Hemmässan
www.hemmassan.se

Duralex glas

Populärt inom Duralex glas

 • Duralex - Picardie Dricksglas 25 cl 6-pack

  duralex - picardie dricksglas 25 cl 6-pack
  Klassiska dricksglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt. Perfekta glaset för barnfamiljen! Levereras i 6-pack.
 • Duralex - Picardie Dricksglas 22 cl Blå

  duralex - picardie dricksglas 22 cl blå
 • Duralex - Picardie Latteglas 36 cl

  duralex - picardie latteglas 36 cl
  Latteglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt.
 • Duralex - Picardie Dricksglas 25 cl

  duralex - picardie dricksglas 25 cl
  Klassiskt dricksglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt. Perfekta glaset för barnfamiljen!