Hemmässan
www.hemmassan.se

Tallrikar

Från små tallrikar till stora uppläggningsfat finns i de flesta kök. Här listar vi middagstallrikar och assietter för dessert eller frukostmackan. För soppor, gröt och kanske spaghetti använder vi djuptallrikar.

Populärt inom tallrikar

 • Madam Stoltz Tallrik 27 Cm Grön / Vit - Stengods Multi

  madam stoltz tallrik 27 cm grön / vit - stengods multi
  Tallriken från Madam Stoltz har en rustik design i stengods med en bohemisk känsla perfekt till vardags eller fest. Den har en vacker glasyr som gör varje exemplar unikt. Välj mellan olika färger. Kombinera tallriken med skålar från Madam Stoltz. Om tallriken från Madam Stoltz- Uppskattas för den bohemiska känslan.- Tillverkad av stengods.- Rustik design.- Tallriken finns i olika färger.- Variationer i utseendet kan förekomma. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand Corona Tallrik 29 Cm - Porslin Vit

  rörstrand corona tallrik 29 cm - porslin vit
  Denna vackra tallrik kommer ur serien Corona från Rörstrand, formgiven av Jonas Bohlin. Tallriken pryds av en vacker platinadekor och finns i flera storlekar. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida Relief Tallrik 22 Cm - Stengods Grön

  aida relief tallrik 22 cm - stengods grön
  Tallriken från Aida är tillverkad av högkvalitativt stengods med stilfulla detaljer på kanten. Tallriken har en tidlös design med ett rustik uttryck perfekt för alla hem. Den har ett slitstarkt material för vardaglig användning. Om tallriken från Aida- Från kollektionen Relief.- Stilfulla detaljer.- Slitstarkt stengods.- Perfekt till vardags.- Tallriken kommer i 3 olika färger. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida Raw Organic Tallrik 25x29 Cm - Stengods Nordic Nude

  aida raw organic tallrik 25x29 cm - stengods nordic nude
  Tallriken från Aida har en handgjord design med en vacker, organisk form som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om tallriken från Aida- Vacker, organisk form.- Gjord av stengods.- Handgjord design.- Tallriken finns i olika färger.- Den här tallriken är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.

Fler tips på tallrikar

 • Rörstrand Swedish Grace Gala Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  rörstrand swedish grace gala tallrik 21 cm - porslin vit
  Den här tallriken från Rörstrand tillhör serien Swedish Grace Gala. Serien har tagits fram för att fira att den populära serien Swedish Grace fyller 90 år. Det klassiska reliefmönstret av stiliserade veteax är kvar, och jubileet till ära har en vacker kant i guld adderats. Serien passar perfekt till festliga tillfällen, men även för den som vill sätta guldkant på vardagen. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Fat Ø9 Cm 2-pack - Keramik Ink Black

  louise roe ceramic pisu fat ø9 cm 2-pack - keramik ink black
  Fatet från Louise Roe har en stilren design i keramik perfekt till vardags eller fest. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Tillverkat i Portugal. Om fatet från Louise Roe- Tillverkat i Portugal.- Höjd: 20 mm.- Diameter: 90 mm. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Tallrik Halo Coupe Ø 21 cm

  tallrik halo coupe ø 21 cm
  Tallrik i serien Halo från Denby. Coupe-formen ger lite djup och de lite högre kanterna gör att tallriken är idealisk att servera såsiga rätter i. Kan med största förtroende användas i både ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och frys. Halo är en unik, han
 • Mateus Oyster Tallrik 28 Cm - Keramik Vit

  mateus oyster tallrik 28 cm - keramik vit
  Tallriken från Mateus är gjord av handgjord, handmålad keramik. Tallriken har en miljövänlig förpackning. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om tallriken från Mateus- Tallriken kommer i 15 olika färger. Skötselråd för tallriken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Ernst Assiett Ø22 Cm - Porslin Sand

  ernst assiett ø22 cm - porslin sand
  Assiett från Ernst Kirchsteiger i porslin med ett diskret, småprickigt mönster med en dov färgskala som harmoniskt smälter in i hemmet. Perfekt för mindre portioner. Kombinera assietten med andra delar från serien från Ernst Kirchsteiger. Om assietten från Ernst Kirchsteiger- Tillverkad av porslin.- Kombinera assietten med andra delar från serien från Ernst Kirchsteiger.- Välj mellan olika färger och storlekar. Skötselråd för assietten- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Spode Morris & Co Tallrik 28 Cm Standen - Lergods Vit

  spode morris & co tallrik 28 cm standen - lergods vit
  Tallrik från Spode i lergods. Om tallriken från Spode- Mönster: Standen.- Tillverkad i England.- Från serien Morris & Co.- Gjord av lergods.- Grönt, livfullt bladmönster längs kanten.- Perfekt för att servera både middag och frukost. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallrik 27 Cm Midnatt (Mörkblå) - Porslin Midnatt (Mörkblå)

  rörstrand swedish grace tallrik 27 cm midnatt (mörkblå) - porslin midnatt (mörkblå)
  Tallriken från Rörstrand har tidlös, elegant look i porslin med vackra detaljer runt om perfekta för middagsbjudningar. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Rörstrand- Gjord av porslin.- Från serien Swedish Grace.- Formgivare är Louise Adelborg.- Finns även som mugg.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Diameter: 270 mm.- Tallriken kommer i olika storlekar.- Tallriken kommer i olika färger.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Middagstallrik 260 Mm - Porslin Vit

  georg jensen bernadotte middagstallrik 260 mm - porslin vit
  Middagstallriken från Georg Jensen har en vit, minimalistisk design i porslin med subtila detaljer. Den har en art deco-estetik med räfflor på sidan och en modern botten perfekt för middagsbjudningar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om middagstallriken från Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtila detaljer.- Porslin.- Modern stil.- Höjd: 19 mm.- Diameter: 260 mm. Skötselråd för middagstallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Colours Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Mountain

  rosenthal mesh colours djup tallrik 25 cm - porslin mountain
  Djupa tallriken från Rosenthal har en inbjudande design med ett bambuliknande mönster perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av porslin med en diskret, grå färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Djupa tallriken finns i olika storlekar.- Från serien Mesh Colours.- Bambuliknande mönster.- Diskret, grå färg. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Tallrik 17 Cm - Porslin Vit

  royal copenhagen white fluted half lace tallrik 17 cm - porslin vit
  Den här tallriken tillhör den romantiska serien White Fluted Half Lace från Royal Copenhagen, som har ett vackert mönster som påminner om spets. Den är tillverkad av porslin och har formgivits av den danska arkitekten Arnold Krog år 1888. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia 24h Djup Tallrik - Porslin Vit

  arabia 24h djup tallrik - porslin vit
  24h Djup Tallrik från Arabia. Den här tallriken passar in i alla hem tack vare sin tidlösa och rena design. Den är formgiven av Heikki Orvola, och den döptes till 24h eftersom att den kan användas dygnets alla timmar. Har vunnit priset Design Plus Prize. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • 70s ceramics Assiette Ø17,5 cm Keramik Vit/Brun

  70s ceramics assiette ø17,5 cm keramik vit/brun
 • Basic Tallrik 25 cm Vit

  basic tallrik 25 cm vit
 • Rörstrand Ostindia Tallrik 18 Cm - Porslin Vit

  rörstrand ostindia tallrik 18 cm - porslin vit
  Den populära tallriken Ostindia kommer från Rörstrand. Ostindias klassiska och tidlösa design är ett säkert val till alla typer av dukningar, vid såväl stora som små tillfällen. Tallriken finns i flera storlekar. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Our Place Main Tallrik 24,8 Cm 4-pack Steam - Porslin Grå

  our place main tallrik 24,8 cm 4-pack steam - porslin grå
  Tallriken från Our Place har ett rustikt utseende med en stapelbar design perfekt för praktisk förvaring. Den är tillverkad av återvunnet, handmålat porslin som gör varje exemplar unikt. Tallriken har flera användningsområden med en generös storlek perfekt för servering av pasta, exempelvis. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om tallriken från Our Place- Stapelbar design.- Flera användningsområden.- Tillverkad av porslin.- Finns även som assiett.- Tallriken finns i olika färger.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Green Line Brödtallrik 17 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch french garden green line brödtallrik 17 cm - porslin vit
  Det här brödtallriken från Villeroy & Boch tillhör den sommarfräscha serien French Garden. Här kombineras en lantlig stil med modernitet, och resultatet blir en serie som har allt du behöver för att skapa en härlig dukning. Samtliga delar är tillverkade i premiumporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn – perfekt för dagligt användande! Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Tallrik Creatures of Curiosity Ø 21 cm

  tallrik creatures of curiosity ø 21 cm
  Leopardmönstrade assietter från Spode. Guldkant i 22 karat runtom, vilket ger det djuriska mönstret en elegant touch.
 • Arabia Moomin 19 Cm Snow Lantern & Moomin's Day - Porslin Multi

  arabia moomin 19 cm snow lantern & moomin's day - porslin multi
  Assietter från Arabia med en populär design med två älskade Muminmotiv. De är tillverkade av slitstarkt porslin perfekt för vardagsbruk. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om assietterna från Arabia- Tillverkade av porslin.- Samlarobjekt.- Charmerande Muminmotiv.- Moomin's Day: 2018- Snow Lantern: 2007 Skötselråd för assietterna- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfasta. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch rose garden tallrik 21 cm - porslin vit
  Tallriken från Villeroy & Boch har modern, blommig design i premium porslin med vintage look perfekt för att servera både middag och frukost. Den har vacker, rosa blomma på sidan. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från Villeroy & Boch- Modern design.- Blommigt mönster.- Gjord av premium porslin.- Finns även som mugg.- Från serien Rose Garden.- Diameter: 210 mm.- Höjd: 25 mm.- Vikt: 361 g.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Toy’s Delight Royal Classic Frukosttallrik 23 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch toy’s delight royal classic frukosttallrik 23 cm - porslin vit
  Toy’s Delight Royal Classic Frukosttallrik, 23 Cm från Villeroy & Boch. Mattallrikar Vit Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Mateus Basic Tallrik 25 Cm Cinnamon - Keramik Kanel

  mateus basic tallrik 25 cm cinnamon - keramik kanel
  Som alla produkter från Mateus är även dessa ur serien Basic tillverkade förhand av lera som sedan målats förhand. Därav kan det förekomma skiftningar i färgen, vilket gör att varje tallrik är unik. Kombinera gärna med fler tallrikar i olika storlekar och färger från Mateus, för en extra vacker bordsdukning. Vi rekommenderar att du inte placerar tallriken direkt på ytor som är känsliga för fukt.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alv Tallrik 28 Cm - Grå

  wik & walsøe alv tallrik 28 cm - grå
  Kollektionen har de klassiskt vackra och glänsande karaktärsdragen som Wik & Walsøe är kända för. Materialet är hållbart fältspatporslin som kommer från naturliga råmaterial som kvarts, fältspat och kaolin. Fältspatporslin passar utmärkt till vardagsbruk eller fest. Går att använda i mikro och ugn. Hastiga och kraftiga förändringar i temperatur bör undvikas då porslinet kan gå sönder. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bitz Kusintha Tallrik 18 Cm - Glas Blå

  bitz kusintha tallrik 18 cm - glas blå
  Tallrik från Bitz i färgat glas med ett vackert mönster för att addera en extra dimension till designen. Den har en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Vid varje försäljning doneras en del av beloppet till Kusinthaprojektet, som fokuserar på de fattigaste områdena i världen. Om tallriken från Bitz- Tillverkad av glas.- Från serien Kusintha.- Vackert mönster i botten.- Tallriken finns i olika färger. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida Raw Middagstallrik 28 Cm 6-pack - Stengods Nordic Nude

  aida raw middagstallrik 28 cm 6-pack - stengods nordic nude
  Middagstallriken från Aida har en skandinavisk design i stengods med en rå look. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om middagstallriken från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- Den här middagstallriken är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för middagstallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Toscana Mattallrik 25 cm Beige

  toscana mattallrik 25 cm beige
 • Tokyo Design Flora Japonica Tallrik 25,7 Cm Maple - Porslin Blå

  tokyo design flora japonica tallrik 25,7 cm maple - porslin blå
  Tallriken från Tokyo Design har ett traditionellt, japanskt utseende med en europeisk twist. Den har ett vackert mönster med inspiration från Japan med en klassisk färgkombination. Tallriken har en handgjord design i högkvalitativt porslin perfekt för vardagsbruk. Ge din inredning en personlig touch genom att mixa produkten med andra mönster från samma serie. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Tillverkad i Japan. Om tallriken från Tokyo Design- Unik, handgjord design.- Klassisk färgkombination.- Generös storlek perfekt för att servera både middag och frukost.- Traditionellt, japanskt utseende med en europeisk twist.- Tillverkad av porslin.- Från serien Flora Japonica. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Modus Ombre Medium Tallrik 4 st

  modus ombre medium tallrik 4 st
 • Iittala Teema Tallrik 16x16 Cm - Stengods Vintage Blue

  iittala teema tallrik 16x16 cm - stengods vintage blue
  Teema tallrik från Iittala. Den här tallriken är den perfekta basen till det dukade bordet. Den enkla och klassiska designen togs fram av Kaj Franck redan år 1952, men är lika populär nu som då. Tallriken lämpar sig för dagligt bruk då den tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Salladsskål Ø24 cm Stengods Wood/Ocean

  salladsskål ø24 cm stengods wood/ocean
 • Oiva / Siirtolapuutarha Assiett 13,5 cm Brun

  oiva / siirtolapuutarha assiett 13,5 cm brun
 • Orrefors Carat Tallrik 27 Cm - Kristallglas Klar

  orrefors carat tallrik 27 cm - kristallglas klar
  Den här eleganta tallriken från Orrefors tillhör glasserien Carat, som har fått sin inspiration från juveler och ädelstenar. Formgivaren är Lena Bergström, och det är hon som har tagit fram den distinkta och asymmetriska slipningen som speglar vår samtid. Tallriken är fin till festliga tillfällen, och förgyller varje dukning. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida Raw Assiett 20 Cm - Stengods Svart

  aida raw assiett 20 cm - stengods svart
  Assiett från Aida med en handgjord design med en rå, skandinavisk känsla som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Assietten har en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om assietten från Aida- Tillverkad av stengods.- Handgjord design.- Assietten finns i olika färger.- Den här assietten är en del av Aidas kollektion Raw.- Reptålig finish. Skötselråd för assietten- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Byon Poppy Tallrik - Stengods Blå

  byon poppy tallrik - stengods blå
  Tallriken från ByON har en dekorativ, blomformad design med inspiration från naturen. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om tallriken från ByON- Tillverkad av stengods.- Bredd: 205 mm.- Höjd: 30 mm.- Längd: 210 mm. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Tallrik Coupe Studio Grey 21 cm 4-pack

  tallrik coupe studio grey 21 cm 4-pack
  4 st handgjorda tallrikar. Coupe-formen på Denbys tallrikar ger dig djup och de lite högre kanterna gör dessa tallrikar idealiska att servera såsiga rätter i. Studio Grey är en handgjord stengodsserie med fängslande glasyr och skicklighet i keramik s
 • Arabia 24h Tallrik 20 Cm - Porslin Vit

  arabia 24h tallrik 20 cm - porslin vit
  24h Tallrik från Arabia. Den här tallriken passar in i alla hem tack vare sin tidlösa och rena design. Den är formgiven av Heikki Orvola, och den döptes till 24h eftersom att den kan användas dygnets alla timmar. Har vunnit priset Design Plus Prize. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Mateus Lace Tallrik 25 Cm - Keramik Grå

  mateus lace tallrik 25 cm - keramik grå
  I serien Lace så pryds produkterna av ett vackert sirligt blomsterliknande mönster som förhöjs av den handmålade keramikens vackra vackra färgskiftningar. Lace följer samma mönster som det övriga sortimentet från Mateus där svensk design blandas med gediget hantverk från Portugal. Som alla produkter från Mateus är även dessa ur serien Lace tillverkade förhand av lera. Därav kan det förekomma skiftningar i färgen, vilket gör att varje exemplar är unikt. Detta innebär också att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Tallrik 26 Cm 8-pack - Porslin Vit

  villeroy & boch manoir tallrik 26 cm 8-pack - porslin vit
  Dessa åtta tallrikar är en del av Villeroy & Bochs klassiska servis Manoir. De är tillverkade i vitt premiumporslin, och tallrikarnas traditionella uttrycket kombineras med eleganta, uttrycksfulla detaljer. Med dessa tallrikar kan du enkelt skapa en bordsdukning som får varje måltid att kännas exklusiv, oavsett om det är till vardags eller fest. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Magnor Tokyo Origami Tallrik Ø21.5 Cm - Porslin Blå

  magnor tokyo origami tallrik ø21.5 cm - porslin blå
  Tallriken från Magnor har en stilren design i porslin med japanskt origamimönster. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Simen Staalnacke. Om tallriken från Magnor- Porslin.- Diameter: 215 mm.- Höjd: 24 mm. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Tallrik Jules Ø 28,5 cm 2-pack

  tallrik jules ø 28,5 cm 2-pack
  Jules tallrik från Bloomingville är en vacker, handgjord produkt av stengods med unik glasering i flera färger. Du kan ge bordet en konstnärlig känsla med denna estetiska kombination av kryddiga currytoner och djup, havsblå färg. Tål maskindisk och m
 • Marimekko Unikkoplate 13,5 Cm Terra Red - Stengods Röd

  marimekko unikkoplate 13,5 cm terra red - stengods röd
  Tallriken från Marimekko har en stilren design i stengods med ett ikoniskt blommönster och en rund form med en kant. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgiven av Maija Isola. Om tallriken från Marimekko- Stilren design.- Ikoniskt blommönster.- Rund form.- Från serien Unikko.- Från serien Oiva.- Diameter: 135 mm. Skötselråd för tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Bitz Kusintha Tallrik 18 Cm - Glas Grön

  bitz kusintha tallrik 18 cm - glas grön
  Tallrik från Bitz i färgat glas med ett vackert mönster för att addera en extra dimension till designen. Den har en liten storlek perfekt för olika förrätter och desserter. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Vid varje försäljning doneras en del av beloppet till Kusinthaprojektet, som fokuserar på de fattigaste områdena i världen. Om tallriken från Bitz- Tillverkad av glas.- Från serien Kusintha.- Vackert mönster i botten.- Tallriken finns i olika färger. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Tallrik Rhapsody 20 cm

  tallrik rhapsody 20 cm
  Serien rhapsody är en klassiker i maxwell & williams sortiment och är inspirerad av medelhavets färglada och lekfulla design. Serien innehåller allt för en dukning. Tallrikar, skålar och uppläggningsfat / skål. Hela serien är tillverkad i porslin och
 • Rörstrand Sundborn Djup Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  rörstrand sundborn djup tallrik 21 cm - porslin vit
  Den vackra djupa tallriken Sundborn, formgiven av Pia Rönndahl kommer ifrån Rörstrand. Med sin enkla och klassiska design passar denna tallrik perfekt att duka med både till fest och till vardag. Kombinera gärna med fler artiklar ur serien Swedish Grace för en enhetlig bordsdukning. Tallriken finns i flera storlekar. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Mateus Basic Tallrik 28 Cm - Keramik Rosa

  mateus basic tallrik 28 cm - keramik rosa
  Som alla produkter från Mateus är även dessa ur serien Basic tillverkade förhand av lera. Därav kan det förekomma skiftningar i färgen, vilket gör att varje tallrik är unik. Kombinera gärna med fler tallrikar i olika storlekar och färger från Mateus, för en extra vacker bordsdukning. Vi rekommenderar att du inte placerar tallriken direkt på ytor som är känsliga för fukt.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Tallrik 24 Cm - Stengods Caramel Brown

  broste copenhagen eli tallrik 24 cm - stengods caramel brown
  Tallriken från Broste Copenhagen har en avskalad design i stengods med en matt, reaktiv glasering för att göra varje produkt unik. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika färger. Om tallriken från Broste Copenhagen- Tillverkad av stengods.- Finns även som en assiett.- Tallriken finns i olika färger.- Avskalad design.- Matt, reaktiv glasering. Skötselråd för tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Malmö Porslin Pi Tallrik Med Fot 15 Cm - Porslin Vit

  malmö porslin pi tallrik med fot 15 cm - porslin vit
  Pi Tallrik Med Fot, 15 Cm från Malmö Porslin. Mattallrikar Vit Porslin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Tallrik 22 cm Sandrine - 2 st.

  tallrik 22 cm sandrine - 2 st.
  Sandrine tallrik från Bloomingville ingår i den omfattande bordsservisen Sandrine, här i den underbara, mörkgråa färgen. Den ger dukningen en naturlig känsla med en mjuk glasering och ojämna kanter. Tallriken är perfekt för mindre måltider eller port
 • Assiett Dahlia

  assiett dahlia
  Assiett med blank finish. Mjuk böljande kant gör dukningen extra festlig, här gör du snygga upplägg i ditt egna mästerkockskök! Dahlia är en hel servis med mattallrik, assiett, pastatallrik, skål och kaffekopp. Porslinet har en reaktiv lasyr och till
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Djup Tallrik 24 Cm - Benporslin Vit

  villeroy & boch gray pearl djup tallrik 24 cm - benporslin vit
  Gray Pearl Djup tallrik från Villeroy & Boch. Det här är en vit tallrik med eleganta gråa detaljer. De harmoniska färgerna gör att den passar in bland många olika dukningar. Är tillverkad av hållbart benporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Djup Tallrik Ø22 Cm - Glas Vit

  normann copenhagen cosmic djup tallrik ø22 cm - glas vit
  Djupa tallriken från Normann Copenhagen är tillverkad av frostat, munblåst glas med ett virvlande, galaxinspirerat motiv i vackra färger perfekt för att liva upp bordsdukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Normann Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Tillverkad i Europa.- Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik.- Diameter: 220 mm.- Den här djupa tallriken är en del av Normann Copenhagens kollektion Cosmic. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Tallrik - Porslin Multi

  arabia paratiisi tallrik - porslin multi
  Tallriken från Arabia är tillverkad av porslin. Den har ett vågat mönster med ljusa, härliga färger. Formgiven av Birger Kaipiainen. Om tallriken från Arabia- För alla tillfällen.- Den här tallriken är en del av Arabias kollektion Paratiisi. Skötselråd för tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Sopptallrik 25 Cm - Keramik Grå

  mateus bubbles sopptallrik 25 cm - keramik grå
  Som alla produkter från Mateus är även denna vackra sopptallrik från serien Bubbles handtillverkad. Därav kan det förekomma skiftningar i färgen, vilket gör att varje sopptallrik är unik. Mixa gärna med fler tallrikar från Mateus i olika kulörer och storlekar, för att skapa en vacker helhet.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.