Hemmässan
www.hemmassan.se

Royal Doulton

 • Royal Doulton Pacific Tallrik 28,5 Cm Cm Splash - Porslin Vit

  royal doulton pacific tallrik 28,5 cm cm splash - porslin vit
  Pacific är en ny kollektion från Royal Doulton med inspiration från kusten och havet. Pacific återfinns i en rad olika mönster som blir väldigt fina att kombinera för ett helhetsintryck som skapar en avslappnad miljö. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Doulton Coffee Studio 16 Cm 4-pack - Porslin Grå

  royal doulton coffee studio 16 cm 4-pack - porslin grå
  Assietterna från Royal Doulton har en sofistikerad design med olika, jordnära färger. Assietterna är tillverkade av hållbart porslin med en glaserad finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om assietterna från Royal Doulton- De här assietterna är en del av Royal Doultons kollektion Coffee Studio.- Coffee Studio uppskattas för det hållbara porslinet och den handgjorda finishen.- Kombinera assietterna med kaffekoppar från Royal Doulton. Skötselråd för assietterna- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Light Grey Tallrik 28 Cm - Stengods Ljusgrå

  royal doulton maze light grey tallrik 28 cm - stengods ljusgrå
  Maze Light Grey Tallrik 28 Cm från Royal Doulton. Mattallrikar Ljusgrå Stengods. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.