Hemmässan
www.hemmassan.se

Trädgårdsbord

Trädgårdsbord är centrala möbler i utomhusmiljöer, som erbjuder en plats för avkoppling, måltider och samvaro. De förvandlar enkel utrymme till en inbjudande oas, kombinerar funktionalitet med estetik och förhöjer trädgårdens atmosfär.

Populärt inom trädgårdsbord

 • Fiam Aria Bord 80x160 Cm - Aluminium Cappuccino

  fiam aria bord 80x160 cm - aluminium cappuccino
  Bordet från Fiam har en enkel, stilren design som harmoniserar med omgivningen. Det är tillverkat av aluminium med en stabil konstruktion perfekt för utomhusbruk. Kombinera bordet med Mya stolar från Fiam. Om bordet från Fiam- Kombinera bordet med Mya stolar från Fiam.- Produkten tål utomhusmiljö.- Bredd: 800 mm.- Höjd: 730 mm.- Längd: 1600 mm. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Tablo Bord - Aluminium Desert

  fatboy toní tablo bord - aluminium desert
  Toní Tablo Bord är designat av Toní i ett samarbete med Erik Stehmann för Fatboy. Ett rejält trädgårdsbord som är snyggt, rymligt, tåligt och praktiskt.Här får man plats med många. Komplettera gärna med stolar i samma serie.Bra att veta om Toní Tablo Bord: Lätt Bordsskivan har ett hål som på dagen kan användas till parasoll och på kvällen användas som ljusstake Ytan är resistent mot UV-strålar samt väder och vind Har ben som går att höja och sänka Finns i flera färger För rengöring använd en trasa och vatten men inga medel som innehåller kemikalier Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Bord i rostfritt stål och teak Lyfco Boston

  bord i rostfritt stål och teak lyfco boston
  Bord i rostfritt stål och premiumteak 180x100cm bord i snygg design med teak av mycket hög kvalitet. Ram av SS#304 rostfritt stål, vilket borgar för lång livslängd. Teaken i detta bord är av premiumkvalitet. Det innebär att endast de bästa och hårdaste delarna av teaken har använts vid tillverkningen. Bordets mått är 180x100cm och 75cm högt. Bordet kan användas både inomhus och utomhus. Teaken med detta utseende är vanligtvis behandlad för att komma till rätt. Men då kvalitén är så hög i detta bord, behövs ingen förstärkning av de naturliga materialet och bordet är därför helt obehandlat. Det går att behandla bordet med olja eller vattenlösning, men då kvalitén på träet i är i naturlig i toppkvalitet rekommenderar vi inte det. Handbyggt bord Bordet är handbyggt med hög skicklighet och sandpapprat för hand för att få den mjuka lena ytan. Inga skruvar är synliga. Träslaget är teak (SVLK certifierat). Självklart har vi på outl1.se besökt och inspekterat fabriken. Minimal montering Den enda montering som krävs är 8 bultar för att fästa benen.
 • VENTURE DESIGN Runt Copacabana Trädgårdsbord - Grått Glas och Vitt Alu

  venture design runt copacabana trädgårdsbord - grått glas och vitt alu

Fler tips på trädgårdsbord

 • LAFORMA Runt Tella Trädgårdsbord - Vit och Svart Keramik och Stål

  laforma runt tella trädgårdsbord - vit och svart keramik och stål
 • Brafab Nox Bordsskiva 90x158 Cm - Laminat Betong

  brafab nox bordsskiva 90x158 cm - laminat betong
  Bordsskivan från Brafab har ett elegant mönster i laminat med två fina färger att välja mellan. Kombinera bordsskivan med Nox bordsstativ från Brafab. Om bordsskivan från Brafab- Höjd: 80 mm.- Bredd: 900 mm.- Längd: 1580 mm. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • New Works May Table 170x85 Outdoor Steel Light Grey - Stål Ljusgrå

  new works may table 170x85 outdoor steel light grey - stål ljusgrå
  Bordet från New Works är perfekt för utomhusbruk och har en slitstark design i pulverlackerat stål med en monokrom färg och subtila detaljer. Det har en robust ram med en lätt bordsskiva med kurvade kanter och ett avlångt hål i mitten för avrinning av vatten. Formgivning av Hannes & Fritz. Originaldesign från år 2023. Om bordet från New Works- Finns även som en mindre storlek.- För inomhus- och utomhusbruk.- Bord i pulverlackerat stål.- Kombinera bordet med en May stol från New Works.- Formgivning av Hannes & Fritz.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Tablo Bord - Aluminium Mist Green

  fatboy toní tablo bord - aluminium mist green
  Toní Tablo Bord är designat av Toní i ett samarbete med Erik Stehmann för Fatboy. Ett rejält trädgårdsbord som är snyggt, rymligt, tåligt och praktiskt.Här får man plats med många. Komplettera gärna med stolar i samma serie.Bra att veta om Toní Tablo Bord: Lätt Bordsskivan har ett hål som på dagen kan användas till parasoll och på kvällen användas som ljusstake Ytan är resistent mot UV-strålar samt väder och vind Har ben som går att höja och sänka Finns i flera färger För rengöring använd en trasa och vatten men inga medel som innehåller kemikalier Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Circum Bord 74 Cm /bambu - Stål Svart

  houe circum bord 74 cm /bambu - stål svart
  Circum är ett nätt cafébord för utomhusbruk som är designat av Henrik Pedersen för Houe. Utebordet har en konstruktion som består av svarta, pulverlackerade stålrör och en rund bordsskiva av bambu. Circum passar utmärkt ute på den lilla balkongen, i trädgården eller på en trevlig uteserving. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Bord Ø117 Cm Cotton White - Stål Vit

  fermob bistro bord ø117 cm cotton white - stål vit
  Bistro bord från Fermob. Ett snyggt och enkelt bord tillverkat i lackat stål och bordet har en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Bordet passar utmärkt på balkongen, altanen eller i trädgården. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Oron Bord Laminat S 100x150 Cm Ciment / - Aluminium Sable

  lafuma oron bord laminat s 100x150 cm ciment / - aluminium sable
  Bordet från Lafuma har en tidlös, mångsidig design med material av hög kvalitet perfekt för utomhusbruk och en lätt, rostbeständig stomme i aluminium. Det har en bordsskiva i olika utföranden. Kombinera bordet med stilrena Oron stolar för en exklusiv känsla utomhus. Tillverkat i Frankrike. Om bordet från Lafuma- Finns i flera modeller.- Tillverkat i Frankrike.- Välj mellan olika storlekar.- För utomhusbruk.- Finns med bordsskiva i aluminium eller laminat.- Oron matbord i storlek M och L är förlängningsbara. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Paola Trädgårdsbord - Naturlig Rotting, Glas och Svart Stål

  venture design paola trädgårdsbord - naturlig rotting, glas och svart stål
 • Fermob Luxembourg Bord 165x100 Cm - Aluminium Cactus

  fermob luxembourg bord 165x100 cm - aluminium cactus
  Luxembourg bord från Fermob. En stadigt och enkelt trädgårdsbord i fin färg som blir en passande detalj på altanen, uteplatsen eller på gräset. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Tella Trädgårdsbord - Svart Terrazzo och Stål

  laforma tella trädgårdsbord - svart terrazzo och stål
 • Fermob Caractere Bord 190x90 Cm Rosemary - Lackerat Stål Rosmarin

  fermob caractere bord 190x90 cm rosemary - lackerat stål rosmarin
  Caractere bord från Fermob är ett generöst bord som rymmer upp till 8-10 personer med gott om plats för benen. Trots storleken är det förvånansvärt lätt tack vare underredet i aluminium. Det går lätt att fälla ihop och bordsskivan som är tillverkad i stål är behandlad på ett speciellt sätt som gör den extra slit och vädertålig. Så ett perfekt bord att ha på altanen eller för att bära ut på gräsmattan när det är fest. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Cane Trädgårdsbord, Runt - Naturlig Bambu

  venture design cane trädgårdsbord, runt - naturlig bambu
 • LAFORMA Zaltana trädgårdsbord, med tilläggsplatta - svart aluminium

  laforma zaltana trädgårdsbord, med tilläggsplatta - svart aluminium
 • LAFORMA Runt Shanelle Trädgårdsbord - Vit Terrazzo och Stål

  laforma runt shanelle trädgårdsbord - vit terrazzo och stål
 • Fermob So'o Bord Ø117 Cm Nutmeg - Stål Muskot

  fermob so'o bord ø117 cm nutmeg - stål muskot
  Bordet från Fermob är tillverkat av stål med ett stilrent, enkelt uttryck perfekt för uteplatsen eller terrassen. Det har en stabil, nätt konstruktion med neutrala färger som harmoniserar med omgivningen. Kombinera bordet med nätta stolar för utomhusbruk från Fermob. Om bordet från Fermob- Finns i flera färger.- Tillverkat i Frankrike.- För utomhusbruk.- Höjd: 750 mm.- Diameter: 1170 mm. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Nox Bordsstativ 90x158 Cm - Aluminium Antracit

  brafab nox bordsstativ 90x158 cm - aluminium antracit
  Bordsstativet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en högkvalitativ stomme i aluminium med justerbara fötter. Kombinera bordsstativet med en Nox bordsskiva från Brafab. Om bordsstativet från Brafab- Premiumkvalitet i aluminium.- Bordsstativet finns i 2 olika storlekar.- Bordsstativet finns i 2 olika färger.- Perfekt för utomhusbruk. Skötselråd för bordsstativet- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bord 143x80 Cedar Green - Aluminium Grön

  fermob luxembourg bord 143x80 cedar green - aluminium grön
  Luxembourg bord från Fermob. En stadigt och enkelt trädgårdsbord i fin färg som blir en passande detalj på altanen, uteplatsen eller på gräset. Det kompakta bordet Luxembourg 143x80 cm har ett parasollhål i mitten. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Bistro Bord Ø117 Cm Antracit - Stål Grå

  fermob bistro bord ø117 cm antracit - stål grå
  Bistro bord från Fermob. Ett snyggt och enkelt bord tillverkat i lackat stål och bordet har en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Bordet passar utmärkt på balkongen, altanen eller i trädgården. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Runt Volta Trädgårdsbord - Glas och Grå Alu

  venture design runt volta trädgårdsbord - glas och grå alu
 • KARE DESIGN Multifunctional Coffee Table Holiday Black

  kare design multifunctional coffee table holiday black
 • Hillerstorp Bullerö Bord 90x200 Cm - Massiv Furu Vit

  hillerstorp bullerö bord 90x200 cm - massiv furu vit
  Bordet från Hillerstorp är perfekt för trädgården och har en skandinavisk, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä. Det är tillverkat av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Om bordet från Hillerstorp- Svenskt hantverk med skandinavisk design.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierat.- Längd: 2000 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 720 mm.- Kombinera bordet med Bullerö positionsstolar från Hillerstorp.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för bordet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Four Bord 90x270 Cm Utomhus - Aluminium Svart

  houe four bord 90x270 cm utomhus - aluminium svart
  Bordet från Houe har en klassisk design i aluminium med fyra ben och en bordsskiva med lameller. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Formgiven av Henrik Pedersen. Om bordet från Houe- Klassisk design.- Tillverkat av pulverlackerad aluminium.- Fyra ben.- Kombinera bordet med en stol från Houe.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 740 mm.- Längd: 2700 mm.- Perfekt för utomhusbruk. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Zaltana trädgårdsbord, med tilläggsplatta - vit aluminium

  laforma zaltana trädgårdsbord, med tilläggsplatta - vit aluminium
 • Förlängningsbart teakbord Lyfco Fårösund

  förlängningsbart teakbord lyfco fårösund
  Förlängningsbart matbord 200-300cm teak Stort förlängningsbart matbord 200-300cm i teak. Teaken i detta bord är i standardkvalitet, dvs den kvalitet som används i nästan alla bättre utemöbler i teak på marknaden Bordet är behandlat med en vattenbaserad finish. Detta bord har två förlängningsdelar, på 50cm per styck. Bordsskivorna är placerade inuti bordet, och fälls fram på några sekunder vid behov. Teakbordet är 200-300cm långt och bredden är 100cm. Höjd 75cm. Handbyggt bord Bordet är handbyggt med hög skicklighet och sandpapprade för hand för att få den mjuka lena ytan. Inga skruvar är synliga. Träslaget är teak (SVLK certifierat med FLEGT licens). Vi köper in dessa bord direkt utan mellanhänder från ett litet familjeföretag på Java i Indonesien som tillverkar möblerna med mångårig erfarenhet och stor yrkesstolthet. Självklart har vi på outl1.se besökt och inspekterat fabriken. Enkel montering Den enda montering som krävs är att montera bordsbenen med medföljande bultar.
 • Fermob Luxembourg Bord 143x80 Cotton White - Aluminium Vit

  fermob luxembourg bord 143x80 cotton white - aluminium vit
  Luxembourg bord från Fermob. En stadigt och enkelt trädgårdsbord i fin färg som blir en passande detalj på altanen, uteplatsen eller på gräset. Det kompakta bordet Luxembourg 143x80 cm har ett parasollhål i mitten. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Oron Bord S 100x150 Cm - Aluminium Titan

  lafuma oron bord s 100x150 cm - aluminium titan
  Bordet från Lafuma har en tidlös, mångsidig design med material av hög kvalitet perfekt för utomhusbruk och en lätt, rostbeständig stomme i aluminium. Det har en bordsskiva i olika utföranden. Kombinera bordet med stilrena Oron stolar för en exklusiv känsla utomhus. Tillverkat i Frankrike. Om bordet från Lafuma- Finns i flera modeller.- Tillverkat i Frankrike.- Välj mellan olika storlekar.- För utomhusbruk.- Finns med bordsskiva i aluminium eller laminat.- Oron matbord i storlek M och L är förlängningsbara. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Rektangulärt Padova Trädgårdsbord - Glas och Svart Alu

  venture design rektangulärt padova trädgårdsbord - glas och svart alu
 • Lafuma Oron Bord Laminat S 100x150 Cm - Aluminium Sable

  lafuma oron bord laminat s 100x150 cm - aluminium sable
  Bordet från Lafuma har en tidlös, mångsidig design med material av hög kvalitet perfekt för utomhusbruk och en lätt, rostbeständig stomme i aluminium. Det har en bordsskiva i olika utföranden. Kombinera bordet med stilrena Oron stolar för en exklusiv känsla utomhus. Tillverkat i Frankrike. Om bordet från Lafuma- Finns i flera modeller.- Tillverkat i Frankrike.- Välj mellan olika storlekar.- För utomhusbruk.- Finns med bordsskiva i aluminium eller laminat.- Oron matbord i storlek M och L är förlängningsbara. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Rektangulärt Bois Trädgårdsbord - Naturligt Akaciaträ och Vit Alu

  venture design rektangulärt bois trädgårdsbord - naturligt akaciaträ och vit alu
 • Fermob Bistro Bord 117x77 Cm - Stål Antracit

  fermob bistro bord 117x77 cm - stål antracit
  Bistro bord från Fermob. Ett vackert och enkelt fällbord tillverkat i lackat stål och har en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Bordet passar utmärkt på balkongen, altanen eller i trädgården. Bordet har plats för 4 stolar och en på varje kant, sammanlagt 6 stolar. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Caractere Bord 190x90 Cm - Lackerat Stål Cedar Green

  fermob caractere bord 190x90 cm - lackerat stål cedar green
  Caractere bord från Fermob är ett generöst bord som rymmer upp till 8-10 personer med gott om plats för benen. Trots storleken är det förvånansvärt lätt tack vare underredet i aluminium. Det går lätt att fälla ihop och bordsskivan som är tillverkad i stål är behandlad på ett speciellt sätt som gör den extra slit och vädertålig. Så ett perfekt bord att ha på altanen eller för att bära ut på gräsmattan när det är fest. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fdb Møbler M3 Sammen Matbord Utomhus 104.5 Cm - Massiv Teak

  fdb møbler m3 sammen matbord utomhus 104.5 cm - massiv teak
  Matbordet från FDB möbler är tillverkat av massiv teak med en naturlig finish. Det har en vacker bordsskiva med lätt rundade hörn. Matbordet har en vacker, dansk design med en traditionell look och en hög kvalitet som bara blir vackrare med åren och ett klassiskt uttryck perfekt för uteplatsen eller terrassen. Förläng bordet eller sätt ihop flera till ett långbord med M4/M5 iläggsskivor från FDB möbler. Kombinera matbordet med stolar från kollektionen för ett exklusivt intryck. Om matbordet från FDB möbler- Tillverkat av teak.- FSC-certifierat material.- Gedigen, hållbar kvalitet.- Oljad finish.- Kombinera matbordet med stolar från kollektionen för ett exklusivt intryck.- Kombinera matbordet med M1 Sammen stolar från FDB möbler.- Finns i flera längder.- Det här matbordet är en del av FDB möblers kollektion Sammen Outdoor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Utomhusmöbel.- 2 års garanti.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 755 mm.- Formgivning av Thomas E. Alken. Skötselråd för matbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant.- Regelbunden oljning rekommenderas.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Way trädgårdsbord - svart aluminium

  venture design way trädgårdsbord - svart aluminium
 • VENTURE DESIGN Lina trädgårdsbord - rosa stål

  venture design lina trädgårdsbord - rosa stål
 • New Works May Table 85x85 Outdoor Steel Dark Green - Stål Mörkgrön

  new works may table 85x85 outdoor steel dark green - stål mörkgrön
  Bordet från New Works är perfekt för utomhusbruk och har en slitstark design i pulverlackerat stål med en monokrom färg och subtila detaljer. Det har en robust ram med en lätt bordsskiva med kurvade kanter och ett avlångt hål i mitten för avrinning av vatten. Formgivning av Hannes & Fritz. Originaldesign från år 2023. Om bordet från New Works- Finns även som en större storlek.- För inomhus- och utomhusbruk.- Bord i pulverlackerat stål.- Formgivning av Hannes & Fritz.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för bordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Runt Volta Trädgårdsbord - Glas och Vit Alu

  venture design runt volta trädgårdsbord - glas och vit alu
 • Fermob Caractere Bord 128 Cm - Lackerat Stål Clay Grey

  fermob caractere bord 128 cm - lackerat stål clay grey
  Caractere bord från Fermob. Här har vi ett nytt och smidigt bord för utomhusbruk! Med en smidig mekanism så kan du enkelt fälla ihop bordet för enkel förvaring eller transportering. Du kan smidigt sätta upp en perfekt liten sittplats vid stranden, i trädgården eller vid kampingplatsen! Bordet är tillverkat av stålplåt med en aluminium ram. Har ett lager av skyddande behandling mot fukt och kyla samt anti-UV pulver i lacken som gör att bordet är extra tåligt för utomhusbruk! Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Zaltana trädgårdsbord, med tilläggsplatta - brun aluminium

  laforma zaltana trädgårdsbord, med tilläggsplatta - brun aluminium
 • VENTURE DESIGN Plankton Trädgårdsbord - Brunt Akaciaträ

  venture design plankton trädgårdsbord - brunt akaciaträ
 • VENTURE DESIGN Lina trädgårdsbord - svart stål

  venture design lina trädgårdsbord - svart stål
 • Brafab Nox Bordsstativ 90x158 Cm - Aluminium Dusty Green

  brafab nox bordsstativ 90x158 cm - aluminium dusty green
  Bordsstativet från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har en högkvalitativ stomme i aluminium med justerbara fötter. Kombinera bordsstativet med en Nox bordsskiva från Brafab. Om bordsstativet från Brafab- Premiumkvalitet i aluminium.- Bordsstativet finns i 2 olika storlekar.- Bordsstativet finns i 2 olika färger.- Perfekt för utomhusbruk. Skötselråd för bordsstativet- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Vikelund Trädgårdsbord - Glas, Grå Polyrotting och Alu

  venture design vikelund trädgårdsbord - glas, grå polyrotting och alu
 • Fermob Bistro Bord 117x77 Cm - Stål Honey Matt

  fermob bistro bord 117x77 cm - stål honey matt
  Bistro bord från Fermob. Ett vackert och enkelt fällbord tillverkat i lackat stål och har en UV-beständig yta för att inte blekna i solen. Bordet passar utmärkt på balkongen, altanen eller i trädgården. Bordet har plats för 4 stolar och en på varje kant, sammanlagt 6 stolar. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Matbord Club Ø 130x76 cm Svart

  matbord club ø 130x76 cm svart
 • Cane-line On The Move Sidobord Small Taupe - Aluminium Brun

  cane-line on the move sidobord small taupe - aluminium brun
  On The Move Sidobord från Cane-Line är designat av Strand+Hvass och vann priset Interior Innovation 2012. Det är ett praktiskt bord som finns i flera olika kulörer och tre storlekar. On The Move är mycket lätt, tillverkat i vädertålig aluminium som kan stå ute året runt, och utrustat med ett handtag vilket gör att det är lätt att flytta med sig. Bordsskivan går att lyfta loss från ställningen och kan då användas som bricka. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • KARE DESIGN Multifunctional Coffee Table Happy Day

  kare design multifunctional coffee table happy day
 • Ethnicraft Circle Matbord Outdoor Ø136 Cm - Teak

  ethnicraft circle matbord outdoor ø136 cm - teak
  Matbordet från Ethnicraft har en tidlös, enkel design i klassisk, massiv teak perfekt för varma sommarkvällar. Det har en robust, rund konstruktion. Formgivning av Alain Van Havre. Om matbordet från Ethnicraft- Hållbart, naturligt material.- Kombinera matbordet med eleganta stolar från Ethnicraft.- Matbordet finns i olika storlekar.- Formgivning av Alain Van Havre.- Höjd: 760 mm.- Vikt: 45 kg. Skötselråd för matbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Lyon Matbord 152-210x92 / - Teak Khaki

  brafab lyon matbord 152-210x92 / - teak khaki
  Lyon Matbord 152-210x92, Teak/khaki från Brafab. Utebord & Trädgårdsbord Khaki Teak. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bord 207x100 - Aluminium Clay Grey

  fermob luxembourg bord 207x100 - aluminium clay grey
  Luxembourg bord från Fermob. Ett generöst och rymligt bord för 8-10 personer. Bordet är tillverkat i aluminium vilket gör det förvånansvärt lätt. Det gör det extra lätt att flytta ut det i trädgården det när det är dags för sommarfesten, studenten eller födelsedagskalaset. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Hay Weekday Bord 66x180 Cm Natur - Furu Natural

  hay weekday bord 66x180 cm natur - furu natural
  Bordet från Hay har en robust, massiv design med enkla linjer och mjukt rundade former. Det har en hållbar, stadig konstruktion i massiv furu som bara blir vackrare med åren med en vädertålig ytbehandling för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Går att använda både inom- och utomhus. Kombinera bordet med en Weekday bänk från Hay. Formgivning av Hannes & Fritz. Originaldesign från år 2023. Om bordet från Hay- Formgivare är Hannes & Fritz.- Formgivningsår: 2023.- Tillverkat av massiv furu.- Smart, fällbar konstruktion.- Kombinera bordet med en Weekday bänk från Hay.- Det här bordet är en del av Hays kollektion Weekday.- Certifiering: FSC™.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fermob Caractere Bord 190x90 Cm Anthracite - Lackerat Stål Antracit

  fermob caractere bord 190x90 cm anthracite - lackerat stål antracit
  Caractere bord från Fermob är ett generöst bord som rymmer upp till 8-10 personer med gott om plats för benen. Trots storleken är det förvånansvärt lätt tack vare underredet i aluminium. Det går lätt att fälla ihop och bordsskivan som är tillverkad i stål är behandlad på ett speciellt sätt som gör den extra slit och vädertålig. Så ett perfekt bord att ha på altanen eller för att bära ut på gräsmattan när det är fest. Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.