Hemmässan
www.hemmassan.se

Zwiesel glas

Vervino, Beer Basic och Together är några av serierna med glas från Zwiesel. Du kan höra på glasnamnet vad de är tänkt till för dryck. Zwiesel har även adderat efternamn till en del glas som till exempel Enoteca Riesling som passar extra bra till viner av den sorten.

Populärt inom Zwiesel glas

 • Zwiesel - Vervino Bordeaux Rödvinsglas 74 cl 2-pack

  zwiesel - vervino bordeaux rödvinsglas 74 cl 2-pack
  Vervino Bordeauxglaset i kristall från Zweisel är det idealiska glaset för rödviner av tyngre sort. Den rundade, stora kupan ger det röda vinet gott om plats för att utvecklas i både smak och arom, och den avsmalnade toppen ser till att aromerna samlas upptill innan det avnjuts. Förutom att ta fram det bästa ur rödvinet briljerar även glaset med sin eleganta design och fjäderlätta vikt, ett glas som ger en varm och lyxig känsla när det får ta plats i handen. Vinglasets utformning och design låter tanninbetonade viner komma till sin rätt och passar bra till sorter som exempelvis Bordeaux Grand Cru och Pinot Noir. Det första som är av vikt för vinets smak är just valet av vinglas. Vervino Bordeaux vunnit både Red Dot Design Award och iF Design Award och säljes i 2-pack. Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Weissbier Ölglas 67 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft weissbier ölglas 67 cl 4-pack
  Ölglaset Weissbier ur serien Basic Beer Craft från Zwiesel är ett elegant och generöst glas i kristall med en moussepunkt som ser till att ölet får det där härliga skummet på toppen. Ölglaset är perfekt för avnjutning av engelska ölsorter. Säljes i 4-pack och tål diskmaskin. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Enoteca Rioja Rödvinsglas 69 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca rioja rödvinsglas 69 cl 2-pack
  Rioja rödvinsglas från Zwiesels serie Enoteca tar fram det bästa ur fruktiga och kryddiga rödviner. Det fina vinglaset har en klassisk design och passar att duka fram till både vardags och fest. Den runda, breda kupan framhäver alla smaker och kryddor i vinet. Rioja är tillverkad i handblåst kristallglas och tål diskmaskin. Säljes i 2-pack. Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Vervino Champagneglas 35 cl 2-pack

  zwiesel - vervino champagneglas 35 cl 2-pack
  Vervino champagneglas från Zwiesel är ett elegant kristallglas som låter mousserande drycker komma till sin rätt. Glaset smalnar av mot toppen och är utformat så att koldioxiden från det mousserande vinet ska ges rikligt med plats för att bubbla upp. Låt aromerna och bubblorna från champagnen, proseccon eller det mousserande vinet framhävas med detta ståtliga glas. Vervino champagneglas på 35 cl passar till alla hem och dukningar. Säljes i 2-pack.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.

Fler tips på Zwiesel glas

 • Zwiesel Vervino Vattenglas 40 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel vervino vattenglas 40 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en stilren estetik med en unik form perfekt för maximal arom. Det är tillverkat av funktionellt, elegant kristallglas för att hålla i generationer. Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Om vattenglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 40 cl.- Stilren estetik med en unik form.- Prisbelönt design: iF Design & Award Red Dot Design Award Skötselråd för vattenglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel - Bar Whiskyglas 37 cl 2-pack Klar

  zwiesel - bar whiskyglas 37 cl 2-pack klar
  Whiskyglas 2-pack från Zwiesel, ingår i serien Bar. Denna serie kännetecknas av sitt karakteristiska rutmönster, elegant och läckert. Glaset är ett perfekt val när du ska servera whisky och större drinkar. Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C).Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.
 • Zwiesel - Echo Whiskeyglas Stort 40 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo whiskeyglas stort 40 cl 4-pack klar
  Echo Whiskeyglas Stort 40 cl 4-pack Klar från Zwiesel har ett vackert vågmönster i basen som konstfullt förvandlar de subtila färgnyanserna i whiskyn till huvudakten. Detta gör att detta 9 cm höga glas, tillverkat maskinellt vid huvudkontoret i Zwiesel, verkligen drar till sig uppmärksamhet på vilken bardisk som helst. Glaset gör även ett imponerande intryck hemma, med sin linjära, klassiskt-moderna form och funktion.Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Lager Ölglas 45 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft lager ölglas 45 cl 4-pack
  Ölglaset Lager från Zweisels serie Beer Basic Craft rymmer 45 cl och låter ölens jäst samt maltaromer komma till betoning. Ölkupan är bredare nedtill och den böjda toppen av glaset ger en fantastisk smakupplevelse. Ett klassiskt ölglas som går lika bra att använda till öl som till andra kolsyrade eller stilla drycker. Det är tillverkat i kristallglas och tål diskmaskin. Säljes i 4-pack. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Vivid Senses Chardonnay Vitvinsglas 53 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses chardonnay vitvinsglas 53 cl 2-pack
  Vivid Senses Chardonnay Vitvinsglas från Zweisel är ett elegant glas, skönt att hålla i och behagligt att dricka ur. Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen. Den moderna serien, gjord av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen, representerar följande fem aromstilar: Lätt och fräsch, fruktig och delikat, sammetslen och överdådig, smakrik och kryddig samt lätt och fräsch (mousserande).Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Echo Champagneglas 39,5 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo champagneglas 39,5 cl 4-pack klar
  Echo Champagneglas 39,5 cl 4-pack Klar från Zwiesel är den perfekta följeslagaren för varje festlighet. En bubbeluppstigningspunkt i botten av detta 23 cm höga Echo champagne-glas driver bubblorna i mousserande vin att stiga i vågor av harmoni - ett vackert skådespel.Kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Echo Ginglas 63 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo ginglas 63 cl 4-pack klar
  Echo Ginglas 63 cl 4-pack Klar från Zwiesel där typiska dofter av enbär kan utvecklas som ljudvågor i detta 21 cm höga gin och tonic-glas från den maskintillverkade Echo-serien. Det speciella mönstret i basen skapar en idealisk utställning för denna klassiska dryck.Kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Vivid Senses Vattenglas 50 cl 4-pack

  zwiesel - vivid senses vattenglas 50 cl 4-pack
  Vackra vattenglas som är ett bra sällskap till vinglasen. Glaset kommer från Zweisel och serien Vivid Senses.Perfekt för både kranvatten och kolsyrat vatten, som till läsk och juice.Tål maskindisk, använd gärna sköljmedel för perfekt resultat.Levereras i 4-pack.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Stout Ölglas 50 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft stout ölglas 50 cl 4-pack
  Det läckra Stout glaset ur serien Beer Basic Craft från Zwiesel är tillverkat i kristall och låter ölen visa upp sina mörka och varma nyanser. Ölglasets kupa blir bredare upptill för att maltaromer och andra starka smaker ska få utvecklas, och den smalare foten passar perfekt i handen. Njut av en smakrik öl på rätt sätt med detta glas! Säljes i 4-pack och tål diskmaskin.Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Vivid Senses Champagneglas 38 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses champagneglas 38 cl 2-pack
  Vivid Senses Champagneglas från Zweisel är ett elegant glas, skönt att hålla i och behagligt att dricka ur. Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen. Den moderna serien, gjord av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen, representerar följande fem aromstilar: Lätt och fräsch, fruktig och delikat, sammetslen och överdådig, smakrik och kryddig samt lätt och fräsch (mousserande).Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Echo Martiniglas 16,5 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo martiniglas 16,5 cl 4-pack klar
  Echo Martiniglas 16,5 cl 4-pack Klar från Zwiesel med det vackra mönstret i basen, som liknar konstfulla ljudvågor. Detta 16 cm höga Martini-glas från Echo-serien, tillverkat maskinellt vid huvudkontoret i Zwiesel, kombinerar den tidlösa klassikern som drycken är med den moderna designen från denna serie. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Vervino Chardonnay Vitvinsglas 48 cl 2-pack

  zwiesel - vervino chardonnay vitvinsglas 48 cl 2-pack
  Chardonnay glaset Vervino från Zwiesel framhäver det vita vinets karakteristiska aromer och smaker genom moussepunkten och glasets långsmala form. Ett vackert glas som tar fram det bästa ur vinet samtidigt som kristallglaset framhäver dess gyllene färger. Vervino Chardonnay glaset på 48 cl mäter 8 cm i diameter vilket ger vinet exakt rätt mängd syre för att de rätta smakerna ska lockas fram. Vinet Chardonnay kommer till sin rätta i detta glas, men glaset passar till alla vita viner. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin. Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 37 cl 4-pack Klar

  zwiesel - together vattenglas 37 cl 4-pack klar
  Vattenglas i en lite mindre storlek ur serien Together från Zwiesel. Glaset i tunn, lätt kristall förgyller alla bord och ger ett tidlöst uttryck. Perfekt att använda till både stilla och kolsyrade drycker som till juicen på morgonen. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Prizma Vattenglas 37 cl 2-pack

  zwiesel - prizma vattenglas 37 cl 2-pack
  Det mångsidiga vattenglaset kompletterar vinglasserien Zwiesel Glas Prizma. Det är det perfekta valet för att servera vatten och läsk med stil.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Echo Vattenglas 41 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo vattenglas 41 cl 4-pack klar
  Echo Vattenglas 41 cl 4-pack Klar från Zwiesel har en modern design, tillverkade maskinellt vid huvudkontoret i Zwiesel, är särskilt attraktiv med vågmönstret på glasets bas. Oavsett om det är mousserande eller stilla, med is eller med citron - den 13 cm höga Echo basic tumbler garanterar enastående njutning vid dryckesintag.Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Vervino Vattenglas 40 cl 2-pack Klar

  zwiesel - vervino vattenglas 40 cl 2-pack klar
  Vervino Vattenglas 40 cl 2-pack Klar från Zwiesel är en favorit bland vinkännare! Glasen i Vervino-serien är både tunna och vackra med en perfekt passform för speciella tillfällen. Serien har utvecklats i samarbete med en erfaren sommelier och har tilldelats utmärkelsen IF DESIGN AWARD 2020.Glasen är tillverkade i Tritan-kristall som garanterar vackra glas med lång hållbarhet. Kan diskas i diskmaskinen.Vatten är den perfekta följeslagaren till vinet. Mineralvatten är uppfriskande för gommen och förhöjer smakupplevelsen på vinet. Kolsyrat vatten till vitt vin gör att vinet känns friskare. Kolsyran hjälper till att stimulera smaklökarna och gör att vinet upplevs fruktigare, yngre och friskare.
 • Zwiesel Vivid Senses Dricksglas 50 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel vivid senses dricksglas 50 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglaset från Zwiesel har en innovativ, mångsidig design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av lyxigt kristallglas med ett modernt utseende. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om dricksglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien Vivid Senses.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 50 cl.- Innovativ, mångsidig design. Skötselråd för dricksglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft IPA Ölglas 54 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft ipa ölglas 54 cl 4-pack
  IPA ölglas ur serien Beer Basic Craft från Zweisel har vissa liknelser med ett veteölglas, men detta glas har en utbuktning i mitten och smalnar av mot toppen vilket kan liknas vid en skorsten. Det här ölglaset är perfekt för IPA öl då utbuktningen ger humlen, malten, beskan och alla andra aromer gott om plats att förhöjas för att till sist samlas i glasets smalare del. Ett läckert glas i kristall som låter drycken visa upp sina bästa sidor. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Enoteca Pinot Noir Rödvinsglas 96 cl 2-pack Klar

  zwiesel - enoteca pinot noir rödvinsglas 96 cl 2-pack klar
  Enoteca Pinot Noir Rödvinsglas 96 cl 2-pack Klar från Zwiesel är det självklara valet av glas för exklusiva viner. Man måste ha passion för att kunna skapa bra vin och Zwiesels glasblåsare har samma passion för sitt hantverk som vinmakare har för sina viner. Vinets själ syns bäst i glaset som bär det. Detta är en av anledningarna till att munblåst glas är synonymt med sann kunskap för många vinälskare. De sofistikerade glasen från Zwiesel ger ett perfekt uttryck för hög standard och passion för det allra yppersta. Enoteca är ren passion. Ren njutning. För vinkännare. Det får du med dessa vackra, handgjorda vinglas.Zwiesel är en tysk kvalitetsglastillverkare. Med stolta traditioner sedan 1872 är Zwiesel inte i första hand ett industriföretag, utan snarare ett hantverk från den exklusiva glaskulturen. Företaget har erfarenhet som sträcker sig över generationer.Zwiesels historia sträcker sig tillbaka till 1872 när Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de ledande internationella tillverkarna av glas. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte i första hand ett industriföretag, utan ett genuint hantverk som går i arv från generation till generation. Tradition och innovation smälts samman i glaskonst i varje glas. Glasen är tänkta att skapa glädje och gemenskap, och när du skålar med ett Zwieselglas hör du det omisskännliga ljudet av äkta gästfrihet.
 • Zwiesel - Echo Grappaglas 14 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo grappaglas 14 cl 4-pack klar
  Echo Grappaglas 14 cl 4-pack Klar från Zwiesel.Detta 19 cm höga grappaglas från Echo-serien av Zwiesel Glas, tillverkat maskinellt vid huvudkontoret i Zwiesel, är tilltalande inte bara på grund av sin perfekta bägareform för enastående njutning av grappa, utan också tack vare det unika mönstret i basen.Kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Echo Whiskeyglas Litet 20 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo whiskeyglas litet 20 cl 4-pack klar
  Echo Whiskeyglas Litet 20 cl 4-pack Klar från Zwiesel - formen på detta glas framhäver perfekt vilken typ av whisky som helst och tjocka isbitar i basen accentuerar på ett perfekt sätt i det vackre ljudvågsmönstret.Nöje och estetik förenas i detta 8 cm höga whiskyglas från Zwiesel Glas Echo-serien. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Echo Vattenglas 31 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo vattenglas 31 cl 4-pack klar
  Echo Vattenglas 31 cl 4-pack Klar från Zwiesel, med ett vackert mönster av ljudvågor i basen sätter drycken i centrum och gör den till en riktig eye catcher.Oavsett om det används som ett vardagsglas eller som en del av en dukning - denna 15 cm höga tumbler från Echo-serien av Zwiesel Glas, tillverkad maskinellt vid huvudkontoret i Zwiesel, är en grundläggande del av vilken dukning som helst. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Vervino Rödvinsglas 68 cl 2-pack

  zwiesel - vervino rödvinsglas 68 cl 2-pack
  Vervino rödvinsglas i kristall från Zwiesel står läckert på bordet och passar utmärkt till alla sorters dukningar. Ett glas som är lika rättvist mot det röda vinet som mot det vita; glaset väcker dryckens aromer och smaker oavsett vilken färg det har. Den breda kupan och glasets smala kanter bidrar till en känsla av lyx och elegans. Rödvinsglaset är speciellt utformat för att passa både röda och vita viner, men det går självklart att servera andra stilla drycker ur glaset likaså. Det är alltid lika trevligt att duka fram med vinglas och förgylla vardagen. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 55 cl 4-pack Grå

  zwiesel - together vattenglas 55 cl 4-pack grå
  Ett enkelt och tidlöst vattenglas ur serien Together från Zwiesel. Fjäderlätt, tunt och perfekt för kolsyrade och stilla drycker. Duka fram glasen till juicen på morgonen eller använd de som drinkglas till middagen med vänner, detta glas passar till alla tillfällen. Glaset är tillverkat i kristall och finns i flera fina färger. Ger alla bord en elegant touch och passar till alla dukningar. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Enoteca Riesling Vitvinsglas 32 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca riesling vitvinsglas 32 cl 2-pack
  Detta ståtliga Riesling vitvinsglas ur serien Enoteca från Zwiesel är handblåst och utformat för att ge det vita vinet plats att utvecklas i både arom och smak. Glaset i kristall har en rund och avlång kupa och ett smalt, högt skaft som ger ett elegant och tidlöst uttryck. Glaset säljes i 2-pack. Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 37 cl 4-pack Grå

  zwiesel - together vattenglas 37 cl 4-pack grå
  Vattenglas i en lite mindre storlek ur serien Together från Zwiesel. Glaset i tunn, lätt kristall förgyller alla bord och ger ett tidlöst uttryck. Perfekt att använda till både stilla och kolsyrade drycker som till juicen på morgonen. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel Alloro Vattenglas 40 Cl 2-pack - Dricksglas Munblåst Kristallglas Klar

  zwiesel alloro vattenglas 40 cl 2-pack - dricksglas munblåst kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel är tillverkat av munblåst kristall med en elegant, tunn stjälk och har en rundad kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om vattenglaset från Zwiesel- Från serien Alloro.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 40 cl cl.- Avsmalnande kupa.- Gjort av munblåst kristallglas.- Elegant, tunn stjälk. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel - Echo Longdrinkglas 48 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo longdrinkglas 48 cl 4-pack klar
  Echo Longdrinkglas 48 cl 4-pack Klar från Zwiesel - Mocktail, long drink eller cocktail: Echo highballglaset är det rätta valet för sådana njutbara tillfällen.Det 17 cm höga longdrinkglaset från Echo-serien, tillverkat maskinellt vid huvudkontoret i Zwiesel, skapar konstfullt en scen för vilken dryck som helst. Det unika mönstret i basen ger en strålande visning av glas, färg och ljus. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Burgundy Rödvinsglas 65,5 cl 6-pack Klar

  zwiesel - burgundy rödvinsglas 65,5 cl 6-pack klar
  Burgundy Rödvinsglas 6-pk 65,5 cl ur Schott Zwiesel Fine-serien är en perfekt kombination av funktionalitet och elegans. Med ett vackert och tilltalande formspråk tillsammans med Tritan Protect förblir vinsglaset repfritt och mycket motståndskraftig. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel Diva Vattenglas / Rödvinsglas 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel diva vattenglas / rödvinsglas 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en välvd stjälk för en sofistikerad och elegant touch med en kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av kristallglas med en exceptionell klarhet. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Viner: Lambrusco, Dornfelder, Portuigieser, Trollinger, Water Om vattenglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien Diva.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 61 cl.- Elegant utseende.- Välvd stjälk. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel - Prizma Vitvinsglas 29 cl 2-pack

  zwiesel - prizma vitvinsglas 29 cl 2-pack
  Vitvinsglas från Zweisel och serien Prizma. Prizma är designad för att erbjuda den högsta nivån av sensorisk njutning genom att ge vin tillräckligt med utrymme för att utveckla sin fulla arom.Oavsett om det är sött, halvtorrt eller torrt - Zwiesel Glas Prizma vitvinsglas är det perfekta valet för att servera vilket vitt vin som helst. Den eleganta, höga kupan och stilfulla designen låter vinet andas och framhäver perfekt de typiskt fruktiga och fina smakerna av vitt vin.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel The Moment Vattenglas 34,5 Cl 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel the moment vattenglas 34,5 cl 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en bred kupa med en avsmalnande topp för en fulländad dryckesupplevelse. Det är tillverkat av kristallglas med en tunn stjälk för ett exklusivt intryck. Perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Om vattenglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien The Moment.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 34,5 cl.- Handgjord design. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel - Vervino Riesling Vitvinsglas 40 cl 2-pack

  zwiesel - vervino riesling vitvinsglas 40 cl 2-pack
  Riesling vitvinsglas ur serien Vervino från Zweisel är designad för att framhäva Rieslingsvinernas fruktiga och friska aromer. Den höga och långa formen på glaset förvandlar vinet till en aromfylld smakupplevelse för både smak- och luktsinnet. I detta glas ges vinet möjlighet att utvecklas och dess aromer att framhävas. Det smala skaftet ger glaset sitt tidlösa och graciösa uttryck. Glaset säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Vervino serien består av exklusiva, fjäderlätta glas för alla tillfällen. De är tillverkade i maskinblåst Tritan® kristallglas och kommer definitivt bli stående favoriter i hemmet. Utan att försaka vare sig design eller elegans har Zwiesel tagit fram en serie med högkvalitativa glas som tål att användas dagligen och som även kan diskas i maskin.
 • Zwiesel Enoteca Vattenglas 36 Cl 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel enoteca vattenglas 36 cl 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en stilren design med en kupa perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av kristallglas med en tunn, vacker stjälk. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om vattenglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien Enoteca.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 36 cl. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel - Enoteca Chardonnay Vitvinsglas 41 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca chardonnay vitvinsglas 41 cl 2-pack
  Enoteca Chardonnay vitvinsglas från Zwiesel är perfekt att duka fram till middagen eller när en myskväll för två vankas. Det här fina glaset har en rund kupa som smalnar av mot toppen vilket ger det vita vinet gott om plats för utveckling av smaker och aromer, och när glaset förs mot munnen får både smak- och luktsinne en upplevelse. Glaset är tillverkat i handblåst kristallglas som med sin smala fot och mjuka kupa skapar ett elegant och tidlöst uttryck. Säljes i 2-pack och tål diskmaskin.Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Vivid Senses Vinset 8 glas Klar

  zwiesel - vivid senses vinset 8 glas klar
  I begränsad upplaga kommer nu ett All Senses set med 8 glas från Zwiesel. Setet innehåller 4 vinglas och 4 allroundglas. Vinglasen rymmer 53 cl och rekommenderas till exempel till de vita vinerna Sauvignon Blanc, Riesling eller Pinot Blanc och de röda vinerna Tempranillo, Dornfelder, Zweigelt, Black Riesling eller Dolcetto. Allroundglaset rymmer 50 cl och passar som juiceglas vid frukostbordet och som vattenglas vid middagsbordet. Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C) - 4 x Allroundglas à Ø 8,4 cm – H12 cm - 4 x Vinglas à Ø 20,8 cm – H22 cm Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen.
 • Zwiesel - Prizma Champagneglas 28 cl 2-pack

  zwiesel - prizma champagneglas 28 cl 2-pack
  Champagneglas från Zweisel och serien Prizma. Prizma är designad för att erbjuda den högsta nivån av sensorisk njutning genom att ge vin tillräckligt med utrymme för att utveckla sin fulla arom. Prizma champagneglas skapar garanterat en sprudlande upplevelse.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Bordeaux Rödvinsglas 66 cl 6-pack Klar

  zwiesel - bordeaux rödvinsglas 66 cl 6-pack klar
  Bordeaux Rödvinsglas 66 cl 6-pack från Schott Zwiesel Rödvinsglaset ur Fine-serien av Schott Zwiesel kombinerar elegans med funktionalitet. Kombinationen av rödvinsglasets höga utformning och den generösa basen tar fram de finaste smakdetaljerna till en intensiv aromupplevelse. TRITAN®-PROTECT skyddar mot repor och ökar även brottstyrka och spänst.Fine-serien är en perfekt kombination av funktionalitet och elegans. Med ett vackert och tilltalande formspråk tillsammans med Tritan Protect förblir vitvinsglaset repfritt och mycket motståndskraftig. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Vitvinsglas 37 cl 6-pack Klar

  zwiesel - vitvinsglas 37 cl 6-pack klar
  Vitvinsglas 37 cl 6-pack från Schott Zwiesel är det självklara valet när du ska servera viner av hög kvalitet. Det höga glaset med en medelstor kupa som gör att utvalda viner kan virvlas runt och smakdetaljerna i ett kvalitetsvin kommer till sin rätt. Den slanka figuren och höga utformningen av kupan förser vinet med syre och tillåter en jämn och rund smakutveckling. Glasdiametern på 8,1 cm gör att aromerna kan koncentreras i starka vita viner.Fine vitvinsglas är lämpligt för en mängd olika vita kvalitetsviner. Dessa inkluderar lätta, syrliga, halvtorra viner, men också sorter som smakar tungt och sött. Druvsorter som kommer till sin rätt i Fine vitvinsglas inkluderar färsk Pinot Gris, slät Trollinger, fruktig Pouilly-Fumé och finfruktig Riesling Spätlese.Fine-serien är en perfekt kombination av funktionalitet och elegans. Med ett vackert och tilltalande formspråk tillsammans med Tritan Protect förblir vitvinsglaset repfritt och mycket motståndskraftig. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Vivid Senses Bordeaux Rödvinsglas 66 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses bordeaux rödvinsglas 66 cl 2-pack
  Vivid Senses Bordeaux Rödvinsglas från Zweisel är ett elegant glas, skönt att hålla i och behagligt att dricka ur. Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen. Den moderna serien, gjord av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen, representerar följande fem aromstilar: Lätt och fräsch, fruktig och delikat, sammetslen och överdådig, smakrik och kryddig samt lätt och fräsch (mousserande).Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Enoteca Bordeaux Rödvinsglas 100 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca bordeaux rödvinsglas 100 cl 2-pack
  Det handblåsta rödvinsglaset Bordeaux från Zwiesels serie Enoteca ger tunga röda viner gott om plats för att lufta och förhöja smak samt aromer. Upplev den rätta smaken av ditt rödvin i detta eleganta glas, perfekt för tanninbetonade viner som ett Bordeauxvin i hög kvalité. Generös och rund kupa, precis lagom högt skaft och tunna glasväggar som ligger fjärderlätt i handen - en känsla av lyx varje gång. Glaset säljes i 2-pack. Enoteca serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Echo Cocktailglas 27,5 cl 4-pack Klar

  zwiesel - echo cocktailglas 27,5 cl 4-pack klar
  Echo Cocktailglas 27,5 cl 4-pack Klar från Zwiesel som oavsett om du vill ha en fruktig mocktail eller en klassisk cocktail - kommer de se fantastiska ut i det 15 cm höga Echo-cocktailglaset. Det speciella mönstret i basen reflekterar ljuset för att perfekt framhäva varje dryck.Kan diskas i maskin.
 • Zwiesel - Fine Champagneglas 23,5 cl 6-pack Klar

  zwiesel - fine champagneglas 23,5 cl 6-pack klar
  Fine Champagneglas 23,5 cl 6-pack från Schott Zwiesel kombinerar elegans med funktionalitet på bästa sätt. Elegant munblåsta glas som tack vare glasets utformning tar fram det bästa ur de ljuva bubblorna. Detta säkerställs av den långa skaftet och den specialdesignade utformningen av champagneglaset, vilket möjliggör ett underbart elegant lager av bubblor - en njutning för ögat och gommen. TRITAN®-PROTECT skyddar mot repor och ökar även brottstyrka och spänst.Fine-serien är en perfekt kombination av funktionalitet och elegans. Med ett vackert och tilltalande formspråk tillsammans med Tritan Protect förblir vitvinsglaset repfritt och mycket motståndskraftig. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Hommage Whiskeyglas 38 cl 2-pack

  zwiesel - hommage whiskeyglas 38 cl 2-pack
  Detta handgjorda whiskeyglas ur serien Hommage från Zwiesel har en exklusiv och elegant look som ger en lyxig storstadskänsla. Glasets linjerade mönster ger dimension och passar utmärkt till alla bord och serveringar. Glaset är tillverkat i kristall som ger det sin lyster och passar utmärkt att servera whiskey eller annan dryck ur. Tål diskmaskin och säljes i 2-pack.
 • Zwiesel - Rödvinsglas 6-pk 48,5 cl klar Klar

  zwiesel - rödvinsglas 6-pk 48,5 cl klar klar
  Rödvinsglas 6-pk 48,5 cl ur Fine-serien är en perfekt kombination av funktionalitet och elegans. Med ett vackert och tilltalande formspråk tillsammans med Tritan Protect förblir vinsglaset repfritt och mycket motståndskraftig. Kan diskas i maskin
 • Zwiesel - Vivid Senses Burgund Rödvinsglas 71 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses burgund rödvinsglas 71 cl 2-pack
  Häll upp rödvinet i dessa Vivid Senses från Zwiesel. Den moderna serien är tillverkad av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen.Zwiesel är en tysk kvalitetstillverkare av glas. Zwiesel har stolta traditioner sedan 1872 och är inte primärt ett industriföretag, utan snarare hantverk från den exklusiva glaskulturen. Företagets expertis sträcker sig över generationer.Zwiesels historia går tillbaka till 1872 då Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de internationellt ledande glastillverkarna. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte primärt ett industriföretag, utan ett riktigt hantverk som går i arv från generation till generation. Tradition och innovation smälter ihop till glaskonst i vartenda glas. Glasen är gjorda för att skapa glädje och gemenskap, och när du skålar med ett Zwieselglas hörs det omisskännliga ljudet av genuin gästfrihet.Alla Zwiesel-glas tål maskindisk och bör diskas på ett glasprogram på max 55 °C. Placera glasen så de står stadigt utan att välta och undvik att glasen kommer i kontakt med varandra eller andra föremål i maskinen. Vaser och karaffer bör diskas för hand. Använd diskmedel som rekommenderas för glas.Levereras i 2-pack
 • Zwiesel - Vervino Vattenglas 48 cl 4-Pack 48 cl Klar

  zwiesel - vervino vattenglas 48 cl 4-pack 48 cl klar
  Vervino Vattenglas 48 cl 4-Pack 48 cl Klarär det perfekta glaset att servera vid middagsbjudningen. Ett stilrent glas tillverkad i kristall. Alla Zwiesel-glas tål maskindisk och bör köras på ett glasprogram med maximalt 55 °C. Ställ glasen stadigt så att de inte faller och undvik att de kommer i kontakt med varandra eller andra föremål i maskinen. Vaser och karaffer bör diskas för hand. Använd rekommenderat diskmedel för glas.
 • Zwiesel - Hommage Whiskeyglas 40 cl 2-pack

  zwiesel - hommage whiskeyglas 40 cl 2-pack
  En uppsättning med 2 eleganta whiskeyglas ur serien Hommage från Zwiesel. Glasen är handgjorda i kristallglas och har ett läckert mönster som ger ett exklusivt uttryck. Dem tidlösa glasen gör sig fina på alla bord och dukningar. Perfekt att servera whiskey eller annan dryck ur. Säljes i 2-pack och tål diskmaskin.
 • Zwiesel - Beer Basic Craft Pilsner Ölglas 50 cl 4-pack

  zwiesel - beer basic craft pilsner ölglas 50 cl 4-pack
  Ölglaset pilsner ur Beer Basic Craft serien från Zwiesel har fått sitt namn då det är ett perfekt glas att servera ljus pilsner ur. Den höga kupan som svänger ut en aning upptill och moussepunkten i botten gör att ölen får gott om plats för utveckling av smaker och skum. Tillverkat i kristall och tål diskmaskin. Säljes i 4-pack. Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.
 • Zwiesel - Vervino Vattenglas 4-pack 40 cl Klar

  zwiesel - vervino vattenglas 4-pack 40 cl klar
 • Zwiesel - Vivid Senses Riesling Vitvinsglas 36 cl 2-pack

  zwiesel - vivid senses riesling vitvinsglas 36 cl 2-pack
  Vivid Senses Riesling Vitvinsglas från Zweisel är ett elegant glas, skönt att hålla i och behagligt att dricka ur. Vivid Senses tar komplexiteten ur den moderna vinupplevelsen: Med bara fem glasformer kan alla vinstilar täckas. Det spelar alltså ingen roll om du serverar rött vin, vitt vin eller rosé. Vilket glas du väljer bestäms bara av vinets doft – och inte av färgen. Den moderna serien, gjord av Tritan® kristallglas i den bayerska skogen, representerar följande fem aromstilar: Lätt och fräsch, fruktig och delikat, sammetslen och överdådig, smakrik och kryddig samt lätt och fräsch (mousserande).Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel - Vervino Dessertvinglas 29 cl 2-pack Klar

  zwiesel - vervino dessertvinglas 29 cl 2-pack klar
  Vervino Dessertvinglas 29 cl 2-pack Klar är en favorit bland vinälskare! Med sin tunna kupa och eleganta stjälk är glasen i Vervino-serien från Zwiesel perfekta för speciella tillfällen.Serien har utvecklats tillsammans med erfarna sommelierer och detta dessertvinglas är perfekt för söta viner.Alla Zwiesel-glas tål diskmaskin och bör köras på ett glasprogram med max 55 ° C. Ställ glasen stadigt så att de inte faller och undvik att glasen kommer i kontakt med varandra eller andra föremål i maskinen. Vaser och karaffer bör diskas för hand. Använd diskmedel som rekommenderas för glas.
 • Zwiesel Prizma Vattenglas 37 Cl 4-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel prizma vattenglas 37 cl 4-pack - dricksglas kristallglas klar
  Vattenglaset från Zwiesel har en vacker, böljande design perfekt för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av slitstarkt kristallglas med en briljant klarhet för en lyxig känsla. Kombinera med glas från samma serie för att få en fulländad dryckesupplevelse. Om vattenglaset från Zwiesel- Från serien Prizma.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 37 cl.- Böljande kupa. Skötselråd för vattenglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel - Together Vattenglas 55 cl 4-pack Klar

  zwiesel - together vattenglas 55 cl 4-pack klar
  Ett enkelt och tidlöst vattenglas ur serien Together från Zwiesel. Fjäderlätt, tunt och perfekt för kolsyrade och stilla drycker. Duka fram glasen till juicen på morgonen eller använd de som drinkglas till middagen med vänner, detta glas passar till alla tillfällen. Glaset är tillverkat i kristall och finns i flera fina färger. Ger alla bord en elegant touch och passar till alla dukningar. Tål diskmaskin och säljes i 4-pack.
 • Zwiesel - Prizma Rödvinsglas 61 cl 2-pack

  zwiesel - prizma rödvinsglas 61 cl 2-pack
  Prizma rödvinsglas är designad för att erbjuda den högsta nivån av sensorisk njutning genom att ge vin tillräckligt med utrymme för att utveckla sin fulla arom.Rödvinsglasets speciella utseende och den avsmalnande kupans rundade form gör att vinet andas och framhäver speciella rödvinssmaker.Kan diskas i diskmaskin på glasprogram (max 50 °C)Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.Det ultimata glaset för vinkännare!Levereras i 2-pack.
 • Zwiesel Simplify Dricksglas 53 Cl 2-pack - Dricksglas Kristallglas Klar

  zwiesel simplify dricksglas 53 cl 2-pack - dricksglas kristallglas klar
  Dricksglaset från Zwiesel har en handgjord design med rena linjer perfekta för att servera viner, vatten eller juicer. Det är tillverkat av kristallglas med en exceptionell klarhet för en lyxig känsla. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om dricksglaset från Zwiesel- Tillverkat av kristallglas.- Från serien Simplify.- Säljs i 2-pack.- Kapacitet: 53 cl.- Handgjord design. Skötselråd för dricksglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Zwiesel - Enoteca Champagneglas 20 cl 2-pack

  zwiesel - enoteca champagneglas 20 cl 2-pack
  Enoteca Champagneglas från Zwiesel är en munblåst skönhet tillverkad av bly- och bariumfritt kristallglas. Tack vare sin storlek och form låter champagneglaset den komplexa buketten av terroir och frukt utvecklas optimalt. Den särskilt avlånga bägaren med moussespets på bägarens botten möjliggör en underbart elegant perlage - en speciell njutning för ögat och gommen.Zwiesels glasblåsare har samma passion för sitt hantverk som vinmakare har för sina viner. Vinets själ syns bäst i glaset som bär det. Detta är en av anledningarna till att munblåst glas är synonymt med sann kunskap för många vinälskare. De sofistikerade glasen från Zwiesel ger ett perfekt uttryck för hög standard och passion för det allra yppersta. Zwiesels historia går tillbaka till 1872 då Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de internationellt ledande glastillverkarna. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte primärt ett industriföretag, utan ett riktigt hantverk som går i arv från generation till generation. Enoteca-serien är en fantastisk samling bestående av eleganta och tidlösa glas för alla stunder. Glasväggarnas anpassade tjocklek gör att både vin och glas håller samma temperatur och därför förmedlar en smakupplevelse av rang. Välj bland vinglas, champagneglas och vattenglas och servera din dryck ur rätt glas för att verkligen kunna avnjuta dess rätta smaker.
 • Zwiesel - Bar Cocktailglas 20 cl 2-pack Klar

  zwiesel - bar cocktailglas 20 cl 2-pack klar
  Bar Cocktailglas 20 cl 2-pack är ett vackert och elegant cocktailglas med en tilltalande form och klassisk diamantslipning, från serien Bar. Glaset är designat av barlegenden och författaren Charles Schumann för Zwiesel.Tillverkad av massiv Tritan Kristall som säkerställer vackert glas med lång hållbarhet. Kan diskas i diskmaskin. Använd gärna glansmedel för att få ett perfekt resultat.Zwiesel-glasen uppskattas av vinkännare, sommelierer och restauranger med Michelinstjärnor över hela världen.

Zwiesel har tillverkat glas i över 150 år

Schott Zwiesel och Zwiesel 1872 är två glastillverkare som har varit verksamma mycket länge. År 2020 slogs de ihop till varumärket som kort och gott heter Zwiesel. Glastillverkningen utgår från Tritan-glas, en typ av kristallint glas som är otroligt tåligt.

När du slår två Zwieselglas mot varandra får man en speciell klang och det sägs att en del kan känna igen just Zwiesel-klangen när det utfärdas en skål. Sounds like a celebration!

Carl Philip Bernadottes Air

Även om Zwiesel är ett tyskt varumärke kan vi här i Sverige stoltsera med serien Air. Den är nämligen ett resultat av ett samarbete med duon Prins Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg. I serien finns Air och Air Sense.