Hemmässan
www.hemmassan.se

Spiegelau glas

Populärt inom Spiegelau glas

 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Rödvin 48 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis rödvin 48 cl 4-pack
  Ett vackert rödvinsglas med bred skål, designat för att förhöja smaken och upplevelsen. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve Longdrink 24 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau perfect serve longdrink 24 cl 4-pack
  Longdrinkglas, 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Casual Rödvin 46 cl 6-pack

  spiegelau - spiegelau authentis casual rödvin 46 cl 6-pack
  Med sin behagliga form kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12-pack

  spiegelau - spiegelau authentis vin och champagneset 12-pack
  Ett set med vin- och champagneglas som passar perfekt som gåva för den nyinflyttade eller för att unna dig själv något fint. Du får med vitvinsglas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre, bordeauxglas med bred skål, designat för mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah, och ett champagneglas som låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen.Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.Setet innehåller:- 4 st Vitvinsglas - 4 st Bordeauxglas - 4 st Champagneglas

Fler tips på Spiegelau glas

 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Bordeaux 65 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis bordeaux 65 cl 4-pack
  Ett vackert högt glas med bred skål, designat för mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Casual Longdrink 55 cl 6-pack

  spiegelau - spiegelau authentis casual longdrink 55 cl 6-pack
  Med sin behagliga form kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spieglau Capri Snapsglas 7 cl 2-pack

  spiegelau - spieglau capri snapsglas 7 cl 2-pack
  Capri Snapsglas från Spieglau är tillverkat av finaste kristallglas och rymmer 7 cl. Ett vackert designat snapsglas på hög fot som passar utmärkt till julbordet, vid kräftskivan och andra traditionella högtider. Du kan med fördel ta fram glasen ännu oftare än så, eftersom de tål att köras i diskmaskin. Snygga att kombinera med andra glas från Spieglau, vilka har lång och gedigen kunskap inom glastillverkning och ett stort utbud att välja bland.Levereras i 2-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Willsberger Anniversari Champagneglas 24 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau willsberger anniversari champagneglas 24 cl 4-pack
  Champagneglas i kristall ursprungligen från den klassiska handblåsta serien Willsberger Collection utformad av Johann Willsberger. Kollektionen som nu har tillverkats i över 30 år av Spiegelau firas med serien Willsberger Anniversery. Glasen som har samma form som tidigare har nu lyckats framställas i maskinblåst utförande vilket har möjliggjort att den exklusiva serien nu når ut till en större kundgrupp.Kristallglasen från Willsberger Anniversery är tillverkade av högkvalitativt glas och har en exceptionell briljans och extra krossäkerhet. De är dessutom maskindiskbara. Glasen säljs i 4-pack och rymmer 24 cl.Tyska Spiegelau har tillverkat glas i över fem århundraden och har genom att kombinera traditionellt hantverk med de senaste glastillverkningsteknikerna utvecklat en glasmassa med egenskaper av extra hög transparens, klarhet och briljans.Glasen är utvecklade i samarbete med välrenommerade vinkännare världen över. Största hänsyn har tagits till kupans storlek och form för att framhäva smakupplevelsen av vinet på bästa sätt.
 • Spiegelau - Spiegelau Beer Classics Ölprovarglas 4 delar

  spiegelau - spiegelau beer classics ölprovarglas 4 delar
  I detta set innehåller allt du behöver för en ölprovning: 4 olika ölglas som med sin distinkta form är optimal för olika sorters öl. Den ultimata presenten för ölälskaren! Beer Classics är en serie med glas utvecklade för att fokusera på olika ölsorters specifika karaktär. Men en tunnblåst kant får du den optimala känslan och smak som förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.Setet innehåller:- 1 st IPA glas- 1 st Tulip glas- 1 st Lagerglas- 1 st Veteölglas
 • Spiegelau - Spiegelau Beer Classic Ölglas Lager 56 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau beer classic ölglas lager 56 cl 4-pack
  Med detta höga glas får din öl den ståtliga skumkronan den förtjänar. Glaset frigör smaker och dofter och passar utmärkt för lager. Beer Classic är en serie med glas utvecklade för att fokusera på olika ölsorters specifika karaktär. Men en tunnblåst kant får du den optimala känslan och smak som förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve Cocktailglas 17 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau perfect serve cocktailglas 17 cl 4-pack
  Cocktailglas, 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve Coupeglas 24 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau perfect serve coupeglas 24 cl 4-pack
  Coupeglas, 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Expert Vinprovarset 6 delar Svart

  spiegelau - spiegelau expert vinprovarset 6 delar svart
  Detta set innehåller allt du behöver för en vinprovning eller för att njuta av ett glas vin på picknicken. Glasen som medföljer är optimala för provsmakning av röda som vita viner. Väskan är stabil med vadderade fack, den perfekta presenten för vinälskaren.Setet innehåller:- 1 st vinglasväska - 6 st vinprovarglas
 • Spiegelau - Spiegelau LifeStyle Longdrink 51 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau lifestyle longdrink 51 cl 4-pack
  Set med fyra höga drinkglas från Spiegelaus serie Lifestyle. Med snygg och elegant design ger glasen en modern touch med spännande opitska effekter.
 • Spiegelau - Spiegelau Beer Classic Ölglas Pilsner 42,5 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau beer classic ölglas pilsner 42,5 cl 4-pack
  Med detta generösa, höga glas får din öl den ståtliga skumkronan den förtjänar. Glaset frigör smaker och dofter och passar utmärkt för pilsner. Beer Classic är en serie med glas utvecklade för att fokusera på olika ölsorters specifika karaktär. Men en tunnblåst kant får du den optimala känslan och smak som förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Taverna Ölglas 59 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau taverna ölglas 59 cl 2-pack
  Klassiska ölglas på fot från Spiegelaus serie Taverna. Glasen passar till alla sorters öl, och är tillverkade i tunnblåst glas, vilket gör dem både sköna att hålla i och dricka ur. Den tidlösa designen gör att de passar lika bra till vardags som fest.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Champagne 19 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis champagne 19 cl 4-pack
  Detta glas har en klassisk form med lång stjälk för att servera champagne. Glaset låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen med sin eleganta design. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att dryckens arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Dessert/Champagneskål 25 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis dessert/champagneskål 25 cl 4-pack
  Set med fyra champagneskålar från Spiegelaus serie Authentis. Glasen passar lika bra för servering av desserter som för att sippa på champagne eller en drink. Glasens kupor är utformade för att frambringa dryckens smak och arom på bästa sätt. Den tunna kanten på glaset gör dessutom att drycken smakar ännu mer utsökt. Med elegant design kommer de här glasen garanterat bli favoriter hemma!
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Casual Tumbler rund 62,5 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis casual tumbler rund 62,5 cl 4-pack
  Med sin behagliga form kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Highline Rödvinsglas 48 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau highline rödvinsglas 48 cl 2-pack
  De stilrena rödvinsglasen ur Highlineserien från Spiegelau är handgjorda och är speciellt utformade för att framhäva aromerna på bästa sätt. Glasen rymmer 48 cl och kommer i två-pack.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Spiegelau Signature Drinks Lines Tumbler 43 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau signature drinks lines tumbler 43 cl 2-pack
  Större tumblerglas ur serien Signature Drinks från Spiegelau, perfekt till drinken eller som vattenglas. Serien består av specialdesignade cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Lines ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Circles som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 43 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Signature Drinks Lines Cocktail 22 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau signature drinks lines cocktail 22 cl 2-pack
  Cocktailglas ur Spiegelaus serie Signature Drinks, perfekt till drinken eller att servera desserten ur. Serien består av särskilt framtagna cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Lines ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Circles som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 22 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Digestive Whiskyprovarglas 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis digestive whiskyprovarglas 4-pack
  Ett glas format för att ta fram den karaktäristiska whiskyaromen när den blandas med luften som fångas i kupans övre del. Det korta benet bidrar till att du enkelt kan virvla runt whiskyn i glaset. Utsedd till Svensk Whiskyförmedlings officiella whiskyprovarglas. Perfekt för att servera olika sorters malt whisky, bourbon och avec.
 • Spiegelau - Spiegelau Special Glasses Roséglas 48 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau special glasses roséglas 48 cl 4-pack
  Roséglaset från Spiegelau är det perfekta glaset till sommarens allt trevliga luncher och middagar, tänk dig ett glas med kall rosé en varm sommardag. Glasen har ett högt skaft och en stilren siluett, rymmer 48 cl och kommer i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Salute Burgundy 81 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau salute burgundy 81 cl 4-pack
  Ett klassiskt vinglas med en tidlös design som passar i varje hem. Glasets form leder vinet till tungspetsen och med sin större kupa samlar fint aromer av mer delikata röda viner som Pinot Noir.Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve Longdrink 35 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau perfect serve longdrink 35 cl 4-pack
  Longdrinkglas, 4-pack, i Perfect Serve Collectionens större modell från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Special Glasses Digestiveglas 13,5 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau special glasses digestiveglas 13,5 cl 4-pack
  Spiegelau Digestive är ett stilrent och graciöst glas för exempelvis ett glas Grappa eller Brandy. Kupan är formad för att samla de ljuva aromerna och göra smaksensationen komplett. Glaset rymmer 13,5 cl och kommer i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Salute Bordeaux 71 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau salute bordeaux 71 cl 4-pack
  Salute vinglas Bordeaux från Spigelau. Ett högt glas med en bred skål. Bordeauxglaset är designat för fylliga, mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah. Formen av kupan leder vinet långt bak i munnen för bästa möjliga smaksensation.
 • Spiegelau - Spiegelau Signature Drinks Circles Cocktail 22 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau signature drinks circles cocktail 22 cl 2-pack
  Cocktailglas ur Spiegelaus serie Signature Drinks, perfekt till drinken eller att servera desserten ur. Serien består av särskilt framtagna cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Circles ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Lines som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 22 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Highline Champagneglas 27 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau highline champagneglas 27 cl 2-pack
  Ta varje tillfälle i akt att fira, men Proseccoglasen från Spiegelau skapar du lätt en festlig stämning som förgyller varje tillställning. Glasen rymmer 27 cl av de ljuvliga bubblorna och kommer i två-pack.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Spiegelau Special Glasses Proseccoglas 27 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau special glasses proseccoglas 27 cl 4-pack
  Proseccoglaset ur Spiegelaus serie Special Glasses är ett elegant champagneglas med en stilren form. Glaset rymmer 27 cl ljuvliga bubblor eller varför inte festa till det med en vårig Mimosa? Koller i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Salute Vitvin 47 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau salute vitvin 47 cl 4-pack
  Ett klassiskt vinglas med en tidlös design som är utmärkt för vitvin. Med sin mindre kupa kan du njuta längre av ett lätt avkylt vin. Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve Espressoglas 8 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau perfect serve espressoglas 8 cl 4-pack
  Efter middagen serverar du gästerna en espresso i Speigelau Espressoglas ur serien Perfect Serve Collection. Espressoglasen kompletterar dina glas och skapar en helhet vid middagsbjudningen. Espressoglaset har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Vitvin 42 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis vitvin 42 cl 4-pack
  Ett vackert glas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Craft Beer Ölglas Stout 60 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau craft beer ölglas stout 60 cl 4-pack
  Njut av en Stout i detta distinkta och stilrena ölglas. Med sin kupade form kan du enkelt snurra din öl och få fram tydligare smaker. Designad i samarbete med två av de ledande Stout bryggerierna i USA, Left Hand Brewing Company från Colorado och Rogue Ales från Oregon, för att skapa den ultimata glaset.
 • Spiegelau - Spiegelau Signature Drinks Circles Tumbler 43 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau signature drinks circles tumbler 43 cl 2-pack
  Större tumblerglas ur serien Signature Drinks från Spiegelau, perfekt till drinken eller som vattenglas. Serien består av specialdesignade cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Circles ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Lines som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 43 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Blind Tasting Vinprovarglas 32 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis blind tasting vinprovarglas 32 cl 4-pack
  Förhöj din vinprovning med ett par vinglass i svart färg. Gör enkelt blindtester med detta unika glas eller använd för en iögonfallande effekt till dukningen. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau LifeStyle Champagne 31 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau lifestyle champagne 31 cl 4-pack
  Ett glas med avsmalnad öppning och rundad kupa som låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Highline Bordeauxglas 65 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau highline bordeauxglas 65 cl 2-pack
  Spiegelaus Bordeauxglas ur Highlineserien rymmer 65 cl och kommer i ett behändigt två-pack. Glasets bredare modell är perfekt för att framhäva de ljuvliga aromerna på bästa sätt.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Spiegelau Style Champagne/Cocktail 29 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau style champagne/cocktail 29 cl 4-pack
  Champagneglas eller coupetteglas med vid öppning ur Spiegelaus serie Style, som fungerar lika bra att servera dessert ur. Glaset blir även ett perfekt cocktailglas för till exempel Amaretto Sour. Serien kännetecknas av raka linjer och modern design, och passar de flesta inredningsstilar.Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 29 cl. Säljs i 4-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Vitvin 36 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis vitvin 36 cl 4-pack
  Ett vackert glas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Style Burgundy 64 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau style burgundy 64 cl 4-pack
  Den generösa breda kupan samlar aromer för mer delikata röda viner som Pinot Noir. Glaset leder vinet till tungspetsen för maximal njutning. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau LifeStyle Tumbler 34 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau lifestyle tumbler 34 cl 4-pack
  Set med fyra tumblerglas från Spiegelaus serie Lifestyle. Med snygg och elegant design ger glasen en modern touch med spännande opitska effekter.
 • Spiegelau - Spiegelau LifeStyle Champagne/Cocktail 30 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau lifestyle champagne/cocktail 30 cl 4-pack
  Champagneglas eller coupetteglas med vid öppning ur Spiegelaus serie LifeStyle, som också fungerar som cocktailglas eller att servera dessert ur. Mönstret med räfflor skapar en elegant optisk effekt och kommer ge din dukning det där lilla extra.LifeStyle-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 30 cl. Säljs i 4-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Champagne 27 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis champagne 27 cl 4-pack
  Detta glas har en generös oval form med en avsmalnad öppning för att servera champagne. Glaset låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen.Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att dryckens arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau LifeStyle Rödvin 63 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau lifestyle rödvin 63 cl 4-pack
  Ett rödvinsglas med generös storlek som passar fint till olika sorters rödvin och kommer förgylla varje stund. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Highline Vitvinsglas 42 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau highline vitvinsglas 42 cl 2-pack
  Eleganta vitvinsglas ur serien Highline från Spiegelau som gör det enkelt att duka vackert, oavsett om det är till vardags eller fest. Formen på glaset hjälper till att framhäva aromerna på bästa sätt.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Spiegelau Signature Drinks Circles Tumbler 33 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau signature drinks circles tumbler 33 cl 2-pack
  Tumblerglas ur serien Signature Drinks från Spiegelau, perfekt till drinken eller som vattenglas. Serien består av specialdesignade cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Circles ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Lines som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 33 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve Latte Macchiatoglas 30 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau perfect serve latte macchiatoglas 30 cl 4-pack
  Servera en perfekt krämig Latte Machiato i glasen ur Perfect Serve Collection från Speigelau. Latte Machiatoglasen kompletterar övriga glas i serien så att du kan servera kaffe i samma eleganta stil som välkomstdrinken. Perfect Serve Collection har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Casual Tumbler XL 63 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis casual tumbler xl 63 cl 4-pack
  Med sin behagliga form och generösa storlek kommer detta glas snabbt bli en favorit i hemmet. Passar fint med alla sorters dukningar och tillställningar. Authentis Casual är en modern serie med samma kupa som den älskade serien Authentis men utan fot. Denna serie är utmärkt för en stor variation av användning, från vin till vatten och cocktails. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Style Rödvin 63 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau style rödvin 63 cl 4-pack
  Ett glas för att förhöja smaken och upplevelsen av rött vin. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Signature Drinks Lines Tumbler 33 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau signature drinks lines tumbler 33 cl 2-pack
  Tumblerglas ur serien Signature Drinks från Spiegelau, perfekt till drinken eller som vattenglas. Serien består av specialdesignade cocktailglas med extra tunna kupor som sätter drycken i fokus. Det grafiska mönstret Lines ger dukningen en modern touch och passar de flesta stilar. I samma serie ingår även mönstret Circles som blir ett elegant komplement.Signature Style-serien är tillverkad av kristallglas med hög krossäkerhet och tål diskmaskin så att du kan använda glasen både till vardag och fest. Matcha gärna glasen med andra delar ur samma serie.Volym 33 cl. Säljs i 2-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve S.O.F Glas 27 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau perfect serve s.o.f glas 27 cl 4-pack
  S.O.F. glas, 4-pack, Single Old Fashion, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Expert Vinprovarset 6 delar Röd

  spiegelau - spiegelau expert vinprovarset 6 delar röd
  Detta set innehåller allt du behöver för en vinprovning eller för att njuta av ett glas vin på picknicken. Glasen som medföljer är optimala för provsmakning av röda som vita viner. Väskan är stabil med vadderade fack, den perfekta presenten för vinälskaren.Setet innehåller:- 1 st vinglasväska - 6 st vinprovarglas
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Burgundy 75 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau authentis burgundy 75 cl 4-pack
  Ett vackert högt glas med bred skål som leder vinet till tungspetsen, designat för delikata röda viner så som Pinot Noir. Njut av härliga stunder med detta stilrena glas som enkelt kan maskindiskas. Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Salute Rödvin 55 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau salute rödvin 55 cl 4-pack
  Salute rödvinglas från Spigelau. Ett tåligt glas som går att diska i maskin. Rätt vinglas förhöjer smaken och upplevelsen av ett gott vin. Med rätt kupa och form framhävs vinets distinkta doft och smak.
 • Spiegelau - Spiegelau LifeStyle Vitvin 44 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau lifestyle vitvin 44 cl 4-pack
  Ett vitvinsglas med generös storlek som passar fint till olika sorters vitvin och kommer förgylla varje stund. Med sin eleganta design och optiska effekt kommer Lifestyle bli en storfavorit i hemmet. Serien har en spännande modern touch som gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack

  spiegelau - spiegelau whisky snifter 17 cl kort ben 2-pack
  Whiskyprovarglas från Spiegelau. Glaset har en rundad kupa som smalnar av längst med kanten samt ett kort ben. Kan diskas i maskin.
 • Spiegelau - Spiegelau Style Vitvin 44 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau style vitvin 44 cl 4-pack
  Ett glas med en mindre kupa för att njuta av avkylda vita eller roséviner. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve Shotglas 5,5 cl

  spiegelau - spiegelau perfect serve shotglas 5,5 cl
  Shotsglas ur Perfect Serve Collection från Speigelau. Perfect Serve Collection har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve D.O.F Glas 37 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau perfect serve d.o.f glas 37 cl 4-pack
  DOF-glas (Double Old Fashioned), 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Style Champagne 24 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau style champagne 24 cl 4-pack
  Ett klassisk champagneglas för att njuta av de härliga bubblorna. Style har en modern form med rena skarpa linjer som utstrålar självförtroende och stil. Glasen gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Salute Champagne 21 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau salute champagne 21 cl 4-pack
  Ett klassiskt champagneglas med lång själv som passar fint till varje tillställning. Perfekta glaset för att njuta av bubblorna. Salute är en ny tidlös serie från Spiegelau som snabbt kommer bli en kär klassiker, kännetecknad av sin tålighet och stilrena design.
 • Spiegelau - Spiegelau Craft Beer Ölglas Pils 38 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau craft beer ölglas pils 38 cl 4-pack
  Pilsglaset är utformat med en smal botten som övergår i en varsam vinkel för att framhäva den perfekta balansen av bitterhet och sötma. Den gradvis avsmalnande överdel är formad för att behålla och förhöja alla aromerna i glaset.
 • Spiegelau - Spiegelau Special Glasses Summerdrinks 63 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau special glasses summerdrinks 63 cl 4-pack
  Summer Drinkglas från Spiegelau är det perfekta glaset till sommarens allt trevliga middagar, tänk dig en ljuvligt svalkande Aperol Spritz efter en härlig dag i solen. Glasen har ett högt skaft och en stilren siluett, rymmer 63 cl och kommer i ett behändigt 4-pack.
 • Spiegelau - Spiegelau Highline Burgundyglas 75 cl 2-pack

  spiegelau - spiegelau highline burgundyglas 75 cl 2-pack
  De maffiga Burgundyglasen ur Spiegelaus Highlineserie har en bredare kupa för att framhäva smaken bättre. De är handgjorda, rymmer 75 cl och kommer i ett behändigt två-pack.Hightline från Spiegelau är en serie vackert handgjorda kristallglasen. Highline kännetecknas av en stilren design med ett högt skaft och en elegant form. I serien hittar du glas för alla tillfällen, vit- och rödvinsglas, champagneglas men även Burgundy- och Bordeauxglas.
 • Spiegelau - Spiegelau Beer Classic Ölglas Tulip 44 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau beer classic ölglas tulip 44 cl 4-pack
  Njut av de flesta sorters öl med den behagliga formen på glaset och generösa kupan. Beer Classic är en serie med glas utvecklade för att fokusera på olika ölsorters specifika karaktär. Men en tunnblåst kant får du den optimala känslan och smak som förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun. Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.
 • Spiegelau - Spiegelau Party Champagneglas 16 cl 6-pack

  spiegelau - spiegelau party champagneglas 16 cl 6-pack
  Set med sex eleganta champagneglas från Spiegelau i en klassisk nätt flûte-modell. Party champagneglaset har den karaktäristiska Spiegelau-briljansen och är speciellt framtaget för champagne men passar självklart till andra mousserande viner. Party champagneglasets långa stjälk och den kantfria övergången till kupan gör tidlöst och elegant. Glasen är diskmaskinsäkra har en superb briljans och hög krossäkerhet.
 • Spiegelau - Spiegelau Beer Classics Ölglas IPA 54 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau beer classics ölglas ipa 54 cl 4-pack
  IPA glaset ingår i Spiegelaus Craft Beer serie vilket är en serie med glas utvecklade för olika ölsorters specifika karaktär. Glasen i serien är tunnblåsta med en tunn kant för den optimala känslan och smaken. Utformningen av glaset är gjord för att ölen ska släppa ifrån sig hela sitt spektrum av smaker vilket förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun.Glaset är framtaget tillsammans med två av USAs ledande IPA bryggerier och dess grundare; Dogfish Head med Sam Calagione och Sierra Nevada med Ken Grossman.
 • Spiegelau - Spiegelau Gin- och Tonicglas 63 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau gin- och tonicglas 63 cl 4-pack
  Gin och Tonicglas från Spigelau. Glasen är speciellt framtagna för den ultimata njutningen av Gin och Tonic. Tillverkade av finkristall som kan diskas i maskin. Levereras i snygg kartong med spännande recept på fyra olika stilar av Gin och Tonic.
 • Spiegelau - Spiegelau Brandyglas Vino Grande 55,8 cl 4-pack

  spiegelau - spiegelau brandyglas vino grande 55,8 cl 4-pack
  Spiegelaus Cognacs- och Brandykupa har en kort fot, ligger bra i handen och värmer din dryck så de fantastiska aromerna frisläpps angenämt. Kommer i praktiskt 4-pack och kan diskas i maskin.