Hemmässan
www.hemmassan.se

Duralex glas

Populärt inom Duralex glas

 • Duralex - Picardie Dricksglas 25 cl 6-pack

  duralex - picardie dricksglas 25 cl 6-pack
  Klassiska dricksglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt. Perfekta glaset för barnfamiljen! Levereras i 6-pack.
 • Duralex - Picardie Dricksglas 22 cl Blå

  duralex - picardie dricksglas 22 cl blå
  Klassiskt dricksglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck.1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Glaset är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt. Perfekta glaset för barnfamiljen!
 • Duralex - Picardie Latteglas 36 cl 6-pack

  duralex - picardie latteglas 36 cl 6-pack
  Klassiska dricksglas från Duralex i serien Picardie som funkar lika bra för varm som kall dryck. Med en storlek på 36 cl får det plats med 33 cl och passar därför perfekt på middagsbordet för öl eller läsk men också för kaffe latten. Duralexglaset Picardie lanserades 1954 och blev en succé från första dagen. Glaset är formgivet för att vara bekvämt i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt. Perfekta glaset för barnfamiljen!
 • Duralex - Picardie Espressoglas 9 cl

  duralex - picardie espressoglas 9 cl
  Espressoglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt.