Hemmässan
www.hemmassan.se

Trädgårdsmöbler

Här kan du hitta ett urval av fina trädgårdsmöbler online. Hämta inspiration och se dagens priser på möblerna till trädgården.

Möbler: Trädgårdsbord | Trädgårdsstolar | Parasoll | Loungemöbler

Populärt inom trädgårdsmöbler

 • Rektangulärt premiumparasoll med granitfot - Beige 3x4m

  rektangulärt premiumparasoll med granitfot - beige 3x4m
  Rektangulärt hängparasoll med granitfot - 3x4m Ett parasoll är ett enkelt och effektivt sätt att skapa skugga under varma sommardagar. Detta parasoll är 3x4 meter och har en rektangulär form. Parasollet fälls enkelt upp och ner med vev och har en tiltfunktion som gör att du kan justera parasollet i olika vinklar, upp och ned längs stolpen. På så sätt får du solskydd oavsett hur högt solen står på himlen under dagen. Parasollets arm är roterbar i 360 grader. Ett hängparasoll, till skillnad från klassiska parasoll med centrerad fot, kan du placera precis där du önskar och du är inte beroende av att ha bord med anpassad utskärning för stolpen. Detta gör användningsområdet för parasollet mycket mer fritt. När parasollet inte används kan du enkelt fälla in armen så att parasollet tar så lite plats som möjligt. Kraftig konstruktion och slitstarka premiummaterial Parasollets tyg är tillverkat i slitstark, beige polyester med en tjocklek på 240g/m2. I mitten av parasollet finns en luftventil som låter vinden passera igenom. Detta gör att parasollet inte tar upp lika mycket av luftströmmarna och står därmed stadigare vid blåst. Stommen är i mörkgrått, pulverlackerat stål med väl tilltagna dimensioner för extra stadga och hållbarhet. Stolpen är hela 11x7,8 cm och de 8 armarna för parasollduken är även dessa i pulverlackerat stål och är 24x14mm tjocka. Parasollfot i granit medföljer I priset ingår även en exklusiv parasollfot i granit. Parasollfoten består av 4 stycken kvadratiska granitstenar 54x54 cm som läggs som tyng på parasollets kryssfot. Varje sten väger 25 kg (totalt 100kg), vilket garanterar ett stadigt parasoll som inte ger vika för väder och vind. Den vackra granitfoten är inte bara skön för ögat utan du slipper också krångla med att bära sand eller vatten för att fylla på foten med jämna mellanrum som många parasollfötter på marknaden kräver. Viktigt om färger Färgerna på polyestertyget kan skilja något i nyans i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen. Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm. Gratis hemleverans Då detta paket med parasoll och parasollfot blir ett tungt och otympligt paket så bjuder vi på fri hemleverans hela vägen hem till din dörr!
 • LAFORMA 2-sits Samanta Trädgårdssoffa med Dyna - Beige Polyesterrep och Stål

  laforma 2-sits samanta trädgårdssoffa med dyna - beige polyesterrep och stål
 • HOUSE NORDIC Oviedo Matbord - Naturlig Teak, Runt

  house nordic oviedo matbord - naturlig teak, runt
 • HOUSE NORDIC Asolo soffset för trädgården, med trädgårdsbord och svarta kuddar - glas och grå P

  house nordic asolo soffset för trädgården, med trädgårdsbord och svarta kuddar - glas och grå p

Fler tips på trädgårdsmöbler

 • Lafuma Rsxa Clip Solstol Terre - Skum Iso Terre

  lafuma rsxa clip solstol terre - skum iso terre
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Beila Solstol - Naturligt Eukalyptusträd

  laforma beila solstol - naturligt eukalyptusträd
 • Förlängningsbart utebord - 180x120 cm

  förlängningsbart utebord - 180x120 cm
  Förlängningsbart utebord 120-180 cm teak Stort förlängningsbart åttasidigt matbord 120-180 cm i teak. Teaken i denna möbelgrupp är i standardkvalitet, dvs den kvalitet som används i nästan alla bättre utemöbler i teak på marknaden. Bordet är behandlat med en vattenbaserad finish. Simrishamn utebord har en förlängningsdel på 60 cm. Förlängningsskivan är placerade inuti bordet, och fälls fram på några sekunder i mitten av bordet, vid behov. Utan den extraskivan är bordet 120 x 120 cm stort. 6-8 personer kan sitta runt utemöblerna när iläggsskivan är utfälld. Teakbordet är 120-180 cm långt och bredden är hela 120 cm. Höjd 75 cm. Handbyggda utemöbler Utebordet är handbyggt med hög skicklighet och sandpapprade för hand för att få den mjuka lena ytan. Träslaget är teak (SVLK certifierat med FLEGT licens). Vi köper in dessa utemöbler direkt utan mellanhänder från ett litet familjeföretag på Java i Indonesien som tillverkar möblerna med mångårig erfarenhet och stor yrkesstolthet. Självklart har vi på Outl1 besökt och inspekterat fabriken. Enkel montering Den enda montering som krävs är att montera bordsbenen med medföljande bultar.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Dove Grey - Teak Grå

  ethimo elle solstol / akryl dove grey - teak grå
  Solstolen från Ethimo har en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Om Solstolen från Ethimo- Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för Solstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • TROISPOMMESHOME C2 Edge puf - beige stof

  troispommeshome c2 edge puf - beige stof
 • LAFORMA Square Schäslongmodul för Trädgårdssoffa - med Ryggstöd - Mörkgrått Tyg, Svart Alu

  laforma square schäslongmodul för trädgårdssoffa - med ryggstöd - mörkgrått tyg, svart alu
 • Lafuma Miami Hedona Solsäng - Galvaniserat Stål Onyx

  lafuma miami hedona solsäng - galvaniserat stål onyx
  Solsängen Miami Hedona från Lafuma Mobilier kombinerar design, kvalitet och hög komfort i en elegant utomhusmöbel. Den här solsängen har en stabil konstruktion med rostskyddsbehandlad stålram, UV-tåligt fuktavvisande tygmaterial, löstagbart huvudstöd och hjul som gör solsängen lätt att förflytta. Oeko-Tex® märkningen på tyget garanterar att tyget är tillverkat av giftfria och miljövänliga material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Beige Glenville Barstol för Trädgården, med Ryggstöd och Fotstöd - Stål

  laforma beige glenville barstol för trädgården, med ryggstöd och fotstöd - stål
 • LAFORMA Runt Itai Trädgårdsbord - Grå Cement

  laforma runt itai trädgårdsbord - grå cement
 • LAFORMA Square Puffmodul för Trädgårdssoffa - Mörkgrått Tyg och Svart Alu

  laforma square puffmodul för trädgårdssoffa - mörkgrått tyg och svart alu
 • LAFORMA Vilena Trädgårdsbord, Runt - Terracotta

  laforma vilena trädgårdsbord, runt - terracotta
 • Fatboy Toní Stol - Aluminium Desert

  fatboy toní stol - aluminium desert
  Toní Stol är designad av Erik Stehmann en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns med karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Premiumparasoll med granitfot - 4m i diameter

  premiumparasoll med granitfot - 4m i diameter
  Exklusivt hängparasoll med granitfot - 4 m i diameter Ett parasoll är ett enkelt och effektivt sätt att skapa skugga under varma sommardagar. Detta parasoll är 4 m i diameter och har en åttkantig form. Parasollet fälls enkelt upp och ner med vev och har en tiltfunktion som gör att du kan justera parasollet i olika vinklar, både upp och ned längs stolpen och 180 grader i sidled. På så sätt får du solskydd oavsett hur högt solen står på himlen under dagen. Parasollets arm är roterbar i 360 grader. Ett hängparasoll, till skillnad från klassiska parasoll med centrerad fot, kan du placera precis där du önskar och du är inte beroende av att ha bord med anpassad utskärning för stolpen. Detta gör användningsområdet för parasollet mycket mer fritt. När parasollet inte används kan du enkelt fälla in armen så att parasollet tar så lite plats som möjligt. Ett skyddsöverdrag med blixtlås att trä över parasollet när det inte används medföljer. Kraftig konstruktion och slitstarka premiummaterial Parasollets tyg är tillverkat i slitstark, brun polyester med en tjocklek på 200g/m2. I mitten av parasollet finns en luftventil som låter vinden passera igenom. Detta gör att parasollet inte tar upp lika mycket av luftströmmarna och står därmed stadigare vid blåst. Stommen är i mörkgrå, pulverlackerad aluminium med väl tilltagna dimensioner för extra stadga och hållbarhet. Stolpen är hela 11x7,8 cm och de 8 armarna för parasollduken är även dessa i pulverlackerad aluminium och är 24x14 mm tjocka. Parasollfot i granit medföljer I priset ingår även en exklusiv parasollfot i granit. Parasollfoten består av 4 stycken kvadratiska granitstenar på 54x54 cm som läggs som tyngd på parasollets kryssfot. Varje sten väger 25 kg (totalt 100kg), vilket garanterar ett stadigt parasoll som inte ger vika för väder och vind. Den vackra foten är inte bara skön för ögat utan du slipper också krångla med att bära sand eller vatten för att fylla på foten med jämna mellanrum som många parasollfötter på marknaden kräver. Viktigt om färger Färgerna på polyestertyget kan skilja något i nyans i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen. Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm. Gratis hemleverans Då detta paket med parasoll och parasollfot blir ett tungt och otympligt paket så bjuder vi på fri hemleverans hela vägen hem till din dörr!
 • LAFORMA Nadin Trädgårdsstol, med Armstöd - Grönt Rep och Galvaniserat Stål

  laforma nadin trädgårdsstol, med armstöd - grönt rep och galvaniserat stål
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol e - Skum Marin

  lafuma rsxa clip solstol e - skum marin
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Flaviina 5-sits Trädgårdssoffa, med Dynor och Trädgårdsbord - Beige Tyg och Naturligt Akaciatr&aum

  laforma flaviina 5-sits trädgårdssoffa, med dynor och trädgårdsbord - beige tyg och naturligt akaciatr&aum
 • TROISPOMMESHOME C2 solstol - ljusgrått tyg

  troispommeshome c2 solstol - ljusgrått tyg
 • Fatboy Toní Stol - Aluminium Dark Ocean

  fatboy toní stol - aluminium dark ocean
  Toní Stol är designad av Erik Stehmann en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns med karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Aluminium Mörkgrå

  fiam amigo solsäng - aluminium mörkgrå
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Aircomfort Fotpall - Stål Acier

  lafuma next aircomfort fotpall - stål acier
  Next fotpall är en elegant och modern fotpall som passar till Transabed solstolarna. Tyget är av Air Comfort som är ett starkt och hållbart tyg med extra komfort som även har ett UV-skydd för att tyget inte ska blekas. Next är tillverkat av galvaniserat stål som har blivit rostskydds behandlad innan den blev lackerad. Next går enkelt att fälla ihop vid behov eller inför en resa. Lafuma ger 5 års rostskyddsgaranti på Next. Shoppa Trädgårdspallar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • BLOOMINGVILLE Sole konsol trädgårdsbord, med hylla - naturlig bambu

  bloomingville sole konsol trädgårdsbord, med hylla - naturlig bambu
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Ivory - Teak Elfenben

  ethimo elle solstol / akryl ivory - teak elfenben
  Solstolen från Ethimo har en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Om Solstolen från Ethimo- Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för Solstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Gubi C-chair Outdoor Matstol Teak - Massiv Teak Natural

  gubi c-chair outdoor matstol teak - massiv teak natural
  Matstolen från GUBI är perfekt för utomhusbruk och har en ikonisk design med vävd, ergonomisk sits. Den har högkvalitativa, vädertåliga material i massiv, SVLK-certifierad teak och högdensitetspolyeten. Den har avsmalnande, karakteristiska ben med glidskydd på undersidan och en naturlig färg som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Formgiven av Marcel Gascoin. Designad 1947. Om matstolen från GUBI- Ikonisk design med vädertålig konstruktion.- Exklusiv premiumkvalitet.- Stomme i massiv teak.- Vävd sits i högdensitetspolyeten.- SVLK-certifierad.- Bredd: 410 mm.- Djup: 530 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 480 mm.- Sittdjup: 420 mm.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Med tiden får produkten en vacker patina.- Kombinera matstolen med Atmosfera matbord från GUBI. Skötselråd för matstolen- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Isabellini Trädgårdsstol, med Armstöd, Stapelbar - Svart Plast

  laforma isabellini trädgårdsstol, med armstöd, stapelbar - svart plast
 • LAFORMA Adredna solstol - terrakottapolyester och brunt akaciaträ

  laforma adredna solstol - terrakottapolyester och brunt akaciaträ
 • LAFORMA Amarillis fällbord för trädgården - naturligt akaciaträ

  laforma amarillis fällbord för trädgården - naturligt akaciaträ
 • Houe Click Matstol /grå - Plast Svart

  houe click matstol /grå - plast svart
  Den här utestolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma stolen har en ergonomisk design som är väldigt genomtänkt. Click är framställd med en ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Nadin Trädgårdsstol, med Armstöd och Tygdyna - Terracotta Rep och Stål

  laforma nadin trädgårdsstol, med armstöd och tygdyna - terracotta rep och stål
 • Helautomatiskt premiumparasoll med granitfot - 5x5m - Grå

  helautomatiskt premiumparasoll med granitfot - 5x5m - grå
  Kvadratiskt parasoll med granitfot - 5x5 m Ett parasoll är ett enkelt och effektivt sätt att skapa skugga under varma sommardagar. Detta kvadratiska parasoll är av den klassiska varianten med centrerad fot som t ex kan placeras i mitten av ett bord med utskärning anpassat för parasoll eller på annan valfri plats i trädgården där du önskar skugga. När parasollet inte används kan du enkelt fälla in det så att det tar så lite plats som möjligt, trots dess väl tilltagna storlek på hela 5x5 meter i utfällt läge. Kraftig konstruktion och slitstarka premiummaterial Parasollets tyg är tillverkat i slitstark, PVC-belagd polyester med en tjocklek på 300g/m2. Den tjocka PVC-belagda polyestern bidrar till parasollets vattentäthet och väderbeständighet. Materialet är även mycket lätt att rengöra vid behov, torka bara av med en fuktig trasa. Stommen är i mörkgrå, pulverlackerad aluminium med väl tilltagna dimensioner för extra stadga och hållbarhet. Stolpen är hela 70 mm i diameter med 1,5 mm tjock aluminium och de 8 armarna för parasollduken är även dessa i aluminium och är 20 x 40 x 1,5 mm tjocka. Alla skruvar är i rostfritt stål. Automatisk öppning Med Metalcrafts nya premium-parasoll slipper du veva, trycka eller dra upp parasollet med egen kraft utan parasollets smarta utformning möjliggör en helautomatisk öppningsprocess. Du behöver bara lätt trycka upp parasollets mekanism så tar parasollet över och öppnar sig själv, en supersmidig funktion som vi tycker hör hemma i ett premium-parasoll. Parasollfot i granit medföljer I priset ingår även en exklusiv parasollfot i granit. Parasollfoten består av 4 stycken kvadratiska granitstenar på 54x54 cm som läggs som tyngd på parasollets kryssfot. Varje sten väger 25 kg (totalt 100 kg), vilket garanterar ett stadigt parasoll som inte ger vika för väder och vind. Den vackra foten är inte bara skön för ögat utan du slipper också krångla med att bära sand eller vatten för att fylla på foten med jämna mellanrum som många parasollfötter på marknaden kräver. Observera att produktbilderna visar parasollet med en annan fot, se övriga bilder som visar bara granitfoten. Fler bilder kommer inom kort. Viktigt om färger Färgerna på polyestertyget kan skilja något i nyans i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen. Detta beroende skärmens inställningar och på att exakta färger är svårt att återge på en skärm. Skydda parasollet med ett regnskydd när det inte används För att skydda parasollet när det inte används kan med fördel ett regnskydd köpas till, regnskyddet är tillverkat i 200g/m2 grå PU-belagd polyester. Gratis hemleverans Då detta paket med parasoll och parasollfot blir ett tungt och otympligt paket så bjuder vi på fri hemleverans hela vägen hem till dig! Att tänka på vid leverans När leveransen med ditt parasoll anländer så kommer den i tunga och otympliga kollin som väger ca 25-85 kg per kolli. Se därför till att vara redo att ta emot leveransen den tid du bokat med speditören så att du/ni är redo för att lasta ur dessa från lastbilen med bärhjälp, palldragare, pirra eller annat hjälpmedel som kan tänkas behövas beroende på hur det ser ut på platsen du beställt produkten till. Speditören har ingen skyldighet att hjälpa till vid urlastning. Vill du ha hjälp med detta så rekommenderar vi att köpa till tjänsten utkörning med kranbil, det gör du enkelt genom att välja Hemleverans med kranbil som leveranssätt i kassan. Då får du produkten avlastad på den plats du önskar. Har du några frågor inför din leverans så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Observera att i videon visas ett parasoll med en annan form, men uppfällningsfunktionen som visas i videon är densamma även på detta kvadratiska parasoll.
 • TROISPOMMESHOME C2 Edge fåtölj - ljusgrått tyg

  troispommeshome c2 edge fåtölj - ljusgrått tyg
 • Brafab Ceibo Solsäng 66x202x76 Cm - Konstrotting Beige

  brafab ceibo solsäng 66x202x76 cm - konstrotting beige
  Solsängen från Brafab är perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus och har en smart konstruktion med elegant känsla. Den är tillverkad av slitstark, beige konstrotting med hopfällbara gångjärn i mitten. Den har ett justerbart ryggstöd och en bekväm dyna med skumkärna och slitstark klädsel i olefin. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om solsängen från Brafab- Elegant design med en hopfällbar konstruktion.- Slitstarkt, högkvalitativt material i beige konstrotting.- Dyna med skumkärna och klädsel i olefin.- Justerbart ryggstöd.- Längd: 2020 mm.- Bredd: 660 mm.- Höjd: 380-760.- Sitthöjd: 300 mm.- Dyna ingår.- Kombinera solsängen med ett sidobord från Brafab. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- I de fall möbeln placeras nära havet rekommenderas regelbunden rengöring.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Positionsstol i teak

  positionsstol i teak
  Positionsstol för utomhusbruk i teak Stilren positionsstol för utomhusbruk i teak. Teaken i denna positionsstol är i standardkvalitet, dvs den kvalitet som används i nästan alla bättre utemöbler i teak på marknaden. Alla metalldelar (skruvar, beslag etc) är av rostfritt stål (SS304), vilket ökar hållbarheten jämfört mot de flesta andra positionsstolar som har metalldelar av vanligt stål. Teakstolens mått (LxBxH) är 56x60x102 cm. Ryggstödet kan justeras i fem olika nivåer. Vi säljer även passande stolsdynor till riktigt bra priser separat. Handbyggda teakstolar Positionsstolarna är handbyggda med hög skicklighet och sandpapprade för hand för att få den mjuka lena ytan. Inga skruvar är synliga. Träslaget är teak (SVLK certifierat med FLEGT licens). Vi köper in dessa utemöbler utan mellanhänder direkt från ett litet familjeföretag på Java i Indonesien som tillverkar möblerna med mångårig erfarenhet och stor yrkesstolthet. Självklart har vi på Outl1 besökt och inspekterat fabriken. Ingen montering Stolen levereras färdigmonterad.
 • LAFORMA Square Schäslongmodul för Trädgårdssoffa, med Ryggstöd - Ljusgrått Tyg och Vitt Alu

  laforma square schäslongmodul för trädgårdssoffa, med ryggstöd - ljusgrått tyg och vitt alu
 • Hay Palissade Pall - Pulverlackat Stål Sky Grey

  hay palissade pall - pulverlackat stål sky grey
  Pallen från Hay har en enkel, stilren design med mjuka, böljande linjer perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av slitstarkt, vädertåligt stål med en skyddande utomhusprimer som bara blir vackrare med åren. Formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Om pallen från Hay- Den här pallen är en del av Hays kollektion Palissade.- Pallen kommer i olika färger.- Pallen kommer i olika modeller.- Palissade uppskattas för den vackra, urbana designen och det hållbara materialet.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer. Skötselråd för pallen- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Trädgårdspallar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • TROISPOMMESHOME 1 pers. loungestol året runt klädsel - grå plast

  troispommeshome 1 pers. loungestol året runt klädsel - grå plast
 • KARE DESIGN Fällstol Rio de Janeiro

  kare design fällstol rio de janeiro
 • HOUSE NORDIC Oviedo Matbord - Naturlig Teak, Rektangulärt

  house nordic oviedo matbord - naturlig teak, rektangulärt
 • Hillerstorp Sandhamn Stolar 4-pack - Massiv Furu Vit

  hillerstorp sandhamn stolar 4-pack - massiv furu vit
  Stolarna från Hillerstorp är perfekta för uteplatsen eller terrassen och har en sits med gung för optimal komfort. De har en klassisk, högkvalitativ design med praktisk, stapelbar funktion för enkel förvaring. De har slitstarka, vädertåliga material i massiv, FSC-certifierad furu och polyzinkbehandlat stål för att hålla i generationer. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Premiumkvalitet. Om stolarna från Hillerstorp- Svenskt hantverk med klassisk stil.- Premiumkvalitet i massiv, FSC-certifierad furu och polyzinkbehandlat stål.- Stapelbara.- Bredd: 640 mm.- Höjd: 900 mm.- Djup: 510 mm.- Sittdjup: 380 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Kombinera stolarna med Sandhamn bord från Hillerstorp.- Finns även som bord i massiv, värmebehandlad ask.- Finns även som matgrupp.- Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma.- Tillverkade i Sverige- Designade i Sverige Skötselråd för stolarna- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Aluminium Taupe

  fiam spaghetti solsäng - aluminium taupe
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Fiesta Soft Solstol - Aluminium Beige

  fiam fiesta soft solstol - aluminium beige
  Fiesta från Fiam är en slittålig, smidig och bekväm solstol. Stolen är ställbar i fyra olika lägen, hopfällbar och väger lite vilket gör den väldigt smidig att ta med sig. Stolen är gjord av aluminium som gör att den är vädertålig och underhållsfri. Avtagbart tyg som kan tvättas i 40°C.Det bärande tyget i stolen är inte alltid detsamma som dynan. Beige solstol: dynan är beige, tyget i stolen är off white. Marinblå solstol: dynan är marinblå, tyget i stolen är blått. Svart solstol: dynan är svart, tyget i stolen är svart. Grå solstol: dynan är grå, armstöden är ljusgrå. Kompletterna gärna solstolen med den tillhörande fotpallen Chico, som kan köpas separat för ytterligare bekvämlighet. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Paletti Bord Light Grey - Skum Ljusgrå

  fatboy paletti bord light grey - skum ljusgrå
  Paletti Bord från Fatboy är en loungedel som hör till en påbyggnadsbar modern loungegrupp. En underbar soffgrupp för altanen att hänga vid alla långa sommarkvällar. Lägg till eller ta bort allt är möjligt med ett litet klick. Denna produkt avser endast bordet utan kudde enligt bilden.Egenskaper för Paletti lounge: Stomme tillverkad av återvunnet material Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin 30/40°C Klädseln är slittålig och UV-resistent Modulär och de olika delarna sätts ihop med ett klick Ryggstöden är rostfria och behandlade med tåligt pulverlack Fungerar både inomhus som utomhus Ryggstödskuddarna är stoppade med överblivet skum Shoppa Utebord & Trädgårdsbord och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Elati Solsäng - Teak

  brafab elati solsäng - teak
  Solsängen från BRAFAB har en elegant, tidlös design med en klassisk känsla. Solsängen är tillverkad av vacker teak med slitstarkt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om solsängen från BRAFAB- Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Elati uppskattas för den enkla, moderna designen. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Paletti Pall - Skum Thunder Grey

  fatboy paletti pall - skum thunder grey
  Sittdelen från Fatboy är perfekt för både privata trädgårdar och hotell och har en modulär design med hög flexibilitet och komfort i olika färger att välja mellan. Den har högkvalitativa material med en stomme i galvaniserat, pulverlackerat stål och återvunnet polypropen och en stoppning i delvis, återvunnet skum. Den har en avtagbar, UV-resistent klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning för alla väderlekar. Ett smart, hållbart val för att hålla i många år framöver. Inspirerad av klassiska lastpallar. Om sittdelen från Fatboy- Multifunktionell modul utan ryggstöd med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Sittdelen kommer i olika färger.- Kan även användas som fotpall.- Från serien Paletti.- Finns även som hörndel med ryggstöd.- Finns även som mittdel med ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera sittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Sittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 1050 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 18,5 kg. Skötselråd för sittdelen- Maskintvätt 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Delia Karmstol /textilen - Aluminium Antracit

  brafab delia karmstol /textilen - aluminium antracit
  Delia Karmstol från Brafab är en enkel och elegant stol av hög kvalitet. Stolen går att stapla vilket gör den lätt och smidig att ställa undan för vintern. Stommen är tillverkad i mattlackerad aluminium och sitsen i olefinetyg. Material som har mycket goda egenskaper för utomhusbruk. Den är lätt att tvätta av om det skulle behövas och den går till och med att använda för offentligt bruk.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Hillerstorp Stoltö Matstol /grå - Massiv Furu Orkangrå

  hillerstorp stoltö matstol /grå - massiv furu orkangrå
  Matstolen från Hillerstorp är perfekt till altanen och har en modern, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Den har raka linjer, en lättkombinerad färg för alla hem och stilar och en slitstark dyna i polyester. Välj mellan två olika färger. Om matstolen från Hillerstorp- Svensk, hantverksmässig design med modern känsla.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bredd: 590 mm.- Djup: 630 mm.- Höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Sittdjup: 530 mm.- Dyna ingår.- Kombinera matstolen med Stoltö matbord från Hillerstorp.- Finns även som matgrupp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för matstolen- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • CREATIVE COLLECTION Cia Solstol för Trädgården, med Dyna - Polyester och Vit Metall

  creative collection cia solstol för trädgården, med dyna - polyester och vit metall
 • BLOOMINGVILLE Corfu Modul Puff, Nature, Bambu

  bloomingville corfu modul puff, nature, bambu
 • LAFORMA Svart Glenville Barpall för Trädgården, med Ryggstöd och Fotstöd - Stål

  laforma svart glenville barpall för trädgården, med ryggstöd och fotstöd - stål
 • LAFORMA Boomer Matstol, med Armstöd - Senapsgult Polyesterrep och Grått Stål

  laforma boomer matstol, med armstöd - senapsgult polyesterrep och grått stål
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol - Skum Moss

  lafuma rsxa clip solstol - skum moss
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Becomfort Solstol /titan - Stål Ljusgrå

  lafuma futura becomfort solstol /titan - stål ljusgrå
  Futura BeComfort är en solstol från Lafuma med hög komfort som även är ihopfällningsbar. För optimal vila kan ska du placera benen något över hjärtat. Passar bra både på uteplatsen, vid poolen eller i vardagsrummet.Egenskaper Vadderat material som är mjukt och andas bra Skön komfort och bra ryggstöd Enkel montering Lång livslängd Fasta armstöd Avtagbart nackstöd Skyddsring för fotstöd Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.