Hemmässan
www.hemmassan.se

GreenPan kastruller

Populärt inom GreenPan kastruller

 • Greenpan Mayflower Kastrull 18 Cm Dark Charcoal - Aluminium Charcoal Grey

  greenpan mayflower kastrull 18 cm dark charcoal - aluminium charcoal grey
  Kastrullen från GreenPan har klassisk, tidlös design i aluminium för att laga mat som ett proffs med praktiskt lock i glas. Den har ergonomiskt handtag i trä. Den har tjock botten i aluminium med non-stick, keramisk beläggning och tåligt material med jämn värmefördelning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från GreenPan- Gjord av aluminium, trä och glas.- Diameter: 180 mm.- Finns även som stekpanna.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • GreenPan - Premiere Kastrull 16 cm

  greenpan - premiere kastrull 16 cm
  GreenPan Premiere Saucepan är tillverkad i aluminium med en finish i blankt rostfritt stål kan användas på alla hällar inklusive induktionshäll. Premiere kastrullen har en keramisk 7th Generation Thermolon Diamond non-stick beläggning vilket gör den extremt lättskött. Kastrullen har ett rejält nitat handtag, är ugnssäker upp till 220 °C och tål maskindisk även om vi rekommenderar att du diskar den för hand.
 • GreenPan - Premiere Gryta med Glaslock 26 cm

  greenpan - premiere gryta med glaslock 26 cm
  GreenPan Premiere Skillet är tillverkad i aluminium med en finish i blankt rostfritt stål kan användas på alla hällar inklusive induktionshäll. Premiere grytan har en keramisk 7th Generation Thermolon Diamond non-stick beläggning vilket gör den extremt lättskött. Grytan har rejäla nitade handtag, är ugnssäker upp till 220 °C och ett lock i tåligt glas.
 • Greenpan Mayflower Kastrull Med Lock 3-pack Dark Charcoal - Aluminium Charcoal Grey

  greenpan mayflower kastrull med lock 3-pack dark charcoal - aluminium charcoal grey
  Kastrullen från GreenPan har klassisk, tidlös design i aluminium med praktiskt lock i glas. Den har ergonomiskt handtag i trä. Den har tjock botten i aluminium med non-stick, keramisk beläggning och tåligt material med jämn värmefördelning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från GreenPan- Gjord av aluminium, trä och glas.- Kastrull: 16 cm.- Kastrull: 18 cm.- Kastrull: 20 cm.- Finns även som stekpanna.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.

Fler tips på GreenPan kastruller

 • GreenPan - Premiere Wokpanna med handtag 30 cm

  greenpan - premiere wokpanna med handtag 30 cm
  GreenPan Premiere Wokpanna är tillverkad i aluminium med en finish i blankt rostfritt stål kan användas på alla hällar inklusive induktionshäll. Premiere wokpanna har en keramisk 7th Generation Thermolon Diamond non-stick beläggning vilket gör den extremt lättskött. Wokpannan har ett rejält nitat handtag, är ugnssäker upp till 220 °C och tål att diskas i maskin även om vi rekommenderar att diskar den för hand.
 • GreenPan - Smart Shape Stekpanna 28 cm

  greenpan - smart shape stekpanna 28 cm
  Stekpanna från GreenPan och serien Smart Shape. Denna serie gör verkligen skäl för sitt namn då dess unika ergonomisk design gör att alla SmartShape-kokkärl enkelt kan staplas i varandra och frigöra upp till 30% av utrymmet i köksskåpet. Det V-formade handtaget är utformat att hålla hettan undan samt är greppvänligt och stadigt.Med denna panna steker du effektivt och med oöverträffad prestanda då den är belagd med Thermolon, en diamantförstärkt keramisk beläggning med nonstick-effekt. Detta gör din matlagning otroligt effektiv och du kan använda den på alla typer av spisar, inklusive induktion. Materialet är helt fritt från PFAS, PFOA, bly och kadmium och inga farliga ångor avges, trots hög stektemperatur.Om du har tillagat sås är den enkel att hälla av tack vare droppfria kanter och vill du använda den i ugnen går det bra upp till 160 °C. Ytan är mycket tålig och klarar av alla typer av redskap, även de i metall. Den har en smidd botten vilket bidrar till en jämn värmefördelning och stabilitet på hällen. När du är klar med din matlagning går den att köras i diskmaskin men dess yta bevaras längre om du diskar den för hand.- Magnetoinduktionsteknik för effektiv matlagning och stekning på alla typer av spisar, inklusive induktion- Lätt att rengöra med sin keramiska yta- Stay Cool-handtag – värmebeständigt och med ett säkert grepp- Stapelbar – enkel förvaring och platsbesparande design- Ø 28 cmFrån Smart-serien finns flera andra storlekar, komplettera och uppgradera ditt kök för en roligare och enklare matlagning – intuitivt, effektivt, enkelt och smart, så kan man sammanfatta Smart-serien från GreenPan.Det belgiska företaget GreenPan är ett relativt nytt tillskott på marknaden för företag med köksredskap. Det grundades 2007 med en tydlig idé, nämligen att förbättra livskvaliteten i det moderna samhället och att engagera sig i att förbättra miljön kring oss. Produkterna uppfyller höga krav på användbarhet och hälsosäkerhet.De vill uppmärksamma oss på att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel, utan även redskapen du använder i köket.
 • GreenPan - GreenPan Stekpanneset 10 delar Smokey Sky Blue

  greenpan - greenpan stekpanneset 10 delar smokey sky blue
  GreenPan Stekpanneset 10 delar Smokey Sky Blue. Setet innehåller:18 cm kastrull med lock24 cm gryta med lock26 cm stekpanna28 cm stekpanna med lockÅngkokare för 22 eller 24 cm gryta2 pannskyddAlla delar i detta set är tillverkade av aluminium och har en Thermolon keramisk beläggning. Detta gör dem extremt hållbara och ger dem en utmärkt värmefördelning. Du kan använda dem på alla typer av värmekällor, inklusive induktionshäll och gashäll. Enkelt att rengöra dem efter användning då alla delar tål maskindisk. Handtag i matt guldfärg.
 • GreenPan - Geneva Wokpanna 28 cm 3.6 L Rostfri

  greenpan - geneva wokpanna 28 cm 3.6 l rostfri
  En fantastiskt användbar wokpanna i Geneve-serien från GreenPan.Låt oss presentera GreenPans Geneva wokpanna.En stor, 28 cm i diameter och rymmer upp till 3,7 l, extra hållbar och miljövänlig wokpanna!Tillverkad av ultrahårt, flerskikts rostfritt stål och med GreenPans unika hälsosamma keramiska nonstick-beläggning. Den är dessutom säker för alla spishällar, inklusive induktionsspis och tål ugn upp till 220 °C för ökad användbarhet.GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Stekpannan är belagda med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon.GreenPans filosofi är att deras produkter ska produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, och med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.GreenPans Geneva wokstekpanna har ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet och är därför mycket hållbar i åratal och tål daglig användning. Denna GreenPan Geneva wokpanna är 28 cm i diameter och är utmärkt för att skapa smakrika måltider genom att blanda ihop och fräsa olika ingredienser som grönsaker, kyckling, biff och tillbehör. Ett tips är att förutom wokar och grytor fungerar stekpannan även bra vid tillagning av paella eller soppa! Vill du komplettera med andra produkter ur GreenPans Geneva serie finns även en liten 20 cm stekpanna, en mellanpanna på 24 cm och stor stekpanna som mäter 28 cm i diameter. Alla dessa stekkärl från Green Pan kombinerar högkvalitativa material, ultraeffektiva funktioner och elegant design och finns också att köpa på Cervera!
 • GreenPan - Barcelona Pro Stekpanna 30 cm

  greenpan - barcelona pro stekpanna 30 cm
  Stekpanna i aluminium med en diameter på 30 cm och non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona-serie. Barcelona Pro är en uppgraderad version av Barcelona Infinity.Denna stekpanna från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona är utrustad med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Barcelona Pro Gryta 24 cm

  greenpan - barcelona pro gryta 24 cm
  Gryta i aluminium med en diameter på 24 cm och två hjälphandtag samt medföljande glaslock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Laga allt från korv stroganoff till chili con carne med denna stora gryta i aluminium med keramisk non-stick-beläggning från GreenPan. Grytan är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Smart Shape Stekpanna 20 cm

  greenpan - smart shape stekpanna 20 cm
  Stekpanna från GreenPan och serien Smart Shape. Denna serie gör verkligen skäl för sitt namn då dess unika ergonomisk design gör att alla SmartShape-kokkärl enkelt kan staplas i varandra och frigöra upp till 30% av utrymmet i köksskåpet. Det V-formade handtaget är utformat att hålla hettan undan samt är greppvänligt och stadigt.Med denna panna steker du effektivt och med oöverträffad prestanda då den är belagd med Thermolon, en diamantförstärkt keramisk beläggning med nonstick-effekt. Detta gör din matlagning otroligt effektiv och du kan använda den på alla typer av spisar, inklusive induktion. Inget PFAS, PFOA, bly och kadmium är tillsatt och inga farliga ångor avges, trots hög stektemperatur.Om du har tillagat sås är den enkel att hälla av tack vare droppfria kanter och vill du använda den i ugnen går det bra upp till 160 °C. Ytan är mycket tålig och klarar av alla typer av redskap, även de i metall. Den har en smidd botten vilket bidrar till en jämn värmefördelning och stabilitet på hällen. När du är klar med din matlagning går den att köras i diskmaskin men dess yta bevaras längre om du diskar den för hand.- Magnetoinduktionsteknik för effektiv matlagning och stekning på alla typer av spisar, inklusive induktion- Lätt att rengöra med sin keramiska yta- Stay Cool-handtag – värmebeständigt och med ett säkert grepp- Stapelbar – enkel förvaring och platsbesparande design- Ø 20 cmFrån Smart-serien finns flera andra storlekar, komplettera och uppgradera ditt kök för en roligare och enklare matlagning – intuitivt, effektivt, enkelt och smart, så kan man sammanfatta Smart-serien från GreenPan.Det belgiska företaget GreenPan är ett relativt nytt tillskott på marknaden för företag med köksredskap. Det grundades 2007 med en tydlig idé, nämligen att förbättra livskvaliteten i det moderna samhället och att engagera sig i att förbättra miljön kring oss. Produkterna uppfyller höga krav på användbarhet och hälsosäkerhet.De vill uppmärksamma oss på att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel, utan även redskapen du använder i köket.
 • GreenPan - Barcelona Pro Stekpanna med hjälphandtag 32 cm

  greenpan - barcelona pro stekpanna med hjälphandtag 32 cm
  Stekpanna i aluminium med en diameter på 32 cm samt hjälphandtag och non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona-serie.Denna stora stekpanna med hjälphandtag från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona är utrustad med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Premiere Stekpanna 30 cm

  greenpan - premiere stekpanna 30 cm
  GreenPan Premiere Stekpannan i aluminium med en finish i blankt rostfritt stål kan användas på alla hällar inklusive induktionshäll. Premiere Stekpannan har en keramisk 7th Generation Thermolon Diamond  non-stick beläggning vilket gör den extremt lättskött. Stekpannan har ett rejält nitat handtag, är ugnssäker upp till 220 °C och finns i flera praktiska storlekar att välja mellan.
 • GreenPan - Barcelona Pro Fiskpanna / Stekpanna 33 cm

  greenpan - barcelona pro fiskpanna / stekpanna 33 cm
  Stor stekpanna i aluminium som är speciellt utformad för fisk med en diameter på 33 cm och non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Stek alla möjliga sorters fisk med denna unikt utformade stekpanna som är speciellt framtagen för tillagning av havets delikatesser. Fiskpannan är tillverkad i extra tjock aluminium och är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och detta betyder att den är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Premiere Stekpanna 20 cm

  greenpan - premiere stekpanna 20 cm
  GreenPan Premiere Stekpannan i aluminium med en finish i blankt rostfritt stål kan användas på alla hällar inklusive induktionshäll. Premiere Stekpannan har en keramisk 7th Generation Thermolon Diamond  non-stick beläggning vilket gör den extremt lättskött. Stekpannan har ett rejält nitat handtag, är ugnssäker upp till 220 °C och finns i flera praktiska storlekar att välja mellan.
 • GreenPan - Barcelona Pro Stekpanna 24cm

  greenpan - barcelona pro stekpanna 24cm
  Stekpanna i aluminium med en diameter på 24 cm och non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona-serie.Denna stekpanna från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona är utrustad med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Barcelona Pro Stekpanna 20 cm

  greenpan - barcelona pro stekpanna 20 cm
  Stekpanna i aluminium med en diameter på 20 cm och non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona-serie.Denna mindre stekpanna från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona är utrustad med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Smart Shape Stekpanneset 2 delar 20 + 28 cm

  greenpan - smart shape stekpanneset 2 delar 20 + 28 cm
  Stekpanneset i 2 delar från GreenPan och serien Smart Shape. Denna serie gör verkligen skäl för sitt namn då dess unika ergonomisk design gör att alla SmartShape-kokkärl enkelt kan staplas i varandra och frigöra upp till 30% av utrymmet i köksskåpet. Det V-formade handtaget är utformat att hålla hettan undan samt är greppvänligt och stadigt.Med dessa pannor steker du effektivt och med oöverträffad prestanda då de är belagda med Thermolon, en diamantförstärkt keramisk beläggning med nonstick-effekt. Detta gör din matlagning otroligt effektiv och du kan använda den på alla typer av spisar, inklusive induktion. Inget PFAS, PFOA, bly och kadmium är tillsatt och inga farliga ångor avges, trots hög stektemperatur.Om du har tillagat sås är den enkel att hälla av tack vare droppfria kanter och vill du använda den i ugnen går det bra upp till 160 °C. Ytan är mycket tålig och klarar av alla typer av redskap, även de i metall. Den har en smidd botten vilket bidrar till en jämn värmefördelning och stabilitet på hällen. När du är klar med din matlagning går den att köras i diskmaskin men dess yta bevaras längre om du diskar den för hand.- Magnetoinduktionsteknik för effektiv matlagning och stekning på alla typer av spisar, inklusive induktion- Lätt att rengöra med sin keramiska yta- Stay Cool-handtag – värmebeständigt och med ett säkert grepp- Stapelbar – enkel förvaring och platsbesparande design- Ø 20 + 28 cmFrån Smart-serien finns flera andra storlekar, komplettera och uppgradera ditt kök för en roligare och enklare matlagning – intuitivt, effektivt, enkelt och smart, så kan man sammanfatta Smart-serien från GreenPan.Det belgiska företaget GreenPan är ett relativt nytt tillskott på marknaden för företag med köksredskap. Det grundades 2007 med en tydlig idé, nämligen att förbättra livskvaliteten i det moderna samhället och att engagera sig i att förbättra miljön kring oss. Produkterna uppfyller höga krav på användbarhet och hälsosäkerhet.De vill uppmärksamma oss på att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel, utan även redskapen du använder i köket.
 • GreenPan - Barcelona Pro Gryta 20 cm

  greenpan - barcelona pro gryta 20 cm
  Gryta i aluminium med en diameter på 20 cm och två hjälphandtag samt medföljande glaslock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Laga allt från korv stroganoff till chili con carne med denna gryta i aluminium med keramisk non-stick-beläggning från GreenPan. Grytan är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Barcelona Pro Stekpanneset 20+28 cm

  greenpan - barcelona pro stekpanneset 20+28 cm
  Set med två stekpannor i aluminium med non-stick-beläggning och diametrar på 20 respektive 28 cm från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Dessa två stekpannor från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona är allt det lilla köket behöver i stekpanneväg för att laga både större och mindre måltider. Båda stekpannorna är utrustade med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Barcelona Pro Stekpanna 28 cm

  greenpan - barcelona pro stekpanna 28 cm
  Green Pan Barcelona Pro Stekpanna är en stekpanna i aluminium med en diameter på 28 cm och non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona-serie.Denna stekpanna från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona är utrustad med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Premiere Stekpanna 28 cm

  greenpan - premiere stekpanna 28 cm
  GreenPan Premiere Stekpannan i aluminium med en finish i blankt rostfritt stål kan användas på alla hällar inklusive induktionshäll. Premiere Stekpannan har en keramisk 7th Generation Thermolon Diamond  non-stick beläggning vilket gör den extremt lättskött. Stekpannan har ett rejält nitat handtag, är ugnssäker upp till 220 °C och finns i flera praktiska storlekar att välja mellan.
 • GreenPan - Barcelona Pro Kastrull med Lock 20 cm

  greenpan - barcelona pro kastrull med lock 20 cm
  Kastrull i aluminium med en diameter på 18 cm och medföljande glaslock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Koka upp allt från grönsaker och såser till potatis med denna högkvalitativa kastrull från GreenPan. Kastrullen är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Barcelona Pro Traktörpanna med lock 30 cm

  greenpan - barcelona pro traktörpanna med lock 30 cm
  Traktörpanna i aluminium med en diameter på 30 cm och non-stick-beläggning, två sidohandtag samt ett medföljande glaslock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Denna stora traktörpanna med sina höga kanter och sitt medföljande genomskinliga lock passar perfekt när du ska laga till en smaskig såsbaserad rätt som en stuvning eller gryta. Traktörpannan är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Barcelona Pro Kastrull 16 cm

  greenpan - barcelona pro kastrull 16 cm
  Liten kastrull i aluminium med höga kanter och en diameter på 16 cm från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Denna mindre kastrull är perfekt för att blanda och koka upp såser som sedan kan hällas på din mat direkt ifrån kokkärlet. Såskastrullen är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Mayflower Pro Stekpanne och Redskapsset 9 delar Svart

  greenpan - mayflower pro stekpanne och redskapsset 9 delar svart
  Mayflower Pro Stekpanne och Redskapsset 9 delar Svart från GreenPan.Setet innehåller:24 cm stekpanna28 cm stekpanna24 cm kastrull med lock16 cm såskastrull1 stekspade1 hålad stekspade1 sked1 hålad skedDetta set är speciellt designat för intensiv daglig användning. Kastruller och stekpannor är tillverkad av aluminium med Thermolon keramisk beläggning och med trähandtag. Handdisk rekommenderas för att bevara produktens kvalitet och finish.
 • Greenpan Mayflower Kastrull Med 2 Hällpipar Dark Charcoal - Aluminium Charcoal Grey

  greenpan mayflower kastrull med 2 hällpipar dark charcoal - aluminium charcoal grey
  Kastrullen från GreenPan har klassisk, tidlös design i aluminium med två hällpipar på sidorna för enkel upphällning. Den har ergonomiskt handtag i trä. Den har tjock botten i aluminium med non-stick, keramisk beläggning och tåligt material med jämn värmefördelning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Om kastrullen från GreenPan- Gjord av aluminium och trä.- Diameter: 160 mm.- Finns även som stekpanna.- Produkten är kompatibel med gas, el- och keramikhällar. Skötselråd för kastrullen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • Greenpan Premiere Kastrullset 3 Delar - Aluminium Silver

  greenpan premiere kastrullset 3 delar - aluminium silver
  Kastrullsetet från GreenPan har eleganta höljen med tre lager i rostfritt stål och skyddande Evershine finish. Den har en innovativ design i aluminium med en silverfärgad finish i rostfritt stål och en slitstark, keramisk 7th Generation Thermolon Diamond non-stick beläggning. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullsetet från GreenPan - Set med tre kastruller i olika storlekar och glaslock (16, 18 och 20 cm).- Vackra, silverfärgade höljen med en skyddande finish.- Släta, lättskötta insidor med en keramisk non-stick beläggning.- Bekväma, nitade handtag.- Ugnssäker upp till 220 °C.- Matchande glaslock ingår. Skötselråd för kastrullsetet - Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • GreenPan - Barcelona Pro Pannkakspanna 28 cm

  greenpan - barcelona pro pannkakspanna 28 cm
  Extra stor pannkakspanna i aluminium med en diameter på 24 cm och keramisk non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Att steka hemmagjorda pannkakor har aldrig varit så enkelt som med GreenPans pannkakspanna för extra stora pannkakor med non-stick-beläggning för enkel vändning. Denna panna är tillverkad i extra tjock aluminium och är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, vilket betyder att den är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Geneva Stekpanna 24 cm Rostfri

  greenpan - geneva stekpanna 24 cm rostfri
  Miljövänlig och tålig 24 cm stekpanna i Geneve-serien från GreenPan.Låt oss presentera GreenPan Geneva Stekpanna 24 cm.För dig som letar efter en extra hållbar och samtidigt smidig, allround och miljövänlig stekpanna!Tillverkad av ultrahårt, flerskikts rostfritt stål och med GreenPans unika hälsosamma keramiska nonstick-beläggning, fri från tillsatta PFAS-ämnen. Den är dessutom säker för alla spishällar, inklusive induktionsspis och tål ugn upp till 220 °C för ökad användbarhet.GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Stekpannan är belagda med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon, utan tillsatt PTFE/teflon, PFAS, PFOA, bly och kadmium, ämnen som många klassiska teflonbelagda kärl innehåller. Stekkärlet släpper alltså inte ut farliga gifter när det används vid höga temperaturer som andra stekpannor kan göra.GreenPans filosofi är att deras produkter ska produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, och med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.GreenPans Geneva stekpanna har ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet och är därför mycket hållbar i åratal och tål daglig användning. Stekpannan är 24 cm i diameter och är en perfekt allroundstekpanna för alla sorters matlagning.Vill du komplettera med andra produkter ur GreenPans Geneva serie finns även en mindre 20 cm stekpanna, en stor 28 cm stekpanna och en wokpanna. Alla dessa stekkärl från Green Pan kombinerar högkvalitativa material, ultraeffektiva funktioner och elegant design och finns också att köpa på Cervera!
 • GreenPan - Barcelona Pro Pannkakspanna 24 cm

  greenpan - barcelona pro pannkakspanna 24 cm
  Pannkakspanna i aluminium med en diameter på 24 cm och keramisk non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Att steka hemmagjorda pannkakor har aldrig varit så enkelt som med GreenPans pannkakspanna med non-stick-beläggning för enkel vändning. Denna panna är tillverkad i extra tjock aluminium och är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, vilket betyder att den är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Geneva Stekpannor Set 20+28 cm Rostfri

  greenpan - geneva stekpannor set 20+28 cm rostfri
  Prisvärt set med två stekpannor ur GreenPans serie Geneva med diameter på 20 respektive 28 cm.Letar du efter extra hållbara och samtidigt smidiga och miljövänliga stekpannor till din egen matlagning? Eller letar du efter presenter alternativt julklapp till en köksintresserad?Låt oss då presentera detta set med två GreenPan Geneva Stekpannor! De här stekkärlen är 20 cm i diameter och 28 cm i diameter och med dessa kökshjälpmedel som behövs inte mycket annat i stekpanneväg. Stekpannorna är tillverkade av ultrahårt, flerskikts rostfritt stål och med GreenPans unika hälsosamma keramiska nonstick-beläggning utan tillsatta PFAS-ämnen. De är dessutom säkra för alla spishällar, inklusive induktionsspis och tål ugn upp till 220 °C för ökad användbarhet.GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Stekpannan är belagd med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon, utan tillsatt PTFE/teflon, PFAS, PFOA, bly och kadmium, ämnen som många klassiska teflonbelagda kärl innehåller. Stekkärlen släpper alltså inte ut farliga gifter när de används vid höga temperaturer som andra stekpannor kan göra.GreenPans filosofi är att deras produkter ska produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, och med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.GreenPan Geneva stekpanna har ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet och är därför mycket hållbar i åratal och tål daglig användning. I setet med Green Pan Geneva Stekpannor Set 20+28 cm är den ena stekpannan 20 cm i diameter och en sådan mindre stekpanna är perfekt för små hushåll, till att laga smårätter, och är idealisk för att steka frukostäggen i, medan den större är 28 cm i diameter och utmärkt för alla sorters matlagning till vardags eller till fest då du behöver en större stekyta för att tillaga mera mat.Vill du komplettera med andra produkter ur GreenPans Geneva serie förutom detta prisvärda set med stekpannor finns även en 24 cm stekpanna och en wokpanna som rymmer 3,7 liter. Alla dessa stekkärl från Green Pan kombinerar högkvalitativa material, ultraeffektiva funktioner och elegant design och finns också att köpa på Cervera!
 • GreenPan - Barcelona Pro Wokpanna 28 cm

  greenpan - barcelona pro wokpanna 28 cm
  Wokpanna i aluminium med en diameter på 28 cm och non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Woka allt från grönsaker till kyckling på ett hälsosamt vis med denna tillförlitliga wokpanna från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona. Barcelonakollektionen är utrustad med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Premiere Stekpanna 24 cm

  greenpan - premiere stekpanna 24 cm
  GreenPan Premiere Stekpannan i aluminium med en finish i blankt rostfritt stål kan användas på alla hällar inklusive induktionshäll. Premiere Stekpannan har en keramisk 7th Generation Thermolon Diamond  non-stick beläggning vilket gör den extremt lättskött. Stekpannan har ett rejält nitat handtag, är ugnssäker upp till 220 °C och finns i flera praktiska storlekar att välja mellan.
 • GreenPan - Barcelona Pro Stekpanna 26 cm

  greenpan - barcelona pro stekpanna 26 cm
  Stekpanna i aluminium med en diameter på 26 cm och non-stick-beläggning från belgiska GreenPans Barcelona-serie.Denna stekpanna från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona är utrustad med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Barcelona Pro Stekpanneset 24+28 cm

  greenpan - barcelona pro stekpanneset 24+28 cm
  Set med två stekpannor i aluminium med non-stick-beläggning och diametrar på 24 respektive 28 cm från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Dessa två stekpannor från GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona är allt ditt kök behöver i stekpanneväg för att du ska kunna steka på allt från protein till grönsaker och rotfrukter – samtidigt! Båda stekpannorna är utrustade med GreenPans egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • Greenpan Premiere Kastrull 16 Cm / 1,5 L - Aluminium Silver

  greenpan premiere kastrull 16 cm / 1,5 l - aluminium silver
  Kastrullen från GreenPan har en innovativ design i aluminium med en slitstark, keramisk 7th Generation Thermolon Diamond non-stick beläggning och en kompakt storlek, perfekt för att tillreda sås i. Den har ett elegant hölje med tre lager i rostfritt stål och en skyddande Evershine finish. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kastrullen från GreenPan - Storlek: 1,5 L.- Diameter: 16 cm.- Vackert, silverfärgat hölje med en skyddande finish.- Slät, lättskött insida med en keramisk non-stick beläggning.- Nitat, ergonomiskt handtag.- Ugnssäker upp till 220 °C. Skötselråd för kastrullen - Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kastruller och mer Pannor & Kokkärl hos Royal Design.
 • GreenPan - Barcelona Pro Traktörpanna 24 cm

  greenpan - barcelona pro traktörpanna 24 cm
  Traktörpanna i aluminium med en diameter på 24 cm med non-stick-beläggning samt medföljande glaslock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Denna panna med sina höga kanter och sitt medföljande genomskinliga lock passar när du ska laga till en smaskig såsbaserad rätt som en stuvning eller gryta. Traktörpannan är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Geneva Kastrullset 3 delar

  greenpan - geneva kastrullset 3 delar
  Set med tre kastruller ur serien Geneva från Greenpan. En komplett uppsättning kastruller med glaslock i olika storlekar som kan användas till all matlagning och tillredning. Kastrullerna har en yta av rostfritt stål och insidan är belagd med det reptåliga och hållbara non-stick beläggningen Thermolon och tack vare den silkeslena ytan behöver du inte använda lika mycket olja eller smör som i vanliga fall. Det belgiska varumärket Greenpan är välkänt världen över på grund av deras innovation och hållbarhetstänk. Tillverkningen är ansvarsfull och fokus ligger på miljö och hälsa. Hälsosam matlagning bör inte endast handla om råvaran, det är även av stor vikt att använda rätt köksredskap. Kastrullsetet består av: - 1 stor kastrull med en volym på 4,78 liter - 1 mellanstor kastrull med en volym på 3,11 liter - 1 liten kastrull med en volym på 1,49 liter
 • GreenPan - Smart Shape Stekpanna 24 cm

  greenpan - smart shape stekpanna 24 cm
  Stekpanna från GreenPan och serien Smart Shape. Denna serie gör verkligen skäl för sitt namn då dess unika ergonomisk design gör att alla SmartShape-kokkärl enkelt kan staplas i varandra och frigöra upp till 30% av utrymmet i köksskåpet. Det V-formade handtaget är utformat att hålla hettan undan samt är greppvänligt och stadigt.Med denna panna steker du effektivt och med oöverträffad prestanda då den är belagd med Thermolon, en diamantförstärkt keramisk beläggning med nonstick-effekt. Detta gör din matlagning otroligt effektiv och du kan använda den på alla typer av spisar, inklusive induktion. Inget PFAS, PFOA, bly och kadmium är tillsatt och inga farliga ångor avges, trots hög stektemperatur.Om du har tillagat sås är den enkel att hälla av tack vare droppfria kanter och vill du använda den i ugnen går det bra upp till 160 °C. Ytan är mycket tålig och klarar av alla typer av redskap, även de i metall. Den har en smidd botten vilket bidrar till en jämn värmefördelning och stabilitet på hällen. När du är klar med din matlagning går den att köras i diskmaskin men dess yta bevaras längre om du diskar den för hand.- Magnetoinduktionsteknik för effektiv matlagning och stekning på alla typer av spisar, inklusive induktion- Lätt att rengöra med sin keramiska yta- Stay Cool-handtag – värmebeständigt och med ett säkert grepp- Stapelbar – enkel förvaring och platsbesparande design- Ø 24 cmFrån Smart-serien finns flera andra storlekar, komplettera och uppgradera ditt kök för en roligare och enklare matlagning – intuitivt, effektivt, enkelt och smart, så kan man sammanfatta Smart-serien från GreenPan.Det belgiska företaget GreenPan är ett relativt nytt tillskott på marknaden för företag med köksredskap. Det grundades 2007 med en tydlig idé, nämligen att förbättra livskvaliteten i det moderna samhället och att engagera sig i att förbättra miljön kring oss. Produkterna uppfyller höga krav på användbarhet och hälsosäkerhet.De vill uppmärksamma oss på att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel, utan även redskapen du använder i köket.
 • GreenPan - Geneva Stekpanna 20 cm Rostfri

  greenpan - geneva stekpanna 20 cm rostfri
  Tålig och lättanvänd 20 cm stekpanna i serien Geneva från GreenPan.Letar du efter en extra hållbar och samtidigt smidig och miljövänlig stekpanna?Låt oss presentera GreenPan Geneva Stekpanna 20 cm!Tillverkad av ultrahårt, flerskikts rostfritt stål och med GreenPans unika hälsosamma keramiska nonstick-beläggning utan PFAS. Den är dessutom säker för alla spishällar, inklusive induktionsspis och tål ugn upp till 220 °C för ökad användbarhet.GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Stekpannan är belagd med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon, utan tillsatt PTFE/teflon, PFAS, PFOA, bly och kadmium, ämnen som många klassiska teflonbelagda kärl innehåller. Stekkärlet släpper alltså inte ut farliga gifter när det används vid höga temperaturer som andra stekpannor kan göra.GreenPans filosofi är att deras produkter ska produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, och med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.GreenPans Geneva stekpanna har ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet och är därför mycket hållbar i åratal och tål daglig användning. Stekpannan är 20 cm i diameter och en sådan här mindre stekpanna är perfekt för små hushåll, till att laga smårätter, och är idealisk för att steka frukostäggen i, Vill du komplettera med andra produkter ur GreenPans Geneva serie finns även en 24 cm stekpanna, 28 cm stekpanna och en wokpanna. Alla dessa stekkärl från Green Pan kombinerar högkvalitativa material, ultraeffektiva funktioner och elegant design och finns också att köpa på Cervera!
 • GreenPan - Geneva Stekpanna 28 cm Rostfri

  greenpan - geneva stekpanna 28 cm rostfri
  Rejäl, tålig och miljövänlig 28 cm stekpanna i Geneve-serien från GreenPan.Du som letar och googlar efter en stor, extra hållbar och miljövänlig stekpanna!Låt oss presentera GreenPan Geneva Stekpanna 28 cm.Tillverkad av ultrahårt, flerskikts rostfritt stål och med GreenPans unika hälsosamma keramiska nonstick-beläggning som är fri från tillsatta PFAS-ämnen. Den är dessutom säker för alla spishällar, inklusive induktionsspis och tål ugn upp till 220 °C för ökad användbarhet.GreenPan är ett belgiskt varumärke som har nått stor internationell framgång med sina keramiska kok- och stekkärl. Stekpannan är belagda med den patenterade keramiska beläggningen Thermolon, utan tillsatt PTFE/teflon, PFAS, PFOA, bly och kadmium, ämnen som många klassiska teflonbelagda kärl innehåller. Stekkärlet släpper alltså inte ut farliga gifter när det används vid höga temperaturer som andra stekpannor kan göra.GreenPans filosofi är att deras produkter ska produceras på ett ansvarsfullt sätt med miljö och hälsa i fokus, och med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.GreenPans Geneva stekpanna har ett inbyggt repskydd för maximal styrka och reptålighet och är därför mycket hållbar i åratal och tål daglig användning. Denna GreenPan Geneva stekpanna är 28 cm i diameter och är utmärkt för alla sorters matlagning till vardags eller till fest då du behöver en stor stekyta för att tillaga lite mer mat. Vill du komplettera med andra produkter ur GreenPans Geneva serie finns även en mindre 20 cm stekpanna, en mellanpanna på 24 cm och en wokpanna. Alla dessa stekkärl från Green Pan kombinerar högkvalitativa material, ultraeffektiva funktioner och elegant design och finns också att köpa på Cervera!
 • GreenPan - Barcelona Pro Stekpanna med lock 28 cm

  greenpan - barcelona pro stekpanna med lock 28 cm
  Stekpanna i aluminium med en diameter på 28 cm med non-stick-beläggning samt hjälphandtag och medföljande lock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Denna större stekpanna med sina höga kanter och sitt medföljande genomskinliga lock passar perfekt som traktörpanna när du ska laga till en smaskig såsbaserad rätt som en stuvning eller gryta. Traktörpannan är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!
 • GreenPan - Barcelona Pro Kastrull med Lock 18 cm

  greenpan - barcelona pro kastrull med lock 18 cm
  Kastrull i aluminium med en diameter på 18 cm och medföljande glaslock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.Koka upp allt från grönsaker och såser till potatis och andra rotfrukter med denna högkvalitativa kastrull från GreenPan. Denna kastrull är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!