Hemmässan
www.hemmassan.se

Bestick

En komplett uppsättning bestick ska innefatta stor och liten sked, gaffel samt bordskniv. Här listar vi bestickset i 16-24 delar du kan köpa online. Vi har plockat ihop ett brett utbud med allt från billiga besticken till högkvalitativ som till exempel Global bestick av 18/8-stål.

Populärt inom bestick

 • Bestickset 24-delar i gåvoask

  bestickset 24-delar i gåvoask
  obias Jacobsen är designern bakom denna attraktiva serie bestick av rostfritt stål Besticken i serien Functional Form bygger på en harmonisk kombination av funktionalitet och klassisk design. Det finns ett komplett urval matta och spegelblanka varia
 • Bestickset Hammershøi , 16 st.

  bestickset hammershøi , 16 st.
  I Kählers historiskt inspirerade Hammershøi-serie hittar man en elegant och klassisk uppsättning bestick med ett skinande blankt, exklusivt och modernt uttryck. De eleganta besticken i högglanspolerat, rostfritt stål har ett slankt och rundat formspr
 • Bestickset 30 delar

  bestickset 30 delar
  Classic Bestickset 30 delar slät kniv 22 cm gaffel 20 cm sked 20 cm kaffesked 14 cm grillkniv 22 cm
 • Bestickset Tradition 24-Delar

  bestickset tradition 24-delar
  Bestickset 24 delar, för 6 personer. Den franska byn Laguiole är ursprunget till det klassiska Laguiole besticket som är en blandningen av den typiska spanska kniven Navaja och kniven Capouchadou som användes av bönder och herdar om vi blickar tillb

Fler tips på bestick

 • Bestickset Skye Bright 56 delar

  bestickset skye bright 56 delar
  56 dels bestickset i bestickserien Skye från Robert Welch. Skye har en tunn och elegant profil som är välbalanserad och bekväm att använda. Handtagen på skye har en textur inspirerad av traditionell silversmedsteknik. Texturen som flyter ut mot besti
 • Rice Kaffeskedar 6-pack Aw23 - Melamin Multi

  rice kaffeskedar 6-pack aw23 - melamin multi
  Kaffeskedar från Rice med en praktisk, slitstark design perfekt för både inom- och utomhusbruk. De har sex olika, härliga färger för att lysa upp dukningen. Om kaffeskedarna från Rice- Tillverkade av melamin.- Sex olika, härliga färger.- Starkt, tåligt material.- Perfekta för picknicken.- Finns även som teskedar. Skötselråd för kaffeskedarna- Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • LYONEL bestickset 24 delar

  lyonel bestickset 24 delar
  Bestickset i 24 delar av rostfritt stål med matt, läcker finish. Bestickens grepp är effektfullt oregelbundna med en hamrad känsla. Besticksetet innehåller gaffel, kniv, matsked och tesked, 6 av varje. Besticken LYONEL kommer att lyfta dina middagar
 • Aida Raw Tårtgaffel 4-pack - Rostfritt Stål Svart

  aida raw tårtgaffel 4-pack - rostfritt stål svart
  Dessa fyra tårtgafflar från Aida tillhör den populära serien Raw, och har en stilren och enkel design. Utseendet skapar känslan av en nordisk dukning, och lyxar till fikabjudningen. Tårtgafflarna är tillverkade i rostfritt stål och tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Sked, Potatis 18/10 Stål

  sked, potatis 18/10 stål
 • Steel Line Bordskniv Rostfritt Stål

  steel line bordskniv rostfritt stål
 • Robert Welch Skye Dessertgaffel 18,5 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch skye dessertgaffel 18,5 cm - rostfritt stål
  Dessertgaffeln från Robert Welch är perfekt för vardagsbruk eller för en fest och gjord av rostfritt stål med en vacker, hamrad detalj. Om dessertgaffeln från Robert Welch- Den här dessertgaffeln är en del av Robert Welchs kollektion Skye.- Livstidsgaranti. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Blockley Tesked 13,9 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley tesked 13,9 cm - rostfritt stål
  Teskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om teskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för teskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Bestickset Ventura 24 Delar

  bestickset ventura 24 delar
  Bestickset om 24 delar tillverkat i rostfritt 18/10 stål med matt yta. Skandinavisk design & otroligt bra passform i handen. Lätta och välbalanserade bestick som förgyller din dukning. Tjocklek:: 0,3 cm Paketet innehåller: 6x matkniv 22,5 cm 6
 • Gense Steel Line Tesked Blank - Rostfritt Stål

  gense steel line tesked blank - rostfritt stål
  Tesked från Gense. Det här är en teskeden från den tidlösa serien Steel Line. Den utmärker sig genom sina eleganta kurvor och lena ytor. Teskeden blir ett fint inslag, utan att ta för stort fokus från resterande dukning eller miljö. Den är designad av Henning Seidelin som är en av Danmarks främsta skulptörer. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål och tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Twist För- & Efterrättssked - Rostfritt Stål

  gense twist för- & efterrättssked - rostfritt stål
  För- och efterrättssked från Gense. Den här skeden kommer från serien Twist som är en av Genses mest populära serier. Den utmärks av en dekorativ twistad detalj, och skapar en modern och lekfull dukning. Skeden gör sig lika bra till vardags som till festligare tillfällen. Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Raw Gaffel 4-pack Presentask Svart

  raw gaffel 4-pack presentask svart
 • Iittala Artik Dessertkniv - Rostfritt Stål

  iittala artik dessertkniv - rostfritt stål
  Artik Dessertkniv från Iittala. Den här dessertkniven har en tidlös och sofistikerad design som gör att den passar i alla hem. Den är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet och kan användas både till vardags och till fest. Dessertkniven formgavs av Laura Partanen och Arto Kankkunen år 1997. Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Bestickset Jessica 48 delar

  bestickset jessica 48 delar
  Bestick i ren, stilren design med mjukt rundade kanter och lätt perforering. Besticken från Zwillings Jessica-serie passar för alla tillfällen.• Diskmaskinsäkert• Korrosionsbeständigt• Blankpolerat 18/10 rostfritt stål• Innehåller: 12 knivar, 12 gaff
 • Gaffel Brush 20,4 cm - Rostfritt stål

  gaffel brush 20,4 cm - rostfritt stål
 • Hexclad Köttknivar 4-pack 13 cm Stål Grön

  hexclad köttknivar 4-pack 13 cm stål grön
 • Gense Cpb 2091 Dessertgaffel 18,4 Cm - Silver

  gense cpb 2091 dessertgaffel 18,4 cm - silver
  Dessertgaffeln från Gense har ett urbant uttryck med en modern, skandinavisk form perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Den är tillverkad av silver för ett exklusivt intryck. Designad av Carl Philip Bernadotte. Om dessertgaffeln från Gense- Formgivningsår: 2009.- Från serien CPB 2091.- Modern form.- Gjord av silver. Skötselråd för dessertgaffeln- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Quinton Full Vintage Kniv 24,3 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch quinton full vintage kniv 24,3 cm - rostfritt stål
  Kniven från Robert Welch har en härlig, kurvig design med ett bekvämt handtag. Den har ett härdat knivblad i rostfritt stål för optimerad prestanda med en vintage finish. Om kniven från Robert Welch- Livstidsgaranti. Skötselråd för kniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Air Steakkniv 24,8 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch radford air steakkniv 24,8 cm - rostfritt stål
  Radford Air Steakkniv, 24,8 Cm från Robert Welch. Knivar Rostfritt Stål Rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Piemont Serveringsgaffel 248mm - Rostfritt Stål

  villeroy & boch piemont serveringsgaffel 248mm - rostfritt stål
  Elegant gaffel från Villeroy & Boch. Gaffeln är rostfri och tål maskindisk. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Dorotea Bordskniv Rostfritt Stål

  dorotea bordskniv rostfritt stål
 • Nova Bestick 16st

  nova bestick 16st
 • Gense Dorotea Dessertsked 4-pack - Rostfritt Stål

  gense dorotea dessertsked 4-pack - rostfritt stål
  4-pack med Dorotea Dessertskedar från Gense. De här skedarna är nutida klassiker som har formgivits av Monica Förster. Hon har kombinerat användarvänlighet med tidlöshet, och skedarna ger harmoni till dukningen. Designen är markerad med mjuka inslag. Är tillverkade av rostfritt stål med PVD-beläggning. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • House Doctor Golden Gaffel - Rostfritt Stål Guld

  house doctor golden gaffel - rostfritt stål guld
  Servera med stil med denna gaffel från House Doctor. Den tillhör serien Gold, och precis som namnet antyder har den en guldig och lyxig design. Perfekt till festligare tillfällen! Den är tillverkad i rostfritt stål med guldbeläggning och vi rekommenderar att du diskar den för hand. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Fiskars Functional Form Fiskbenspincett - Rostfritt Stål

  fiskars functional form fiskbenspincett - rostfritt stål
  Fiskbenspincett tillverkad i rostfritt stål. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Oxford Bordskniv - Rostfritt Stål

  gense oxford bordskniv - rostfritt stål
  Bordskniv från Gense. Magnifikt och tidlöst är orden som beskriver denna bordskniv från serien Oxford. Tyngden och det djupa mönstret ger både en bra balans i handen, och en lyxig touch på det dukade bordet. Den passar lika bra till vardags som till finare tillfällen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • LEXI bestickset 24 delar

  lexi bestickset 24 delar
  Bestickset i 24 delar i klassisk modell med uppdaterad form. Besticken har blank finish och alla delar har strukturänder längs skaftet. Innehåller gaffel, kniv, sked och tesked, 6 av varje. Ett bestickset som passar till många olika dukningar, både m
 • Robert Welch Blockley Matsked 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch blockley matsked 21 cm - rostfritt stål
  Matskeden från Robert Welch har en perfekt balans med en smal, linjär design och upphöjda kanter som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål med en vacker, blank finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om matskeden från Robert Welch- Inspirerad av en modern arkitektur.- Från kollektionen Blockley.- Tillverkad av rostfritt stål.- Livslång garanti. Skötselråd för matskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Bestickset Blockley Bright 42 delar

  bestickset blockley bright 42 delar
  42 dels bestickset inspirerad av modern arkitektur med rena linjer. Blockley från Robert Welch är en perfekt balanserad bestickserie med sin raka, linjära design och en liten fördjupning längs hela handtaget som vackert fångar ljuset. Skedar och gaff
 • Nobel Bordsgaffel Rostfritt Stål

  nobel bordsgaffel rostfritt stål
 • Hay Twist skedar 2-pack / Ljusrosa - Glas Turkos

  hay twist skedar 2-pack / ljusrosa - glas turkos
  Skedar från Hay i glas med en lekfull design i olika livfulla färger. Om skedarna från Hay- Tillverkade av glas.- Finns i flera utföranden.- Säljs i 2-pack.- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Bestickset Jet 24-Delar

  bestickset jet 24-delar
  Bestickset 24 delar. Jet är en ny och fräsch serie från varumärket Lou Laguiole. Med skandinavisk design och mjuka linjer har man tagit fram serien Jet. I serien finns grillknivar & bestickset. Allt tillverkat i rostfritt stål och superfin finish.
 • Villeroy & Boch Piemont Fiskkniv 217mm - Rostfritt Stål

  villeroy & boch piemont fiskkniv 217mm - rostfritt stål
  Elegant fiskkniv från Villeroy & Boch. Kniven är rostfri och tål maskindisk. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Iittala Artik Matsked - Rostfritt Stål

  iittala artik matsked - rostfritt stål
  Artik Matsked från Iittala. Den här matskeden har en tidlös och sofistikerad design som gör att den passar i alla hem. Den är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet och kan användas både till vardags och till fest. Matskeden formgavs av Laura Partanen och Arto Kankkunen år 1997. Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Fiskars Norr Grillgaffel 32,5cm - Trä

  fiskars norr grillgaffel 32,5cm - trä
  Norr Grillgaffel 32,5cm från Fiskars. Gafflar Trä . Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Steel Line Bordsgaffel Rostfritt Stål

  steel line bordsgaffel rostfritt stål
 • Wüsthof Classic Colour Stekknivar 4-pack - Stål Coral Peach

  wüsthof classic colour stekknivar 4-pack - stål coral peach
  Stekknivar från Wüsthof med en iögonfallande design med ett nitat handtag med en härlig färg för att addera en extra dimension till designen. De har ett vasst knivblad i stål perfekt för alla slags kötträtter. Stekknivarna har en genomtänkt konstruktion med en optimal balans för enkel användning. Tillgänglig i åtskilliga färger. Om stekknivarna från Wüsthof- Stekknivarna finns i olika färger.- Hårdhet: 58 HRC.- Säljs i 4-pack.- Elegant, nitat handtag.- Optimal balans.- Från serien Classic Colour. Skötselråd för stekknivarna- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Matsked 21 Cm - Rostfritt Stål

  robert welch sandstone matsked 21 cm - rostfritt stål
  Matskeden från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om matskeden från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för matskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Soup Passion Asia Sked 2-pack - Porslin Vit

  villeroy & boch soup passion asia sked 2-pack - porslin vit
  Den här är ett 2-pack med skedar som tillhör serien Soup Passion Asia från Villeroy & Boch. Serien erbjuder produkter med en unik design, som gör att du kan njuta av asiatisk mat med stil. Är tillverkad i premiumporslin och tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Ernst Långa 2-pack - Rostfritt Stål

  ernst långa 2-pack - rostfritt stål
  Skedar från Ernst Kirchsteiger med en elegant, tidlös design. De är tillverkade av rostfritt stål med en borstad finish och långa skaft perfekta för drinkar. Om skedarna från Ernst Kirchsteiger- Tillverkade av rostfritt stål.- Levereras i fin presentförpackning.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för skedarna- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Stekkniv Set 6 Delar - Rostfritt Stål

  villeroy & boch new wave stekkniv set 6 delar - rostfritt stål
  Det här är ett stilrent stekkniv-set med sex delar från Villeroy & Bochs stilrena serie New Wave. Besticken är tillverkade i rostfritt stål och tål diskmaskin. Setet innehåller: 6 Stekknivar Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Piano Matsked

  piano matsked
 • Robert Welch Radford Tårtgaffel Blank 163 Mm - Rostfritt Stål

  robert welch radford tårtgaffel blank 163 mm - rostfritt stål
  Radford Tårtgaffel Blank 163 Mm från Robert Welch. Gafflar Rostfritt Stål . Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Big Love Glassked 4-pack

  big love glassked 4-pack
 • Bestickset Deniz (24 delar)

  bestickset deniz (24 delar)
  100% Rostfritt Stål Bordssked (6 st) Bordsgaffel (6 st) Bordskniv (6 st) Dessertsked (6 st) Tål maskindisk.
 • Ranka Bordsgaffel Rostfritt Stål

  ranka bordsgaffel rostfritt stål
 • Hardanger Tuva Tesked 4-pack - Rostfritt Stål

  hardanger tuva tesked 4-pack - rostfritt stål
  Tuva Tesked 4-pack från Hardanger. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Bestickset Tradition 24-Delar

  bestickset tradition 24-delar
  Bestickset 24 delar, för 6 personer. Den franska byn Laguiole är ursprunget till det klassiska Laguiole besticket som är en blandningen av den typiska spanska kniven Navaja och kniven Capouchadou som användes av bönder och herdar om vi blickar tillb
 • Iittala Artik Dessertgaffel - Rostfritt Stål

  iittala artik dessertgaffel - rostfritt stål
  Artik Dessertgaffel från Iittala. Den här dessertgaffeln har en tidlös och sofistikerad design som gör att den passar i alla hem. Den är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet och kan användas både till vardags och till fest. Dessertgaffeln formgavs av Laura Partanen och Arto Kankkunen år 1997. Tål diskmaskin. Shoppa Gafflar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Bestickset (60 delar) - Lenora

  bestickset (60 delar) - lenora
  100% rostfritt stål bordssked: 20,8 cm (12 st.) bordsgaffel: 20,8 cm (12 st.) dessertsked: 23 cm (12 st.) dessertgaffel: 18 cm (12 st.) tesked: 12 cm (12 st.)

Olika typer av bestick

Kategorier: Skedar | Gafflar | Knivar