Hemmässan
www.hemmassan.se

Zwiesel glas

Vervino, Beer Basic och Together är några av serierna med glas från Zwiesel. Du kan höra på glasnamnet vad de är tänkt till för dryck. Zwiesel har även adderat efternamn till en del glas som till exempel Enoteca Riesling som passar extra bra till viner av den sorten.

Populärt inom Zwiesel glas

 • Zwiesel Alloro Vattenglas 40 Cl 2-pack - Dricksglas Munblåst Kristallglas Klar

  zwiesel alloro vattenglas 40 cl 2-pack - dricksglas munblåst kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel är tillverkat av munblåst kristall med en elegant, tunn stjälk och har en rundad kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om vattenglaset från Zwiesel- Från serien Alloro.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 40 cl cl.- Avsmalnande kupa.- Gjort av munblåst kristallglas.- Elegant, tunn stjälk. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Vattenglas 36 Cl 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel enoteca vattenglas 36 cl 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en stilren design med en kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av kristallglas med en tunn, vacker stjälk. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om vattenglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien Enoteca.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 36 cl. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel Diva Vattenglas / Rödvinsglas 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel diva vattenglas / rödvinsglas 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en välvd stjälk för en sofistikerad och elegant touch med en kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av kristallglas med en exceptionell klarhet. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Viner: Lambrusco, Dornfelder, Portuigieser, Trollinger, Water Om vattenglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien Diva.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 61 cl.- Elegant utseende.- Välvd stjälk. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel Prizma Vattenglas 37 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel prizma vattenglas 37 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en vacker, böljande design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av slitstarkt kristallglas med en briljant klarhet för en lyxig känsla. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om vattenglaset från Zwiesel- Från serien Prizma.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 37 cl.- Böljande kupa. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.

Fler tips på Zwiesel glas

 • Zwiesel Simplify Dricksglas 53 Cl 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel simplify dricksglas 53 cl 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglaset från Zwiesel har en handgjord design med rena linjer perfekta för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av kristallglas med en exceptionell klarhet för en lyxig känsla. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om dricksglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien Simplify.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 53 cl.- Handgjord design. Skötselråd för dricksglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Vattenglas 34,5 Cl 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel the moment vattenglas 34,5 cl 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en bred kupa med en avsmalnande topp för en fulländad dryckesupplevelse. Det är tillverkat av kristallglas med en tunn stjälk för ett exklusivt intryck. Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Om vattenglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien The Moment.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 34,5 cl.- Handgjord design. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Dricksglas 50 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel vivid senses dricksglas 50 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglaset från Zwiesel har en innovativ, mångsidig design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av lyxigt kristallglas med ett modernt utseende. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om dricksglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien Vivid Senses.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 50 cl.- Innovativ, mångsidig design. Skötselråd för dricksglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.

Zwiesel har tillverkat glas i över 150 år

Schott Zwiesel och Zwiesel 1872 är två glastillverkare som har varit verksamma mycket länge. År 2020 slogs de ihop till varumärket som kort och gott heter Zwiesel. Glastillverkningen utgår från Tritan-glas, en typ av kristallint glas som är otroligt tåligt.

När du slår två Zwieselglas mot varandra får man en speciell klang och det sägs att en del kan känna igen just Zwiesel-klangen när det utfärdas en skål. Sounds like a celebration!

Carl Philip Bernadottes Air

Även om Zwiesel är ett tyskt varumärke kan vi här i Sverige stoltsera med serien Air. Den är nämligen ett resultat av ett samarbete med duon Prins Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg. I serien finns Air och Air Sense.