Hemmässan
www.hemmassan.se

Guzzini skålar

I serien Tiffany från Guzzini finns skålar och fat i fasettmönstrat glas. Guzzini har också 50-talsinspirerade plastskålar till servering av ätbara saker.

Populärt inom Guzzini skålar

 • Guzzini - Uppläggningsskål

  guzzini - uppläggningsskål
  Uppläggningsskålar från Guzzini med design inspirerad av 50-talet. Skålarna kan användas var för sig eller komponeras ihop till en enhet. Perfekt till tapasbrickan eller att servera måltidens tillbehör ur.Skålarna är tillverkade av plast med ett transparent färgat yttre skick samt med en vit insida. De är tillverkade helt i Italien av BPA-fri plast och tål maskindisk.
 • Guzzini - Tiffany Skål 12 cm

  guzzini - tiffany skål 12 cm
  Liten skål från Guzzinis serie Tiffany som passar perfekt att servera måltidens tillbehör i. Skålen pryds av ett vackert fasettmönster som tillför den lilla extra gnistan till dukningen. Lika fin på middagsbordet som praktisk att packa med till picknicken.Skålen är tillverkad av högkvalitativ klar plast som är fri från BPA och tål maskindisk upp till 50°C. Serien Tiffany är tillverkad helt i Italien och är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.
 • Guzzini - Tiffany Fat 45 cm

  guzzini - tiffany fat 45 cm
  Vackert uppläggningsfat från Guzzinis serie Tiffany. Det rymliga fatet med en längd på 45 cm och en bredd på 31 cm passar perfekt vid servering av läckra sallader. Fatet är tillverkat av högkvalitativ klar plast och pryds av ett gnistrande fasettmönster som tillför en extra guldkant till din dukning. Den tåliga plasten gör dessutom fatet utmärkt att duka upp med utomhus till sommarfesten.Serien Tiffany är tillverkad helt i Italien av BPA-fri plast och tål maskindisk upp till 50°C. Serien är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.
 • Guzzini - Tiffany Skål XL

  guzzini - tiffany skål xl
  Stor skål från Guzzini som rymmer 5 liter och är 30 cm i diameter. Skålen ingår i serien Tiffany och pryds av ett vackert fasettmönster som får dukningen att gnistra lite extra och får en god sallad att se ännu läckrare ut. Skålen är tillverkad helt i Italien av högkvalitativ klar plast fri från BPA och tål maskindisk upp till 50°C. Perfekt att duka med utomhus till sommarfesten, men funkar lika bra till hemmamiddagen. Välj mellan olika storlekar.Serien Tiffany är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.

Fler produkter från Guzzini