Hemmässan
www.hemmassan.se

Trädgårdsmöbler

Här kan du hitta ett urval av fina trädgårdsmöbler online. Hämta inspiration och se dagens priser på möblerna till trädgården.

Möbler: Trädgårdsbord | Trädgårdsstolar | Parasoll | Loungemöbler

Populärt inom trädgårdsmöbler

 • Stort premiumparasoll 4x4m med granitfot Grå

  stort premiumparasoll 4x4m med granitfot grå
  Exklusivt hängparasoll med granitfot - 4m i diameter Ett parasoll är ett enkelt och effektivt sätt att skapa skugga under varma sommardagar. Detta parasoll är 4m i diameter och har en åttkantig form. Parasollet fälls enkelt upp och ner med vev och har en tiltfunktion som gör att du kan justera parasollet i olika vinklar, både upp och ned längs stolpen och 180 grader i sidled. På så sätt får solskydd oavsett hur högt solen står på himlen under dagen. Parasollets arm är roterbar i 360 grader. Ett hängparasoll, till skillnad från klassiska parasoll med centrerad fot, kan du placera precis där du önskar och du är inte beroende av att ha bord med anpassad utskärning för stolpen. Detta gör användningsområdet för parasollet mycket mer fritt. När parasollet inte används kan du enkelt fälla in armen så att parasollet tar så lite plats som möjligt. Kraftig konstruktion och slitstarka premiummaterial Parasollets tyg är tillverkat i slitstark, grå polyester med en tjocklek på 240g/m2. I mitten av parasollet finns en luftventil som låter vinden passera igenom. Detta gör att parasollet inte tar upp lika mycket av luftströmmarna och står därmed stadigare vid blåst. Stommen är i mörkgrå, pulverlackerat stål med väl tilltagna dimensioner för extra stadga och hållbarhet. Stolpen är hela 11x7,8cm och de 8 armarna för parasollduken är även dessa i pulverlackerat stål och är 24x14mm tjocka. Parasollfot i granit medföljer I priset ingår även en exklusiv parasollfot i granit. Parasollfoten består av 4 stycken kvadratiska granitstenar 54x54cm som läggs som tyng på parasollets kryssfot. Varje sten väger 25 kg (totalt 100kg), vilket garanterar ett stadigt parasoll som inte ger vika för väder och vind. Den vackra foten är inte bara skön för ögat utan du slipper också krångla med att bära sand eller vatten för att fylla på foten med jämna mellanrum som många parasollfötter på marknaden kräver. Viktigt om färger Färgerna på polyestertyget kan skilja något i nyans i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen. Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm. Gratis hemleverans Då detta paket med parasoll och parasollfot blir ett tungt och otympligt paket så bjuder vi på fri hemleverans hela vägen hem till din dörr!
 • Rektangulärt premiumparasoll 3x4m med vev inkl granitfot Blå

  rektangulärt premiumparasoll 3x4m med vev inkl granitfot blå
  Rektangulärt hängparasoll med granitfot - 3x4m Ett parasoll är ett enkelt och effektivt sätt att skapa skugga under varma sommardagar. Detta parasoll är 3x4 meter och har en rektangulär form. Parasollet fälls enkelt upp och ner med vev och har en tiltfunktion som gör att du kan justera parasollet i olika vinklar, upp och ned längs stolpen. På så sätt får du solskydd oavsett hur högt solen står på himlen under dagen. Parasollets arm är roterbar i 360 grader. Ett hängparasoll, till skillnad från klassiska parasoll med centrerad fot, kan du placera precis där du önskar och du är inte beroende av att ha bord med anpassad utskärning för stolpen. Detta gör användningsområdet för parasollet mycket mer fritt. När parasollet inte används kan du enkelt fälla in armen så att parasollet tar så lite plats som möjligt. Kraftig konstruktion och slitstarka premiummaterial Parasollets tyg är tillverkat i slitstark, blå polyester med en tjocklek på 240g/m2. I mitten av parasollet finns en luftventil som låter vinden passera igenom. Detta gör att parasollet inte tar upp lika mycket av luftströmmarna och står därmed stadigare vid blåst. Stommen är i mörkgrått, pulverlackerat stål med väl tilltagna dimensioner för extra stadga och hållbarhet. Stolpen är hela 11x7,8 cm och de 8 armarna för parasollduken är även dessa i pulverlackerat stål och är 24x14mm tjocka. Parasollfot i granit medföljer I priset ingår även en exklusiv parasollfot i granit. Parasollfoten består av 4 stycken kvadratiska granitstenar 54x54 cm som läggs som tyng på parasollets kryssfot. Varje sten väger 25 kg (totalt 100kg), vilket garanterar ett stadigt parasoll som inte ger vika för väder och vind. Den vackra foten är inte bara skön för ögat utan du slipper också krångla med att bära sand eller vatten för att fylla på foten med jämna mellanrum som många parasollfötter på marknaden kräver. Viktigt om färger Färgerna på polyestertyget kan skilja något i nyans i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen. Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm. Gratis hemleverans Då detta paket med parasoll och parasollfot blir ett tungt och otympligt paket så bjuder vi på fri hemleverans hela vägen hem till dig!
 • Rektangulärt premiumparasoll 3x4m med granitfot - Grå

  rektangulärt premiumparasoll 3x4m med granitfot - grå
  Rektangulärt hängparasoll med granitfot - 3x4m Ett parasoll är ett enkelt och effektivt sätt att skapa skugga under varma sommardagar. Detta parasoll är 3x4 meter och har en rektangulär form. Parasollet fälls enkelt upp och ner med vev och har en tiltfunktion som gör att du kan justera parasollet i olika vinklar, upp och ned längs stolpen. På så sätt får du solskydd oavsett hur högt solen står på himlen under dagen. Parasollets arm är roterbar i 360 grader. Ett hängparasoll, till skillnad från klassiska parasoll med centrerad fot, kan du placera precis där du önskar och du är inte beroende av att ha bord med anpassad utskärning för stolpen. Detta gör användningsområdet för parasollet mycket mer fritt. När parasollet inte används kan du enkelt fälla in armen så att parasollet tar så lite plats som möjligt. Kraftig konstruktion och slitstarka premiummaterial Parasollets tyg är tillverkat i slitstark, grå polyester med en tjocklek på 240 g/m2. I mitten av parasollet finns en luftventil som låter vinden passera igenom. Detta gör att parasollet inte tar upp lika mycket av luftströmmarna och står därmed stadigare vid blåst. Stommen är i mörkgrått, pulverlackerat stål med väl tilltagna dimensioner för extra stadga och hållbarhet. Stolpen är hela 11 x 7,8 cm och de 8 armarna för parasollduken är även dessa i pulverlackerat stål och är 24 x 14 mm tjocka. Parasollfot i granit medföljer I priset ingår även en exklusiv parasollfot i granit. Parasollfoten består av 4 stycken kvadratiska granitstenar 54 x 54 cm som läggs som tyng på parasollets kryssfot. Varje sten väger 25 kg (totalt 100 kg), vilket garanterar ett stadigt parasoll som inte ger vika för väder och vind. Den vackra foten är inte bara skön för ögat utan du slipper också krångla med att bära sand eller vatten för att fylla på foten med jämna mellanrum som många parasollfötter på marknaden kräver. Viktigt om färger Färgerna på polyestertyget kan skilja något i nyans i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen. Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm. Gratis hemleverans Eftersom detta paket med parasoll och parasollfot blir ett tungt och otympligt paket bjuder vi på fri hemleverans hela vägen hem till din dörr! Vi tackar vår kund Andreas för de fina bilderna på detta parasoll!
 • Premiumparasoll 3x3m med granitfot Fyrkantigt Grå

  premiumparasoll 3x3m med granitfot fyrkantigt grå
  Kvadratiskt hängparasoll med granitfot - 3x3m Ett parasoll är ett enkelt och effektivt sätt att skapa skugga under varma sommardagar. Detta parasoll är 3x3 meter och har en kvadratisk form. Parasollet fälls enkelt upp och ner med vev och har en tiltfunktion som gör att du kan justera parasollet i olika vinklar, både upp och ned längs stolpen och 180 grader i sidled. På så sätt får solskydd oavsett hur högt solen står på himlen under dagen. Parasollets arm är även roterbar i 360 grader. Ett hängparasoll, till skillnad från klassiska parasoll med centrerad fot, kan du placera precis där du önskar och du är inte beroende av att ha bord med anpassad utskärning för stolpen. Detta gör användningsområdet för parasollet mycket mer fritt. När parasollet inte används kan du enkelt fälla in armen så att parasollet tar så lite plats som möjligt. Ett skyddsöverdrag med blixtlås att trä över parasollet när det inte används medföljer. Kraftig konstruktion och slitstarka premiummaterial Parasollets tyg är tillverkat i slitstark, grå polyester med en tjocklek på 240g/m2. I mitten av parasollet finns en luftventil som låter vinden passera igenom. Detta gör att parasollet inte tar upp lika mycket av luftströmmarna och står därmed stadigare vid blåst. Stommen är i mörkgrå, pulverlackerat stål med väl tilltagna dimensioner för extra stadga och hållbarhet. Stolpen är hela 11x7,8cm och de 8 armarna för parasollduken är även dessa i pulverlackerat stål och är 24x14mm tjocka. Parasollfot i granit medföljer I priset ingår även en exklusiv parasollfot i granit. Parasollfoten består av 4 stycken kvadratiska granitstenar 54x54cm som läggs som tyng på parasollets kryssfot. Varje sten väger 25 kg (totalt 100kg), vilket garanterar ett stadigt parasoll som inte ger vika för väder och vind. Den vackra foten är inte bara skön för ögat utan du slipper också krångla med att bära sand eller vatten för att fylla på foten med jämna mellanrum som många parasollfötter på marknaden kräver. Viktigt om färger Färgerna på polyestertyget kan skilja något i nyans i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen. Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm. Gratis hemleverans Då detta paket med parasoll och parasollfot blir ett tungt och otympligt paket så bjuder vi på fri hemleverans hela vägen hem till din dörr! Produktvideo I videon ovan under fliken produktfilmer visas parasollets olika funktioner och hur lätt det är att använda!

Fler tips på trädgårdsmöbler

 • Lafuma Miami Batyline® Duo Hög Solsäng Obsidian - Stål Duo Obsidian

  lafuma miami batyline® duo hög solsäng obsidian - stål duo obsidian
  Solsängen från Lafuma har en funktionell, bekväm design med material av hög kvalitet och en något högre sitthöjd för extra komfort. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt batyline vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Perfekt för varma sommardagar på stranden eller vid poolen. Ett särskilt upphängningssystem, som är patenterat av Lafuma, ser till att tyget behåller sin spänst och inte tappar formen efter användning. Systemet gör också att tyget är lätt att ta på och av. Solsängen Miami Batyline Duo från Lafuma kommer att göra din utomhusupplevelse lyxig, bekväm och oförglömlig! Finns i flera modeller. Tillverkad i Frankrike. Om solsängen från Lafuma- Tre olika rygglägen.- Solsängen är vikbar.- Finns i flera modeller.- Tillverkad i Frankrike.- Lätt att flytta runt.- Avtagbar nackkudde ingår.- Förvaringsutrymme undertill.- Bekväm sitthöjd.- Maxvikt : 140 kg. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Costes Solsäng - Teak

  ethimo costes solsäng - teak
  Solsängen från Ethimo har en tidlös design med en naturlig look i teak perfekt för uteplatsen eller terrassen. Formgiven av Ethimo studio. Om solsängen från Ethimo- Costes uppskattas för den klassiska designen och det naturliga materialet.- Kombinera solsängen med en matchande stolsdyna från Ethimo.- Solsängen kommer i olika färger.- Stapelbar.- Stolsdyna ingår inte.- Vikt: 22 kg. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med varmt vatten och mild tvål.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • &Tradition Thorvald Sc101 Loungefåtölj Ivory - Trädgårdsstolar Stål Elfenben

  &tradition thorvald sc101 loungefåtölj ivory - trädgårdsstolar stål elfenben
  Loungefåtölj från &Tradition med en modern, skulptural design. Den är tillverkad av stål med en pulverlackerad finish vilket gör den idealisk för utomhusbruk och armstöd för extra komfort. Perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Kombinera loungefåtöljen med en Thorvald sittdyna. Formgivning av Space Copenhagen. Om loungefåtöljen från &Tradition- Kombinera loungefåtöljen med en Thorvald sittdyna.- Från serien Thorvald.- Finns i flera varianter.- För utomhusbruk.- Formgivning av Space Copenhagen.- Originaldesign från år 2024. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Louisiane Soffa 200 Cm Anthracite - Bänkar Stål Antracit

  fermob louisiane soffa 200 cm anthracite - bänkar stål antracit
  Louisiane Soffa 200 från Fermob är en vacker trädgårdssoffa som påminner om en klassisk, gammaldags parkbänk. Den är tillverkad i stål och är sedan pulverlackerad med en färg som är UV-resistent. Soffan går att placera i trädgården, utanför ytterdörren eller på altanen och kommer med sin charm blir ett älskat tillskott till utemöblerna. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • LAFORMA Bona trädgårdsbord, rektangulärt - naturligt teak och svart aluminium

  laforma bona trädgårdsbord, rektangulärt - naturligt teak och svart aluminium
 • Houe Click Stol - Trädgårdsstolar Plast Dusty Blue

  houe click stol - trädgårdsstolar plast dusty blue
  Stol från Houe med en ergonomisk sits med avtagbara lameller i plast. Den har en stark, lättviktig stomme i svart pulverlackerat stål med kontrasterande armstöd i bambu. Plastlamellerna kan klickas av och på, vilket gör det möjligt att modifiera stolens utseende genom att byta eller blanda färger. Om stolen från Houe- Finns i flera färger.- Från serien Click.- Formgivning av Henrik Pedersen.- Stapelbar.- För inomhus- och utomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Trädgårdsset, med Denver Kaffebord

  venture design trädgårdsset, med denver kaffebord
 • VENTURE DESIGN Runt Volta Trädgårdsbord - Glas och Vit Alu

  venture design runt volta trädgårdsbord - glas och vit alu
 • VENTURE DESIGN Trädgårdsset, med Albany Bord, med Utdragsfunktion och 6 Lindos Stolar - Aintwood / Alu / Rep / St&ari

  venture design trädgårdsset, med albany bord, med utdragsfunktion och 6 lindos stolar - aintwood / alu / rep / st&ari
 • VENTURE DESIGN Way trädgårdsbord - svart aluminium

  venture design way trädgårdsbord - svart aluminium
 • LAFORMA Comova utomhusfåtölj, med armstöd - ljusgrått tyg och grönt aluminium

  laforma comova utomhusfåtölj, med armstöd - ljusgrått tyg och grönt aluminium
 • LAFORMA Salguer barbord utomhus, fyrkantigt - naturligt akaciaträ och brunt stål

  laforma salguer barbord utomhus, fyrkantigt - naturligt akaciaträ och brunt stål
 • VENTURE DESIGN Trädgårdsset med Denver Bord

  venture design trädgårdsset med denver bord
 • Brafab Gotland Stapelstol Rostfri/ - Trädgårdsstolar Teak Svart

  brafab gotland stapelstol rostfri/ - trädgårdsstolar teak svart
  Gotland Stapelstol, Rostfri/svart från Brafab. Trädgårdsstolar Svart Teak. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Aytm Novo Lounge Chair L71,1xw68xh71,9cm - Trädgårdsstolar Stål Forest

  aytm novo lounge chair l71,1xw68xh71,9cm - trädgårdsstolar stål forest
  Novo Lounge Chair Forest L71,1xw68xh71,9cm från AYTM. Trädgårdsstolar Forest Stål. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Virya Trädgårdsstol, med Armstöd och Dynor - Grått Tyg, Grått Rep, Vit Alu

  venture design virya trädgårdsstol, med armstöd och dynor - grått tyg, grått rep, vit alu
 • Hay Palissade Dining Karmstol Olive - Trädgårdsstolar Pulverlackat Stål Olivgrön

  hay palissade dining karmstol olive - trädgårdsstolar pulverlackat stål olivgrön
  Karmstolen från Hay har en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Stolen är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om karmstolen från Hay- Den här karmstolen är en del av Hays kollektion Palissade.- Karmstolen kommer i olika färger.- Karmstolen kommer i olika modeller.- Palissade Dining uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Kombinera karmstolen med en dyna från Hay.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för karmstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Hay Balcony Karmstol - Trädgårdsstolar Stål Desert Green

  hay balcony karmstol - trädgårdsstolar stål desert green
  Karmstolen från Hay är perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer och har en tidlös, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck. Den har ett kantigt formspråk med rundade hörn och en stark, stabil konstruktion med en pulverlackerad finish perfekt för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Om karmstolen från Hay- Formgivare är Ronan & Erwan Bouroullec.- Formgivningsår: 2022.- Kombinera karmstolen med andra Balcony möbler från Hay.- Finns i flera utföranden.- Den här karmstolen är en del av Hays kollektion Balcony.- Välj mellan olika färger. Stolens mått:- Höjd: 810 mm.- Bredd: 515 mm.- Djup: 520 mm.- Sitthöjd: 460 mm.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • BLOOMINGVILLE Corfu Loungestol, Nature, Bamboo

  bloomingville corfu loungestol, nature, bamboo
 • EXOTAN End trädgårdsbord, fyrkantigt - naturlig teak

  exotan end trädgårdsbord, fyrkantigt - naturlig teak
 • EXOTAN Orlando 3-personers trädgårdssoffa - champagnetyg, teak och aluminium

  exotan orlando 3-personers trädgårdssoffa - champagnetyg, teak och aluminium
 • KARE DESIGN Bali trädgårdsstol, med tygdyna - polyeten och stål

  kare design bali trädgårdsstol, med tygdyna - polyeten och stål
 • Hillerstorp Gotland Soffa 3-sits Värmebehandlad - Bänkar Värmebehandlad Ask

  hillerstorp gotland soffa 3-sits värmebehandlad - bänkar värmebehandlad ask
  Soffan från Hillerstorp är perfekt till altanen och har retrostil i massivt, högkvalitativt trä för att hålla i generationer. Den har en svensk, hantverksmässig design med en robust, omfamnande känsla för att skapa en mysig atmosfär. Den har en lättkombinerad färg för alla hem och stilar. Välj mellan två olika färger. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om soffan från Hillerstorp- Svensk, hantverksmässig design med robust, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i massivt trä.- Bredd: 1820 mm.- Djup: 700 mm.- Höjd: 790 mm.- Sitthöjd: 310 mm.- Sittdjup: 510 mm.- Passar med Gotland dyna.- Kombinera soffan med Gotland soffbord från Hillerstorp.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffan- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fermob Luxembourg Bänk 145 Anthracite - Bänkar Aluminium Grå

  fermob luxembourg bänk 145 anthracite - bänkar aluminium grå
  Luxembourg bänk från Fermob. En snygg och lekfull variant av den klassiska komforten som får plats med 3-4 personer. Bänken är modern, enkel och mångsidig. Den passar som viloplats vid huset, sittplats runt matbordet eller som bänk i trädgården. Bänken är tillverkad av aluminium som är lackad i UV-resistant polylack, för att stå emot solljus bättre. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • LAFORMA Marilyn bistro trädgårdsstol, med armstöd - vit/grön polyeten och vit aluminium

  laforma marilyn bistro trädgårdsstol, med armstöd - vit/grön polyeten och vit aluminium
 • String Fotpall Utomhus Svart

  string fotpall utomhus svart
 • Houe Paon Barstol / - Barstolar & Pallar Bambu Svart

  houe paon barstol / - barstolar & pallar bambu svart
  Paon Barstol, Svart/bambu från Houe. Barstolar & Pallar Svart Bambu. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Trädgårdsset med Albany Bord med Utdragsfunktion och 8 Malin Stolar med Armstöd - Grå Rotti

  venture design trädgårdsset med albany bord med utdragsfunktion och 8 malin stolar med armstöd - grå rotti
 • Ferm Living Path Hängstol Återvunnet Pet Garn - Trädgårdsstolar Trä Sand

  ferm living path hängstol återvunnet pet garn - trädgårdsstolar trä sand
  Path Hängstol Återvunnet Pet Garn, Sand från Ferm Living. Trädgårdsstolar Sand Trä. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Harald Modulsoffa Utomhus Aluminium Antracitgrå

  harald modulsoffa utomhus aluminium antracitgrå
 • Mater Ocean Oc2 Bänk - Bänkar Stål Grön

  mater ocean oc2 bänk - bänkar stål grön
  Bänken från Mater är tillverkad av återvunnet material med ett nätt, klassiskt formspråk som aldrig går ur tiden. Den har en grön sits i återvunnen plast från kasserade ölfat från Carlsberg med en följsam form och en tunn, elegant stålram i ett enda stycke. Serien är designad för demontering, vilket innebär att varje komponent i sin renaste form kan återvinnas till nya produktionscirklar. Formgivning av Jørgen & Nanna Ditzel. Originaldesign från år 1955. Om bänken från Mater- Miljömedveten design.- Sits i plastavfall från kasserade ölfat från Carlsberg.- Svart, delvis återvunnen stålram.- Lätt struktur.- Enkel demontering.- Den här bänken är en del av Maters kollektion Ocean OC2.- För utomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Bänkens mått:- Djup: 630 mm.- Bredd: 740 mm.- Höjd: 670 mm.- Sitthöjd: 390 mm. Shoppa Bänkar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Padova Älskade / Trädgårdsset med Trädgårdsbord och Tygkuddar - Vit Rotting och Alu

  venture design padova &aumllskade / trädgårdsset med trädgårdsbord och tygkuddar - vit rotting och alu
 • VENTURE DESIGN Vikelund Hörnsoffa för Trädgård med Gråa Dynor - Grå Rotting och Alu

  venture design vikelund hörnsoffa för trädgård med gråa dynor - grå rotting och alu
 • Hay Hee Barstol 75 Cm Varmförzinkat - Barstolar & Pallar Varmförzinkat Stål

  hay hee barstol 75 cm varmförzinkat - barstolar & pallar varmförzinkat stål
  Barstol från Hay med en funktionell, mångsidig design med en enkel estetik perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Den är tillverkad av galvaniserat stål med en vädertålig finish vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Formgivning av Hee Welling. Om barstolen från Hay- Finns även som en loungefåtölj och en stol.- Från serien Hee.- Formgivning av Hee Welling.- För inomhus- och utomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • LAFORMA Morella trädgårdsstol, med armstöd - beige plast

  laforma morella trädgårdsstol, med armstöd - beige plast
 • LAFORMA Joncols trädgårdsbord, runt - grön aluminium

  laforma joncols trädgårdsbord, runt - grön aluminium
 • Ethimo Studios Director's Chair Vikstol Warm White / Nature Grey - Trädgårdsstolar Akryl Varmvit

  ethimo studios director's chair vikstol warm white / nature grey - trädgårdsstolar akryl varmvit
  Vikstolen från Ethimo har en klassisk design med en vikbar funktion för enkel förvaring perfekt för uteplatsen eller terrassen. Sitsen är tillverkad av hållbart, högkvalitativt aluminium med ett mjukt tyg i akryl. Välj mellan olika färger. Om vikstolen från Ethimo- Studios Director's Chair uppskattas för den välkända looken och den vikbara funktionen.- Vikstolen kommer i olika färger.- Vikt: 6 kg. Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • KARE DESIGN Ibiza Nature hängmatta stol - polyester och naturlig polyrotting/stål

  kare design ibiza nature hängmatta stol - polyester och naturlig polyrotting/stål
 • BLOOMINGVILLE Korfu Module Sofa Vänster hörn, Nature, Bambu

  bloomingville korfu module sofa vänster hörn, nature, bambu
 • Brafab Vevi Matstol /alu - Trädgårdsstolar Aluminium Vit

  brafab vevi matstol /alu - trädgårdsstolar aluminium vit
  Vevi Matstol från Brafab är en elegant och riktigt skön trädgårdsstol. Tack vare de två ramarna som armstöden och stommen består av ger stolen ett minimalistiskt och avskalat intryck. Stolen finns i tre olika utföranden: vitt och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan en som är tillverkad i teak. Sittdelen är tillverkad i det slittåliga tyget Textilene.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Komplettera gärna med bordet Vevi för en enhetlig känsla.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • LAFORMA Joncols trädgårdsstol, med beige kuddar - grön aluminium

  laforma joncols trädgårdsstol, med beige kuddar - grön aluminium
 • LAFORMA Bona trädgårdsbord, rektangulärt - naturligt teak och svart aluminium

  laforma bona trädgårdsbord, rektangulärt - naturligt teak och svart aluminium
 • LAFORMA Mareluz Trädgårdsstol, med Armstöd - Grå Polyester och Svart Stål

  laforma mareluz trädgårdsstol, med armstöd - grå polyester och svart stål
 • VENTURE DESIGN Roxo Hörnsoffset - Gråa Dynor, Svart Polyesterrep och Alu

  venture design roxo hörnsoffset - gråa dynor, svart polyesterrep och alu
 • Fiam Chico Pall - Barstolar & Pallar Aluminium Vit

  fiam chico pall - barstolar & pallar aluminium vit
  Chico fotpall från Fiam designad av Francesco Favagrossa är en slittålig, smidig och bekväm fotpall för utomhusbruk. Pallen är hopfällbar och väger lite och har ett mycket slittåligt tyg som motstår smuts, vatten och mögel vilket gör den nästintill underhållsfri. Om man ändå skulle behöva tvätta av den går det bra med en svamp, vatten och lite milt rengöringsmedel. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Karmstol - Trädgårdsstolar Aluminium Mist Green

  fatboy toní karmstol - trädgårdsstolar aluminium mist green
  Toní Karmstol är designad av Erik Stehmann för Fatboy, en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns utan karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Trädgårdsstolar och mer Utestolar hos Royal Design.
 • LAFORMA Nariet trädgårdsstol, med armstöd - svart plast

  laforma nariet trädgårdsstol, med armstöd - svart plast
 • TRÄ EXKLUSIVT Foppe trädgårdsstol, med armstöd - djungelpolypropen och svart metall

  trä exklusivt foppe trädgårdsstol, med armstöd - djungelpolypropen och svart metall
 • EXOTAN La Vida center lounge soffa - antracitgrå tyg, teak och aluminium

  exotan la vida center lounge soffa - antracitgrå tyg, teak och aluminium
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Ciel - Stål Iso Ciel

  lafuma rsxa clip solstol ciel - stål iso ciel
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Loungemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Barcelona Hörnsoffset - Gråa Dynor, Glas och Vit Alu

  venture design barcelona hörnsoffset - gråa dynor, glas och vit alu
 • Hay Palissade Barstol Oliv - Barstolar & Pallar Stål Olivgrön

  hay palissade barstol oliv - barstolar & pallar stål olivgrön
  Barstolen från Hay har en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Pallen är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om barstolen från Hay- Den här barstolen är en del av Hays kollektion Palissade.- Barstolen kommer i olika färger.- Barstolen kommer i olika modeller.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för barstolen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Barstolar & Pallar och mer Utestolar hos Royal Design.