Hemmässan
www.hemmassan.se

Kastruller

Med rätt set av kastruller kan du laga mycket god mat hemma. Här listar vi kastrullerna för små och stora volymer.

Populärt inom kastruller

 • Anders Petter - Backaryd Kastrull med glaslock 1 L

  anders petter - backaryd kastrull med glaslock 1 l
  En kastrull tillverkad i hållbart rostfritt stål. Med silikonhandtag och hällpip kan du enkelt hälla ut vatten och spad utan att behöva använda grytlappar. Kastrullen har en stålinkapslad botten för snabb och effektiv värmefördelning och fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktionshäll.Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.
 • Anders Petter - Stenfors Kastrull 1,5 L matt Rostfri

  anders petter - stenfors kastrull 1,5 l matt rostfri
  Kastrull i mattborstat stål med lock från Anders Petters serie Stenfors. Kastrullen har en tydlig måttskala på insidan och värmetåligt glaslock som gör det möjligt att se maten under tillagning. En stålinkapslad botten med aluminiumkärna ger snabb och effektiv värmefördelning. Fungerar på alla värmekällor.Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.
 • Rörstrand - SÅLD Gryta med lock Dinera

  rörstrand - såld gryta med lock dinera
  Gryta med lock ur serien Dinera formgiven av Marianne Westman för Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Fiskgryta 81x21 cm

  vintage - såld fiskgryta 81x21 cm
  Ovalformad fiskgryta i aluminium med ändhandtag och perforerade insats för pochering. Okänd tillverkare.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på kastruller

 • WMF - Mini Kastrull med lock 16 cm

  wmf - mini kastrull med lock 16 cm
  Kastrull med lock från WMFs serie Mini, en köksserie för det lilla hushållet. Kastrullen rymmer 1,2 liter och har ett tättslutande lock. Den är tillverkad av Cromargan®-stål, och med en s k TransTherm®-basplatta, vilken snabbt absorberar och fördelar värmen för bästa resultat. Kastrullens handtag är ihåligt för att reducera värme då du lyfter av den från plattan. Kastrullkanten är rejält tilltagen för att förhindra spill och insidan har tydliga måttmarkörer. Passar till alla typer av spisar.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • Kitchenaid - KitchenAid Steel Core Enamel Kastrull med lock 18 cm Kräm

  kitchenaid - kitchenaid steel core enamel kastrull med lock 18 cm kräm
  Kastrull i emaljerad stål från KitchenAids kollektion Steel Core Enamel. Kastrullen mäter 18 cm i diameter och har ett tillhörande glaslock.KitchenAids kollektion Steel Core Enamel omfattar en samling köksredskap som har utformats noggrant för en optimal matlagningsupplevelse. Stålkärnan ger utmärkt värmebeständighet och en extra slitstark kant i rostfritt stål garanterar droppfri hällning. Det emaljerade stålet i kastrullen är extremt hållbart och reptåligt. Värmebeständigt handtag i rostfritt stål gör att du lätt kan förflytta grytor från spishäll till bord, och genom locket av härdat glas har du bra koll på maten.
 • de Buyer - Alchimy Sauteuse 16 cm

  de buyer - alchimy sauteuse 16 cm
  Sauteuse från De Buyer serie Alchimy har en trelagerkonstruktion i rostfritt stål. Designad med en borstad yta och ett ergonomiskt nitat handtag som håller sig svalt. De Buyer Alchimy Sauteuse är perfekt för grytor & andra såsbaserade rätter. De Buyer Alchimy gör det enkelt för dig att studsa grönsaker eller annat emot Sauteusens förhöjda kanter så att värmen jämnt förleds upp på kanterna från botten till skillnad från en vanlig kastrull. De Buyer Alchimy har en flerskiktskonstruktion i rostfritt stål med en borstad yta och ett innerskikt på rostfritt stål 18/10 för att ge en bättre värmehållning, jämnare uppvärmning och enklare värmekontroll. De Buyer Alchimy är tillverkad utan en sandwichbas för att inte påverka Sauteusen prestanda. Med De Buyer Alchimy Sauteuse blir det enkelt i köket, går att använda i samtliga ugnar och spishällar. Dessutom tål den maskindisk. De Buyer Alchimy Sauteus - Har 3-lagerkonstruktion av Rostfritt stål - Tål alla ugnar och spishällar - Handtag som håller sig svalt - Tål Diskmaskin
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna Ellen 20 cm

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna ellen 20 cm
  Stekpanna från Tareq Taylor tillverkad av satinpolerat rostfritt stål med sandwichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttersta skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas jämnt och hålls effektivt över både botten och sidor, och samtidigt är materialet lätt. Stekpannan kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 20 cm.
 • Scanpan - CTX Traktörpanna djup med lock 26 cm Rostfri

  scanpan - ctx traktörpanna djup med lock 26 cm rostfri
  Traktörpanna med glaslock och extra höga kanter från Scanpans prisbelönta serie CTX. CTX eller ”Ceramic Titanium Extreme”, är ett teknologiskt genombrott som kombinerar högklassig beläggning med rostfritt stål och skapar en produkt helt i en klass för sig.Traktörpannan fungerar också bra att baka i - den är ugnssäker upp till 260°C. Pannan består av fem lager, var och en med sin egen funktion - bland dem stål för hållbarhet och induktionskompatibilitet och en aluminiumkärna med utmärkt värmefördelning. Med sin unika non stick-beläggning är kärlet både slitstarkt och lättarbetat.- Non stick-beläggning - slitstark och lätt att rengöra- Jämn värmefördelning- Ugnssäker upp till 260°C- Lätt att lyfta- Passar alla värmekällor- Glaslock med ståldetaljer
 • Le Creuset - Toughened Non-Stick Sauteusegryta med glaslock 30 cm

  le creuset - toughened non-stick sauteusegryta med glaslock 30 cm
  Denna sauteusegryta från Le Creuset har en non-stick-yta som är något utöver det vanliga. Den är en del av serien Toughened och gör verkligen skäl för sitt namn med sin yta som är mycket nötningsbeständig, och tillverkad för att stanna i ditt kök under många år framöver. Använd den på spisen eller i ugnen och utan lock som en roaster eller ugnsform. De djupa kanterna gör det enkelt att röra och ser till att du undviker skvätt och spill. När maten är klar på spisen ta med sauteusen till bordet och servera med stil.Denna gryta finns i två storlekar, detta är den större modellen och den rymmer 6,8 liter.
 • Sabor Superior Kastrull 1 L - Rostfritt Stål

  sabor superior kastrull 1 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Sabor har en modern design med ett elegant utförande och ett exklusivt uttryck. Den är tillverkad av rostfritt stål med en borstad yta med värmeisolerade handtag. Kastrullen har en gjuten kärna i aluminium för att sprida värmen jämnt och effektivt. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från Sabor- Tillverkad av rostfritt stål.- Värmeisolerade handtag.- Medföljande lock.- Borstad yta.- Gjuten kärna i aluminium.- Ugnsfast upp till 270 °C. Skötselråd för kastrullen- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 5.3 L. svart - FRI frakt

  küchenprofi - provence gjutjärnsgryta 5.3 l. svart - fri frakt
  Küchenprofi - Provence gjutjärnsgryta 5.3 L. svart - FRI frakt
 • Le Creuset - Signature Gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 L Mist Grey Medlemspris 1799 kr

  le creuset - signature gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 l mist grey medlemspris 1799 kr
  En rund Signature gjutjärnsgryta på 24 cm från Le Creuset. Grytan i gjutjärn från Le Creuset rymmer 5 liter och är en oumbärlig klassiker i köket. Sedan 1925 har emaljerade gjutjärnsgrytor tillverkats i högsta kvalitet på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike. Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till exempelvis grytor eller grytbröd.Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra.Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att plattan stängs av, vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning. Samtidigt är detta en optimal egenskap vid servering av den färdiglagade maten som håller sig varm på bordet.Grytan finns i ett brett urval av Le Creusets välbekanta färger så att den matchar köket och dukningen. Gjutjärnsgrytan kan användas på alla värmekällor inklusive induktion och tål dessutom både grill, ugn och att diskas i diskmaskin. Livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto. Volym 5 liter.
 • Scanpan - Fusion 5 Kastrull 2 L 16 cm

  scanpan - fusion 5 kastrull 2 l 16 cm
  Mångsidig baskastrull från Scanpan som fungerar till det mesta i köket. Lock medföljer.Scanpan serie Fusion 5 karakteriseras av vacker design med högblank finish. Samtliga stek- och kokkärl i serien är uppbyggda av fem lager av rostfritt stål varvat med aluminium. Konstruktionen ger kärlen både snabb uppvärmning och jämn värmespridning, vilket i sin tur reducerar tillagningstiden till ett minimum, en egenskap som uppskattas av både proffs och hemmakockar. Fusion 5 fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.
 • Fiskars - Rotisser Optiheat Stekpanna 24 cm

  fiskars - rotisser optiheat stekpanna 24 cm
  Rotisser-serien har den bästa designen och de bästa materialen. Aluminiumstommen leder värme extremt väl och non stick-beläggningen är slitstark. Produkterna är optimerade för glaskeramikhällar, men fungerar på alla spishällar.OptiHeat-teknologi är den perfekta pannan för induktionshällar. Teknologin förhindrar att pannan överhettas och försäkrar bästa möjliga resultat.Tillverkad av aluminium vilket leder värme extremt välDen nya OptiHeat-teknologin skyddar beläggningen från att överhettas på en snabb induktionshällPannan kan inte hettas upp över 230 grader på induktionshällHardtec Superior-beläggningen är non-stick och extremt slitstarkTål maskindiskTål metallredskapUgnssäker upp till 240° C
 • Iittala - Tools Gryta 3 L

  iittala - tools gryta 3 l
  Tools Gryta med lock rymmer 3 liter och är tillverkad i matt rostfritt stål. Finns i flera storlekar.Iittalas serie Tools är framtagen av designern Björn Dahlström i samarbete med internationella stjärnkockar. Kockarnas professionella insikter och kunskaper om material har bidragit till att skapa en mängd kok- och stekkärl i generösa storlekar med höga krav för de mest passionerade hemmakockarna. Tools förenklar arbetet i köket och ser fantastiska ut under både tillagning och servering. Kastrullerna och grytorna har etsade volymmarkeringar på insidan och värmetåliga handtag. En aluminiumkärna gör att det blir en jämn värmefördelning och det rostfria stålet underlättar rengöring.
 • Ronneby Bruk - Ultra Light Professional Stekpanna Lättgjutjärn 30 cm

  ronneby bruk - ultra light professional stekpanna lättgjutjärn 30 cm
  En större stekpanna i lättgjutjärn perfekt för att bjuda på stora måltider till vänner och familj. Stekpannan är förinstekt med rapsolja och blir bara bättre och bättre ju mer den används. Med sitt outslitliga material är pannan perfekt för professionella kök som hemmakockar.Ultra Light Professional är kok och stekkärl i lättviktsgjutjärn försedda med härligt smidda proffsskaft. Ett utmärkt val för dig som föredrar gjutjärn men vill ha ett lätthanterligt alternativ. Tack vare sin tunna konstruktion har dem en behaglig vikt men med samma fantastiska egenskaper som vanliga gjutjärnskärl. Stekytan är virvelslipad med bättre och jämnare fördelning av värme, med en lite större bottenyta och raka lutande kanter jämfört med Ronnebys andra kokserie. Ronneby Bruk skapar förutsättningar för enkel och naturlig matlagning med gedigna produkter i högsta kvalitet. Den svarta lättskötta ytan på gjutjärnsprodukterna är resultatet av deras unika ytbehandling med vegetabilisk olja i hög temperatur. Det genuina vackra och traditionella gjutjärnet passar lika bra i det rustika ”lantköket” som för en elegant dukning med ”silver och kristall”. Med flitig användning blir produkterna från Ronneby Bruk bara bättre och vackrare med åren, och med lite kärleksfull omvårdnad kommer de att kunna användas och gå i arv i flera generationer. Gjutjärn är ett naturligt material och kan återvinnas till 100%.
 • Scanpan - HaptIQ Gryta med Lock 4,8 L Rostfri

  scanpan - haptiq gryta med lock 4,8 l rostfri
  En belagd gryta är perfekt när du ska laga sådant som lätt bränner fast, till exempel gröt, sås eller grunden till en gryta. Lock i borstat stål och härdat glas ingår.HaptIQ kombinerar dansk design med högkvalitativ prestanda. Serien har beläggningen Stratanium+ som tagits fram tillsammans med professionella kockar i otaliga tester. Stratanium+ kombinerar det slitstarka från en gjutjärnspanna med användarvänligheten hos en non-stick, som att de är väldigt enkla att rengöra.Själva kroppen består av fem lager rostfritt stål varvat med aluminium, och är densamma som hos den testvinnande serien CTX. Konstruktionen ger dem optimal värmespridning och hållbarhet. Utsidan har en blankpolerad finish med spegeleffekt, vilket ger en elegant look till köket. HaptIQ fungerar på alla typer av värmekällor och är ugnssäker upp till 260°C.
 • Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Sauteuse 20 cm

  kitchenaid - kitchenaid multi-ply sauteuse 20 cm
  Från KitchenAids kollektion Multi-Ply kommer denna wookpanna i rostfritt stål och med tillhörande lock. Den mäter 20 cm i diameter och har förstärkta kanter och värmeresistent handtag. Köksredskapen från Multi-Ply levererar prestanda och stil i en vacker borstad finish. Varje föremål från denna grytkollektion har en aluminiumkärna utformad för att leverera en jämn värmeöverföring och en flerskiktskontruktion i rostfritt stål som är mycket robust och stabil och bibehåller formen. Den böjda kanten ger dig droppfri hällning och handtaget i rostfritt stål ger ett säkert grepp som förblir svalt när pannan används på hällen. Lämplig för användning på alla hälltyper inklusive induktion och är ugnsskyddad upp till 220 °C, vilket gör att maträtten kan gå från spisen och sedan in i ugnen.Multi-Ply rostfria stekpannor och kastruller klarar det mesta och är designade för att hålla hela livet.
 • Le Creuset - Signature Gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 L Svart Medlemspris 1799 kr

  le creuset - signature gjutjärnsgryta rund 24 cm 5 l svart medlemspris 1799 kr
  En rund Signature gjutjärnsgryta på 24 cm från Le Creuset. Grytan i gjutjärn från Le Creuset rymmer 5 liter och är en oumbärlig klassiker i köket. Sedan 1925 har emaljerade gjutjärnsgrytor tillverkats i högsta kvalitet på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike. Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till exempelvis grytor eller grytbröd.Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra.Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att plattan stängs av, vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning. Samtidigt är detta en optimal egenskap vid servering av den färdiglagade maten som håller sig varm på bordet.Grytan finns i ett brett urval av Le Creusets välbekanta färger så att den matchar köket och dukningen. Gjutjärnsgrytan kan användas på alla värmekällor inklusive induktion och tål dessutom både grill, ugn och att diskas i diskmaskin. Livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto. Volym 5 liter.
 • Demeyere - Special Glaslock 32 cm

  demeyere - special glaslock 32 cm
  Glaslock med stålknopp och en diameter på 32 cm, tillverkat i härdat glas. Locket sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i kärlet. Passar till stekpannor, traktörpannor, sauteuser, grytor och kastruller.
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Stekpanna King Edward 24 cm

  tareq taylor - by tareq taylor stekpanna king edward 24 cm
  Stekpanna från Tareq Taylor i rostfritt stål med silikon på handtaget. Botten har en aluminiumkärna som gör att värmen fördelas jämnt och effektivt. Stekpannan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap och har en diameter på 24 cm.
 • MasterClass - World of flavours Musselgryta stor 24 cm

  masterclass - world of flavours musselgryta stor 24 cm
  Perfekt för att förbereda och servera musslor eller andra rätter och förrätter. Locket kan användas för att placera dina tomma musselskap i.
 • Le Creuset - Signature Grillpanna Kvadratisk 26 cm Svart

  le creuset - signature grillpanna kvadratisk 26 cm svart
  Signature Grillpanna Kvadratisk 26 cm från Le Creuset är perfekt för dig som vill laga smakrik och hälsosam mat, fettet rinner av och samlas mellan räfflorna samtidigt som grillfårorna skapar autentiska grillränder och får maten att se fantastisk ut. När du lagar mat i en gjutjärnspanna bevaras värmen och ger en jämn matlagning och bryning samt att dina maträtter kommer att hålla sig varma på bordet länge. Grillpannan har ett bekvämt handtag och pip på sidorna som gör det enkelt att hälla ur den. Den emaljerade insidan bidrar till mycket enkel rengöring.
 • Vintage - SÅLD Lotus Kastrull med lock

  vintage - såld lotus kastrull med lock
  Kastrull med lock i emaljerad metall. Med lotus-dekor av Arne Ingemann Clausen.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Scanpan - Pro IQ Grillpanna 27 cm

  scanpan - pro iq grillpanna 27 cm
  Grillpanna perfekt till så väl kött som fisk och grönsaker.Serien Pro IQ från Scanpan är en förfinad utveckling av prisbelönta serien CTX. Precis som CTX har kärlen i Pro IQ en högklassig nonstick-beläggning, med tillägget att övrigt material är tillverkat av 100% återvunnen aluminium. Ett perfekt val för dig som värdesätter matlagning med andra ord!Testvinnare i Aftonbladets stekpannetest 2018Scanpan Pro IQ knep 2018 förstaplatsen i testet, tätt följd av CTX. Stekpannorna, som tillverkas i Danmark, håller extremt hög kvalitet.
 • Kastrull / kanna Pico 1,5 l 14 cm

  kastrull / kanna pico 1,5 l 14 cm
  Liten kastrull från Zwillings Pico-serie med nonstick-beläggning som garanterar att inget bränner fast. Denna kastrull är perfekt för att värma upp små matportioner, såser, gröt, varm choklad samt för smältning av exempelvis choklad. • Diameter 14 c
 • Anders Petter - Signerat Kastrull 2,2 L Koppar

  anders petter - signerat kastrull 2,2 l koppar
  Kastrull i koppar som är tillverkad i tre lager med en total tjocklek på 2,6 mm; ett inre lager av rostfritt stål, ett mellanlager av aluminium och ett yttre lager av koppar. Botten är även förstärkt med en tjockare platta av rostfritt stål och fungerar tack vare den även på induktionshäll. Både koppar och aluminium har hög värmefördelningsförmåga och bidrar till snabb och jämn värme i hela kärlet. Kastrullen har ett rostfritt handtag som håller sig svalt under matlagningen. Fungerar på alla typer av spisar.Signerat är serien för dig som noga väljer tillbehör till ditt kök och uppskattar gedigen kvalitet och hållbarhet. Anders Petters allra bästa kökstillbehör, för passionerade matlagare.
 • Woll - Diamond XR Logic Gryta 3 L

  woll - diamond xr logic gryta 3 l
  En stilren och tålig gryta på 3L från Woll. Med sina avtagbara handtag blir den även ugnsfast, och ett självklart redskap i köket. Beläggningen är PFOA-fri och består dels av diamantpartiklar vilket gör den mycket reptålig. Grytan levereras med lock och fungerar på alla värmekällor.
 • de Buyer - Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 28 cm Koppar

  de buyer - prima matera gryta gjutjärnshandtag 28 cm koppar
  Koppargryta med lock, en insida av rostfritt stål och en botten anpassad för induktionshällar i serien Prima Matera från de Buyer.En stor gryta för att sjuda, koka och bräsera, med de två handtagen är det sedan enkelt att sätta in grytan i ugnen för att laga färdigt. Den klassiska designen i koppar gör att den är perfekt för att servera i samt att ha framme i köket.- 90 % Koppar: Mycket bra värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insidan av rostfritt stål förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.de Buyer grundades 1830 och har sedan dess levererat till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmet. Den exklusiva serien Prima Matera riktar sig till den seriösa hemmakocken och finns i en mängd olika utföranden.
 • Eva Solo Steel Line Kastrull 1,1 L - Rostfritt Stål

  eva solo steel line kastrull 1,1 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Eva Solo har tidlös design i rostfritt stål med robust handtag på sidan för enkel användning. Den har extra slitstyrka för vardaglig användning. Formgiven av Ole Palsby. Om kastrullen från Eva Solo- Robust handtag.- Extra slitstyrka.- Kastrullen kommer i olika storlekar.- Tillverkad av rostfritt stål. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Lodge - Blacklock Stekpanna i gjutjärn med lock

  lodge - blacklock stekpanna i gjutjärn med lock
  Stekpanna ur Blacklock Premium Serien från Lodge.Gjutjärn i lättvikt för den verkligt matlagningsintresserade, med trippelinbränd yta dvs tre lager av inbränning, för en naturlig non-stick. Ett hållbart hantverk med kvalitet som kommer att hålla i flera generationer.- Förlängda, ergonomiska handtag gör dem enkla att greppa och håller sig svala- Extrem värmeledningsförmåga- Enkla att lyfta, flytta och hantera- Framtagen för induktionshällar och optimerad för alla typer av värmekällor.
 • Scanpan - CTX Ceramic Titanium 32cm

  scanpan - ctx ceramic titanium 32cm
  Scanpan - CTX Ceramic Titanium 32cm (extra handtag) - FRI frakt
 • Fiskars - Functional Form Gryta 5 L

  fiskars - functional form gryta 5 l
  Fiskars Functional Form Gryta 5 liter är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Grytan är gjord av 18/10 rostfritt stål och värms snabbt och effektivt på alla hällar. Bakelithandtaget förblir svalt och ger ett säkert grepp. Det platta locket har två avhällningsmöjligheter, ång- och koksreglering samt silikonkanter som gör locket tyst och värmesäkert. Utrymmesbesparande design, enkelt att stapla vilket gör det lätt att lagra och sparar utrymme och är dessutom lätt att rengöra, fungerar utmärkt att diska i diskmaskinen och ugnssäker upp till 150° C.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • de Buyer - Alchimy Kastrull 1,0 L

  de buyer - alchimy kastrull 1,0 l
  Kastrull i rostfritt stål från De Buyer serie Alchimy. En mindre kastrull som passar utmärkt till att göra såser i. Designad med en borstad yta och ett nitat ergonomiskt handtag som håller sig svalt under matlagningen. Kastruller från De Buyers serie Alchimy har en flerskiktskonstruktion för att ge en bättre värmehållning, enklare värmekontroll och jämnare uppvärmning, De Buyer Alchimy Kastruller kan användas i samtliga ugnar, spisar och induktionshällar. De Buyer Alchimy kastruller - Har en 3-lager konstruktion i rostfritt stål - Handtag som håller sig svalt - Tål Diskmaskin - Kan användas på samtliga spis-, induktionshällar och i ugn
 • Smeg - Smeg 50's Style Stekpanna 26 cm Röd

  smeg - smeg 50's style stekpanna 26 cm röd
  Smegs 50's Style stekpanna är en panna som garanterar perfekt resultat varje gång du använder den! Stekpannan ger dig jämn värmefördelning tack vare en tjock botten på hela 4,5 mm, uppbyggd i sex lager: en extern botten i rostfritt stål, aluminiumkropp, sand-blästrat lager för att fästa non-stick beläggningen, primer-beläggning, non-stick lager med keramiska partiklar och överst ett PTFE non-stick lager. Produkten är fri från tillsatt PFOA, nickel och tungmetall. Bottendiameter 26 cm.Stekpannan passar alla värmekällor och tål ugnstemperaturer upp till 250°C. Det långa handtaget är tillverkat i rostfritt stål utrustat med hål för upphängning, samt för att vattnet ska rinna genom vid disk.Italienska Smeg har gjort sig välkända världen över med sina stilrena köksmaskiner i retrodesign. Hösten 2020 lanserar de Smeg Cookware, en serie kok- och stekkärl med samma rundade former som övriga sortimentet.
 • Skeppshult - Traditional Stekpanna med trähandtag 24 cm

  skeppshult - traditional stekpanna med trähandtag 24 cm
  Klassisk stekpanna från Skeppshult. Denna gjutjärnspanna kan du med rätt skötsel ha hela livet. Stekpannan har en naturlig non-stickyta av svensk ekologisk rapsolja som förbättras med tiden - gjutjärnskärl är gjorda att hålla år efter år. Trots att värmekällor kommer och går kommer alltid gjutjärnet bestå - denna panna kan du nämligen ha på alla värmekällor, från öppen eld till induktionshäll. I en väl infettad gjutjärnspanna behövs det dessutom inte mycket fett.Botten är hela 5 mm tjock och sprider värmen jämnt för att ge en fin stekyta. Tack vare handtaget i bok slipper du bränna dig vid matlagningen. Varje detalj gjuts i en unik sandform i Skeppshults gjuteri i de småländska skogarna, och kanterna slipas för hand. Därför blir varenda skepphultprodukt unik och ingen är den andra exakt lik. Alla Skeppshults produkter tillverkas med 25 års gjutjärnsgaranti.
 • Staub - Gryta 6,7 L rund Grön

  staub - gryta 6,7 l rund grön
  En snygg gryta att ta från spisen direkt till bordet. Tillverkad i emaljerat gjutjärn som hindrar grytan från att rosta samt ger grytan en non-stickbeläggning vilket hindrar maten från att bränna fast. Har små upphöjningar på insidan av locket som ser till att vatten som kondenserar under tillagningen regnar ner jämnt och fördelat över innehållet i grytan. Detta gör maten mer smakrik och saftig. Grytan klarar ugnsvärme upp till 260°C och kan användas på alla typer av spisar.
 • de Buyer - Lock 14 cm Polerat Rostfritt Stål

  de buyer - lock 14 cm polerat rostfritt stål
  Lock 14 cm rundat lock i rostfritt stål från De Buyer som passar till kastruller ur Affinity-serien.Nitat handtag i gjutet rostfritt stål. Designern är elegant och ytan har en polerad finish.Locket tål diskmaskin.
 • de Buyer - Lock 16 cm Polerat Rostfritt Stål

  de buyer - lock 16 cm polerat rostfritt stål
  Lock 16 cm rundat lock i rostfritt stål från De Buyer som passar till kastruller ur Affinity-serien.Nitat handtag i gjutet rostfritt stål. Designern är elegant och ytan har en polerad finish.Locket tål diskmaskin.
 • Hällmark - Lock till Stekhäll 48 cm

  hällmark - lock till stekhäll 48 cm
  Ibland är det bara läge för locket på, detta passar bra till Hällmarks stekhäll storlek 48 cm. Tillverkat i rostfritt stål.Förflyttas säkert med handtaget, i fjädrat utförande.Vikt: 1,5 kg
 • Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Gryta/Lock 4,91 L 24 cm

  kitchenaid - kitchenaid multi-ply gryta/lock 4,91 l 24 cm
  Från KitchenAids kollektion Multi-Ply kommer denna gryta i rostfritt stål och med tillhörande lock. Den mäter 24 cm i diameter och har förstärkta kanter och värmeresistent handtag.Köksredskapen från Multi-Ply levererar prestanda och stil i en vacker borstad finish. Varje föremål från denna grytkollektion har en aluminiumkärna utformad för att leverera en jämn värmeöverföring och en flerskiktskontruktion i rostfritt stål som är mycket robust och stabil och bibehåller formen. Den böjda kanten ger dig droppfri hällning och handtaget i rostfritt stål ger ett säkert grepp som förblir svalt när pannan används på hällen. Lämplig för användning på alla hälltyper inklusive induktion och är ugnsskyddad upp till 220 °C, vilket gör att maträtten kan gå från spisen och sedan in i ugnen.Multi-Ply rostfria stekpannor och kastruller klarar det mesta och är designade för att hålla hela livet.
 • de Buyer - Mineral B Element Stekpanna 26 cm

  de buyer - mineral b element stekpanna 26 cm
  Stekpanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Stekpannan är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • Skeppshult - Professional Grillpanna fyrkantig 25x25 cm

  skeppshult - professional grillpanna fyrkantig 25x25 cm
  Skeppshults fyrkantiga gjutjärnspanna från serien Professional kommer med en mängd fördelar som gör att du kommer lyckas i köket. Den är framtagen för att hålla i många år framöver och är en glädje att ställa fram på spisen, fungerar på alla typer av hällar.Denna panna är ett brilliant konstverk från Skeppshult. Ensam i sitt slag i den bemärkelsen att varje detalj gjuts i en unik sandform som sedan slås sönder. En häftig känsla att ha en panna som ingen annan har. Ett stolt hantverk från de småländska skogarna.Denna panna har en naturlig non-stick av svensk ekologisk rapsolja. Dess botten är 5 mm tjock för att kunna sprida värmen jämnt, få fin stekyta och för att hålla formen i generationer. Bottnen är dessutom precisionssvarvad vilket gör att pannan står stabilt på spisen även vid mycket hög värme. Handtaget är ett självventilerande stålskaft och pannan har stödhandtag som förenklar hantering. Kanterna runtom är handslipade.- Tillverkat i Sverige med 25 års gjutjärnsgaranti- Mått 25x25 cm- Höjd 2,5 cm- Svarvad bottendiameter 21,5 cm- Vikt 3,25 kg
 • Tareq Taylor - By Tareq Taylor Gryta Vivian 5,6 L Blå/Stål

  tareq taylor - by tareq taylor gryta vivian 5,6 l blå/stål
  Gryta av gjuten aluminium Tareq Taylor som gör att värmen fördelas och hålls jämnt och energieffektivt över både botten och sidorna. Grytan har en keramisk beläggning i två skikt med non-stick-funktion, kan användas med alla värmekällor, tål en ugnstemperatur på upp till 220 grader C och kan diskas i diskmaskin. Tål alla typer av köksredskap, har tillhörande glaslock och rymmer 5,6 liter.
 • Le Creuset - Signature Minigryta Stengods 0,25 L Soleil

  le creuset - signature minigryta stengods 0,25 l soleil
  Med denna mini-stengodsgryta från Le Creuset kan du göra charmerande individuella portioner. Prova till exempel att göra gratäng, suffléer, muffins eller chokladmousse i grytan, och överraska dina gäster med en elegant portionsrätt. Grytan har även den perfekta storleken för servering av ost, salsa och dipp. Locket gör det möjligt att värma såser i mikrovågsugn eller att hålla ditt snacks fräscht.Klarar temperaturer från -18 °C upp till 260 °C.
 • de Buyer - Alchimy Stekpanna 28 cm

  de buyer - alchimy stekpanna 28 cm
  De Buyer Alchimy Stekpanna 28 cm har en flerskiktkonstruktion i rostfritt stål med en borstad yta och ett innerskikt som består av 18/10 rostfritt stål. Stekpannan har ett nitat handtag som håller det svalt och är konstruerat för att lättare balans. De Buyer Alchimy trelagerkonstruktion i rostfritt stål är konstruerad för att ge dig en bättre värmehållning, jämnare uppvärmning och enklare värmekontroll. Stekpannan från De Buyer Alchimy är tillverkad utan en sandwichbas för att inte påverka stekpannans prestanda. De Buyer Alchimy Stekpanna tål maskindisk, går att använda på samtliga värmekällor och i ugn.
 • Demeyere - Intense Kastrull 2,2 L

  demeyere - intense kastrull 2,2 l
  Intense kastrull från Demeyere med helgjutet ergonomiskt handtag. Den här serien består av kok- och stekkärl med optimal värmefördelning och hög reptålighet, tack vare den flerskiktade botten med TriplInduc-teknik, där värmen sprider sig ända upp i kanterna.Ingen non stick-beläggning behövs då kastrullen har en mycket exakt värmeledning tack vare Demeyeres patenterade Silvinox-behandlade stålbotten i fem lager. När kärlet är tillräckligt varmt, sänk värmen med cirka 50%, så sköter kastrullen resten.Den här kastrullen är tillverkad för att hålla livet ut och kommer med 30 års garanti. Volym 2,2 liter.
 • Anders Petter - Mumin Gjutjärnsgryta 4,4 L Vit

  anders petter - mumin gjutjärnsgryta 4,4 l vit
  Anders Petter presenterar här sin charmiga Mumin Gjutjärnsgryta. På utsidan finns ett sött motiv med Mumintrollet och Snorkfröken i en hjärtlig omfamning. En annan gullig detalj är Lilla My som stoltserar som motiv på knoppens ovansida. Tove Janssons karaktärer är älskade av generationer och denna gryta är självklar till muminälskaren som gillar att laga mat.Mumingrytan är robust och passar till alla hushåll, små som stora, volymen är 4,4 liter. Grytan är tillverkad i emaljerat gjutjärn med jämn värmefördelning som bevarar värmen ända upp till kanten. Emaljen drar inte åt sig smak eller lukt och är lätt att rengöra. Knoppen i locket gör att kondens inte lägger sig runt kanterna i locket, utan istället rinner direkt tillbaka ner i kärlet. På denna gjutjärnsgryta med muminmotiv sitter två rejäla handtag på sidorna för att förenkla hantering. Men tänk på att dessa blir varma, så även knoppen, därför är grytlappar ett måste. Varför inte välja ett par mumingrytlappar ifrån samma serie, för ett komplett intryck och trevligt tillskott till matlagningen.Anders Petter Mumin Gjutjärnsgryta är 24,5 cm i diameter och är med handtagen inkluderade 32 cm bred. Mumingrytan är 12 cm hög och rymmer 4,4 liter.
 • Anders Petter - Stenfors Gjutjärnsgryta rund 4,4 L Grön

  anders petter - stenfors gjutjärnsgryta rund 4,4 l grön
  Stenfors Gjutjärnsgryta från Anders Petter är en rund robust gryta som rymmer 4.4 liter. Grytan är väldigt mångsidig och passar till alla hushåll, små som stora. Gjutjärnsgrytan är tillverkad i emaljerat gjutjärn med jämn värmefördelning som bevarar värmen ända upp till kanten. Emaljen drar inte åt sig smak eller lukt och är lätt att rengöra. Knoppen i locket gör att kondens inte lägger sig runt kanterna i locket, utan istället rinner direkt tillbaka ner i kärlet. Ett måste för dig som älskar att laga mat! Denna Stenfors gjutjärnsgryta tål alla värmekällor inklusive induktionshäll.Anders Petter Stenfors rund Gjutjärnsgryta rymmer 4.4 liter och är 24,5 cm i diameter.
 • Skeppshult - Professional Traktörpanna med stålhandtag 28 cm

  skeppshult - professional traktörpanna med stålhandtag 28 cm
  Traktörpanna från Skeppshult med rak kant och självventilerande stålhandtag. Denna gjutjärnspanna kan du med rätt skötsel ha hela livet. Trots att värmekällor kommer och går kommer alltid gjutjärnet bestå - denna panna kan du nämligen ha både på alla värmekällor, från öppen eld till induktionshäll. I en väl infettad gjutjärnspanna behövs det dessutom inte mycket fett.Botten är hela 5 mm tjock och sprider värmen jämnt för att ge en fin stekyta. Tack vare att handtaget är gjort i stål så kan du även använda din panna i ugnen. Varje detalj gjuts i en unik sandform i Skeppshults gjuteri i de småländska skogarna, och kanterna slipas för hand. Därför blir varenda skepphultprodukt unik och ingen är den andra exakt lik. Alla Skeppshults produkter tillverkas med 25 års gjutjärnsgaranti. Lock ingår ej.Skeppshult Professional Traktörpanna med stålhandtag är 28 cm i diameter och har en total längd inklusive handtag på 53 cm.
 • Iittala Tools Kastrull Med Lock 2 L - Kastruller

  iittala tools kastrull med lock 2 l - kastruller
  En kastrull med sammansatta material som är perfekt för matlagning. Formgivaren Björn Dahlström har kombinerat funktion med form genom att skapa en kastrull med en inre aluminiumkärna och yttre skikt av stål med en satin finish. Detta säkerställer att maten värms jämnt och snabbt. Lämplig för alla hällar och ugnar. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • GreenPan - Barcelona Pro Gryta 20 cm

  greenpan - barcelona pro gryta 20 cm
  Gryta i aluminium med en diameter på 20 cm och två hjälphandtag samt medföljande glaslock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Laga allt från korv stroganoff till chili con carne med denna gryta i aluminium med keramisk non-stick-beläggning från GreenPan. Grytan är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • MasterClass - Gjutjärnspanna mini 11 cm med bräda

  masterclass - gjutjärnspanna mini 11 cm med bräda
  En minipanna i gjutjärn med tillhörande underlägg. Servera olika tillbehör i denna panna eller kanske en varsin förrätt till varje gäst. Gjutjärnspannan är 11 cm i diameter och 2 cm djup.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Stekpanneset 5 delar Tefal Cook's Classic Hard Anodized

  jamie oliver - jamie oliver stekpanneset 5 delar tefal cook's classic hard anodized
  Ett set med en stekpanna och två grytor från Tefal Jamie Oliver. Jamie Oliver Stekpanneset 5 delar Tefal Cook's Classic Hard Anodized är ett set med en stekpanna och två grytor med lock från Jamie Oliver Tefals Classic Hard Anodized kollektion. Med dessa produkter har du en riktig bra grund för de flesta typer av matlagning! Perfekt som studentpresent, inflyttningspresent eller som en gåva till dig själv när du vill uppgradera dina kokkärl och ta din matlagning till nästa nivå.De olika Jamie Oliver kokkärl som ingår är:- Jamie Oliver Tefal Stekpanna Ø 28 cm Cook's Classic Hard Anodized- Jamie Oliver Tefal Låg gryta / stekgryta med lock Ø 30 cm / 5,4 liter- Jamie Oliver Tefal Djup gryta med lock Ø 24 cm / 5,2 liter Cook's Classic Hard AnodizedJamie Oliver Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 28 cm är en klassisk stekpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning, allt ifrån att steka pannkakor, låta en köttfärssås puttra riktigt länge eller halstra laxkotletter i.Jamie Oliver Stekgryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 30 cm med lock är en lite grundare gryta. Laga ett storkok av köttfärssås till veckan eller en köttbit som först steks och sen får puttra i en sås till helgens festmåltid.Jamie Oliver Gryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L är en klassisk gryta som du kan använda till en mustig gryta som får puttra riktigt länge. Denna gryta från Jamie Oliver Tefal har en 12,4 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med. Dessutom rymmer den 5,2 L så du kan laga ordentligt med mat i den.Detta set från Jamie Oliver är tillverkat av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen och gör att den har många användningsområden.Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic gryta Jamie Oliver är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Dessa kokkärl är även utrustade med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan eller grytan har uppnått perfekt temperatur. Stekpannan och grytornapå fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn. Kokkärlen tål temperaturer upp till 210 ° medan de medföljande glaslocken tål upp till 175°. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.
 • Eva Solo - Eva Trio Lock 24 cm

  eva solo - eva trio lock 24 cm
  Platt lock i rostfritt stål från Eva Trio, passar till alla Eva Trio-grytserier och material.Locken kan staplas inuti varandra eller hängas upp på krokar allt för att vara yteffektiva. Det långa handtaget är placerade på sidan så att man kan titta till maten utan att bränna sig. Du kan även hålla andra rätter varma på locket under matlagningens gång.