Hemmässan
www.hemmassan.se

Djuptallrikar

Populärt inom djuptallrikar

 • Djuptallrik Hammershøi, Ø26 cm

  djuptallrik hammershøi, ø26 cm
  Den här vackra, djupa pastatallriken från Kählers Hammershøi-serie är ett elegant designbudskap på middagsbordet. Den fina djupa tallriken kan användas till goda pastarätter, en enkel och färgstark soppa eller andra gastronomiska mästerverk som förtj
 • Djuptallrik Hammershøi Poppy, Ø21 cm

  djuptallrik hammershøi poppy, ø21 cm
  Den djupa tallriken från Hammerhøi Poppy är utformad för att skapa en stilfull dukning med en kreativ och personlig touch. De vackra akvarellteckningarna av vallmor är handmålade av designern Rikke Jacobsen och har sedan överförts till porslinet. Ser
 • Djuptallrik Hammershøi, Ø21 cm

  djuptallrik hammershøi, ø21 cm
  Den eleganta Hammershøi-servisen har en klassisk look som kan användas som vardagsservis året runt, och du kan samla på delarna under hela ditt liv. Samtidigt är uttrycket så fint att servisen kan skapa elegans på vilket festbord som helst. Den här d
 • Djuptallrik GC, Ø19 cm

  djuptallrik gc, ø19 cm
  Använd den djupa tallriken till allt från frukost och förrätter till soppa och sallader. Den är även perfekt i matlagningen t.ex. när du ska panera fisk eller lägga avokado att mogna i fönsterkarmen. Grand Cru-seriens enkla och funktionella design sä

Fler tips på djuptallrikar

 • Arabia Paratiisi Tallrik Djup - Porslin Multi

  arabia paratiisi tallrik djup - porslin multi
  Djup Tallrik från Arabia. Den här tallriken kommer från den vackra och spännande serien Paratiisi som är designad av Birger Kaipiainen. Den kännetecknas av sitt detaljerade mönster och ljuvliga färger, och piffar upp vilken dukning som helst. Tallriken är fin i sig själv, eller kombinerad med andra produkter från Paratiisi-serien. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Boulogne sallads-/pastatallrik

  boulogne sallads-/pastatallrik
 • Bonna Luca Mosaic Djup Tallrik 28 Cm - Porslin Multi

  bonna luca mosaic djup tallrik 28 cm - porslin multi
  Djupa tallriken från Bonna har ett spännande utseende med ett djärvt mosaikmönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en slitstark design i porslin med en bred kant perfekt för vackra upplägg av maten. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Bonna- Från serien Luca Mosaic.- Gjord av porslin.- Djärvt mosaikmönster.- Slitstark design. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Modus Mixed Curved Small Skål 4 st

  modus mixed curved small skål 4 st
 • Raw Titanium Sopptallrik 19,4 cm Svart

  raw titanium sopptallrik 19,4 cm svart
 • Sancerre tallrik djup vit Ø 22 cm

  sancerre tallrik djup vit ø 22 cm
 • Djup Tallrik NaturVit 22 cm

  djup tallrik naturvit 22 cm
 • Potteryjo Daisy Soppskål 21 Cm 2-pack - Lergods Forest

  potteryjo daisy soppskål 21 cm 2-pack - lergods forest
  Soppskålen från Potteryjo har en vacker design i lergods med ett underbart Daisy relief-mönster perfekt för soppor eller grytor. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om soppskålen från Potteryjo- Vacker design.- Tillverkad av lergods.- Daisy relief-mönster.- Handgjord.- Diameter: 210 mm.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för soppskålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Tell Me More Taranto Sopptallrik 22 Cm - Stengods Sand

  tell me more taranto sopptallrik 22 cm - stengods sand
  Sopptallriken från Tell Me More är tillverkad av slitstarkt, sandfärgat stengods med en glaserad, levande yta. Den har ett unikt, inspirerande uttryck perfekt för att liva upp bordsdukningen. Varje produkt varierar i utseende tack vare den reaktiva glasyren och den höga temperaturen i tillverkningsprocessen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om sopptallriken från Tell Me More- Slitstarkt stengods med en unik, levande karaktär.- Glaserad yta.- Från kollektionen Taranto.- Storlek: Ø 22x6 cm.- Perfekt för soppor eller grytor.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för sopptallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Djup Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  rörstrand sundborn djup tallrik 21 cm - porslin vit
  Den vackra djupa tallriken Sundborn, formgiven av Pia Rönndahl kommer ifrån Rörstrand. Med sin enkla och klassiska design passar denna tallrik perfekt att duka med både till fest och till vardag. Kombinera gärna med fler artiklar ur serien Swedish Grace för en enhetlig bordsdukning. Tallriken finns i flera storlekar. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • DARIA Sopptallrik Svart 26 cm 2-pack

  daria sopptallrik svart 26 cm 2-pack
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm - Porslin Opal Green

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm - porslin opal green
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Lace Djup Tallrik 21 Cm - Porslin Vit

  royal copenhagen black lace djup tallrik 21 cm - porslin vit
  Djupa tallriken från Royal Copenhagen har en klassisk design med en räfflad yta och ett elegant, svart mönster längs kanten. Den är tillverkad av tåligt porslin perfekt både till vardags och finare tillfällen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Royal Copenhagen- Klassisk design.- Elegant mönster längs kanten.- Räfflad yta.- Tillverkad av porslin.- Den här djupa tallriken är en del av Royal Copenhagens kollektion Black Lace. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Djup Tallrik Olivgrön Ø14,5 cm

  djup tallrik olivgrön ø14,5 cm
 • Poppi Sopptallrik/Pastatallrik Ø20 cm Porslin

  poppi sopptallrik/pastatallrik ø20 cm porslin
 • Boulogne sallads-/pastatallrik

  boulogne sallads-/pastatallrik
 • Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 Cm Midnatt (Mörkblå) - Porslin Midnatt (Mörkblå)

  rörstrand swedish grace djup tallrik 25 cm midnatt (mörkblå) - porslin midnatt (mörkblå)
  Djupa tallriken från Rörstrand har tidlös, elegant look i porslin med vackra detaljer runt om perfekta för soppor eller grytor och för servering av pasta, exempelvis. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Rörstrand- Gjord av porslin.- Från serien Swedish Grace.- Formgivare är Louise Adelborg.- Finns även som mugg.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Djupa tallriken kommer i olika storlekar.- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för djupa tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Merci Extra Djup Tallrik N°5 Vit

  merci extra djup tallrik n°5 vit
 • Villeroy & Boch French Garden Vienne Djup Tallrik 23 Cm - Porslin Grön

  villeroy & boch french garden vienne djup tallrik 23 cm - porslin grön
  Elegant formgiven djup tallrik med en prydlig handmålad grön och gul kant. Det fina mönstret frambringar glädje och passar perfekt att duka fram utomhus en härlig sommardag. Lägg gärna till fler tillbehör från Villeroy & Boch för en komplett dukning. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Mumin ABC Djup tallrik Ø 15 cm Turkos

  mumin abc djup tallrik ø 15 cm turkos
 • Potteryjo Daga Sopptallrik 2-pack 23,5 Cm - Stengods Oat

  potteryjo daga sopptallrik 2-pack 23,5 cm - stengods oat
  Sopptallriken från PotteryJo har ett enkelt, stilrent utseende med en mångsidig design för alla hem och stilar. Den är tillverkad av återvunnet, handgjort stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark glasering för vardaglig användning. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Tillverkad i Portugal. Om sopptallriken från PotteryJo- Gjord av stengods.- Mångsidig design.- Enkelt, stilrent utseende.- Sopptallriken finns i olika färger.- Passar bra med Daria & Daisy kollektion.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för sopptallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Djup Tallrik 28 Cm - Keramik Stone

  heirol nosse ceramics smooth djup tallrik 28 cm - keramik stone
  Djupa tallriken från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om djupa tallriken från Heirol- Den här djupa tallriken är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för djupa tallriken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Twist White Djup Tallrik 24 Cm - Porslin Vit

  villeroy & boch twist white djup tallrik 24 cm - porslin vit
  En djup tallrik som tillhör serien Twist White från Villeroy & Boch. Serien kännetecknas av sina rundade former och krispigt vita glasyr som passar perfekt till alla tillfällen. Är tillverkad i premiumporslin och tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Degustation Djup tallrik Liten Rund 21,3 cm Mörkblå/Rost

  degustation djup tallrik liten rund 21,3 cm mörkblå/rost
 • Pure Salladstallrik 23,5 cm Grön

  pure salladstallrik 23,5 cm grön
 • Rörstrand Ostindia Djup Tallrik 22 Cm - Porslin Blå

  rörstrand ostindia djup tallrik 22 cm - porslin blå
  Den populära djupa tallriken Ostindia kommer ifrån Rörstrand. Ostindias klassiska och tidlösa design är ett säkert val till alla typer av dukningar, vid såväl stora som små tillfällen. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Cajole Djup tallrik 18,5 cm 4-pack Grön

  cajole djup tallrik 18,5 cm 4-pack grön
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Djup Tallrik Ivory Gold 24 Cm - Keramik Beige

  heirol nosse ceramics edge djup tallrik ivory gold 24 cm - keramik beige
  Nosse Ceramics Edge Djup Tallrik Ivory Gold, 24 Cm från Heirol. Djupa tallrikar Beige Keramik. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Signature Tallrik Deep Teal 22 cm

  signature tallrik deep teal 22 cm
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 33 Cm - Porslin Soft Shell

  rosenthal junto djup tallrik 33 cm - porslin soft shell
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med en slät yta som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Harmonisk, slät yta. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Cajole Djup tallrik 18,5 cm 4-pack Grå

  cajole djup tallrik 18,5 cm 4-pack grå
 • Thomas Nature Skål 15 cm Sand

  thomas nature skål 15 cm sand
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Djup Tallrik 24 Cm - Porslin Vit

  royal copenhagen white fluted half lace djup tallrik 24 cm - porslin vit
  Djupa tallriken från Royal Copenhagen har en vacker, tidlös design med en bländande, vit färg och en handgjord glasering. Den är tillverkad av porslin med en dekorativ kant med en romantisk känsla för att addera en extra dimension till designen. Om djupa tallriken från Royal Copenhagen- Från kollektionen White Fluted.- Tillverkad av porslin.- Vacker, tidlös design.- Handgjord glasering.- Bländande, vit färg.- Mönstrad kant med en romantisk känsla. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Toy's Delight Djup Tallrik 26 Ø - Porslin Vit

  villeroy & boch toy's delight djup tallrik 26 ø - porslin vit
  Djupa tallriken från Villeroy & Boch har en vacker, nostalgisk design i premium porslin perfekt till jul och för middagsbjudningar. Den har stilrena, genomtänkta detaljer perfekta för att skapa en mysig stämning i jultider. Tål diskmaskin. Om djupa tallriken från Villeroy & Boch- Högkvalitativ djup tallrik.- Tillverkad av premium porslin.- Finns även som skål.- Vacker design.- Bredd: 260 mm.- Höjd: 48 mm.- Längd: 260 mm.- Den här djupa tallriken är en del av Villeroy & Bochs kollektion Toy's Delight.- Tillverkad i Indien Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Djup Skål 23 Cm - Porslin Vit

  rörstrand pli blanc djup skål 23 cm - porslin vit
  Den djupa skålen från Rörstrand har en fashionabel design i vitt porslin med eleganta detaljer. Den djupa skålen har ett tidlöst utseende perfekt både för vardags- och festtillfällen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Färg & Blanch. Om den djupa skålen från Rörstrand- Ny kollektion.- Inspirerad av textiler.- Den här den djupa skålen är en del av Rörstrands kollektion Pli Blanc. Skötselråd för den djupa skålen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Newmoon Djup Skål 29 Cm - Porslin Beige

  villeroy & boch newmoon djup skål 29 cm - porslin beige
  Den djupa skålen från Villeroy & Boch har ett matt utseende med en trendig, beige färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Den är tillverkad av tåligt porslin för vardaglig användning med en form perfekt för både varma och kalla serveringar. Om den djupa skålen från Villeroy & Boch- Tillverkad av porslin.- Från serien NewMoon.- Matt utseende.- Trendig, beige färg. Skötselråd för den djupa skålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Pastaskål Ø20 cm Stengods Svart/Grön

  pastaskål ø20 cm stengods svart/grön
 • Soppskål Ø18 cm Stengods Grå/Grå

  soppskål ø18 cm stengods grå/grå
 • DAISY Soppskål Cement 21 cm 2-pack

  daisy soppskål cement 21 cm 2-pack
 • Mateus Bubbles Sopptallrik 25 Cm - Keramik Vit

  mateus bubbles sopptallrik 25 cm - keramik vit
  Som alla produkter från Mateus är även denna vackra sopptallrik från serien Bubbles handtillverkad. Därav kan det förekomma skiftningar i färgen, vilket gör att varje sopptallrik är unik. Mixa gärna med fler tallrikar från Mateus i olika kulörer och storlekar, för att skapa en vacker helhet.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Cookplay Naoto Djup Tallrik 20x23 Cm - Porslin Mörkgrå

  cookplay naoto djup tallrik 20x23 cm - porslin mörkgrå
  Djupa tallriken från Cookplay har ett avslappnat utseende med mjuka, balanserade former med en hög kant perfekt för det moderna hemmet. Den är tillverkad av starkt porslin i två olika färger att välja mellan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Perfekt för avslappnade måltider. Om djupa tallriken från Cookplay- Avslappnat utseende.- Mjuka, balanserade former.- Hög kant.- Gjord av porslin.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Naoto. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Aida Raw Djup Tallrik 19,4 Cm - Stengods Northern Green

  aida raw djup tallrik 19,4 cm - stengods northern green
  Djup tallrik från Aida med en handgjord design med en rå, skandinavisk känsla som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Djupa tallriken har en hög kant perfekt för soppor eller grytor. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om djupa tallriken från Aida- Tillverkad av stengods.- Handgjord design.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Den här djupa tallriken är en del av Aidas kollektion Raw.- Reptålig finish. Skötselråd för djupa tallriken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Djup Tallrik 22 Cm Pearl Grey - Porslin Grå

  rosenthal junto djup tallrik 22 cm pearl grey - porslin grå
  Djupa tallriken från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om djupa tallriken från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för att servera både middag och frukost.- Djupa tallriken finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster.- 22 cm Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Djup Tallrik 24 Cm - Benporslin Vit

  villeroy & boch gray pearl djup tallrik 24 cm - benporslin vit
  Gray Pearl Djup tallrik från Villeroy & Boch. Det här är en vit tallrik med eleganta gråa detaljer. De harmoniska färgerna gör att den passar in bland många olika dukningar. Är tillverkad av hållbart benporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Colormix Djup tallrik Ø23 cm Vit

  colormix djup tallrik ø23 cm vit
 • Mateus Bubbles Sopptallrik 25 Cm - Keramik Ljusblå

  mateus bubbles sopptallrik 25 cm - keramik ljusblå
  Som alla produkter från Mateus är även denna vackra sopptallrik från serien Bubbles handtillverkad. Därav kan det förekomma skiftningar i färgen, vilket gör att varje sopptallrik är unik. Mixa gärna med fler tallrikar från Mateus i olika kulörer och storlekar, för att skapa en vacker helhet.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Djup Tallrik 17cm - Vit

  royal copenhagen white fluted djup tallrik 17cm - vit
  White Fluted passar utmärkt i det moderna hemmet. En vardagsservis för den som vill ha det ”lilla extra” utan att kompromissa med kvaliteten eller designen. Tallriken är väldigt elegant men behåller enkelheten som ger dig fördelen att blanda med andra mönster och färger. Kan maskindiskas. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Versace Medusa Rhapsody Djup Tallrik 22 Cm - Porslin Gul

  versace medusa rhapsody djup tallrik 22 cm - porslin gul
  Djup tallrik från Versace med en lyxig design med en barockinspirerad stil med ett vackert, gyllene blomstermotiv. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin för att hålla i generationer. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om djupa tallriken från Versace- Tillverkad av porslin.- Lyxig design.- Vackert blomstermotiv med gyllene toner.- Barockinspirerad stil.- Från serien Medusa Rhapsody. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Djup Tallrik Ø21 Cm - Porslin Vit

  royal copenhagen white fluted half lace djup tallrik ø21 cm - porslin vit
  Djupa tallriken från Royal Copenhagen har en klassisk design i porslin med en handglaserad finish och en spetsprydd kant som aldrig går ur tiden. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Arnold Krog. Om djupa tallriken från Royal Copenhagen- Från serien White Fluted Half Lace.- Tillverkad av porslin.- Spetsprydd kant.- Handglaserad.- Diameter: 210 mm.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Skötselråd för djupa tallriken- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Ernst Djup Tallrik 22 Cm - Stengods Vit

  ernst djup tallrik 22 cm - stengods vit
  Djupa tallriken från Ernst Kirchsteiger är tillverkad av stengods med en vacker, rustik struktur. Den har en generös storlek perfekt för servering av pasta, exempelvis. Om djupa tallriken från Ernst Kirchsteiger- Djupa tallriken kommer i olika färger.- Kombinera djupa tallriken med muggar från Ernst Kirchsteiger. Skötselråd för djupa tallriken- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Djup Tallrik Vit prick

  djup tallrik vit prick
 • Wik & Walsøe Julemorgen Story Djupa Tallrikar 16 Cm 2-pack - Benporslin Vit

  wik & walsøe julemorgen story djupa tallrikar 16 cm 2-pack - benporslin vit
  Djupa tallrikar från Wik & Walsøe med en modern design med ett nostalgiskt julmotiv för att skapa en mysig atmosfär. De är tillverkade av vitt, slitstarkt benporslin för att hålla i generationer. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om djupa tallrikarna från Wik & Walsøe- Tillverkade av benporslin.- Säljs i 2-pack.- Nostalgiskt julmotiv.- Modern design.- Från serien Julemorgen. Skötselråd för djupa tallrikarna- Tål diskmaskin. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.