Hemmässan
www.hemmassan.se

Woll kastruller

Populärt inom Woll kastruller

 • Woll - Concept Gryta med Lock 3,4L

  woll - concept gryta med lock 3,4l
  Gryta från Woll med medföljande lock underlättar för dig i vardagen. Grytan har ett smidigt lock med flera funktioner som gör det lätt att hälla av och förenklar förvaringen. Den kapslade stålbottnen med en aluminiumskiva gör att värmefördelning blir optimal. Passar för alla spishällar, även induktion.
 • Woll - Diamond XR Logic Gryta 4,5 L

  woll - diamond xr logic gryta 4,5 l
  Gedigen och robust gryta från Woll. Grytan på 4,5 L levereras med lock och avtagbara handtag. Genom att ta bort handtagen har du en gryta som är ugnsfast upp till 250 grader. Beläggningen består av diamantpartiklar och är PFOA-fri. Detta innebär att grytan är mycket reptålig och slitstark. Dessutom är den kompatibel med samtliga värmekällor.
 • Woll - Diamond Lite Gryta med Lock 5 L

  woll - diamond lite gryta med lock 5 l
  Gryta på 5L i gjuten aluminium från Woll. Femskiktsbeläggningen som består av b.la diamantpartiklar gör grytan slittålig och dessutom är den PFOA-fri. Den kommer med tillhörande lock och avtagbara handtag vilket gör den ugnssäker så länge dessa avlägsnas. Går att använda på alla värmekällor. .
 • Woll - Concept Grytset med Lock 2,5 L, 3,4 L & 5,8 L

  woll - concept grytset med lock 2,5 l, 3,4 l & 5,8 l
  Woll grytset i tre olika storlekar. Grytorna kommer med tillhörande multifunktionella lock som gör det lätt att hälla av samt underlättar förvaringen av setet. Samtliga grytor har en kapslad stålbotten med en aluminiumskiva på 6,2 mm vilket optimerar värmefördelningen. Kompatibla med alla spishällar, inklusive induktion.

Fler tips på Woll kastruller

 • Woll - Diamond Lite Traktörpanna med Avtagbart Handtag 32 cm

  woll - diamond lite traktörpanna med avtagbart handtag 32 cm
  Stor och rejäl traktörpanna från Woll. Beläggningen består av fem skikt och innehåller diamantpartiklar. Detta gör pannan slittålig och hållbar. Pannans handtag är avtagbart och med ett enkelt klick har du en panna som är ugnsfast. Beläggningen är PFOA-fri och kommer bli en ny favorit i köket.
 • Woll - Diamond Lite Stekpanna med Avtagbart Handtag 32 cm

  woll - diamond lite stekpanna med avtagbart handtag 32 cm
  Multifunktionell stekpanna från Woll. Den stora pannan med sitt avtagbara stålhandtag gör att pannan även lämpar sig för matlagning i ugn. Kom bara ihåg att avlägsna handtaget innan! Stekpannan är tillverkad i gjuten aluminium med en slitstark diamantbeläggning och är således mycket hållbar. Kompatibel med alla spishällar och värmekällor.
 • Woll - Diamond XR Logic Traktörpanna med Avtagbart Handtag 28 cm

  woll - diamond xr logic traktörpanna med avtagbart handtag 28 cm
  Med denna traktörpanna, belagd med diamantpartiklar blir matlagningen busenkel. Pannan är PFOA-fri och mycket reptålig. Stålhandtaget är avtagbart genom ett enkelt tryck och du har en ugnsfast form utan att skapa mer disk. Traktörpannan passar alla spishällar, även induktion.
 • Woll - Concept Gryta med Lock 2,5L

  woll - concept gryta med lock 2,5l
  Gryta från Woll med tillhörande lock gör det enkelt att laga mat. Grytan har ett smidigt multifunktionellt lock som gör det lätt att hälla av och lätt att förvara. En stålbotten med en 6,2 mm tjock aluminiumskiva gör att du får en optimal värmefördelning. Lämpar sig för alla spishällar, inklusive induktion.
 • Woll - Diamond Lite Stekpanna med Avtagbart Handtag 24 cm

  woll - diamond lite stekpanna med avtagbart handtag 24 cm
  Stekpanna med en PFOA-fri femskiktsbeläggning. Pannan är tillverkad i gjuten aluminium och har ett funktionellt, avtagbart stålhandtag. Detta gör att du kan använda stekpannan även i ugnen. Denna slittåliga, hållbara panna blir lätt en ny favorit! Dessutom är den kompatibel med alla värmekällor, även induktion.
 • Woll - Diamond Lite Wokpanna med Avtagbart Handtag 30 cm

  woll - diamond lite wokpanna med avtagbart handtag 30 cm
  Rymlig wokpanna med femskiktsbeläggning från Woll. Beläggningen består b.la. av diamantpartiklar vilket resulterar i en hållbar och reptålig wokpanna. Eftersom stålhandtaget är avtagbart genom bara ett klick, går pannan bra att ha i ugnen. Dessutom är den kompatibel med alla värmekällor.
 • Woll - Diamond XR Logic Gryta 3 L

  woll - diamond xr logic gryta 3 l
  En stilren och tålig gryta på 3L från Woll. Med sina avtagbara handtag blir den även ugnsfast, och ett självklart redskap i köket. Beläggningen är PFOA-fri och består dels av diamantpartiklar vilket gör den mycket reptålig. Grytan levereras med lock och fungerar på alla värmekällor.
 • Woll - Diamond XR Logic Stekpanna med Avtagbart Handtag 24 cm

  woll - diamond xr logic stekpanna med avtagbart handtag 24 cm
  Stilren, klassisk stekpanna med raka kanter. Belagd med en PFOA-fri femskiktsbeläggning bestående av bl.a. diamantpartiklar. Detta resulterar i en hållbar och reptålig panna som dessutom är ugnsfast. Klicka enkelt av det avtagbara handtaget och pannan är ugnsfast upp till 250 grader. Dessutom kan du använda pannan på valfri värmekälla, inklusive induktion.
 • Woll - Eco Lite Stekpanna med Avtagbart Handtag 24 cm

  woll - eco lite stekpanna med avtagbart handtag 24 cm
  Stekpanna gjord i 100% certifierad, återvunnen aluminium. Handtaget är tillverkat av återvunnet träflis och är avtagbart. Tillverkningen sker i Tyskland, med lokalt hämtade råvaror. Eftersom handtaget går att ta av, är stekpannan även ugnsfast upp till 250 grader.Kompatibel med alla värmekällor.
 • Woll - Concept Gryta med Lock 5,8 L

  woll - concept gryta med lock 5,8 l
  Denna gryta med lock från Woll kommer garanterat hjälpa dig i vardagen. Grytan har ett lock med flera funktioner som gör bland annat gör det lätt att hälla och ser till att du sparar utrymme i skåpen. Stålbottnen med en aluminiumskiva gör att värmefördelningen optimeras. Fungerar på alla spishällar, även induktionshäll.
 • Woll - Diamond XR Logic Stekpanna med Avtagbart Handtag 28 cm

  woll - diamond xr logic stekpanna med avtagbart handtag 28 cm
  Stekpanna i gjutet aluminium från tyska Woll. Beläggningen består av diamantpartiklar och är fri från PFOA. Designad med hållbarhet i fokus och med klassiska, stilrena linjer är den ett måste i köket. Stålhandtaget går genom ett tryck att avlägsna vilket ger dig en multifunktionell stekpanna som du även kan använda i ugnen.
 • Woll - Diamond Lite Stekpanna med Avtagbart Handtag 20 cm

  woll - diamond lite stekpanna med avtagbart handtag 20 cm
  Stekpanna i gjuten aluminium från Woll. Denna slittåliga och multifunktionella panna blir enkelt en ny favorit i köket. Med sitt avtagbara stålhandtag fungerar stekpannan även för matlagning i ugn. Beläggningen är gjord i fem skikt och består dels av diamantpartiklar vilket gör den mycket hållbar.Kompatibel med alla spishällar.
 • Woll - Diamond Lite Stekpanna med Avtagbart Handtag 28 cm

  woll - diamond lite stekpanna med avtagbart handtag 28 cm
  28 cm stekpanna i gjuten aluminium. Denna pannan från Woll har en femskiktsbeläggning och i och med sitt avtagbara handtag i stål, kan du även använda den i ugnen. Kom bara ihåg att klicka av handtaget! Stekpannan är slittålig och blir snabbt en ny favorit!
 • Woll - Diamond Lite Traktörpanna avtagbart handtag 28 cm

  woll - diamond lite traktörpanna avtagbart handtag 28 cm
  Traktörpanna med glaslock i gjuten aluminium från Woll. Beläggningen är gjord i fem skikt och på så sätt får du en unik slitstyrka. Eftersom handtaget går att avlägsna med ett enkelt tryck, är det möjligt att använda traktörpannan i ugnen. Detta gör pannan väldigt användbar och snabbt har du en ny favorit i köket. -Kompatibel med alla värmekällor-PFOA-fri-Beläggning av b.la. diamantpartiklar
 • Woll - Diamond Lite Stekpanna 2-pack avtagbart handtag 20+28 cm

  woll - diamond lite stekpanna 2-pack avtagbart handtag 20+28 cm
  Ett stekpanneset med två stycken pannor från Woll. Stekpannorna är gjorda i gjutet aluminium med en femskiktsbeläggning bestående av b.la. diamantpartiklar. Detta ger dem en unik slittålighet och hållbarhet. Båda pannorna har avtagbara handtag vilket gör att dem går att använda i ugnen upp till 250 grader. Se bara till att du tar av handtagen innan!
 • Woll - Eco Lite Traktörpanna med Avtagbart Handtag 28 cm

  woll - eco lite traktörpanna med avtagbart handtag 28 cm
  Traktörpanna i 100% återvunnen aluminium. Pannan är tillverkad i Tyskland med hjälp av så lokalt samlade råvaror som möjligt. Det avtagbara handtaget är gjort i återvunnet träflis och med ett enkelt tryck förvandlas pannan till en ugnsfast form. Kompatibel med alla spishällar.
 • Woll - Diamond Lite Traktörpanna med Avtagbart Handtag 28 cm

  woll - diamond lite traktörpanna med avtagbart handtag 28 cm
  Denna traktörpanna från Woll blir snabbt en ny favorit i köket. Med sin slitstarka femskiktsbeläggning med diamantpartiklar håller den länge. Dessutom är stålhandtaget avtagbart och således går traktörpannan även att använda för matlagning i ugn. Se bara till att ta bort handtaget först. Kompatibel med alla spishällar, inklusive induktion.
 • Woll - Diamond Lite Gryta med Avtagbart Handtag 2 L

  woll - diamond lite gryta med avtagbart handtag 2 l
  Gryta i gjuten aluminium som b.la. består av diamantpartiklar. Beläggningen består av fem skikt och är både tålig och PFOA-fri. Grytans handtag är avtagbart vilket gör att du kan använda den i ugnen, om du tar av handtaget. Grytan är kompatibel med alla värmekällor.
 • Woll - Eco Lite Stekpanna med Avtagbart Handtag 28 cm

  woll - eco lite stekpanna med avtagbart handtag 28 cm
  Stekpanna i 100 % återvunnet aluminium. Det avtagbara handtaget är tillverkat i återvunnet träflis och tas av med ett enkelt klick. Detta gör att du inte bara har en stekpanna-utan också en ugnsfast form upp till 250 grader. Tillverkningen sker i Tyskland, med så lokalt hämtade råvaror som möjligt.
 • Woll - Diamond Lite Gryta med Lock 3 L

  woll - diamond lite gryta med lock 3 l
  Gryta i gjuten aluminium från Woll. Den har en slittålig, femskiktsbeläggning, fri från PFOA som består till stor del av diamantpartiklar. Grytan kommer med lock samt avtagbara handtag. Detta gör att den är ugnssäker upp till 250 grader, såvida handtagen avlägsnas. Grytan är kompatibel med samtliga värmekällor.
 • Woll - Diamond Lite Grillpanna med Avtagbart Handtag 28x28 cm

  woll - diamond lite grillpanna med avtagbart handtag 28x28 cm
  Hållbar och robust traktörpanna i aluminium från Woll. Grillpannan har en tålig femskiktsbeläggning som är PFOA-fri och bland annat består av diamantpartiklar. Pannan har ett stålhandtag som är avtagbart, vilket gör att du kan använda den i ugnen om handtaget avlägsnas. Kan användas på alla sorters spishällar, även induktion går bra.
 • Woll - Diamond Lite 2 Stekpannor med Avtagbart Handtag 24 cm + 28 cm

  woll - diamond lite 2 stekpannor med avtagbart handtag 24 cm + 28 cm
  Ett stekpanneset med två stycken Diamond Lite stekpannor i olika storlekar från Woll. Stekpannorna är tillverkade i aluminium med en diamantbeläggning. Detta ger dem en enorm tålighet och slitstyrka.Båda pannorna har stålhandtag som går att avlägsna, vilket gör att dem går att använda i ugnen. Stekpannorna är kompatibla med alla värmekällor, även induktion.