Hemmässan
www.hemmassan.se

Svarta växthus

Det finns några olika färger på växthus och deras stommar. En färg som flera efterfrågar specifikt är svart. I den här guiden går vi igenom flera exempel på både fristående svarta växthus och väggväxthus med svartfärgad stomme.

Svarta växthuset passar bra in de flesta trädgårdar och det är en tidlös design som anses vara stilrent. Speciellt snyggt blir det om du har byggt en mur på cirka en meter i höjd och ovanpå det bygger växthuset. Den svarta färgen på växthusets stomme ger en snygg kontrast till det bruna teglet i muren.

8 växthus i svart färg

 • Växthus 8m² - Härdat glas - Svart - Kanalplast, Svart - Fristående växthus, Växthus

  växthus 8m² - härdat glas - svart - kanalplast, svart - fristående växthus, växthus
 • Växthus 9,6m² - Härdat glas - Svart - Kanalplast, Svart - Fristående växthus, Växthus

  växthus 9,6m² - härdat glas - svart - kanalplast, svart - fristående växthus, växthus
 • Växthus 11,2m² - Härdat glas - Svart - Svart, Utan sockel - Fristående växthus, Växthus

  växthus 11,2m² - härdat glas - svart - svart, utan sockel - fristående växthus, växthus
 • Växthus Halls Popular 86 m/4 mm Poly 5m² Svart

  växthus halls popular 86 m/4 mm poly 5m² svart
 • Växthus 12,8m² - Härdat glas - Svart - Svart, Utan sockel - Fristående växthus, Växthus

  växthus 12,8m² - härdat glas - svart - svart, utan sockel - fristående växthus, växthus
 • Växthus 5m² - Härdat glas - Svart - Kanalplast, Svart - Fristående växthus, Växthus

  växthus 5m² - härdat glas - svart - kanalplast, svart - fristående växthus, växthus
 • Växthus Titan - 7,8 m² - Kanalplast, Svart - Fristående växthus, Växthus

  växthus titan - 7,8 m² - kanalplast, svart - fristående växthus, växthus
 • Högt miniväxthus V-tak 4mm säkerhetsglas Svart

  högt miniväxthus v-tak 4mm säkerhetsglas svart
  Miniväxthus med V-tak, skjutdörr och öppningsbar lucka Går du med odlingsdrömmar? Detta miniväxthus passar utmärkt för den lilla trädgården eller kolonilotten. Med sina mått på 111 x 61 x 170 cm erbjuder detta behändiga växthus mycket odlingsutrymme på liten yta och har en öppningsbar lucka och skjutdörr för att skapa ett optimalt odlingsklimat. Storleken gör det perfekt att placera mot vägg eller husfasad. De fyra inbyggda hyllplanen gör att du kan odla och plantera på olika nivåer beroende på dina växters storlek. Väggar av 4 mm säkerhetsglas Miniväxthusets väggar och tak består av 4 mm säkerhetsglas. Fördelen med att välja ett alternativ med säkerhetsglas är att det är fem gånger starkare än vanligt glas och tål därför stötar och snabba temperaturväxlingar mycket bättre. Genom att välja ett tjockare glas bibehålls värmen mycket bättre inuti växthuset och ger dina växter bättre förutsättningar att gro och växa sig stora. Många andra växthus på marknaden består av endast 3 mm tjockt säkerhetsglas. Stabil konstruktion lämplig för svensk klimat Stommen på detta växthus är tillverkat av 1-2 mm tjock pulverlackerad aluminium i en trendig svart färg. De bärande delarna är hela 2 mm tjocka medan de dekorativa delarna är 1 mm tjocka. Många billiga växthus på marknaden är tillverkade i tunnare aluminiumstomme med sämre hållbarhet för vind och snö. Ofta 1,0-1,2 mm tjocklek för att kunna hålla nere priset, så ta reda på tjockleken före köp. Tack vare sin förmåga att hålla värmen bildas ett behagligt klimat i växthuset som gör att du kan få fullvuxna odlingar oavsett årstid. Låga priser utan mellanhänder Liknande växthus av samma kvalitet på material och konstruktion kostar vanligtvis 50-70 % mer i andra butiker. Vi kan hålla lägre priser än andra butiker eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder samtidigt som vi håller låga egna marginaler. Detta gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som konsument, utan att tumma på kvaliteten. Gratis hemleverans Vid köp av denna produkt levererar vi fraktfritt hela vägen hem till din dörr!

Svart växthus mot en vägg

Genom att bygga upp växthuset mot en husvägg får man mycket god värmeeffektivet. Speciellt varmt blir det dessutom om husväggen är målad i svart. Men i ett väggväxthus blir det tillräckligt varmt mot andra husfärger också. Här följer nu några bilder på den här typen av odlingshus och priset man får betala online idag.

Orangeri i svart

Orangeri i svart färg

Vill du kombinera växthus och odling med ett skönt uterum i trädgården kan ett orangeri vara din bästa lösning. Där finns det också husstommar i svart att välja på. Exemplet du ser på bilden här ovanför är från Infloria och det är 13 m2 format som en sexkant. Se aktuellt pris och fler bilder här.