Hemmässan
www.hemmassan.se

Lodge kastruller

Populärt inom Lodge kastruller

 • Lodge - Chef Collection Stekpanna Gjutjärn 30 cm

  lodge - chef collection stekpanna gjutjärn 30 cm
  Stor gjutjärnsstekpanna i serien Chefs Collection från Lodge framtaget av professionella kockar. Chef Skillet stekpannan är lättare än andra stekpannor i gjutjärn och har sluttande rundad form invändigt som gör det enkelt att röra runt samt med praktiska hällpipor som gör det enkelt att hälla från. Stekpannan passar utmärk att använda på spisen eller i ugnen samt ett ergonomiskt handtag. Inbränd med olja for en naturlig non-stickbeläggning. Enkel att rengöra: Handdiska, torka torrt och smörj in med olja. Fungerar på alla typer av värmekällor inklusive induktion eller över öppen eld utomhus. 100% Made in America
 • Lodge - Ugnsform Gjutjärn 26 cm

  lodge - ugnsform gjutjärn 26 cm
  Bakform från Lodge Bakeware med dubbla handtag som är perfekt för bröd, pajer eller matlagning. Gjutjärn är en utmärkt värmeledare som ger jämn uppvärmning och en gyllenbrun yta. Se till att smöra och bröa formen innan du tillsätter smeten och du får en kaka som släpper från formen med en perfekt yta. Handtagen förenklar hanteringen och gör den enkel att ta in och ut ur ugnen. Använd också formen för matlagning som du först steker på hällen för att sedan laga färdigt i ugnen och till sist servera direkt på bordet. Kombinera med silikonhandtagen som passar alla produkter ur Bakeware-serien.Alla produkter från Lodge är inbrända med olja och klara att användas direkt. Lodge har tillverkat gjutjärnsprodukter för matlagning från 1896 och gör produkter som håller i generationer! Enkel att rengöra: Handdiska, torka torrt och smörj in med olja. 100% Made in America. Vikt ca 1.9 kg
 • Lodge - Grillpanna Gjutjärn 39,5x26,5 cm

  lodge - grillpanna gjutjärn 39,5x26,5 cm
  Rektangulär bakform från Lodge med låga kanter som passar utmärkt till kakor, ugnspizza, ugnspannkaka, focaccia, pannbröd och andra bakverk. Gjutjärn är perfekt för bakning och saknar motstycke i värmeisolering och jämn uppvärmning vilket resulterar i en gyllenbrun yta på brödet varje gång du bakar. Smöra och bröa in formen innan du vänder ned degen/ smeten. Då får du en perfekt yta och kakan släpper enkelt från formen. Handtagen på varje sida gör det lätt att lyfta kärlet in och ut ur ugnen. Kombinera gärna med silikonhandtagen som passar alla produkter ur Bakeware-serien.Alla produkter från Lodge är inbrända med olja och klara att användas direkt. Gjutjärn håller i generationer och är enkla att rengöra: Handdiska, torka torrt och smörj in med olja.100% Made in America
 • Lodge - Lodge Stekpanna Gjutjärn 20 cm

  lodge - lodge stekpanna gjutjärn 20 cm
  Stekpanna 20 cm i gjutjärn från Lodge.En liten stekpanna från Lodge - för singel hushållet eller för servering av en sidorätt vid bordet. Eller varför inte för att steka frukostägget i!En av Lodge signatur produkter. Passar utmärk att använda på spisen eller I ugnen. Inbränd med olja for en naturlig non-stick beläggning. Enkel att rengöra: Handdiska, torka torrt och smörj in med olja. Fungerar på alla typer av värmekällor inkl induktion eller över öppen eld utomhus.100% Made in AmericaLodge Stekpanna Gjutjärn är 20 cm i diameter.

Fler tips på Lodge kastruller

 • Lodge - Chefs Collection Stekpanna Gjutjärn 20 cm

  lodge - chefs collection stekpanna gjutjärn 20 cm
  Gjutjärnspanna från Chefs Collection, har utformats med professionella kockars behov i åtanke. En bra storlek med upphöjt ergonomiskt handtag som ger dig stor kontroll när du manövrerar runt i ditt kök. De generösa hällpiparna på sidorna låter dig smidigt hälla av såser och de stekspadevänliga sluttande sidoväggarna gör det enkelt att röra om. Pannan är inoljad med 100% naturlig vegetabilisk olja för en lättarbetad yta. Använd i ugnen, på spisen, på grillen eller över en eld. Perfekt för induktionshällar. Kommer garanterat att bli en favorit i många år framöver.
 • Lodge - Cast Iron Mini bakform

  lodge - cast iron mini bakform
  Lodge - Cast Iron Mini bakform
 • Lodge - Blacklock Gryta Lättgjutjärn 5,2 L

  lodge - blacklock gryta lättgjutjärn 5,2 l
  En lättare gjutjärnsgryta i serien Blacklock från Lodge med 3 gånger inoljat och inbränt gjutjärn för en naturlig non-stickyta. Använd grytan direkt på stekhällen, inklusive induktion, i ugnen eller i elden. Blacklock gjutjärnsgryta är något lättare än en traditionell gjutjärnsgryta och tillverkad speciellt för att tillaga grytor, soppor och stekar där maten gärna kan lagas klart i ugnen. Använd den även för att baka bröd där du får effekten av en stenugn när grytan värms upp i ugnen innan brödet läggs i grytan med locket på. Gryta är även elegant att placera direkt på bordet vid servering. Locket har en upphöjd aluminiumknopp vilket ger ett enkelt lyft.Uppkallad efter den ursprungliga gjutjärnsfabriken från Lodge, kombinerar Blacklock arvet med en ny triple seasoned ™ -finish och ny lättviktsdesign. Blacklock gjutjärnsserie är 25 % lättare, elegantare gjutjärn och dessutom enkelt att sköta! Enkel att göra ren; handdiska, torka torr och återfetta med lite olja.
 • Lodge - Blacklock Stekpanna Lättgjutjärn 30 cm

  lodge - blacklock stekpanna lättgjutjärn 30 cm
  En lättviktig 26 cm stekpanna i gjutjärn från amerikanska Lodge i serien Blacklock, den är trippelinbränd som ger en extra non-stickyta.En perfekt stekpanna för varje dag i veckan. Stek fläskfilé, rostade grönsaker eller baka en saftig blåbärspaj med denna stekpanna. Öglan i handtaget gör den perfekt för att hänga upp när den inte används. Insidan har sluttande väggar vilket gör den lättanvänd med en slickepott eller stekspade. Enkel att göra ren; handdiska, torka torr och återfetta med lite olja.Uppkallad efter den ursprungliga gjutjärnsfabriken från Lodge, kombinerar Blacklock arvet med en ny triple seasoned ™ -finish och ny lättviktsdesign. Blacklock serien är Lodge Premium Serie med 3 ggr inoljat och inbränt gjutjärn för en naturlig non stick yta. Blacklock gjutjärnsserie är 25 % lättare, elegantare gjutjärn och dessutom enkelt att sköta! Med 39 gjutet i järnet, som symbol för mångsidigheten i denna 30 cm stekpanna och resursfärdigheten hos Lodge gjutjärn under den stora depressionen fram till 1939. Som företag anpassade sig Lodge och blomstrade, och denna Blacklock-stekpanna anpassar sig till valfri spishäll likväl som till ugn, grill eller öppen eld.
 • Lodge - 12" bärbar rund grill i gjutjärn - FRI frakt

  lodge - 12
  Lodge - 12" bärbar rund grill i gjutjärn - FRI frakt
 • Lodge - 8.25 Inch Cast Iron Panini Press

  lodge - 8.25 inch cast iron panini press
  Lodge - 8.25 Inch Cast Iron Panini Press
 • Lodge - Stekpanna 43 cm med handtag

  lodge - stekpanna 43 cm med handtag
  I den här stora stekpannan på 43cm i diameter kan du steka, sautera, grilla, woka eller baka. Passar perfekt till att göra en paella. Prova att tillaga en paella över öppen eld eller i din grill. Stekpannan är inbränd med olja för en naturlig non-stick beläggning.
 • Lodge - Blacklock Stekpanna i gjutjärn med lock

  lodge - blacklock stekpanna i gjutjärn med lock
  Stekpanna ur Blacklock Premium Serien från Lodge.Gjutjärn i lättvikt för den verkligt matlagningsintresserade, med trippelinbränd yta dvs tre lager av inbränning, för en naturlig non-stick. Ett hållbart hantverk med kvalitet som kommer att hålla i flera generationer.- Förlängda, ergonomiska handtag gör dem enkla att greppa och håller sig svala- Extrem värmeledningsförmåga- Enkla att lyfta, flytta och hantera- Framtagen för induktionshällar och optimerad för alla typer av värmekällor.
 • Lodge - Blacklock Stekpanna Lättgjutjärn 18 cm

  lodge - blacklock stekpanna lättgjutjärn 18 cm
  Lättviktig 18 cm gjutjärnsstekpanna från Lodge i serien Blacklock, trippelinbränd för extra non-stick.En liten stekpanna som är perfekt för att steka ägg eller för mindre rätter. Tack vare öglan i handtaget är den perfekt för att hänga upp när den inte används. Insidan har sluttande väggar vilket gör den lätt att använda för en perfekt omelett. Enkel att göra ren; handdiska, torka torr och återfetta med lite olja.Uppkallad efter den ursprungliga gjutjärnsfabriken från Lodge, kombinerar Blacklock arvet med en ny triple seasoned ™ -finish och ny lättviktsdesign. Blacklock serien är Lodge Premium Serie med 3 ggr inoljat och inbränt gjutjärn för en naturlig non stick yta. Blacklock gjutjärnsserie är 25 % lättare, elegantare gjutjärn och dessutom enkelt att sköta! Med 63 gjutet i järnet markerar denna stekpanna året 1863, när Lodge grundare Joseph Lodge lämnade sitt hem i Pennsylvania på jakt efter arbete och startade Lodge.
 • Lodge - Chef Collection Wokpanna 30 cm

  lodge - chef collection wokpanna 30 cm
  Chef Collection Wok i gjutjärn från Lodge.Lämplig för mycket höga temperaturer vid wokning. Gjutjärn har stor värmeledande förmåga, även kanterna blir mycket heta.Flat botten,anpassad för induktionsspis. Passar alla typer av värmekällor. Ta väl hand om din wok så håller den en livstid.
 • Lodge - Chef Collection Stek-/Grillplatta Vändbar 50 cm

  lodge - chef collection stek-/grillplatta vändbar 50 cm
  Dubbelsidig grillplatta/stekplatta ur Lodge Chefs Collection speciellt framtagen för det professionella köket, ergonomiskt designade, tål tuffa tag och höga temperaturer.Vad kunde vara bättre än en vändbar grill-/stekplatta att använda direkt på spishällen? Den släta sidan är optimal för varma mackor, ägg och pannkakor, medan den räfflade sidan är perfekt för grillning av hamburgare, fisk och grönsaker.Gjutjärnslaggen levereras instekt och färdig att användas med utmärkt värmehållning och distribution och passar över två spisplattor. Med en design inspirerad av kockar har den här stekplattan fått nya ergonomiska handtag för bättre grepp och kontroll, oavsett vilken sida du använder. På varje sida finns också en dropprand för att fånga upp fett och köttsafter. Den stora matlagningsytan är perfekt för pannkakor och ägg, grillad kyckling och biff.- Inbränd med 100% naturlig vegetabilisk olja för naturlig non-stick yta- Kockinspirerad, spatulavänlig design- Ergonomiska handtag för förbättrad kontroll- Använd i ugnen, på spisen, på grillen eller över öppen eld- Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Perfekt för induktionsspis- 100% Made in America
 • Lodge - Stekpanna 16 cm

  lodge - stekpanna 16 cm
  Den här lilla gjutjärnsstekpannan passar för perfekt till en omelett eller ett ägg. Du kan också ha stekpannan för servering på bordet av någon liten rätt. Stekpannan går att använda på spisen eller i ugnen upp till 260?. Stekpannan är inbränd i olja för en naturlig non-stickbeläggning. Fungerar på induktion eller öppen eld utomhus.
 • Lodge - Blacklock Grillpanna Lättgjutjärn 30x30 cm

  lodge - blacklock grillpanna lättgjutjärn 30x30 cm
  Stor trippelinbränd fyrkantig grillpanna i serien Blacklock från Lodge.Få perfekta grillränder på saftiga biffar, kyckling och grönsaker utan att lämna bekvämligheten i ditt kök. Tack vare gjutjärnets hållbarhet är den även perfekt att ställa direkt på grillen eller elden för härlig utomhusmatlagning. Pannan har ett förlängt, upphöjt handtag vilket förblir svalare längre samt ett förhöjt hjälphandtag för ökad komfort och utmärkt kontroll.Uppkallad efter den ursprungliga gjutjärnsfabriken från Lodge, kombinerar Blacklock arvet med en ny triple seasoned ™ -finish och ny lättviktsdesign. Blacklock serien är Lodge Premium Serie med 3 ggr inoljat och inbränt gjutjärn för en naturlig non stick yta. Blacklock gjutjärnsserie är 25 % lättare, elegantare gjutjärn och dessutom enkelt att sköta! Med 65 gjutet i järnet firar denna stekpanna Lodges engagemang för toppmodern innovation. Precis som Lodge förbättrade produktionen med automatisering år 1965, förbättrar denna grillpanna dina matlagningsmöjligheter.
 • Lodge - Stekpanna 12 cm

  lodge - stekpanna 12 cm
  En portionspanna gjord i gjutjärn. Pannan är värmebehandlad för rostskydd och den är inbränd med olja. Det gör att pannan får en naturlig non-stickbeläggning. Fungerar på alla typer av spisar, induktion och över öppen eld. En stekpanna som håller livet ut!
 • Lodge - Stekpanna 30 cm

  lodge - stekpanna 30 cm
  En traditionell stekpanna som passar lika utmärkt på spisen som i ugnen. Stekpannan är inbränd med olja för en naturlig non-stick beläggning. Stek en entrecote eller baka en äppelkaka, det går lika bra! Med rätt skötsel så går denna stekpanna i arv från generation till generation. Fungerar även på induktion.
 • FINEX 10" Cast Iron Stekpanna - FRI frakt

  finex 10
  FINEX 10" Cast Iron Stekpanna - FRI frakt
 • FINEX 12" Cast Iron Stekpanna - FRI frakt

  finex 12
  FINEX 12" Cast Iron Stekpanna - FRI frakt
 • Lodge - Pannkakspanna 26 cm

  lodge - pannkakspanna 26 cm
  Det här pannkakslagget är perfekt för stekning av pannkakor, crepes eller quesedillas. Den lilla kanten på pannkakslagget håller smeten på plats och ger gyllenbruna krispiga pannkakor. Stekpannan är inbränd i olja för en naturlig non-stickbeläggning. Fungerar på induktion eller öppen eld utomhus.
 • Lodge - Stekpanna Gjutjärn 26 cm

  lodge - stekpanna gjutjärn 26 cm
  Den här gjutjärnspannan har flera användningsområden, som till exempel stekning av hängmörad entrecote på induktionsspisen eller till bakning av äppelkaka i ugnen. Pannan är inbränd med olja och har på så sätt en naturlig non-stickbeläggning. Fungerar på alla typer av spisar och över öppen eld.
 • Lodge - Blacklock Stekpanna Lättgjutjärn 26 cm

  lodge - blacklock stekpanna lättgjutjärn 26 cm
  En lättviktig 26 cm stekpanna i gjutjärn från amerikanska Lodge i serien Blacklock, den är trippelinbränd som ger en extra non-stickyta.En perfekt stekpanna för varje dag i veckan. Öglan i handtaget gör den perfekt för att hänga upp när den inte används. Insidan har sluttande väggar vilket gör den lättanvänd med en slickepott eller stekspade. Enkel att göra ren; handdiska, torka torr och återfetta med lite olja.Uppkallad efter den ursprungliga gjutjärnsfabriken från Lodge, kombinerar Blacklock arvet med en ny triple seasoned ™ -finish och ny lättviktsdesign. Blacklock serien är Lodge Premium Serie med 3 ggr inoljat och inbränt gjutjärn för en naturlig non stick yta. Blacklock gjutjärnsserie är 25 % lättare, elegantare gjutjärn och dessutom enkelt att sköta! Med 96 gjutet i järnet markerar denna stekpanna på 26 cm år 1896, året då Joseph Lodge omvandlade ett övergivet gjuteri i South Pittsburg, Tennessee, till det blomstrande Blacklock-gjuteriet.
 • Lodge - Traktörpanna 26 cm

  lodge - traktörpanna 26 cm
  En djup traktörpanna på 26cm i diameter gjord i gjutjärn. Traktörpannan är inbränd i olja vilket ger en naturlig non-stickbeläggning. Fungerar på alla typer av värmekällor till exempel induktion eller över öppen eld. Stek och låt en gryta puttra långsamt i traktörpannan eller varför inte göra ett bakverk. Passar utmärkt att baka i då det lossnar lätt från kanten och du får en gyllene krispig yta på bröd och pajer.
 • Lodge - Kombo 2,8 L

  lodge - kombo 2,8 l
  Med den här får du allt i ett. En djup stekpanna, en traktörpanna med lock samt en stekpanna. Ett mångsidigt köksredskap som möjliggör tillagning av nästan alla recept. Passar perfekt för matlagning utomhus till exempel över öppen eld eller i köket hemma.
 • Lodge - Chef Collection Stek-/Grillplatta Vändbar 50 cm

  lodge - chef collection stek-/grillplatta vändbar 50 cm
  En perfekt 2-i-1 gryta i gjutjärn i serien Chef Collection från Lodge där locket går att använda som grillpanna tack vare den räfflade insidan vilket gör den otroligt mångsidig. Ställ grytan i elden, på grillen, i ugnen eller direkt på stekhällen, även induktion. Locket med en diameter på 26 cm har en räfflad sida och är perfekt för att grilla hamburgare, fisk eller grönsaker, räfflorna hjälper även till att distribuera fukten som bildas när den används som lock till grytan. Grytan är perfekt för att göra no kneed bröd, soppor eller ett långkok som först får steka på spisen och sen koka färdigt i ugnen. Produkterna i Chefs Collection är speciellt framtagna för det professionella köket, ergonomiskt designade, tål tuffa tag och höga temperaturer. Inbränd med olja for en naturlig non-stickbeläggning. 100% Made in America.
 • FINEX 5QT Cast Iron Dutch Oven - FRI frakt

  finex 5qt cast iron dutch oven - fri frakt
  FINEX 5QT Cast Iron Dutch Oven - FRI frakt
 • Lodge - Blacklock Traktörpanna med Lock Lättgjutjärn 26 cm

  lodge - blacklock traktörpanna med lock lättgjutjärn 26 cm
  Trippelinbränd 26 cm traktörpanna med lock från Lodge i serien Blacklock. Lodge Blacklock traktörpanna är en stekpanna med höga kanter vilket kombinerar det bästa av två världar och ger en generös storlek till många typer av typer av matlagning. Bräsera söndagssteken, gratinera grönsaker, sautera torskrygg eller låt en gryta puttra långsamt under locket. På insidan av locket finns det ringar som bidrar till att fördela vätskan som bildas jämt över maten. Upphöjd aluminiumknopp till locket, vilket ger enkel lyft. Ställ den i elden, på grillen, i ugnen eller direkt på stekhällen, även induktion. Uppkallad efter den ursprungliga gjutjärnsfabriken från Lodge, kombinerar Blacklock arvet med en ny triple seasoned ™-finish och ny lättviktsdesign. Blacklock serien är Lodge Premium Serie med 3 ggr inoljat och inbränt gjutjärn för en naturlig non stick yta. Blacklock gjutjärnsserie är 25 % lättare, elegantare gjutjärn och dessutom enkelt att sköta! Enkel att göra ren; handdiska, torka torr och återfetta med lite olja.
 • Lodge - Grillpanna 26 cm

  lodge - grillpanna 26 cm
  Den här grillpannan har räfflad botten perfekt för grillning av kött på hög temperatur. Gjutjärn ger en perfekt smak till din entrecote. Pannan är inbränd med olja och kan användas direkt och ju mer du använder din gjutjärnspanna desto bättre blir den. Gjutjärn släpper ifrån sig små mängder med järn under tillagning vilket är nyttigt!
 • Lodge - Stekpanna 26 cm

  lodge - stekpanna 26 cm
  Den här gjutjärnspannan passar bra till multipla användningsområden som till exempel stekning av hängmörad entrecote på induktionsspisen som till bakning av äppelkaka i ugnen. Inbränd med olja för en naturlig non-stickbeläggning. Fungerar på alla typer av spisar, induktion och över öppen eld.
 • Lodge - Cast Iron 10.5 tums fyrkantig grillpanna

  lodge - cast iron 10.5 tums fyrkantig grillpanna
  Lodge - Cast Iron 10.5 tums fyrkantig grillpanna
 • Lodge - Blacklock Stekpanna Lättgjutjärn 37 cm

  lodge - blacklock stekpanna lättgjutjärn 37 cm
  Lodge Blacklock trippel inbränd stekpanna 37 cm.Uppkallad efter den ursprungliga gjutjärnsfabriken från Lodge, kombinerar Blacklock arvet med en ny triple seasoned ™ -finish och ny lättviktsdesign. Blacklock serien är Lodge Premium Serie med 3 ggr inoljat och inbränt gjutjärn för en naturlig non stick yta. Blacklock gjutjärnsserie är 25 % lättare, elegantare gjutjärn och dessutom enkelt att sköta. Blacklock 37 cm stekpanna passar den riktigt stora familjen men behov av riktigt stor stekyta. I denna stekpanna steker du enkelt 6-8 kotletter i taget eller lagar en god ”onepandish” med pasta och sås till hela familjen.- 3x inbränt med olja för en naturlig nonstick-finish- Gjutet i en tunn, lätt design- Förhöjt och förlängt handtag för extra komfort- Sluttande spatulavänliga sidoväggar av stekpannan- Fungerar på alla typer av värmekällor inklusive induktion- Enkel att göra ren; handdiska, torka torr och återfetta med lite olja- Stek, baka eller gör goda pastasåser i din Blacklock stekpanna- Tillverkad i South Pittsburg, Tenn, USAMed 10 gjutet i järnet som symbol för året 1910, året med både med förödelse och hopp. Detta var året då Blacklock-gjuteriet brann till marken, bara för att återfödas som Lodge Cast Iron. Denna 37 cm stekpanna firar detta ögonblick i Lodges historia.
 • Lodge - Stekpanna 22 cm

  lodge - stekpanna 22 cm
  Den här gjutjärnspannan passar bra till multipla användningsområden som till exempel stekning av hängmörad entrecote på induktionsspisen som till bakning av äppelkaka i ugnen. Inbränd med olja for en naturlig non-stickbeläggning. Fungerar på alla typer av spisar, induktion och över öppen eld.
 • Lodge - Traktörpanna 30 cm

  lodge - traktörpanna 30 cm
  En djup traktörpanna på 30 cm i diameter gjord i gjutjärn. Traktörpannan är inbränd i olja vilket ger en naturlig non-stickbeläggning. Fungerar på alla typer av värmekällor, inklusive induktion och öppen eld. Stek och låt en gryta puttra långsamt i traktörpannan eller varför inte göra ett bakverk? Passar utmärkt att baka i då innehållet lätt släpper från kanten och du får en gyllene krispig yta på bröd och pajer. Lock ingår ej.
 • Lodge - Serveringsform oval

  lodge - serveringsform oval
  Denna ovala gjutjärnsform är värmebehandlad för rostskydd och inbränd med olja vilket ger en naturlig non-stick beläggning. Den patenterade värmebehandlingen gör att formen tål maskindisk. Fungerar på alla typer av spisar, induktion och över öppen eld. Formen passar perfekt till små gratänger, skaldjur i vitlöksolja, rostade grönsaker eller som en pajform.
 • Lodge - Serveringsform rund

  lodge - serveringsform rund
  En portionsform gjort i gjutjärn. Passar utmärkt för tillagning och servering. Formen är värmebehandlad för rostskydd och inbränd med olja vilket ger en naturlig non-stick beläggning. Den patenterade värmebehandlingen gör att formen tål maskindisk. Fungerar utmärkt i grillen, i ugnen eller på induktion. Passar perfekt till portionsserveringar av gratänger eller andra små rätter.
 • FINEX 8" Cast Iron Stekpanna - FRI frakt

  finex 8
  FINEX 8" Cast Iron Stekpanna - FRI frakt
 • Lodge - 6 QT Chef Style Double Dutch Oven - FRI frakt

  lodge - 6 qt chef style double dutch oven - fri frakt
  Lodge - 6 QT Chef Style Double Dutch Oven - FRI frakt
 • Lodge - Blacklock Triple Seasoned 5.5 QT Dutch Oven - FRI frakt

  lodge - blacklock triple seasoned 5.5 qt dutch oven - fri frakt
  Lodge - Blacklock Triple Seasoned 5.5 QT Dutch Oven - FRI frakt