Hemmässan
www.hemmassan.se

Trädgårdsstolar

Se alla fina trädgårdsstolar i trä eller metall från olika möbelmärken. Här hittar du stolarna i snygg design och som tål utemiljön. Till flera av trädgårdsstolarna kan man köpa till mjuk sits eller dyna. Några av stolarna är tänkta som solstolar att ligga ner i.

Populärt inom trädgårdsstolar

 • HOUSE NORDIC Seattle kudde för trädgårdsstol - polyester

  house nordic seattle kudde för trädgårdsstol - polyester
 • LAFORMA Isabellini Trädgårdsstol, med Armstöd, Stapelbar - Svart Plast

  laforma isabellini trädgårdsstol, med armstöd, stapelbar - svart plast
 • LAFORMA Isabellini Trädgårdsstol, med Armstöd - Beige Polypropen

  laforma isabellini trädgårdsstol, med armstöd - beige polypropen
 • Houe Click Matstol Ställbar Olive Green/grå - Plast Olivgrön

  houe click matstol ställbar olive green/grå - plast olivgrön
  Den här stolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma stolen har ett justerbart ryggstöd så att du enkelt kan luta dig tillbaka och koppla av, och den passar både för barn och vuxna. Click är framställd med en av ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.

Fler tips på trädgårdsstolar

 • Ethimo Studios Director's Chair Vikstol Warm Grey / Nature White - Akryl Naturvit

  ethimo studios director's chair vikstol warm grey / nature white - akryl naturvit
  Vikstolen från Ethimo har en klassisk design med en vikbar funktion för enkel förvaring perfekt för uteplatsen eller terrassen. Sitsen är tillverkad av hållbart, högkvalitativt aluminium med ett mjukt tyg i akryl. Välj mellan olika färger. Om vikstolen från Ethimo- Studios Director's Chair uppskattas för den välkända looken och den vikbara funktionen.- Vikstolen kommer i olika färger.- Vikt: 6 kg. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Kartell A.I. Light Barstol 75 Cm - Återvunnen Termoplastisk Teknopolymer Grå

  kartell a.i. light barstol 75 cm - återvunnen termoplastisk teknopolymer grå
  Pallen från Kartell har en tidlös formgivning med återvunna material för maximal hållbarhet. Den har en optimal tillverkningsprocess med en återanvändningsbar gjutform för ett grönare tänk. Går att använda både inom- och utomhus. Formgivning av Philippe Starck. Originaldesign från år 2022. Om pallen från Kartell- A.I. Light uppskattas för den hållbara designen.- A.I. Light är också omtyckt för mångsidigheten.- Pallen finns i olika storlekar.- Pallen finns i olika färger.- Från serien A.I.. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Rsxa Clip Solstol - Skum Moss

  lafuma rsxa clip solstol - skum moss
  Solstolen från Lafuma har en klassisk design som aldrig går ur tiden. Den har en underbar komfort med en justerbar lutningsvinkel som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den har en slitstark stomme i stål med ett uv-skyddat, vädertåligt vävt tyg perfekt för utomhusbruk och en underbar, avtagbar nackkudde för extra stöd. Om solstolen från Lafuma- Clip-on tyg.- Solstolen kommer i olika färger.- Lätt att flytta runt.- Miljövänliga material.- Ergonomisk, avtagbar nackkudde.- Snabbtorkande.- Godkänd för 140 kg. Skötselråd för solstolarna- Denna produkt kan användas inomhus och utomhus.- Rengör med en fuktig trasa.- Använd ett milt rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Houe Click Matstol /grå - Plast Petrol

  houe click matstol /grå - plast petrol
  Den här utestolen från Houe är en del av Click-serien som är formgiven av Henrik Pedersen. Den bekväma stolen har en ergonomisk design som är väldigt genomtänkt. Click är framställd med en ram av pulverlackerad grå metal, en sits av plastlameller samt två armstöd i bambu. Finns i 14 olika färger. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Julita Positionsstol Teak - Massiv Teak Natural

  brafab julita positionsstol teak - massiv teak natural
  Positionsstolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har vackra, vertikala ribbor. Stolen har en vikbar design med ett justerbart ryggstöd för optimal funktionalitet. Den har en naturlig färg i massiv teak som smälter in i naturen runt omkring. Trä är ett naturligt material där ådring och märken kan förekomma. Med tiden får produkten en vacker patina. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om positionsstolen från Brafab- Ställbar design med vikbar konstruktion.- Premiumkvalitet i massiv teak.- Vackra, vertikala träribbor.- Bredd: 620 mm.- Djup: 730 mm.- Höjd: 1060 mm.- Sitthöjd: 440 mm.- Kombinera positionsstolen med Julita matbord från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för positionsstolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid.- Regelbunden oljning rekommenderas.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Använd rikligt med olja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Stol - Aluminium Jadegrön

  petite friture week-end stol - aluminium jadegrön
  Stolen från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Den har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och stapelbar funktion. Stolen är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om stolen från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera stolen med Week-End matbord från Petite Friture.- Finns även som stol med armstöd.- Finns även som bänk.- Priset som visas är per styck.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End.- Stolen säljs i 2-pack. Skötselråd för stolen- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Next Be Comfort Fotpall - Galvaniserat Stål Silver

  lafuma next be comfort fotpall - galvaniserat stål silver
  Next Be Comfort Fotpall från Lafuma är framtagen i högsta möjliga kvalitet och komfort, utan att för den sakens skull tumma på stil och design. Fotpallen är stoppad vilket gör den extra skön för fötterna att vila på.Fotpallen passar bra med sin bästa stolkompis Transabed, men fungerar även utmärkt att använda som pall att sitta på. Att pallen både är ihopfällbar och lätt att lyfta gör den praktiskt till att både flytta runt på och förvara när den inte används.Stolen på tyget är tillverkat av oerhört motståndskraftigt och andningsbart tyg. Stommen är tillverkad av rostfritt stål. Vikt: Pallen tål upp till 140 kg. Shoppa Trädgårdspallar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Chico Pall Marin - Aluminium Blå

  fiam chico pall marin - aluminium blå
  Chico fotpall från Fiam designad av Francesco Favagrossa är en slittålig, smidig och bekväm fotpall för utomhusbruk. Pallen är hopfällbar och väger lite och har ett mycket slittåligt tyg som motstår smuts, vatten och mögel vilket gör den nästintill underhållsfri. Om man ändå skulle behöva tvätta av den går det bra med en svamp, vatten och lite milt rengöringsmedel. Shoppa Trädgårdspallar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Kartell A.I. Barstol Återvunnen 75 Cm - Återvunnen Termoplastisk Teknopolymer Grå

  kartell a.i. barstol återvunnen 75 cm - återvunnen termoplastisk teknopolymer grå
  Barstolen från Kartell har en estetiskt tilltalande design i återvunnet material med en bred sits med en hög komfort och små armstöd. Välj mellan olika färger och storlekar. Formgiven av Philippe Starck. Om barstolen från Kartell- Estetiskt tilltalande design.- Tillverkad av termoplastisk teknopolymer.- Bred sits.- Hög komfort.- Små armstöd.- Barstolen kommer i olika storlekar.- Barstolen kommer i olika färger.- Bredd: 550 mm.- Djup: 490 mm.- För både inomhus och utomhusbruk. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Barstol - Aluminium Antracit

  petite friture week-end barstol - aluminium antracit
  Barstolen från Petite Friture är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Pallen har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om barstolen från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 550 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 800 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som matstol.- Finns även som loungestol.- Från serien Week-End.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för barstolen- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Karmstol - Aluminium Antracit

  petite friture week-end karmstol - aluminium antracit
  Karmstolen från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Den har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits, mjukt kurvade armstöd och praktisk, stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om karmstolen från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera karmstolen med Week-End matbord från Petite Friture.- Finns även som loungefåtölj.- Finns även som soffa.- Priset som visas är per styck.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End.- Armstödets höjd: 680 mm. Skötselråd för karmstolen- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Andy Vilsäng / - Teak Svart

  brafab andy vilsäng / - teak svart
  Andy Vilsäng från Brafab är riktigt snygg och av hög kvalitet. Sängens rygg går ställa in i flera lägen för en bra komfort. Den är lättplacerad, lätt att flytta runt och väger lite tack vare en stomme i aluminium. Sits och rygg i textilene och detaljer i teak. Den är också ihopfällbar vilket gör den smidig att ställa undan. Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab 56:An Stol Galvad/ - Teak

  brafab 56:an stol galvad/ - teak
  56:An Karmstol från Brafab är en tidlös stol med en härlig känsla från 50-talet.Den har tidstypiska träribbor i teak och ett snyggt, enkelt underrede i varmgalvaniserat stål.Om du vill behålla den gyllene färgen rekommenderar vi att du oljar in den lite då och då. Bra att veta: Obehandlad teak Stapelbar Finns bord i samma serie Design från 50-talet Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Chico Soft Fotpall - Textil Svart

  fiam chico soft fotpall - textil svart
  Chico från Fiam designad av Francesco Favagrossa är en slittålig, smidig och bekväm fotpall för utomhusbruk. Pallen är hopfällbar och väger lite och har ett mycket slittåligt tyg som motstår smuts, vatten och mögel vilket gör den nästintill underhållsfri. Om man ändå skulle behöva tvätta dynan så går det bra i maskin 40°C Shoppa Trädgårdspallar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Pall - Aluminium Jadegrön

  petite friture week-end pall - aluminium jadegrön
  Pallen från Petite Friture är perfekt för trädgården och har en grafisk design med linjära ribbor. Den har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och praktisk, stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om pallen från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 535 mm.- Djup: 480 mm.- Höjd: 530 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som barstol.- Finns även som karmstol.- Från serien Week-End.- Kombinera pallen med Week-End matbord från Petite Friture.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för pallen- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Trädgårdspallar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Gotland Stapelstol Rep - Teak Svart

  brafab gotland stapelstol rep - teak svart
  Gotland Stapelstol, Rep från Brafab. Utestolar Svart Teak. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fatboy Toní Karmstol Anthracite - Aluminium Antracit

  fatboy toní karmstol anthracite - aluminium antracit
  Toní Karmstol är designad av Erik Stehmann för Fatboy, en stilren stol i ett tuffare utförande. Passar borden i samma serie och finns i flera härliga färger. Egenskaper: Tillverkad i extra tåligt pulverlackerat aluminium Stapelbar Lätt UV-resistent Finns utan karm För rengöring torka av med torr eller fuktig trasa. (Inga rengöringsmedel med kemikalier) Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Amigo Solsäng - Aluminium Aqua

  fiam amigo solsäng - aluminium aqua
  Amigo är en klassisk solsäng från italienska Fiam som är justerbar i tre olika lägen. Solsängen kan enkelt fällas ihop och har ett bärhandtag för att man lätt ska kunna bära runt den. Solsängen är tillverkad av aluminium och textiler som gör att den är vädertålig och underhållsfri och en perfekt solsäng att tillbringa lata dagar i. Nackkudde ingår inte. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Maxi Transat Batyline Solstol - Stål Iso Terre

  lafuma maxi transat batyline solstol - stål iso terre
  Maxi Transat Batyline är en lyxig solstol med gott om utrymme och god komfort. Stolen är ultrakompakt och väldigt lätt att rengöra vilket gör att den passar utmärkt på uteplatsen, vid poolen eller till och med inne i vardagsrummet. Egenskaper Större sittplats än de flesta solstolar Ultrakompakt ihopfällning vilket gör den lätt att förvara och ta med sig Batyline-tyg som tål uv-strålar och slitage väl Speciellt utformad för utomhusbruk Enkel att rengöra Fri från ämnen som är giftiga mot människor och natur Fyra lägen, låsbar med stativ Vikt på 3,80 kilo Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Grön Sheryl Barstol för Trädgården, med Armstöd och Ryggstöd - Grönt Rep och Naturli

  laforma grön sheryl barstol för trädgården, med armstöd och ryggstöd - grönt rep och naturli
 • Brafab Vevi Matstol /alu - Aluminium Svart

  brafab vevi matstol /alu - aluminium svart
  Vevi Matstol från Brafab är en elegant och riktigt skön trädgårdsstol. Tack vare de två ramarna som armstöden och stommen består av ger stolen ett minimalistiskt och avskalat intryck. Stolen finns i tre olika utföranden: vitt och svart som är tillverkat i lackad aluminium (underhållsfritt) och sedan en som är tillverkad i teak. Sittdelen är tillverkad i det slittåliga tyget Textilene.Teak är naturligt oljerikt och behöver inte oljas in om man inte vill. Det blir då vackert silvergrått. Om du vill behålla den gyllene färgen bör du olja in det regelbundet. Man kan då först slipa lite lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.Komplettera gärna med bordet Vevi för en enhetlig känsla.Egenskaper Textilene: Smutsavvisande Tål kyla Bleks inte av solen Lättskött Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Futura Batyline Solstol - Stål Duo Obsidian

  lafuma futura batyline solstol - stål duo obsidian
  Futura är den perfekta solstolen att varva ner i med sina många justerbara vilolägen för optimal avslappning. Stabiliserade armstöd underlättar resning ur vilande position. Generöst säte och ryggstöd i UV-resistent och fuktavvisande tyg, och med galvaniserad pulverlackerad stålram i stabil och exakt konstruktion för lång livslängd. Oeko-Tex® märkning garanterar giftfria och miljövänliga material. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Elati Solsäng - Teak

  brafab elati solsäng - teak
  Solsängen från BRAFAB har en elegant, tidlös design med en klassisk känsla. Solsängen är tillverkad av vacker teak med slitstarkt textilene perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Om solsängen från BRAFAB- Kombinera solsängen med ett sidobord från BRAFAB.- Elati uppskattas för den enkla, moderna designen. Skötselråd för solsängen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- För bäst resultat använd sandpapper och en lämplig träolja när möbeln är helt torr.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Chico Fotpall Roses - Aluminium Dusty Rose

  fiam chico fotpall roses - aluminium dusty rose
  Chico fotpall från Fiam designad av Francesco Favagrossa är en slittålig, smidig och bekväm fotpall för utomhusbruk. Pallen är hopfällbar och väger lite och har ett mycket slittåligt tyg som motstår smuts, vatten och mögel vilket gör den nästintill underhållsfri. Om man ändå skulle behöva tvätta av den går det bra med en svamp, vatten och lite milt rengöringsmedel. Shoppa Trädgårdspallar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Kartell Re-chair Stol - Återvunnen Termoplastisk Teknopolymer Svart

  kartell re-chair stol - återvunnen termoplastisk teknopolymer svart
  Stolen från Kartell har en modern design i återvunnet material med fyrkantiga, djärva linjer. Den är utan armstöd. Går att stapla. Välj mellan olika färger. Formgiven av Antonio Citterio. Om stolen från Kartell- Modern design.- Återvunnen och tillverkad av termoplastisk teknopolymer.- Djärva, fyrkantiga linjer.- Stolen passar bra i matsalen.- Stolen passar bra i köket.- Djup: 490 mm.- Bredd: 505 mm.- Höjd: 790 mm.- Vikt: 3.5 kg. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Stol - Aluminium Blush

  petite friture week-end stol - aluminium blush
  Stolen från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Den har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och stapelbar funktion. Stolen är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om stolen från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Kombinera stolen med Week-End matbord från Petite Friture.- Finns även som stol med armstöd.- Finns även som bänk.- Priset som visas är per styck.- Välj mellan olika färger.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll.- Från serien Week-End.- Stolen säljs i 2-pack. Skötselråd för stolen- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • HOUSE NORDIC Perugia hopfällbar stol - brunt läder och teak

  house nordic perugia hopfällbar stol - brunt läder och teak
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Ivory - Teak Elfenben

  ethimo elle solstol / akryl ivory - teak elfenben
  Solstolen från Ethimo har en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Om Solstolen från Ethimo- Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för Solstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Fromme Barstol 650 Mm - Aluminium Blå

  petite friture fromme barstol 650 mm - aluminium blå
  Barstolen från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en robust formgivning med en lätt vikt. Den har gjutna, formade delar med en uv-behandlad, matt yta och extruderade rör. Den har en dämpning under sätet för bästa komfort. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om barstolen från Petite Friture- Fromme uppskattas för den robusta, lättviktiga designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som en stol.- Barstolen finns i flera färger.- Barstolen finns i flera sitthöjder.- Den här barstolen är en del av Petite Fritures kollektion Fromme. Skötselråd för barstolen- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Kartell Hiray Stol - Galvaniserat Stål Svart

  kartell hiray stol - galvaniserat stål svart
  Stolen från Kartell har en stilren, funktionell formgivning i målat, galvaniserat stål med ett spännande uttryck. Den har organiska former med en strikt struktur perfekt för uteplatsen eller terrassen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Ludovica & Roberto Palomba. Originaldesign från år 2022. Om stolen från Kartell- Hiray uppskattas för den stilrena designen.- Hiray är också omtyckt för de organiska formerna.- Kombinera stolen med en dyna från Kartell.- Finns i flera färger.- Den här stolen är en del av Kartells kollektion Hiray. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Ethimo Elle Solstol / Akryl Dove Grey - Teak Grå

  ethimo elle solstol / akryl dove grey - teak grå
  Solstolen från Ethimo har en justerbar sits med 4 lägen. Stolen har en klassisk design med en vacker ram i teak och en slitstark sits i akryl. Välj mellan olika färger. Om Solstolen från Ethimo- Elle uppskattas för den klassiska designen och det justerbara läget.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 7 kg. Skötselråd för Solstolen- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och en mild tvål.- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Smögen fällstol 4-pack

  smögen fällstol 4-pack
  4 trädgårdsstolar i teak av premiumkvalitet 4 st fällstolar av teak i premiumkvalitet. Det innebär att endast de bästa och hårdaste delarna av teaken har använts vid tillverkningen. Möblerna är obehandlade. Det går att behandla möblerna med olja eller vattenlösning, men då kvaliteten på träet i denna grupp är i naturlig i toppkvalitet rekommenderar vi inte det. Trädgårdsstolarnas mått (LxBxH) är 47x56x89 cm. I serien Smögen finns även ett matchande bord. Handbyggda möbler Möblerna är handbyggda med hög skicklighet och sandpapprade för hand för att få den mjuka lena ytan. Inga skruvar är synliga. Träslaget är teak (SVLK certifierat). Vi köper in dessa möbler direkt från ett litet familjeföretag på Java i Indonesien som tillverkar möblerna med mångårig erfarenhet och stor yrkesstolthet. Självklart har vi på outl1.se besökt och inspekterat fabriken. Ingen montering Ingen montering krävs, stolarna levereras färdigmonterade. Observera att dynorna i bildspelet ej medföljer.
 • Petite Friture Week-end Barstol - Aluminium Vinröd

  petite friture week-end barstol - aluminium vinröd
  Barstolen från Petite Friture är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Pallen har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om barstolen från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 550 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 800 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som matstol.- Finns även som loungestol.- Från serien Week-End.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för barstolen- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Fromme Stol - Aluminium Korall

  petite friture fromme stol - aluminium korall
  Stolen från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en stilren formgivning med rena linjer och en unik karaktär. Den har en dämpning under sätet för bästa komfort. Stolen har en uv-behandlad, matt yta för hållbarhet. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om stolen från Petite Friture- Fromme uppskattas för den unika designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som en pall.- Stolen finns i flera färger.- Den här stolen är en del av Petite Fritures kollektion Fromme.- Priset som visas är per styck. Skötselråd för stolen- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • LAFORMA Yanet Barstol, med Ryggstöd - Grönt Rep och Stål

  laforma yanet barstol, med ryggstöd - grönt rep och stål
 • Petite Friture Fromme Barstol 650 Mm - Aluminium Vit

  petite friture fromme barstol 650 mm - aluminium vit
  Barstolen från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en robust formgivning med en lätt vikt. Den har gjutna, formade delar med en uv-behandlad, matt yta och extruderade rör. Den har en dämpning under sätet för bästa komfort. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om barstolen från Petite Friture- Fromme uppskattas för den robusta, lättviktiga designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som en stol.- Barstolen finns i flera färger.- Barstolen finns i flera sitthöjder.- Den här barstolen är en del av Petite Fritures kollektion Fromme. Skötselråd för barstolen- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Fromme Barstol 750 Mm - Aluminium Svart

  petite friture fromme barstol 750 mm - aluminium svart
  Barstolen från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en robust formgivning med en lätt vikt. Den har gjutna, formade delar med en uv-behandlad, matt yta och extruderade rör. Den har en dämpning under sätet för bästa komfort. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om barstolen från Petite Friture- Fromme uppskattas för den robusta, lättviktiga designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som en stol.- Barstolen finns i flera färger.- Barstolen finns i flera sitthöjder.- Den här barstolen är en del av Petite Fritures kollektion Fromme. Skötselråd för barstolen- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Barstol Flaskgrön - Aluminium Glass Green

  petite friture week-end barstol flaskgrön - aluminium glass green
  Barstolen från Petite Friture är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Pallen har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om barstolen från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 550 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 800 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som matstol.- Finns även som loungestol.- Från serien Week-End.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för barstolen- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Fiam Spaghetti Solsäng - Aluminium Svart

  fiam spaghetti solsäng - aluminium svart
  Solsängen från Fiam har klassisk, tidlös design med praktisk, fällbar funktion perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har stabila remmar i PVC med tåligt stativ i aluminium. Den har justerbart fotstöd för extra komfort. Välj mellan olika färger. Går att användas utomhus under tak. Om solsängen från Fiam- Klassisk, bekväm design.- Tillverkad av aluminium och PVC.- Justerbart fotstöd.- Stabila remmar.- Fällbar solsäng.- Aluminium stativ.- Från serien Spaghetti.- Solsängen kommer i olika färger.- Djup: 1290 mm.- Bredd: 610 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 380 mm. Skötselråd för solsängen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Week-end Barstol - Aluminium Blush

  petite friture week-end barstol - aluminium blush
  Barstolen från Petite Friture är perfekt för både inom- och utomhusbruk och har en grafisk design med linjära ribbor och geometriska former. Pallen har en skruvlös, böljande konstruktion med en bekväm sits och stapelbar funktion. Den är tillverkad av rostfritt aluminium för utomhusanvändning och har en UV-resistent beläggning och en mattlackad epoxifärg i olika färger att välja mellan. Designad i Frankrike av Studio BrichetZiegler. Ett bra val med premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Om barstolen från Petite Friture- Skruvlös, stapelbar design med grafisk karaktär.- Högkvalitativt material i rostfritt aluminium.- Motståndkraftig epoxifärg med UV-resistent beläggning.- Bredd: 550 mm.- Djup: 490 mm.- Höjd: 1040 mm.- Sitthöjd: 800 mm.- Välj mellan olika färger.- Finns även som matstol.- Finns även som loungestol.- Från serien Week-End.- Perfekt för både inom- och utomhusbruk.- Kräver minimalt underhåll. Skötselråd för barstolen- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Brafab Naos Matstol Rostfritt /mörkgrå - Teak Stål

  brafab naos matstol rostfritt /mörkgrå - teak stål
  Matstolen från Brafab är perfekt för utomhusbruk och har eleganta armstöd i teak. Den har en modern, stilren design för att passa alla inredningsstilar. Den har en högkvalitativ stomme i ofärgat, rostfritt stål med en motståndkraftig, mörkgrå sits i textilene. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om matstolen från Brafab- Modern design med eleganta armstöd i teak.- Premiumkvalitet i rostfritt stål och textilene.- Perfekt för utomhusbruk.- Bredd: 570 mm.- Djup: 640 mm.- Höjd: 870 mm.- Sitthöjd: 450 mm.- Kombinera matstolen med Naos matbord från Brafab.- Designad i Sverige Skötselråd för matstolen- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Lafuma Transabed Aircomfort Solstol Acier - Stål Grå

  lafuma transabed aircomfort solstol acier - stål grå
  Transabed AirComfort är en solstol från Lafuma som är perfekt att ha i trädgården eller vid poolen för ultimat avkoppling. Solstolen är otroligt skön att sitta i på grund av 3-lagers vadderingen. Egenskaper Solstol från Lafuma 3-lagers vaddering för extra komfort Fasta armstöd för att underlätta vid justeringar Avtagbar nackkudde Snygg och enkel att använda Materialet torkar snabbt Tar liten plats när den är ihopfälld Sitthöjd på 43 centimeter Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • BLOOMINGVILLE Monsi Trädgårdsstol, med Armstöd - Svart Galvaniserat Järn

  bloomingville monsi trädgårdsstol, med armstöd - svart galvaniserat järn
 • Fiam Quick Solstol - Aluminium Vit

  fiam quick solstol - aluminium vit
  Solstolen från Fiam har en kompakt, vikbar design med en lätt stomme i aluminium och en vädertålig klädsel i textilene, perfekt för stranden. Välj mellan olika färger. Formgiven av Francesco Favagrossa. Om solstolen från Fiam - Kompakt design med en vikbar funktion.- Aluminium-stomme med en vädertålig klädsel.- Solstolen kommer i olika färger.- Vikt: 3 kg. Skötselråd för solstolen - Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Solstolar & Solsängar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • HOUSE NORDIC Seattle Trädgårdsstol, med Armstöd - Grå Polyrotting

  house nordic seattle trädgårdsstol, med armstöd - grå polyrotting
 • LAFORMA Svart Glenville Barstol för Trädgården, med Ryggstöd och Fotstöd - Svart Rep och Stål

  laforma svart glenville barstol för trädgården, med ryggstöd och fotstöd - svart rep och stål
 • BLOOMINGVILLE Sole, liggstol med justerbar rygg, hopfällbar - naturlig bambu

  bloomingville sole, liggstol med justerbar rygg, hopfällbar - naturlig bambu
 • LAFORMA Emili trädgårdsstol, med armstöd - naturligt akaciaträ

  laforma emili trädgårdsstol, med armstöd - naturligt akaciaträ
 • LAFORMA Adredna solstol - terrakottapolyester och brunt akaciaträ

  laforma adredna solstol - terrakottapolyester och brunt akaciaträ
 • Fermob Airloop Fåtölj grå - Lackerat Stål Antracit

  fermob airloop fåtölj grå - lackerat stål antracit
  Fåtöljen från Fermob har ett romantiskt, klassiskt utseende för inomhus- och utomhusbruk. Stolen har mjukt kurvade linjer med en slank, stapelbar design. Den är tillverkad av slitstarkt stål med en skyddande finish i pulverlack perfekt för uteplatsen eller terrassen. Lätt att flytta runt. Formgiven av Frédéric Sofia. Om fåtöljen från Fermob- Fåtöljen är stapelbar.- Handtillverkad av skickliga hantverkare.- Uv-skyddad, vädertålig finish.- Djup: 470 mm.- Höjd: 810 mm.- Tillverkad i Frankrike Skötselråd för fåtöljen- Rengör med en fuktig trasa.- Förvara inomhus vintertid. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • Petite Friture Fromme Barstol 750 Mm - Aluminium Mintgrön

  petite friture fromme barstol 750 mm - aluminium mintgrön
  Barstolen från Petite Friture är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en robust formgivning med en lätt vikt. Den har gjutna, formade delar med en uv-behandlad, matt yta och extruderade rör. Den har en dämpning under sätet för bästa komfort. Formgivning av Tom Chung. Originaldesign från år 2020. Om barstolen från Petite Friture- Fromme uppskattas för den robusta, lättviktiga designen.- Fromme är också omtyckt för den matta, uv-behandlade ytan.- Finns även som en stol.- Barstolen finns i flera färger.- Barstolen finns i flera sitthöjder.- Den här barstolen är en del av Petite Fritures kollektion Fromme. Skötselråd för barstolen- Rengör med en mjuk, luddfri trasa som är lätt fuktad med alkoholhaltigt fönsterrengöringsmedel.- Använd inte slipmedel eller metallsvamp. Shoppa Utestolar och mer Utemöbler hos Royal Design.
 • HOUSE OF SANDER Valhal Trädgårdsstol, med Armstöd - Beige Polyrotting och Naturlig Alu

  house of sander valhal trädgårdsstol, med armstöd - beige polyrotting och naturlig alu

En annan sittmöbel att ha utomhus är trädgårdspall. Den har fördelen att den lättare går att flytta runt.