Hemmässan
www.hemmassan.se

Ørskov glas

Classic är en serie med glas från danska Ørskov. Enkla dricksglas av borosilikat, som tål det mesta - diskmaskin, mikro, ugn och frys. Orskov glas går att beställa från svenska återförsäljare.

Populärt inom Ørskov glas

 • Ørskov Medium - Dricksglas Glas Klar

  ørskov medium - dricksglas glas klar
  Classic Glas från Ørskov. Detta är ett glas i klassisk dansk design – stilrent och enkelt. Det är tillverkat av det slitstarka materialet borosilikatglas, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn samt är frys- och ugnsfast. Det gör att möjligheterna med detta glas är oändliga. Servera en drink eller dessert i, eller använd som vas. Finns i flera storlekar.Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ørskov Classic Tall - Dricksglas Glas Klar

  ørskov classic tall - dricksglas glas klar
  Classic Tall Glas från Ørskov. Detta är ett glas i klassisk dansk design – stilrent och enkelt. Det är tillverkat av det slitstarka materialet borosilikatglas, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn samt är frys- och ugnsfast. Det gör att möjligheterna med detta glas är oändliga. Servera en drink eller dessert i, eller använd som vas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Ørskov Ørskov glas small

  ørskov ørskov glas small
  Ørskov Ørskov glas small
 • Ørskov Ørskov glas medium

  ørskov ørskov glas medium
  Ørskov Ørskov glas medium

Fler tips på Ørskov glas