Hemmässan
www.hemmassan.se

Leonardo sortiment online

 • Leonardo - Puccini Tumblerglas 36,5 cl 6-pack Klar

  leonardo - puccini tumblerglas 36,5 cl 6-pack klar
  Set med sex höga tumblerglas från Leonardos serie Puccini, perfekt att ha som vattenglas eller till smoothies. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 36,5 cl.
 • Leonardo - Puccini Dessertvinglas 22 cl 6-pack

  leonardo - puccini dessertvinglas 22 cl 6-pack
  Set med sex dessertvinsglas från Leonardos serie Puccini, perfekt söta dessertviner och likörer. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 22 cl.
 • Leonardo - Kaffepress 22.5 cm 1 L Glas

  leonardo - kaffepress 22.5 cm 1 l glas
  Gör perfekt kaffe enkelt för hand med denna klassiska kaffepress från Leonardo. Kannan är tillverkad i värmebeständigt och tåligt klarglas. Du behöver inget annat än riktigt gott kaffepulver och hett vatten: Pressa och servera! Volym 1 liter.
 • Leonardo - Ciao Sugrör Glas 4-pack + Borste

  leonardo - ciao sugrör glas 4-pack + borste
  Sugrör i glas med tillhörande rengöringsborste, perfekt för dig som tänker klimatsmart och vill minska användningen av engångs-sugrör i plast. De här stilrena sugrören ger fredagsdrinken eller saftkalaset garanterat en elegant touch.Sugrören klarar temperaturer upp till 100 grader, och går självklart att diska i diskmaskin. Vill man diska dem för hand medföljer en praktisk rengöringsborste. Ciao är en elegant accessoar till dina drinkar, de ger dem en ännu godare smak. Med det stadiga sugröret tillverkat i tåligt glas kan alla drycker, oavsett varma eller kalla, serveras med stil. Perfekta för vardagsbruk, såväl som till fest, tack vare den stabila designen. Mått: H 15,5 cm Material: GlasLevereras i 4-pack
 • Leonardo - Spiritii Tumbler 40 cl 4-pack

  leonardo - spiritii tumbler 40 cl 4-pack
  Set med fyra höga tumblerglas från Leonardos barserie Spiritii, perfekt till din favorit-long drink. Med sitt sparsmakade mönster passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 40 cl.
 • Leonardo - Chateau Rödvinsglas 51 cl 6-pack

  leonardo - chateau rödvinsglas 51 cl 6-pack
  Set med sex rödvinsglasglas ur serien Chateau från Leonardo. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 51 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Chateau Champagneglas 20 cl 6-pack

  leonardo - chateau champagneglas 20 cl 6-pack
  Set med sex champagneglas ur serien Chateau från Leonardo, perfekt till fredagsbubblet eller att servera dessert i. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 20 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Brindisi Tumblerglas 37 cl 6-pack Grön

  leonardo - brindisi tumblerglas 37 cl 6-pack grön
  Vackert tumblerglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 37 cl och är 14 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen. Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Puccini Tumblerglas 31 cl 6-pack Klar

  leonardo - puccini tumblerglas 31 cl 6-pack klar
  Set med sex tumblerglas från Leonardos serie Puccini, perfekt att ha som vattenglas eller till smoothies. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 31 cl.
 • Leonardo - Spiritii Tumbler 36 cl 4-pack

  leonardo - spiritii tumbler 36 cl 4-pack
  Set med fyra eleganta tumblerglas från Leonardos barserie Spiritii, perfekt till favoritwhiskyn eller att ha som vattenglas. Med sitt sparsmakade mönster passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 36 cl.
 • Leonardo - Puccini Vitvinsglas 40 cl 6-pack

  leonardo - puccini vitvinsglas 40 cl 6-pack
  Set med sex vitvinsglas från Leonardos serie Puccini, perfekt till riesling. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 40 cl.
 • Leonardo - Puccini Champagneglas 28 cl 6-pack

  leonardo - puccini champagneglas 28 cl 6-pack
  Set med sex champagneglas från Leonardos serie Puccini. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 28 cl.
 • Leonardo - Puccini Vitvinsglas 56 cl 6-pack

  leonardo - puccini vitvinsglas 56 cl 6-pack
  Set med sex stora vitvinsglas från Leonardos serie Puccini. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar. Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 56 cl.
 • Leonardo - Puccini Rödvinsglas 75 cl 6-pack

  leonardo - puccini rödvinsglas 75 cl 6-pack
  Set med sex rödvinsglas från Leonardos serie Puccini, perfekt till bordeauxviner. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 75 cl.
 • Leonardo - Puccini Burgundy Rödvinsglas 73 cl 6-pack

  leonardo - puccini burgundy rödvinsglas 73 cl 6-pack
  Set med sex rödvinsglas från Leonardos serie Puccini, perfekt bourgogneviner. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 73 cl.
 • Leonardo - Bar Whiskyglas 38 cl 6-pack

  leonardo - bar whiskyglas 38 cl 6-pack
  Set med sex tumblerglas från Leonardo, perfekt till favoritwhiskyn, att servera dessert i eller ha som vattenglas. Glasen tål diskmaskin och kan användas både till vardags och fest. Volym 38 cl.
 • Leonardo - Spiritii Whiskyglas 25 cl 4-pack

  leonardo - spiritii whiskyglas 25 cl 4-pack
  Set med fyra små tumblerglas från Leonardos barserie Spiritii, perfekt till favoritwhiskyn eller att ha som vattenglas. Med sitt sparsmakade mönster passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 25 cl.
 • Leonardo - Spiritii Tumbler 26 cl 4-pack

  leonardo - spiritii tumbler 26 cl 4-pack
  Set med fyra höga tumblerglas från Leonardos barserie Spiritii, perfekt till din favorit-long drink. Med sitt sparsmakade mönster passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 26 cl.
 • Leonardo - Chateau Tumblerglas 46 cl 6-pack

  leonardo - chateau tumblerglas 46 cl 6-pack
  Set med sex tumblerglas ur serien Chateau från Leonardo, perfekt till long drinks eller som vattenglas. Dricksglasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 46 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Chateau Grappaglas 9 cl 6-pack

  leonardo - chateau grappaglas 9 cl 6-pack
  Set med sex grappaglas ur serien Chateau från Leonardo, perfekt till strama spritsorter med låg sötma. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 9 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Chateau Tumblerglas 40 cl 6-pack

  leonardo - chateau tumblerglas 40 cl 6-pack
  Set med sex tumblerglas ur serien Chateau från Leonardo, perfekt till long drinks eller som vattenglas. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 40 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Ciao+ Ölglas 39 cl 6-pack

  leonardo - ciao+ ölglas 39 cl 6-pack
  Set med sex ölglas från Leonardos serie Ciao+, perfekt även att ha som vattenglas eller till smoothies. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 39 cl.
 • Leonardo - Chateau Vitvinsglas 41 cl 6-pack

  leonardo - chateau vitvinsglas 41 cl 6-pack
  Set med sex vitvinsglas ur serien Chateau från Leonardo, perfekt till long drinks eller som vattenglas. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 41 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Puccini Vinglaspaket 12 delar

  leonardo - puccini vinglaspaket 12 delar
  Det perfekta startsetet för dig som tycker om ädla drycker! Här har du alla glas som krävs för en finmiddag. Designen är ungdomlig, med raka stilrena linjer, som låter dryckens karaktär komma fram på rätt sätt. Vinsetet är perfekt som gåva till den nyinflyttade, till studenten eller bröllopsparet. Tillverkade i stöttåligt Teqtonglas, av glasmästarna Leonardo. Med hantverkskunnande och kvalitet tar Leonardo fram glas som är personliga och hållbara.I setet ingår:- 4 rödvinsglas- 4 vitvinsglas- 4 champagneglas
 • Leonardo - Ambrogio Whiskyset 3 delar

  leonardo - ambrogio whiskyset 3 delar
  Ambrogio karaff och glas från Leonardo är ett lyxigt whiskyset som tar de speciella stunderna i livet och gör dem minnesvärda. Detta set används med fördel åt dina godaste ädla drycker. Karaffen och glasen är tillverkade av kristallglas och kommer garanterat att pryda sin plats i hemmabaren. Volym karaff: 0,7 liter. Varje glas från Leonardo är unikt och berättar en hantverkshistoria som sträcker sig tillbaka till 1850-talet. Glaset för tankarna till livliga, italienska middagar där livet handlar om att ha roligt - och må riktigt bra.Serien är tillverkad i stöttålig Teqton, vilket gör att den även passar i lite tuffare miljöer.
 • Leonardo - Chateau Bordeauxglas 60 cl 6-pack

  leonardo - chateau bordeauxglas 60 cl 6-pack
  Set med sex rödvinsglas från Leonardos serie Chateau, perfekt till bordeauxviner. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 60 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Spiritii Whiskyset 3 delar

  leonardo - spiritii whiskyset 3 delar
  Spiritii karaff och glas från Leonardo tar de speciella stunderna i livet och gör dem minnesvärda. Detta set används med fördel åt din godaste whisky. Karaffen och glasen är tillverkade av kristallglas och kommer garanterat att pryda sin plats i hemmabaren. Volym karaff: 0,7 liter.Varje glas från Leonardo är unikt och berättar en hantverkshistoria som sträcker sig tillbaka till 1850-talet. Glaset för tankarna till livliga, italienska middagar där livet handlar om att ha roligt - och må riktigt bra. Spiritii-serien är tillverkad i stöttålig Teqton, vilket gör att den även passar i lite tuffare miljöer.
 • Leonardo - Brindisi Champagneglas 14 cl 6-pack Antracitgrå

  leonardo - brindisi champagneglas 14 cl 6-pack antracitgrå
  Vackert champagneglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 14 cl och är 18 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen. Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Champagneglas 14 cl 6-pack Klar

  leonardo - brindisi champagneglas 14 cl 6-pack klar
  Vackert champagneglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 14 cl och är 18 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen. Levereras i 6-pack
 • Champagneglas CHATEAU 6-pack

  champagneglas chateau 6-pack
  Champagneglas i serien CHATEAU, i 6-pack, från Leonardo. CHATEAU är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). CHATEAU champagneglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. CHATEAU förgyller festen och blir ett vackert inslag i ditt
 • Leonardo - Brunelli Vinglas 47 cl 2-pack Klar

  leonardo - brunelli vinglas 47 cl 2-pack klar
  Glasserien Brunelli ger en modern variant av de klassiska vitvinsglasen. Glaset hos vanliga vitvinsglas är oftast ovalt, men i denna nya kollektion från glasmästarna Leonardo är den bredaste delen av glaset placerad längre ner, vilket ökar smaken och njutningen av vinet. Formen förhöjer upplevelsen av vinet. Glasen i serien Brunelli är funktionella, eleganta och sofistikerade. De passar alla slags tillfällen, både i hemmet och i restaurangmiljö. Glasen kan diskas i diskmaskin, är stöttåliga och krossbeständiga tack vare kvaliteten i Teqton-glaset som de är tillverkade av.47 cl Ø 6 cm H 24 cm
 • Leonardo - Hurricane Drinkglas med drinkpinne 2-pack

  leonardo - hurricane drinkglas med drinkpinne 2-pack
  Kurviga drinkglas med drinkpinne i fina färger. Glasen passar alla goda drinkar och dukningar. Klassisk design från glasmästarna Leonardo.Mått: H 20 cm, L 9 cm, B 17 cmLevereras i 2-pack.
 • Tårtfat CIAO

  tårtfat ciao
  Stilrent och vackert serveringsfat i renaste glas från Leonardo. CIAO blir en lyxig del av dukningen och kan användas på många olika sätt för att framhäva din godaste mat och snyggaste bakverk. Serveringsfatet är tillverkat av Leonardo som sk
 • Tumblerglas BRUNELLI 6-pack

  tumblerglas brunelli 6-pack
  6-pack tumblerglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkad
 • Ginglas 630 ml 2-pack

  ginglas 630 ml 2-pack
  Klassiska ginglas från glasmästarna Leonardo, set med två stycken glas. Glasen har en strålande glans och formen ligger perfekt i handen och framhäver dryckens smaker.
 • Whiskyset SPIRITII 3 delar

  whiskyset spiritii 3 delar
  SPIRITII whiskyset från Leonardo tar de speciella stunderna i livet och gör dem minnesvärda. Whiskysetet innehåller en vacker karaff och två glas i samma design som karaffen. Varje glas från Leonardo är unikt och berättar en hantverkshistori
 • Kaffeset Senso - Kaffekopp och sked x2 - Latte Macchiato

  kaffeset senso - kaffekopp och sked x2 - latte macchiato
  Bjud någon du gillar på en lyxig latte macchiato-fika! SENSO kaffeset består av två stycken stilrena och värmebeständiga kaffekoppar av glas, samt två stycken kaffeskedar. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas där mänskli
 • Leonardo - Taverna Ölglas/Sejdel 50 cl 2-pack

  leonardo - taverna ölglas/sejdel 50 cl 2-pack
  Med Taverna ölsejdel i 2-pack kan du dricka favoritölen på samma sätt som tyskarna på Oktoberfest! Ölglaset har ett rejält handtag och rymmer hela 50 cl.Ölglasen är mycket stabila och går naturligtvis att diska i diskmaskinen. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och har i över hundra år tillverkat glas för livets alla tillfällen.
 • Leonardo - Cucina Skålset 5 delar i glas

  leonardo - cucina skålset 5 delar i glas
  Serveringsskålar i serien Cucina från Leonardo. Perfekt till servering av sallad eller till efterrätten. Skål: ø22 x 10cm Fat: ø18 x 2cm Material: Glas
 • Leonardo - Casolare Skål 30 cm Rosa

  leonardo - casolare skål 30 cm rosa
  Dekorativ skål i munblåst glas. CASOLARE glasserie är tillverkad med stort hantverkskunnande och talar ett modernt, men ändå lantligt formspråk. Skålen passar fint till servering och som fruktskål. Mått: H 12 cm, O 30 cm Färg: Rose
 • Leonardo - Brindisi Whiskyglas 27 cl 6-pack Grön

  leonardo - brindisi whiskyglas 27 cl 6-pack grön
  Vackert whiskyglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 27 cl och är 10 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen. Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brunelli Grappaglas 21 cl 2-pack Klar

  leonardo - brunelli grappaglas 21 cl 2-pack klar
  2-pack grappaglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkade i Teqton-glas som är stöttåligt och behåller sin briljans, även om du diskar glasen i diskmaskinen. Glasen är sköna att hålla i och deras form ger en optimal utveckling av dryckens arom. Brunelli glas passar både i hemmet såväl som i restaurang- och barmiljö.Volym: 21 cl
 • Leonardo - Brindisi Champagneglas 14 cl 6-pack Grön

  leonardo - brindisi champagneglas 14 cl 6-pack grön
  Vackert champagneglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 14 cl och är 18 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen. Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Rödvinsglas 31 cl 6-pack Grön

  leonardo - brindisi rödvinsglas 31 cl 6-pack grön
  Vackert rödvinsglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 31 cl och är 14 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen.Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Vitvinsglas 24 cl 6-pack Grön

  leonardo - brindisi vitvinsglas 24 cl 6-pack grön
  Vackert vitvinsglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 24 cl och är 13 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen.Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Tumblerglas 37 cl 6-pack Antracitgrå

  leonardo - brindisi tumblerglas 37 cl 6-pack antracitgrå
  Vackert tumblerglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 37 cl och är 14 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen. Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Whiskyglas 27 cl 6-pack Antracitgrå

  leonardo - brindisi whiskyglas 27 cl 6-pack antracitgrå
  Vackert whiskyglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 27 cl och är 10 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen. Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Puccini Ölglas- / Allglas 41 cl 6-pack

  leonardo - puccini ölglas- / allglas 41 cl 6-pack
  6-pack ölglas i klassisk design från glasmästarna Leonardo. Glasen passar utmärkt till servering av både öl och cider. Glasen är tillverkade i extremt stöttåligt Teqton-glas och klarar att användas i både den professionella baren och restaurangen, såväl som i hemmabaren.Volym: 41 cl. Mått: H 19 cm, B 7 cm
 • Leonardo - Brindisi Rödvinsglas 31 cl 6-pack Antracitgrå

  leonardo - brindisi rödvinsglas 31 cl 6-pack antracitgrå
  Vackert rödvinsglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 31 cl och är 14 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen.Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Daily Champagneglas 20 cl 6-pack

  leonardo - daily champagneglas 20 cl 6-pack
  Champagneglas i serien Daily, i 6-pack, från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). Daily champagneglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. Daily förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 25x5cm Volym: 20 cl
 • Leonardo - Gin Cocktail-/ Ginglas 20 cl inkl. recepthäfte 2-pack

  leonardo - gin cocktail-/ ginglas 20 cl inkl. recepthäfte 2-pack
  Klassiska ginglas från glasmästarna Leonardo, set med två stycken glas. Glasen har en strålande glans och formen ligger perfekt i handen och framhäver dryckens smaker. Extremt stöttåliga och repfria. Levereras i fin presentförpackning.2-pack
 • Leonardo - Gin Ginglas 63 cl inkl. recepthäfte 2-pack

  leonardo - gin ginglas 63 cl inkl. recepthäfte 2-pack
  Klassiska ginglas från glasmästarna Leonardo, set med två stycken glas. Glasen har en strålande glans och formen ligger perfekt i handen och framhäver dryckens smaker. Extremt stöttåliga och repfria.Levereras i fin presentförpackning.2-pack
 • Leonardo - Brindisi Vitvinsglas 24 cl 6-pack Antracitgrå

  leonardo - brindisi vitvinsglas 24 cl 6-pack antracitgrå
  Vackert vitvinsglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 24 cl och är 13 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen.Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Tumblerglas 37 cl 6-pack Klar

  leonardo - brindisi tumblerglas 37 cl 6-pack klar
  Vackert tumblerglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 37 cl och är 14 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen. Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Whiskyglas 27 cl 6-pack Klar

  leonardo - brindisi whiskyglas 27 cl 6-pack klar
  Vackert whiskyglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 27 cl och är 10 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen. Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Rödvinsglas 31 cl 6-pack Klar

  leonardo - brindisi rödvinsglas 31 cl 6-pack klar
  Vackert rödvinsglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 31 cl och är 14 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen.Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Vitvinsglas 24 cl 6-pack Klar

  leonardo - brindisi vitvinsglas 24 cl 6-pack klar
  Vackert vitvinsglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 24 cl och är 13 cm högt. Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen. Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen.Levereras i 6-pack
 • Leonardo - Brindisi Dricksglas 8-pack Klar

  leonardo - brindisi dricksglas 8-pack klar
  8-pack tumblerglas i två olika storlekar från den populära serien Brindisi, från Leonardo. Glasen har en klassisk design som passar både vardag som fest. Brindisi är en robust serie, med inspiration från italienska lantgårdar.
 • Leonardo - Brindisi Vinglas 12-pack

  leonardo - brindisi vinglas 12-pack
  12-pack vinglas i olika storlekar från den populära serien Brindisi, från Leonardo. Glasen har en klassisk design som passar både vardag som fest. Brindisi är en robust serie, med inspiration från italienska lantgårdar. 4 vitvinsglas, 4 rödvinsglas, 4 champagneglas
 • Leonardo - Bambini Glasmugg med motiv 6-pack

  leonardo - bambini glasmugg med motiv 6-pack
  6-pack glas med roliga, färgglada motiv av söta djur från Leonardo och serien Bambini. Glasen är robusta och tillverkade med barnen i fokus. Glasen passar perfekt i en liten barnhand och kan användas varje dag. Utrustat med handtag för säkrare hantering. Glasen kan diskas i diskmaskinen och användas i mikrovågsugn. Volym: 280 ml Mått: Ø 8 cm Material: Tempererat glas som är mycket hållbart och stöttåligt
 • Leonardo - Gin Ginglas 40 cl 2-pack Klar

  leonardo - gin ginglas 40 cl 2-pack klar
  Klassiska höga ginglas från glasmästarna Leonardo, set med två stycken glas. Glasen har en strålande glans och formen ligger perfekt i handen och framhäver dryckens smaker. Rymmer 40 cl.
 • Leonardo - Ginglas 36 cl 2-pack Klar

  leonardo - ginglas 36 cl 2-pack klar
  Gin Tumblerglas är ett snyggt ginglas i raka former från glasmästarna Leonardo. Rymmer 36 cl och är tillverkat i tåligt och hållbart Teqtonglas. Teqtonglas är tillverkade enligt en högteknologisk formula och är därför mycket stabila och robusta. Dessutom är de kristallklara, reptåliga och diskmaskinssäkra. Dessa låga ginglas har en strålande glans och formen ligger perfekt i handen och framhäver dryckens smaker. Mått; H 9 cm, Ø 9 cmLevereras i 2-pack.Recepthäfte med läskande cocktails medföljer.
 • Leonardo - Nizza Champagneglas 2-pack

  leonardo - nizza champagneglas 2-pack
  2-pack mousserande vinglas, handgjorda och tillverkade av glasmästarna Leonardo. Glasen har en modern design och passar de flesta tillfällen. Levereras i snygg presentförpackning. Mått: 27x16,5x9 cm Volym: 120 ml
 • LD Tumblerglas CHATEAU 6-pack

  ld tumblerglas chateau 6-pack
  Tumblerglas i serien CHATEAU, i 6-pack, från Leonardo. CHATEAU är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). CHATEAU tumblerglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. CHATEAU förgyller festen och blir ett vackert inslag i ditt vit
 • WH Glas BRINDISI 270ml 6-pack

  wh glas brindisi 270ml 6-pack
  Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från LEONARDO är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en rikt
 • LD Tumblerglas PUCCINI 6-pack

  ld tumblerglas puccini 6-pack
  PUCCINI tumblerglas i 6-pack från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. PUCCINI förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Serien PUCCINI är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton) av populä
 • Leonardo - Brunelli Long Drink 6-pack

  leonardo - brunelli long drink 6-pack
  6-pack longdrinkglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkade i Teqton-glas som är stöttåligt och behåller sin briljans, även om du diskar glasen i diskmaskinen. Glasen är sköna att hålla i och deras form ger en optimal utveckling av dryckens arom. Brunelli glas passar både i hemmet såväl som i restaurang- och barmiljö.
 • Leonardo - Brunelli Tumbler 40 cl 6-pack

  leonardo - brunelli tumbler 40 cl 6-pack
  6-pack tumblerglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkade i Teqton-glas som är stöttåligt och behåller sin briljans, även om du diskar glasen i diskmaskinen. Glasen är sköna att hålla i och deras form ger en optimal utveckling av dryckens arom. Brunelli glas passar både i hemmet såväl som i restaurang- och barmiljö.Volym: 40 cl Mått: H 9 cm, Ø 7 cm
 • Leonardo - Brunelli Vinglas Burgundy 77 cl 6-pack Klar

  leonardo - brunelli vinglas burgundy 77 cl 6-pack klar
  Glasserien Brunelli ger en modern variant av de klassiska vinglasen. Glaset hos vanliga vinglas är oftast ovalt, men i denna nya kollektion från glasmästarna Leonardo är den bredaste delen av glaset placerad längre ner, vilket ökar smaken och njutningen av vinet. Formen förhöjer upplevelsen av vinet. Glasen i serien Brunelli är funktionella, eleganta och sofistikerade. De passar alla slags tillfällen, både i hemmet och i restaurangmiljö. Glasen kan diskas i diskmaskin, är stöttåliga och krossbeständiga tack vare kvaliteten i Teqton-glaset som de är tillverkade av. Volym: 77 cl
 • Leonardo - Brunelli Vinglas 12-pack Klar

  leonardo - brunelli vinglas 12-pack klar
  12-pack glas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Ett set med 4 st champagneglas, 4 st rödvinsglas och 4 st vitvinsglas. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkade i Teqton-glas som är stöttåligt och behåller sin briljans, även om du diskar glasen i diskmaskinen. Glasen är sköna att hålla i och deras form ger en optimal utveckling av dryckens arom. Brunelli glas passar både i hemmet såväl som i restaurang- och barmiljö. Innehåller:4 st champagneglas4 st vitvinsglas4 st rödvinsglas
 • Leonardo - Brunelli Rödvinsglas 74 cl 2-pack Klar

  leonardo - brunelli rödvinsglas 74 cl 2-pack klar
  2-pack rödvinsglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkade i Teqton-glas som är stöttåligt och behåller sin briljans, även om du diskar glasen i diskmaskinen. Glasen är sköna att hålla i och deras form ger en optimal utveckling av dryckens arom. Brunelli glas passar både i hemmet såväl som i restaurang- och barmiljö.Volym: 74 cl Mått: H 26 cm, Ø 7 cm
 • Leonardo - Brunelli Champagneglas 34 cl 2-pack Klar

  leonardo - brunelli champagneglas 34 cl 2-pack klar
  2-pack champagneglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkade i Teqton-glas som är stöttåligt och behåller sin briljans, även om du diskar glasen i diskmaskinen. Glasen är sköna att hålla i och deras form ger en optimal utveckling av dryckens arom. Brunelli glas passar både i hemmet såväl som i restaurang- och barmiljö. Volym: 340 ml Mått: Ø 5 cm
 • LD Glas BRINDISI 370ml 6-pack

  ld glas brindisi 370ml 6-pack
  Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från LEONARDO är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en rikt
 • Rödvinsglas BRUNELLI Burgundy 6-pack

  rödvinsglas brunelli burgundy 6-pack
  Glasserien BRUNELLI ger en modern variant av de klassiska vinglasen. Glaset hos vanliga vinglas är oftast ovalt, men i denna nya kollektion från glasmästarna LEONARDO är den bredaste delen av glaset placerad längre ner, vilket ökar smaken och n
 • Leonardo - Cucina Set med 3 dippskålar och fat

  leonardo - cucina set med 3 dippskålar och fat
  Fint set med dippskålar från Leonardo. Levereras i fin presentförpackning
 • Ginglas lågt 2-pack

  ginglas lågt 2-pack
  Gin Tumblerglas 360 ml Ginglas i tålig och hållbar Teqton Recepthäfte med läskande cocktails medföljer Kommer i set om 2 st, i fin förpackning Låga ginglas från glasmästarna Leonardo, set med två stycken glas. Glasen har en strålande gl
 • Vitvinsglas CHATEAU 6-pack

  vitvinsglas chateau 6-pack
  Vitvinsglas i serien CHATEAU, i 6-pack, från Leonardo. CHATEAU är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). CHATEAU vitvinsglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. CHATEAU förgyller festen och blir ett vackert inslag i ditt vit
 • Leonardo - Brunelli Vinglas 58 cl 2-pack Klar

  leonardo - brunelli vinglas 58 cl 2-pack klar
  Glasserien Brunelli ger en modern variant av de klassiska vitvinsglasen. Glaset hos vanliga vitvinsglas är oftast ovalt, men i denna nya kollektion från glasmästarna Leonardo är den bredaste delen av glaset placerad längre ner, vilket ökar smaken och njutningen av vinet. Formen förhöjer upplevelsen av vinet. Glasen i serien Brunelli är funktionella, eleganta och sofistikerade. De passar alla slags tillfällen, både i hemmet och i restaurangmiljö. Glasen kan diskas i diskmaskin, är stöttåliga och krossbeständiga tack vare kvaliteten i Teqton-glaset som de är tillverkade av. Volym 58 cl Ø 7 cm H 25 cm
 • Rödvinsglas DAILY 460ml 6-pack

  rödvinsglas daily 460ml 6-pack
  Rödvinsglas i serien Daily, i 6-pack, från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). DAILY rödvinsglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. DAILY förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrin
 • Ginglas högt 2-pack

  ginglas högt 2-pack
  Klassiska höga ginglas från glasmästarna Leonardo, set med två stycken glas. Glasen har en strålande glans och formen ligger perfekt i handen och framhäver dryckens smaker.
 • Champagne BRUNELLI 2-pack

  champagne brunelli 2-pack
  2-pack champagneglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverk
 • Leonardo - Bambini Dricksglas med motiv 6-pack

  leonardo - bambini dricksglas med motiv 6-pack
  6-pack glas för barnen, med roliga motiv. Stöttåliga glas som passar vardagen såväl som barnkalaset. Kan diskas i diskmaskinen. Rymmer 120 ml.
 • Leonardo - Casolare Fat 26 cm Rosa

  leonardo - casolare fat 26 cm rosa
  Dekorativt fat i munblåst glas. CASOLARE glasserie är tillverkad med stort hantverkskunnande och talar ett modernt, men ändå lantligt formspråk. Fatet passar fint till servering och som fruktskål. Mått: H 2 cm, O 26 cm Färg: Rose
 • Leonardo - Casolare Skål 25 cm Rosa

  leonardo - casolare skål 25 cm rosa
  Dekorativ skål i munblåst glas. CASOLARE glasserie är tillverkad med stort hantverkskunnande och talar ett modernt, men ändå lantligt formspråk. Skålen passar fint till servering och som fruktskål. Mått: H 11 cm, O 25 cm Färg: Rose
 • Ölglas CIAO+ BAR 6-pack

  ölglas ciao+ bar 6-pack
  Ölglas Ciao+ Bar från Leonardo. Snyggt och klassiskt ölglas i 6-pack. Levereras i trevlig presentförpackning. Mått: 16x8 cm V 390 ml
 • WH Tumblerglas PUCCINI 6-pack

  wh tumblerglas puccini 6-pack
  PUCCINI tumblerglas i 6-pack från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. PUCCINI förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Serien PUCCINI är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton) av populä
 • Kaffeset - Kaffekopp och sked x 2

  kaffeset - kaffekopp och sked x 2
  Bjud någon du gillar på en lyxig fika! SENSO kaffeset består av två stycken stilrena och värmebeständiga kaffekoppar av glas, samt två stycken kaffeskedar. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas där mänsklig gemenskap stå
 • Grappaglas BRUNELLI 2-pack

  grappaglas brunelli 2-pack
  2-pack grappaglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkade
 • Leonardo - Taverna Veteölglas 33 cl 2-pack

  leonardo - taverna veteölglas 33 cl 2-pack
  Set med två stycken klassiska ölglas från Leonardo. Glasen är mycket stabila, håller ölen väl kyld länge tack vare det tjocka glaset och går naturligtvis att diska i diskmaskinen. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och har i över hundra år tillverkat glas för livets alla tillfällen. Mått: 75x210x75 mm, Volym: 33 cl
 • Leonardo - Taverna Veteölglas 74 CL 2-pack

  leonardo - taverna veteölglas 74 cl 2-pack
  Set med två stycken klassiska, rejäla och höga ölglas från Leonardo. Glasen är mycket stabila, håller ölen väl kyld länge tack vare det tjocka glaset och går naturligtvis att diska i diskmaskinen.Glasen är perfekta för veteöl och med dess storlek och att de är tillverkade för att veteöl ska smaka extra bra i dem så är dessa perfekta ölglas för att fira Oktoberfest. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och har i över hundra år tillverkat glas för livets alla tillfällen. Mått: 86/240/86 mm, Volym: 74 cl
 • Leonardo - Taverna Ölglas IPA 33 cl 2-pack

  leonardo - taverna ölglas ipa 33 cl 2-pack
  Set med två stycken klassiska ölglas från Leonardo. Glasen är mycket stabila, håller ölen väl kyld länge tack vare det tjocka glaset och går naturligtvis att diska i diskmaskinen. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och har i över hundra år tillverkat glas för livets alla tillfällen. Mått: 75x150x75 mm, Volym: 0,33 cl
 • Leonardo - Taverna Ölglas IPA 50 cl 2-pack

  leonardo - taverna ölglas ipa 50 cl 2-pack
  Set med två stycken klassiska ölglas från Leonardo. Glasen är mycket stabila, håller ölen väl kyld länge tack vare det tjocka glaset och går naturligtvis att diska i diskmaskinen. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och har i över hundra år tillverkat glas för livets alla tillfällen. Mått: 86x170x86 mm, Volym: 50 cl
 • Leonardo - Daily Vitvinsglas 37 cl

  leonardo - daily vitvinsglas 37 cl
  Vitvinsglas i serien Daily, i 6-pack, från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). DAILY vitvinsglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. Daily förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 22x6 cm Volym: 37 cl
 • Leonardo - Daily Rödvinsglas 46 cl 6-pack

  leonardo - daily rödvinsglas 46 cl 6-pack
  Rödvinsglas i serien Daily, i 6-pack, från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). DAILY rödvinsglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. DAILY förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 23x7 cm Volym: 460 ml
 • Leonardo - Daily Ölglas 36 cl 6-pack

  leonardo - daily ölglas 36 cl 6-pack
  Ölglas i serien Daily från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). Daily ölglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. Daily förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 19x6 cm Volym: 36 cl
 • Leonardo - Daily Grappaglas 10 cl 6-pack

  leonardo - daily grappaglas 10 cl 6-pack
  6-pack Grappaglas i klassisk design från Leonardo. Tillhör serien Daily och passar både till vardag och fest. Volym: 100 ml
 • Leonardo - Daily Cocktailglas 27 cl 6-pack

  leonardo - daily cocktailglas 27 cl 6-pack
  Cocktailglas i serien Daily från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). Daily cocktailglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. Dessa snygga glas förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 18x12 cm Volym: 27 cl
 • Leonardo - Daily Tumblerglas 32 cl 6-pack

  leonardo - daily tumblerglas 32 cl 6-pack
  Dricksglas i serien Daily från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). Daily Tumblerglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. Daily förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 7,7x9 cm Volym: 32 cl
 • Vitvinsglas BRUNELLI 2-pack

  vitvinsglas brunelli 2-pack
  Glasserien BRUNELLI ger en modern variant av de klassiska vitvinsglasen. Glaset hos vanliga vitvinsglas är oftast ovalt, men i denna nya kollektion från glasmästarna LEONARDO är den bredaste delen av glaset placerad längre ner, vilket ökar smak
 • Vitvinsglas BRUNELLI 2-pack

  vitvinsglas brunelli 2-pack
  Glasserien BRUNELLI ger en modern variant av de klassiska vitvinsglasen. Glaset hos vanliga vitvinsglas är oftast ovalt, men i denna nya kollektion från glasmästarna LEONARDO är den bredaste delen av glaset placerad längre ner, vilket ökar smak
 • Rödvinsglas BRUNELLI 2-pack

  rödvinsglas brunelli 2-pack
  2-pack rödvinsglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverka
 • Tårtfat HEART

  tårtfat heart
  Vackert serveringsfat i glas med massor av små hjärtan i glaset. Detta är det självklara valet av tårtfat för bröllop och andra kärleksfester, eller till barnens goda saftkalas. Serveringsfatet är tillverkat av Leonardo som skapat unika hant
 • Ölglas högt TAVERNA 2-pack

  ölglas högt taverna 2-pack
  Set med två stycken klassiska, höga ölglas från Leonardo. Glasen är mycket stabila, håller ölen väl kyld länge tack vare det tjocka glaset och går naturligtvis att diska i diskmaskinen. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och
 • Tårtfat CIAO

  tårtfat ciao
  Stilrent och vackert serveringsfat i renaste glas från Leonardo. CIAO blir en lyxig del av dukningen och kan användas på många olika sätt för att framhäva din godaste mat och snyggaste bakverk. Serveringsfatet är tillverkat av Leonardo som sk
 • Tårtfat ALABASTRO

  tårtfat alabastro
  Vackert tårtfat i vitt, transparent glas från Leonardo. Detta klassiska tårtfat är handgjort och förhöjer kalaset samtidigt som det gör dina finaste bakverk rättvisa. Tårtfatet har en stabil fot och en stilren design som ger din dukning en f
 • Vitvinsglas BRINDISI 6-pack

  vitvinsglas brindisi 6-pack
  Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från LEONARDO är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en rikt
 • Vitvinsglas BRINDISI 6-pack

  vitvinsglas brindisi 6-pack
  Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från LEONARDO är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en rikt
 • WH Tumblerglas DAILY 6-pack

  wh tumblerglas daily 6-pack
  Cocktailglas i serien DAILY, i 6-pack, från Leonardo. DAILY är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). DAILY coktailglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. DAILY förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrins
 • Vinglas Bordeaux CHATEAU 6-pack

  vinglas bordeaux chateau 6-pack
  Vackert och stort bordeauxglas i 6-pack, ur serien Chateau från Leonardo. Tillverkat i Teqtonglas - stöttåligt och klarar av de flesta miljöer. Mått: 24,5x9x9 cm. V 600 ml. Material: Glas (Teqton)
 • Rödvinsglas CHATEAU 6-pack

  rödvinsglas chateau 6-pack
  Rödvinsglas i serien CHATEAU, i 6-pack, från Leonardo. CHATEAU är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). CHATEAU rödvinsglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. CHATEAU förgyller festen och blir ett vackert inslag i ditt v
 • WH Tumblerglas CHATEAU

  wh tumblerglas chateau
  Romantiskt tumblerglas i 6-pack ur serien Chateau från Leonardo. De sirliga blomstermotiven på glaset blir en vacker fond åt dina goda drycker. V 400 ml Mått: 9,5x9 cm
 • WH Glas BRINDISI 270ml 6-pack

  wh glas brindisi 270ml 6-pack
  Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från LEONARDO är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en rikt
 • Champagneglas BRINDISI 6-pack

  champagneglas brindisi 6-pack
  Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från LEONARDO är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en rikt
 • Burgundy Rödvinsglas PUCCINI 6-pack

  burgundy rödvinsglas puccini 6-pack
  Rödvinsglas Burgundy i 6-pack, ur serien Puccini från glasmästarna Leonardo. Glaset har en vacker skärpa och formen framhäver dina röda, fylliga viner perfekt. V 730 ml Mått: H 23 cm
 • Röd/Vitvinsglas PUCCINI 6-pack

  röd/vitvinsglas puccini 6-pack
  Klassiskt vitvinsglas i 6-pack med strålande glans från glasmästarna Leonardo. Vinglaset bryter ljuset och smakerna perfekt och framhäver dina goda viner. V 560 ml Mått: H 24 cm, B 9,5 cm
 • Cocktailglas DAILY 6-pack

  cocktailglas daily 6-pack
  Cocktailglas i serien DAILY, i 6-pack, från Leonardo. DAILY är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). DAILY cocktailglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. DAILY förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrin
 • Grappaglas CHATEAU 6-pack

  grappaglas chateau 6-pack
  Vackert grappaglas i 6-pack från glasmästarna Leonardo. Glaset har en lätt och feminin känsla som framhäver drycken på precis rätt sätt. Mått: 19,5 cm, B 6 cm V 90 ml
 • Vitvinsglas DAILY 6-pack

  vitvinsglas daily 6-pack
  Vitvinsglas i serien Daily, i 6-pack, från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). DAILY vitvinsglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. DAILY förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinsk
 • Champagneglas BRINDISI 6-pack

  champagneglas brindisi 6-pack
  Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från LEONARDO är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en rikt
 • Ölglas DAILY 6-pack

  ölglas daily 6-pack
  Ölglas i serien DAILY, i 6-pack, från Leonardo. DAILY är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). DAILY ölglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. DAILY förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mell
 • Ölglas/Allglas PUCCINI 6-pack

  ölglas/allglas puccini 6-pack
  6-pack ölglas i klassisk design. Glasen passar utmärkt till servering av både öl och cider. Glasen är tillverkade i extremt stöttåligt Teqton-glas och klarar att användas i både den professionella baren och restaurangen, såväl som i hemmab
 • Champagneglas DAILY 6-pack

  champagneglas daily 6-pack
  Champagneglas i serien Daily, i 6-pack, från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). DAILY champagneglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. DAILY förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitr
 • Drinkglas med drinkpinne BAR 2-pack

  drinkglas med drinkpinne bar 2-pack
  Kurviga drinkglas med drinkpinne i fina färger. Glasen passar alla goda drinkar och dukningar. Klassisk design från glasmästarna Leonardo. Levereras i 2-pack. Mått: H 20 cm, L 9 cm, B 17 cm Material: Glas
 • Dessertvinglas PUCCINI 6-pack

  dessertvinglas puccini 6-pack
  PUCCINI dessertvinglas från Leonardo, i 6-pack, är ett glas utöver det vanliga. PUCCINI förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Serien PUCCINI är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton) av po
 • Champagneglas PUCCINI 6-pack

  champagneglas puccini 6-pack
  PUCCINI champagneglas i 6-pack från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. PUCCINI förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Serien PUCCINI är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton) av popul
 • Glas PUCCINI 12-pack

  glas puccini 12-pack
  Set med 4 rödvinsglas, 4 vitvinsglas och 4 champagneglas
 • Ölglas 2-pack

  ölglas 2-pack
  Klassiska ölglas från glasmästarna Leonardo, set med två stycken glas. Glasen har en strålande glans och formen ligger perfekt i handen och framhäver dryckens smaker.