Hemmässan
www.hemmassan.se

Duralex glas

Picardie är en serie med glas från Duralex som finns i olika storlekar och färger. Duralexglas är tåliga och funkar till varm och kall dryck. Glasen går att köpa styckvis eller i 6-pack från 9 cl upp till 36 cl stora glas.

Populärt inom Duralex glas

 • Duralex - Picardie Dricksglas 25 cl 6-pack

  duralex - picardie dricksglas 25 cl 6-pack
  Klassiska dricksglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt. Perfekta glaset för barnfamiljen! Levereras i 6-pack.
 • Duralex - Picardie Latteglas 36 cl 6-pack

  duralex - picardie latteglas 36 cl 6-pack
  Latteglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt.
 • Duralex - Picardie Dricksglas 22 cl Blå

  duralex - picardie dricksglas 22 cl blå
  Klassiskt dricksglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck.1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Glaset är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt. Perfekta glaset för barnfamiljen!
 • Duralex - Picardie Dricksglas 31 cl Blå

  duralex - picardie dricksglas 31 cl blå
  Picardie Dricksglas - ett klassiskt glas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck.1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Glaset är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt. Perfekta glaset för barnfamiljen!

Fler tips på Duralex glas

 • Duralex - Picardie Espressoglas 9 cl

  duralex - picardie espressoglas 9 cl
  Espressoglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt.

Duralex Picardie lanserades 1954

Att ett glas designat och lanserat redan 1954 än idag finns kvar att köpa är ett tecken på tidlös design. Picardie är klassiska dryckesglas som tålt både tidens tand och klarar varm och kall dryck utmärkt. Glaset är härdat och tål en hel del slit och släng, så passar bra i barnfamiljer.