Hemmässan
www.hemmassan.se

Spiegelau glas

Populärt inom Spiegelau glas

 • Spiegelau - Salute Bordeaux 71 cl 4-pack

  spiegelau - salute bordeaux 71 cl 4-pack
  Salute vinglas Bordeaux från Spigelau. Ett högt glas med en bred skål. Bordeauxglaset är designat för fylliga, mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah. Formen av kupan leder vinet långt bak i munnen för bästa möjliga smaksensation.
 • Spiegelau - Authentis Casual Tumbler rund 62,5 cl 4-pack

  spiegelau - authentis casual tumbler rund 62,5 cl 4-pack
  Med sin behagliga form kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Perfect Serve Longdrink 24 cl 4-pack

  spiegelau - perfect serve longdrink 24 cl 4-pack
  Longdrinkglas, 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Beer Classic Ölglas Pilsner 42,5 cl 4-pack

  spiegelau - beer classic ölglas pilsner 42,5 cl 4-pack
  Med detta generösa, höga glas får din öl den ståtliga skumkronan den förtjänar. Glaset frigör smaker och dofter och passar utmärkt för pilsner. Beer Classic är en serie med glas utvecklade för att fokusera på olika ölsorters specifika karaktär. Men en tunnblåst kant får du den optimala känslan och smak som förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.

Fler tips på Spiegelau glas

 • Spiegelau - Signature Drinks Lines Tumbler 43 cl 2-pack

  spiegelau - signature drinks lines tumbler 43 cl 2-pack
  Större tumblerglas ur serien Signature Drinks från Spiegelau, perfekt till drinken eller som vattenglas. Serien består av specialdesignade cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Lines ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Circles som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 43 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - LifeStyle Longdrink 51 cl 4-pack

  spiegelau - lifestyle longdrink 51 cl 4-pack
  Set med fyra höga drinkglas från Spiegelaus serie Lifestyle. Med snygg och elegant design ger glasen en modern touch med spännande opitska effekter.
 • Spiegelau - Perfect Serve Mixingglas 75 cl

  spiegelau - perfect serve mixingglas 75 cl
  Mixing glas ur Perfect Serve Collectionen från Speigelau kompletterar dina glas och skapar en helhet när du vill servera drinken med stil. Mixing glaset har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och finns i två storlekar. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Perfect Serve Espressoglas 8 cl 4-pack

  spiegelau - perfect serve espressoglas 8 cl 4-pack
  Efter middagen serverar du gästerna en espresso i Speigelau Espressoglas ur serien Perfect Serve Collection. Espressoglasen kompletterar dina glas och skapar en helhet vid middagsbjudningen. Espressoglaset har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Special Glasses Shotglas 5,5 cl 6-pack

  spiegelau - special glasses shotglas 5,5 cl 6-pack
  Stilrena shotglas från Spiegelau som du kan avnjuta din favoritsprit eller favoritsnaps i. Tål maskindisk. Rymmer: 5,5 cl. Höjd: 8,3 cm. Diameter: 4,1 cm.
 • Spiegelau - Authentis Digestive Whiskyprovarglas 4-pack

  spiegelau - authentis digestive whiskyprovarglas 4-pack
  Ett glas format för att ta fram den karaktäristiska whiskyaromen när den blandas med luften som fångas i kupans övre del. Det korta benet bidrar till att du enkelt kan virvla runt whiskyn i glaset. Utsedd till Svensk Whiskyförmedlings officiella whiskyprovarglas. Perfekt för att servera olika sorters malt whisky, bourbon och avec.
 • Spiegelau - Brandyglas Vino Grande 55,8 cl 4-pack

  spiegelau - brandyglas vino grande 55,8 cl 4-pack
  Spiegelaus Cognacs- och Brandykupa har en kort fot, ligger bra i handen och värmer din dryck så de fantastiska aromerna frisläpps angenämt. Kommer i praktiskt 4-pack och kan diskas i maskin.
 • Spiegelau - Beer Classics Ölglas IPA 54 cl 4-pack

  spiegelau - beer classics ölglas ipa 54 cl 4-pack
  IPA glaset ingår i Spiegelaus Craft Beer serie vilket är en serie med glas utvecklade för olika ölsorters specifika karaktär. Glasen i serien är tunnblåsta med en tunn kant för den optimala känslan och smaken. Utformningen av glaset är gjord för att ölen ska släppa ifrån sig hela sitt spektrum av smaker vilket förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun.Glaset är framtaget tillsammans med två av USAs ledande IPA bryggerier och dess grundare; Dogfish Head med Sam Calagione och Sierra Nevada med Ken Grossman.
 • Spiegelau - Authentis Vitvin 36 cl 4-pack

  spiegelau - authentis vitvin 36 cl 4-pack
  Ett vackert glas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Style Rödvin 63 cl 4-pack

  spiegelau - style rödvin 63 cl 4-pack
  Ett glas för att förhöja smaken och upplevelsen av rött vin. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau Authentis Allglas 34cl 4-pack - Dricksglas Klar

  spiegelau authentis allglas 34cl 4-pack - dricksglas klar
  Authentis Allglas 34cl, 4-pack från Spiegelau. Dricksglas Klar . Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Arabesque Champagneglas 30 cl 2-pack

  spiegelau - arabesque champagneglas 30 cl 2-pack
  Arabesque är ett klassisk och elegant Champagneglas från Spiegelau. Det vackra mönstret i kombination med de lätta glaset ger en underbar känsla av lyx. Glasen kommer i 2-pack och tål maskindisk.Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas.
 • Spiegelau - Perfect Serve D.O.F Glas 37 cl 4-pack

  spiegelau - perfect serve d.o.f glas 37 cl 4-pack
  DOF-glas (Double Old Fashioned), 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - LifeStyle Refresh-set 5 delar

  spiegelau - lifestyle refresh-set 5 delar
  Elegant set med karaff och fyra höga drinkglas från Spiegelaus serie Lifestyle. Med snygg och elegant design ger glasen en modern touch med spännande opitska effekter. Volym karaff 1 liter, longdrinkglas 51 cl.
 • Spiegelau - Style Vitvin 44 cl 4-pack

  spiegelau - style vitvin 44 cl 4-pack
  Ett glas med en mindre kupa för att njuta av avkylda vita eller roséviner. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - LifeStyle Vitvin 44 cl 4-pack

  spiegelau - lifestyle vitvin 44 cl 4-pack
  Ett vitvinsglas med generös storlek som passar fint till olika sorters vitvin och kommer förgylla varje stund. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Perfect Serve Longdrink 35 cl 4-pack

  spiegelau - perfect serve longdrink 35 cl 4-pack
  Longdrinkglas, 4-pack, i Perfect Serve Collectionens större modell från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack

  spiegelau - whisky snifter 17 cl kort ben 2-pack
  Whiskyprovarglas från Spiegelau. Glaset har en rundad kupa som smalnar av längst med kanten samt ett kort ben. Kan diskas i maskin.
 • Spiegelau - Authentis Casual Tumbler XL 63 cl 4-pack

  spiegelau - authentis casual tumbler xl 63 cl 4-pack
  Med sin behagliga form och generösa storlek kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Authentis Rödvin 48 cl 4-pack

  spiegelau - authentis rödvin 48 cl 4-pack
  Ett vackert rödvinsglas med bred skål, designat för att förhöja smaken och upplevelsen. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Authentis Vitvin 42 cl 4-pack

  spiegelau - authentis vitvin 42 cl 4-pack
  Ett vackert glas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Craft Beer Ölglas Stout 60 cl 4-pack

  spiegelau - craft beer ölglas stout 60 cl 4-pack
  Njut av en Stout i detta distinkta och stilrena ölglas. Med sin kupade form kan du enkelt snurra din öl och få fram tydligare smaker. Designad i samarbete med två av de ledande Stout bryggerierna i USA, Left Hand Brewing Company från Colorado och Rogue Ales från Oregon, för att skapa den ultimata glaset.
 • Spiegelau - Special Glasses Digestiveglas 13,5 cl 4-pack

  spiegelau - special glasses digestiveglas 13,5 cl 4-pack
  Spiegelau Digestive är ett stilrent och graciöst glas för exempelvis ett glas Grappa eller Brandy. Kupan är formad för att samla de ljuva aromerna och göra smaksensationen komplett. Glaset rymmer 13,5 cl och kommer i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - LifeStyle Tumbler 34 cl 4-pack

  spiegelau - lifestyle tumbler 34 cl 4-pack
  Set med fyra tumblerglas från Spiegelaus serie Lifestyle. Med snygg och elegant design ger glasen en modern touch med spännande opitska effekter.
 • Spiegelau - Highline Bordeauxglas 65 cl 2-pack

  spiegelau - highline bordeauxglas 65 cl 2-pack
  Spiegelaus Bordeauxglas ur Highlineserien rymmer 65 cl och kommer i ett behändigt två-pack. Glasets bredare modell är perfekt för att framhäva de ljuvliga aromerna på bästa sätt.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Salute Champagne 21 cl 4-pack

  spiegelau - salute champagne 21 cl 4-pack
  Ett klassiskt champagneglas med lång själv som passar fint till varje tillställning. Perfekta glaset för att njuta av bubblorna. Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Spiegelau - Perfect Serve Latte Macchiatoglas 30 cl 4-pack

  spiegelau - perfect serve latte macchiatoglas 30 cl 4-pack
  Servera en perfekt krämig Latte Machiato i glasen ur Perfect Serve Collection från Speigelau. Latte Machiatoglasen kompletterar övriga glas i serien så att du kan servera kaffe i samma eleganta stil som välkomstdrinken. Perfect Serve Collection har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Authentis Blind Tasting Vinprovarglas 32 cl 4-pack

  spiegelau - authentis blind tasting vinprovarglas 32 cl 4-pack
  Förhöj din vinprovning med ett par vinglass i svart färg. Gör enkelt blindtester med detta unika glas eller använd för en iögonfallande effekt till dukningen. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Signature Drinks Circles Tumbler 33 cl 2-pack

  spiegelau - signature drinks circles tumbler 33 cl 2-pack
  Tumblerglas ur serien Signature Drinks från Spiegelau, perfekt till drinken eller som vattenglas. Serien består av specialdesignade cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Circles ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Lines som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 33 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Perfect Serve Cocktailglas 17 cl 4-pack

  spiegelau - perfect serve cocktailglas 17 cl 4-pack
  Cocktailglas, 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Authentis Dessert/Champagneskål 25 cl 4-pack

  spiegelau - authentis dessert/champagneskål 25 cl 4-pack
  Set med fyra champagneskålar från Spiegelaus serie Authentis. Glasen passar lika bra för servering av desserter som för att sippa på champagne eller en drink. Glasens kupor är utformade för att frambringa dryckens smak och arom på bästa sätt. Den tunna kanten på glaset gör dessutom att drycken smakar ännu mer utsökt. Med elegant design kommer de här glasen garanterat bli favoriter hemma!
 • Spiegelau - Gin- och Tonicglas 63 cl 4-pack

  spiegelau - gin- och tonicglas 63 cl 4-pack
  Gin och Tonicglas från Spigelau. Glasen är speciellt framtagna för den ultimata njutningen av Gin och Tonic. Tillverkade av finkristall som kan diskas i maskin. Levereras i snygg kartong med spännande recept på fyra olika stilar av Gin och Tonic.
 • Spiegelau - LifeStyle Champagne/Cocktail 30 cl 4-pack

  spiegelau - lifestyle champagne/cocktail 30 cl 4-pack
  Champagneglas eller coupetteglas med vid öppning ur Spiegelaus serie LifeStyle, som också fungerar som cocktailglas eller att servera dessert ur. Mönstret med räfflor skapar en elegant optisk effekt och kommer ge din dukning det där lilla extra.LifeStyle-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 30 cl. Säljs i 4-pack.
 • Spiegelau - Signature Drinks Circles Tumbler 43 cl 2-pack

  spiegelau - signature drinks circles tumbler 43 cl 2-pack
  Större tumblerglas ur serien Signature Drinks från Spiegelau, perfekt till drinken eller som vattenglas. Serien består av specialdesignade cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Circles ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Lines som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 43 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Special Glasses Summerdrinks 63 cl 4-pack

  spiegelau - special glasses summerdrinks 63 cl 4-pack
  Summer Drinkglas från Spiegelau är det perfekta glaset till sommarens allt trevliga middagar, tänk dig en ljuvligt svalkande Aperol Spritz efter en härlig dag i solen. Glasen har ett högt skaft och en stilren siluett, rymmer 63 cl och kommer i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - Highline Champagneglas 27 cl 2-pack

  spiegelau - highline champagneglas 27 cl 2-pack
  Ta varje tillfälle i akt att fira, men Proseccoglasen från Spiegelau skapar du lätt en festlig stämning som förgyller varje tillställning. Glasen rymmer 27 cl av de ljuvliga bubblorna och kommer i två-pack.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Arabesque Burgundyglas 84 cl 2-pack

  spiegelau - arabesque burgundyglas 84 cl 2-pack
  Arabesque är ett klassisk och elegant rödvinsglas från Spiegelau. Det vackra mönstret i kombination med de lätta glaset ger en underbar känsla av lyx. Glasen tål maskindisk och kommer i 2-pack. Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas.
 • Spiegelau - LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack

  spiegelau - lifestyle champagne 31 cl 4-pack
  Ett glas med avsmalnad öppning och rundad kupa som låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Authentis Casual Longdrink 55 cl 6-pack

  spiegelau - authentis casual longdrink 55 cl 6-pack
  Med sin behagliga form kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spieglau Capri Snapsglas 7 cl 2-pack

  spiegelau - spieglau capri snapsglas 7 cl 2-pack
  Capri Snapsglas från Spieglau är tillverkat av finaste kristallglas och rymmer 7 cl. Ett vackert designat snapsglas på hög fot som passar utmärkt till julbordet, vid kräftskivan och andra traditionella högtider. Du kan med fördel ta fram glasen ännu oftare än så, eftersom de tål att köras i diskmaskin. Snygga att kombinera med andra glas från Spieglau, vilka har lång och gedigen kunskap inom glastillverkning och ett stort utbud att välja bland.Levereras i 2-pack.
 • Spiegelau - Style Burgundy 64 cl 4-pack

  spiegelau - style burgundy 64 cl 4-pack
  Den generösa breda kupan samlar aromer för mer delikata röda viner som Pinot Noir. Glaset leder vinet till tungspetsen för maximal njutning. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Arabesque Vitvinsglas 50 cl 2-pack

  spiegelau - arabesque vitvinsglas 50 cl 2-pack
  Arabesque är ett klassisk och elegant Vitvinsglas från Spiegelau. Det vackra mönstret i kombination med de lätta glaset ger en underbar känsla av lyx. Glasen kommer i 2-pack och tål maskindisk.Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas.
 • Spiegelau - Highline Vitvinsglas 42 cl 2-pack

  spiegelau - highline vitvinsglas 42 cl 2-pack
  Eleganta vitvinsglas ur serien Highline från Spiegelau som gör det enkelt att duka vackert, oavsett om det är till vardags eller fest. Formen på glaset hjälper till att framhäva aromerna på bästa sätt.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Vitvinsglas Vino Grande 33 cl 4-pack

  spiegelau - vitvinsglas vino grande 33 cl 4-pack
  Vino Grande Vitvinsglas 33 cl från Spiegelau kommer i ett praktiskt 4-pack. Vitvinsglas har generellt en mindre kupa än rödvinsglas, eftersom vinet blir varm snabbare i större kupor och vitvin ska ju helst avnjutas lätt avkylt.- Hög krossäkerhet- Exeptionell briljans- Diskmaskinssäker
 • Spiegelau - Salute Burgundy 81 cl 4-pack

  spiegelau - salute burgundy 81 cl 4-pack
  Ett klassiskt vinglas med en tidlös design som passar i varje hem. Glasets form leder vinet till tungspetsen och med sin större kupa samlar fint aromer av mer delikata röda viner som Pinot Noir.Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Spiegelau - Signature Drinks Lines Tumbler 33 cl 2-pack

  spiegelau - signature drinks lines tumbler 33 cl 2-pack
  Tumblerglas ur serien Signature Drinks från Spiegelau, perfekt till drinken eller som vattenglas. Serien består av specialdesignade cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Lines ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Circles som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 33 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Signature Drinks Circles Cocktail 22 cl 2-pack

  spiegelau - signature drinks circles cocktail 22 cl 2-pack
  Cocktailglas ur Spiegelaus serie Signature Drinks, perfekt till drinken eller att servera desserten ur. Serien består av särskilt framtagna cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Circles ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Lines som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 22 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Authentis Champagne 19 cl 4-pack

  spiegelau - authentis champagne 19 cl 4-pack
  Detta glas har en klassisk form med lång stjälk för att servera champagne. Glaset låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen med sin eleganta design. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att dryckens arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Special Glasses Roséglas 48 cl 4-pack

  spiegelau - special glasses roséglas 48 cl 4-pack
  Roséglaset från Spiegelau är det perfekta glaset till sommarens allt trevliga luncher och middagar, tänk dig ett glas med kall rosé en varm sommardag. Glasen har ett högt skaft och en stilren siluett, rymmer 48 cl och kommer i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - Arabesque Tumblerglas 46 cl 2-pack

  spiegelau - arabesque tumblerglas 46 cl 2-pack
  Arabesque är ett klassisk och elegant tumblerglas från Spiegelau. Det vackra mönstret i kombination med de lätta glaset ger en underbar känsla av lyx. Passar lika bra till vatten som till morgonjuicen Glasen kommer i 2-pack och tål maskindisk.Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas.
 • Spiegelau - Salute Vitvin 47 cl 4-pack

  spiegelau - salute vitvin 47 cl 4-pack
  Ett klassiskt vinglas med en tidlös design som är utmärkt för vitvin. Med sin mindre kupa kan du njuta längre av ett lätt avkylt vin. Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Spiegelau Classic Bar 28,5 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Klar

  spiegelau classic bar 28,5 cl 4-pack - dricksglas glas klar
  Classic Bar Glas 28,5 Cl, 4-pack från Spiegelau. Dricksglas Klar Glas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Spiegelau - Party Champagneglas 16 cl 6-pack

  spiegelau - party champagneglas 16 cl 6-pack
  Set med sex eleganta champagneglas från Spiegelau i en klassisk nätt flûte-modell. Party champagneglaset har den karaktäristiska Spiegelau-briljansen och är speciellt framtaget för champagne men passar självklart till andra mousserande viner. Party champagneglasets långa stjälk och den kantfria övergången till kupan gör tidlöst och elegant. Glasen är diskmaskinsäkra har en superb briljans och hög krossäkerhet.
 • Spiegelau - Perfect Serve Coupeglas 24 cl 4-pack

  spiegelau - perfect serve coupeglas 24 cl 4-pack
  Coupeglas, 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Special Glasses Proseccoglas 27 cl 4-pack

  spiegelau - special glasses proseccoglas 27 cl 4-pack
  Proseccoglaset ur Spiegelaus serie Special Glasses är ett elegant champagneglas med en stilren form. Glaset rymmer 27 cl ljuvliga bubblor eller varför inte festa till det med en vårig Mimosa? Koller i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - Perfect Serve Shotglas 5,5 cl

  spiegelau - perfect serve shotglas 5,5 cl
  Shotsglas ur Perfect Serve Collection från Speigelau. Perfect Serve Collection har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Craft Beer Ölglas Pils 38 cl 4-pack

  spiegelau - craft beer ölglas pils 38 cl 4-pack
  Pilsglaset är utformat med en smal botten som övergår i en varsam vinkel för att framhäva den perfekta balansen av bitterhet och sötma. Den gradvis avsmalnande överdel är formad för att behålla och förhöja alla aromerna i glaset.
 • Spiegelau - Authentis Burgundy 75 cl 4-pack

  spiegelau - authentis burgundy 75 cl 4-pack
  Ett vackert högt glas med bred skål som leder vinet till tungspetsen, designat för delikata röda viner så som Pinot Noir. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Salute Rödvin 55 cl 4-pack

  spiegelau - salute rödvin 55 cl 4-pack
  Salute rödvinglas från Spigelau. Ett tåligt glas som går att diska i maskin. Rätt vinglas förhöjer smaken och upplevelsen av ett gott vin. Med rätt kupa och form framhävs vinets distinkta doft och smak.
 • Spiegelau - Authentis Bordeaux 65 cl 4-pack

  spiegelau - authentis bordeaux 65 cl 4-pack
  Ett vackert högt glas med bred skål, designat för mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Expert Vinprovarset 6 delar Svart

  spiegelau - expert vinprovarset 6 delar svart
  Detta set innehåller allt du behöver för en vinprovning eller för att njuta av ett glas vin på picknicken. Glasen som medföljer är optimala för provsmakning av röda som vita viner. Väskan är stabil med vadderade fack, den perfekta presenten för vinälskaren.Setet innehåller:- 1 st vinglasväska - 6 st vinprovarglas
 • Spiegelau - LifeStyle Rödvin 63 cl 4-pack

  spiegelau - lifestyle rödvin 63 cl 4-pack
  Ett rödvinsglas med generös storlek som passar fint till olika sorters rödvin och kommer förgylla varje stund. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Signature Drinks Lines Cocktail 22 cl 2-pack

  spiegelau - signature drinks lines cocktail 22 cl 2-pack
  Cocktailglas ur Spiegelaus serie Signature Drinks, perfekt till drinken eller att servera desserten ur. Serien består av särskilt framtagna cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Lines ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Circles som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 22 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Highline Rödvinsglas 48 cl 2-pack

  spiegelau - highline rödvinsglas 48 cl 2-pack
  De stilrena rödvinsglasen ur Highlineserien från Spiegelau är handgjorda och är speciellt utformade för att framhäva aromerna på bästa sätt. Glasen rymmer 48 cl och kommer i två-pack.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Willsberger Anniversari Champagneglas 24 cl 4-pack

  spiegelau - willsberger anniversari champagneglas 24 cl 4-pack
  Champagneglas i kristall ursprungligen från den klassiska handblåsta serien Willsberger Collection utformad av Johann Willsberger. Kollektionen som nu har tillverkats i över 30 år av Spiegelau firas med serien Willsberger Anniversery. Glasen som har samma form som tidigare har nu lyckats framställas i maskinblåst utförande vilket har möjliggjort att den exklusiva serien nu når ut till en större kundgrupp.Kristallglasen från Willsberger Anniversery är tillverkade av högkvalitativt glas och har en exceptionell briljans och extra krossäkerhet. De är dessutom maskindiskbara. Glasen säljs i 4-pack och rymmer 24 cl.Tyska Spiegelau har tillverkat glas i över fem århundraden och har genom att kombinera traditionellt hantverk med de senaste glastillverkningsteknikerna utvecklat en glasmassa med egenskaper av extra hög transparens, klarhet och briljans.Glasen är utvecklade i samarbete med välrenommerade vinkännare världen över. Största hänsyn har tagits till kupans storlek och form för att framhäva smakupplevelsen av vinet på bästa sätt.
 • Spiegelau - Beer Classic Ölglas Tulip 44 cl 4-pack

  spiegelau - beer classic ölglas tulip 44 cl 4-pack
  Njut av de flesta sorters öl med den behagliga formen på glaset och generösa kupan. Beer Classic är en serie med glas utvecklade för att fokusera på olika ölsorters specifika karaktär. Men en tunnblåst kant får du den optimala känslan och smak som förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Highline Burgundyglas 75 cl 2-pack

  spiegelau - highline burgundyglas 75 cl 2-pack
  De maffiga Burgundyglasen ur Spiegelaus Highlineserie har en bredare kupa för att framhäva smaken bättre. De är handgjorda, rymmer 75 cl och kommer i ett behändigt två-pack.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Style Champagne/Cocktail 29 cl 4-pack

  spiegelau - style champagne/cocktail 29 cl 4-pack
  Champagneglas eller coupetteglas med vid öppning ur Spiegelaus serie Style, som fungerar lika bra att servera dessert ur. Glaset blir även ett perfekt cocktailglas för till exempel Amaretto Sour. Serien kännetecknas av raka linjer och modern design, och passar de flesta inredningsstilar.Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 29 cl. Säljs i 4-pack.
 • Spiegelau - Authentis Champagne 27 cl 4-pack

  spiegelau - authentis champagne 27 cl 4-pack
  Detta glas har en generös oval form med en avsmalnad öppning för att servera champagne. Glaset låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen.Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att dryckens arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Perfect Serve Mixingglas 63 cl

  spiegelau - perfect serve mixingglas 63 cl
  Mixing glas ur Perfect Serve Collectionen från Speigelau kompletterar dina glas och skapar en helhet när du vill servera drinken med stil. Mixing glaset har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och finns i två storlekar. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Arabesque Bordeauxglas 81 cl 2-pack

  spiegelau - arabesque bordeauxglas 81 cl 2-pack
  Arabesque är ett klassisk och elegant rödvinsglas från Spiegelau. Det vackra mönstret i kombination med de lätta glaset ger en underbar känsla av lyx. Glasen tål maskindisk och kommer i 2-pack. Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas.
 • Spiegelau - Beer Classics Ölprovarglas 4 delar

  spiegelau - beer classics ölprovarglas 4 delar
  I detta set innehåller allt du behöver för en ölprovning: 4 olika ölglas som med sin distinkta form är optimal för olika sorters öl. Den ultimata presenten för ölälskaren! Beer Classics är en serie med glas utvecklade för att fokusera på olika ölsorters specifika karaktär. Men en tunnblåst kant får du den optimala känslan och smak som förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.Setet innehåller:- 1 st IPA glas- 1 st Tulip glas- 1 st Lagerglas- 1 st Veteölglas
 • Spiegelau - Beer Classic Ölglas Lager 56 cl 4-pack

  spiegelau - beer classic ölglas lager 56 cl 4-pack
  Med detta höga glas får din öl den ståtliga skumkronan den förtjänar. Glaset frigör smaker och dofter och passar utmärkt för lager. Beer Classic är en serie med glas utvecklade för att fokusera på olika ölsorters specifika karaktär. Men en tunnblåst kant får du den optimala känslan och smak som förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Authentis Vin och Champagneset 12-pack

  spiegelau - authentis vin och champagneset 12-pack
  Ett set med vin- och champagneglas som passar perfekt som gåva för den nyinflyttade eller för att unna dig själv något fint. Du får med vitvinsglas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre, bordeauxglas med bred skål, designat för mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah, och ett champagneglas som låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen.Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.Setet innehåller:- 4 st Vitvinsglas - 4 st Bordeauxglas - 4 st Champagneglas
 • Spiegelau - Perfect Serve S.O.F Glas 27 cl 4-pack

  spiegelau - perfect serve s.o.f glas 27 cl 4-pack
  S.O.F. glas, 4-pack, Single Old Fashion, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Expert Vinprovarset 6 delar Röd

  spiegelau - expert vinprovarset 6 delar röd
  Detta set innehåller allt du behöver för en vinprovning eller för att njuta av ett glas vin på picknicken. Glasen som medföljer är optimala för provsmakning av röda som vita viner. Väskan är stabil med vadderade fack, den perfekta presenten för vinälskaren.Setet innehåller:- 1 st vinglasväska - 6 st vinprovarglas
 • Spiegelau - Authentis Casual Rödvin 46 cl 6-pack

  spiegelau - authentis casual rödvin 46 cl 6-pack
  Med sin behagliga form kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Style Champagne 24 cl 4-pack

  spiegelau - style champagne 24 cl 4-pack
  Ett klassisk champagneglas för att njuta av de härliga bubblorna. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Taverna Ölglas 59 cl 2-pack

  spiegelau - taverna ölglas 59 cl 2-pack
  Klassiska ölglas på fot från Spiegelaus serie Taverna. Glasen passar till alla sorters öl, och är tillverkade i tunnblåst glas, vilket gör dem både sköna att hålla i och dricka ur. Den tidlösa designen gör att de passar lika bra till vardags som fest.