Hemmässan
www.hemmassan.se

Vardagsrumsbord

Oavsett om du vill ha ett runt, fyrkantigt, trä- eller marmorbord kan du leta här. Vi listar vardagsrumsbord som passar i olika inredning. Vissa av borden har löstagbara brickor och andra har förvaring under bordsskivan. Bläddra i listan eller välj en tillverkare som du vill se fler bord från.

Typer av bord: Soffbord | Brickbord | Avlastningsbord

Populärt inom vardagsrumsbord

 • LAFORMA Kamilah Soffbord, med 1 Hylla, Runt - Mörkt Glas, Marmorlook och Guldstål

  laforma kamilah soffbord, med 1 hylla, runt - mörkt glas, marmorlook och guldstål
 • ACT NORDIC Azalea Soffbord med Förvaring - Naturpapper, Vildek, Svart Glas och Svart Metall

  act nordic azalea soffbord med förvaring - naturpapper, vildek, svart glas och svart metall
 • Mater Accent Soffbord 70 Cm Sirka - Soffbord Ek Gråbetsad Ek

  mater accent soffbord 70 cm sirka - soffbord ek gråbetsad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet är FSC-certifierat. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK14 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.

Fler tips på vardagsrumsbord

 • Soffbord bambu med chindidetaljer flerfärgad - Flerfärgad

  soffbord bambu med chindidetaljer flerfärgad - flerfärgad
  Detta åttkantiga soffbord är både stiligt och praktiskt. Dess exotiska design gör soffbordet till en fokuspunkt i alla vardagsrum. Detta åttkantiga soffbord är både stiligt och praktiskt. Dess exotiska&hellip:
 • Sidobord mosaik blå och vit keramik - Blå

  sidobord mosaik blå och vit keramik - blå
  Detta utomhusbord har en bordsskiva täckt av väderbeständig mosaik och elegant svängda ben. Det kommer säkerligen att bli ett riktigt blickfång i trädgården, på balkongen, terassen, osv. Detta&hellip:
 • SIMPLE Soffbord 54 cm Runt med Förvaring Lådor Grå -

  simple soffbord 54 cm runt med förvaring lådor grå -
 • Sidobord Bogóta

  sidobord bogóta
  Inred ditt hem i en stilren, skandinavisk stil med vårt vackra avlastningsbord i glas och stål från serien bogóta! Här får ditt hem den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sin eleganta och minimalistiska design är detta sidobord en
 • Soffbord Aivy 45x58 cm

  soffbord aivy 45x58 cm
  - soffbord för utomhusbruk med inbjudande form - tillverkat av metall med skyddande pulverlack - kan användas både inomhus och utomhus - H 45 cm x B 58 cm x D 43 cm Aivy sidobord ingår i en utomhuskollektion från det nederländska inredningsmärket WOO
 • Avlastningsbord Dune Long

  avlastningsbord dune long
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 1,8 cm Bredd: 184 cm Höjd: 77,4 cm Djup: 35 cm Benens höjd: 15 cm
 • TVILUM Rome Soffbord, med Utdragbar Toppskiva - Naturlig / Svart Folie och Naturligt Trä

  tvilum rome soffbord, med utdragbar toppskiva - naturlig / svart folie och naturligt trä
 • Soffbord spånskiva 100x59x42 cm vit - Vit

  soffbord spånskiva 100x59x42 cm vit - vit
  Detta soffbord har en enkel men elegant design som passar alla inredningar. Detta soffbord har en enkel men elegant design som passar alla inredningar. Bordet är tillverkat i spånskiva med PVC-kanter&hellip:
 • Soffbord Ralle, set om 2 satsbord

  soffbord ralle, set om 2 satsbord
  Satsbord i set om 2, borden i två olika nivåer ger en fin rörelse och känsla i rummet. Bordsskivan är i glas och underrede i metall. Dessa går att använda som separata bord eller som ett långt soffbord - och blir det ont om plats går det mindre lätt
 • Soffbord massivt återvunnet trä 90x50x35 cm - Brun

  soffbord massivt återvunnet trä 90x50x35 cm - brun
  Detta retro soffbord i trä blir ett perfekt val för att ge din inredning en rustik känsla. Detta retro soffbord i trä blir ett perfekt val för att ge din inredning en rustik känsla. Bordskivan och&hellip:
 • Englesson Square Soffbord Ø93x40 Cm /glas - Soffbord Härdat Glas Silver Grey

  englesson square soffbord ø93x40 cm /glas - soffbord härdat glas silver grey
  Soffbordet från Englesson är perfekt för alla hem och har en elegant, tidlös design med en industriell känsla. Soffbordet har en ram i slitstarkt, pulverlackerat plattjärn med en vacker bordsskiva som går att få i olika material. Det har en rund form för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Ett genomtänkt alternativ med premiumkvalitet för långvarig slitstyrka. Om soffbordet från Englesson- Stilren design med industriell känsla.- Bordsskiva som går att få i olika material.- Stomme i pulverlackerat plattjärn.- Diameter: 930 mm.- Höjd: 400 mm.- Är en del av Englessons kollektion Square.- Finns även som halvmåneformat konsolbord. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord i massivt mangoträ 48x48x40 cm - Brun

  soffbord i massivt mangoträ 48x48x40 cm - brun
  Detta soffbord i trä utstrålar en vintagecharm och kommer att bli ett tidlöst inslag i ditt hem. Det modulära soffbordet består utav 3 mindre bord som kan konfigureras som ett soffbord eller används&hellip:
 • Soffbord Candela, 80x80 cm

  soffbord candela, 80x80 cm
  Tillför en industriell känsla med detta soffbord. De rena linjerna, marmorstilen och den svarta, pulverlackerade metallen gör att soffbordet passar i så gott som alla vardagsrum. Lägg till lite värme med snittblommor, levande ljus eller dina favoritf
 • VENTURE DESIGN Hobart soffbord, runt - svart MDF och svart stål

  venture design hobart soffbord, runt - svart mdf och svart stål
 • MOANA Caffébord 95 cm Trä/natur - Venture Home

  moana caffébord 95 cm trä/natur - venture home
  Moana soffbord är det perfekta bordet för alla inredningsgurus där ute! Soffbordet är tilverkat i naturfärgad rotting och har en bordsskiva i glas. De mjuka formerna och dekorativa underredet skapar&hellip:
 • VILLA COLLECTION Wismar soffbord, runt - svart metall

  villa collection wismar soffbord, runt - svart metall
 • FMD Soffbord 2-i-1 59x36x38 cm ek - Brun

  fmd soffbord 2-i-1 59x36x38 cm ek - brun
  Detta moderna soffbord från FMD blir en tillgång i ditt vardagsrum. Detta moderna soffbord från FMD blir en tillgång i ditt vardagsrum. Det har en unik, överlappande design som bildar ett tidningsställ&hellip:
 • Konsolbord massivt trä vintage 118x30x80 cm - Brun

  konsolbord massivt trä vintage 118x30x80 cm - brun
  Detta konsolbord i trä med en antik stil utstrålar en vintage charm och blir ett fint tillägg i din inredning. Detta konsolbord i trä med en antik stil utstrålar en vintage charm och blir ett fint&hellip:
 • LAFORMA Runt Irune Soffbord - Naturlig Teak

  laforma runt irune soffbord - naturlig teak
 • Ethnicraft Round Tray Soffbord Set L/xl - Soffbord Metall Svartlaserad

  ethnicraft round tray soffbord set l/xl - soffbord metall svartlaserad
  Soffbordet från Ethnicraft har en elegant, luftig design perfekt för en klassisk look. Det är rundat och har mångsidig användbarhet. Bordet har en svartbetsad toppskiva i trä och en minimalistisk stomme i metall. Formgivning av Dawn Sweitzer. Om soffbordet från Ethnicraft- Round Tray uppskattas för den mångsidiga användbarheten.- Vikt: 13.05 kg.- Kombinera soffbordet med brickor från Ethnicraft.- Formgivning av Dawn Sweitzer.- Endast för inomhusbruk.- Storlek: D93xH38 +D61xH31 cm.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet. Skötselråd för soffbordet- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • NATIA Sidobord 60 Runt Mörkbrun -

  natia sidobord 60 runt mörkbrun -
 • ACT NORDIC Maxime soffbord, runt - naturlig ekfanér

  act nordic maxime soffbord, runt - naturlig ekfan&eacuter
 • Soffbord massivt grovt mangoträ och stål 110 cm - Brun

  soffbord massivt grovt mangoträ och stål 110 cm - brun
  Detta soffbord i industriell stil utstrålar en vintage charm och blir ett slående inslag i ditt hem. Soffbordet kan även användas som ett datorbord eller skrivbord. Detta soffbord i industriell stil&hellip:
 • Avlastningsbord Franklin

  avlastningsbord franklin
  Avlastningsbordet Franklin passar såväl i vardagsrummet som i hallen. Det stabila bordet är tillverkat av målad MDF och har ben i solitt trä. De vackra kantlisterna och de avsmalnande benen skapar en elegant look som uppgraderar ditt vardagsrum i ett
 • Konsolbord vit 60x35x75 cm härdat glas - Vit

  konsolbord vit 60x35x75 cm härdat glas - vit
  Detta konsolbord är ett perfekt val för att få en enkel men elegant stil i inredningen. Detta konsolbord är ett perfekt val för att få en enkel men elegant stil i inredningen. Konsolbordet är tillverkat&hellip:
 • Soffbord med telefonkiosk glasskiva - Flerfärgad

  soffbord med telefonkiosk glasskiva - flerfärgad
  Detta rektangulära soffbord med telefonkioskmotiv har en modern, elegant stil och känsla och kommer att komplettera möblerna i ditt hem. Det kan användas som ett soffbord eller sidobord. Detta rektangulära&hellip:
 • Sidobord vit 27x27x65,5 cm trä - Vit

  sidobord vit 27x27x65,5 cm trä - vit
  Detta sidobord i trä kommer att bli ett fantastiskt inslag i din hall eller vardagsrum och kan användas att förvara telefoner, krukväxter och andra prydnadsföremål på. Detta sidobord i trä kommer&hellip:
 • Soffbord Solen, diameter 85,7 cm

  soffbord solen, diameter 85,7 cm
  Soffbord Solen. Stomme av metall och skiva av keramikglas. Diameter 85,7 cm, höjd 40 cm. Levereras omonterat.
 • LAFORMA Yoana soffbord, m. 1 bottenhylla - brun valnötsfinish och svart järn

  laforma yoana soffbord, m. 1 bottenhylla - brun valnötsfinish och svart järn
 • Möbelset Vardagsrum LV34

  möbelset vardagsrum lv34
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm ben av metall tv-bänk: bredd: 160 cm höjd: 45,1 cm djup: 35,5 cm soffbord: bredd: 90 cm höjd: 37,6 cm djup: 60 cm benhöjd: 12 cm avlastningsbord: bredd: 160 cm höjd: 75,6 cm djup: 44,5 cm benhöjd:
 • Avlastningsbord Scala

  avlastningsbord scala
  Detta avlastnings bord kommer omonterad men det medföljer en bra monterings beskrivning. Lådorna går på rullskenor som är lätta att hantera. Bra djup i lådorna gör att man får plats med mycket. Vikten i lådorna skall inte överstiga 8 kg. Lådornas fra
 • NOVASOLO soffbord, med hylla - svart trä och järn

  novasolo soffbord, med hylla - svart trä och järn
 • Sticks Soffbord Låg

  sticks soffbord låg
  Enkel . Elegant . Minimalistic sticks table är vår nya serie soffbord som designats av den kända danska arkitektfirman c.f. Møller architects. Med sin eleganta silhuett och tre dubbelben ger bordet ett enkelt och elegant uttryck som matchar den minim
 • CHUHRAN Soffbord 59 cm Runt Vit/Mässing -

  chuhran soffbord 59 cm runt vit/mässing -
 • Audo Copenhagen Plinth Bridge Soffbord Kunis Breccia - Soffbord Kunis Breccia Sten Beige

  audo copenhagen plinth bridge soffbord kunis breccia - soffbord kunis breccia sten beige
  Soffbordet från Audo Copenhagen är tillverkat av fantastisk natursten med olika, asymmetriska mönster och färger som gör varje exemplar unikt. Det har en broliknande form med en klassisk siluett perfekt för det moderna hemmet. Om soffbordet från Audo Copenhagen- Soffbordet finns i flera vackra utföranden.- Det här soffbordet är en del av Audo Copenhagens kollektion Plinth.- Tillverkat i Danmark.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bredd: 35 cm.- Längd: 100 cm.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för soffbordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • VON STAF Soffbord 120 cm Glas/Svart -

  von staf soffbord 120 cm glas/svart -
  Inred ditt hem stilfullt och modernt med ett deisgnbord i industriell look! Soffbordet Von Staf har en rektangulär utformning med raka nordiska former och ett smart hyllplan i ribbad design lika snyggt&hellip:
 • SPINDER DESIGN Mall soffbord, rektangulärt - svart pulverlackerat stål

  spinder design mall soffbord, rektangulärt - svart pulverlackerat stål
 • Avlastningsbord - Luxe

  avlastningsbord - luxe
  100% spånskiva med melaminbeläggning tjocklek: 1,8 cm ben av metall bredd: 160 cm djup: 35 cm höjd: 80 cm
 • Ox Denmarq O Table Soffbord Ø80 Cm /vit - Soffbord Marmor Svart

  ox denmarq o table soffbord ø80 cm /vit - soffbord marmor svart
  O Table Soffbord från OX Denmarq, formgivet av Dennis Marquart. Ett elegant soffbord som är lätt att förälska sig i. Bordsskivan av marmor vilar på en nätt benställning av pulverlackerat stål och de rena, stilfulla linjerna gör detta bord till en framtida klassiker. Observera att marmor är ett naturmaterial och skiftningar i färg och mönster förekommer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • HOUSE NORDIC Bolzano soffbord - MDF med marmorlook och mässingsstål

  house nordic bolzano soffbord - mdf med marmorlook och mässingsstål
 • Soffbord Hertog, 80 x 80

  soffbord hertog, 80 x 80
  Soffbord av MDF med topp i betonglook och underrede i lackad metall. Bredd 80 cm, djup 80 cm och höjd 45 cm. Montera själv.
 • Fiji soffbord M, fyrkantigt - rökt ek

  fiji soffbord m, fyrkantigt - rökt ek
 • Polspotten Disc Soffbord - Soffbord Syntetiskt Material Vit

  polspotten disc soffbord - soffbord syntetiskt material vit
  Soffbord från Pols Potten med en marmorerad yta i syntetmaterial. Det har en rund form för en sofistikerad och elegant touch. Tillverkat i Kina. Om soffbordet från Pols Potten- Disc uppskattas för den marmorerade looken.- Rund form.- Finns i flera varianter. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm / Marquinamarmor - Soffbord Nero Marquina Svart

  gubi ts soffbord 80 cm / marquinamarmor - soffbord nero marquina svart
  Soffbordet från GUBI har en elegant, skulptural formgivning med en sofistikerad, exklusiv look. Det har en lyxig bordsskiva med vackra, slanka ben och korsande detaljer perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av GamFratesi. Om soffbordet från GUBI- TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Sidobord Netz

  sidobord netz
  Det här sidobordet klättrar på trendlistorna! Netz är ett modernt och praktiskt sidobord med industriellt uttryck och rak design. Med sina stilrena former tillför bordet en modern och luftig känsla till rummet och är otroligt användbar både som avlas
 • Soffbord Pascal 62x110 cm

  soffbord pascal 62x110 cm
  Pascal soffbord i grå aintwood och vit aluminium. Mått: Längd: 110cm, Bredd: 62cm, Höjd: 45cm. Kräver enklare montering.
 • ACT NORDIC Goldington soffbord - brunt / svart marmorpapper / MDF, runt

  act nordic goldington soffbord - brunt / svart marmorpapper / mdf, runt
 • Mavis Crest Ovalt Soffbord 150x50 Cm Ljus - Soffbord Ek

  mavis crest ovalt soffbord 150x50 cm ljus - soffbord ek
  Soffbordet Crest från Mavis är tillverkat av ljus, massiv ek med mjuka och följsamma former vilket kan liknas vid havets rörelser. Namnet Crest har inspirerats från havet och toppen av en våg, vilket har resulterat i den här designen som är en perfekt blandning mellan 50-talet och modern nutid.Egenskaper Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Klarlackad yta med lite vitt pigment Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord i återvunnet trä tunnformad svart - Svart

  soffbord i återvunnet trä tunnformad svart - svart
  Detta unika och industriella soffbord i trä blir ett tidlöst tillägg i ditt hem. Dess unika tunnformade bas ger bordet en industriell utstrålning. Detta unika och industriella soffbord i trä blir&hellip:
 • NORDVÄRK Podium soffbord, safir ek

  nordv&aumlrk podium soffbord, safir ek
 • UNIQUE FURNITURE Arno Soffbord 68 x 130 cm

  unique furniture arno soffbord 68 x 130 cm
 • NORDVÄRK Lily soffbord, ek

  nordv&aumlrk lily soffbord, ek

Vardagsrumsbord med förvaring

I vardagsrummet kan man göra många olika saker som att läsa en tidning, bok eller spela spel. Många använder också vardagsrum som ett TV-rum. För andra är vardagsrummet ett större rum än köket och därför är det där man dukar upp till festligare tillfällen.

Beroende på hur du använder ditt rum kan vardagsrumsbord fylla olika funktioner. Om det är som ett soffbord kanske du vill ha förvaring på en hylla under eller i små lådor. En del bord har en låg hylla på vilken man kan ställa förvaringskorgar.

Glasbord och marmorbord till vardagsrum

Om köksborden är vikta åt trämaterial kan man i vardagsrummet ta ut svängarna lite mer. Det är här som glasbord eller marmorbord oftare förekommer. Glasborden är lite känsligare men oerhört lätta att torka av.

Detsamma gäller marmorbord som också torkas av snabbt och enkelt men de är mer tåligare än glasskivor. Marmorbord finns i många olika färgnyanser och ingen skiva är den andra lik.

Förutom ett bord vid soffan har vissa hushåll även större bord för bjudningar i sitt vardagsrum. Om du är på jakt efter sett sådant matsalsbord kan du bläddra i utbudet av köksmöbler online.

Brickbord i vardagsrummet

Ytterligare en bordstyp som är vanlig i vardagsrum är brickbordet. Det har en praktisk funktion som kommer väl till pass när det ska dukas upp till fredagsmys eller filmkväll. Man kan lyfta ur brickan, ta den till köket och bära tillbaka allt gott att äta och dricka till vardagsrumsbordet.