Hemmässan
www.hemmassan.se

Guzzini skålar

I serien Tiffany från Guzzini finns skålar och fat i fasettmönstrat glas. Guzzini har också 50-talsinspirerade plastskålar till servering av ätbara saker.

Populärt inom Guzzini skålar

  • Guzzini - Uppläggningsskål

    guzzini - uppläggningsskål
    Uppläggningsskålar från Guzzini med design inspirerad av 50-talet. Skålarna kan användas var för sig eller komponeras ihop till en enhet. Perfekt till tapasbrickan eller att servera måltidens tillbehör ur.Skålarna är tillverkade av plast med ett transparent färgat yttre skick samt med en vit insida. De är tillverkade helt i Italien av BPA-fri plast och tål maskindisk.
  • Guzzini - Tiffany Skål 12 cm

    guzzini - tiffany skål 12 cm
    Liten skål från Guzzinis serie Tiffany som passar perfekt att servera måltidens tillbehör i. Skålen pryds av ett vackert fasettmönster som tillför den lilla extra gnistan till dukningen. Lika fin på middagsbordet som praktisk att packa med till picknicken.Skålen är tillverkad av högkvalitativ klar plast som är fri från BPA och tål maskindisk upp till 50°C. Serien Tiffany är tillverkad helt i Italien och är designad av de italienska bröderna Pio och Tito Toso. Upptäck även fler delar från serien att komplettera din dukning med.