Hemmässan
www.hemmassan.se

Bialetti kaffebryggare

Populärt inom Bialetti kaffebryggare

 • Bialetti Moka Espressobryggare 3 Koppar - Aluminium

  bialetti moka espressobryggare 3 koppar - aluminium
  Legendarisk Mokabryggare som är gjuten i glänsande aluminium och har ett ergonomiskt handtag. Perfekt när du enkelt och snabbt vill göra espresso/kaffe på äkta italienskt vis. Mokabryggaren är utformad för en viss mängd kaffe och finns i flera storlekar. Lätt att rengöra. Fungerar inte på induktionshäll. För 3 koppar espresso. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Moka Espressobryggare 9 Koppar - Aluminium

  bialetti moka espressobryggare 9 koppar - aluminium
  Legendarisk Mokabryggare som är gjuten i glänsande aluminium och har ett ergonomiskt handtag. Perfekt när du enkelt och snabbt vill göra espresso/kaffe på äkta italienskt vis. Mokabryggaren är utformad för en viss mängd kaffe och finns i flera storlekar. Lätt att rengöra. Fungerar inte på induktionshäll. För 9 koppar espresso. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Moka Espressobryggare 6 Koppar - Aluminium

  bialetti moka espressobryggare 6 koppar - aluminium
  Legendarisk Mokabryggare som är gjuten i glänsande aluminium och har ett ergonomiskt handtag. Perfekt när du enkelt och snabbt vill göra espresso/kaffe på äkta italienskt vis. Mokabryggaren är utformad för en viss mängd kaffe och finns i flera storlekar. Lätt att rengöra. Fungerar inte på induktionshäll. För 6 koppar espresso. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bialetti Moka Espressobryggare 2 Koppar - Aluminium

  bialetti moka espressobryggare 2 koppar - aluminium
  Legendarisk Mokabryggare som är gjuten i glänsande aluminium och har ett ergonomiskt handtag. Perfekt när du enkelt och snabbt vill göra espresso/kaffe på äkta italienskt vis. Mokabryggaren är utformad för en viss mängd kaffe och finns i flera storlekar. Lätt att rengöra. Fungerar inte på induktionshäll. För 2 koppar espresso. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.

Fler tips på Bialetti kaffebryggare

 • French-press SMART Bialetti 350ml = 3 koppar

  french-press smart bialetti 350ml = 3 koppar
  Bryggare Pressar kaffet på det klassiska Franska sättet.
 • Bialetti Induktionsplatta - Stål Rostfritt Stål

  bialetti induktionsplatta - stål rostfritt stål
  För att göra kaffe med kaffekokare på induktionshäll krävs en magnetisk adapter för att fungera korrekt. Denna induktionsplatta från Bialetti fyller just den funktionen i en smidig och elegant design. Diameter: 13 cm.Passar Bialetti Moka Express kaffekokare med 6 koppars kapacitet.AnvändningPlacera induktionsplattan på värmekällan. Placera sedan den preparerade kaffekokaren på plattan. Sätt på induktionshällen på medelvärme. När kaffet är kokat färdigt stänger du av hällen och tar bort kaffekokaren från plattan. Låt plattan svalna på en passande yta, plattans botten blir väldigt varm. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.