Hemmässan
www.hemmassan.se

Vardagsrumsbord

Oavsett om du vill ha ett runt, fyrkantigt, trä- eller marmorbord kan du leta här. Vi listar vardagsrumsbord som passar i olika inredning. Vissa av borden har löstagbara brickor och andra har förvaring under bordsskivan. Bläddra i listan eller välj en tillverkare som du vill se fler bord från.

Typer av bord: Soffbord | Brickbord | Avlastningsbord

Populärt inom vardagsrumsbord

 • Hay Brickbord 40x60 Cm - Soffbord Pulverlackat Stål Varmgrå

  hay brickbord 40x60 cm - soffbord pulverlackat stål varmgrå
  Brickbordet från Hay har en luftig, industriell design i pulverlackerad metall. Det har en smart, avtagbar bricka på ovansidan perfekt för både vardag och fest. Kombinera olika storlekar för att skapa din egna personliga look. Om brickbordet från Hay- Kan även användas som ett sängbord.- Multifunktionell design.- Brickbordet kommer i olika storlekar.- Brickbordet kommer i olika färger.- Avtagbar bricka.- Bredd: 400 mm.- Längd: 600 mm.- Höjd: 500 mm. Skötselråd för brickbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • SJÄLSÖ NORDIC runt brickbord, med fällbara ben - järn

  sj&aumllsö nordic runt brickbord, med fällbara ben - järn
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK14 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • ACT NORDIC Azalea Soffbord med Förvaring - Naturpapper, Vildek, Svart Glas och Svart Metall

  act nordic azalea soffbord med förvaring - naturpapper, vildek, svart glas och svart metall

Fler tips på vardagsrumsbord

 • Ox Denmarq Ninety Soffbord 80 Cm underrede Marmor - Soffbord Stål Svart

  ox denmarq ninety soffbord 80 cm underrede marmor - soffbord stål svart
  Ninety soffbord, formgivet av Dennis Marquart för Ox Denmarq. Ett elegant soffbord med raka linjer och en lätt siluett. Den tidlösa designen och valet av högkvalitativa material gör Ninety till ett bord med lång livslängd. Bordet har en bordsskiva av vacker marmor och underrede av pulverlackerat stål. Bordet finns i flera storlekar och utföranden. Observera att marmor är ett naturmaterial och att skiftningar i färg och mönster förekommer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition Sett Ln12 Soffbord 60x140 Cm Rökfärgat - Soffbord Glas Smoked Glass

  &tradition sett ln12 soffbord 60x140 cm rökfärgat - soffbord glas smoked glass
  Soffbord från &Tradition med en exklusiv, minimalistisk estetik med eklektiska influenser. Det har en massiv bordsskiva med ett elegant, aningen rundat, mörkt kromat underrede perfekt för alla moderna eller klassiska utrymmen. Formgivning av Luca Nichetto. Originaldesign från år 2024. Om soffbordet från &Tradition- Finns i flera varianter.- Från serien Sett.- Tillverkat i Italien.- Formgivning av Luca Nichetto.- Originaldesign från år 2024. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord Trieste 120x66x45

  soffbord trieste 120x66x45
  Trieste soffbord i glas är ett lite mindre soffbord i chrome som har ett modernt formspråk
 • Soffbord Luana, Diameter 74 cm

  soffbord luana, diameter 74 cm
  Runt soffbord Luana i ekfanerad MDF. Ø 74 cm.
 • Maze Anyday Soffbord 50x100 Cm - Soffbord Pulverlackerad Metall Silkesgrå

  maze anyday soffbord 50x100 cm - soffbord pulverlackerad metall silkesgrå
  Soffbordet från Maze har en modern design med runda, mjuka former. Bordet har en generös bordsskiva i lackad MDF med ett praktiskt hyllplan undertill för snygg förvaring. Det har pulverlackerade ben i metall, vackra mässingdetaljer och en stilren färg för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Det har en svensk, hållbar konstruktion i premiumkvalitet för att hålla i många år framöver. Formgiven av Louise Hederström. Om soffbordet från Maze- Modern design med svensk, hållbar produktion.- Rektangulär form med rundade hörn.- Eleganta mässingdetaljer.- Praktiskt hyllplan undertill.- Ben i pulverlackerad metall.- Bordsskiva i MDF.- Bredd: 500 mm.- Längd: 1000 mm.- Höjd: 430 mm.- Komposition: 30 % Återvunnen metall- Soffbordet kommer i 3 olika färger.- Kombinera soffbordet med Anyplace sidobord från Maze.- Tillverkat i Sverige- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Torka genast bort fläckar med en fuktig trasa.- Använd en mild rengörande produkt vid behov.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • ROWICO Hammond Soffbord, Rektangulärt - Vit Marmor och Brun Ek

  rowico hammond soffbord, rektangulärt - vit marmor och brun ek
 • Maze Minnie Mae Wood Brickbord / - Sidobord & Avlastningsbord Ask Vit

  maze minnie mae wood brickbord / - sidobord & avlastningsbord ask vit
  Förvara favorittidningarna och ställ kaffekoppen på detta moderna sidobord. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mallorca Soffbord, Rektangulärt - Brunt Akaciaträ

  mallorca soffbord, rektangulärt - brunt akaciaträ
 • Alaska Soffbord - Mörkrökt Akaciaträ, Rektangulärt

  alaska soffbord - mörkrökt akaciaträ, rektangulärt
 • VENTURE DESIGN Lawton soffbord, runt - svart MDF och svart stål

  venture design lawton soffbord, runt - svart mdf och svart stål
 • Nivo Sidobord 36x36 cm Svart

  nivo sidobord 36x36 cm svart
 • Hörnsoffa 5-sits och soffbord Zalika

  hörnsoffa 5-sits och soffbord zalika
  Zalika set innehåller en hörnsoffa och ett soffbord av akaciaträ, med avtagbara och vattentäta sittdynor. Träet har behandlats för att bli resistent mot UV-strålning, så möblerna är perfekta att använda utomhus. Dessutom är benen tillverkade av alumi
 • Avlastningsbord - Flora

  avlastningsbord - flora
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm bredd: 120 cm höjd: 50 cm djup: 22 cm
 • Soffbord Bhaskar

  soffbord bhaskar
  Soffbord Bhaskar, Brun, 117 x 60 x 35 cm
 • Soffbord Lancaster

  soffbord lancaster
  Lancaster soffbordet är en stilfull och neutral möbel som kommer att lyfta ditt vardagsrum till en ny nivå av elegans. Med bordets praktiska mått är detta soffbord perfekt för att skapa en balanserad och harmonisk atmosfär i rummet. Tillverkat av mdf
 • Avlastningsbord Confetti, 40 x 100 cm

  avlastningsbord confetti, 40 x 100 cm
  Confetti avlastningsbord.Två lådor fram med knoppar i metall. Bredd 100 cm, djup 40 cm, höjd 74 cm. Enkelt att inreda ditt hem med och fungerar lika bra som skrivbord. Avlastningsbordet ingår i vår hallserie Confetti.
 • ROWICO Colton Soffbord, Ovalt - Svart Askfanér och Svart Metall

  rowico colton soffbord, ovalt - svart askfan&eacuter och svart metall
 • Gubi Ts Console 1 Hylla /grön Marmor - Soffbord Stål Svart

  gubi ts console 1 hylla /grön marmor - soffbord stål svart
  Ts Console 1, soffboard formgivet av GamFratesi för Gubi. Ts skapar en sofistikerad och skulpturell estetik för alla rum med sina karaktäristiska korsade smala ben och kontrasterande bordsskiva av vackraste marmor. Ts Console finns även som sideboard med två hyllplan och med marmor i flera olika färger. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Tripod Soffbord - Soffbord Ek

  ethnicraft tripod soffbord - soffbord ek
  Tripod Soffbord, Ek från Ethnicraft. Soffbord Ek Ek. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • VCM NORDIC Mirola soffbord, med rundade kanter - trä i vit marmorlook

  vcm nordic mirola soffbord, med rundade kanter - trä i vit marmorlook
 • BLOOMINGVILLE Loue Sidobord, med Hylla, Rektangulärt - Svart / Naturlig Rotting

  bloomingville loue sidobord, med hylla, rektangulärt - svart / naturlig rotting
 • Java soffbord, runt - naturlig ek

  java soffbord, runt - naturlig ek
 • Soffbord Hammond, 62 x 62 cm

  soffbord hammond, 62 x 62 cm
  Hammond soffbord med fasad bordsskiva av äkta Carrera-marmor och ben i ek är ett lyxigt och trendigt soffbord. Observera att marmor är ett naturligt stenmaterial vilket innebär att färgavvikelse och ojämn yta kan förekomma. FSC-certifierad produkt, v
 • Remi soffbord 110x70 cm

  remi soffbord 110x70 cm
  Remi är ett stilrent soffbord med asymmetrisk bordsskiva som har mjukt rundad underkant. De tre robusta benen sitter samlat i mitten under bordet, Remi är ett lite speciellt pelarbord med mycket attityd. Stommen är av MDF som fått fin valnötsfaner. M
 • Houe Edge Brickbord Ø46 Cm - Sidobord & Avlastningsbord Metall Muted White

  houe edge brickbord ø46 cm - sidobord & avlastningsbord metall muted white
  Brickbord från Houe i pulverlackerad metall med en enkel, nätt design för både inomhus- och utomhusbruk. Det har ett praktiskt, fällbart handtag för enkel användning. Formgivning av Roee Magdassi. Om brickbordet från Houe- Går att använda både inom- och utomhus.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Justerbart handtag.- Formgivning av Roee Magdassi. Shoppa Sidobord & Avlastningsbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Bowl Soffbord Svartbetsat Mangoträ 46 Cm - Soffbord Stål Svartlaserad

  mater bowl soffbord svartbetsat mangoträ 46 cm - soffbord stål svartlaserad
  Soffbordet från Mater har en underbar design med tre smala, svarta ben i stål och en rund bordsskiva i mangoträ med höga kanter. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Benen går att ta av för enkel transportering. Formgiven av Ayush Kasliwal. Om soffbordet från Mater- Underbar design.- Tre smala ben.- Rund bordsskiva.- Höga kanter.- Tillverkat av mangoträ och stål.- Soffbordet kommer i 2 olika storlekar.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • LAFORMA Rektangulärt Duilia Soffbord med Hylla - Svart Glas och Metall

  laforma rektangulärt duilia soffbord med hylla - svart glas och metall
 • Soffbord Cannes

  soffbord cannes
  Cannes Soffbord är ett rektangulärt bord i naturlig rotting. Bordskivan är i bambu. Mått: Höjd: 35 cm, Bredd: 70 cm, Längd: 120 cm. Kräver ingen montering.
 • LAFORMA Mikado Soffbord - Klarglas och Silver Stål

  laforma mikado soffbord - klarglas och silver stål
 • Ethnicraft Mahogany Boomerang Soffbord Mörkbrun 85x77x29 Cm - Soffbord Mahogny Dark Stained

  ethnicraft mahogany boomerang soffbord mörkbrun 85x77x29 cm - soffbord mahogny dark stained
  Soffbordet från Ethnicraft har en unik design i massiv mahogny. Det har ett fantasifullt underrede med vacker struktur för en sofistikerad och elegant touch. Bordet har en underbar bordsskiva med en organisk form som adderar det lilla extra till omgivningen. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Formgivning av Alain Van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Hög kvalitet.- Unik design.- Tillverkat av massiv mahogny.- Mörkbetsad finish med en lackad yta.- Bordsskiva med organisk form.- Soffbordet finns i olika modeller.- Formgivning av Alain Van Havre.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Denna produkt levereras monterad. Skötselråd för soffbordet- Glasunderlägg rekommenderas.- Använd en torr trasa.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord Sullivan, 80 x 80 cm

  soffbord sullivan, 80 x 80 cm
  Sullivan soffbord är ett trendigt exklusivt soffbord i skandinavisk design. Foten har ett smakfullt linjerat mönster. Soffbordet har en fanerad bordsskiva med rundande hörn som ger den en mjuk känsla. Sullivan soffbord finns i två olika storlekar, pl
 • Soffbord Sunny

  soffbord sunny
  - stabilt sidobord med enkel design - tillverkat av pulverlackerad metall - kan användas både inomhus och utomhus - H 45 cm x Ø 60 cm utomhuskollektionen från det nederländska inredningsmärket WOOOD har berikats med det tidlösa sidobordet Sunny. Dett
 • Brafab Anemon Soffbord 65x140x50 Cm Natur - Soffbord Glas Vit

  brafab anemon soffbord 65x140x50 cm natur - soffbord glas vit
  Soffbordet från Brafab är perfekt för uteplatsen eller terrassen och har en elegant retrostil i högkvalitativ konstrotting. Bordet har en bordsskiva i härdat glas med praktisk förvaring undertill. Det har beständiga, vädertåliga material och en jordnära färg som smälter in i naturen runt omkring. Den höga kvaliteten garanterar att produkten kan användas år efter år. Om soffbordet från Brafab- Svensk design med elegant, retroinspirerad känsla.- Premiumkvalitet i konstrotting och härdat glas.- Längd: 1400 mm.- Bredd: 650 mm.- Höjd: 500 mm.- Kombinera soffbordet med Anemon loungefåtöljer från Brafab.- Finns även som soffgrupp.- Tillverkat i Indonesien- Designat i Sverige Skötselråd för soffbordet- Använd en mild tvål vid behov.- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.- Använd ett skyddande möbelöverdrag om produkten lämnas utomhus vintertid. Shoppa Soffbord och mer Utebord hos Royal Design.
 • LAFORMA Yoana soffbord, m. 1 bottenhylla - naturlig ekfaner och svart järn

  laforma yoana soffbord, m. 1 bottenhylla - naturlig ekfaner och svart järn
 • Avlastningsbord Dune Long

  avlastningsbord dune long
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 1,8 cm Bredd: 184 cm Höjd: 77,4 cm Djup: 35 cm Benens höjd: 15 cm
 • CREATIVE COLLECTION Jassy Soffbord - Brunt Mangoträ

  creative collection jassy soffbord - brunt mangoträ
 • Soffbord Comova, 60 x 114 cm

  soffbord comova, 60 x 114 cm
  Kave Home har skapat kollektionen Comova med soffor, fåtöljer och bord. Designen är 100% anpassad för utomhusbruk, tillverkad i Europa av högkvalitativa material med en stomme av aluminium.
 • Soffbord Amazonas rund

  soffbord amazonas rund
  Runt soffbord med glasplatta. Mått: Längd: 110 cm. Bredd: 110 cm. Höjd: 50 cm. Material: Teak och glas. Monterad.
 • Soffbord Siaton

  soffbord siaton
  Siaton är vårt stilrena soffbord i minimalistisk design! Bordet har raka nordiska former som skapar en luftig och modern känsla till rummet. Tillverkat med en smal ramkonstruktion i vitt stål och en toppskiva i smäcker mörkgrå kulör. Pryd med vackra
 • Bali soffbord M, trekantigt - naturlig ek

  bali soffbord m, trekantigt - naturlig ek
 • Swedese Flower Mono Soffbord 66 Cm /vit - Soffbord Askfanér Vitlaserad

  swedese flower mono soffbord 66 cm /vit - soffbord askfanér vitlaserad
  Flower Mono från Swedese är en vidareutveckling av det berömda och omtyckta bordet Flower, formgivet av Christine Schwarzer. Soffbordet är tillverkat av skiktlimmat laminat och pulverlackat stål. Välj bland flera olika utföranden.Den organiska formen och de stjälkliknande benen utmärker bordet och får naturen att kännas närvarande i rummet. Olika storlekar, höjder och färger gör det möjligt att placera flera bord tillsammans och leka med linjer och mönster för att få till ett unikt uttryck. Välj mellan olika storlekar och utföranden.För mer information, se bifogat produktblad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • VIND KOLLEKTION Saltö Stort soffbord, runt - vitkalkad fanér

  vind kollektion saltö stort soffbord, runt - vitkalkad fan&eacuter
 • Soffbord Broby

  soffbord broby
  Broby är ett prisvärt soffbord med en modern och stilren design. Stommen är tillverkad av lackerad metall. Broby finns i både rektangulärt och runt utförande. Perfekt för dig som vill ha lite industriell design till ett bra pris med en yta som är lät
 • ACT NORDIC Amble soffbord, runt - brun Delhi melaminmarmor och svart metall

  act nordic amble soffbord, runt - brun delhi melaminmarmor och svart metall
 • Soffbord Rätö

  soffbord rätö
  Runt soffbord med toppskiva i betsad ekfanér och stomme i metall.
 • Gubi Ioi Soffbord Svart / / Marmor Ø100 Cm - Soffbord Mässing Grå

  gubi ioi soffbord svart / / marmor ø100 cm - soffbord mässing grå
  Soffbordet från GUBI har en elegant, minimalistisk design med en tidlös Art Deco look perfekt för det moderna hemmet. Bordet har slanka ben i stål med dekorativa kulor i mässing och en exklusiv bordsskiva i marmor. Formgiven av Gam Fratesi. Om soffbordet från GUBI- IOI uppskattas för det sofistikerade utseendet.- Soffbordet kommer i olika modeller.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Kombinera soffbordet med en IOI väggspegel från GUBI.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Det här soffbordet är en del av GUBIs kollektion IOI. Skötselråd för soffbordet- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Skanör soffbord, fyrkantigt - klarglas och svart stål

  venture design skanör soffbord, fyrkantigt - klarglas och svart stål
 • Soffbord Lomma 110

  soffbord lomma 110
  Det här soffbordet skapar enkelt ett stilsäkert blickfång i ditt vardagsrum! Bordet är från serien Lomma och tillhör Furniture Fashion kollektionen. Den eleganta bordsskivan i klarglas synliggör det dekorativa underredet i svart stål och den runda ut
 • Decotique Vogue Soffbord 70x70 Cm / Vit - Soffbord Glas Valnöt

  decotique vogue soffbord 70x70 cm / vit - soffbord glas valnöt
  Soffbord från Decotique med en chic design perfekt för att framhäva ditt utrymme. Det har en stomme i MDF och fanér med fyra nätta ben och en fyrkantig bordsskiva i härdat glas. Oavsett om du serverar kaffe till gästerna eller ställer ut dina favoritböcker, ger bordets glas både skydd och elegans. Vogue-bordet är perfekt för designmedvetna personer och är ett statement som inte bara fyller ett utrymme - det berikar din hematmosfär med sin moderna stil. Tillverkat i Polen. Om soffbordet från Decotique- Vogue uppskattas för den lyxiga, chica designen.- Från serien Vogue.- Finns i flera varianter.- Tillverkat i Polen.- Bordsskiva i härdat glas.- Denna produkt levereras omonterad.- Justerbara fötter för enkel justering. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Använd en torr trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ethnicraft Pi Soffbord Ø80 Cm - Soffbord Mahogny Mörkbrun

  ethnicraft pi soffbord ø80 cm - soffbord mahogny mörkbrun
  Soffbord från Ethnicraft i vacker mahogny med ett elegant formspråk med mjukt rundade former perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av Alain van Havre. Om soffbordet från Ethnicraft- Finns i flera storlekar.- Från serien PI.- Formgivning av Alain van Havre. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord Alaska 130x70x52

  soffbord alaska 130x70x52
  Ett massivt och stabilt soffbord med elegant deisgn. Bordet är rektangulärt och har en rustik toppskiva och stor hylla undertill.
 • Soffbord - Blondi

  soffbord - blondi
  100% trä metallram bredd: 30 cm höjd: 52 cm djup: 30 cm vikt: 1,591 kg demonterad

Vardagsrumsbord med förvaring

I vardagsrummet kan man göra många olika saker som att läsa en tidning, bok eller spela spel. Många använder också vardagsrum som ett TV-rum. För andra är vardagsrummet ett större rum än köket och därför är det där man dukar upp till festligare tillfällen.

Beroende på hur du använder ditt rum kan vardagsrumsbord fylla olika funktioner. Om det är som ett soffbord kanske du vill ha förvaring på en hylla under eller i små lådor. En del bord har en låg hylla på vilken man kan ställa förvaringskorgar.

Glasbord och marmorbord till vardagsrum

Om köksborden är vikta åt trämaterial kan man i vardagsrummet ta ut svängarna lite mer. Det är här som glasbord eller marmorbord oftare förekommer. Glasborden är lite känsligare men oerhört lätta att torka av.

Detsamma gäller marmorbord som också torkas av snabbt och enkelt men de är mer tåligare än glasskivor. Marmorbord finns i många olika färgnyanser och ingen skiva är den andra lik.

Förutom ett bord vid soffan har vissa hushåll även större bord för bjudningar i sitt vardagsrum. Om du är på jakt efter sett sådant matsalsbord kan du bläddra i utbudet av köksmöbler online.

Brickbord i vardagsrummet

Ytterligare en bordstyp som är vanlig i vardagsrum är brickbordet. Det har en praktisk funktion som kommer väl till pass när det ska dukas upp till fredagsmys eller filmkväll. Man kan lyfta ur brickan, ta den till köket och bära tillbaka allt gott att äta och dricka till vardagsrumsbordet.