Hemmässan
www.hemmassan.se

Woll kastruller

Populärt inom Woll kastruller

 • Woll - Diamond Lite Gryta med Lock 5 L

  woll - diamond lite gryta med lock 5 l
  Gryta på 5L i gjuten aluminium från Woll. Femskiktsbeläggningen som består av b.la diamantpartiklar gör grytan slittålig och dessutom är den PFOA-fri. Den kommer med tillhörande lock och avtagbara handtag vilket gör den ugnssäker så länge dessa avlägsnas. Går att använda på alla värmekällor. .
 • Woll - Concept Gryta med Lock 3,4L

  woll - concept gryta med lock 3,4l
  Gryta från Woll med medföljande lock underlättar för dig i vardagen. Grytan har ett smidigt lock med flera funktioner som gör det lätt att hälla av och förenklar förvaringen. Den kapslade stålbottnen med en aluminiumskiva gör att värmefördelning blir optimal. Passar för alla spishällar, även induktion.
 • Woll - Diamond XR Logic Gryta 4,5 L

  woll - diamond xr logic gryta 4,5 l
  Gedigen och robust gryta från Woll. Grytan på 4,5 L levereras med lock och avtagbara handtag. Genom att ta bort handtagen har du en gryta som är ugnsfast upp till 250 grader. Beläggningen består av diamantpartiklar och är PFOA-fri. Detta innebär att grytan är mycket reptålig och slitstark. Dessutom är den kompatibel med samtliga värmekällor.
 • Woll - Concept Grytset med Lock 2,5 L, 3,4 L & 5,8 L

  woll - concept grytset med lock 2,5 l, 3,4 l & 5,8 l
  Woll grytset i tre olika storlekar. Grytorna kommer med tillhörande multifunktionella lock som gör det lätt att hälla av samt underlättar förvaringen av setet. Samtliga grytor har en kapslad stålbotten med en aluminiumskiva på 6,2 mm vilket optimerar värmefördelningen. Kompatibla med alla spishällar, inklusive induktion.

Fler tips på Woll kastruller

 • Woll - Diamond Lite Gryta med Avtagbart Handtag 2 L

  woll - diamond lite gryta med avtagbart handtag 2 l
  Gryta i gjuten aluminium som b.la. består av diamantpartiklar. Beläggningen består av fem skikt och är både tålig och PFOA-fri. Grytans handtag är avtagbart vilket gör att du kan använda den i ugnen, om du tar av handtaget. Grytan är kompatibel med alla värmekällor.
 • Woll - Diamond XR Logic Gryta 3 L

  woll - diamond xr logic gryta 3 l
  En stilren och tålig gryta på 3L från Woll. Med sina avtagbara handtag blir den även ugnsfast, och ett självklart redskap i köket. Beläggningen är PFOA-fri och består dels av diamantpartiklar vilket gör den mycket reptålig. Grytan levereras med lock och fungerar på alla värmekällor.
 • Woll - Concept Gryta med Lock 5,8 L

  woll - concept gryta med lock 5,8 l
  Denna gryta med lock från Woll kommer garanterat hjälpa dig i vardagen. Grytan har ett lock med flera funktioner som gör bland annat gör det lätt att hälla och ser till att du sparar utrymme i skåpen. Stålbottnen med en aluminiumskiva gör att värmefördelningen optimeras. Fungerar på alla spishällar, även induktionshäll.
 • Woll - Concept Gryta med Lock 2,5L

  woll - concept gryta med lock 2,5l
  Gryta från Woll med tillhörande lock gör det enkelt att laga mat. Grytan har ett smidigt multifunktionellt lock som gör det lätt att hälla av och lätt att förvara. En stålbotten med en 6,2 mm tjock aluminiumskiva gör att du får en optimal värmefördelning. Lämpar sig för alla spishällar, inklusive induktion.
 • Woll - Diamond Lite Gryta med Lock 3 L

  woll - diamond lite gryta med lock 3 l
  Gryta i gjuten aluminium från Woll. Den har en slittålig, femskiktsbeläggning, fri från PFOA som består till stor del av diamantpartiklar. Grytan kommer med lock samt avtagbara handtag. Detta gör att den är ugnssäker upp till 250 grader, såvida handtagen avlägsnas. Grytan är kompatibel med samtliga värmekällor.