Hemmässan
www.hemmassan.se

Matlagning

Med rätt köksgeråd för matlagning blir det lättare att laga god mat. Ett välutrustat kök ska ha bra kastruller, stekpannor, ugnsformar med mera. Utbudet av köksgeråd är brett och spänner från superbilliga små kastruller till designade grytor framtagna i samarbete med professionella kockar.

Populärt inom matlagning

 • Greenpan Mayflower Kastrull 18 Cm Dark Charcoal - Aluminium Charcoal Grey

  greenpan mayflower kastrull 18 cm dark charcoal - aluminium charcoal grey
  Kastrullen från GreenPan har klassisk, tidlös design i aluminium för att laga mat som ett proffs med praktiskt lock i glas. Den har ergonomiskt handtag i trä. Den har tjock botten i aluminium med non-stick, keramisk beläggning och tåligt material med jämn värmefördelning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från GreenPan- Gjord av aluminium, trä och glas.- Diameter: 180 mm.- Finns även som stekpanna.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Scanpan - kastrull CTX 2.5 liter - snabb leverans

  scanpan - kastrull ctx 2.5 liter - snabb leverans
  Scanpan - kastrull CTX 2.5 liter - snabb leverans
 • Mareld Grytset Stapelbar 3-pack - Rostfritt Stål

  mareld grytset stapelbar 3-pack - rostfritt stål
  Grytsetet från Mareld har en stilren, stapelbar design i rostfritt stål med tre grytor i oika storlekar och matchande lock i glas. Det har en praktisk hällfunktion för enkel användning. Om grytsetet från Mareld- Tillverkat av rostfritt stål.- Stapelbar design.- Säljs i 3-pack.- Kapacitet: 100, 430, 1000 cl.- Bottendiameter: 150, 190, 230 mm. Skötselråd för grytsetet- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Lodge Cast Iron - Gjutjärnsgryta 1.9L - snabb leverans

  lodge cast iron - gjutjärnsgryta 1.9l - snabb leverans
  Lodge Cast Iron - Gjutjärnsgryta 1.9L - snabb leverans

Fler tips på matlagning

 • Kitchen Craft Master Class Belagd Ugnsform 39x28 Cm - Stål Svart

  kitchen craft master class belagd ugnsform 39x28 cm - stål svart
  MasterClass non-stick ugnsform från Kitchen Craft. En både mångsidig och gedigen form, perfekt till att göra kakor, brownies, lasagne eller steka kött i. Liksom andra MasterClass-produkter är även denna tillverkad av stål med ett dubbelt lager non-stick beläggning för extra hållbarhet. Säker för maskindisk samt ugn, kyl och frys. 20 års garanti och 5 års non-stick garanti. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Stekpanna med avtagbart handtag 28cm set

  stekpanna med avtagbart handtag 28cm set
  ONYX COOKWARE™ STEKPANNA MED AVTAGBART HANDTAG 28CM SET
 • Kitchenware By Tareq Taylor Rocket Kastrull 1,5 L - Rostfritt Stål

  kitchenware by tareq taylor rocket kastrull 1,5 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Tareq Taylor har en stilren design i satinpolerat rostfritt stål med raka sidor. Den har en kärna i aluminium för att sprida värmen jämnt och effektivt med ett mått på insidan för optimal användarupplevelse. Denna produkt kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från Tareq Taylor- Tillverkad av rostfritt stål.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar.- Från serien Rocket.- Medföljande glaslock.- Ugnsfast upp till 220 °C. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Bitz Ugnsform 14x19 Cm /mörkblå - Stengods Svart

  bitz ugnsform 14x19 cm /mörkblå - stengods svart
  Ugnsform från Bitz med en iögonfallande design med en matt utsida med en glansig, reaktiv glasyr för att göra varje produkt unik. Den är tillverkad av slitstarkt stengods i olika färger att välja mellan. Variationer i utseendet kan förekomma. Formgivare är Christian Bitz. Om ugnsformen från Bitz- Ugnsformen finns i olika färger.- Glansig, reaktiv glasyr på insidan.- Matt utsida.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för ugnsformen- Tål temperaturer på upp till -18 & +220°C.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • 6-delar stekpanna set | 24, 26, 28 och 30 cm stekpannor | onyxcookware

  6-delar stekpanna set | 24, 26, 28 och 30 cm stekpannor | onyxcookware
  Köp din nya 6-delar premium stekpanna set på Onyxcookware.se | Fri frakt, 100 dagars returrätt
 • Kastrull Salina 16 cm 1,5 l

  kastrull salina 16 cm 1,5 l
  Kastrull i serien Salina från Ballarini. Diameter 16 cm. Belagd med 6-lagers non-stick beläggning GRANITIUM Ti-X plus ett extra lager av titan som skyddar mot repor och sprickor. Kastrullen är smidd av fast aluminium och värms upp mycket snabbt. Det
 • Smeg 50's Style Kastrull Med Lock 20 Cm - Aluminium Svart

  smeg 50's style kastrull med lock 20 cm - aluminium svart
  Kastrullen från Smeg har en retroinspirerad design i aluminium med ett långt handtag och ett lock i glas och rostfritt stål. Den är ugnssäker och har en insida i teflon för enkel användning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Om kastrullen från Smeg- Retroinspirerad design.- Långt handtag.- Tillverkad av aluminium.- Ugnssäker upp till 250 °C.- Kastrullen passar bra i köket.- Kapacitet: 270.0 cl.- Diameter: 200 mm. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Kastrull 1,5 L - Glas Rostfritt Stål

  fiskars functional form kastrull 1,5 l - glas rostfritt stål
  Den här kastrullen från Fiskars är tillverkad i Finland av tåligt 18/10 rostfritt stål som kommer hålla i många år framöver. Det platta glaslocket är försett med ett bakelithandtag och en svart silikonkant som ser till att grytan blir tätt förslutet och behåller värmen. Dessutom finns det två olika avhällningsfunktioner i locket som gör att du aldrig kommer behöva använda ett durkslag igen. Kastrullerna och grytorna passar utmärkt för att stapla på varandra för att spara utrymme, de går att diska i diskmaskinen och är ugnssäkra upp till 150 °C. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Scanpan - CTX Ceramic Titanium Gryta 24cm 4.8L

  scanpan - ctx ceramic titanium gryta 24cm 4.8l
  Scanpan - CTX Ceramic Titanium Gryta 24cm 4.8L
 • Vargen & Thor - MODELL Y traktörpanna 28cm

  vargen & thor - modell y traktörpanna 28cm
  Vargen &: Thor - MODELL Y traktörpanna 28cm
 • Broste Copenhagen Vig Ugnsform 26x40 Cm - Stengods Beige

  broste copenhagen vig ugnsform 26x40 cm - stengods beige
  Ugnsform från Broste Copenhagen i glaserat stengods med en beige färg med en vacker, spräcklig finish. Den har praktiska handtag på sidorna för enkel användning. Välj mellan olika storlekar. Om ugnsformen från Broste Copenhagen- Tillverkad av stengods.- Ugnsformen finns i olika storlekar.- Finns även som en rund ugnsform.- Praktiska handtag.- Beige, spräcklig färg. Skötselråd för ugnsformen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Heirol Ugnsform 28 Cm - Aluminium

  heirol ugnsform 28 cm - aluminium
  Ugnsformen från Heirol har tidlös design i aluminium perfekt för bakning. Den har non-stick beläggning för enkel användning. Om ugnsformen från Heirol- Tidlös design.- Tillverkad av aluminium.- Non-stick beläggning.- Bredd: 280 mm.- Höjd: 280 mm.- Längd: 30 mm.- Diameter: 280 mm. Skötselråd för ugnsformen- Endast handdisk. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Iittala Tools Ugnsform 41x37x6 Cm - Ugnsformar

  iittala tools ugnsform 41x37x6 cm - ugnsformar
  En ugnsform med olika sammansatta material som är perfekt för matlagning. Formgivaren Björn Dahlström har kombinerat funktion med form genom att skapa en ugnsform med en inre aluminiumkärna och yttre skikt av stål med en satin finish. Detta säkerställer att maten värms jämnt och snabbt. Lämplig för alla hällar och ugnar. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Sauterpanna 26 cm - hybrid non-stick onyx cookware sauterpanna

  sauterpanna 26 cm - hybrid non-stick onyx cookware sauterpanna
  26 cm unik och innovativ stekpanna | Fantastisk PFOA-fri non-stick | Använd metallredskap och -verktyg utan att repa non-stick-beläggningen | | Tål ugnstemperaturer upp till 250°C | Tål maskindisk | Fri Frakt, 100 dagars returrätt
 • SMEG - CKFC2411CRM - snabb leverans

  smeg - ckfc2411crm - snabb leverans
  SMEG - CKFC2411CRM - snabb leverans
 • Eva Solo Nordic Kitchen Kastrull 1,51 L - Ek Svart

  eva solo nordic kitchen kastrull 1,51 l - ek svart
  Nordic Kitchen kastrull från Eva Solo i rustik och elegant design. Kastrullen är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt. Storleken gör att den passar utmärkt för att göra såser, koka ägg och tillaga grönsaker och ris med mera. Det blankpolerade handtaget i ek ger ett stadigt grepp. Kastrullen lämpar sig för alla sorters värmekällor, inklusive induktion. Tillverkad i aluminium med PFTE-beläggningen Slip-Let® för enkel rengöring och förhindra fastbränd mat. Rekommenderad att använda med grytlappar på grund av kokkärlets effektiva värmefördelning. Endast handdisk. Tillverkad i lätt aluminium med beläggning Handtag i ek med bra grepp Passar alla sorters värmekällor, inklusive induktion Endast handdisk Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Bitz Ugnsform 21x28 Cm Wood/forest - Stengods Beige

  bitz ugnsform 21x28 cm wood/forest - stengods beige
  Ugnsform från Bitz med en iögonfallande design med en matt utsida med en glansig, reaktiv glasyr för att göra varje produkt unik. Den är tillverkad av slitstarkt stengods i olika färger att välja mellan. Variationer i utseendet kan förekomma. Formgivare är Christian Bitz. Om ugnsformen från Bitz- Ugnsformen finns i olika färger.- Glansig, reaktiv glasyr på insidan.- Matt utsida.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för ugnsformen- Tål temperaturer på upp till -18 & +220°C.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Swiss Diamond - XD Classic Induction. 20 cm

  swiss diamond - xd classic induction. 20 cm
  Swiss Diamond - XD Classic Induction. 20 cm
 • Fiskars Hard Face Kastrull 1,8 L - Aluminium Svart

  fiskars hard face kastrull 1,8 l - aluminium svart
  Den här kastrullen från Fiskars tillhör serien Hard Face. Serien innehåller ett brett sortiment som garanterar att du hittar den perfekta produkten till just din matlagning. Produkterna har flera smarta egenskaper, som kombinerar både funktionalitet och prestanda. Perfekt till både vardags och avancerad matlagning! Samtliga produkter från serien är tillverkade i Finland.Egenskaper: Tålig Hardtec Superior+™ beläggning med non stick-egenskap Fri från PFAS Bakelithandtag som ger bra grepp och håller sig svalt Fördelar värmen jämnt Kan användas på alla hällar, även induktionshäll Ugnssäker upp till 150°C Lock med silikonkant och smart avhällningsfunktion Tål diskmaskin Helsvart design som blivit prisad med Red Dot Award Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Bitz Ugnsform 14x19 Cm Wood/sand - Stengods Beige

  bitz ugnsform 14x19 cm wood/sand - stengods beige
  Ugnsform från Bitz med en iögonfallande design med en matt utsida med en glansig, reaktiv glasyr för att göra varje produkt unik. Den är tillverkad av slitstarkt stengods i olika färger att välja mellan. Variationer i utseendet kan förekomma. Formgivare är Christian Bitz. Om ugnsformen från Bitz- Ugnsformen finns i olika färger.- Glansig, reaktiv glasyr på insidan.- Matt utsida.- Tillverkad av stengods. Skötselråd för ugnsformen- Tål temperaturer på upp till -18 & +220°C.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Hållare till ugnsfast form (25602) H7

  hållare till ugnsfast form (25602) h7
  Med den här hållaren som passar till den mellanstora ugnsfasta formen i glas blir serveringen lätt och elegant. Med hållaren kan du sätta fram formen på bordet direkt från ugnen utan att bränna fingrarna. Grand Cru-serien består av totalt 147 delar o
 • Peugeot Appolia Terrin 20 Cm Slate - Keramik Skiffergrå

  peugeot appolia terrin 20 cm slate - keramik skiffergrå
  Terrin från Peugeot med en genomtänkt design med eleganta handtag med ett användbart lock. Den är tillverkad av keramik i två olika färger att välja mellan. Perfekt för gammaldags pâté recept. Om terrinen från Peugeot- Terrinen finns i olika färger.- Lock ingår.- Eleganta handtag.- Gjord av keramik.- Kapacitet: 100 cl.- 10 års garanti. Skötselråd för terrinen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Handtagslös stekpanna 24cm

  handtagslös stekpanna 24cm
  ONYX COOKWARE™ HANDTAGSLÖS STEKPANNA 24CM
 • Nicolas Vahé Presentation Ugnsform Set 2 Delar - Mässing

  nicolas vahé presentation ugnsform set 2 delar - mässing
  Ugnsformen från Nicolas Vahé är perfekt för att tillaga flera olika rätter och har en elegant look i rostfritt stål med handtag i mässing. Om ugnsformen från Nicolas Vahé- Tillverkad av rostfritt stål och mässing.- 2x ugnsformar.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 45 mm.- Längd: 110 mm.- Temperatur: 250˚C. Skötselråd för ugnsformen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kockums Jernverk Kastrull 2,3 L - Stål Vit

  kockums jernverk kastrull 2,3 l - stål vit
  Kastrullen från Kockums Jernverk har en härlig retrostil i stål med en dubbel, högkvalitativ emaljbeläggning för enkel rengöring. Den har en funktionell, mångsidig design med ett långt handtag med ett medföljande lock. Denna produkt kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktionshäll. Variationer i utseendet kan förekomma. Kombinera kastrullen med handtagsskydd från Kockums Jernverk. Om kastrullen från Kockums Jernverk- Härlig retrokänsla.- Funktionell, mångsidig design.- Emaljerad stål.- Kastrullen finns i olika färger.- Lätt att rengöra och underhålla.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Skötselråd för kastrullen- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars All Steel Kastrull 1,5 L - Rostfritt Stål

  fiskars all steel kastrull 1,5 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Fiskars har klassisk, tidlös design i rostfritt stål med praktiskt lock perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har slitstarkt, lättskött material för vardaglig användning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Tillverkad i Finland. Om kastrullen från Fiskars- Gjord av rostfritt stål.- Finns även som stekpanna.- Ugnsfast upp till 270 °C.- Från serien All Steel.- Bredd: 354 mm.- Längd: 176 mm.- Höjd: 128 mm.- Tillverkad i Finland.- Kapacitet: 150.0 cl. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Onyx cookware sauter set i 2 delar - 26 cm stek- och sauterpanna

  onyx cookware sauter set i 2 delar - 26 cm stek- och sauterpanna
  Se vårt set med 26 cm stek- och sautepanna - Spara 64% på ett komplett 2 delar sauter set
 • Handtagslös stekpanna 26cm

  handtagslös stekpanna 26cm
  ONYX COOKWARE™ HANDTAGSLÖS STEKPANNA 26CM
 • Kastrull med lock NanoBond Ø 18 cm, 1,9 liter

  kastrull med lock nanobond ø 18 cm, 1,9 liter
  NanoBond-serien från Hestan erbjuder enastående hållbarhet och överlägsen matlagningsprestanda. Kastrullerna är utrustade med ergonomiska handtag för ett bekvämt grepp. Hestans kastruller är tillverkade i Italien med innovativt rostfritt stål med tus
 • Lodge - 6 QT Chef Style Double Dutch Oven

  lodge - 6 qt chef style double dutch oven
  Lodge - 6 QT Chef Style Double Dutch Oven
 • Swiss Diamond - XD Classic Induction. 26 cm

  swiss diamond - xd classic induction. 26 cm
  Swiss Diamond - XD Classic Induction. 26 cm
 • 20 cm gryta - unik och innovativ onyx cookware gryta

  20 cm gryta - unik och innovativ onyx cookware gryta
  20 cm (2.8L) unik och innovativ Gryta | Fantastisk PFOA-fri non-stick | Använd metallredskap och -verktyg utan att repa non-stick-beläggningen | Tål ugnstemperaturer upp till 250 °C | Tål maskindisk! | Fri Frakt, och 100 dagars returrätt
 • Swiss Diamond - Kastrulllock glas. 28 cm

  swiss diamond - kastrulllock glas. 28 cm
  Swiss Diamond - Kastrulllock glas. 28 cm
 • 6-delar stekpanna set | 24, 26, 28 och 30 cm stekpannor | onyxcookware

  6-delar stekpanna set | 24, 26, 28 och 30 cm stekpannor | onyxcookware
  Köp din nya 6-delar premium stekpanna set på Onyxcookware.se | Fri frakt, 100 dagars returrätt
 • Culimat Mathias Dahlgren Kastrull 18 Cm 2 L - Rostfritt Stål

  culimat mathias dahlgren kastrull 18 cm 2 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Culimat har elegant, tidlös design i rostfritt stål med tätslutande lock perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har bekvämt handtag på sidan. Välj mellan olika storlekar. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från Culimat- Gjord av rostfritt stål.- Kastrullen kommer i olika storlekar.- Ugnsfast upp till 260 °C.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Sagaform Flora 2-pack - Stengods Beige

  sagaform flora 2-pack - stengods beige
  Ugnsformarna från Sagaform är tillverkade av tåligt stengods med en liten storlek perfekt för mindre portioner. De har en rektangulär form med rundade hörn och karakteristiska ränder på utsidan. Välj mellan olika färger. Designad av Studio Sagaform. Om ugnsformarna från Sagaform- Liten storlek.- Gjorda av stengods.- Ugnsformarna finns i olika färger.- Ugnssäkra upp till 240 °C. Skötselråd för ugnsformarna- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Zwilling Pico Kastrull 0,8 L/ø12 Cm - Aluminium Rostfritt Stål

  zwilling pico kastrull 0,8 l/ø12 cm - aluminium rostfritt stål
  Pico kastrull från Zwilling i rostfri design med effektivt värmeledande sandwichbottnen SIGMA Classic med aluminiumkärna. Försedd med stay cool-handtag. Finns i olika storlekar. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Greenpan Premiere Kastrull 16 Cm / 1,5 L - Aluminium Silver

  greenpan premiere kastrull 16 cm / 1,5 l - aluminium silver
  Kastrullen från GreenPan har en innovativ design i aluminium med en slitstark, keramisk 7th Generation Thermolon Diamond non-stick beläggning och en kompakt storlek, perfekt för att tillreda sås i. Den har ett elegant hölje med tre lager i rostfritt stål och en skyddande Evershine finish. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från GreenPan - Storlek: 1,5 L.- Diameter: 16 cm.- Vackert, silverfärgat hölje med en skyddande finish.- Slät, lättskött insida med en keramisk non-stick beläggning.- Nitat, ergonomiskt handtag.- Ugnssäker upp till 220 °C. Skötselråd för kastrullen - Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Arabia Uunikokki Ugnsform 250 Cl - Keramik Midnattsblå

  arabia uunikokki ugnsform 250 cl - keramik midnattsblå
  Ugnsformen från Arabia har en praktisk stil i vitroporslin med en midnattsblå färg i begränsad upplaga. Den har ett högkvalitativt, hållbart material med enkla former och en räfflad yta. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Tapio Yli-Viikeri. Om ugnsformen från Arabia- Uunikokki uppskattas för den unika designen.- Uunikokki är också omtyckt för det hållbara materialet.- Bredd: 231 mm.- Höjd: 78 mm.- Längd: 317 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 250.0 cl. Skötselråd för ugnsformen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kastrull med lock 18 cm, 2,2 l Atlantis 7

  kastrull med lock 18 cm, 2,2 l atlantis 7
  Kastrull med lock från Atlantis-serien från Demeyere. Kastrullen är 9 cm hög, har en diameter på 18 cm och volym på 2,2 l. Tekniken med rostfritt stål och aluminiumkärna ger en effektiv värmeledning, så att temperaturen fördelas jämnt. Grytan kan anv
 • Kastrull Mini 12 cm 0,6 l

  kastrull mini 12 cm 0,6 l
  Liten kastrull i Demeyeres Resto-serie. Perfekt storlek för exempelvis såser. Tillverkad i rostfritt stål med matt finish. Ergonomiskt handtag för enkel hantering. • Utvecklad i Belgien • Kapselbas gjord av 3-lagers material för utmärkt värmefördelni
 • Demeyere Atlantis Kastrull Med Lock 14 Cm 1 L - Koppar Rostfritt Stål

  demeyere atlantis kastrull med lock 14 cm 1 l - koppar rostfritt stål
  Upptäck kulinarisk perfektion och klassisk och tidlös design med Demeyeres exklusiva serie Atlantis. Kärlen har en TriplInduc®-botten gjord av sju silver- och kopparlager konstruktionen som gör kastrullen extra värmeledande, snabb och optimal värmefördelning. Detta ger en värmeledande yta som är 33% effektivare än traditionella bottnar.Bottnen är även hermetiskt svetsad (lufttät) InductoSeal®, vilket medför ytterligare hygien och kvalitet eftersom vatten, fett eller smuts inte kan tränga in i mellan lagren. Kastrullerna är Silvinox®-behandlade, som är en effektiv rengöring av det yttre stålet. Råvarorna släpper lätt från kärlen vid tillagning och gör det enkelt att rengöra efteråt.Egenskaper TriplInduc-botten, sju silver- och kopparlager för extra snabb värmeledning, värmespridning och optimal värmefördelning Silvinox-behandlat hölje för effektiv rengöring Ugnssäker Tål maskindisk 30 års garanti Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Swiss Diamond - Gjutjärnspanna XD Classic Induction. 3.6 L

  swiss diamond - gjutjärnspanna xd classic induction. 3.6 l
  Swiss Diamond - Gjutjärnspanna XD Classic Induction. 3.6 L
 • Eva Solo White Line Kastrull 1,1 L - Aluminium Vit

  eva solo white line kastrull 1,1 l - aluminium vit
  Kastrullen från Eva Solo har ett stilrent utseende med en vit färg och en praktisk storlek. Den är tillverkad av aluminium med en keramisk beläggning för enkel rengöring. Kastrullen har en jämn värmefördelning för att laga mat som ett proffs. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Formgivning av Ole Palsby. Om kastrullen från Eva Solo- Keramisk beläggning.- Jämn värmefördelning.- Stilren, vit färg.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar.- Från serien White Line.- Kapacitet: 110 cl. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars - Functional Form. 5.0 L - snabb leverans

  fiskars - functional form. 5.0 l - snabb leverans
  Fiskars - Functional Form. 5.0 L - snabb leverans
 • Swiss Diamond - XD Classic Induction. 28 cm

  swiss diamond - xd classic induction. 28 cm
  Swiss Diamond - XD Classic Induction. 28 cm
 • Swiss Diamond - Kastrulllock glas. 20 cm

  swiss diamond - kastrulllock glas. 20 cm
  Swiss Diamond - Kastrulllock glas. 20 cm
 • Dorre Kosmo Kastrull Med lock 1,5 L - Glas Rostfritt Stål

  dorre kosmo kastrull med lock 1,5 l - glas rostfritt stål
  Kastrullen Kosmo från Dorre är tillverkad i rostfritt stål, och ett lock i glas medföljer. Egenskaper: Rymmer 1,5 L Tål diskmaskin Tillverkad av rostfritt stål Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Ugnsfast form GC, 38x25

  ugnsfast form gc, 38x25
  Den stora ugnsfasta glasformen har ett enkelt och lätt utseende och kan ställas fram på det dukade bordet direkt från ugnen. Den kan även användas till att servera snacks, färsk frukt och små sallader i. Med Grand Cru-seriens enkla design hamnar foku
 • Kastrull med lock 20 cm, 3 l Atlantis 7

  kastrull med lock 20 cm, 3 l atlantis 7
  Kastrull från Atlantis-serien från Demeyere. Kastrullen är 10 cm hög, har en diameter på 20 cm och volym på 3 l. Den kan användas på alla typer av spisar, inklusive induktion. Isolerade sidor av rostfritt stål och Inductoseal-botten i 7 lager. Tack v
 • Kitchenware By Tareq Taylor Pecan Ugnspanna 21x28 Cm - Silikon Indigo

  kitchenware by tareq taylor pecan ugnspanna 21x28 cm - silikon indigo
  Ugnspannan från Tareq Taylor har en praktisk design i silikon perfekt för både matlagning och bakning. Den har en metallkant för ökad stabilitet med handtag på sidorna. Ett måste i varje kök. Om ugnspannan från Tareq Taylor- Ugnspannan finns i olika färger.- Från serien Pecan.- Kapacitet: 250 cl.- Praktisk design i silikon.- Ugnsfast upp till 220 °C. Skötselråd för ugnspannan- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Ugnsformar och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.