Hemmässan
www.hemmassan.se

Zwiesel glas

Populärt inom Zwiesel glas

 • Zwiesel - Vervino Chardonnay Vitvinsglas 48 cl 2-pack

  zwiesel - vervino chardonnay vitvinsglas 48 cl 2-pack
  Chardonnay glaset Vervino från Zwiesel framhäver det vita vinets karakteristiska aromer och smaker genom moussepunkten och glasets långsmala form. Ett vackert glas som tar fram det bästa ur vinet samtidigt som kristallglaset framhäver dess gyllene färger. Vervino Chardonnay glaset på 48 cl mäter 8 cm i diameter vilket ger vinet exakt rätt mängd syre för att de rätta smakerna ska lockas fram. Vinet Chardonnay kommer till sin rätta i detta glas, men glaset passar till alla vita viner. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin. Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Vervino Champagneglas 35 cl 2-pack

  zwiesel - vervino champagneglas 35 cl 2-pack
  Vervino champagneglas från Zwiesel är ett elegant kristallglas som låter mousserande drycker komma till sin rätt. Glaset smalnar av mot toppen och är utformat så att koldioxiden från det mousserande vinet ska ges rikligt med plats för att bubbla upp. Låt aromerna och bubblorna från champagnen, proseccon eller det mousserande vinet framhävas med detta ståtliga glas. Vervino champagneglas på 35 cl passar till alla hem och dukningar. Säljes i 2-pack.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Vervino Rödvinsglas 68 cl 2-pack

  zwiesel - vervino rödvinsglas 68 cl 2-pack
  Vervino rödvinsglas i kristall från Zwiesel står läckert på bordet och passar utmärkt till alla sorters dukningar. Ett glas som är lika rättvist mot det röda vinet som mot det vita; glaset väcker dryckens aromer och smaker oavsett vilken färg det har. Den breda kupan och glasets smala kanter bidrar till en känsla av lyx och elegans. Rödvinsglaset är speciellt utformat för att passa både röda och vita viner, men det går självklart att servera andra stilla drycker ur glaset likaså. Det är alltid lika trevligt att duka fram med vinglas och förgylla vardagen. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Vervino Bordeaux Rödvinsglas 74 cl 2-pack

  zwiesel - vervino bordeaux rödvinsglas 74 cl 2-pack
  Vervino Bordeauxglaset i kristall från Zweisel är det idealiska glaset för rödviner av tyngre sort. Den rundade, stora kupan ger det röda vinet gott om plats för att utvecklas i både smak och arom, och den avsmalnade toppen ser till att aromerna samlas upptill innan det avnjuts. Förutom att ta fram det bästa ur rödvinet briljerar även glaset med sin eleganta design och fjäderlätta vikt, ett glas som ger en varm och lyxig känsla när det får ta plats i handen. Vinglasets utformning och design låter tanninbetonade viner komma till sin rätt och passar bra till sorter som exempelvis Bordeaux Grand Cru och Pinot Noir. Det första som är av vikt för vinets smak är just valet av vinglas. Vervino Bordeaux vunnit både Red Dot Design Award och iF Design Award och säljes i 2-pack. Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.

Fler tips på Zwiesel glas

 • Zwiesel - Beer Basic Craft Weissbier Ölglas 67 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft weissbier ölglas 67 cl 4-pack
  Ölglaset Weissbier ur serien Basic Beer Craft från Zwiesel är ett elegant och generöst glas i kristall med en moussepunkt som ser till att ölet får det där härliga skummet på toppen. Ölglaset är perfekt för avnjutning av engelska ölsorter. Säljes i 4-pack och tål diskmaskin. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 37 cl 4-pack

  zwiesel - together vattenglas 37 cl 4-pack
  Vattenglas i en lite mindre storlek ur serien Together från Zwiesel. Glaset i tunn, lätt kristall förgyller alla bord och ger ett tidlöst uttryck. Perfekt att använda till både stilla och kolsyrade drycker som till juicen på morgonen. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Pilsner Ölglas 50 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft pilsner ölglas 50 cl 4-pack
  Ölglaset pilsner ur Beer Basic Craft serien från Zwiesel har fått sitt namn då det är ett perfekt glas att servera ljus pilsner ur. Den höga kupan som svänger ut en aning upptill och moussepunkten i botten gör att ölen får gott om plats för utveckling av smaker och skum. Tillverkat i kristall och tål diskmaskin. Säljes i 4-pack. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Stout Ölglas 50 cl 2-pack

  zwiesel - beer basic craft stout ölglas 50 cl 2-pack
  Det läckra Stout glaset ur serien Beer Basic Craft från Zwiesel är tillverkat i kristall och låter ölen visa upp sina mörka och varma nyanser. Ölglasets kupa blir bredare upptill för att maltaromer och andra starka smaker ska få utvecklas, och den smalare foten passar perfekt i handen. Njut av en smakrik öl på rätt sätt med detta glas! Säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Enoteca Chardonnay Vitvinsglas 41 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca chardonnay vitvinsglas 41 cl 2-pack
  Enoteca Chardonnay vitvinsglas från Zwiesel är perfekt att duka fram till middagen eller när en myskväll för två vankas. Det här fina glaset har en rund kupa som smalnar av mot toppen vilket ger det vita vinet gott om plats för utveckling av smaker och aromer, och när glaset förs mot munnen får både smak- och luktsinne en upplevelse. Glaset är tillverkat i handblåst kristallglas som med sin smala fot och mjuka kupa skapar ett elegant och tidlöst uttryck. Säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 55 cl 4-pack

  zwiesel - together vattenglas 55 cl 4-pack
  Ett enkelt och tidlöst vattenglas ur serien Together från Zwiesel. Fjäderlätt, tunt och perfekt för kolsyrade och stilla drycker. Duka fram glasen till juicen på morgonen eller använd de som drinkglas till middagen med vänner, detta glas passar till alla tillfällen. Glaset är tillverkat i kristall och finns i flera fina färger. Ger alla bord en elegant touch och passar till alla dukningar. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 37 cl 4-pack

  zwiesel - together vattenglas 37 cl 4-pack
  Vattenglas i en lite mindre storlek ur serien Together från Zwiesel. Glaset i tunn, lätt kristall förgyller alla bord och ger ett tidlöst uttryck. Perfekt att använda till både stilla och kolsyrade drycker som till juicen på morgonen. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 55 cl 4-pack Klar

  zwiesel - together vattenglas 55 cl 4-pack klar
  Ett enkelt och tidlöst vattenglas ur serien Together från Zwiesel. Fjäderlätt, tunt och perfekt för kolsyrade och stilla drycker. Duka fram glasen till juicen på morgonen eller använd de som drinkglas till middagen med vänner, detta glas passar till alla tillfällen. Glaset är tillverkat i kristall och finns i flera fina färger. Ger alla bord en elegant touch och passar till alla dukningar. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Enoteca Riesling Vitvinsglas 32 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca riesling vitvinsglas 32 cl 2-pack
  Detta ståtliga Riesling vitvinsglas ur serien Enoteca från Zwiesel är handblåst och utformat för att ge det vita vinet plats att utvecklas i både arom och smak. Glaset i kristall har en rund och avlång kupa och ett smalt, högt skaft som ger ett elegant och tidlöst uttryck. Glaset säljes i 2-pack. Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Lager Ölglas 45 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft lager ölglas 45 cl 4-pack
  Ölglaset Lager från Zweisels serie Beer Basic Craft rymmer 45 cl och låter ölens jäst samt maltaromer komma till betoning. Ölkupan är bredare nedtill och den böjda toppen av glaset ger en fantastisk smakupplevelse. Ett klassiskt ölglas som går lika bra att använda till öl som till andra kolsyrade eller stilla drycker. Det är tillverkat i kristallglas och tål diskmaskin. Säljes i 4-pack. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Vervino Riesling Vitvinsglas 40 cl 2-pack

  zwiesel - vervino riesling vitvinsglas 40 cl 2-pack
  Riesling vitvinsglas ur serien Vervino från Zweisel är designad för att framhäva Rieslingsvinernas fruktiga och friska aromer. Den höga och långa formen på glaset förvandlar vinet till en aromfylld smakupplevelse för både smak- och luktsinnet. I detta glas ges vinet möjlighet att utvecklas och dess aromer att framhävas. Det smala skaftet ger glaset sitt tidlösa och graciösa uttryck. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Vervino Vattenglas 40 cl 2-pack

  zwiesel - vervino vattenglas 40 cl 2-pack
  Vervino vattenglas från Zweisel har en modern och tidlös design som med sina tunna väggar i kristallglas gör sig perfekt till stilla såväl som kolsyrat vatten. Glaset har en mjuk, rund form och platt botten som även låter lättare viner förhöja sin arom. Det fina vattenglaset är lika fina att duka fram till vardags som till middagsbjudningar och har även vunnit Red Dot Awards för sin fulländade utformning. Säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Enoteca Bordeaux Rödvinsglas 100 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca bordeaux rödvinsglas 100 cl 2-pack
  Det handblåsta rödvinsglaset Bordeaux från Zwiesels serie Enoteca ger tunga röda viner gott om plats för att lufta och förhöja smak samt aromer. Upplev den rätta smaken av ditt rödvin i detta eleganta glas, perfekt för tanninbetonade viner som ett Bordeauxvin i hög kvalité. Generös och rund kupa, precis lagom högt skaft och tunna glasväggar som ligger fjärderlätt i handen - en känsla av lyx varje gång. Glaset säljes i 2-pack. Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft IPA Ölglas 54 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft ipa ölglas 54 cl 4-pack
  IPA ölglas ur serien Beer Basic Craft från Zweisel har vissa liknelser med ett veteölglas, men detta glas har en utbuktning i mitten och smalnar av mot toppen vilket kan liknas vid en skorsten. Det här ölglaset är perfekt för IPA öl då utbuktningen ger humlen, malten, beskan och alla andra aromer gott om plats att förhöjas för att till sist samlas i glasets smalare del. Ett läckert glas i kristall som låter drycken visa upp sina bästa sidor. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Enoteca Rioja Rödvinsglas 69 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca rioja rödvinsglas 69 cl 2-pack
  Rioja rödvinsglas från Zwiesels serie Enoteca tar fram det bästa ur fruktiga och kryddiga rödviner. Det fina vinglaset har en klassisk design och passar att duka fram till både vardags och fest. Den runda, breda kupan framhäver alla smaker och kryddor i vinet. Rioja är tillverkad i handblåst kristallglas och tål diskmaskin. Säljes i 2-pack. Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.