Hemmässan
www.hemmassan.se

Loungemöbler

I trädgården, på altanen eller balkongen är det skönt att sätta sig en stund i sköna loungemöbler. Kanske någon av dessa funkar att ha utomhus hos dig?

Populärt inom loungemöbler

Fler tips på loungemöbler

 • Balkongbar Sidokanter 26 cm Furu Ivory Grå

  balkongbar sidokanter 26 cm furu ivory grå
 • Balkongbar Mini Rektangulär Låg Furu Grå

  balkongbar mini rektangulär låg furu grå
 • Balkongbar Glasräcke Ek Natur

  balkongbar glasräcke ek natur
 • Fatboy Paletti Pall Mist - Skum Mist Beige

  fatboy paletti pall mist - skum mist beige
  Sittdelen från Fatboy är perfekt för både privata trädgårdar och hotell och har en modulär design med hög flexibilitet och komfort i olika färger att välja mellan. Den har högkvalitativa material med en stomme i galvaniserat, pulverlackerat stål och återvunnet polypropen och en stoppning i delvis, återvunnet skum. Den har en avtagbar, UV-resistent klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning för alla väderlekar. Ett smart, hållbart val för att hålla i många år framöver. Inspirerad av klassiska lastpallar. Om sittdelen från Fatboy- Multifunktionell modul utan ryggstöd med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Sittdelen kommer i olika färger.- Kan även användas som fotpall.- Från serien Paletti.- Finns även som hörndel med ryggstöd.- Finns även som mittdel med ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera sittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Sittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 1050 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 18,5 kg. Skötselråd för sittdelen- Maskintvätt 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Harald Modulsoffa Utomhus Aluminium Antracitgrå

  harald modulsoffa utomhus aluminium antracitgrå
 • VENTURE DESIGN Ella Fåtölj, med Fotpall och Kudde - av Vitt Tyg och Naturbambu

  venture design ella fåtölj, med fotpall och kudde - av vitt tyg och naturbambu
 • Hillerstorp Stoltö Matgrupp 6 Sittplatser - Massiv Furu Orkangrå

  hillerstorp stoltö matgrupp 6 sittplatser - massiv furu orkangrå
  Matgruppen från Hillerstorp är perfekt till altanen och har en modern, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Den har raka linjer, en rektangulär form och en lättkombinerad färg för alla hem och stilar. Välj mellan två olika färger. Om matgruppen från Hillerstorp- Svensk, hantverksmässig design med modern känsla.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Bordets bredd: 900 mm.- Bordets längd: 2200 mm.- Bordets höjd: 720 mm.- Stolarnas bredd: 590 mm.- Stolarnas djup: 630 mm.- Stolarnas höjd: 810 mm.- Sitthöjd: 470 mm.- Tre olika delar ingår.- Stoltö matbord: x1.- Stoltö karmstolar: x6.- Sittdynor: x6.- Kombinera matgruppen med Stoltö soffgrupp från Hillerstorp.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för matgruppen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Helo Stol 81x50 cm Stål Svart

  helo stol 81x50 cm stål svart
 • VENTURE DESIGN Tingeling Fåtölj, med Fotpall - Svart Polyesterrep och Naturligt Akaciaträ

  venture design tingeling fåtölj, med fotpall - svart polyesterrep och naturligt akaciaträ
 • Balkongbar Mini Rektangulär Hög Furu Grå

  balkongbar mini rektangulär hög furu grå
 • Hanging Garden Furu Grå

  hanging garden furu grå
 • LAFORMA Nadin Soffa, 2-sits, med Armstöd - Grönt Rep och Galvaniserat Stål

  laforma nadin soffa, 2-sits, med armstöd - grönt rep och galvaniserat stål
 • Coen Lounge Stol Bambu Svart

  coen lounge stol bambu svart
 • TROISPOMMESHOME C2 Edge hörnsoffa - ljusgrått tyg

  troispommeshome c2 edge hörnsoffa - ljusgrått tyg
 • Torino Loungesoffa Grå

  torino loungesoffa grå
 • Fatboy Paletti Hörndel - Skum Sahara

  fatboy paletti hörndel - skum sahara
  Hörndelen från Fatboy är perfekt för både privata trädgårdar och hotell och har en modulär design med hög flexibilitet och komfort i olika färger att välja mellan. Hörndelen har högkvalitativa material med en stomme i galvaniserat, pulverlackerat stål och återvunnet polypropen och en stoppning i delvis, återvunnet skum. Den har en avtagbar, UV-resistent klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning för alla väderlekar. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Ett smart, hållbart val för att hålla i många år framöver. Inspirerad av klassiska lastpallar. Om hörndelen från Fatboy- Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Hörndelen kommer i olika färger.- Från serien Paletti.- Finns även som rak sittdel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera hörndelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Hörndelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 33,15 kg. Skötselråd för hörndelen- Maskintvätt 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Balkongbar Konsolset Vägg

  balkongbar konsolset vägg
 • Garden Loungestol Flätad Polyrotting Svart

  garden loungestol flätad polyrotting svart
 • Balkongbar Mini Rektangulär Hög Furu Vit

  balkongbar mini rektangulär hög furu vit
 • Fatboy Paletti Mittdel - Skum Rock Grey

  fatboy paletti mittdel - skum rock grey
  Mittdelen från Fatboy är perfekt för både privata trädgårdar och hotell och har en modulär design med hög flexibilitet och komfort i olika färger att välja mellan. Den har högkvalitativa material med en stomme i galvaniserat, pulverlackerat stål och återvunnet polypropen och en stoppning i delvis, återvunnet skum. Den har en avtagbar, UV-resistent klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning för alla väderlekar. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Ett smart, hållbart val för att hålla i många år framöver. Inspirerad av klassiska lastpallar. Om mittdelen från Fatboy- Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Mittdelen kommer i olika färger.- Från serien Paletti.- Finns även som hörndel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera mittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Mittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 26,8 kg. Skötselråd för mittdelen- Maskintvätt 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Decotique Le Grand Air Utomhus 3-sitssoffa - Sunbrella Taupe

  decotique le grand air utomhus 3-sitssoffa - sunbrella taupe
  3-sitssoffa från Decotique med en vädertålig, tvättbar klädsel för utomhusanvändning. Den har en mångsidig design med en mysig, avslappnad look, ett avtagbart Sunbrella-tyg i premiumkvalitet och en motståndkraftig konstruktion med en stomme i aluminium och en vattenresistent stoppning. Soffan har flera, miljövänliga egenskaper och ben med hjul på ena sidan för optimal funktionalitet. Perfekt för trädgård, uteplatsen, terrassen, etc. Om 3-sitssoffan från Decotique- Mångsidig modell perfekt för utomhusbruk.- Avtagbar klädsel med motståndkraftigt tyg och miljövänliga egenskaper.- Stoppning med vädertåligt skum.- Stomme i aluminium.- Soffan finns i flera olika klädslar.- Lämplig för användning för privat bruk.- 7x ryggkuddar ingår.- 2x sittdynor ingår.- Ben med praktiska hjul ingår. Skötselråd för 3-sitssoffan- Rengör med en torr trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Balkongbar Konsolset Glasräcke

  balkongbar konsolset glasräcke
 • Loungestol Hapur 87,5x80 cm Natur

  loungestol hapur 87,5x80 cm natur
 • Decotique Le Grand Air Utomhus 3-sitssoffa Canvas - Sunbrella Beige

  decotique le grand air utomhus 3-sitssoffa canvas - sunbrella beige
  3-sitssoffa från Decotique med en vädertålig, tvättbar klädsel för utomhusanvändning. Den har en mångsidig design med en mysig, avslappnad look, ett avtagbart Sunbrella-tyg i premiumkvalitet och en motståndkraftig konstruktion med en stomme i aluminium och en vattenresistent stoppning. Soffan har flera, miljövänliga egenskaper och ben med hjul på ena sidan för optimal funktionalitet. Perfekt för trädgård, uteplatsen, terrassen, etc. Om 3-sitssoffan från Decotique- Mångsidig modell perfekt för utomhusbruk.- Avtagbar klädsel med motståndkraftigt tyg och miljövänliga egenskaper.- Stoppning med vädertåligt skum.- Stomme i aluminium.- Soffan finns i flera olika klädslar.- Lämplig för användning för privat bruk.- 7x ryggkuddar ingår.- 2x sittdynor ingår.- Ben med praktiska hjul ingår. Skötselråd för 3-sitssoffan- Rengör med en torr trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Level 2 Cozy Stol Hörn Vänster - Ask

  houe level 2 cozy stol hörn vänster - ask
  Stolen från Houe har en kontrasterande design med en stomme i pulverlackerad aluminium med mjuka dynor. Den har Oeko-Tex®-certifierat Sunbrella-tyg med vatten- och smutsavvisande egenskaper för enkelt underhåll. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Henrik Pedersen. Om stolen från Houe- LEVEL 2 Cozy uppskattas för de vatten- och smutsavvisande egenskaperna.- Modulär design för att skapa din egen vackra design.- Mjuk dyna med ett Oeko-Tex®-certifierat material.- Lättviktig, grå stomme.- Från serien LEVEL 2. Skötselråd för stolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Balkongbar Bamboo Vägg Natur

  balkongbar bamboo vägg natur
 • Brafab Rana Loungeset Låg 5 Sittplatser /antracit - Glas Svart

  brafab rana loungeset låg 5 sittplatser /antracit - glas svart
  Loungesetet från Brafab har bekväma dynor perfekta för utomhusbruk. Den har en modern, prisvärd design i aluminium och textilene med grå dynor med avtagbar klädsel i olefin och skumkärna. Den har ett soffbord med en ram i aluminium och en bordsskiva med spraymålat glas. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om loungesetet från Brafab- Modern, prisvärd design.- Dynor ingår.- Hög kvalitet i aluminium, olefin och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Två delar ingår.- Rana hörnsoffa: x1.- Rana soffbord: x1.- Bredd: 2240 mm.- Längd: 2240 mm.- Djup: 880 mm.- Höjd: 840 mm.- Sitthöjd: 400 mm.- Avtagbar klädsel.- Loungesetet kommer i 2 olika färger.- Designad i Sverige Skötselråd för loungesetet- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Handtvätt eller maskintvätt utan centrifugering, 30°C.- Torktumla ej.- Använd ej sköljmedel.- Använd ej blekmedel. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Bonnie Fåtölj, med Snurrfunktion och Dyna - Benvit Polyester och Naturlig Bambu

  venture design bonnie fåtölj, med snurrfunktion och dyna - benvit polyester och naturlig bambu
 • Hanging Garden Ek Mörk

  hanging garden ek mörk
 • Decotique Le Grand Air Utomhus 3-sitssoffa e - Sunbrella Flanell

  decotique le grand air utomhus 3-sitssoffa e - sunbrella flanell
  3-sitssoffa från Decotique med en vädertålig, tvättbar klädsel för utomhusanvändning. Den har en mångsidig design med en mysig, avslappnad look, ett avtagbart Sunbrella-tyg i premiumkvalitet och en motståndkraftig konstruktion med en stomme i aluminium och en vattenresistent stoppning. Soffan har flera, miljövänliga egenskaper och ben med hjul på ena sidan för optimal funktionalitet. Perfekt för trädgård, uteplatsen, terrassen, etc. Om 3-sitssoffan från Decotique- Mångsidig modell perfekt för utomhusbruk.- Avtagbar klädsel med motståndkraftigt tyg och miljövänliga egenskaper.- Stoppning med vädertåligt skum.- Stomme i aluminium.- Soffan finns i flera olika klädslar.- Lämplig för användning för privat bruk.- 7x ryggkuddar ingår.- 2x sittdynor ingår.- Ben med praktiska hjul ingår. Skötselråd för 3-sitssoffan- Rengör med en torr trasa.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • BLOOMINGVILLE Mundo Utomhusfåtölj, med Grå Dyna och Armstöd - Äkta Polyesterrep och Svart Metall

  bloomingville mundo utomhusfåtölj, med grå dyna och armstöd - &aumlkta polyesterrep och svart metall
 • WOOOD Vive utomhus snurrstol - ljusbrun polyester och svart rotting/metall

  woood vive utomhus snurrstol - ljusbrun polyester och svart rotting/metall
 • Hapur Stol 82x55 cm Järn Svart

  hapur stol 82x55 cm järn svart
 • Fatboy Paletti Mittdel - Skum Thunder Grey

  fatboy paletti mittdel - skum thunder grey
  Mittdelen från Fatboy är perfekt för både privata trädgårdar och hotell och har en modulär design med hög flexibilitet och komfort i olika färger att välja mellan. Den har högkvalitativa material med en stomme i galvaniserat, pulverlackerat stål och återvunnet polypropen och en stoppning i delvis, återvunnet skum. Den har en avtagbar, UV-resistent klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning för alla väderlekar. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Ett smart, hållbart val för att hålla i många år framöver. Inspirerad av klassiska lastpallar. Om mittdelen från Fatboy- Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Mittdelen kommer i olika färger.- Från serien Paletti.- Finns även som hörndel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera mittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Mittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 26,8 kg. Skötselråd för mittdelen- Maskintvätt 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Balkongbar Mini Rektangulärt Högt Furu Svart

  balkongbar mini rektangulärt högt furu svart
 • Brafab Vevi Matgrupp / - Aluminium Vit

  brafab vevi matgrupp / - aluminium vit
  Vevi Matgrupp från Brafab är elegant och riktigt bekväm. Tack vare de två ramarna som armstöden och underredet på bordet har får gruppen en minimalistisk och avskalad stil. Matgruppen finns i tre olika utföranden: vit och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan en som är tillverkad i teak. Sittdelen på stolen är tillverkad i det slittåliga tyget Textilene. I setet ingår ett bord och sex stolar som också går att köpa separat.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • TROISPOMMESHOME C2 solstol - mørkegråt stof

  troispommeshome c2 solstol - mørkegråt stof
 • Balkongbar Vägg Furu Svart

  balkongbar vägg furu svart
 • Fatboy Paletti Hörndel - Skum Rock Grey

  fatboy paletti hörndel - skum rock grey
  Hörndelen från Fatboy är perfekt för både privata trädgårdar och hotell och har en modulär design med hög flexibilitet och komfort i olika färger att välja mellan. Hörndelen har högkvalitativa material med en stomme i galvaniserat, pulverlackerat stål och återvunnet polypropen och en stoppning i delvis, återvunnet skum. Den har en avtagbar, UV-resistent klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning för alla väderlekar. Kombinera med fotpall från samma serie för bästa komfort. Ett smart, hållbart val för att hålla i många år framöver. Inspirerad av klassiska lastpallar. Om hörndelen från Fatboy- Multifunktionell modul med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Hörndelen kommer i olika färger.- Från serien Paletti.- Finns även som rak sittdel.- Finns även som sittdel utan ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera hörndelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Hörndelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 900 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 600 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 33,15 kg. Skötselråd för hörndelen- Maskintvätt 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Paletti Hocker Sittdel Utan Ryggstöd - Skum Sahara

  fatboy paletti hocker sittdel utan ryggstöd - skum sahara
  Sittdelen från Fatboy är perfekt för både privata trädgårdar och hotell och har en modulär design med hög flexibilitet och komfort i olika färger att välja mellan. Den har högkvalitativa material med en stomme i galvaniserat, pulverlackerat stål och återvunnet polypropen och en stoppning i delvis, återvunnet skum. Den har en avtagbar, UV-resistent klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning för alla väderlekar. Ett smart, hållbart val för att hålla i många år framöver. Inspirerad av klassiska lastpallar. Om sittdelen från Fatboy- Multifunktionell modul utan ryggstöd med hög flexibilitet och komfort.- Perfekt för både privata trädgårdar och hotell.- Inspirerad av klassiska lastpallar.- UV-resistent, vädertålig klädsel med en vatten- och smutsavvisande PVC-beläggning.- Högkvalitativa material i pulverlackerat stål, återvunnet polypropen och delvis, återvunnet skum.- Sittdelen kommer i olika färger.- Kan även användas som fotpall.- Från serien Paletti.- Finns även som hörndel med ryggstöd.- Finns även som mittdel med ryggstöd.- Passar bra med Paletti soffbord.- Kombinera sittdelen med Paletti möbelskydd från Fatboy. Sittdelens mått:- Djup: 900 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 450 mm.- Sittbredd: 1050 mm.- Sittdjup: 1050 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Vikt: 18,5 kg. Skötselråd för sittdelen- Maskintvätt 30/40°C.- Tvätta ut och in.- Torktumla ej.- Kemtvättas ej.- Plocka in dynorna vid kraftigt regn.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Vilena Sidobord, Runt - Naturlig Terracotta

  laforma vilena sidobord, runt - naturlig terracotta
 • LAFORMA Samantha Fåtölj - Grönt Rep och Stål

  laforma samantha fåtölj - grönt rep och stål
 • TROISPOMMESHOME C2 Edge fåtölj - grått tyg

  troispommeshome c2 edge fåtölj - grått tyg
 • Hillerstorp Stoltö Soffgrupp 4 Sittplatser Orkangrå/grå - Polyester Grey Melange

  hillerstorp stoltö soffgrupp 4 sittplatser orkangrå/grå - polyester grey melange
  Soffgruppen från Hillerstorp är perfekt till altanen och har en modern, hantverksmässig design i FSC-certifierat trä. Den är tillverkad av massiv, högkvalitativ furu för att hålla i generationer. Den har raka linjer och en lättkombinerad, orkangrå färg för alla hem och stilar. Om soffgruppen från Hillerstorp- Svensk, hantverksmässig design med modern känsla.- Premiumkvalitet i massiv furu.- FSC-certifierad.- Soffans bredd: 1780 mm.- Soffans djup: 750 mm.- Soffans höjd: 820 mm.- Fåtöljernas bredd: 770 mm.- Fåtöljernas djup: 750 mm.- Fåtöljernas höjd: 820 mm.- Sitthöjd: 300 mm.- Soffbordets bredd: 700 mm.- Soffbordets längd: 1200 mm.- Soffbordets höjd: 530 mm.- Tre olika delar ingår.- Stoltö soffa: x1.- Stoltö fåtöljer: x2.- Stoltö soffbord: x1.- Dynor ingår.- Kombinera soffgruppen med Stoltö matgrupp från Hillerstorp.- Passar med Stoltö möbelskydd.- Tillverkad i Sverige- Designad i Sverige Skötselråd för soffgruppen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Klädseln bör skumtvättas.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Matgrupper & Loungegrupper och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Lindos Utomhusfåtölj med Kudde - Grå med Svart Ram

  venture design lindos utomhusfåtölj med kudde - grå med svart ram
 • Brea Trädgårdsstol 83x62 cm Aluminium Svart

  brea trädgårdsstol 83x62 cm aluminium svart
 • Balkongbar Mini Rektangulär Hög Furu Natur

  balkongbar mini rektangulär hög furu natur
 • BLOOMINGVILLE Mundo soffbord, fyrkantigt - grå betong och svart metall

  bloomingville mundo soffbord, fyrkantigt - grå betong och svart metall
 • Balkongbar Vägg Furu Vit

  balkongbar vägg furu vit
 • TROISPOMMESHOME C2 Edge 2-sits Fåtölj Soffa - Ljusgrått Tyg

  troispommeshome c2 edge 2-sits fåtölj soffa - ljusgrått tyg

Vanliga material i utomhus loungemöbler

Möbler som ska stå utomhus behöver vara tillverkade i tåligare material än de för inomhus bruk. Därför är loungemöblerna som går att ha ute gjorda i till exempel aluminium, rotting, teak eller bambu. Ett visst underhåll kan krävas för att förlänga livslängden på de.

Loungemöbler utomhus med förvaring

På uteplatsen i våra loungemöbler har vi en plats att vila. Där kanske vi läser en god bok, kryper in under en filt och tar en tupplur. Saker man vill ha tillgängligt men som inte tål vind, regn och stark sol är det bra att kunna stoppa i förvaring. En del loungemöbler har inbyggd förvaring under sitsen eller i tillhörande fotpall.