Hemmässan
www.hemmassan.se

Sambonet sortiment online

 • Sambonet - 1965 Vintage Kastrullset 7 delar Vintage Steel

  sambonet - 1965 vintage kastrullset 7 delar vintage steel
  Sambonets charmiga serie 1965 Vintage är inspirerad av det äldre italienska köket. Genom sin grova design och ett yttre som ser använt ut påminns man av 60-talets italienska kök, perfekt till de som bryr sig lika mycket om utseendet på spisen som funktionen hos sina kastruller. Den iögonfallande Vintage-finishen är resultatet av en speciell mekanisk bearbetning av ytorna på kokkärlen.Tillverkade i rostfritt stål och mässing i Italien och är lämpliga att använda på alla typer av hällar, inklusive induktion. Kastrullerna och locken är lätta att rengöra och tål maskindisk.Innehåller:- Hög kastrull med två handtag ø 20 cm-Kastrull med ett handtag ø 16- Gryta med två handtag ø 20 cm- Såsgryta med två handtag ø 24 cm- Lock ø 16 cm- Lock ø 20 cm- Lock ø 24 cm
 • Sambonet - Terra Cotto Gryta med handtag 1,7 L Vanilla

  sambonet - terra cotto gryta med handtag 1,7 l vanilla
  Gryta med handtag från Sambonet. Designad av Stefania Vasques som inspirerats av den populära traditionen att laga mat med terrakottakärl. Uppdaterad i gjutjärn för dess värmespridningsegenskaper, Var noga med att använda en ugnsvante eller grytlapp när du hanterar grytans handtag eftersom de kan vara varma.
 • Sambonet - Contour Luxury Kaviarskål Silver

  sambonet - contour luxury kaviarskål silver
  Gör bjudningen mer lyxig med denna kaviar skål som fungerar perfekt till varje kuvert. Skålen är gjord i rostfritt stål, kristallglas och pläterad med silver.
 • Sambonet - 12 O'Clock Grytset 8 delar

  sambonet - 12 o'clock grytset 8 delar
  Gryt set 8 delar från Sambonet. Tillverkad av 18/10 rostfritt stål, handtag av silikon. - Gryta 1,5 L D:16 cm H: 9,5 cm- Gryta 3 L D:20 cm H; 11 cm- Gryta 3,5L D:24 cm H:8,5 cm - Kastrull 1 L D:12 cm H: 11 cm- Lock D:16 cm- Lock D:20 cm- Lock D:24 cm
 • Sambonet - Terra Cotto Gryta Oval 30x13,3 cm Curry

  sambonet - terra cotto gryta oval 30x13,3 cm curry
  Oval Gryta med handtag från Sambonet. Designad av Stefania Vasques som inspirerats av den populära traditionen att laga mat med terrakottakärl. Uppdaterad i gjutjärn för dess värmespridningsegenskaper, Var noga med att använda en ugnsvante eller grytlapp när du hanterar grytans handtag eftersom de kan vara varma.
 • Sambonet - Terra Cotto Gryta 24,5x11,8 cm Anise

  sambonet - terra cotto gryta 24,5x11,8 cm anise
  Gryta med handtag från Sambonet. Designad av Stefania Vasques som inspirerats av den populära traditionen att laga mat med terrakottakärl. Uppdaterad i gjutjärn för dess värmespridningsegenskaper, Var noga med att använda en ugnsvante eller grytlapp när du hanterar grytans handtag eftersom de kan vara varma.
 • Sambonet - Pärlemorsked för kaviar

  sambonet - pärlemorsked för kaviar
  Pärlemorsked gör hela skillnaden när du serverar kaviar! Kaviar är nämligen mycket känslig vid hantering och absorberar snabbt smak från bestick i till exempel metall eller plast, vilket gör pärlemor perfekt i sammanhanget. När du använder pärlemorsked får kaviaren ingen oönskad bismak, och den är dessutom en vacker detalj i dukningen. Med Sambonets pärlemorsked får du alltså njuta av kaviar som det är meningen och de eleganta och distinkta smakerna får ta plats. Pärlemorsked för kaviar från det italienska varumärket Sambonet är en underskön skapelse helt tillverkad i vacker, skimrande pärlemor.
 • Sambonet - Elite Kaviarskål

  sambonet - elite kaviarskål
  Sambonet Elite Kaviarskål -det är detaljerna gör skillnad vid bordet. Vad kan vara mer rätt just nu än att bjuda på kaviar i en stilren kaviarskål, med kaviarskålen skapar du enkelt både stil och elegans, pricken över i.