Hemmässan
www.hemmassan.se

LSA INTERNATIONAL glas

Populärt inom LSA INTERNATIONAL glas

 • Lsa International Metropolitan Dricksglas 4-pack 36 Cl - Dricksglas Kristallglas Klar

  lsa international metropolitan dricksglas 4-pack 36 cl - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglas från LSA International med en modern design med en mångsidig form perfekt för cocktails, mineralvatten och desserter. Det är tillverkat av kristallglas med en exceptionell klarhet för en lyxig känsla. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om dricksglaset från LSA International- Från serien Metropolitan.- Modern design.- Mångsidig form.- Tillverkat av kristallglas.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Lsa International Gio Line Dricks 4-pack 56 Cl - Dricksglas Glas Klar

  lsa international gio line dricks 4-pack 56 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från LSA International med en stapelbar design i klart glas med en vacker, texturerad finish. Det har en generös storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Kan även användas som en serveringsskål. Om dricksglaset från LSA International- Stapelbar design.- Generös storlek.- Vacker, texturerad finish.- Tillverkat av glas.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Lsa International Gio Line Dricks 4-pack 32 Cl - Dricksglas Glas Klar

  lsa international gio line dricks 4-pack 32 cl - dricksglas glas klar
  Dricksglas från LSA International med en stapelbar design i klart glas med en vacker, texturerad finish. Det har en stor storlek perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om dricksglaset från LSA International- Stapelbar design.- Vacker, texturerad finish.- Tillverkat av glas.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för dricksglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Lsa International Borough Dricksglas 4-pack 30 Cl - Dricksglas Kristallglas Klar

  lsa international borough dricksglas 4-pack 30 cl - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglas från LSA International med en modern form med mjukt böjda väggar för en avslappnad stil. De är tillverkade av blyfritt kristallglas med en exceptionell klarhet för en lyxig känsla. Perfekta för att servera viner, vatten eller juicer. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om dricksglasen från LSA International- Modern, avslappnad form.- Från serien Borough.- Tillverkade av kristallglas.- Tjock botten.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.