Hemmässan
www.hemmassan.se

Zwiesel glas

Vervino, Beer Basic och Together är några av serierna med glas från Zwiesel. Man kan höra på glasnamnet vad de är tänkt till för dryck. Zwiesel har även adderat efternamn till en del glas som till exempel Enoteca Riesling som passar extra bra till viner av den sorten.

Populärt inom Zwiesel glas

 • Zwiesel - Vervino Bordeaux Rödvinsglas 74 cl 2-pack

  zwiesel - vervino bordeaux rödvinsglas 74 cl 2-pack
  Vervino Bordeauxglaset i kristall från Zweisel är det idealiska glaset för rödviner av tyngre sort. Den rundade, stora kupan ger det röda vinet gott om plats för att utvecklas i både smak och arom, och den avsmalnade toppen ser till att aromerna samlas upptill innan det avnjuts. Förutom att ta fram det bästa ur rödvinet briljerar även glaset med sin eleganta design och fjäderlätta vikt, ett glas som ger en varm och lyxig känsla när det får ta plats i handen. Vinglasets utformning och design låter tanninbetonade viner komma till sin rätt och passar bra till sorter som exempelvis Bordeaux Grand Cru och Pinot Noir. Det första som är av vikt för vinets smak är just valet av vinglas. Vervino Bordeaux vunnit både Red Dot Design Award och iF Design Award och säljes i 2-pack. Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Weissbier Ölglas 67 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft weissbier ölglas 67 cl 4-pack
  Ölglaset Weissbier ur serien Basic Beer Craft från Zwiesel är ett elegant och generöst glas i kristall med en moussepunkt som ser till att ölet får det där härliga skummet på toppen. Ölglaset är perfekt för avnjutning av engelska ölsorter. Säljes i 4-pack och tål diskmaskin. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Enoteca Rioja Rödvinsglas 69 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca rioja rödvinsglas 69 cl 2-pack
  Rioja rödvinsglas från Zwiesels serie Enoteca tar fram det bästa ur fruktiga och kryddiga rödviner. Det fina vinglaset har en klassisk design och passar att duka fram till både vardags och fest. Den runda, breda kupan framhäver alla smaker och kryddor i vinet. Rioja är tillverkad i handblåst kristallglas och tål diskmaskin. Säljes i 2-pack. Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft IPA Ölglas 54 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft ipa ölglas 54 cl 4-pack
  IPA ölglas ur serien Beer Basic Craft från Zweisel har vissa liknelser med ett veteölglas, men detta glas har en utbuktning i mitten och smalnar av mot toppen vilket kan liknas vid en skorsten. Det här ölglaset är perfekt för IPA öl då utbuktningen ger humlen, malten, beskan och alla andra aromer gott om plats att förhöjas för att till sist samlas i glasets smalare del. Ett läckert glas i kristall som låter drycken visa upp sina bästa sidor. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.

Fler tips på Zwiesel glas

 • Zwiesel - Prizma Vattenglas 37 cl 2-pack

  zwiesel - prizma vattenglas 37 cl 2-pack
  Det mångsidiga vattenglaset kompletterar vinglasserien Zwiesel Glas Prizma. Det är det perfekta valet för att servera vatten och läsk med stil.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Vervino Chardonnay Vitvinsglas 48 cl 2-pack

  zwiesel - vervino chardonnay vitvinsglas 48 cl 2-pack
  Chardonnay glaset Vervino från Zwiesel framhäver det vita vinets karakteristiska aromer och smaker genom moussepunkten och glasets långsmala form. Ett vackert glas som tar fram det bästa ur vinet samtidigt som kristallglaset framhäver dess gyllene färger. Vervino Chardonnay glaset på 48 cl mäter 8 cm i diameter vilket ger vinet exakt rätt mängd syre för att de rätta smakerna ska lockas fram. Vinet Chardonnay kommer till sin rätta i detta glas, men glaset passar till alla vita viner. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin. Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Hommage Whiskeyglas 40 cl 2-pack

  zwiesel - hommage whiskeyglas 40 cl 2-pack
  En uppsättning med 2 eleganta whiskeyglas ur serien Hommage från Zwiesel. Glasen är handgjorda i kristallglas och har ett läckert mönster som ger ett exklusivt uttryck. Dem tidlösa glasen gör sig fina på alla bord och dukningar. Perfekt att servera whiskey eller annan dryck ur. Säljes i 2-pack och tål diskmaskin.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Lager Ölglas 45 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft lager ölglas 45 cl 4-pack
  Ölglaset Lager från Zweisels serie Beer Basic Craft rymmer 45 cl och låter ölens jäst samt maltaromer komma till betoning. Ölkupan är bredare nedtill och den böjda toppen av glaset ger en fantastisk smakupplevelse. Ett klassiskt ölglas som går lika bra att använda till öl som till andra kolsyrade eller stilla drycker. Det är tillverkat i kristallglas och tål diskmaskin. Säljes i 4-pack. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Vervino Riesling Vitvinsglas 40 cl 2-pack

  zwiesel - vervino riesling vitvinsglas 40 cl 2-pack
  Riesling vitvinsglas ur serien Vervino från Zweisel är designad för att framhäva Rieslingsvinernas fruktiga och friska aromer. Den höga och långa formen på glaset förvandlar vinet till en aromfylld smakupplevelse för både smak- och luktsinnet. I detta glas ges vinet möjlighet att utvecklas och dess aromer att framhävas. Det smala skaftet ger glaset sitt tidlösa och graciösa uttryck. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Enoteca Champagneglas 20 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca champagneglas 20 cl 2-pack
  Enoteca Champagneglas från Zwiesel är en munblåst skönhet tillverkad av bly- och bariumfritt kristallglas. Tack vare sin storlek och form låter champagneglaset den komplexa buketten av terroir och frukt utvecklas optimalt. Den särskilt avlånga bägaren med moussespets på bägarens botten möjliggör en underbart elegant perlage - en speciell njutning för ögat och gommen.Zwiesels glasblåsare har samma passion för sitt hantverk som vinmakare har för sina viner. Vinets själ syns bäst i glaset som bär det. Detta är en av anledningarna till att munblåst glas är synonymt med sann kunskap för många vinälskare. De sofistikerade glasen från Zwiesel ger ett perfekt uttryck för hög standard och passion för det allra yppersta. Zwiesels historia går tillbaka till 1872 då Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de internationellt ledande glastillverkarna. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte primärt ett industriföretag, utan ett riktigt hantverk som går i arv från generation till generation. Enoteca-serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Vivid Senses Burgund Rödvinsglas 71 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses burgund rödvinsglas 71 cl 2-pack
  Häll upp rödvinet i dessa Vivid Senses från Zwiesel. Den moderna serien är tillverkad av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen.Zwiesel är en tysk kvalitetstillverkare av glas. Zwiesel har stolta traditioner sedan 1872 och är inte primärt ett industriföretag, utan snarare hantverk från den exklusiva glaskulturen. Företagets expertis sträcker sig över generationer.Zwiesels historia går tillbaka till 1872 då Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de internationellt ledande glastillverkarna. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte primärt ett industriföretag, utan ett riktigt hantverk som går i arv från generation till generation. Tradition och innovation smälter ihop till glaskonst i vartenda glas. Glasen är gjorda för att skapa glädje och gemenskap, och när du skålar med ett Zwieselglas hörs det omisskännliga ljudet av genuin gästfrihet.Alla Zwiesel-glas tål maskindisk och bör diskas på ett glasprogram på max 55 °C. Placera glasen så de står stadigt utan att välta och undvik att glasen kommer i kontakt med varandra eller andra föremål i maskinen. Vaser och karaffer bör diskas för hand. Använd diskmedel som rekommenderas för glas.Levereras i 2-pack
 • Zwiesel - Vitvinsglas 37 cl 6-pack Klar

  zwiesel - vitvinsglas 37 cl 6-pack klar
  Vitvinsglas 37 cl 6-pack från Schott Zwiesel är det självklara valet när du ska servera viner av hög kvalitet. Det höga glaset med en medelstor kupa som gör att utvalda viner kan virvlas runt och smakdetaljerna i ett kvalitetsvin kommer till sin rätt. Den slanka figuren och höga utformningen av kupan förser vinet med syre och tillåter en jämn och rund smakutveckling. Glasdiametern på 8,1 cm gör att aromerna kan koncentreras i starka vita viner.Fine vitvinsglas är lämpligt för en mängd olika vita kvalitetsviner. Dessa inkluderar lätta, syrliga, halvtorra viner, men också sorter som smakar tungt och sött. Druvsorter som kommer till sin rätt i Fine vitvinsglas inkluderar färsk Pinot Gris, slät Trollinger, fruktig Pouilly-Fumé och finfruktig Riesling Spätlese.Fine-serien är en perfekt kombination av funktionalitet och elegans. Med ett vackert och tilltalande formspråk tillsammans med Tritan Protect förblir vitvinsglaset repfritt och mycket motståndskraftig. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Vivid Senses Riesling Vitvinsglas 36 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses riesling vitvinsglas 36 cl 2-pack
  Vivid Senses Riesling Vitvinsglas från Zweisel är ett elegant glas, skönt att hålla i och behagligt att dricka ur. Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen. Den moderna serien, gjord av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen, representerar följande fem aromstilar: Lätt och fräsch, fruktig och delikat, sammetslen och överdådig, smakrik och kryddig samt lätt och fräsch (mousserande).Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Stout Ölglas 50 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft stout ölglas 50 cl 4-pack
  Det läckra Stout glaset ur serien Beer Basic Craft från Zwiesel är tillverkat i kristall och låter ölen visa upp sina mörka och varma nyanser. Ölglasets kupa blir bredare upptill för att maltaromer och andra starka smaker ska få utvecklas, och den smalare foten passar perfekt i handen. Njut av en smakrik öl på rätt sätt med detta glas! Säljes i 4-pack och tål diskmaskin.Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Vivid Senses Champagneglas 38 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses champagneglas 38 cl 2-pack
  Vivid Senses Champagneglas från Zweisel är ett elegant glas, skönt att hålla i och behagligt att dricka ur. Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen. Den moderna serien, gjord av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen, representerar följande fem aromstilar: Lätt och fräsch, fruktig och delikat, sammetslen och överdådig, smakrik och kryddig samt lätt och fräsch (mousserande).Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 37 cl 4-pack Grå

  zwiesel - together vattenglas 37 cl 4-pack grå
  Vattenglas i en lite mindre storlek ur serien Together från Zwiesel. Glaset i tunn, lätt kristall förgyller alla bord och ger ett tidlöst uttryck. Perfekt att använda till både stilla och kolsyrade drycker som till juicen på morgonen. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Prizma Rödvinsglas 61 cl 2-pack

  zwiesel - prizma rödvinsglas 61 cl 2-pack
  Prizma rödvinsglas är designad för att erbjuda den högsta nivån av sensorisk njutning genom att ge vin tillräckligt med utrymme för att utveckla sin fulla arom.Rödvinsglasets speciella utseende och den avsmalnande kupans rundade form gör att vinet andas och framhäver speciella rödvinssmaker.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Enoteca Bordeaux Rödvinsglas 100 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca bordeaux rödvinsglas 100 cl 2-pack
  Det handblåsta rödvinsglaset Bordeaux från Zwiesels serie Enoteca ger tunga röda viner gott om plats för att lufta och förhöja smak samt aromer. Upplev den rätta smaken av ditt rödvin i detta eleganta glas, perfekt för tanninbetonade viner som ett Bordeauxvin i hög kvalité. Generös och rund kupa, precis lagom högt skaft och tunna glasväggar som ligger fjärderlätt i handen - en känsla av lyx varje gång. Glaset säljes i 2-pack. Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Prizma Vitvinsglas 29 cl 2-pack

  zwiesel - prizma vitvinsglas 29 cl 2-pack
  Vitvinsglas från Zweisel och serien Prizma. Prizma är designad för att erbjuda den högsta nivån av sensorisk njutning genom att ge vin tillräckligt med utrymme för att utveckla sin fulla arom.Oavsett om det är sött, halvtorrt eller torrt - Zwiesel Glas Prizma vitvinsglas är det perfekta valet för att servera vilket vitt vin som helst. Den eleganta, höga kupan och stilfulla designen låter vinet andas och framhäver perfekt de typiskt fruktiga och fina smakerna av vitt vin.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Enoteca Chardonnay Vitvinsglas 41 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca chardonnay vitvinsglas 41 cl 2-pack
  Enoteca Chardonnay vitvinsglas från Zwiesel är perfekt att duka fram till middagen eller när en myskväll för två vankas. Det här fina glaset har en rund kupa som smalnar av mot toppen vilket ger det vita vinet gott om plats för utveckling av smaker och aromer, och när glaset förs mot munnen får både smak- och luktsinne en upplevelse. Glaset är tillverkat i handblåst kristallglas som med sin smala fot och mjuka kupa skapar ett elegant och tidlöst uttryck. Säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Vivid Senses Bordeaux Rödvinsglas 66 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses bordeaux rödvinsglas 66 cl 2-pack
  Vivid Senses Bordeaux Rödvinsglas från Zweisel är ett elegant glas, skönt att hålla i och behagligt att dricka ur. Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen. Den moderna serien, gjord av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen, representerar följande fem aromstilar: Lätt och fräsch, fruktig och delikat, sammetslen och överdådig, smakrik och kryddig samt lätt och fräsch (mousserande).Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Finesse Bordeaux Rödvinsglas 63 cl 6-pack

  zwiesel - finesse bordeaux rödvinsglas 63 cl 6-pack
  Rödvinsglas från Zweisel och serien Finesse Bordeaux.Varje glas är unikt och kombinerar gastronomi med traditionell glaskonst.Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 6-pack.
 • Zwiesel - Hommage Whiskeyglas 38 cl 2-pack

  zwiesel - hommage whiskeyglas 38 cl 2-pack
  Detta handgjorda whiskeyglas ur serien Hommage från Zwiesel har en exklusiv och elegant look som ger en lyxig storstadskänsla. Glasets linjerade mönster ger dimension och passar utmärkt till alla bord och serveringar. Glaset är tillverkat i kristall som ger det sin lyster och passar utmärkt att servera whiskey eller annan dryck ur. Tål diskmaskin och säljes i 2-pack.
 • Zwiesel - Vervino Rödvinsglas 68 cl 2-pack

  zwiesel - vervino rödvinsglas 68 cl 2-pack
  Vervino rödvinsglas i kristall från Zwiesel står läckert på bordet och passar utmärkt till alla sorters dukningar. Ett glas som är lika rättvist mot det röda vinet som mot det vita; glaset väcker dryckens aromer och smaker oavsett vilken färg det har. Den breda kupan och glasets smala kanter bidrar till en känsla av lyx och elegans. Rödvinsglaset är speciellt utformat för att passa både röda och vita viner, men det går självklart att servera andra stilla drycker ur glaset likaså. Det är alltid lika trevligt att duka fram med vinglas och förgylla vardagen. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Pilsner Ölglas 50 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft pilsner ölglas 50 cl 4-pack
  Ölglaset pilsner ur Beer Basic Craft serien från Zwiesel har fått sitt namn då det är ett perfekt glas att servera ljus pilsner ur. Den höga kupan som svänger ut en aning upptill och moussepunkten i botten gör att ölen får gott om plats för utveckling av smaker och skum. Tillverkat i kristall och tål diskmaskin. Säljes i 4-pack. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 55 cl 4-pack Grå

  zwiesel - together vattenglas 55 cl 4-pack grå
  Ett enkelt och tidlöst vattenglas ur serien Together från Zwiesel. Fjäderlätt, tunt och perfekt för kolsyrade och stilla drycker. Duka fram glasen till juicen på morgonen eller använd de som drinkglas till middagen med vänner, detta glas passar till alla tillfällen. Glaset är tillverkat i kristall och finns i flera fina färger. Ger alla bord en elegant touch och passar till alla dukningar. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 37 cl 4-pack Klar

  zwiesel - together vattenglas 37 cl 4-pack klar
  Vattenglas i en lite mindre storlek ur serien Together från Zwiesel. Glaset i tunn, lätt kristall förgyller alla bord och ger ett tidlöst uttryck. Perfekt att använda till både stilla och kolsyrade drycker som till juicen på morgonen. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Enoteca Riesling Vitvinsglas 32 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca riesling vitvinsglas 32 cl 2-pack
  Detta ståtliga Riesling vitvinsglas ur serien Enoteca från Zwiesel är handblåst och utformat för att ge det vita vinet plats att utvecklas i både arom och smak. Glaset i kristall har en rund och avlång kupa och ett smalt, högt skaft som ger ett elegant och tidlöst uttryck. Glaset säljes i 2-pack. Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Prizma Champagneglas 28 cl 2-pack

  zwiesel - prizma champagneglas 28 cl 2-pack
  Champagneglas från Zweisel och serien Prizma. Prizma är designad för att erbjuda den högsta nivån av sensorisk njutning genom att ge vin tillräckligt med utrymme för att utveckla sin fulla arom. Prizma champagneglas skapar garanterat en sprudlande upplevelse.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Finesse Rödvinsglas 43 cl 6-pack

  zwiesel - finesse rödvinsglas 43 cl 6-pack
  Finesse rödvinsglas från Zweisel är elegant från topp till fot. Varje glas är unikt och kombinerar gastronomi med traditionell glaskonst.Glasen är handgjorda i kristallglas och designade speciellt för varje druvsort. Designen ger dig fokus på smakupplevelsen av utsökt vin. Kristall säkerställer vackert glas med lång hållbarhet.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 6-pack.
 • Zwiesel - Vervino Champagneglas 35 cl 2-pack

  zwiesel - vervino champagneglas 35 cl 2-pack
  Vervino champagneglas från Zwiesel är ett elegant kristallglas som låter mousserande drycker komma till sin rätt. Glaset smalnar av mot toppen och är utformat så att koldioxiden från det mousserande vinet ska ges rikligt med plats för att bubbla upp. Låt aromerna och bubblorna från champagnen, proseccon eller det mousserande vinet framhävas med detta ståtliga glas. Vervino champagneglas på 35 cl passar till alla hem och dukningar. Säljes i 2-pack.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Vivid Senses Chardonnay Vitvinsglas 53 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses chardonnay vitvinsglas 53 cl 2-pack
  Vivid Senses Chardonnay Vitvinsglas från Zweisel är ett elegant glas, skönt att hålla i och behagligt att dricka ur. Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen. Den moderna serien, gjord av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen, representerar följande fem aromstilar: Lätt och fräsch, fruktig och delikat, sammetslen och överdådig, smakrik och kryddig samt lätt och fräsch (mousserande).Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Bar Whiskyglas 37 cl Klar

  zwiesel - bar whiskyglas 37 cl klar
  Whiskyglas från Zwiesel, ingår i serien Bar. Denna serie kännetecknas av sitt karakteristiska rutmönster, elegant och läckert. Glaset är ett perfekt val när du ska servera whisky och större drinkar. Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C).Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 55 cl 4-pack Klar

  zwiesel - together vattenglas 55 cl 4-pack klar
  Ett enkelt och tidlöst vattenglas ur serien Together från Zwiesel. Fjäderlätt, tunt och perfekt för kolsyrade och stilla drycker. Duka fram glasen till juicen på morgonen eller använd de som drinkglas till middagen med vänner, detta glas passar till alla tillfällen. Glaset är tillverkat i kristall och finns i flera fina färger. Ger alla bord en elegant touch och passar till alla dukningar. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Vivid Senses Vattenglas 50 cl 4-pack

  zwiesel - vivid senses vattenglas 50 cl 4-pack
  Vackra vattenglas som är ett bra sällskap till vinglasen. Glaset kommer från Zweisel och serien Vivid Senses.Perfekt för både kranvatten och kolsyrat vatten, som till läsk och juice.Tål maskindisk, använd gärna sköljmedel för perfekt resultat.Levereras i 4-pack.
 • Zwiesel - Bar Cocktailglas 20 cl 2-pack Klar

  zwiesel - bar cocktailglas 20 cl 2-pack klar
  Bar Cocktailglas 20 cl 2-pack är ett vackert och elegant cocktailglas med en tilltalande form och klassisk diamantslipning, från serien Bar. Glaset är designat av barlegenden och författaren Charles Schumann för Zwiesel.Tillverkad av massiv Tritan Kristall som säkerställer vackert glas med lång hållbarhet. Kan diskas i diskmaskin. Använd gärna glansmedel för att få ett perfekt resultat.Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.
 • Zwiesel - Finesse Chardonnay Vitvinsglas 38 cl 6-pack

  zwiesel - finesse chardonnay vitvinsglas 38 cl 6-pack
  Finesse Chardonnay, ett elegant glas från Zweisel. För fylligare vita viner som Chardonnay är ett glas med bred klocka och smal topp det rätta valet. Här kan aromerna utvecklas rikt och vinets vackra färg syns bättre.Passar även till Pinot Blanc, Pinot Gris och Silvaner.Varje glas är unikt och kombinerar gastronomi med traditionell glaskonst.Burkarna är handgjorda i kristallglas och designade speciellt för varje druvsort. Designen ger dig fokus på smakupplevelsen av utsökt vin. Kristall säkerställer vackert glas med lång hållbarhet.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C).Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 6-pack.

Zwiesel har tillverkat glas i över 150 år

Schott Zwiesel och Zwiesel 1872 är två glastillverkare som har varit verksamma mycket länge. År 2020 slogs de ihop till varumärket som kort och gott heter Zwiesel. Glastillverkningen utgår från Tritan-glas, en typ av kristallint glas som är otroligt tåligt.

När man slår två Zwieselglas mot varandra får man en speciell klang och det sägs att en del kan känna igen just Zwiesel-klangen när det utfärdas en skål. Sounds like a celebration!

Carl Philip Bernadottes Air

Även om Zwiesel är ett tyskt varumärke kan vi här i Sverige stoltsera med serien Air. Den är nämligen ett resultat av ett samarbete med duon Prins Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg. I serien finns Air och Air Sense.