Hemmässan
www.hemmassan.se

Leonardo sortiment online

 • Leonardo - Puccini Tumblerglas 36,5 cl 6-pack Klar

  leonardo - puccini tumblerglas 36,5 cl 6-pack klar
  Set med sex höga tumblerglas från Leonardos serie Puccini, perfekt att ha som vattenglas eller till smoothies. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 36,5 cl.
 • Leonardo - Puccini Dessertvinglas 22 cl 6-pack

  leonardo - puccini dessertvinglas 22 cl 6-pack
  Set med sex dessertvinsglas från Leonardos serie Puccini, perfekt söta dessertviner och likörer. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 22 cl.
 • Leonardo - Chateau Champagneglas 20 cl 6-pack

  leonardo - chateau champagneglas 20 cl 6-pack
  Set med sex champagneglas ur serien Chateau från Leonardo, perfekt till fredagsbubblet eller att servera dessert i. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 20 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Chateau Rödvinsglas 51 cl 6-pack

  leonardo - chateau rödvinsglas 51 cl 6-pack
  Set med sex rödvinsglasglas ur serien Chateau från Leonardo. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 51 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Puccini Rödvinsglas 75 cl 6-pack

  leonardo - puccini rödvinsglas 75 cl 6-pack
  Set med sex rödvinsglas från Leonardos serie Puccini, perfekt till bordeauxviner. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 75 cl.
 • Kaffeset - Kaffekopp och sked x 2

  kaffeset - kaffekopp och sked x 2
  Bjud någon du gillar på en lyxig fika! SENSO kaffeset består av två stycken stilrena och värmebeständiga kaffekoppar av glas, samt två stycken kaffeskedar. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas där mänsklig gemenskap står i fokus. L
 • Leonardo - Puccini Tumblerglas 31 cl 6-pack Klar

  leonardo - puccini tumblerglas 31 cl 6-pack klar
  Set med sex tumblerglas från Leonardos serie Puccini, perfekt att ha som vattenglas eller till smoothies. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 31 cl.
 • Leonardo - Puccini Vinglaspaket 12 delar

  leonardo - puccini vinglaspaket 12 delar
  Det perfekta startsetet för dig som tycker om ädla drycker! Här har du alla glas som krävs för en finmiddag. Designen är ungdomlig, med raka stilrena linjer, som låter dryckens karaktär komma fram på rätt sätt. Vinsetet är perfekt som gåva till den nyinflyttade, till studenten eller bröllopsparet. Tillverkade i stöttåligt Teqtonglas, av glasmästarna Leonardo. Med hantverkskunnande och kvalitet tar Leonardo fram glas som är personliga och hållbara.I setet ingår:- 4 rödvinsglas- 4 vitvinsglas- 4 champagneglas
 • Leonardo - Chateau Vitvinsglas 41 cl 6-pack

  leonardo - chateau vitvinsglas 41 cl 6-pack
  Set med sex vitvinsglas ur serien Chateau från Leonardo, perfekt till long drinks eller som vattenglas. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 41 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Ciao+ Ölglas 39 cl 6-pack

  leonardo - ciao+ ölglas 39 cl 6-pack
  Set med sex ölglas från Leonardos serie Ciao+, perfekt även att ha som vattenglas eller till smoothies. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 39 cl.
 • Leonardo - Puccini Vitvinsglas 40 cl 6-pack

  leonardo - puccini vitvinsglas 40 cl 6-pack
  Set med sex vitvinsglas från Leonardos serie Puccini, perfekt till riesling. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 40 cl.
 • Leonardo - Chateau Tumblerglas 40 cl 6-pack

  leonardo - chateau tumblerglas 40 cl 6-pack
  Set med sex tumblerglas ur serien Chateau från Leonardo, perfekt till long drinks eller som vattenglas. Glasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 40 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Chateau Tumblerglas 46 cl 6-pack

  leonardo - chateau tumblerglas 46 cl 6-pack
  Set med sex tumblerglas ur serien Chateau från Leonardo, perfekt till long drinks eller som vattenglas. Dricksglasen är tillverkade i stöttåligt kristallglas (Teqton) och tål att användas mycket och ofta. Volym 46 cl. Tål diskmaskin. Leonardo har i över 100 år tillverkat unika hantverk i glas som berättar en historia om mänsklig gemenskap, om de små och stora stunderna tillsammans i livet.
 • Leonardo - Puccini Champagneglas 28 cl 6-pack

  leonardo - puccini champagneglas 28 cl 6-pack
  Set med sex champagneglas från Leonardos serie Puccini. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 28 cl.
 • Leonardo - Puccini Burgundy Rödvinsglas 73 cl 6-pack

  leonardo - puccini burgundy rödvinsglas 73 cl 6-pack
  Set med sex rödvinsglas från Leonardos serie Puccini, perfekt bourgogneviner. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar.Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 73 cl.
 • Leonardo - Puccini Vitvinsglas 56 cl 6-pack

  leonardo - puccini vitvinsglas 56 cl 6-pack
  Set med sex stora vitvinsglas från Leonardos serie Puccini. Med sina raka stilrena linjer passar glasen de flesta dukningar. Glasen är tillverkade i stöttåligt Teqtonglas och tål diskmaskin. Volym 56 cl.
 • Leonardo - Ciao Tårtfat på fot 31 cm Klar

  leonardo - ciao tårtfat på fot 31 cm klar
  Vackert och stilrent tårtfat i klarglas från Leonardo. Detta klassiska tårtfat förhöjer kalaset och gör dina finaste bakverk rättvisa. Tårtfatet har en stabil fot och fatet passar övriga delar ur Ciao-serien. Tål diskmaskin.
 • Leonardo - Tårtfat 31 cm Vit

  leonardo - tårtfat 31 cm vit
  Vackert tårtfat i vitt, halvtransparent glas från Leonardo. Detta klassiska tårtfat är handgjort och förhöjer kalaset samtidigt som det gör dina finaste bakverk rättvisa. Tårtfatet har en stabil fot och en stilren design som ger din dukning en frisk fläkt med den ljusa, skinande färgen.
 • Leonardo - Alabastro Skål 28 cl Beige

  leonardo - alabastro skål 28 cl beige
  Handgjord skål i glas ur Leonardos Alabastro-kollektion. Skålen passar som serveringsskål till frukt, grönt, sallad eller annan mat. Även fin som dekoration. Serien Alabastro från glasmästarna Leonardo skänker en romantisk och ljuv känsla till ditt hem. Mått: H 9 cm, B 28 cm, Ø 28 cmVolym: 1,7 L
 • Leonardo - Alabastro Skål 28 cl Vit

  leonardo - alabastro skål 28 cl vit
  Handgjord skål i glas ur Leonardos Alabastro-kollektion. Skålen passar som serveringsskål till frukt, grönt, sallad eller annan mat. Även fin som dekoration. Serien Alabastro från glasmästarna Leonardo skänker en romantisk och ljuv känsla till ditt hem. Mått: H 9 cm, B 28 cm, Ø 28 cmVolym: 1,7 L
 • Kaffeset Senso - Kaffekopp och sked x2 - Latte Macchiato

  kaffeset senso - kaffekopp och sked x2 - latte macchiato
  Bjud någon du gillar på en lyxig latte macchiato-fika! SENSO kaffeset består av två stycken stilrena och värmebeständiga kaffekoppar av glas, samt två stycken kaffeskedar. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas där mänsklig gemenskap
 • Tårtfat ALABASTRO

  tårtfat alabastro
  Vackert tårtfat i vitt, transparent glas från Leonardo. Detta klassiska tårtfat är handgjort och förhöjer kalaset samtidigt som det gör dina finaste bakverk rättvisa. Tårtfatet har en stabil fot och en stilren design som ger din dukning en frisk fläk
 • Tårtfat HEART

  tårtfat heart
  Vackert serveringsfat i glas med massor av små hjärtan i glaset. Detta är det självklara valet av tårtfat för bröllop och andra kärleksfester, eller till barnens goda saftkalas. Serveringsfatet är tillverkat av Leonardo som skapat unika hantverk av g
 • Leonardo - Brunelli Long Drink 6-pack

  leonardo - brunelli long drink 6-pack
  6-pack longdrinkglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkade i Teqton-glas som är stöttåligt och behåller sin briljans, även om du diskar glasen i diskmaskinen. Glasen är sköna att hålla i och deras form ger en optimal utveckling av dryckens arom. Brunelli glas passar både i hemmet såväl som i restaurang- och barmiljö.
 • Leonardo - Brunelli Tumbler 40 cl 6-pack

  leonardo - brunelli tumbler 40 cl 6-pack
  6-pack tumblerglas ur Leonardos glaskollektion Brunelli. Brunelli glasserie utmärker sig genom sin funktionella design. Det är en elegant och sofistikerad serie glas, som passar en modern livsstil och kan användas varje dag. Glasen är tillverkade i Teqton-glas som är stöttåligt och behåller sin briljans, även om du diskar glasen i diskmaskinen. Glasen är sköna att hålla i och deras form ger en optimal utveckling av dryckens arom. Brunelli glas passar både i hemmet såväl som i restaurang- och barmiljö.Volym: 40 cl Mått: H 9 cm, Ø 7 cm
 • Leonardo - Puccini Ölglas- / Allglas 41 cl 6-pack

  leonardo - puccini ölglas- / allglas 41 cl 6-pack
  6-pack ölglas i klassisk design från glasmästarna Leonardo. Glasen passar utmärkt till servering av både öl och cider. Glasen är tillverkade i extremt stöttåligt Teqton-glas och klarar att användas i både den professionella baren och restaurangen, såväl som i hemmabaren.Volym: 41 cl. Mått: H 19 cm, B 7 cm
 • Leonardo - Daily Champagneglas 20 cl 6-pack

  leonardo - daily champagneglas 20 cl 6-pack
  Champagneglas i serien Daily, i 6-pack, från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). Daily champagneglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. Daily förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 25x5cm Volym: 20 cl
 • Leonardo - Gin Ginglas 63 cl inkl. recepthäfte 2-pack

  leonardo - gin ginglas 63 cl inkl. recepthäfte 2-pack
  Klassiska ginglas från glasmästarna Leonardo, set med två stycken glas. Glasen har en strålande glans och formen ligger perfekt i handen och framhäver dryckens smaker. Extremt stöttåliga och repfria.Levereras i fin presentförpackning.2-pack
 • Leonardo - Daily Cocktailglas 27 cl 6-pack

  leonardo - daily cocktailglas 27 cl 6-pack
  Cocktailglas i serien Daily från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). Daily cocktailglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. Dessa snygga glas förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 18x12 cm Volym: 27 cl
 • Leonardo - Daily Ölglas 36 cl 6-pack

  leonardo - daily ölglas 36 cl 6-pack
  Ölglas i serien Daily från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). Daily ölglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. Daily förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 19x6 cm Volym: 36 cl
 • Leonardo - Daily Vitvinsglas 37 cl

  leonardo - daily vitvinsglas 37 cl
  Vitvinsglas i serien Daily, i 6-pack, från Leonardo. Daily är tillverkad i stöttåligt kristallglas (Teqton). DAILY vitvinsglas från Leonardo är ett glas utöver det vanliga. Daily förgyller dukningen och blir ett vackert inslag i ditt vitrinskåp mellan middagarna. Leonardo har i över 100 år skapat unika hantverk i glas som berättar om mänsklig gemenskap, och om de små och stora stunderna i livet tillsammans. Mått: 22x6 cm Volym: 37 cl
 • Leonardo - Taverna Ölglas IPA 50 cl 2-pack

  leonardo - taverna ölglas ipa 50 cl 2-pack
  Set med två stycken klassiska ölglas från Leonardo. Glasen är mycket stabila, håller ölen väl kyld länge tack vare det tjocka glaset och går naturligtvis att diska i diskmaskinen. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och har i över hundra år tillverkat glas för livets alla tillfällen. Mått: 86x170x86 mm, Volym: 50 cl
 • Leonardo - Taverna Veteölglas 74 CL 2-pack

  leonardo - taverna veteölglas 74 cl 2-pack
  Set med två stycken klassiska, rejäla och höga ölglas från Leonardo. Glasen är mycket stabila, håller ölen väl kyld länge tack vare det tjocka glaset och går naturligtvis att diska i diskmaskinen.Glasen är perfekta för veteöl och med dess storlek och att de är tillverkade för att veteöl ska smaka extra bra i dem så är dessa perfekta ölglas för att fira Oktoberfest. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och har i över hundra år tillverkat glas för livets alla tillfällen. Mått: 86/240/86 mm, Volym: 74 cl
 • Leonardo - Taverna Veteölglas 33 cl 2-pack

  leonardo - taverna veteölglas 33 cl 2-pack
  Set med två stycken klassiska ölglas från Leonardo. Glasen är mycket stabila, håller ölen väl kyld länge tack vare det tjocka glaset och går naturligtvis att diska i diskmaskinen. Leonardo är världsledande inom glastillverkning och har i över hundra år tillverkat glas för livets alla tillfällen. Mått: 75x210x75 mm, Volym: 33 cl
 • Leonardo - Bambini Glasmugg med motiv 6-pack

  leonardo - bambini glasmugg med motiv 6-pack
  6-pack glas med roliga, färgglada motiv av söta djur från Leonardo och serien Bambini. Glasen är robusta och tillverkade med barnen i fokus. Glasen passar perfekt i en liten barnhand och kan användas varje dag. Utrustat med handtag för säkrare hantering. Glasen kan diskas i diskmaskinen och användas i mikrovågsugn. Volym: 280 ml Mått: Ø 8 cm Material: Tempererat glas som är mycket hållbart och stöttåligt
 • Leonardo - Bambini Dricksglas med motiv 6-pack

  leonardo - bambini dricksglas med motiv 6-pack
  6-pack glas för barnen, med roliga motiv. Stöttåliga glas som passar vardagen såväl som barnkalaset. Kan diskas i diskmaskinen. Rymmer 120 ml.