smeg - lilla frukostpaketet - brödrost. mindre vattenkokare. & kaffebryggare - svart
  Smeg - Lilla frukostpaketet - Brödrost. mindre vattenkokare. &: kaffebryggare - Svart
 • Severin Severin KA 4835 Type termosbryggare 8 koppar Svart

  severin severin ka 4835 type termosbryggare 8 koppar svart
  Severin Severin KA 4835 Type termosbryggare 8 koppar Svart
 • Bialetti Moka Express Kaffebryggare Dolce&Gabbana 3 Koppar - Aluminium Röd

  bialetti moka express kaffebryggare dolce&gabbana 3 koppar - aluminium röd
  Kaffebryggare från Bialetti med en ikonisk, italiensk stil med en traditionell design. Den är tillverkad av aluminium med ett säkerhets-ventilsystem för enkel rengöring. Den exklusiva Dolce&Gabbana-utgåvan Moka Express är en hyllning till det konstnärliga hantverket, landskapet och de unika färgerna på Sicilien. Lämplig för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Kan användas på induktionshällar om den används med Bialettis induktionsplatta. Om kaffebryggaren från Bialetti- Gjord av aluminium.- Ikonisk, italiensk stil.- Originaldesign från år 1933.- Formgivare är Alfonso Bialetti.- Mönster: Dolce&Gabbana.- Lättrengjort säkerhets-ventilsystem.- Kaffebryggaren finns i olika storlekar. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bodum Melior kaffebryggare med filter 1 l

  bodum melior kaffebryggare med filter 1 l
  Bodum Melior kaffebryggare med filter 1 l
 • Bodum Pebo vakumkaffebryggare 1 L 8 koppar

  bodum pebo vakumkaffebryggare 1 l 8 koppar
  Bodum Pebo vakumkaffebryggare 1 L 8 koppar
 • Bialetti Moka Induction Kaffebryggare 6 Koppar - Aluminium Svart

  bialetti moka induction kaffebryggare 6 koppar - aluminium svart
  Kaffebryggare från Bialetti med ett traditionellt utseende med en innovativ design med en hög prestanda perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Den har en jämn värmefördelning i stål för optimal funktionalitet med ett ergonomiskt handtag för bättre grepp. Lämplig för användning på alla induktionshällar. Om kaffebryggaren från Bialetti- Kaffebryggaren finns i olika storlekar.- Traditionellt utseende med en innovativ design.- Gjord av aluminium och stål.- Hög prestanda. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.