Hemmässan
www.hemmassan.se

Ritzenhoff glas

Populärt inom Ritzenhoff glas

 • Ritzenhoff Sommerrausch Dricksglas 50 Cl 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  ritzenhoff sommerrausch dricksglas 50 cl 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglasen från Ritzenhoff har ett trendigt mönster med härliga pastellfärger perfekta för festdukningen. De är tillverkade av klart kristallglas med en elegant formgivning. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Tillverkade i Tyskland. Om dricksglasen från Ritzenhoff- Tillverkade av kristallglas.- Säljs i 2-pack.- Mönster: Alexa Proba.- Kapacitet: 50 cl.- Härliga pastellfärger.- Trendigt motiv. Skötselråd för dricksglasen- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Sommersonett Glas 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  ritzenhoff sommersonett glas 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Glaset från Ritzenhoff har ett blommigt, vackert motiv med en mångsidig design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av exklusivt kristallglas med en dekorativ presentförpackning för en lyxig känsla. Kombinera glaset med ett Sommersonett vinglas från Ritzenhoff. Om glaset från Ritzenhoff- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 61,4 cl.- Motiv: Ramona Rosenkranz.- Tillverkat i Tyskland.- Tillverkat av kristallglas. Skötselråd för glaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Celebration Deluxe Dricksglas Stars 2-pack 51 Cl - Dricksglas Kristallglas Klar

  ritzenhoff celebration deluxe dricksglas stars 2-pack 51 cl - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglas från Ritzenhoff med en elegant design med ett lyxigt stjärnmönster i äkta guld. Det är tillverkat av högkvalitativt kristallglas perfekt för finare tillfällen. Designad av Romi Bohnenberg. Om dricksglaset från Ritzenhoff- Tillverkat av kristallglas.- Tillverkat i Tyskland.- Från serien Celebration Deluxe.- Kapacitet: 51 cl.- Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer.- Lyxigt, guldigt stjärnmönster.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för dricksglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Celebration Deluxe Vattenglas Stripes 2-pack 51 Cl - Dricksglas Kristallglas Klar

  ritzenhoff celebration deluxe vattenglas stripes 2-pack 51 cl - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglas från Ritzenhoff med en elegant design med ränder i äkta guld. Det är tillverkat av högkvalitativt kristallglas perfekt för finare tillfällen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Designad av Sonja Eikler. Om vattenglaset från Ritzenhoff- Tillverkat av kristallglas.- Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer.- Tillverkat i Tyskland.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 51 cl.- Från serien Celebration Deluxe.- Eleganta, guldiga ränder. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.