Hemmässan
www.hemmassan.se

Kastruller

Med rätt set av kastruller kan du laga mycket god mat hemma. Här listar vi kastrullerna för små och stora volymer.

Populärt inom kastruller

 • Greenpan Mayflower Kastrull 18 Cm Dark Charcoal - Aluminium Charcoal Grey

  greenpan mayflower kastrull 18 cm dark charcoal - aluminium charcoal grey
  Kastrullen från GreenPan har klassisk, tidlös design i aluminium för att laga mat som ett proffs med praktiskt lock i glas. Den har ergonomiskt handtag i trä. Den har tjock botten i aluminium med non-stick, keramisk beläggning och tåligt material med jämn värmefördelning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från GreenPan- Gjord av aluminium, trä och glas.- Diameter: 180 mm.- Finns även som stekpanna.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Scanpan - kastrull CTX 2.5 liter

  scanpan - kastrull ctx 2.5 liter
  Scanpan - kastrull CTX 2.5 liter
 • Emile Henry gryta Tagine Flame 27 cm. röd

  emile henry gryta tagine flame 27 cm. röd
  Emile Henry gryta Tagine Flame 27 cm. röd
 • Greenpan Premiere Kastrullset 3 Delar - Aluminium Silver

  greenpan premiere kastrullset 3 delar - aluminium silver
  Kastrullsetet från GreenPan har eleganta höljen med tre lager i rostfritt stål och skyddande Evershine finish. Den har en innovativ design i aluminium med en silverfärgad finish i rostfritt stål och en slitstark, keramisk 7th Generation Thermolon Diamond non-stick beläggning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullsetet från GreenPan - Set med tre kastruller i olika storlekar och glaslock (16, 18 och 20 cm).- Vackra, silverfärgade höljen med en skyddande finish.- Släta, lättskötta insidor med en keramisk non-stick beläggning.- Bekväma, nitade handtag.- Ugnssäker upp till 220 °C.- Matchande glaslock ingår. Skötselråd för kastrullsetet - Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.

Fler tips på kastruller

 • Zwilling Pico Kastrull 0,8 L/ø12 Cm - Aluminium Rostfritt Stål

  zwilling pico kastrull 0,8 l/ø12 cm - aluminium rostfritt stål
  Pico kastrull från Zwilling i rostfri design med effektivt värmeledande sandwichbottnen SIGMA Classic med aluminiumkärna. Försedd med stay cool-handtag. Finns i olika storlekar. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kockums Jernverk Kastrull 2,3 L - Stål Vit

  kockums jernverk kastrull 2,3 l - stål vit
  Kastrullen från Kockums Jernverk har en härlig retrostil i stål med en dubbel, högkvalitativ emaljbeläggning för enkel rengöring. Den har en funktionell, mångsidig design med ett långt handtag med ett medföljande lock. Denna produkt kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktionshäll. Variationer i utseendet kan förekomma. Kombinera kastrullen med handtagsskydd från Kockums Jernverk. Om kastrullen från Kockums Jernverk- Härlig retrokänsla.- Funktionell, mångsidig design.- Emaljerad stål.- Kastrullen finns i olika färger.- Lätt att rengöra och underhålla.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Skötselråd för kastrullen- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Culimat Mathias Dahlgren Kastrull 12 Cm - Rostfritt Stål

  culimat mathias dahlgren kastrull 12 cm - rostfritt stål
  Kastrullen från Culimat har elegant, tidlös design i rostfritt stål med jämn värmefördelning perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har bekvämt handtag på sidan. Välj mellan olika storlekar. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från Culimat- Gjord av rostfritt stål.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll.- Diameter: 120 mm. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kastrull med lock 20 cm, 3 l Atlantis 7

  kastrull med lock 20 cm, 3 l atlantis 7
  Kastrull från Atlantis-serien från Demeyere. Kastrullen är 10 cm hög, har en diameter på 20 cm och volym på 3 l. Den kan användas på alla typer av spisar, inklusive induktion. Isolerade sidor av rostfritt stål och Inductoseal-botten i 7 lager. Tack v
 • Demeyere Atlantis Kastrull Med Lock 16 Cm 1,5 L - Koppar Rostfritt Stål

  demeyere atlantis kastrull med lock 16 cm 1,5 l - koppar rostfritt stål
  Upptäck kulinarisk perfektion och klassisk och tidlös design med Demeyeres exklusiva serie Atlantis. Kärlen har en TriplInduc®-botten gjord av sju silver- och kopparlager konstruktionen som gör kastrullen extra värmeledande, snabb och optimal värmefördelning. Detta ger en värmeledande yta som är 33% effektivare än traditionella bottnar.Bottnen är även hermetiskt svetsad (lufttät) InductoSeal®, vilket medför ytterligare hygien och kvalitet eftersom vatten, fett eller smuts inte kan tränga in i mellan lagren. Kastrullerna är Silvinox®-behandlade, som är en effektiv rengöring av det yttre stålet. Råvarorna släpper lätt från kärlen vid tillagning och gör det enkelt att rengöra efteråt.Egenskaper TriplInduc-botten, sju silver- och kopparlager för extra snabb värmeledning, värmespridning och optimal värmefördelning Silvinox-behandlat hölje för effektiv rengöring Ugnssäker Tål maskindisk 30 års garanti Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kastrull ProBond Ø 16 cm

  kastrull probond ø 16 cm
  Öppna en värld full av kulinariska möjligheter! Med Hestans ProBond-serie kommer du att överraska dig själv och dina gäster. ProBonds professionella kokkärl och pannor i rostfritt stål är handgjorda i Italien med en slitstark tri-ply-botten som ger d
 • Culimat Mathias Dahlgren Sauteuse 26 Cm - Rostfritt Stål

  culimat mathias dahlgren sauteuse 26 cm - rostfritt stål
  Sauteusen från Culimat har elegant, tidlös design i rostfritt stål med jämn värmefördelning perfekt för att tillaga flera olika rätter. Den har bekvämt handtag på sidan. Välj mellan olika storlekar. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om sauteusen från Culimat- Gjord av rostfritt stål.- Sauteusen kommer i olika storlekar.- Ugnsfast upp till 260 °C.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Skötselråd för sauteusen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Lodge Cast Iron - Lodge Double Dutch Oven 26cm 4.7L

  lodge cast iron - lodge double dutch oven 26cm 4.7l
  Lodge Cast Iron - Lodge Double Dutch Oven 26cm 4.7L
 • Äggpocherare 2 St

  äggpocherare 2 st
 • FINEX - 12 tum Cast Iron Stekpanna

  finex - 12 tum cast iron stekpanna
  FINEX - 12 tum Cast Iron Stekpanna
 • Tefal - Jamie Oliver Cook's Classics 5.2 L

  tefal - jamie oliver cook's classics 5.2 l
  Tefal - Jamie Oliver Cook's Classics 5.2 L
 • Kastrull Pico 1 l 14 cm

  kastrull pico 1 l 14 cm
  Liten kastrull från Zwillings Pico-serie som tar minimalt med plats, vilket gör den idealisk för små kök med begränsat utrymme. • Diameter 14 cm • Tillverkad i 18/10 rostfritt stål • Kan användas på alla vanliga spisar inklusive induktion • Tål maski
 • FINEX 5QT Cast Iron Dutch Oven

  finex 5qt cast iron dutch oven
  FINEX 5QT Cast Iron Dutch Oven
 • Lodge - 8.25 Inch Cast Iron Panini Press

  lodge - 8.25 inch cast iron panini press
  Lodge - 8.25 Inch Cast Iron Panini Press
 • Kastrull Kosmo

  kastrull kosmo
  Kosmo kastrull med glaslock 1,5 l 16*9 cm
 • Sautégryta 32cm

  sautégryta 32cm
  ONYX COOKWARE™ SAUTÉGRYTA 32CM
 • Greenpan Mayflower Kastrull Med Lock 3-pack Dark Charcoal - Aluminium Charcoal Grey

  greenpan mayflower kastrull med lock 3-pack dark charcoal - aluminium charcoal grey
  Kastrullen från GreenPan har klassisk, tidlös design i aluminium med praktiskt lock i glas. Den har ergonomiskt handtag i trä. Den har tjock botten i aluminium med non-stick, keramisk beläggning och tåligt material med jämn värmefördelning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från GreenPan- Gjord av aluminium, trä och glas.- Kastrull: 16 cm.- Kastrull: 18 cm.- Kastrull: 20 cm.- Finns även som stekpanna.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Produre Pro Kastrull 1,5 L

  produre pro kastrull 1,5 l
 • 20 cm gryta - unik och innovativ onyx cookware gryta

  20 cm gryta - unik och innovativ onyx cookware gryta
  20 cm (2.8L) unik och innovativ Gryta | Fantastisk PFOA-fri non-stick | Använd metallredskap och -verktyg utan att repa non-stick-beläggningen | Tål ugnstemperaturer upp till 250 °C | Tål maskindisk! | Fri Frakt, och 100 dagars returrätt
 • Kitchen Craft Three Tier Ångkokare 4 Delar 18 Cm - Rostfritt Stål

  kitchen craft three tier ångkokare 4 delar 18 cm - rostfritt stål
  Ångkokaren från Kitchen Craft har två integrerade ånginsatser med ett ventilerat lock perfekt för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den är tillverkad av rostfritt stål med en spegelblank finish för en lyxig känsla och breda, nitade handtag. Välj mellan olika storlekar. Passar för hälsosam matlagning. Om ångkokaren från Kitchen Craft- Perfekt för fisk, kött och grönt.- 1 x gryta.- 1 x lock.- 2 x ånginsatser.- 15 års garanti. Skötselråd för ångkokaren- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Scanpan Ctx Kastrull Med Lock 1,8 L - Rostfritt Stål

  scanpan ctx kastrull med lock 1,8 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Scanpan har en prisbelönt design med en minimalistisk look och en praktisk non-stick beläggning. Den har sju lager i rostfritt stål och aluminium för att sprida värmen jämnt och effektivt. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från Scanpan- Tillverkad av rostfritt stål.- Den här kastrullen är en del av Scanpans kollektion CTX (Ceramic Titanium Extreme).- Ugnssäker upp till 260 °C.- 5 års garanti. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Berghoff - Grytset Essentials 6-delar

  berghoff - grytset essentials 6-delar
  Berghoff - Grytset Essentials 6-delar
 • Kastrull Koppar Mini 0,4 L

  kastrull koppar mini 0,4 l
 • Kastrull med pip mini 5 cl 5 cm Koppar/Mässing

  kastrull med pip mini 5 cl 5 cm koppar/mässing
 • Kastrull med lock NanoBond Ø 18 cm, 1,9 liter

  kastrull med lock nanobond ø 18 cm, 1,9 liter
  NanoBond-serien från Hestan erbjuder enastående hållbarhet och överlägsen matlagningsprestanda. Kastrullerna är utrustade med ergonomiska handtag för ett bekvämt grepp. Hestans kastruller är tillverkade i Italien med innovativt rostfritt stål med tus
 • Gryteset - såsgryta och kastruller | onyx cookware

  gryteset - såsgryta och kastruller | onyx cookware
  Gryteset - Såsgryta och kastruller | Onyx Cookware
 • Heirol Kastrull 10x5 Cm - Stål

  heirol kastrull 10x5 cm - stål
  Kastrull från Heirol med elegant, tidlös design i stål med praktiskt handtag på sidan perfekt för att tillaga flera olika rätter. Tillverkad i Kina. Om kastrullen från Heirol- Tillverkad av stål.- Mått: 10x5x5 cm.- Från serien Mini Cookware. Skötselråd för kastrullen- Endast handdisk. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Emile Henry gryta Tagine Flame 32 cm. röd

  emile henry gryta tagine flame 32 cm. röd
  Emile Henry gryta Tagine Flame 32 cm. röd
 • Lodge - Cast Iron Mini bakform

  lodge - cast iron mini bakform
  Lodge - Cast Iron Mini bakform
 • Scanpan - Fusion 5 Kastrull 14cm 1.3L

  scanpan - fusion 5 kastrull 14cm 1.3l
  Scanpan - Fusion 5 Kastrull 14cm 1.3L
 • Kastrull med lock 16 cm, 1,5 l Atlantis 7

  kastrull med lock 16 cm, 1,5 l atlantis 7
  Liten kastrull med lock från Atlantis-serien från Demeyere med isolerande väggar av rostfritt stål. Värmen fördelas på så sätt jämnt över kastrullens hela yta. Den speciella InductoSeal-botten med ett tjockt kopparlager ger en garanterat idealisk vär
 • Bosch - Grytset HEZ9SE060 6-delar - snabb leverans

  bosch - grytset hez9se060 6-delar - snabb leverans
  Bosch - Grytset HEZ9SE060 6-delar - snabb leverans
 • Meyer Hestan Nanobond Kastrull Med Lock 18 Cm/1,9 L - Aluminium Rostfritt Stål

  meyer hestan nanobond kastrull med lock 18 cm/1,9 l - aluminium rostfritt stål
  Den här kastrullen från Meyer tillhör serien Hestan, som innehåller fina produkter med enastående hållbarhet och matlagningsprestanda. Kastrullen är tillverkad i rostfritt stål med tusentals titanbaserade NanoBond-lager, vilket bidrar till egenskaper som fläckbeständig, repfast, non-stick samt att den tål diskmaskin.Egenskaper: Handgjord i Italien Värms upp 35% snabbare än andra rostfria kokkärl Ergonomiskt handtag Värmetålig upp till 560 grader Tål diskmaskin Spegelpolerad finish som håller Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Jamie Oliver Premium Copper kastrull 16cm + lock

  jamie oliver premium copper kastrull 16cm + lock
 • Dorre Kosmo Kastrull Med lock 1,5 L - Glas Rostfritt Stål

  dorre kosmo kastrull med lock 1,5 l - glas rostfritt stål
  Kastrullen Kosmo från Dorre är tillverkad i rostfritt stål, och ett lock i glas medföljer. Egenskaper: Rymmer 1,5 L Tål diskmaskin Tillverkad av rostfritt stål Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Demeyere Atlantis Kastrull Med Lock 14 Cm 1 L - Koppar Rostfritt Stål

  demeyere atlantis kastrull med lock 14 cm 1 l - koppar rostfritt stål
  Upptäck kulinarisk perfektion och klassisk och tidlös design med Demeyeres exklusiva serie Atlantis. Kärlen har en TriplInduc®-botten gjord av sju silver- och kopparlager konstruktionen som gör kastrullen extra värmeledande, snabb och optimal värmefördelning. Detta ger en värmeledande yta som är 33% effektivare än traditionella bottnar.Bottnen är även hermetiskt svetsad (lufttät) InductoSeal®, vilket medför ytterligare hygien och kvalitet eftersom vatten, fett eller smuts inte kan tränga in i mellan lagren. Kastrullerna är Silvinox®-behandlade, som är en effektiv rengöring av det yttre stålet. Råvarorna släpper lätt från kärlen vid tillagning och gör det enkelt att rengöra efteråt.Egenskaper TriplInduc-botten, sju silver- och kopparlager för extra snabb värmeledning, värmespridning och optimal värmefördelning Silvinox-behandlat hölje för effektiv rengöring Ugnssäker Tål maskindisk 30 års garanti Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Lodge - 6 QT Chef Style Double Dutch Oven

  lodge - 6 qt chef style double dutch oven
  Lodge - 6 QT Chef Style Double Dutch Oven
 • Kitchenware By Tareq Taylor Vivian Kastrull 1,5 L - Aluminium Indigo

  kitchenware by tareq taylor vivian kastrull 1,5 l - aluminium indigo
  Kastrullen från Tareq Taylor är tillverkad av gjutet aluminium för att sprida värmen jämnt och effektivt med en indigoblå, vacker utsida. Den har två keramiska beläggningar med en non-stick beläggning för enkel användning och rengöring. Kastrullen har handtag i rostfritt stål med ett medföljande glaslock. Denna produkt kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från Tareq Taylor- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar.- Medföljande glaslock.- Gjord av aluminium.- Ugnsfast upp till 220 °C. Skötselråd för kastrullen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kockums Jernverk Handtagsskydd Till Kastrull 5x14 Cm - Läder Brun

  kockums jernverk handtagsskydd till kastrull 5x14 cm - läder brun
  Handtagsskyddet från Kockums Jernverk har en elegant design i Tärnsjöläder med värmeskyddande egenskaper för säker användning. Produkten är designad för de som gillar att laga mat i köket och ute vid grillen. Kombinera handtagsskyddet med en 2,3 L kastrull från Kockums Jernverk. Om handtagsskyddet från Kockums Jernverk- Tillverkat av Tärnsjöläder.- Elegant design.- Värmeskyddande egenskaper.- Tillverkat i Sverige. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Scanpan Haptiq Kastrull + Lock 1,8 L - Aluminium Rostfritt Stål

  scanpan haptiq kastrull + lock 1,8 l - aluminium rostfritt stål
  Kastrullen från Scanpan har ett medföljande glaslock med detaljer i rostfritt stål. Kastrullen är elegant och har en miljövänlig, giftfri Stratanium+ non-stick beläggning med en slitstark yta fri från och PFAS. Den har en kropp med 5 lager i aluminium och rostfritt stål och en blankpolerad finish. Om kastrullen från Scanpan- HaptIQ uppskattas för slitstyrkan och den effektiva, jämna värmefördelningen.- Stratanium+ non-stick beläggning fri från PFAS.- Produkten är kompatibel med alla värmekällor, inklusive induktion.- Ugnssäker upp till 260 °C.- Glaslock ingår.- Storlek: 1,8 L. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livstid. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Meyer Hestan Nanobond Kastrull Med Lock 22 Cm/3,8 L - Aluminium Rostfritt Stål

  meyer hestan nanobond kastrull med lock 22 cm/3,8 l - aluminium rostfritt stål
  Den här kastrullen från Meyer tillhör serien Hestan, som innehåller fina produkter med enastående hållbarhet och matlagningsprestanda. Kastrullen är tillverkad i rostfritt stål med tusentals titanbaserade NanoBond-lager, vilket bidrar till egenskaper som fläckbeständig, repfast, non-stick samt att den tål diskmaskin.Egenskaper: Handgjord i Italien Värms upp 35% snabbare än andra rostfria kokkärl Ergonomiskt handtag Värmetålig upp till 560 grader Tål diskmaskin Spegelpolerad finish som håller Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Fiskars Norden Grill Chef Ånginsats 30 Cm - Rostfritt Stål

  fiskars norden grill chef ånginsats 30 cm - rostfritt stål
  Ånginsatsen från Fiskars har en hållbar, nordisk design med många användningsområden perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål för optimal livslängd. Produkten är designad för de som gillar att laga mat i köket och ute vid grillen. Kombinera ånginsatsen med en Nordic Grill Chef gjutjärnsgryta från Fiskars. Om ånginsatsen från Fiskars- Hållbar, nordisk design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Norden.- Kan även användas som ett durkslag. Skötselråd för ånginsatsen- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Scanpan - Fusion 5 Kastrull 16cm 2L

  scanpan - fusion 5 kastrull 16cm 2l
  Scanpan - Fusion 5 Kastrull 16cm 2L
 • Fiskars Taiten Kastrull 1,6 L - Återvunnen Aluminium Svart

  fiskars taiten kastrull 1,6 l - återvunnen aluminium svart
  Kastrull från Fiskars med en hållbar design i återvunnet aluminium med en non-stick beläggning för enkel användning och rengöring. Den har en stilren look med ett robust handtag i rostfritt stål för att addera en extra dimension till designen. Kastrullen har ett medföljande lock för optimal funktionalitet. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från Fiskars- Gjord av aluminium.- Handtag i rostfritt stål.- Medföljande lock.- Hållbar design.- Ugnsfast upp till 240 °C. Skötselråd för kastrullen- Ugnsfast.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kastrull CopperBond Ø 20 cm, 2,8 liter

  kastrull copperbond ø 20 cm, 2,8 liter
  Den nya handgjorda CopperBond-kollektionen från Hestan har en hållbar femskiktskonstruktion i rostfritt stål med en 100 % ren kopparkärna som ger snabb och jämn uppvärmning med en exceptionell temperaturkontroll. Locket i rostfritt stål ligger tätt p
 • Heirol Pro Belly Kastrull Stål Med Glaslock 2 L - Rostfritt Stål

  heirol pro belly kastrull stål med glaslock 2 l - rostfritt stål
  Kastrullen från Heirol har en rundad design med ett ergonomiskt handtag och ett glaslock. Kastrullen har en botten i stål med en kärna i aluminium och tre lager för att sprida värmen jämnt och effektivt. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från Heirol- Pro Belly uppskattas för den rundade designen och den effektiva, jämna värmefördelningen.- Storlek: 2 L.- Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll.- Ugnssäker.- Glaslock ingår.- 5 års garanti. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livstid. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Scanpan - CTX Ceramic Titanium kastrull 16cm 1.8L

  scanpan - ctx ceramic titanium kastrull 16cm 1.8l
  Scanpan - CTX Ceramic Titanium kastrull 16cm 1.8L
 • Eva Solo Nordic Kitchen Kastrull 1,5 L - Ek Rostfritt Stål

  eva solo nordic kitchen kastrull 1,5 l - ek rostfritt stål
  Nordic Kitchen kastrull från Eva Solo är lätt att använda för olika typer av matlagning, oavsett om du vill röra ihop en sås, koka ett ägg eller blanchera grönsaker. Tillverkad i rostfritt stål gör att kastrullen är slitstark och handtaget i ekträ ger ett bra grepp. Går att använda på alla värmekällor inklusive induktion, men ej i ugn eller på grillen. Rengör enkelt med varmt vatten och diskmedel, tål ej maskindisk. Tillverkad i rostfritt stål med handtag i ek Dekorativ, flexibel och slitstark design Går att använda på alla värmekällor inklusive induktion Endast handdisk Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Kastrull Salina 16 cm 1,5 l

  kastrull salina 16 cm 1,5 l
  Kastrull i serien Salina från Ballarini. Diameter 16 cm. Belagd med 6-lagers non-stick beläggning GRANITIUM Ti-X plus ett extra lager av titan som skyddar mot repor och sprickor. Kastrullen är smidd av fast aluminium och värms upp mycket snabbt. Det
 • Kastrull med lock 14 cm, 1 l Atlantis 7

  kastrull med lock 14 cm, 1 l atlantis 7
  Liten kastrull med lock från Atlantis-serien från Demeyere med isolerande väggar av rostfritt stål. Värmen fördelas på så sätt jämnt över kastrullens hela yta. Den speciella InductoSeal-botten med ett tjockt kopparlager ger en garanterat idealisk vär