Hemmässan
www.hemmassan.se

HI

 • HI Hammock 1 person flerfärgad - Flerfärgad

  hi hammock 1 person flerfärgad - flerfärgad
  Den här färgglada hammocken för 1 person från HI säkerställer att du kan ligga bekvämt och koppla av ordentligt på din fritid. Den här färgglada hammocken för 1 person från HI säkerställer&hellip:
 • HI Strandparasoll Hawaï 160 cm beige - Beige

  hi strandparasoll hawa㯠160 cm beige - beige
  Parasollet är tillverkat i polyester, har en stålkonstruktion och stång. Denna rymliga parasoll i Hawaïstil från HI ger dig ett behagligt skydd mot solen. Parasollet är tillverkat i polyester,&hellip:
 • HI Strandparasoll 200 cm randigt blått - Blå

  hi strandparasoll 200 cm randigt blått - blå
  Eftersom det är tillverkat av 90g oxfordtyg med ribbor och stolpe i stål är detta rymliga och färgglada parasoll från HI perfekt för att skydda dig mot solen när du kopplar av. Eftersom det är&hellip:
 • HI Strandparasoll 150 cm flerfärgad - Flerfärgad

  hi strandparasoll 150 cm flerfärgad - flerfärgad
  Eftersom det är tillverkat i 170T nylon och stålribbor är detta rymliga och färgglada parasoll från HI perfekt för att skydda dig mot solen när du kopplar av. Eftersom det är tillverkat i 170T&hellip:
 • HI Hopfällbar strandstol orange 65x55x25/65cm - Orange

  hi hopfällbar strandstol orange 65x55x25/65cm - orange
  Denna hopfällbara strandstol från HI har en färgstark design och är perfekt att ha i trädgården, på stranden eller på campingen. Denna hopfällbara strandstol från HI har en färgstark design&hellip:
 • Parasoll för fiske grön UV30 200 cm - Grön

  parasoll för fiske grön uv30 200 cm - grön
  Detta eleganta fiskeparasoll är ett utmärkt val för att få skugga och skydda dig mot solens skadliga UV-strålar när du fiskar. Detta eleganta fiskeparasoll är ett utmärkt val för att få skugga&hellip:
 • HI Soldriven LED-slinga till parasoll 130 cm - Vit

  hi soldriven led-slinga till parasoll 130 cm - vit
  Ge din trädgård en dekorativ detalj med denna soldrivna LED-slinga från HI! Ge din trädgård en dekorativ detalj med denna soldrivna LED-slinga från HI! Lamporna kombinerar funktionalitet med en elegant&hellip:
 • HI Lyxig campingstol med fotstöd antracit - Grå

  hi lyxig campingstol med fotstöd antracit - grå
  Denna lyxiga campingstol med flera lyxiga funktioner från HI är en mysig hopfällbar stol som är perfekt att ha med på campingresan eller fisketuren, men kan lika väl användas i trädgården eller&hellip:
 • HI Trädgårdsbänk 126 cm trä - Brun

  hi trädgårdsbänk 126 cm trä - brun
  Denna vintage trädgårdsbänk från HI blir ett riktigt blickfång och har en bekvämlig känsla på din uteplats med dess diamantmönstrade plastryggstöd. Denna vintage trädgårdsbänk från HI blir&hellip:
 • HI Hängstol med fotstöd beige bomull kanvas - Beige

  hi hängstol med fotstöd beige bomull kanvas - beige
  Denna hängstol med fotstöd från HI är perfekt när du vill koppla av, och blir en optimal tillgång i trädgården, på semestern eller campingen. Denna hängstol med fotstöd från HI är perfekt&hellip: