Hemmässan
www.hemmassan.se

Royal Doulton sortiment online

 • Royal Doulton Pacific Tallrik 23 Cm Splash - Porslin Vit

  royal doulton pacific tallrik 23 cm splash - porslin vit
  Pacific är en ny kollektion från Royal Doulton med inspiration från kusten och havet. Pacific återfinns i en rad olika mönster som blir väldigt fina att kombinera för ett helhetsintryck som skapar en avslappnad miljö. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Doulton Coffee Studio 16 Cm 4-pack - Porslin Grå

  royal doulton coffee studio 16 cm 4-pack - porslin grå
  Assietterna från Royal Doulton har en sofistikerad design med olika, jordnära färger. Assietterna är tillverkade av hållbart porslin med en glaserad finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om assietterna från Royal Doulton- De här assietterna är en del av Royal Doultons kollektion Coffee Studio.- Coffee Studio uppskattas för det hållbara porslinet och den handgjorda finishen.- Kombinera assietterna med kaffekoppar från Royal Doulton. Skötselråd för assietterna- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Light Grey Tallrik 28 Cm - Stengods Ljusgrå

  royal doulton maze light grey tallrik 28 cm - stengods ljusgrå
  Maze Light Grey Tallrik 28 Cm från Royal Doulton. Mattallrikar Ljusgrå Stengods. Shoppa Mattallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Blue Pastatallrik 24 Cm - Stengods Blå

  royal doulton maze blue pastatallrik 24 cm - stengods blå
  Maze White Pastaskål från Royal Doulton. Den här pastaskålen har tagits fram genom ett nära samarbete med den världsberömde kocken Gordon Ramsay. Inspirationen kommer från den coola inredningen på hans restaurang Maze, där formerna är moderna och har dekorativa cirklar. Pastaskålen är tillverkad i stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Djupa tallrikar och mer Tallrikar hos Royal Design.