Hemmässan
www.hemmassan.se

Soffbord

Ett soffbord ska passa till soffan och därför är storleken och formen viktig. Vi listar runda, fyrkantiga och ovala soffborden du köper online.

Populärt inom soffbord

 • Decotique Marvelous Soffbord 60x120 Cm Jurakalksten / - Soffbord Marmor Svart

  decotique marvelous soffbord 60x120 cm jurakalksten / - soffbord marmor svart
  Soffbord från Decotique med en elegant, vacker design med en handgjord ram i pulverlackerad metall och en lyxig bordsskiva i marmor. Om soffbordet från Decotique- Finns i flera varianter.- Ingen montering behövs.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Tillverkat av marmor och pulverlackerad metall. Carraramarmor: Carraramarmor är en av världens mest kända marmortyper, som är vit eller blågrå till färgen. Den kännetecknas av sin höga kvalitet, reptålighet och kompakta struktur. Marmorn kommer från stenbrotten runt Carrara i Italien, i den norra delen av Toscana. Verde Guatemala: Verde Guatemala är en hård och motståndskraftig marmor som kommer från Guatemala. En djupgrön marmor med ljusare strimmor och vackra marmoreringar. Marmorn har ett vackert djup och liv och är mörkare än t.ex. den svenska Kolmårdsmarmorn. Skötselråd för soffbordet- Marmor tål inte någon typ av syra, t.ex. vin, fruktjuice och kolsyra.- Glasunderlägg rekommenderas.- Torka omedelbart upp spill med en trasa eller svamp för att undvika skador på marmorn.- Rengör marmorn med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa.- Impregnering av marmor rekommenderas starkt. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Swedese Flower Mono Soffbord 114 Cm /vit - Soffbord Askfanér Vitlaserad

  swedese flower mono soffbord 114 cm /vit - soffbord askfanér vitlaserad
  Flower Mono från Swedese är en vidareutveckling av det berömda och omtyckta bordet Flower, formgivet av Christine Schwarzer. Soffbordet är tillverkat av skiktlimmat laminat och pulverlackat stål. Välj bland flera olika utföranden.Den organiska formen och de stjälkliknande benen utmärker bordet och får naturen att kännas närvarande i rummet. Olika storlekar, höjder och färger gör det möjligt att placera flera bord tillsammans och leka med linjer och mönster för att få till ett unikt uttryck. Välj mellan olika storlekar och utföranden.För mer information, se bifogat produktblad. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • &Tradition In Between Sk14 Soffbord 60cm - Soffbord Ek Oljad Ek

  &tradition in between sk14 soffbord 60cm - soffbord ek oljad ek
  Soffbordet från &tradition har en elegant design i massiv ek med mjuka linjer och en hög kvalitet perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgiven av Sami Kallio. Om soffbordet från &tradition- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger.- In Between SK14 uppskattas för den klassiska, användbara designen.- Det här soffbordet är en del av &traditions kollektion In Between.- Kombinera soffbordet med en stol från &tradition. Skötselråd för soffbordet- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mater Accent Soffbord 70 Cm Sirka - Soffbord Ek Gråbetsad Ek

  mater accent soffbord 70 cm sirka - soffbord ek gråbetsad ek
  Soffbordet från Mater har en skulpturell, handgjord estetik med en rund bordsskiva med rundade kanter och tre smala ben. Bordet är FSC-certifierat. Bordet kan stå för sig själv eller paras ihop med andra bord för en annan look. Formgiven av Space Copenhagen. Om soffbordet från Mater- Skulpturell, handgjord estetik.- Rund bordsskiva.- Rundade kanter.- Tre smala ben.- Soffbordet passar bra i vardagsrummet.- Höjd: 420 mm.- Diameter: 700 mm. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.

Fler tips på soffbord

 • Jakobsdals Bleik Sidobord Ø40 Cm - Soffbord Marmor Svart

  jakobsdals bleik sidobord ø40 cm - soffbord marmor svart
  Sidobordet från Jakobsdals har en vacker, tidlös design i marmor med ett modernt uttryck perfekt att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Lika dekorativ som funktionell. Om sidobordet från Jakobsdals- Bleik uppskattas för det naturliga, dekorativa mönstret.- Tillverkat av marmor.- Välj mellan två olika färger.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Skötselråd för sidobordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord Gowri

  soffbord gowri
  Soffbord Gowri, Mörkbrun, 120 x 60 x 45 cm
 • GORMUR Soffbord 110 cm Koppar -

  gormur soffbord 110 cm koppar -
  GORMUR Soffbord är ett originellt och distinkt soffbord som har det där lilla extra. Den annorlunda designen i kombination med den stadiga konstruktionen resulterar i ett unikt soffbord som inte räds&hellip:
 • Ox Denmarq Tall Mini O Table Sidobord Ø50 Cm Mässing/ - Soffbord Marmor Grön

  ox denmarq tall mini o table sidobord ø50 cm mässing/ - soffbord marmor grön
  Tall Mini O från OX Denmarq, formgivet av Dennis Marquart. Ett elegant sidobord som är lätt att förälska sig i. Denna skönhet är vacker att placera bredvid soffan som ett lampbord, eller som förvaringsplats för dina favoritböcker och tidningar. Med underrede av mässingspläterat stål och bordsskiva av marmor. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ox Denmarq O Table Soffbord Ø80 Cm /vit - Soffbord Marmor Svart

  ox denmarq o table soffbord ø80 cm /vit - soffbord marmor svart
  O Table Soffbord från OX Denmarq, formgivet av Dennis Marquart. Ett elegant soffbord som är lätt att förälska sig i. Bordsskivan av marmor vilar på en nätt benställning av pulverlackerat stål och de rena, stilfulla linjerna gör detta bord till en framtida klassiker. Observera att marmor är ett naturmaterial och skiftningar i färg och mönster förekommer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord Roccas

  soffbord roccas
  roccas soffbord från bloomingville är ett elegant och lätt flyttbart utomhusbord med en mysig rottinglook. Faktum är att det är tillverkat av polyrattan, vilket gör bordet mycket motståndskraftigt mot förändrade väderförhållanden. Använd det som sido
 • Soffbord PALAU 143x80 cm

  soffbord palau 143x80 cm
  Rektangulärt soffbord av aluminium och ny teak. Rostfri, robust aluminiumstomme.
 • Soffbord 90x50x40 cm massiv teak - Brun

  soffbord 90x50x40 cm massiv teak - brun
  Detta soffbord i kolonialstil har en trendig men praktisk design och blir ett blickfång i ditt rum. Detta soffbord i kolonialstil har en trendig men praktisk design och blir ett blickfång i ditt rum.&hellip:
 • Gubi Ts Soffbord 80 Cm Svart / - Soffbord Guatemalamarmor Grön

  gubi ts soffbord 80 cm svart / - soffbord guatemalamarmor grön
  Soffbordet från GUBI har en elegant, skulptural formgivning med en sofistikerad, exklusiv look. Det har en lyxig bordsskiva med vackra, slanka ben och korsande detaljer perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av GamFratesi. Om soffbordet från GUBI- TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Fiji soffbord XL, rektangulärt - naturlig ek

  fiji soffbord xl, rektangulärt - naturlig ek
 • Ox Denmarq O Table Soffbord Ø80 Cm Mässing/rustik - Soffbord Skiffer Grå

  ox denmarq o table soffbord ø80 cm mässing/rustik - soffbord skiffer grå
  O Table soffbord, designat av Dennis Marquart för Ox Denmarq, är ett vackert bord i skiffer. Bordet med sina lite hårdare material blir en vacker kontrast till mjukare möbler och kuddar. Välj mellan underrede i rostfritt stål, mässingpläterat stål eller svart pulverlackat stål. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Solid Soffbord Marmor - Soffbord Ask Vit

  normann copenhagen solid soffbord marmor - soffbord ask vit
  Soffbordet från Normann Copenhagen har en stilren, tidlös design med en exklusiv känsla. Det har en vacker bordsskiva i marmor och en stadig stomme i massiv ask. Formgivning av Lars Beller Fjetland. Om soffbordet från Normann Copenhagen- Formgivning av Lars Beller Fjetland.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Bordsskiva i marmor. Skötselråd för soffbordet- Använd ett rengöringsmedel som är särskilt anpassat för sten eller marmor. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord med 4 lådor återvunnen teak - Flerfärgad

  soffbord med 4 lådor återvunnen teak - flerfärgad
  Detta soffbord i återvunnet trä är en tidlös accessoar för ditt hem. Dess massiva bordsskiva i trä erbjuder en stadig och säker yta att ställa drinkar, fruktkorgar och prydnadssaker på, samtidigt&hellip:
 • Cozy Living Freja Soffbord 2-pack Caramel / - Soffbord Metall Mässing

  cozy living freja soffbord 2-pack caramel / - soffbord metall mässing
  Soffborden från Cozy Living har en elegant look med en stilren touch. Soffborden har en rund bordsskiva i marmor med mässingfärgade ben i metall perfekta att placera bredvid soffan eller använda som nattduksbord. Tillverkade i Indien. Om soffborden från Cozy Living- Freja uppskattas för den lyxiga designen.- Soffborden kommer i olika färger.- Rund form.- Tillverkade i Indien.- Diameter: 400/500 mm.- Höjd: 450/500 mm.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Cooee Design Woody Soffbord Ø80 Cm Naturlig - Soffbord Ek

  cooee design woody soffbord ø80 cm naturlig - soffbord ek
  Soffbordet från Cooee Design har en handgjord, estetiskt tilltalande design i FSC-certifierad, högkvalitativ ek med en rund bordsskiva med rundade kanter på sidorna perfekt för vardagsrummet. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger. Formgiven av Eddie Gustafsson. Om soffbordet från Cooee Design- Från serien Woody.- Svensk, hållbar design.- Tillverkat av ek.- Högkvalitativt material.- Certifiering: FSC.- Handgjort.- Rund form.- Diameter: 800 mm.- Höjd: 390 mm.- Soffbordet kommer i olika färger. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Mavis Marcel Soffbord 70x70 Cm Oljad Rustik - Soffbord Ek Svart

  mavis marcel soffbord 70x70 cm oljad rustik - soffbord ek svart
  Soffbordet Marcel från Mavis är formgiven av Tom Stepp. Marcel är en möbelserie bestående av fem olika soffbord och sidobord som har fått sitt namn efter Marcel Breuer, som var utbildad inom Bauhausskolan för konsthantverk, formgivning och arkitektur. Bordet Marcel består av en bordsskiva av hela längder av europeisk massiv ek med naturliga kvistmärken och karaktär, samt en stomme av svart stål. Den underliggande hyllan består av vackert handflätat pappsnöre som gör soffbordet mycket funktionellt.Egenskaper Finns i två olika färger Finns i fem olika storlekar Torkas med lätt fuktad trasa - skötselinstruktioner här Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord massivt sheshamträ och stål 68 cm - Brun

  soffbord massivt sheshamträ och stål 68 cm - brun
  Detta snygga soffbord utstrålar en robust charm som gör det till ett utmärkande tillskott i ditt vardagsrum eller sovrum. Det kan även användas som ett sidobord. Detta snygga soffbord utstrålar en&hellip:
 • Konsolbord massivt mangoträ 118x30x80 cm - Brun

  konsolbord massivt mangoträ 118x30x80 cm - brun
  Konsolbordet i trä utstrålar en rustik charm och blir ett fint tillägg i din inredning. Konsolbordet i trä utstrålar en rustik charm och blir ett fint tillägg i din inredning. Sidobordet är tillverkat&hellip:
 • Soffbord Hako

  soffbord hako
  Display. Organize. Store - Hako är ett soffbord som kommer att se bra ut framför din soffa, i din korridor för förvaring eller i ditt vardagsrum som växtställ. Design av Says Who för Karup Design. Trädetaljer av massiv furu. FSC-certifierad produkt,
 • Soffbord-Yildiz

  soffbord-yildiz
  100% melaminbelagd spånskiva ram: 100% metall bredd: 100 cm höjd: 40 cm djup: 50 cm
 • Soffbord vit 103,5x60x35 cm spånskiva - Vit

  soffbord vit 103,5x60x35 cm spånskiva - vit
  Detta eleganta soffbord med industriell charm blir ett praktiskt tillskott i din heminredning. Detta eleganta soffbord med industriell charm blir ett praktiskt tillskott i din heminredning. Detta soffbord&hellip:
 • Tine K Soffbord Ø140 Cm - Soffbord utomhus Bambu Natur

  tine k soffbord ø140 cm - soffbord utomhus bambu natur
  Soffbord från Tine K i bambu med en enkel estetik och en naturlig känsla perfekt för uteplatsen eller terrassen. Det har en stadig konstruktion med en oljad finish perfekt för både inom- och utomhusbruk. Kombinera soffbordet med loungefåtöljer från Tine K. Om soffbordet från Tine K- Kombinera soffbordet med loungefåtöljer från Tine K.- Handgjord.- För inomhus- och utomhusbruk. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Sidobord i mosaik terrakotta keramik - Brun

  sidobord i mosaik terrakotta keramik - brun
  Detta utomhusbord har en bordsskiva täckt av väderbeständig mosaik och elegant svängda ben. Det kommer säkerligen att bli ett riktigt blickfång i trädgården, på balkongen, terassen, osv. Detta&hellip:
 • Soffbord vit högglans 85x55x31 cm spånskiva - Vit

  soffbord vit högglans 85x55x31 cm spånskiva - vit
  Detta soffbord har en modern design och blir en praktisk möbel i ditt vardagsrum. Detta soffbord har en modern design och blir en praktisk möbel i ditt vardagsrum. Detta soffbord är tillverkat av spånskiva,&hellip:
 • Soffbord Baltimore 80x52

  soffbord baltimore 80x52
  Baltimore är ett stilrent runt litet soffbord i svartlackerat underrede med en massiv oljad toppskiva.
 • MELLO Soffbord 120 cm Grön -

  mello soffbord 120 cm grön -
 • Soffbord i massivt återvunnet trä 60x45 cm silver - Brun

  soffbord i massivt återvunnet trä 60x45 cm silver - brun
  Detta handgjorda soffbord i återvunnet trä har en unik industriell design som gör det till ett effektfullt inslag i din heminredning. Soffbordet kan också användas som sidobord eller ändbord. Detta&hellip:
 • Soffbord Jim, diameter 80 cm

  soffbord jim, diameter 80 cm
  Jim soffbord med metallstomme och glastopp med marmorlook. Mått: 6 mm glas. Diameter 80, höjd 44 cm. Montera själv.
 • HALLSTEAD Satsbord 2-pack 48 cm Koppar\|Svart -

  hallstead satsbord 2-pack 48 cm koppar\|svart -
 • Soffbord Castor

  soffbord castor
  Ett snyggt soffbord som passar i alla miljöer med en liten låda för diverse förvaring, bordet har ett högtrycks laminat på toppen vilket gör bordet mycket tåligt, samt snyggt då det får ett marmor utseende. Produktinformation. Längd: 120 Bredd: 60 Hö
 • Konsolbord mangoträ 120x35x76 cm - Brun

  konsolbord mangoträ 120x35x76 cm - brun
  Det här konsolbordet i trä blir ett unikt tillskott till vardagsrummet. Den massiva träkonstruktionen gör bordet stabilt och säkert för att ställa drycker, fruktkorgar eller prydnadsföremål på.&hellip:
 • Soffbord Delux

  soffbord delux
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 1,8 cm Bredd: 90 cm Höjd: 42,4 cm Djup: 45 cm
 • Gubi Ts 80x80 Soffbord / Grå Marmor - Soffbord Stål Svart

  gubi ts 80x80 soffbord / grå marmor - soffbord stål svart
  Soffbordet från GUBI har en elegant, skulptural formgivning med en sofistikerad, exklusiv look. Det har en lyxig bordsskiva med vackra, slanka ben och korsande detaljer perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Formgivning av GamFratesi. Om soffbordet från GUBI- TS uppskattas för materialet.- TS är också omtyckt för den sofistikerade designen.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Finns i olika material. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord Kayakalp

  soffbord kayakalp
  Soffbord Kayakalp, Mango, Ø60 x 35 cm
 • Hay Balcony Soffbord 41x96,5 Cm - Soffbord utomhus Stål Iron Red

  hay balcony soffbord 41x96,5 cm - soffbord utomhus stål iron red
  Soffbordet från Hay är perfekt för balkongen, terrassen eller andra utomhusmiljöer och har en tidlös, väl genomtänkt design med ett distinkt uttryck. Det har ett kantigt formspråk med rundade hörn och en stark, stabil konstruktion med en pulverlackerad finish perfekt för utomhusbruk. Designad för såväl hemmet som exklusiva offentliga miljöer. Formgivning av Ronan & Erwan Bouroullec. Originaldesign från år 2022. Om soffbordet från Hay- Formgivare är Ronan & Erwan Bouroullec.- Formgivningsår: 2022.- Kombinera soffbordet med en Balcony loungesoffa från Hay.- Det här soffbordet är en del av Hays kollektion Balcony.- Välj mellan olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Soffbord utomhus och mer Utebord hos Royal Design.
 • Soffbord Hammond, 62 x 135 cm

  soffbord hammond, 62 x 135 cm
  Hammond soffbord med fasad bordsskiva av massiv ek och ben i ek. Ett lyxigt och trendigt soffbord. FSC-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som är avverkat från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.
 • LAFORMA Dalinea soffbord, runt - grått järn

  laforma dalinea soffbord, runt - grått järn
 • &Tradition Sett Ln12 Soffbord 60x140 Cm Verde Guatemala - Soffbord Marmor Grön

  &tradition sett ln12 soffbord 60x140 cm verde guatemala - soffbord marmor grön
  Soffbord från &Tradition med en exklusiv, minimalistisk estetik med eklektiska influenser. Det har en massiv bordsskiva med ett elegant, aningen rundat, mörkt kromat underrede perfekt för alla moderna eller klassiska utrymmen. Formgivning av Luca Nichetto. Originaldesign från år 2024. Om soffbordet från &Tradition- Finns i flera varianter.- Från serien Sett.- Tillverkat i Italien.- Formgivning av Luca Nichetto.- Originaldesign från år 2024. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • BERNEDO Sidobord 53 Röd -

  bernedo sidobord 53 röd -
 • HOUSE NORDIC Lugano Soffbord - Naturlig Ek och Metall

  house nordic lugano soffbord - naturlig ek och metall
 • HSM COLLECTION Soffbord, Runt - Svart Marmor och Svart Järn

  hsm collection soffbord, runt - svart marmor och svart järn
 • Ox Denmarq Single Deck Bord Svart Underrede Svart - Soffbord Marmor Brun

  ox denmarq single deck bord svart underrede svart - soffbord marmor brun
  Single Deck bord från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Single Deck är ett vackert bord som passar bra som ett sidobord eller en avlastningsyta. Single Deck bordet finns en stor mängd olika utförande, allt från varierande bordskivor i olika marmor färger, metaller och olika träslag med ett stativ i stål eller mässing. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • DUPLEX soffbord

  duplex soffbord
  Soffbord med trästomme av ask och mattlackerad skiva av träfiber. Höjd: 35 cm Bredd: 120 cm Djup: 60 cm
 • Soffbord - Arti

  soffbord - arti
  Bordsskiva: 100% härdat glas stomme: 100% massiv furu bredd: 75 cm höjd: 35 cm djup: 75 cm
 • Soffbord med hylla 120x60x40 cm massivt granträ - Valnötsbrun

  soffbord med hylla 120x60x40 cm massivt granträ - valnötsbrun
  Detta klassiska soffbord i trä blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Detta klassiska soffbord i trä blir ett tidlöst tillskott i din inredning. Soffbordet består av en stadig metallram och en&hellip:
 • Soffbord

  soffbord
  100% SPÅNSKIVA MED MELAMINBELÄGGNING Tjocklek: 18 mm Mått: 100 x 50 x 40 cm
 • Soffbord Flavio

  soffbord flavio
  Soffbord Flavio, Sonoma Ek, 90 x 50 x 45 cm
 • New Works Atlas Soffbord 600x600 Mm - Soffbord Marmor Costa Black

  new works atlas soffbord 600x600 mm - soffbord marmor costa black
  Soffbordet från New Works har en arkitektonisk formgivning i naturligt material med massiva ben för ökad stabilitet och en rymlig, kontrasterande bordsskiva. Det har ett distinkt uttryck med en brutal känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Formgivning av John Astbury. Originaldesign från år 2022. Om soffbordet från New Works- Atlas uppskattas för det naturliga materialet.- Atlas är också omtyckt för den arkitektoniska designen.- Soffbordet finns i olika färger.- Soffbordet finns i olika storlekar.- Tillverkat i Turkiet.- Från serien Atlas. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • VENTURE DESIGN Falsterbo Soffbord, med Hylla - Glas och Svart Metall

  venture design falsterbo soffbord, med hylla - glas och svart metall
 • Design House Stockholm Aria Soffbord Ø50 Lågt - Soffbord Ek

  design house stockholm aria soffbord ø50 lågt - soffbord ek
  Soffbordet från Design House Stockholm har elegant, tidlös design i ek med vackra detaljer med avsmalnande ben perfekt för det moderna hemmet. Bordet har högkvalitativt, hållbart material för att hålla i generationer. Välj mellan olika färger. Formgiven av Dögg Guðmundsdóttir. Om soffbordet från Design House Stockholm- Tillverkat av ek.- Vackra detaljer.- Avsmalnande ben.- Tidlös, elegant design.- Högkvalitativt material.- Från serien Aria.- Diameter: 500 mm.- Höjd: 370 mm.- Soffbordet kommer i olika storlekar.- Soffbordet kommer i olika färger. Skötselråd för soffbordet- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Ox Denmarq Large O Table Soffbord Ø100 Cm /grön Marmor - Soffbord Stål Svart

  ox denmarq large o table soffbord ø100 cm /grön marmor - soffbord stål svart
  O Table soffbord från OX Denmarq, formgivet av Dennis Marquart. Ett elegant soffbord som är lätt att förälska sig i. Bordsskivan av marmor vilar på en nätt benställning av pulverlackerat stål och de rena, stilfulla linjerna gör detta bord till en framtida klassiker. Observera att marmor är ett naturmaterial och skiftningar i färg och mönster förekommer. Viktig information om marmor Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk. Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas. Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt. Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor. Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn. Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa. Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk. Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare. Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva. Taroli – vad är det? Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år. Läs om material och skötselråd här Shoppa Soffbord och mer Bord hos Royal Design.
 • Soffbord-Solo

  soffbord-solo
  100% metall bredd: 46 cm höjd: 56 cm djup: 46 cm vikt: 3,11 kg