Hemmässan
www.hemmassan.se

Ritzenhoff glas

Populärt inom Ritzenhoff glas

 • Ritzenhoff Sommerrausch Dricksglas 50 Cl 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  ritzenhoff sommerrausch dricksglas 50 cl 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglasen från Ritzenhoff har ett trendigt mönster med härliga pastellfärger perfekta för festdukningen. De är tillverkade av klart kristallglas med en elegant formgivning. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Tillverkade i Tyskland. Om dricksglasen från Ritzenhoff- Tillverkade av kristallglas.- Säljs i 2-pack.- Mönster: Alexa Proba.- Kapacitet: 50 cl.- Härliga pastellfärger.- Trendigt motiv. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Sommersonett Glas 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  ritzenhoff sommersonett glas 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Glaset från Ritzenhoff har ett blommigt, vackert motiv med en mångsidig design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av exklusivt kristallglas med en dekorativ presentförpackning för en lyxig känsla. Kombinera glaset med ett Sommersonett vinglas från Ritzenhoff. Om glaset från Ritzenhoff- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 61,4 cl.- Motiv: Ramona Rosenkranz.- Tillverkat i Tyskland.- Tillverkat av kristallglas. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Sommersonett Vattenglas 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  ritzenhoff sommersonett vattenglas 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglasen från Ritzenhoff har ett blommigt, vackert motiv med en mångsidig design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. De är tillverkade av exklusivt kristallglas med en dekorativ presentförpackning för en lyxig känsla. Kombinera vattenglasen med ett Sommersonett vinglas från Ritzenhoff. Om vattenglasen från Ritzenhoff- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 50 cl.- Motiv: Doro von Rüden & Sonja Eikler.- Tillverkade i Tyskland.- Tillverkade av kristallglas. Skötselråd för vattenglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.