Hemmässan
www.hemmassan.se

Satake kastruller

Populärt inom Satake kastruller

 • Satake - Nabe Gjutjärnsgryta med glaslock 1,8 L

  satake - nabe gjutjärnsgryta med glaslock 1,8 l
  Nabe gjutjärnsgryta från japanska Satake. Grytan rymmer 1,8 liter och kommer med två olika lock. Ett praktiskt och ugnssäkert glaslock och ett vackert trälock med handtag för servering.
 • Satake - Nabe Gjutjärnsgryta med glaslock 2,7 L

  satake - nabe gjutjärnsgryta med glaslock 2,7 l
  Nabe gjutjärnsgryta från japanska Satake. Grytan rymmer 2,7 liter och kommer med två olika lock. Ett praktiskt och ugnssäkert glaslock och ett vackert trälock med handtag för servering.
 • Satake - Nabe Gjutjärnsgryta med glaslock 3,6 L

  satake - nabe gjutjärnsgryta med glaslock 3,6 l
  Nabe gjutjärnsgryta från japanska Satake. Grytan rymmer 3,6 liter kommer med två olika lock. Ett praktiskt och ugnssäkert glaslock och ett vackert trälock med handtag för servering.
 • Satake - Outdoor Grillplatta & Stekbord

  satake - outdoor grillplatta & stekbord
  Ett kombinerat stekbord och grillplatta i gjutjärn från Satake.Ett multifunktionellt vändbart stekbord som kan användas på alla sorters värmekällor. Använd grillplattan på grillen eller direkt på öppen eld, eller använd stekbordet eller grillplattan inomhus på en traditionell spis. Dessutom fungerar den på gasspisar och induktionshällar.Den ena sidan på den mycket användbara gjutjärnsplattan är försedd med grillränder som ger grönsakerna och köttbiten både ett snyggt grillmönster samtidigt som råvaran lyfts upp från stekytan och ger en perfekt tillagning.Den andra sidan är platt och är perfekt för att göra till exempel smashburgers eller steka mjukare råvaror som fiskfiléer, svamp, grönsaker. Dessa fastnar annars lätt på grillgallret eller trillar ner i grillkolen genom grillgallret. Stekbordet är också utmärkt för riktigt stora köttbitar.Dessutom har den flata ytan en liten avrinningsyta för fett och annan vätska. Med en avrinningsyta för vätska riskerar man inte heller att koka råvaran i köttsafter.Satake Outdoor Grillplatta & Stekbord är tillverkat i rejält gjutjärn och är 42 cm långt och 23 cm brett. Stekbordet väger 2,5 kilo och är försett med två handtag för att smidigt kunna hantera grillplattan.

Fler tips på Satake kastruller

 • Satake - Outdoor Gjutjärnsgryta 3,5 l

  satake - outdoor gjutjärnsgryta 3,5 l
  Robust gjutjärnsgryta med medföljande lock och en volym på 3,5 L från japanska Satakes Outdoor-serie.Med denna praktiska gjutjärnsgryta får du en matlagningskompanjon som kommer att vara med dig länge. Laga till en riktigt god gryta för hela familjen därhemma eller ta med dig grytan i campingryggsäcken när du ska ut på äventyr. Utomhus eller inomhus spelar ingen roll, gjutjärnsgrytan från Satakes Outdoor-serie kan användas över alla typer av värmekällor – från vanliga spisar till eldgropar ute i naturen. Med sin volym på 3,5 L kan gjutjärnsgrytan laga till en riktigt festmåltid för hela campingsällskapet och det medföljande locket i gjutjärn gör att maten håller värmen för den som skulle vilja ta en till portion. För matlagning över öppen eld rekommenderar vi användning i kombination med Satakes XL-tripod.Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.