Hemmässan
www.hemmassan.se

Chef & Sommelier glas

Glasen från Chef & Sommelier har en mycket genomtänkt design för att fånga dryckens bästa egenskaper. Se bilder på glasen här och klicka dig vidare ifall du vill handla från Chef & Sommeliers återförsäljare på nätet.

Populärt inom Chef & Sommelier glas

 • Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up champagneglas 20 cl 6-pack
  Elegant champagneglas med den unika egenskapen att det både bibehåller kolsyran i det mousserande vinet, och skapar en yta för aromerna att lyftas. Open Up Effervescent är ett stilrent designat vinglas för mousserande viner som till exempel champagne, cava, prosecco och crémant. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 55 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up rödvinsglas 55 cl 6-pack
  Elegant rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. I det här vinglaset har man valt att fokusera på oxidation och balansering av viner med tydliga tanniner. Open Up Tannic är ett glas för fylliga, smakrika viner som kräver rikligt med oxidation. Detta vinglas presenterar sträva ekfatslagrade viner på ett mycket vackert vis, med tydlig balans och jämn exponering av dess nyanser. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up champagneglas 20 cl 4-pack
  Open Up champagneglas är populära glas för alla mousserande drycker. Chef & Sommelier har skapat ett elegant champagneglas som har designats med den unika egenskapen att det både bibehåller den lyxiga bubbliga känslan i drycken och lyfter aromerna. Chef & Sommelier Open Up är alltså ett champagneglas där drycken kommer helt till sin rätt – ett stilrent glas designat för mousserande drycker som till exempel champagne, cava, prosecco och crémant.Kanske känner du igen glaset? Den unika designen i kombination med glasets egenskaper och tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ på restauranger. Och vi förstår varför – högkvalitativt och tilldragande är Open Up champagneglas en favorit både hemma och ute.Open Up champagneglas rymmer 20 cl och säljs i 4-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Vitvinsglas 40 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up vitvinsglas 40 cl 4-pack
  Det eleganta vitvinsglaset ur Chef & Sommeliers serie Open Up är just som namnet säger ett vitvinsglas men det går även att använda till nästan alla typer av vin - såväl röda som vita, vilket gör glaset mycket populärt men framför allt praktiskt.Open Up har en kupa som snabbt expanderar nedtill och sedan viker sig tillbaka för att bevara aromer. Öppningen är balanserad för att framhäva vinet precis som det är. Ett mycket bra allround vinglas.Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 4-pack.

Fler tips på Chef & Sommelier glas

 • Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 35 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up vattenglas 35 cl 4-pack
  Elegant dricksglas med modern design ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Glaset blir snyggt som vattenglas, eller att servera drinkar eller desserter ur. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort dessa glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande.Säljs i 4-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 47 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up rödvinsglas 47 cl 4-pack
  Elegant rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Den breda kupan ger gott om plats för oxidation, medan den smala öppningen ger en koncentrerad aromupplevelse. Tillsammans med kupans utformning blir Open Up Soft ett glas där vinets aromer förstärks på ett mycket angenämt vis. Vackert balanserat, där alla dofter får rum att utvecklas. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 4-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Vattenglas 38 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up vattenglas 38 cl 6-pack
  Elegant dricksglas med modern design ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Glaset blir snyggt som vattenglas, eller att servera drinkar eller desserter ur. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort dessa glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Champagnecoupe 30 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up champagnecoupe 30 cl 6-pack
  Elegant champagneglas från serien Open Up av Chef & Sommelier. Det här är en mycket stor champagnecoupe som passar bra till mousserande viner som champagne, cava och prosecco. Utöver att vara ett champagneglas är Open Up Cabernet Champagne Coupe ett riktigt stiligt cocktailglas eller efterrättsglas.Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 4-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas Coupe 30 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up champagneglas coupe 30 cl 4-pack
  Vackra Open Up coupe champagne glas i 4-pack från Chef & Sommeliers. Ett mycket elegant glas som passar för alla trevliga stunder då en läcker mousserande dryck serveras. När det skålas med glasen klingar kristallglaset fint. Serien Open Up är kända för sin fantastiska design och unika form. Ett perfekt val för den som vill ha en samling eleganta och exklusiva glas.
 • Chef & Sommelier - Open Up Vitvinsglas 40 cl 6-pack

  chef & sommelier - open up vitvinsglas 40 cl 6-pack
  Elegant vinglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Det här vinglaset är den ultimata medelvägen, och som går att använda till nästan alla typer av vin, såväl röda som vita. Denna egenskap har gjort glaset mycket populärt bland restauranger. Open Up Universal har en kupa som snabbt expanderar nedtill och sedan viker sig tillbaka för att bevara aromer. Öppningen är balanserad för att framhäva vinet precis som det är. Ett mycket bra allround vinglas. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande. Säljs i 6-pack.
 • Chef & Sommelier - Open Up Whiskeyglas 30 cl 4-pack

  chef & sommelier - open up whiskeyglas 30 cl 4-pack
  Fantastiska whiskeyglas i 4-pack ur den populära serien Open Up från Chef & Sommelier. Whiskeyglasen har en elegant design och är tillverkade i kristall som ger glaset sin lyster och gör de otroligt tåliga. Utmärkt att servera whiskey eller annan passande dryck i. Serien Open Up är kända för sin fantastiska design och unika form. Ett perfekt val för den som vill ha en samling eleganta och exklusiva glas.