Hemmässan
www.hemmassan.se

Djuptallrikar

Populärt inom djuptallrikar

 • Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit

  aida - relief tallrik djup 22 cm 4-pack vit
  4-pack djupa tallrikar från Aidas serie Relief, perfekt till frukostflingorna eller soppa. Serien kännetecknas av sina rena linjer och tidlösa design med ett diskret mönster på kanten. Kommer i en presentförpackning. Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Djuptallrik Hammershøi, Ø26 cm

  djuptallrik hammershøi, ø26 cm
  Den här vackra, djupa pastatallriken från Kählers Hammershøi-serie är ett elegant designbudskap på middagsbordet. Den fina djupa tallriken kan användas till goda pastarätter, en enkel och färgstark soppa eller andra gastronomiska mästerverk
 • Kockums - Tallrik djup 22 cm Vit

  kockums - tallrik djup 22 cm vit
  Djup tallrik från Kockums Jernverk, perfekt när det dukas till en mustig gryta, soppa eller frukostgröten. Tallrikarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida. Säljs styckvis.Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.
 • Kockums - Djup tallrik 22 cm 4-pack Grå

  kockums - djup tallrik 22 cm 4-pack grå
  Djup tallrik i praktiskt 4-pack från Kockums Jernverk, perfekt när det dukas till en mustig gryta, soppa eller frukostgröten. Tallrikarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd inte max värme på induktionshäll. - Hetta aldrig upp en tom gryta. - Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten. Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Fler tips på djuptallrikar

 • Kähler Design - Hammershøi Tallrik djup 21 cm Vit

  kähler design - hammershøi tallrik djup 21 cm vit
  Djup tallrik ur den eleganta Hammershøi-servisen, perfekt till soppan eller frukostflingorna.Servisen har ett klassiskt utseende som enkelt kan kombineras med andra serviser. De diskreta räfflorna ger den vita tallriken charm och elegans. och historisk koppling till tidigt 1900-tal då Svend Hammershøi arbetade i Kählers gamla verkstad. Hans-Christian Bauer har tolkat hans olika mönster och kombinerat dem på nya sätt.Servisen tål diskmaskin upp till 60°C och mikrovågsugn på max 1000 watt, och passar därför utmärkt som vardagsservis året.
 • Iittala Teema Djup Tallrik 21 Cm - Porslin Vintage Brown

  iittala teema djup tallrik 21 cm - porslin vintage brown
  Den här djupa tallriken från Iittala är den perfekta basen till det dukade bordet. Den enkla och klassiska designen togs fram av Kaj Franck redan år 1952, men är lika populär nu som då. Den lämpar sig för dagligt bruk då den tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Wedgwood - Jasper Conran White Tallrik djup 23 cm

  wedgwood - jasper conran white tallrik djup 23 cm
  En djup tallrik till pasta, soppa eller sallad. Eller kanske yoghurten på morgonen?
 • Staub New White Truffle Djup Tallrik 22 Cm - Lergods Vit

  staub new white truffle djup tallrik 22 cm - lergods vit
  Djupa tallriken från Staub har vacker, rustik design i lergods perfekt för vardagsbruk eller för en fest och för soppor eller grytor. Den har stilren logotyp på framsidan. Välj mellan olika storlekar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Staub- Tillverkad av lergods.- Från serien New White Truffle.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Djupa tallriken kommer i olika storlekar.- Rustik, vacker design. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tallriken tål temperaturer på upp till 300°C. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Tell Me More Bastia Soup Plate Djup Tallrik - Stengods Svart

  tell me more bastia soup plate djup tallrik - stengods svart
  Djupa tallriken från Tell Me More är tillverkad av stengods. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkad i Portugal.- Gjord av stengods.- Tillverkad i Portugal. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia - Mainio Sarastus Tallrik Djup 23 cm Vit/Svart

  arabia - mainio sarastus tallrik djup 23 cm vit/svart
  Djup tallrik från Arabia och serien Mainio Sarastus, Skålen har en diameter på 23 cm och är dekorerad med ett grafiskt svartvitt mönster. Skålen med sitt fina mönster blir ett vackert inslag till dukningen och passar utmärkt till pasta, nudlar eller soppa. Passar såväl till vardag som fest och är lätt att kombinera med andra serviser. Alla delar tål både diskmaskin, mikrovågsugn och ugn.
 • Potteryjo Daisy Skål 35 Cl 2-pack - Lergods Rose

  potteryjo daisy skål 35 cl 2-pack - lergods rose
  Skålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för frukostbordet. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om skålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Höjd: 80 mm.- Diameter: 140 mm.- Kapacitet: 35 cl.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för skålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand - Swedish Grace Gala Tallrik djup 25 cm

  rörstrand - swedish grace gala tallrik djup 25 cm
  Swedish Grace fyller 90 år! Efter att ha funnits på såväl folkliga fikabord som kungliga middagar firar nationalservisen Swedish Grace 90 år genom lanseringen av den guldkantade hyllningsservisen Swedish Grace Gala. Varje del i servisen har en enkel och stilig förgylld inglaserad kant, vilket gör den hållbar och diskmaskinstålig.I den här djupa tallriken kan du äta både soppa eller efterrätt.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Tallrik Djup 23 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch old luxembourg tallrik djup 23 cm - porslin vit
  Denna djupa tallrik utstrålar en elegant känsla. Duka fram en eller flera av dessa vackra tallrikar från Villeroy & Boch för en elegant och snygg dukning. Kan användas som sopptallrik eller till exempelvis grytor. Kombinera gärna med liknande mattallrikar och salladstallrikar med likadana mönster, för att skapa en fin helhet. Tallriken kan med fördel diskas i diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Skål 35 Cl 2-pack - Lergods Vit

  potteryjo daisy skål 35 cl 2-pack - lergods vit
  Skålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för frukostbordet. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om skålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Höjd: 80 mm.- Diameter: 140 mm.- Kapacitet: 35 cl.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för skålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand - Blå Gyllen Djupa Tallrikar 6 st

  rörstrand - blå gyllen djupa tallrikar 6 st
  6 stycken djupa tallrikar i serien Blå Gyllen från Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Royal Copenhagen White Elements Djup Tallrik - Porslin Vit

  royal copenhagen white elements djup tallrik - porslin vit
  Denna vackra och djupa tallrik kommer ifrån Royal Copenhagen. Med sin enkla och klassiska design passar denna tallrik perfekt att duka med både till fest och till vardag. Kombinera gärna med fler artiklar ur serien för en enhetlig bordsdukning. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Kockums - Tallrik djup 22 cm 6-pack Vit

  kockums - tallrik djup 22 cm 6-pack vit
  Set med sex djupa tallrikar från Kockums Jernverk, perfekt när det dukas till en mustig gryta, soppa eller frukostgröten. Tallrikarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida. Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.
 • Arabia Koko Tallrik Djup - Porslin Vit

  arabia koko tallrik djup - porslin vit
  Koko Tallrik Djup från Arabia. Konceptet kring serien Koko har alltid varit färgspel. Porslinet erbjuder friheten att kombinera attraktiva färger och moderna former. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Ugnseldfast upp till 250°C. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Serax - Pure Tallrik 28 cm Svart

  serax - pure tallrik 28 cm svart
  Tallrik ur serien Pure, designad av Pascale Naessens för Serax. Pure är en bästsäljande serie innehållande köksdetaljer och bordsservis som är tillverkad i glaserat stengods vilket ger varje produkt ett unikt utseende. Serien kännetecknas av vackra färgskiftningar, utsökt glasyrteknik och en hållbar design, vilket resulterat i att flera internationella topprestauranger valt just denna serie att servera sina rätter på. Kombinera gärna seriens olika delar med varandra för en elegant och enhetlig dukning, eller blanda olika färger för en personlig känsla.
 • Lyngby Porcelain - Rhombe Color Tallrik Djup 24.5 cm Grön

  lyngby porcelain - rhombe color tallrik djup 24.5 cm grön
 • Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Midnatt

  rörstrand swedish grace djup tallrik 25 cm - porslin midnatt
  Djupa tallriken från Rörstrand har tidlös, elegant look i porslin med vackra detaljer runt om perfekta för soppor eller grytor och för servering av pasta, exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Rörstrand- Gjord av porslin.- Från serien Swedish Grace.- Formgivare är Louise Adelborg.- Finns även som mugg.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Djupa tallriken kommer i olika storlekar.- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för djupa tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Kosta Boda - SÅLD Tulipa Djupa Tallrikar 3 st

  kosta boda - såld tulipa djupa tallrikar 3 st
  Djupa Tallrikar Tulipa av Ulrica Hydman Vallien 3 st med dekor av blå tulpan.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Portmeirion Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 Cm 4-pack Amber - Lergods Bärnsten

  portmeirion botanic garden harmony djup tallrik 23 cm 4-pack amber - lergods bärnsten
  Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 Cm 4-pack, Amber från Portmeirion. Djupa tallrikar Bärnsten Lergods. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Djuptallrik Rhombe Color Ø24.5 cm

  djuptallrik rhombe color ø24.5 cm
  Rhombe Colors karakteristiska och moderna färger har utvecklats i samarbete med designduon Stilleben, som likt Lyngby Porcelæn drivs av en passion för nya idéer och en önskan om att återupptäcka och ompröva det keramiska arvet. Sammanlagt fi
 • Exxent - Victoria Tallrik djup 22,5 cm

  exxent - victoria tallrik djup 22,5 cm
  En djup tallrik för soppa eller pasta eller något du själv önskar. Fungerar även som ett mindre uppläggningsfat.
 • Cult Design - Orient Serveringsskål 21 cm Vit

  cult design - orient serveringsskål 21 cm vit
  Från svenska Cult Design och deras serie Orient kommer denna serveringsskål i tåligt stengods. Skålen kallas också ibland för skålrik eftersom den är någonting mittemellan en skål och en tallrik. Perfekt till ris, potatis eller kanske pastasallad. Med sina vackra reliefmönster är den även fin som dekorationsdetalj eller för förvaring.För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat.
 • Rörstrand - SÅLD Koka Djupa Tallrikar 5 st

  rörstrand - såld koka djupa tallrikar 5 st
  5 st djupa tallrikar ur serien Koka av Hertha Bengtsson för Rörstrand.Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Blomus - Pilar Djup Tallrik 20 cm Grön

  blomus - pilar djup tallrik 20 cm grön
  Djup tallrik med raka kanter, perfekt till frukostfilen eller förrätten. Blomus nya kollektion Pilar bjuder in till den perfekta måltiden, med sina dova naturnära färger och avskalade linjer. Kollektionen är formgiven av designern Nina Thöming från Flöz Design och består av alla de viktiga delar som en servis ska innehålla. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik. Matcha gärna med andra delar ur samma serie, och varför inte mixa färgerna för en mer spännande dukning?Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Sthål - Arabesque Tallrik djup 24 cm White

  sthål - arabesque tallrik djup 24 cm white
  Vacker djup tallrik från Sthål att servera soppa, pasta eller härliga grytor i. Fungerar även fint som uppläggningsfat och som salladsskål. Alla Sthåls produkter är ugnssäkra och tål maskindisk. Finns i flera olika färger & utföranden såsom tallrikar, assietter, skålar, muggar. Fina att mixa & matcha tillsammans i en vacker bordsdukning.
 • Vintage - SÅLD Djupa Tallrikar Wood & Sons 4 st

  vintage - såld djupa tallrikar wood & sons 4 st
  4 st djupa tallrikar av Wood & Sons England. Mönster Enoch Wood's English Scenery.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Royal Copenhagen White Fluted Djup Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  royal copenhagen white fluted djup tallrik 21 cm - porslin vit
  Denna tallrik är en modern klassiker med ren vithet och enkel design. Detta gör den till idealisk för blandning med andra räfflade servisdesigner. Den kan användas för sig själv eller tillsammans med en eller flera av de målade serviserna. Servisen är handgjord och glaserade för hand. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Arabia - Arctica Tallrik djup 21 cm

  arabia - arctica tallrik djup 21 cm
  Arctica är en vacker porslinsserie formgiven av Inkeri Leivo för Arabia. Serien kommer i en vacker tidlös vit design som lämnar fokus åt en dekorativ måltid.
 • Rörstrand - SÅLD Djupa Tallrikar Lila Fasan 2 st

  rörstrand - såld djupa tallrikar lila fasan 2 st
  2 st djupa tallrikar ur serien Lila Fasan från Rörstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Woodland Djupa Tallrikar 4 st

  vintage - såld woodland djupa tallrikar 4 st
  4 st djupa tallrikar ur serien Woodland från Burslem England.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Villeroy & Boch Flow Djup Tallrik 21x20 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch flow djup tallrik 21x20 cm - porslin vit
  Flow Djup tallrik utgör en del av Villeroy & Bochs moderna middagskollektion. Flow fångar andan i dagens mode – flytande linjer, överraskande former och spännande fantasifulla detaljer. Tillverkad av premiumporslin för styrka och hållbarhet. Mikrovågsugns- och diskmaskinsäker. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen - SÅLD Blå Blomster Djupa Tallrikar 5 st

  royal copenhagen - såld blå blomster djupa tallrikar 5 st
  5 st djupa tallrikar ur serien Blå Blomster från Kunglig Dansk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Djup Tallrik 20 Cm - Stengods Svart

  marimekko oiva/siirtolapuutarha djup tallrik 20 cm - stengods svart
  Sami Ruotsalainen är formgivaren bakom den här djupa tallriken, och dess mönster kommer från Maija Louekari. Den är tillverkad av vitt stengods och tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Djup Tallrik Ivory Gold 24 Cm - Keramik Beige

  heirol nosse ceramics edge djup tallrik ivory gold 24 cm - keramik beige
  Nosse Ceramics Edge Djup Tallrik Ivory Gold, 24 Cm från Heirol. Djupa tallrikar Beige Keramik. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • PotteryJo - Daria Djup Tallrik 26 cm Moss

  potteryjo - daria djup tallrik 26 cm moss
  Är detta den ultimata soppskålen? Kanske! Denna djupa tallrik med en diameter på 26 cm från Pottery Jo är ett måste för dig som vill servera soppa, risotto och grytor, utan risk för ett misslyckande. På denna tallrik blir det mesta vackert. Med sin dekorativa kant får du garanterat en elegant dukning. Komplettera med tallrikar i samma färg, eller mixa med andra färger!Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.
 • Portmeirion Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 Cm 4-pack - Lergods Stone

  portmeirion botanic garden harmony djup tallrik 23 cm 4-pack - lergods stone
  Botanic Garden Harmony Djup Tallrik 23 Cm 4-pack, Stone från Portmeirion. Djupa tallrikar Stone Lergods. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Djup Tallrik 19x16 Cm - Porslin Mattvit

  cookplay yayoi djup tallrik 19x16 cm - porslin mattvit
  Djupa tallriken från Cookplay har en kreativ design med en iögonfallande, organisk form perfekt för vackra upplägg av maten. Den är tillverkad av porslin i olika färger att välja mellan med en generös storlek perfekt för servering av pasta, exempelvis. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Perfekt för kreativ dukning. Om djupa tallriken från Cookplay- Organisk form.- Kreativ design.- Gjord av porslin.- Kombinera djupa tallriken med porslin från Cookplay.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Yayoi. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 Cm - Porslin Is

  rörstrand swedish grace djup tallrik 25 cm - porslin is
  Djupa tallriken från Rörstrand har tidlös, elegant look i porslin med vackra detaljer runt om perfekta för soppor eller grytor och för servering av pasta, exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Rörstrand- Gjord av porslin.- Från serien Swedish Grace.- Formgivare är Louise Adelborg.- Finns även som mugg.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Djupa tallriken kommer i olika storlekar.- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för djupa tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pillivuyt - Sancerre Tallrik djup 22 cm

  pillivuyt - sancerre tallrik djup 22 cm
  Djup tallrik ur Pillivuyts serie Sancerre, perfekt till frukostflingorna eller soppan.Den släta porslinsserien Sancerre är lika klassisk som den är enkel, uppkallad efter den franska vinstaden och vinregionen med samma namn, berömd för några av världens bästa viner. Porslinet tål både diskmaskin, mikrovågsugn och temperaturer mellan -30°C och +350°C. Ett porslin som passar både till fest och vardags med andra ord!
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Pastatallrik 28 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch manufacture rock blanc pastatallrik 28 cm - porslin vit
  Pastatallriken från Villeroy & Boch har elegant design i premium porslin med matt finish perfekt för servering av pasta, exempelvis. Den har stilren form med vacker struktur. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om pastatallriken från Villeroy & Boch- Gjord av premium porslin.- Finns även som skål.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Manufacture Rock.- Diameter: 280 mm.- Höjd: 50 mm.- Vikt: 830 g. Skötselråd för pastatallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Thomas - Clay Earth Djup Tallrik 23 cm

  thomas - clay earth djup tallrik 23 cm
  Med denna rustika tallrik i stengods skapar du en jordnära dukning i en handvändning. Stenen i kombination med mönstret ger ett jordnära uttryck och passar på de flesta bord. Skiftningarna i svart bidrar till ett handgjort utseende. Denna djupa tallrik är perfekt att servera soppor i eller varför inte dessert? Matcha med tallrikar i samma färg, eller bryt av med andra toner. Tallriken är diskmaskinssäker och går att använda i mikrovågsugn.
 • Loft by Rosenthal - Desserttallrik 22 cm Mångrå

  loft by rosenthal - desserttallrik 22 cm mångrå
  Från Loft by Rosenthal och deras serie Loft Colors kommer denna vackra desserttallrik. Passar som namnet säger perfekt till desserter, men också som förrättstallrik eller till kvällsmackan.Detta är en mycket rep- och slitstark serie där porslinet bränts i 1000 °C. Vid så hög temperatur mjuknar glasyren och dekorfärgen sjunker ner i den, vilket gör färg och glans oförstörbar. Porslinet har blivit noggrant testat vid Rosenthal Institute for material technology (IWT) i Tyskland.En mycket vacker och praktisk serie som tål att användas både till vardag och fest. Självklart trevligt att samla alla delar i serien, för en komplett dukning.
 • Villeroy & Boch - Lave beige Skål flat 28 cm

  villeroy & boch - lave beige skål flat 28 cm
  Lave beige Skål flat från Villeroy & Boch är en snygg skål med härligt växlande färger i en stilren och skandinavisk design. Villeroy & Boch Lave beige Skål flat har en yta i speciell glasyr som ger skålen en unik och handgjord look i växlande färger. Lave beige Skål flat från Villeroy & Boch kommer garanterat att förgylla dukningen med sin ovanliga form och stilfulla design. Använd Lave beige Skål flat som sopptallrik, fruktskål, dekorativ skål eller när det ska serveras härligt snacks och annat tillbehör. Komplettera gärna skålen med andra serviser från Villeroy & Boch Lave-kollektion. Likt andra serviser från Villeroy & Boch tål Lave beige Skål flat diskmaskin och i mikrovågsugn.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Djup Tallrik 24 Cm - Porslin Svart

  royal copenhagen black fluted mega djup tallrik 24 cm - porslin svart
  Den här populära djupa tallriken tillhör serien Black Fluted Mega från Royal Copenhagen, som är formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. Det är den dramatiska kontrasten mellan det vita porslinet och det svarta motivet som gör den unik – perfekt för en designälskare. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Gustavsberg - SÅLD Hagtorn Djupa Tallrikar 4 st

  gustavsberg - såld hagtorn djupa tallrikar 4 st
  4 st djupa tallrikar ur serien Hagtorn av Wilhelm Kåge. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Pillivuyt - Cecil Tallrik djup 26 cm

  pillivuyt - cecil tallrik djup 26 cm
  Djup tallrik från Pillivuyt som passar till soppan eller till glassen efter middagen. Porslinet tål både diskmaskin, mikrovågsugn och temperaturer mellan -30°C och +350°C. Ett porslin som passar både till fest och vardags med andra ord! I över tvåhundra år har Pillivuyt ägnat sig åt tillverkning av kvalitetsporslin och är idag en av världens äldsta och högst ansedda porslinstillverkare. Företaget grundades redan 1818 i det romantiskt kulinariska Frankrike.
 • Aida - Groovy Sopptallrik 23 cm Svart

  aida - groovy sopptallrik 23 cm svart
  Djup tallrik för soppa eller till frukostflingorna.Aidas serie Groovy har en modern och tidlös design med räfflade kanter. Hela serien är tillverkad i stengods, ett slittåligt material som klarar vardagsanvändning. Serien finns i olika färger och är fin att mixa. Godset tål att diskas i maskin, användas i mikrovågsugn och att ställa i frysen.
 • Carolina Gynning Deco Djup Tallrik Ø24,5 Cm - Benporslin

  carolina gynning deco djup tallrik ø24,5 cm - benporslin
  Djupa tallriken från Carolina Gynning har stilren design i benporslin med vackert mönster med guld detaljer perfekta för soppor eller grytor. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Indien. Formgivning av Carolina Gynning. Om djupa tallriken från Carolina Gynning- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Tillverkad i Indien.- Diameter: 245 mm. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch - Artesano Original Tallrik djup 25 cm

  villeroy & boch - artesano original tallrik djup 25 cm
  Serien Artesano är bevis på att saker kan göras annorlunda. Enkel men ändå inspirerande design och därmed spännande. Nytänkande, vilket innebär att det betonar personligheten i ditt kök perfekt, oavsett vilka av säsongens råvaror och drycker som serveras.
 • Aida Relief Djup Tallrik 22 Cm 4-pack - Porslin Vit

  aida relief djup tallrik 22 cm 4-pack - porslin vit
  Den djupa tallriken Relief från Aida är tillverkad i vitt porslin av hög kvalitet med en dekorativ kant. Den har ett tidlöst och diskret uttryck, och passar till alla typer av dukningar. Säljs i 4-pack. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • PotteryJo - Daisy Serveringsskål 35 cm Rose

  potteryjo - daisy serveringsskål 35 cm rose
  Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra serveringsskål ingår. Mycket passande att servera pastarätter i, och andra upplägg. Generös i sin storlek med 35 cm i diameter och en prydnad på ditt bord.Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.
 • Rörstrand - SÅLD Djup tallrik Orust

  rörstrand - såld djup tallrik orust
  1 st djuptallrik ur serien Orust för Rörstrand. Från tidigt 1900 tal.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.