Hemmässan
www.hemmassan.se

De Buyer kastruller

Populärt inom De Buyer kastruller

 • de Buyer - Mineral B Element Sauteuse 28 cm

  de buyer - mineral b element sauteuse 28 cm
  Sauteuse ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Ett mångsidigt kokkärl som kan användas till sjudning av sås eller som stekpanna vid bryning av kött, fisk och grönsaker. Sauteusen är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Sauteuse 32 cm

  de buyer - mineral b element sauteuse 32 cm
  Sauteuse ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Ett mångsidigt kokkärl som kan användas till sjudning av sås eller som stekpanna vid bryning av kött, fisk och grönsaker. Sauteusen är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig. Fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap.
 • de Buyer - Mineral B Element Country Stekpanna 24 cm

  de buyer - mineral b element country stekpanna 24 cm
  Stekpanna ur serien Mineral B Elements från de Buyer. Ett mångsidigt kokkärl som kan användas till sjudning av sås eller som stekpanna vid bryning av kött, fisk och grönsaker. Sauteusen är tillverkad av kolstål – ett material som gör stekpannan helt återvinningsbar! Kolstål blir efterhand som det används ”instekt” vilket resulterar i mörkare färg samt att kärlen får en naturlig ”non-stick-egenskap” som gör det enklare att steka i kärlen utan att maten fastnar. Stekkärlen är sprayade med bivax som skyddar mot rost samt förbättrar släpp lätt-effekten under instekningsprocessen. Tål mycket hög värme men upphettning och avsvalning måste ske långsamt så att inte järnet slår sig.
 • de Buyer - Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 28 cm Koppar

  de buyer - prima matera gryta gjutjärnshandtag 28 cm koppar
  Koppargryta med lock, en insida av rostfritt stål och en botten anpassad för induktionshällar i serien Prima Matera från de Buyer.En stor gryta för att sjuda, koka och bräsera, med de två handtagen är det sedan enkelt att sätta in grytan i ugnen för att laga färdigt. Den klassiska designen i koppar gör att den är perfekt för att servera i samt att ha framme i köket.- 90 % Koppar: Mycket bra värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insidan av rostfritt stål förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.de Buyer grundades 1830 och har sedan dess levererat till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmet. Den exklusiva serien Prima Matera riktar sig till den seriösa hemmakocken och finns i en mängd olika utföranden.

Fler tips på De Buyer kastruller

 • de Buyer - Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 16 cm Koppar

  de buyer - prima matera gryta gjutjärnshandtag 16 cm koppar
  En mindre gryta i koppar med lock från franska de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera.Grytan har en insida av rostfritt stål med en botten anpassad för induktionshällar. Den är perfekt för att sjuda, koka och reducera, med de två handtagen i gjutjärn för enkel hantering går det även att laga färdigt maten i ugnen. Den klassiska designen och vackra kopparen gör den perfekt att servera mat ur och ha framme i köket. - 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.de Buyer är ett franskt märket grundat 1830 för professionella kockar och sedan 2002 levererar de även till hemmakocken. Prima Matera är en exklusiv serie för den seriöse hemmakocken och finns i flera utföranden.
 • de Buyer - Prima Matera Sauteuse 20 cm Koppar

  de buyer - prima matera sauteuse 20 cm koppar
  En Sauteuse i koppar från de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera med en insida av rostfritt stål och en bottenplatta som passar till induktionshällar. Namnet sauteuse kommer från ordet sauter som betyder hoppa på franska eftersom att maten snabbt ska hoppa runt i en het panna. Den är perfekt för att snabbt steka grönsaker som behåller spänsten när de steks snabbt samt för protein som får en hårdstekt yta utan att torka ut. Man kan likna en sauteuse med en wok då man enkelt ska kunna få maten att fara runt med ett ryck i handleden med skillnaden att en sauteuse har en tjockare botten. Handtaget med en fransk form i rostfritt stål ger ett stabilt och ergonomiskt grepp. 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. Den exklusiva serien Prima Matera finns i flera olika utföranden för spisens alla funktioner. de Buyer grundades 1830 i frankrike och har sedan dess levererat till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmakocken.
 • de Buyer - Mineral B Pro Traktörpanna 28 cm

  de buyer - mineral b pro traktörpanna 28 cm
  Traktörpannan Mineral B från de Buyer är deras toppmodell utrustad med extra tjock botten som fördelar värmen bra och klarar av av alla värmekällor inklusive induktion. Pannan är förbehandlad med bivax och innan första användningen ska pannan stekas in. Den är gjord helt i kolstål och fri från giftämnen, vid varje användning blir pannan bättre och bättre och den tillför även små mängder av hälsosamt järn till maten. Klarar att vara i ugn upp till 200°CStek in din panna på följande sätt:Rengör pannan i endast hett vatten, häll sedan ca 1 mm matolja i pannan och värm pannan tills oljan börjar ryka. Botten ska få en lite brun färg. Häll sedan ut oljan och torka ur hela pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar att användas och kom ihåg - ju mer den används ju bättre blir den.
 • de Buyer - Alchimy Kastrull 1,5 L

  de buyer - alchimy kastrull 1,5 l
  Kastrull i rostfritt stål från De Buyer serie Alchimy, designad med en borstad yta för att ge den sin klassiska stil och med ett ergonomiskt nitat handtag som håller sig svalt. Kastrullen från De Buyers serie Alchimy saknar sandwichbas (tjock botten) för att inte påverka kastrullens prestanda och har en flerskiktskonstruktion i rostfritt stål för att ge kastrullen en bättre värmehållning, enklare värmekontroll och jämnare uppvärmning.De Buyer Alchimy Kastruller kan användas på samtliga spisar och induktionshällar men även i ugn De Buyer Alchimy kastruller - Tål Diskmaskin - Har 3-lager konstruktion av Rostfritt stål - Handtag som håller sig svalt
 • de Buyer - Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 24 cm Koppar

  de buyer - prima matera gryta gjutjärnshandtag 24 cm koppar
  Koppargryta med lock, en insida av rostfritt stål och en botten anpassad för induktionshällar i serien Prima Matera från de Buyer. En rejäl gryta för att sjuda, koka och bräsera, med de två handtagen är det sedan enkelt att sätta in grytan i ugnen för att laga färdigt. Den klassiska designen i koppar gör att den är perfekt för att servera i samt att ha framme i köket. - 90 % Koppar: Mycket bra värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insidan av rostfritt stål förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.Det franska märket de Buyer grundades 1830, den exklusiva serien Prima Matera riktar sig till den seriösa hemmakocken.
 • de Buyer - Alchimy Kastrull 1,0 L

  de buyer - alchimy kastrull 1,0 l
  Kastrull i rostfritt stål från De Buyer serie Alchimy. En mindre kastrull som passar utmärkt till att göra såser i. Designad med en borstad yta och ett nitat ergonomiskt handtag som håller sig svalt under matlagningen. Kastruller från De Buyers serie Alchimy har en flerskiktskonstruktion för att ge en bättre värmehållning, enklare värmekontroll och jämnare uppvärmning, De Buyer Alchimy Kastruller kan användas i samtliga ugnar, spisar och induktionshällar. De Buyer Alchimy kastruller - Har en 3-lager konstruktion i rostfritt stål - Handtag som håller sig svalt - Tål Diskmaskin - Kan användas på samtliga spis-, induktionshällar och i ugn
 • de Buyer - Prima Matera Sauteuse Gjutjärnshandtag 20 cm Koppar

  de buyer - prima matera sauteuse gjutjärnshandtag 20 cm koppar
  Sauteusepanna i koppar med en insida av rostfritt stål samt en induktionsbotten från de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera. Sauteusen har fått namnet från ordet sauter som betyder hoppa på franska för att maten snabbt ska hoppa runt i en het panna. Den är perfekt för att snabbt steka grönsaker som behåller spänsten när de steks snabbt samt för protein som får en hårdstekt yta utan att torka ut. Man kan likna en sauteuse med en wok då man enkelt ska kunna få maten att fara runt med ett ryck i handleden med skillnaden att en sauteuse har en tjockare botten. Handtaget med en fransk form i gjutjärn ger ett stabilt och ergonomiskt grepp. 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. Prima Matera är en exklusiv serie från franska de Buyer som grundades 1830 för professionella kockar och sedan 2002 säljs det även till hemmakocken.
 • de Buyer - Prima Matera Kastrull Gjutjärnshandtag 14 cm Koppar

  de buyer - prima matera kastrull gjutjärnshandtag 14 cm koppar
  Kopparkastrull från klassiska de Buyer med en insida av rostfritt stål som fungerar för alla värmekällor, även induktion. Handtaget är gjort av gjutjärn i fransk stil vilket bidrar till en behaglig och ergonomisk hantering. Den lilla kastrullen är perfekt för reduktion och är snygg att ha framme tack vare den stilrena designen. Koppar som material har väldigt bra värmeledningsegenskaper vilket bidrar till en perfekt kontroll över temperaturen och en homogen värmespridning. För att bevara egenskaperna som koppar besitter har kastrullen en låg halt om 10% av rostfritt stål på insidan som förenklar hanteringen. de Buyer har tillverkat köksredskap i Frankrike sedan 1830 och levererar produkter till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmakocken. Prima Matera är en exklusiv serie med ett stort urval av storlekar och varianter.
 • de Buyer - Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 20 cm Koppar

  de buyer - prima matera gryta gjutjärnshandtag 20 cm koppar
  Gryta i koppar med lock från franska de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera, insidan är av rostfritt stål och en botten anpassad för induktionshällar.Grytan är perfekt för att sjuda, koka och reducera, med de två handtagen i gjutjärn för enkel hantering går det även att laga färdigt maten i ugnen. Den har en klassisk design i exklusiv koppar som gör den perfekt att servera mat ur och ha framme i köket.- 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.Det franska märket de Buyer grundades 1830, den exklusiva serien Prima Matera riktar sig till den seriösa hemmakocken.
 • de Buyer - Prima Matera Kastrull Gjutjärnshandtag 16 cm Koppar

  de buyer - prima matera kastrull gjutjärnshandtag 16 cm koppar
  En vacker kastrull i koppar från Franska de Buyer med en insida av rostfritt stål och en botten anpassad för induktion. En perfekt kastrull för reducering av såser med en snygg design som gör den perfekt att ha framme i köket. Med ett handtag av gjutjärn i fransk stil bidrar det till en ergonomisk hantering och stabilitet. Materialet koppar är en väldigt bra värmeledare vilket ger snabb uppvärmning, en perfekt kontroll över temperaturen och jämn värmespridning. För att förenkla hanteringen men ändå bevara kopparens utmärkta egenskaper har kastrullen en insida av rostfritt stål som endast är 10% av det totala materialet. Det franska märket de Buyer grundades 1830 och har sedan dess levererat högklassiga produkter till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmakocken. Komplettera gärna kastrullen med andra produkter i den exklusiva serien Prima Matera.
 • de Buyer - Prima Matera Sauteuse Gjutjärnshandtag 28 cm Koppar

  de buyer - prima matera sauteuse gjutjärnshandtag 28 cm koppar
  En sauteusepanna i koppar från franska de Buyer i den exklusiva serien Prima Matera.Sauteusen har en insida av rostfritt stål med en botten anpassad för induktionshällar. Den är perfekt för att sjuda, bryna och reducera, med de två handtagen är den perfekt för att laga färdigt maten i ugnen för att sedan servera direkt till matbordet. Handtagen i gjutjärn ger ett stabilt och ergonomiskt grepp.- 90 % Koppar: En utmärkt värmeledare som ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: En insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. - Lock ingår.Prima Matera är en exklusiv serie från franska de Buyer som grundades 1830 för professionella kockar och sedan 2002 säljs det även till hemmakocken.
 • de Buyer - Prima Matera Kastrull Gjutjärnshandtag 18 cm Koppar

  de buyer - prima matera kastrull gjutjärnshandtag 18 cm koppar
  Kopparkastrull från franska de Buyer med rostfritt stål på insidan samt induktionsbotten.En högkvalitativ kastrull perfekt för reducering med en snygg design vilket gör den perfekt att ha framme i det öppna köket. Gjutjärnshandtag i fransk stil som ger stabilitet och en ergonomisk hantering. - 90 % Koppar: Väldigt bra värmeledare vilket ger snabb uppvärmning, kontroll över temperaturen samt jämn värmespridning. - 10 % Rostfri stål: Insida av rostfritt stål vilket förenklar hanteringen. Låg andel bevarar kopparens goda egenskaper. de Buyer grundades 1830 i Frankrike och har sedan dess levererat högklassiga produkter till professionella kockar och sedan 2002 även till hemmakocken. Prima Matera är en exklusiv serie för den seriösa hemmakocken och finns i flera modeller för matlagningens alla delar.
 • de Buyer - Alchimy Sauteuse 16 cm

  de buyer - alchimy sauteuse 16 cm
  Sauteuse från De Buyer serie Alchimy har en trelagerkonstruktion i rostfritt stål. Designad med en borstad yta och ett ergonomiskt nitat handtag som håller sig svalt. De Buyer Alchimy Sauteuse är perfekt för grytor & andra såsbaserade rätter. De Buyer Alchimy gör det enkelt för dig att studsa grönsaker eller annat emot Sauteusens förhöjda kanter så att värmen jämnt förleds upp på kanterna från botten till skillnad från en vanlig kastrull. De Buyer Alchimy har en flerskiktskonstruktion i rostfritt stål med en borstad yta och ett innerskikt på rostfritt stål 18/10 för att ge en bättre värmehållning, jämnare uppvärmning och enklare värmekontroll. De Buyer Alchimy är tillverkad utan en sandwichbas för att inte påverka Sauteusen prestanda. Med De Buyer Alchimy Sauteuse blir det enkelt i köket, går att använda i samtliga ugnar och spishällar. Dessutom tål den maskindisk. De Buyer Alchimy Sauteus - Har 3-lagerkonstruktion av Rostfritt stål - Tål alla ugnar och spishällar - Handtag som håller sig svalt - Tål Diskmaskin
 • de Buyer - Alchimy Sauteuse 24 cm

  de buyer - alchimy sauteuse 24 cm
  Alchimy Sauteuse 24 cm från De Buyer är en professionell kastrull som är tillverkad av rostfritt stål och designad av nan. Kastrullen har en tjock botten som förhindrar att maten bränns och en långa, ergonomiska handtag som ger ett bra grepp. Den har också en genomskinlig glaslock som gör det lätt att kontrollera matens tillstånd. Sauteuse är den perfekta kastrullen för alla typer av matlagning, från stekning till gräddning. Den är hållbar, lätt att rengöra och har en otrolig värmeöverföring som gör att maten får en jämn stekning. Kastrullen är ett måste för den moderna köket för att skapa hälsosamma, goda och näringsrika rätter. DE BUYER ALCHIMY Sauteuse 24 cm är den perfekta matlagningstillbehöret för att skapa magiska måltider för hela familjen.