Hemmässan
www.hemmassan.se

Chef & Sommelier glas

Glasen från Chef & Sommelier har en mycket genomtänkt design för att fånga dryckens bästa egenskaper. Se bilder på glasen ur serier som Open Up och Syblum här. Ser du ett glas du vill köpa så klicka dig vidare till Chef & Sommeliers återförsäljare.

Populärt inom Chef & Sommelier glas

 • Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 55 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up rödvinsglas 55 cl 6-pack
  Elegant rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. I det här vinglaset har man valt att fokusera på oxidation och balansering av viner med tydliga tanniner. Open Up Tannic är ett glas för fylliga, smakrika viner som kräver rikligt med oxidation. Detta vinglas presenterar sträva ekfatslagrade viner på ett mycket vackert vis, med tydlig balans och jämn exponering av dess nyanser. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Chef & Sommelier Open Up Rödvinsglas är 23 cm höga, rymmer ca 55 cl och säljs i 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up champagneglas 20 cl 6-pack
  Open Up champagneglas från Chef & Sommelier är ett elegant champagneglas med den unika egenskapen att det både bibehåller kolsyran i det mousserande vinet, och skapar en yta för aromerna att lyftas. Open Up Effervescent är ett stilrent designat vinglas för mousserande viner som till exempel champagne, cava, prosecco och crémant. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Dessa Chef & Sommelier Open Up champagneglas rymmer 20 cl och säljs i 6-pack så att du kan skåla med många vänner samtidigt!
 • Chef & Sommelier - Open Up Champagnecoupe 30 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up champagnecoupe 30 cl 6-pack
  Elegant champagneglas från serien Open Up av Chef & Sommelier. Det här är en mycket stor champagnecoupe som passar bra till mousserande viner som champagne, cava och prosecco. Utöver att vara ett champagneglas är Open Up Cabernet Champagne Coupe ett riktigt stiligt cocktailglas eller efterrättsglas.Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 4-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Vitvinsglas 40 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up vitvinsglas 40 cl 4-pack
  Det eleganta vitvinsglaset ur Chef & Sommeliers serie Open Up är just som namnet säger ett vitvinsglas men det går även att använda till nästan alla typer av vin - såväl röda som vita, vilket gör glaset mycket populärt men framför allt praktiskt.Open Up har en kupa som snabbt expanderar nedtill och sedan viker sig tillbaka för att bevara aromer. Öppningen är balanserad för att framhäva vinet precis som det är. Ett mycket bra allround vinglas.Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 4-pack.

Fler tips på Chef & Sommelier glas

 • Chef & Sommelier - Sublym Rödvinsglas Allround 60 cl 6-pack

  chef & sommelier - sublym rödvinsglas allround 60 cl 6-pack
  Sublym Rödvinsglas från Chef & Sommelier är ett riktigt allroundglas med en smal form, en lång, tunn fot och bländande glas.Sublyme kollektionen är med sin harmoniska och delikata siluett perfekt att använda vid alla tillfällen, både vardags och till fest men även till alla sorters viner.
 • Chef & Sommelier - Sublym Rödvinsglas 55 cl 6-pack

  chef & sommelier - sublym rödvinsglas 55 cl 6-pack
  Det större vinglaset ur Chef & Sommeliers serie Sublym. Glaset rymmer 55 cl och passar perfekt till viner som kräver mer luft.I övrigt har glaset samma eleganta stil som övriga delar ur serien och känns igen på den smala formen, den långa, tunnar foten och den höga kvaliten på glaset.
 • Chef & Sommelier - Sublym Rödvinsglas 45 cl 6-pack

  chef & sommelier - sublym rödvinsglas 45 cl 6-pack
  Sublyme Rödvinsglas från Chef & Sommelier rymmer 45 cl och kommer i ett praktiskt 6-pack. Med den smala formen, den långa, tunna foten och den fantastiska glaskvaliten är Sublym en stor favorit.I serien hittar du även bland annat vinvinsglas, allroundglas, champagneglas och en karaff. Men Sublymeserien är det lätt att duka upp både till vardags och fest i en enhetlig stil och alltid med ett fantastiskt resultat.
 • Chef & Sommelier - Open Up Vitvinsglas 40 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up vitvinsglas 40 cl 6-pack
  Elegant vinglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Det här vinglaset är den ultimata medelvägen, och som går att använda till nästan alla typer av vin, såväl röda som vita. Denna egenskap har gjort glaset mycket populärt bland restauranger. Open Up Universal har en kupa som snabbt expanderar nedtill och sedan viker sig tillbaka för att bevara aromer. Öppningen är balanserad för att framhäva vinet precis som det är. Ett mycket bra allround vinglas. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Ölglas 39 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up ölglas 39 cl 4-pack
  Mindre, men ack så fina, ölglas i 4-pack från Chef & Sommeliers populära serie Open Up. De här fantastiska glasen har en unik form, en av Open Ups kännetecken, och dess eleganta design gör de till glas man helst tar fram hela tiden. Glasen är tillverkade av kristall som inte bara är ett mycket starkt material utan även klingar vackert när det skålas. Serien Open Up är kända för sin fantastiska design och unika form. Ett perfekt val för den som vill ha en samling eleganta och exklusiva glas.
 • Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas Coupe 30 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up champagneglas coupe 30 cl 4-pack
  Vackra Open Up coupe champagne glas i 4-pack från Chef & Sommeliers. Ett mycket elegant glas som passar för alla trevliga stunder då en läcker mousserande dryck serveras. När det skålas med glasen klingar kristallglaset fint. Serien Open Up är kända för sin fantastiska design och unika form. Ett perfekt val för den som vill ha en samling eleganta och exklusiva glas.
 • Chef & Sommelier - Sublym Dessertvinsglas 25 cl 6-pack

  chef & sommelier - sublym dessertvinsglas 25 cl 6-pack
  I Chef & Sommeliers Sublym Serie finns även ett Dessertvinsglas - allt för att du ska kunna duka enheltligt med stil.Syblym serien känneteckans av den smala formen, den långa och tunna foten och inte minst ett bländande glas. Desservinsglaset rymmer 25 cl och kommer i ett behändigt 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 47 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up rödvinsglas 47 cl 4-pack
  Elegant rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Den breda kupan ger gott om plats för oxidation, medan den smala öppningen ger en koncentrerad aromupplevelse. Tillsammans med kupans utformning blir Open Up Soft ett glas där vinets aromer förstärks på ett mycket angenämt vis. Vackert balanserat, där alla dofter får rum att utvecklas. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 4-pack.
 • Chef & Sommelier - Sublym Vitvinsglas 35 cl 6-pack

  chef & sommelier - sublym vitvinsglas 35 cl 6-pack
  Vitvinsglas ur Chef & Sommeliers serie Sublym i elegant utförande. Med en smal form och lång, tunn fot som förhöjer utttrycket ytterligare.I Sublyme serein hittar du även rödvinsglas, champagneglas och en karaff så att du kan duka både elegant och enhetligt. Glaset rymmer 35 cl och kommer i ett behändigt 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 38 cl 4-pack Klar

  chef & sommelier - open up vattenglas 38 cl 4-pack klar
  Open Up Vattenglas 38 cl 4-pack Klar från Chef & Sommelier är stilrena glas, perfekta för att njuta av allt från vatten till juice och andra kalla drycker.Tillverkade av Chef & Sommelier, ett känt och pålitligt varumärke inom glasbranschen och det tunna och eleganta glaset medför en känsla av exklusivitet. Passar perfekt för dig som vill lyfta din middagsbjudning eller bara vill ha en enklare, men ändå stilren dryckesupplevelse.
 • Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 38 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up vattenglas 38 cl 6-pack
  Elegant dricksglas med modern design ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Glaset blir snyggt som vattenglas, eller att servera drinkar eller desserter ur. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort dessa glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Sublym Champagneglas 21 cl 6-pack

  chef & sommelier - sublym champagneglas 21 cl 6-pack
  Sublym Champagneglas i praktiskt 6-pack från Chef & Sommelier är det perfekta Champagneglaset.Med sin smala form, den långa och tunna foten i kombination med det bländande glaset är Sublyme kollektionen given när det ska serveras bubbel, både till vardags och fest.
 • Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 35 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up vattenglas 35 cl 4-pack
  Elegant dricksglas med modern design ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Glaset blir snyggt som vattenglas, eller att servera drinkar eller desserter ur. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort dessa glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande.Säljs i 4-pack.
 • Chef & Sommelier - Exaltation Champagneglas 30 cl 2-pack

  chef & sommelier - exaltation champagneglas 30 cl 2-pack
  Exaltation Champagneglas från Chef & Sommelier är ett riktigt vackert glas med med en elegant form, en lång, tunn fot och bländande glas.Utmärkt till de tillfällen i livet som bör firas lite extra.Kommer i 2-pack och rymmer 30 cl.
 • Chef & Sommelier - Open Up Whiskeyglas 30 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up whiskeyglas 30 cl 4-pack
  Fantastiska whiskeyglas i 4-pack ur den populära serien Open Up från Chef & Sommelier. Whiskeyglasen har en elegant design och är tillverkade i kristall som ger glaset sin lyster och gör de otroligt tåliga. Utmärkt att servera whiskey eller annan passande dryck i. Serien Open Up är kända för sin fantastiska design och unika form. Ett perfekt val för den som vill ha en samling eleganta och exklusiva glas.