Hemmässan
www.hemmassan.se

Mareld

 • Mareld Latteglas 28 Cl 4-pack - Dricksglas Borosilikatglas Klar

  mareld latteglas 28 cl 4-pack - dricksglas borosilikatglas klar
  Latteglaset från Mareld har en handgjord design i borosilikatglas med dubbla väggar för att hålla värmen länge. En perfekt detalj för det dukade bordet. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om latteglaset från Mareld- Uppskattas för den handgjorda designen.- Är också omtyckt för det tåliga materialet.- Termiska egenskaper.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 28.0 cl. Skötselråd för latteglaset- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Mareld Grytset Stapelbar 3-pack - Rostfritt Stål

  mareld grytset stapelbar 3-pack - rostfritt stål
  Grytsetet från Mareld har en stilren, stapelbar design i rostfritt stål med tre grytor i oika storlekar och matchande lock i glas. Det har en praktisk hällfunktion för enkel användning. Om grytsetet från Mareld- Tillverkat av rostfritt stål.- Stapelbar design.- Säljs i 3-pack.- Kapacitet: 100, 430, 1000 cl.- Bottendiameter: 150, 190, 230 mm. Skötselråd för grytsetet- Tål diskmaskin. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Mareld Vatten 30 Cl 4-pack - Dricksglas Glas Klar

  mareld vatten 30 cl 4-pack - dricksglas glas klar
  Vattenglas från Mareld. Tänk dig att duka med dessa kristallklara vattenglas; deras raffinerade design kompletterar alla serviser och lyfter din måltid från det vanliga till det extraordinära. Oavsett om det är en avslappnad brunch eller en festlig middagsbjudning ger dessa glas en sofistikerad touch till ditt bord. Varje 300 ml glas är tillverkat av högkvalitativt glas och är inte bara tilltalande för ögat utan också byggt för att tåla vardagens påfrestningar. De är gjorda för det moderna hushållet och tål maskindisk, vilket gör det enkelt att städa upp efter varje måltid. Om vattenglaset från Mareld- Uppskattas för den mångsidiga användningen.- Tillverkat av glas.- Kapacitet: 30,0 cl.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för vattenglaset- Frystålig.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.