Hemmässan
www.hemmassan.se

Tallrikar

Från små tallrikar till stora uppläggningsfat finns i de flesta kök. Här listar vi middagstallrikar och assietter för dessert eller frukostmackan. För soppor, gröt och kanske spaghetti använder vi djuptallrikar.

Populärt inom tallrikar

 • Middagsservis (24 delar)

  middagsservis (24 delar)
  100% PORSLIN Stor tallrik: 27 cm (6 st) Djup tallrik: 20 cm (6 st) Skål: 15 cm (6 st) Desserttallrik: 19 cm (6 st) Tål maskindisk. Tål mikrovågsugn.
 • Middagsservis (24 delar)

  middagsservis (24 delar)
  100% PORSLIN Undertallrik: 22 x 22 x 2 cm (6 st) Tallrik: 20 x 20 x 2 cm (6 st) Skål: 14 x 14 x 5 cm / 27,5 cl (6 st) Desserttallrik: 18 x 18 x 2 cm (6 st) Tål maskindisk. Tål mikrovågsugn.
 • Middagsservis (24 delar)

  middagsservis (24 delar)
  100% NANOPORSLIN Undertallrik: 25 cm (6 st) Tallrik: 21 cm (6 st) Skål: 16 cm / 30 cl (6 st) Desserttallrik: 19 cm (6 st) Tål ej mikrovågsugn. Tål maskindisk.
 • Vintage - SÅLD Assietter Imperial Ivy Staffordshire 6 st

  vintage - såld assietter imperial ivy staffordshire 6 st
  6 st assietter med dekor av blad, ur serien Imperial Ivy från Staffordshire.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på tallrikar

 • Denby Kiln Middagstallrik Ø26 Cm 4-pack - Stengods Beige

  denby kiln middagstallrik ø26 cm 4-pack - stengods beige
  Middagstallriken från Denby har en klassisk design i stengods med en prickig glasering för att göra varje produkt unik perfekt både till vardags och finare tillfällen. Den har en jordnära färg. Den har en rund form. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om middagstallriken från Denby- Från serien Kiln.- Tillverkad av stengods.- Unik glasering.- Diameter: 260 mm.- Höjd: 30 mm.- 10 års garanti.- Tillverkad i England Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Middagstallrik Sablo Ø26 cm

  middagstallrik sablo ø26 cm
  SABLO är en servis från Blomus, tillverkad i stengods formad i extremt höga temperaturer. Det ger servisen en hög hållbarhet och en lätt grovhet, i kombination med mjuka former och rundade kanter. Servisen är delvis glaserad och designen påmi
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallrik 22 Cm Terracotta - Keramik Terrakotta

  heirol nosse ceramics svelte tallrik 22 cm terracotta - keramik terrakotta
  Tallriken från Heirol har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Den är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt att matcha med olika stilar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Återvunnen glasering.- Unik, handgjord design.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Iittala - Teema Tallrik flat 23 cm Vintage Blå

  iittala - teema tallrik flat 23 cm vintage blå
  Stilren tallrik ur servisen Teema, perfekt både till vardags och fest.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Villeroy & Boch Cellini Frukosttallrik 22 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch cellini frukosttallrik 22 cm - porslin vit
  Cellini Frukosttallrik från Villeroy & Boch. Det här är en tallrik med ett elegant mönster som skapar en klassisk dukning. Är tillverkad i premiumporslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Gustavsberg Natur Tallrik 18 Cm Snö - Benporslin Vit

  gustavsberg natur tallrik 18 cm snö - benporslin vit
  Natur Tallrik Snövit från Gustavsberg. Det här är en vacker, stilren tallrik med en handmålad svart linje. Den tillhör serien Natur som år 1997 vann designpriset Formex Formidable. Tack vare den stilrena designen passar den till alla tillfällen, oavsett om det är till frukosten eller finmiddagen. Den är tillverkad av det slitstarka materialet benporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Finns i flera olika storlekar. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Tallrik Djup 24 Cm - Benporslin Vit

  villeroy & boch anmut tallrik djup 24 cm - benporslin vit
  Anmut Djup tallrik från Villeroy & Boch. Det här är en tallrik som är tillverkad i vitt benporslin av högsta kvalitet. Den tillhör serien Anmut som har fått sin inspiration från en av Villeroy & Bochs tidigare designer från 1920. Perfekt för alla typer av tillfällen. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida - Groovy Tallrik 21 cm Vit

  aida - groovy tallrik 21 cm vit
  Liten tallrik som passar som assiett eller mindre lunchtallrik.Aidas serie Groovy har en modern och tidlös design med räfflade kanter. Hela serien är tillverkad i stengods, ett slittåligt material som klarar vardagsanvändning. Serien finns i olika färger och är fin att mixa. Godset tål att diskas i maskin, användas i mikrovågsugn och att ställa i frysen.
 • Middagsservis (24 delar)

  middagsservis (24 delar)
  100% PORSLIN Undertallrik: 24 x 24 x 2 cm (6 st) Tallrik: 21 x 21 x 3 cm (6 st) Skål: 15 x 15 x 4,5 cm / 23 cl (6 st) Desserttallrik: 19 x 19 x 2 cm (6 st) Tål maskindisk. Tål mikrovågsugn.
 • Villeroy & Boch - Old Luxembourg Tallrik flat 21 cm

  villeroy & boch - old luxembourg tallrik flat 21 cm
  Med serien Old Luxembourg från Villeroy & Boch är det lätt att duka. De mjuka formerna, den klassiska blå-vita färgen och den utsökta dekoren ger hela serien en romantisk men samtidig tidlös stil. I Old Luxembourg serien hittar du tallrikar, fat, skålar, muggar och kaffekoppar – allt du kan behöva för att duka riktigt vackert.
 • Vintage - Glas Assietter 8 st

  vintage - glas assietter 8 st
  8 st glass assietter i pressat glas.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - SÅLD Gröna Anna Assietter 5 st

  rörstrand - såld gröna anna assietter 5 st
  5 st assietter ur serien Gröna Anna formgivna av Carl-Harry Stålhane för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Serax - Terres de Rêves Tallrik 26 cm Grå

  serax - terres de rêves tallrik 26 cm grå
  Färgsprakande tallrik ur serien Terres de Rêves formgiven av Anita Le Grelle för Serax. Serien är tillverkad i glaserad stengods och blir ett glatt inslag till dukningen. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Serax - Passe-Partout Tallrik oval 29 cm Vit

  serax - passe-partout tallrik oval 29 cm vit
  Stilren tallrik i porslin ur serien Passe-Partout formgiven av Vincent Van Duysen för Serax. Namnet på serien syftar till att föremålen kan användas överallt, både till vardags och fest, och att de går att kombinera i oändlighet. Tål maskindisk och mikråvågsugn.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Pastatallrik / Djup Tallrik 29 Cm - Stengods Cream

  broste copenhagen nordic vanilla pastatallrik / djup tallrik 29 cm - stengods cream
  Pastatallriken från Broste Copenhagen har rustik, modern design i handglaserat stengods perfekt för servering av pasta, exempelvis. Den har spräckligt mönster med vackra detaljer. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om pastatallriken från Broste Copenhagen- Gjord av stengods.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Från serien Nordic Vanilla.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för pastatallriken- Tål diskmaskin upp till 65°C. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Le Creuset - Signature Tallrik flat Stengods 27 cm Cerise

  le creuset - signature tallrik flat stengods 27 cm cerise
  Tallrik från Le Creuset tillverkad av glaserad stengods. Finns i flera härliga färger och olika storlekar. Tål temperaturer från -18°C till +260°C och kan användas i frys, mikrovågsugn, ugn, placering under ugnens grillelement. Kan diskas i diskmaskin.
 • Upsala-Ekeby - SÅLD Fruktservis 12 delar

  upsala-ekeby - såld fruktservis 12 delar
  Fruktservis formgiven av Vicke Lindstrand för Upsala-Ekeby, bestående av ett stort fruktfat och 11 st assietter.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Mateus Basic Tallrik 21 Cm - Porslin Gul

  mateus basic tallrik 21 cm - porslin gul
  Som alla produkter från Mateus är även dessa ur serien Basic tillverkade förhand av lera. Därav kan det förekomma skiftningar i färgen, vilket gör att varje tallrik är unik. Kombinera gärna med fler tallrikar i olika storlekar och färger från Mateus, för en extra vacker bordsdukning. Vi rekommenderar att du inte placerar tallriken direkt på ytor som är känsliga för fukt.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Julemorgen Djup Tallrik 20 Cm - Benporslin Vit

  wik & walsøe julemorgen djup tallrik 20 cm - benporslin vit
  Djupa tallriken från Wik & Walsøe har en härlig, elegant design i benporslin med ett transparent, blankt utseende och ett vackert mönster perfekt till jul. Om djupa tallriken från Wik & Walsøe- Den här djupa tallriken är en del av Wik & Walsøes kollektion Julemorgen.- Djupa tallriken kommer i olika modeller.- Perfekt för festliga tillfällen.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Skötselråd för djupa tallriken- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Tallrik 25 cm Svart

  eva solo - nordic kitchen tallrik 25 cm svart
  Varmrättstallrik ur Eva Solos stengodsservis Nordic Kitchen, perfekt både till vardags och fest. Den dramatiska svarta färgen kommer att kontrastera vackert till alla typer av mat och tillsammans med det minimalistiska formspråket kommer det höja varje dukning.Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som servisen blir ett elegant inslag på en festlig middag.Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
 • Bitz - Tallrik Gastro 21 cm Grå

  bitz - tallrik gastro 21 cm grå
  Vacker stengodstallrik från danska Bitz med blankt glaserad yta i vacker färg som framhäver måltiden på ett smakfullt sätt. Den reaktiva glasyren skapar naturliga färgskiftningar och ingen tallrik blir därför den andra lik. Finns i olika storlekar och i flera färger som är fina att matcha enhetligt eller blanda för en färgsprakande dukning.Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Om du vill servera maten på varma tallrikar ska tallrikarna värmas upp gradvis samtidigt som ugnens temperatur stiger. På så sätt undviks att sprickor uppstår i stengodset.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
 • Rörstrand - SÅLD Koka Blå Djupa Tallrikar 5 st

  rörstrand - såld koka blå djupa tallrikar 5 st
  5 st djupa tallrikar ur serien Koka Blå formgivna av Hertha Bengtsson för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille Tallrik 27 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch old luxembourg brindille tallrik 27 cm - porslin vit
  Den här tallriken tillhör serien Old Luxembourg Brindille, som är en ny och modern tolkning Villeroy & Bochs populära serie Old Luxembourg. Serien har ett ungt utseende, med stort blått motiv. Den är tillverkad i premiumporslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Table Top Stories - Harmony Plain Tallrik flat 28 cm Blå

  table top stories - harmony plain tallrik flat 28 cm blå
  Harmony tallrik från Table Top Stories är en klassisk mattallrik som även fungerar utmärkt att servera ost, snittar eller andra läckerheter på. Tallriken är tillverkad av glaserad flintgods och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Med andra ord så kan du duka upp till fest även till vardags med den här serien! Kombinera gärna med andra delar ur samma serie eller bryt av med Harmony-porslinet med fiskfjällsmönster för en personlig dukning som passar just dig.
 • Vintage - SÅLD Gröna Anna Djupa Tallrikar 6 st

  vintage - såld gröna anna djupa tallrikar 6 st
  6 st djupa tallrikar Gröna Anna, tidigt 1900-tal, märkt Anna original från Göteborgs Porslinsfabrik.Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - Swedish Grace Tallrik djup 19 cm Dimma

  rörstrand - swedish grace tallrik djup 19 cm dimma
  Djup tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek på tallrik passar lika bra till frukosten som till soppan. Storleken gör den även bra som mindre serveringsskål. Blanda gärna med andra färger från serien.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Middagsservis (24 delar)

  middagsservis (24 delar)
  100% PORSLIN Undertallrik: 26 cm (6 st) Tallrik: 22 cm (6 st) Skål: 15 cm (6 st) Desserttallrik: 21 cm (6 st) Tål maskindisk. Tål mikrovågsugn.
 • Nachtmann Bossa Nova Tallrik 2-pack - Kristallglas Klar

  nachtmann bossa nova tallrik 2-pack - kristallglas klar
  2-pack med Bossa Nova Tallrik från Nachtmann. Den här fyrkantiga tallriken är tillverkad av klart glas och har ett stilrent flätat korgmönster. Den är en del av serien Bossa Nova, som har samma läckra känslighet som dansen som serien är döpt efter. Tallriken passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bordallo Pinheiro - Rua Nova Tallrik/Fat Antikvit 34 cm

  bordallo pinheiro - rua nova tallrik/fat antikvit 34 cm
  En lite större tallrik att använda som serveringsfat. Det vackra mönstret kommer förhöja varje bordsdukning!Rua Nova är en rustik servis tillverkad i Portugal, i en keramikverkstad grundad på 1800-talet. Rua Nova kombinerar tradition och modernism och hyllar grundaren Raphael Bordallo Pinheiro. Servisen är inspirerad av hans karaktäristiska kakelplattor som än idag kan ses på gatorna i Portugal.
 • Rörstrand Swedish Grace Assiett 17 Cm - Porslin Sten

  rörstrand swedish grace assiett 17 cm - porslin sten
  Assietten från Rörstrand har tidlös, elegant look i porslin med vackra detaljer runt om perfekta för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om assietten från Rörstrand- Gjord av porslin.- Från serien Swedish Grace.- Formgivare är Louise Adelborg.- Finns även som mugg.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Assietten kommer i olika storlekar.- Assietten kommer i olika färger.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för assietten- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • ZUMA tallrik 2-pack ø 28 cm

  zuma tallrik 2-pack ø 28 cm
  2-pack tallrikar av metall i tunt gods som fått en pulverlackerad yta. Tallriken har härligt stänkmönster och fin glans, känslan kan jämföras med gammaldags emalj. Tallrikarna är helt flata i modellen med en kant runt om. Tallriken är också
 • Gustavsberg Prunus Tallrik 22 Cm - Mix

  gustavsberg prunus tallrik 22 cm - mix
  Vacker tallrik/assiett i dekoren Prunus formgiven av Stig Lindberg med en diameter på 22 cm. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Skål 15 Cm Stinky i Farten - Porslin Brun

  arabia mumin skål 15 cm stinky i farten - porslin brun
  Tallriken från Arabia har klassisk, lekfull design i porslin perfekt för att servera både middag och frukost. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Stinky i farten Stinky är skurken i Mumindalen, men en mycket charmfull sådan. Det springer omkring en lekfull hund i Mumindalen som har stulit Muminmammans väska. Stinky får tag i hundens svans och hunden släpper taget om väskan. Muminmamman får tillbaka sin väska. Moomin by Arabia, mugg 30 cl, Stinky i farten. Om tallriken från Arabia - Klassisk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av porslin.- Finns även som mugg.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix.- Diameter: 190 mm. Skötselråd för tallriken - Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Pastatallrik 28 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch manufacture rock blanc pastatallrik 28 cm - porslin vit
  Pastatallriken från Villeroy & Boch har elegant design i premium porslin med matt finish perfekt för servering av pasta, exempelvis. Den har stilren form med vacker struktur. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om pastatallriken från Villeroy & Boch- Gjord av premium porslin.- Finns även som skål.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Manufacture Rock.- Diameter: 280 mm.- Höjd: 50 mm.- Vikt: 830 g. Skötselråd för pastatallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Tallrik 20 Cm - Keramik Ljusblå

  mateus stripes tallrik 20 cm - keramik ljusblå
  Tallriken från Mateus har en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster och organiska linjer. Den är tillverkad av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om tallriken från Mateus- Kombinera tallriken med skålar från Mateus.- Finns även som en större tallrik.- Tallriken kommer i olika färger.- Den här tallriken är en del av Mateuss kollektion Stripes. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Blomus - Pilar Skål L 20 cm Agave Green

  blomus - pilar skål l 20 cm agave green
  Skål med höga kanter, perfekt till sallad eller frukt. Blomus nya kollektion Pilar bjuder in till den perfekta måltiden, med sina dova naturnära färger och avskalade linjer. Kollektionen är formgiven av designern Nina Thöming från Flöz Design och består av alla de viktiga delar som en servis ska innehålla. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik. Matcha gärna med andra delar ur samma serie, och varför inte mixa färgerna för en mer spännande dukning?Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Dbkd Wave Fat Ø16 Cm - Keramik Cast Iron

  dbkd wave fat ø16 cm - keramik cast iron
  Fatet från DBKD har en organisk design i keramik med en vågig kant för att addera en extra dimension till designen perfekt för snygg förvaring. Det har en rund form. Välj mellan olika färger. Om fatet från DBKD- Organisk design.- Tillverkat av keramik.- Vågig kant.- Fatet kommer i olika färger.- Rund form.- Höjd: 20 mm.- Diameter: 160 mm. Skötselråd för fatet- Rengör med en fuktig trasa.- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Mateus Msy Tallrik 25 Cm - Keramik Grå

  mateus msy tallrik 25 cm - keramik grå
  Den här tallriken har tagits fram genom ett samarbete mellan den prisbelönta franska designern Sam Baron och Costas Voyatziz, som är grundaren av den internationella designportalen Yatzer. Kollektionen kallas för MSY, och är en hyllning till keramiken. Designen är framtagen i Sverige, och sedan handgjord och handmålad av erfarna keramiker i Portugal. Detta gör att skiftningar i färgen kan förekomma, vilket gör varje tallrik unik. Detta innebär också att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Loft by Rosenthal - Mattallrik 28 cm Isblå

  loft by rosenthal - mattallrik 28 cm isblå
  Från Loft by Rosenthal och deras serie Loft Colors kommer denna vackra mattallrik. Den tallrik som med sin generösa storlek får plats och passar till alla rätter, vare sig det ska serveras fisk eller köttbullar till middag.Detta är en mycket rep- och slitstark serie där porslinet bränts i 1000 °C. Vid så hög temperatur mjuknar glasyren och dekorfärgen sjunker ner i den, vilket gör färg och glans oförstörbar. Porslinet har blivit noggrant testat vid Rosenthal Institute for material technology (IWT) i Tyskland.En mycket vacker och praktisk serie som tål att användas både till vardag och fest. Självklart trevligt att samla alla delar i serien, för en komplett dukning.
 • Vintage - SÅLD Djupa Tallrikar Wood & Sons 4 st

  vintage - såld djupa tallrikar wood & sons 4 st
  4 st djupa tallrikar av Wood & Sons England. Mönster Enoch Wood's English Scenery.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - SÅLD Vieta Assietter 6 st

  rörstrand - såld vieta assietter 6 st
  6 st assietter ur serien Vieta formgivna av Carl-Harry Stålhane från Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Portmeirion Botanic Garden Harmony Tallrik 27 Cm 4-pack Amber - Lergods Bärnsten

  portmeirion botanic garden harmony tallrik 27 cm 4-pack amber - lergods bärnsten
  Botanic Garden Harmony Tallrik 27 Cm 4-pack, Amber från Portmeirion. Mattallrikar Bärnsten Lergods. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand - SÅLD Djupa Tallrikar Gröna Anna 10 st

  rörstrand - såld djupa tallrikar gröna anna 10 st
  10 st djupa tallrikar ur serien Gröna Anna från Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rosendahl - Grand Cru Tallrik flat 30 cm

  rosendahl - grand cru tallrik flat 30 cm
  En stor variant av tallrik från Rosendahl. Fungerar som uppläggningsfat eller som mattallrik och smälter bra in i hemmet med sin tidlösa design. Matcha gärna med fler delar ur serien Grand Cru för en stilfull dukning!
 • Desserttallrik Pilar Ø20 cm

  desserttallrik pilar ø20 cm
  Desserttallrik i keramik. Blomus kollektion PILAR bjuder in till den perfekta måltiden, med sina trendiga färger och solida, tidlösa material. Bakom kollektionen PILAR står designern Nina Thöming från Flöz Design. PILAR servis består av alla
 • Portmeirion Botanic Garden Harmony Assiett 20 Cm 4-pack Forest Green - Lergods Skogsgrön

  portmeirion botanic garden harmony assiett 20 cm 4-pack forest green - lergods skogsgrön
  Botanic Garden Harmony Assiett 20 Cm 4-pack, Forest Green från Portmeirion. Assietter Skogsgrön Lergods. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Gefle - SÅLD Agneta Mattallrikar 5 st

  gefle - såld agneta mattallrikar 5 st
  5 stycken mattallrikar i serien Agneta producerade av Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Tallrikar Ø23 Cm - Porslin Mint

  rosendahl copenhagen grand cru tallrikar ø23 cm - porslin mint
  Tallriken från Rosendahl har en enkel design i porslin med en härlig färg och karakteristiska räfflor på kanten perfekt både till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om tallriken från Rosendahl- Från serien Grand Cru.- Tillverkad av porslin.- Diameter: 230 mm.- Tallriken kommer i olika färger. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Eva Solo - Legio Nova Tallrik flat 19 cm Vit

  eva solo - legio nova tallrik flat 19 cm vit
  Med sin räfflade eleganta dekoration längs kanten sätter Eva Trio Legio Nova tallriken i fokus. Det är en ram som ser bra ut på alla gästbord, som också är avsedd för dagligt bruk. Tål både mikrovågsugn, frys och maskindisk.
 • Aida Raw Rektangulär Tallrik 23,5x15 Cm - Stengods Titanium Black

  aida raw rektangulär tallrik 23,5x15 cm - stengods titanium black
  Den här rektangulära tallriken tillhör serien Raw från Aida, och har ett skandinaviskt uttryck. Serien kombinerar den råa och naturliga looken med en stilren, enkel design. Den är handgjord vilket gör att små variationer i utseendet kan förekomma, vilket gör varje tallrik unik. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand - SÅLD Aslög Tallrikar 3 st

  rörstrand - såld aslög tallrikar 3 st
  Tallrikar Aslög, 2 st mattallrikar, 1 st djup tallrik. (1962-69). Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - Swedish Grace Tallrik flat 27 cm Is

  rörstrand - swedish grace tallrik flat 27 cm is
  Flat tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek kallas för den klassiska mattallriken men kan lika väl användas som ett mindre serveringsfat. Blanda gärna med andra färger från serien.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.