Hemmässan
www.hemmassan.se

Jonathan Adler muggar

Populärt inom Jonathan Adler muggar

 • Jonathan Adler Gala Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler gala mugg - porslin vit
  Gala Mug, White, designed by Jonathan Adler. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler mr. & mrs. muse mugg - porslin vit
  Mr. & Mrs. Muse Mugg från Jonathan Adler. Den här vackra koppen är tillverkad för hand i vitt porslin. Den är inspirerad från Salvador Dali och musans Misias kärleksaffär. Muggen har en mustasch på ena sidan och en mun på den andra sidan. Det är endast en mugg som ingår, bilden representerar fram- och baksidan. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Giuliette Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler giuliette mugg - porslin vit
  Giuliette Mugg från Jonathan Adler. Det här är en mugg utmanar den klassiska muggen som vi är vana att se. Den är tillverkad i porslin och har musans Giuliettes vackra ansikte på både fram- och baksidan. Muggen blir en fin inredningsdetalj när den inte används, och kan med fördel stå framme. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Inked Giulietta Mugg - Porslin Vit

  jonathan adler inked giulietta mugg - porslin vit
  Muggen från Jonathan Adler har en populär design med en härlig twist för en trendig look. Den är tillverkad av vitt porslin med en glansig finish och vackra, svarta detaljer. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om muggen från Jonathan Adler- Bekvämt handtag på sidan.- Från kollektionen Muse.- Tillverkad i USA Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.